Browse through our Interesting Nodes on the United States of America Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (AM), 97-05-29

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 07:43 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 29.5.1997

Απο μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Νοέμβρη" δολοφονήθηκε χθες το ο 41χρονος εφοπλιστής, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, Κωστής Περατεικός και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών δραστών. Ο εφοπλιστής λίγο πριν δεχτεί την επίθεση των ενόπλων, είχε φύγει από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας ''Περατεικού'', που βρίσκονται στην οδό Χ. Τρικούπη 1 στον Πειραιά. Ενώ μετέβαινε πεζός προκειμένου να παραλάβει από παρακείμενο πάρκινγκ το ΙΧ αυτοκίνητό του, τον πλησίασε ένας ένοπλος άνδρας και άρχισε να τον πυροβολεί από πολύ μικρή απόσταση, με το 45αρι περίστροφο που κρατούσε, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Περατεικός να πέσει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά, διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του. Ο ένοπλος δράστης μετά τη δολοφονία του εφοπλιστή προσπάθησε να διαφύγει με κλειστό φορτηγάκι που τον περίμενε μαζί με άλλους δύο ενόπλους συνεργούς του, αλλά απέτυχαν να βάλουν μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου, σταμάτησαν σε διπλανό δρόμο ένα ταξί και αποβίβασαν τον οδηγό του με την απειλή των όπλων, και διέφυγαν με αυτό. Προηγουμένως αντάλλαξαν πυροβολισμούς με έναν αστυνομικό του τμήματος μεταγωγών που εκείνη την ώρα εκτελούσε τη βάρδια του σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

Επίσκεψη εργασίας στη Σουηδία θα πραγματοποιήσει από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης. Ο κ.Σημίτης αναμένεται να φθάσει στη σουηδική πρωτεύουσα το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης και στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας θα παρακαθήσει σε επίσημο δείπνο, το οποίο θα παραθέσει προς τιμήν του ο Σουηδός πρωθυπουργός κ. Person. Την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 2 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα έχει συνομιλίες με τον Σουηδό ομόλογό του και λίγο αργότερα θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Βουλής, Brigitta Dahl. Το πρωί της επομένης ο κ.Σημίτης θα έχει συνάντηση με το Βασιλιά της Σουηδίας, Γουστάβο και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την πόλη Μάλμοε, όπου στις 16:30 θα γίνει η έναρξη του συνεδρίου των Σοσιαλιστικών Κομμάτων της Ευρώπης, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου.

Με τη διασπορά των αεροσκεφών στα αεροδρόμια της χώρας, ώστε σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς, η επέμβαση τους να είναι πιο έγκαιρη, καθώς και με το καλύτερο συντονισμό των συναρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και τη λειτουργία επί 24ώρου βάσεως και όλο το χρόνο του Συντονιστικού Διυπουργικού Οργάνου, θα αντιμετωπισθούν φέτος αποτελεσματικότερα και ταχύτερα οι πυρκαγιές στα δάση. Αυτό δήλωσε στη Βουλή, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΝ, Ευάγγελου Αποστόλου, σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία του φορέα Δασοπροστασίας και τα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία των δασών.

Την αισιοδοξία του ότι τα επόμενα χρόνια η περιοχή της Ηπείρου θα βγει από την απομόνωση, μετά την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που είναι σε εξέλιξη, είτε σύντομα θα δρομολογηθούν, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρη Τσοβόλα, σχετικά με τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, ο κ. Σημίτης παραδέχθηκε ότι η έλλειψη διασυνδέσεων είχε ως αποτέλεσμα να είναι από τις πιο καθυστερημένες περιοχές. Ωστόσο, πρόσθεσε, με σειρά έργων που έχουν δρομολογηθεί, όπως το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, η Εγνατία Οδός, η ζεύξη Ακτίου - Πρέβεζας, καθώς και με έργα που αφορούν στον τομέα της Υγείας θα ξεπεραστούν.

Τη δημιουργία Ταμείου Αμυνας, το οποίο θα ενισχύεται από εθελοντικές χρηματικές προσφορές για την στήριξη του εξοπλιστικού προγράμματος, προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος, κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής του νομοσχεδίου για τη στρατιωτική θητεία. Οπως είπε ο κ.Τσοχατζόπουλος, σε σχετική τροπολογία που θα κατατεθεί σήμερα στο νομοσχέδιο, θα προβλέπεται ''η σύσταση του Ταμείου στο οποίο κάθε πολίτης θα συνεισφέρει για την άμυνα της χώρας, πέραν των φορολογικών του υποχρεώσεων''. Να σημειωθεί ότι σχετική πρόταση είχαν κάνει κατά καιρούς, βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και την Πολιτική Ανοιξη.

Οι συνδυασμοί του Μιχάλη Χατζηπροκοπίου και του Αναστασίου Κάτου θα τεθούν αντιμέτωποι στο σημερινό δεύτερο γύρο των πρυτανικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Στην πρώτη αναμέτρηση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ανάμεσα στους τρεις διεκδικητές του πρυτανικού θώκου, η οποία διεξήχθη σήμερα, προσήλθαν να ψηφίσουν οι 154 από τους 164 εκλέκτορες. Ο συνδυασμός του κ.Χατζηπροκοπίου συγκέντρωσε 63 ψήφους, ο συνδυασμός του κ.Κάτου, 45 ψήφους και ο συνδυασμός του κ.Τσούρου, 37 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και 9 λευκά.

Τον πρέσβη της Ισπανίας στην Αθήνα, Χαβιέρ Χιμένες Ουγκάρτε, δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη, ο Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με τη συνεργασία των Κοινοβουλίων των δύο χωρών και τονίσθηκε η ανάγκη ενίσχυσής της με την ανταλλαγή επισκέψεων Κοινοβουλευτικών αντιπροσωπειών.

Παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα ο βουλευτής Α' Αθηνών του ΚΚΕ, Λέων Αυδής, με επιστολή του που έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής. Οπως αναφέρει στην επιστολή του, οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, μετά από τη διαπίστωση ότι δε μπορεί να ανταπεξέλθει στον επιθυμητό βαθμό στα καθήκοντά του, ως βουλευτή, και παράλληλα ως επικεφαλής της παράταξής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων. Τη θέση του κ.Αυδή θα καταλάβει ο Χαράλαμπος Αγγουράκης.

Κόβονται οι αυξήσεις στις συντάξεις των δικαστικών, οι οποίες είχαν προκύψει με δικαστικές αποφάσεις, μετά από πρόταση της ΑΔΕΔΥ. Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της συνδικαλιστικής οργάνωσης των δημοσίων υπαλλήλων, Δ. Σουρλελές, κατά την τοποθέτηση του στην αρμόδια Kοινοβουλευτική Eπιτροπή, επί του συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου, οι αυξήσεις αυτές αν δίνονταν, θα απέβαιναν σε βάρος των εν ενεργεία δικαστών και πολιτικών υπαλλήλων, ενώ κινδύνευε να ''τιναχθεί στον αέρα'' το Ταμείο Πρόνοιας Δικαστικών. Ο κ. Σουρλελές επισήμανε ακόμα ότι δε νοείται αίτημα για αύξηση, σε ποσά που καταβλήθηκαν αναδρομικά και για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί εισφορές. Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Οικονομικών, Νικόλαος Χριστοδουλάκης, διευκρίνησε ότι με νόμο που ψήφισε η Βουλή πριν από δύο χρόνια, προβλέπεται ρητά ότι οι διάφορες παροχές και τα επιδόματα δεν αποτελούν αύξηση του μισθού και δε λαμβάνονται υπόψη για τον καθορισμό της σύνταξης, εκτός και αν ορίζεται αλλιώς από το συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο.

Τη διαβεβαίωση ότι η κυπριακή κυβέρνηση είναι ενήμερη, τόσο για τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιάννου Κρανιδιώτη, όσο και για το περιεχόμενο του μνημονίου σημείων, το οποίο παρέδωσε στον Γ.Γ του ΟΗΕ, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μανώλης Χριστοφίδης. Ο κ. Χριστοφίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο κ. Κρανιδιώτης κάνει λόγο για απαισιοδοξία ως προς την αδιάλλακτη στάση της Τουρκίας και όχι ως προς τις απευθείας συνομιλίες. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η κυπριακή κυβέρνηση θα προσέλθει στις συνομιλίες με κύριο άξονα το πνεύμα συνεργασίας, τη καλή θέληση, με στόχο να υπάρξει πρόοδος στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού.

Την τουρκική αλληλεγγύη προς τους Τουρκοκύπριους, που ζουν στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, εξέφρασε ο πρώην Πρόεδρος της Τουρκίας, στρατηγός εν αποστρατεία, Κενάν Εβρέν. Παράλληλα, ενισχύοντας την πολιτική του κατοχικού ηγέτη, Ραούφ Ντενκτάς, ο Εβρέν ισχυρίστηκε ότι οι δύο κοινότητες δεν μπορούν να ζήσουν μαζί. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού των κατεχόμενων, ''Μπαϊράκ'', ο Εβρέν δήλωσε ότι ο τουρκοκυπριακός λαός, κατά την έκφρασή του, θα πρέπει να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και να βασίζεται στην Τουρκία γιατί, όπως είπε, η Κύπρος αποτελεί γι' αυτήν, εθνικό ζήτημα. ''Αν οι Τουρκοκύπριοι δεχτούν τσίμπημα από μία βελόνα, εμείς θα το αισθανθούμε ως τσίμπημα σακοράφας'', είπε. Επανέλαβε δε ότι η οποιαδήποτε κυβέρνηση στην Τουρκία δεν μπορεί να ακολουθήσει διαφορετική πολιτική στο Κυπριακό και εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι αδύνατη η συμβίωση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, όπως παλιά.

Έμμεση κριτική εναντίον της Ρωσίας άσκησε ο λεγόμενος ''υπουργός Εξωτερικών και Αμυνας'' του ψευδοκράτους των κατεχόμενων, Τανέρ Γιετκίν, για την πώληση των αντιαεροπορικών πυραύλων S-300 στην κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όπως αναφέρει ο τουρκοκυπριακός Τύπος, ο Γιετκιν επέδωσε επιστολή στο Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Σενεγάλης στον ΟΗΕ και Πρόεδρο της Διάσκεψης για τον Αφοπλισμό, Απσά Κλοντ. Στην επιστολή, ο Γιετκίν ισχυρίζεται ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά ακολουθεί μια τυχοδιωκτική πολιτική και ότι, σε περίπτωση που σημειωθούν συγκρούσεις στην περιοχή, την ευθύνη φέρουν οι χώρες που προμήθευσαν με οπλισμό τους Ελληνοκυπρίους. Ο Γιετκίν κάλεσε τις χώρες που συμμετέχουν στη Διάσκεψη, να παρέμβουν για αναχαίτιση του εξοπλισμού των Ελληνοκυπρίων, γιατί, όπως ισχυρίστηκε, ο εξοπλισμός αποτελεί απειλή για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή.

Με τη συμμετοχή στο κυβερνητικό σχήμα και του ακροδεξιού Κόμματος Μεγάλης Ενότητας του Μουχσίν Γιαζιτζίογλου που διαθέτει επτά βουλευτές, επιχειρεί η κυβέρνηση συνασπισμού Ερμπακάν - Τσιλλέρ να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού και ηγέτη του Κόμματος Ευημερίας, Νετζμετίν Ερμπακάν και της υπουργού Εξωτερικών και ηγέτη του Ορθού Δρόμου Τανσού Τσιλλέρ, με τον Μουχσίν Γιαζιτζίογλου, ο οποίος μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι το δίδυμο Ερμπακάν - Τσιλλέρ του πρότεινε να πάρει μέρος στην κυβέρνηση συνασπισμού, παίρνοντας δύο υπουργεία, το υπουργείο Γεωργίας και το υπουργείο άνευ χαρτοφυλακίου. Εκκρεμούν όμως κάποια θέματα. Αυτό της ψήφου εμπιστοσύνης και αυτό του ποιος θα αναλάβει πρωθυπουργός στο νέο σχήμα. Η δύναμη των τριών κομμάτων στην Εθνοσυνέλευση είναι 283 έδρες, με όριο πλειοψηφίας αυτό των 276 εδρών. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι τουλάχιστον 4-5 βουλευτές του Ορθού Δρόμου, τελούν πλέον υπό παραίτηση.

Η πολιτική κρίση εξακολουθεί να υφίσταται στην Αλβανία και να θέτει σε κίνδυνο τις προσεχείς εκλογές της 29ης Ιουνίου. Η αβεβαιότητα για τη διεξαγωγή ή όχι των εκλογών δημιουργεί νέες εντάσεις και παρά το γεγονός ότι η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας έχει "πέσει", αμφίβολο παραμένει το αν η αλβανική Αριστερά θα συμμετέχει στις εκλογές. Τα περισσότερα αλβανικά κόμματα εμμένουν στις θέσεις τους και δεν υποχωρούν από την εκπλήρωση των αιτημάτων που έχουν θέσει στον Σαλί Μπερίσα. Ο ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φατός Νάνο, σε συνέντευξή του, στην ιταλική εφημερίδα "La Stampa", ζητά από τον ΟΑΣΕ τουλάχιστον 1.000 παρατηρητές, αντί για 400, κάτι που δήλωσε χθες και ο εκπρόσωπος του ΟΑΣΕ, Φραντς Βρανίτσκι στα Τίρανα. Ο κ. Νάνο, επιμένει στην άρση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, στη μείωση του χρόνου ψηφοφορίας και υποστηρίζει ότι αν εντός 48 ωρών δε ληφθούν κάποια μέτρα, θα πρέπει να ματαιωθούν οι εκλογές ή να μετατεθούν. Εξάλλου, δριμύτατη επίθεση κατά του κ. Μπερίσα εξαπέλυσε ο κ. Νάνο, σε προεκλογική συγκέντρωση στα Τίρανα, κατηγορώντας τον ότι οδήγησε τη χώρα στο περιθώριο των Βαλκανίων, μακριά από την Ευρώπη και ότι η χώρα κατέληξε σε ισλαμικές οργανώσεις. Οπως ανακοινώθηκε ο ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος, κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής στην πόλη του Αυλώνα, από όπου είχαν αρχίσει τα πρώτα επεισόδια με τους εξεγερμένους.

Με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση της νέας κυβέρνησης της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, που προήλθε μετά το χθεσινό ευρύ ανασχηματισμό, συνεδριάζει σήμερα το Κοινοβούλιο της χώρας. Μετά τον προχθεσινό ανασχηματισμό, κατά τον οποίο η σύνθεση της κυβέρνησης άλλαξε σε ποσοστό μεγαλύτερο του 1/3ου, σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας, είναι απαραίτητη η ψήφος εμπιστοσύνης της Βουλής. Είναι βέβαιο ότι η νέα κυβέρνηση θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, καθώς τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού -Σοσιαλδημοκρατική Ένωση, το κόμμα της αλβανικής μειονότητας PDP (Κόμμα Δημοκρατικής Ευημερίας) και το Σοσιαλιστικό Κόμμα- έχουν την πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο.

Tην ετοιμότητα της νέας κυβέρνησης της Βουλγαρίας να συμβάλλει στη διεύρυνση των σχέσεων της Σόφιας με την Ευρωπαϊκή Ενωση, εξέφρασε η υπουργός Εξωτερικών, Ναντέζντα Μιχάιλοβα, κατά τη σημερινή συνάντησή της με τον πρεσβευτή της ΕΕ στη Σόφια, Τόμας Ο΄ Σαλιβαν. Η κ.Μιχάιλοβα επισήμανε την πρόθεση της κυβέρνησης Κόστοφ να πραγματοποιήσει σειρά μεταρρυθμίσεων στον τομέα της εθνικής νομοθεσίας, ώστε να ανταποκριθεί στα κριτήρια ένταξης της Βουλγαρίας στην ΕΕ. Επίσης παρουσίασε τα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν για τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για τη διεύρυνση της παρουσίας του ξένου κεφαλαίου στη Βουλγαρία. Αφορμή της συνάντησης Μιχάιλοβα - Ο΄ Σάλιβαν ήταν η επικείμενη, στις 3 και 4 Ιουνίου, επίσκεψη του πρωθυπουργού, Ι.Κόστοφ και της κ.Μιχάιλοβα στις Βρυξέλλες.

Στο δήμο Βελιγραδίου μεταφέρονται τώρα οι οξείες αντιπαραθέσεις και διαφωνίες που έχουν ξεσπάσει στους κόλπους του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού "Ζάγιεντνο". Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Ανανέωσης, Βουκ Ντράσκοβιτς, κάλεσε τον δήμαρχο Βελιγραδίου και εταίρο του στο συνασπισμό "Ζάγιεντνο", Ζόραν Τζίντζιτς, να παραιτηθεί από το αξίωμα του δημάρχου κατηγορώντας τον ότι δεν ασχολείται με τα προβλήματα του δήμου και ότι μεταχειρίζεται τη δημοφιλή αυτή θέση για να εκτοξεύει κατηγορίες κατά του κόμματος του Ντράσκοβιτς. Ο Ντράσκοβιτς επισήμανε όμως ότι στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης που θα καταθέσουν οι σύμβουλοι του Ριζοσπαστικού Σερβικού Κόμματος, του εθνικιστή Βόισλαβ Σέσελι για την αποπομπή του Τζίντζιτς από τη θέση του δημάρχου.

Στους τέσσερις, του 10ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της, η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία κέρδισε την Ισπανία με 7 - 6. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποιώντας ανεπανάληπτες εμφανίσεις, εκτός από τη σπουδαία νίκη που πέτυχε χθες επί της πανίσχυρης Ιταλίας, επικράτησε επί των χρυσών Ολυμπιονικών της Ατλάντα, με κύριο όπλο της την άμυνα. Τα γκολ της εθνικής μας τα πέτυχαν δύο ο Καϊάφας και από ένα οι Αφρουδάκης, Θωμάκος, Λούδης, Μαυρωτάς και Ψύχος. Σήμερα οι παίχτες του Κούλη Ιωσηφίδη θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, στον τελευταίο αγώνα της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα κρίνει ποιος θα τερματίσει πρώτος στο β' όμιλο. To Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί ανάμεσα στις δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου. Στη βαθμολογία η Ελλάδα και η Αμερική έχουν από 4 βαθμούς, ενώ η Ισπανία και η Ιταλία έχουν μηδέν. Η εθνική μας ομάδα με αυτή την επιτυχία πήρε αυτόματα το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Περθ της Αυστραλίας, που θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου του 1998.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Thursday, 29 May 1997 - 5:40:15 UTC