Browse through our Interesting Nodes on the Environment Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Greek Government Press Briefing, 04-10-13

Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Ministry of Press & Mass Media <http://www.minpress.gr/>

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2004

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩN ΞΕΝΟΥ

ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ

ΘΕΟΔΩΡΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ

Χαίρετε.

Αύριο, στις 11 το πρωί, ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής.

Παρακαλώ τις ερωτήσεις σας.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, ο κ. Παπανδρέου πριν από λίγο κατηγόρησε την Κυβέρνηση για αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεών της και για καπήλευση του έργου του ΠΑΣΟΚ. Εχετε κάποιο σχόλιο;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν σχολιάζω τις γενικές και αόριστες καταγγελίες του κ. Παπανδρέου, οι οποίες, όπως αντιλαμβάνομαι, έχουν στόχο την άσκηση αντιπολιτευτικής πολιτικής προς την Κυβέρνηση. Εκείνο που θέλω να σημειώσω είναι ότι η Κυβέρνηση στους περίπου οκτώ μήνες διακυβέρνησής της έχει ήδη κάνει πράξη πολλές από τις δεσμεύσεις της και προχωρά πολύ γρηγορότερα απ@ ό,τι ανέμεναν οι περισσότεροι από τους πολιτικούς αντιπάλους μας.

ΚΑΚΑΛΗΣ: Η Κυβέρνηση, ασφαλώς, δεν εξεπλάγη από τα στοιχεία του ΕΚΚΕ για τη φτώχεια. Αλλωστε, τα ίδια στοιχεία χρησιμοποιούσε προεκλογικά για να δείξει το ενδιαφέρον της προς τους οικονομικά ασθενέστερους. Όμως, μετά τις εκλογές δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση της φτώχειας. Θεωρεί ότι έπραξε το καθήκον της, παίρνοντας την ψήφο των πτωχών και τελείωσε;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Η Κυβέρνηση έχει μπροστά της να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις. Το ζήτημα της φτώχειας είναι ένα από τα σημαντικότερα που απασχολεί όχι μόνο την ελληνική κοινωνία, αλλά και πολλές από τις κοινωνίες του κόσμου. Η δική μας προσπάθεια από την πρώτη στιγμή -και αυτό αναλύθηκε στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγο καιρό- είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες, ώστε να αυξηθεί το εισόδημα του χαμηλόμισθου και του χαμηλοσυνταξιούχου. Αυτούς τους στόχους έχουν και η φορολογική πολιτική μας -την οποία σύντομα θα γνωρίσετε στη Βουλή- αλλά και η αναπτυξιακή.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Αν δεχόταν η Κυβέρνηση την εξεταστική επιτροπή να ερευνήσει και το επτάμηνο της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα έδειχνε και δεν θα ισχυροποιούσε την αθωότητα των προθέσεών της;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Από την πλευρά της Κυβέρνησης υπάρχουν δύο παρατηρήσεις: Η πρώτη είναι πως, όταν ένας Εισαγγελέας στέλνει το πόρισμά του στη Βουλή, κανείς δεν δικαιούται να αγνοήσει και να μην κρίνει σε πρώτο και σε δεύτερο επίπεδο την πρόταση του Εισαγγελέα. Η δεύτερη είναι ότι με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ πραγματικά αποκαλύπτεται ποιος επιχειρεί να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου. Ακρίτως και αδιακρίτως το ΠΑΣΟΚ, χωρίς κανένα στοιχείο, ζητεί τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το επτάμηνο που κυβερνά η Νέα Δημοκρατία. Το αντίθετο συμβαίνει με την πρόταση της εξεταστικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία και υπερψηφίστηκε χθες το βράδυ, όπου με βάση στοιχεία ζητείται ο έλεγχος συμβάσεων του Δημοσίου με κάποιες εταιρίες. Άλλος είναι, λοιπόν, εκείνος που προσπαθεί να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή, ακρίτως, αδιακρίτως και χωρίς στοιχεία.

ΣΙΔΕΡΗΣ: Αν, όμως, δεχόσασταν θα αφαιρούσατε κάθε πρόσχημα από το ΠΑΣΟΚ.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ρόλος της Κυβέρνησης δεν είναι να προσθέτει ή να αφαιρεί προσχήματα. Είναι να κυβερνά επί τη βάσει πραγματικών δεδομένων και αυτά τα δεδομένα κρίνονται στην καθημερινότητά τους. Το ΠΑΣΟΚ, εάν έχει οποιοδήποτε στοιχείο @και εδώ θα επαναλάβω μία φράση που αξιοποίησε πολύ συχνά ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Σημίτης- μπορεί να το εισαγάγει σε έρευνα στον Εισαγγελέα και εν συνεχεία να φτάσει και στη Βουλή.

ΣΠΥΡΑΚΗ: Χθες, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν έδωσε πιστοποιητικό διαφάνειας στην επιχείρηση ΑΚΤΩΡ, συμφερόντων του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπόμπολα, με το αιτιολογικό ότι υπάρχουν ζητήματα σχετικά με κοινό λογαριασμό με τον εκδότη πατέρα του και κοινές αποδοχές διευθύνσεων. Θα ήθελα ένα σχόλιό σας.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως γνωρίζετε, το ΕΣΡ κατά το άρθρο 15 του Συντάγματος είναι Aνεξάρτητη Αρχή. Η Κυβέρνηση δεν σχολιάζει αποφάσεις αυτής της Αρχής.

ΣΠΥΡΑΚΗ: Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι η αιτιολογία της απόρριψης του πιστοποιητικού διαφάνειας συνδυάζεται με την ένσταση που έχει κάνει ο επιχειρηματίας Εμφιετζόγλου και οι λόγοι της απόρριψης είναι οι ίδιοι;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Σας απάντησα. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΕΣΡ.

ΣΟΥΓΛΕΡΗΣ: Ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την Κυβέρνηση στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Ο κ. Καραμανλής στην αυριανή συνεδρίαση θα κάνει απολογισμό του έργου; Δώστε μας το στίγμα της αυριανής ομιλίας του Πρωθυπουργού, γιατί βλέπουμε και από τα δημοσιεύματα ότι η εικόνα που παρουσιάζει η Κυβέρνηση δεν είναι η πρέπουσα ή η κατάλληλη.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν ξέρω τι εννοείτε με το να λέτε αν είναι πρέπουσα ή κατάλληλη. Η Κυβέρνηση με τις αποφάσεις και τις πράξεις της κυβερνά τον τόπο εδώ και κάποιους μήνες. Όπως γνωρίζετε, δεν συνηθίζω να δίνω από την προηγούμενη ημέρα ή νωρίτερα το στίγμα της ομιλίας του Πρωθυπουργού. Δεν το έκανα ούτε όταν ήταν Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Υπάρχουν διάφορες πληροφορίες οι οποίες γράφονται σήμερα, ότι έχει απορριφθεί το σχέδιο του ελληνικού προϋπολογισμού από την Ε.Ε.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν υπάρχει καμία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το προσχέδιο του ελληνικού προϋπολογισμού. Επαναλαμβάνω ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στην εκτέλεση του οικονομικού προγράμματός της.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Πριν από μερικές ημέρες η Ε.Ε. εξέδωσε θετική έκθεση για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Η Ελλάδα ασμένουσα υπέρ της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας. Η Τουρκία συνεχίζει να παρασπονδεί. Και δεν αναφέρομαι μόνο ότι δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά χθες είχαμε παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Ελλάδας, κατ` επανάληψη, από τουρκικά αεροσκάφη. Διερωτώμαι, πώς συνδυάζονται αυτά τα πράγματα και ποια είναι η θέση της Ελλάδας;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Όλες οι αρμόδιες αρχές γνωρίζουν τα θέματα στα οποία αναφέρεστε και παρακολουθούν στενά αυτές τις εξελίξεις. Από το Υπουργείο Εξωτερικών γίνονται οι δέουσες παρατηρήσεις και ενέργειες. Την άποψη της κυβέρνησης για τέτοιες συμπεριφορές την έχω πει και θα την ξαναπώ. Τη γνωρίζετε πολύ καλά. Πιστεύουμε ότι δεν συνάδουν και άρα δεν συμβάλλουν στο καλό κλίμα των διμερών σχέσεων, το οποίο επιθυμούμε με σταθερότητα, τέτοιου είδους ενέργειες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Θα μπορούσε, δηλαδή -εάν μου επιτρέπετε- να αλλάξει τελικά στις 17 Δεκεμβρίου η στάση της Ελλάδας, όσον αφορά την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Θα επιθυμούσαμε να μειώσει η Τουρκία τις όποιες ενέργειες προκαλούν εντάσεις μεταξύ των δύο λαών.

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ: Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα γύρω από τα Ιμια, με προσεγγίσεις τουρκικών σκαφών, με προσεγγίσεις ελληνικών κ.λπ. Επειδή και στην Τουρκία τα πράγματα δεν είναι τα καλύτερα και το στρατιωτικό κατεστημένο μπορεί να στήσει κάποια προβοκάτσια, γιατί η κυβέρνηση υποβαθμίζει τόσο πολύ αυτό το θέμα;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν αναβαθμίζει, ούτε υποβαθμίζει το θέμα. Νομίζω ότι η δήλωσή μου σήμερα δίνει ένα σαφές στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης, ένα σαφές στίγμα της πολιτικής μας. Εκείνο που επιθυμούμε είναι οι καλές σχέσεις των δύο λαών. Και ζητούμε από την άλλη πλευρά, επί τη βάσει των όσων έχουν δηλωθεί και δημοσίως και στις συζητήσεις που έχουν γίνει διμερώς, να διατηρήσει αυτή την προσπάθεια και να την επεκτείνει, ώστε το καλό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, να μην διαταραχθεί.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Είπατε προηγουμένως σε άλλη ερώτηση ότι το ΕΣΡ είναι Ανεξάρτητη Αρχή και δεν ελέγχεται από κανέναν. Δηλαδή, μπορεί να παρανομεί και να μην ελέγχεται από κανέναν;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Είπα ότι είναι Ανεξάρτητη Αρχή, κατά το άρθρο 15 του Συντάγματος και ως εκ τούτου η Κυβέρνηση δεν σχολιάζει τις αποφάσεις του.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορείτε να μου πείτε, γιατί έδινε μέχρι τώρα πιστοποιητικά και ξαφνικά σταμάτησε;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να τεθεί στο ΕΣΡ.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν πρέπει να το ελέγξετε, μήπως παρανόμως ενεργεί;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Οι Ανεξάρτητες Διοικητικές Αρχές, όπως ξέρετε, γι` αυτό το λόγο είναι ανεξάρτητες, για να μην υπόκεινται στον έλεγχο της Δημόσιας Διοίκησης.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Σε κανένα έλεγχο;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Στο παρελθόν -όπως λέτε- όντως ίσχυε αυτό. Με το νέο Σύνταγμα, η Ανεξάρτητη Αρχή είναι ανεξάρτητη.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ: Το πρόβλημα με τους συμβασιούχους εντείνεται, ειδικά με τους συμβασιούχους που δεν έχει ανανεωθεί η σύμβασή τους στο Υπουργείο Πολιτισμού. Υπάρχει κάποια πρωτοβουλία που θα αναλάβει ο κ. Καραμανλής, να δει τους ανθρώπους αυτούς (δεν ακούγεται);

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Όπως γνωρίζω, έχουν γίνει συναντήσεις με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Π. Τατούλη και νομίζω και με την Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού κ. Φ. Πάλη-Πετραλιά. Η απόφαση της κυβέρνησης διατυπώθηκε σε νομοσχέδιο, το οποίο έφερε ο Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Π. Παυλόπουλος, το καλοκαίρι στη Βουλή. Απόφασή μας είναι να προχωρήσουμε στην εναρμόνιση των όσων οι κοινοτικές οδηγίες της Ε.Ε. προβλέπουν από το 1999 για τους συμβασιούχους.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ: Συνάντηση με τον κ. Καραμανλή δεν προβλέπεται;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν έχω κάτι υπόψη μου.

ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ: Επιτρέψετε μου να αναφερθώ στο θέμα του ντόπινγκ. Χθες, στο κεντρικό δελτίο υπήρχε η είδηση, αθλητής και πρώην στέλεχος της Εθνικής Ομάδας, ότι ο κ. Χρήστος Τζέκος χορηγούσε αναβολικά στους αθλητές του. Εκτός από το νομοσχέδιο Ορφανού, ποιες άλλες πρωτοβουλίες θα αναλάβει η κυβέρνηση, προκειμένου να κατασταλεί αυτό το φαινόμενο;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Θυμίζω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα του Εισαγγελέα. Επίσης, θέλω να τονίσω ότι, όπως σας είχα πει διαρκούσης της Ολυμπιάδας, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, θα συζητηθεί διακομματικά το θέμα αυτό. Και πιστεύουμε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί διακομματικά. Μένω σε αυτό: Περιμένουμε το πόρισμα του Εισαγγελέα.

ΓΚΟΥΤΖΑΝΗΣ: Χθες, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Αντώναρος είπε ότι η κυβέρνηση δεν υπεισέρχεται σε επιχειρηματικές αντιζηλίες και αντιπαλότητες, απαντώντας σε ερώτηση για τον επιχειρηματικό-εκδοτικό πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σήμερα, η εφημερίδα που πρόσκειται στον έναν παράγοντα αυτού του πολέμου επικρίνει και επιτίθεται στον κ. Αντώναρο και επικαλείται μάλιστα υψηλόβαθμες πολιτικές πηγές. Υπάρχει κάτι γι` αυτό;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν σχολιάζω ποτέ δημοσιεύματα, όπως γνωρίζετε. Εκείνο που θέλω να σημειώσω είναι ότι για την κυβέρνηση δεν είναι αντιπαράθεση επιχειρηματικών συμφερόντων. Κάθε εφημερίδα διατυπώνει τις απόψεις της επί θεμάτων της δημόσιας ζωής. Η Κυβέρνηση οφείλει να κάνει θεσμικές παρεμβάσεις όπου υπάρχουν κενά ή έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στη λειτουργία του δημόσιου βίου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, πιστεύει η κυβέρνηση ότι τα ζητήματα που έχουν τεθεί με την απεργία πείνας του Κουφοντίνα είναι τέτοια που επιβάλλεται να εξαντληθεί εκεί η σκληρότητά της και πιστεύετε, επίσης, ότι μια τέτοια αντιμετώπιση θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας ή ενδέχεται να της προσφέρει επιχειρήματα εάν η κατάληξη είναι αυτή που ορισμένοι προλέγουν;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Γνωρίζετε πολύ καλά ότι υπάρχουν εξουσίες, ανεξάρτητες μεταξύ τους. Η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης χθες έκανε εκτενείς αναφορές στο θέμα της κράτησης των κρατουμένων για την υπόθεση της 17 Ν. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο στα όσα είπε ο κ. Παπαληγούρας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή, συμφωνείτε με τη δήλωση του κ. Παπαληγούρα, ότι εκείνοι επέλεξαν και επομένως, εάν πεθάνει ο Κουφοντίνας είναι θέμα του Κουφοντίνα που κάνει την απεργία πείνας, γιατί αυτό δήλωσε; Πιστεύετε ότι αυτό συνάδει, εάν θέλετε, και με το αίσθημα δικαιοσύνης του ελληνικού λαού; Γιατί ζούμε σε μια χώρα στην οποία -όπως ξέρετε- οι υπαίτιοι της ανατροπής της Δημοκρατίας, οι βασανιστές της δικτατορίας, οι άνθρωποι που άνοιξαν την πόρτα της Κύπρου στην Τουρκία, δεν έχουν τιμωρηθεί τόσο αυστηρά. Δεν νομίζετε ότι αυτό είναι επιχείρημα που κατά κάποιο τρόπο προσφέρεται από την Πολιτεία προς αυτή την πλευρά; (ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ) το αίσθημα δικαιοσύνης του ελληνικού λαού με αυτό που συμβαίνει; Γιατί μιλάμε για τον προαυλισμό των κρατουμένων.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Μιλώντας για δικαιοσύνη, αναφέρεστε στην αίσθηση δικαιοσύνης του ελληνικού λαού. Σας μιλώ για τη δικαιοσύνη σε μια συντεταγμένη Πολιτεία, η οποία έχει πάρει τις αποφάσεις της, κατόπιν πολλών μηνών ακροαματικής διαδικασίας σε ένα Δικαστήριο. Όλοι οφείλουμε να σεβαστούμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, εφόσον θέλουμε να ζούμε σε μια συντεταγμένη Πολιτεία.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ουδείς σχολιάζει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Ουδείς ζητά την αλλαγή, για τις συνθήκες προαυλισμού των κρατουμένων, μιλάμε.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Για τις συνθήκες, σας λέω και πάλι ότι έκανε χθες εκτενείς αναφορές ο κ. Παπαληγούρας.

ΒΛΑΧΟΣ: Θέλω να γυρίσω πάλι στο θέμα των Ιμίων. Απ` ό,τι διαβάζω δύο τουρκικά πολεμικά πήγαν και εγκαταστάθηκαν σε ακτίνα πολύ κοντά στις νησίδες Ιμια και παρέμειναν εκεί τουλάχιστον μισή ώρα, χωρίς να τα ενοχλήσει κανένας. Ακούω ότι στέλνετε ένα φραστικό μήνυμα στην Τουρκία. Θα ήθελα να μου πείτε, εάν θεωρείτε ότι τα Ιμια είναι τμήμα της ελληνικής επικράτειας, εάν πρέπει να προστατευθεί με κάθε τρόπο.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Η ερώτησή σας έχει σταθερή απάντηση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς στην Ελλάδα που να θεωρεί ότι τα Ιμια δεν είναι τμήμα της ελληνικής επικράτειας. Προς Θεού!

ΒΛΑΧΟΣ: Να το ξανακούσω ήθελα.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχουν άλλες ερωτήσεις;

Σας ευχαριστώ.


Greek Government Press Briefings in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kyber2html v1.05c run on Wednesday, 13 October 2004 - 13:05:10 UTC