Check our bulletin board of Hellenic Cultural News Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 97-05-20

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 19:05 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 20.5.1997

Την εμμονή της χώρας μας στο μνημόνιο Παπούλια - Γιλμάζ εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος μετά από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Ερωτηθείς για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο Αιγαίο ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε χαρακτηριστικά: "Υπάρχει μια συμφωνία Παπούλια - Γιλμάζ από το 1988. Και για μας είναι η ρεαλιστική βάση πάνω στην οποία μπορούμε να στηριχτούμε ώστε να ξεκαθαριστεί όποια εκκρεμότητα μπορεί να υπάρξει στον τρόπο με τον οποίο κινείται κανείς στο Αιγαίο, στον τρόπο με τον οποίο κάνει τις ασκήσεις του, στον τρόπο με τον οποίο, εν πάση περιπτώσει συζητεί και αυτά τα θέματα. Αυτό και προτείνουμε". "Όποιος έχει προβλήματα πάνω σε αυτά τα θέματα δεν χρειάζεται παρά να εφαρμόσει τη συμφωνία Παπούλια - Γιλμάζ", είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος και επανέλαβε ότι η χώρα μας μονομερώς δέχτηκε να στέλνει εικόνα στο στρατηγείο της Νάπολης για τις κινήσεις αεροσκαφών στο Αιγαίο, για τις οποίες πρέπει να τηρούνται οι διεθνείς συνθήκες και το διεθνές δίκαιο. Ο υπουργός Αμυνας γνωστοποίησε ακόμη ότι τον επόμενο μήνα θα συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ για να εγκρίνει τις σχετικές προτάσεις του υπουργείου.

Με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη συναντήθηκαν σήμερα τα προεδρεία των Επιμελητηρίων των Βαλκανικών χωρών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαλκανικών Επιμελητηρίων με αντικείμενο τη συνεργασία των επιχειρήσεων στο Βαλκανικό χώρο με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Οι εκπρόσωποι των επιμελητηρίων των Βαλκανικών χωρών ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για τις πρωτοβουλίες της ένωσης προκειμένου να προχωρήσει η ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων στα Βαλκάνια. Ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα συνεχίζει τις μεσολαβητικές της προσπάθειες σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο για την ενίσχυση της οικονομίας των βαλκανικών χωρών. Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βαλκανικών Επιμελητηρίων επισήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει αναλάβει πρόσφατα μια πρωτοβουλία συνένωσης προσπαθειών με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και τις ΗΠΑ και τους διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς με στόχο τη συγκέντρωση σημαντικών κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση μεγάλων επενδύσεων υποδομής στις βαλκανικές χώρες. Κατά τη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε, η σύσταση επιτροπής εμπειρογνωμόνων για να προετοιμαστεί μια συνάντηση των τραπεζών των βαλκανικών χωρών με στόχο τη διαμόρφωση ενός κειμένου συνεργασίας.

Τον σταθεροποιητικό ρόλο της Ελλάδας στα Βαλκάνια υπογράμμισε, σε εφόλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους ξένους ανταποκριτές, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος. Ο υπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα δεν διαπραγματεύεται κυριαρχικά της δικαιώματα και τόνισε ότι αν η Τουρκία συνεχίσει την επιθετική και αναθεωρητική της πολιτική, θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε αποσταθεροποίηση. Για το θέμα των 12 μιλίων, επισήμανε ότι αν κάποιοι θέλουν διαύλους αβλαβούς διέλευσης στο Αιγαίο η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμφωνήσει στο πλαίσιο του νέου δικαίου της θάλασσας και αυτό αν γινόταν, θα συνέπιπτε χρονικά μόνο με την επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Σχετικά με την αμυντική πολιτική, ο κ. Τσοχατζόπουλος ανακοίνωσε απόφαση της κυβέρνησης για συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στις αμυντικές βιομηχανίες, που θα ενταχθούν και στο χρηματιστήριο. Εξάλλου, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Αλβανία, ο υπουργός Αμυνας τόνισε ότι αν όλα τα κόμματα δεν συμφωνήσουν σε έναν εκλογικό νόμο, τότε τίθεται άμεσα θέμα παρεμβολής της πολυεθνικής δύναμης. Γνωστοποίησε ακόμη ότι η γειτονική χώρα ζητά επίμονα το άνοιγμα, υπό ελληνική στρατιωτική προστασία, των δύο τελωνείων στην Κακκαβιά και την Κρυσταλλοπηγή.

Με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Εζέρ Βάιτσμαν, τον πρωθυπουργό, Βενιαμίν Νετανιάχου και τον ομόλογό του, Νταβίντ Λεβί συναντήθηκαν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος και ο υφυπουργός Γιάννος Κρανιδιώτης που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ. Χθες ο κ. Πάγκαλος συναντήθηκε στη Γάζα με τον Παλαιστίνιο ηγέτη, Γιασέρ Αραφάτ. "Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την πολιτική εποικισμού που ακολουθείται αυτή τη στιγμή στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη", δήλωσε ο κ. Πάγκαλος ο οποίος πρόσθεσε ότι η χώρα μας τάσσεται ενάντια σε κάθε προσπάθεια διακοπής ή επιβράδυνσης της ειρηνευτικής διαδικασίας στη Μέση Ανατολή.

Χρήσιμη και υψηλού επιπέδου χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη χθεσινή συζήτηση των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στη Βουλή όπου διεξαγόταν προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία. "Ο πρωθυπουργός ανέπτυξε το έργο της κυβέρνησης, έκανε έναν θετικό απολογισμό των μέχρι σήμερα μέτρων της κυβέρνησης και διέγραψε την τροχιά και τους στόχους μας για την επόμενη περίοδο", είπε ο Υπουργός Τύπου ο οποίος πρόσθεσε: "Ο κ. Καραμανλής έκανε μια περιπτωσιολογική αναφορά σε διάφορα επιμέρους θέματα χωρίς να μπει στον κόπο επί της ουσίας να μας παρουσιάσει τις θέσεις της παράταξής του". Την άποψη ότι η χθεσινή παρουσία και ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή, κατέδειξε την ορθότητα της κυβερνητικής πολιτικής, διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος.

Δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο, έγινε σήμερα ο ανώτατος διοικητής των δυνάμεων Ευρώπης του ΝΑΤΟ, αμερικανός στρατηγός Τζορτζ Τζούλουαν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας. Νωρίτερα ο κ. Τζούλουαν επισκέφθηκε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όπου συζήτησε με την ηγεσία του τις επιπτώσεις που έχουν οι ελληνοτουρκικές διαφορές στην αναδιάρθρωση διοικήσεων και δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Σε ατύχημα αποδίδει η ελληνική αστυνομία, το θάνατο του υπαστυνόμου Νίκου Μαρκάκη, 32 χρονών στο ελληνικό προξενείο του Αργυροκάστρου, ο οποίος βρέθηκε σήμερα νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ εκτελούσε την καθημερινή του υπηρεσία. Ο άτυχος υπαστυνόμος που κατάγεται από την Κρήτη, κατά το ελληνικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πιθανότατα περιεργαζόταν το όπλο του και αυτό εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στο μέτωπο. Ειδικοί ερευνητές, που μεταβαίνουν στο Αργυρόκαστρο, θα ερευνήσουν τις συνθήκες, υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό γεγονός και θα συντάξουν επίσημο πόρισμα. Υπάλληλος του προξενείου στο Αργυρόκαστρο, τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν έγινε καμία επίθεση από Αλβανούς, αφού νωρίτερα υπήρχαν οι πληροφορίες ότι ο Μαρκάκης πυροβολήθηκε από ελεύθερους σκοπευτές. Ο πρόξενος, Νίκος Κανέλλος, σε δηλώσεις του περιορίστηκε να αναφέρει ότι αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας και της εγκληματολογικής έρευνας που θα γίνει.

Στο θέμα του θανάτου του υπαστυνόμου Νίκου Μαρκάκη αναφέρθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι κάποιοι πυροβόλησαν τον υπάλληλο του προξενείου από γειτονικό τζαμί. Οι έρευνες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Μαρκάκης περιεργαζόταν το όπλο μέσα στο προξενείο και αυτό εκπυρσοκρότησε, είπε ο Υπουργός Τύπου και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος, ερωτηθείς για την υπόθεση είπε ότι δεν υπάρχει θέμα δολοφονίας και παρέπεμψε στα τελικά αποτελέσματα των ερευνών.

Πενήντα τραυματίες και 55 συλληφθέντες ήταν ο απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων που ξέσπασαν στη Λευκωσία όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να πλησιάσουν στο γήπεδο όπου γινόταν η συναυλία των Σάκη Ρουβά και Μπουράκ Κουτ. Τα επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών διήρκεσαν τρεις ώρες, ενώ μετά το τέλος της συναυλίας οι δύο τραγουδιστές δήλωσαν ότι έστειλαν μήνυμα συμφιλίωσης. Τη συναυλία παρακολούθησαν τελικά περίπου τρεις χιλιάδες άτομα, εκ των οποίων χίλιοι Ελληνοκύπριοι, ενώ ανάμεσα στους επισήμους ήταν ο αναπληρωτής ειδικός εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Γκουστάβ Φεϋσέλ, πολιτικές προσωπικότητες και από τις δυο πλευρές και ξένοι διπλωμάτες.

Την ελπίδα ότι η συναυλία Ρουβά - Κουτ πέτυχε τους σκοπούς της, εξέφρασε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος όμως δήλωσε ότι καλό θα ήταν να μην υπάρχουν ταραχές, αντιδικίες ή επεισόδια σε όποιας μορφής εκδηλώσεις γίνονται στην ελεύθερη Κύπρο. Εξάλλου, σε δηλώσεις του στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στέλιος Παπαθεμελής τόνισε ότι ο Κυπριακός Ελληνισμός περιφρόνησε τα παιγνίδια του ΟΗΕ και των Αμερικανών, θεωρώντας, ευλόγως και δικαίως ότι οι υποχρέωση των διεθνών οργανισμών είναι η αποκατάσταση της ελευθερίας και ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η ενότητα της Κύπρου. Ο κ. Παπαθεμελής βρίσκεται στην Κύπρο για την προετοιμασία της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Διεθνούς των ορθοδόξων βουλευτών που θα πραγματοποιηθεί στη Γερακινή της Χαλκιδικής, από τις 25 μέχρι τις 29 Ιουνίου.

Mέχρι τις 2 Ιουνίου θα συνεχιστεί η διανομή των δελτίων κοινωνικού τουρισμού στους χιλιάδες χαμηλόμισθους εργαζόμενους και συνταξιούχους, που δικαιούνται να συμμετάσχουν στο σχετικό πρόγραμμα του ΕΟΤ, από την 1η Ιουνίου 1997 μέχρι την 31η Μαΐου 1998. Στη Θεσσαλονίκη η διανομή των βεβαιώσεων σε 700 οικογένειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα από το γραφείο του ΕΟΤ στην Πλατεία Αριστοτέλους 8. Το πρόγραμμα επιδοτεί τους δικαιούχους για διακοπές 8 ημερών (7 διανυκτερεύσεις) σε ξενοδοχεία και κάμπινγκ ολόκληρης της χώρας. Η ημερήσια συμμετοχή καθορίζεται ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου και την περίοδο που θα επιλέξει ο δικαιούχος για τις διακοπές του.

Το ρεκόρ όλων των εποχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών έσπασε σήμερα ο Γενικός Δείκτης τιμών, ο οποίος κατά την έναρξη των συναλλαγών ξεπέρασε το φράγμα των 1684 μονάδων που σημειώθηκε τον Ιούλιο του 1990 και έφτασε στις 1693 μονάδες. Τελικά, όμως, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 1621, 73 μονάδες σημειώνοντας πτώση κατά 2,90%. Η αξία των συναλλαγών έφτασε τα 41,5 δισεκατομμύρια δραχμές.

Στο 36% έχει φτάσει η απορρόφηση των κονδυλίων από το περιφερειακό πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας, συνολικού ύψους 260 δισεκατομμυρίων δραχμών, και μέχρι το τέλος του 1997 υπολογίζεται ότι θα φτάσει στο 55%, δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Φίλιππος Πετσάλνικος, μετά τη συνάντηση που είχε με τους νομάρχες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσία του περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Σοφιανού, και του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών. Οι ρυθμοί υλοποίησης των έργων και απορρόφησης των κονδυλίων είναι ικανοποιητικοί, είπε ο υπουργός, και σημείωσε πως αν συνεχιστούν θα υπάρξει πλήρης απορρόφηση ως το τέλος του 1999, οπότε ολοκληρώνεται και το σχετικό πρόγραμμα.

Η επίσημη τελετή έναρξης του διεθνούς συνεδρίου με θέμα "Ο ρόλος των Ανωτάτων Δικαστηρίων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο" θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 7μ.μ., στην αίθουσα τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο υπουργός Πολιτισμού, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ θα μιλήσουν οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Ευάγγελος Γιαννόπουλος, Μακεδονίας- Θράκης, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Αντώνης Μάντης, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Σ. Ματθίας, και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Δικονομικού Δικαίου, Μ. Storme.

Οι περισσότερες από 50 μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες, που προβλήθηκαν στην 5η Διεθνή Μπιενάλε Ταινιών για την Τέχνη, τον περασμένο Οκτώβριο στη Γαλλία, και έχουν αντικείμενο τη γοητεία της νύχτας, θα παρελάσουν από την οθόνη του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, από τις 23-29 Μαΐου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης "Θεσσαλονίκη 1997". Ανάμεσα στους δημιουργούς που φιλοξενούνται, ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως ο Μικελάντζελο Αντονιόνι, ο Βιμ Βέντερς, ο Αλαίν Ρεναί και πολλοί άλλοι, κυρίως Γάλλοι, σκηνοθέτες.

Στον "αέρα" κινδυνεύουν να τιναχτούν οι προγραμματισμένες για τις 29 Ιουνίου βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία, καθώς, παρά τις αλλεπάλληλες επαφές μεταξύ των αλβανικών πολιτικών κομμάτων και μεταξύ του Προέδρου Μπερίσα και του πρωθυπουργού Μπασκίμ Φίνο, το πολιτικό χάσμα που δημιουργήθηκε με την ψήφιση του εκλογικού νόμου -βάσει της πρότασης του Δημοκρατικού Κόμματος- παραμένει αγεφύρωτο. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δηλώνουν αποφασισμένα να αντισταθούν σε κάθε προσπάθεια νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος. Από την πλευρά του ο Μπερίσα κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να υποκύψει στα αιτήματα της αντιπολίτευσης και ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν με τον εκλογικό νόμο που ψήφισε η ελεγχόμενη από το Δημοκρατικό Κόμμα, Βουλή. Σε μια ακόμη προσπάθεια εξεύρεσης συναινετικής λύσης, στα Τίρανα μεταβαίνει εκ νέου, σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο, ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΑΣΕ, Φραντς Βρανίτσκι, ο οποίος θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για την έκθεση που ετοιμάζει ο ευρωπαϊκός οργανισμός σχετικά με την κατάσταση στη χώρα.

Τη σύνθεση της κυβέρνησής του, που θα αναλάβει τον έλεγχο της χώρας μέχρι τις εκλογές, ανακοίνωσε το μεσημέρι ο αυτοανακηρυχθείς Πρόεδρος, Λοράν Καμπίλα, ο οποίος ανέλαβε τη διακυβέρνηση του πρώην Ζαΐρ και νυν Κογκό. Στο μεταξύ, ενώ οι άνδρες του Καμπίλα συνεχίζουν τις εκκαθαριστικές τους επιχειρήσεις στην πρωτεύουσα της χώρας Κινσάσα, χιλιάδες Ζαϊρινοί καταφεύγουν στη γειτονική Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής. Στο μεταξύ, μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος του Μομπούτου εγκατέλειψαν σήμερα τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό.

Το τελευταίο βήμα φαίνεται αποφασισμένος να κάνει σήμερα το βράδυ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης το Περιστέρι, στο τέταρτο παιχνίδι για την έξοδο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κύριοι Ζαβλανός και Καρούσης. Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Παλαί Ντε Σπορ από χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ, αφού από χθες έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια απούλητα. Σε περίπτωση που νικήσουν οι παίχτες του Σκοτ Σκάϊλς, τότε ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και το Περιστέρι στο κύπελλο Κόρατς. Αν κερδίσει το Περιστέρι και ανατρέψει ξανά το αβαντάζ έδρας, ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου.

Ανοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για αύριο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 13 έως 32 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 μέχρι 34 και στις νησιωτικές περιοχές από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Tuesday, 20 May 1997 - 16:05:19 UTC