Browse through our Interesting Nodes on Cyprus History Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (AM), 97-06-27

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 09:38 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 27.6.1997

Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται και σήμερα, δεύτερη ημέρα, οι γενικές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι της Α΄και Β΄δέσμης διαγωνίζονται στο μάθημα της Φυσικής και οι υποψήφιοι της Γ΄ στα Αρχαία.

Τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ονούρ Οϊμέν ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα αρνείται τον διάλογο αποδοκίμασε η κυβέρνηση διά του εκπροσώπου της Δημήτρη Ρέππα. Ο Υπουργός Τύπου χαρακτήρισε τις δηλώσεις αυτές απερίσκεπτες, άσκεπτες και επιζήμιες τόσο για τον κ. Οϊμέν όσο και για την Τουρκία και εκτίμησε ότι η γειτονική χώρα βρίσκεται σε μια προσπάθεια αναζήτησης νέων ισορροπιών. Ο κ. Οϊμέν είναι πολύ αποτελεσματικός στο να γελοιοποιεί τη χώρα του, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τη δημιουργία εικοσιέξι νέων κέντρων πρόληψης της χρήσης των ναρκωτικών σε ισάριθμες πόλεις της χώρας μας εξήγγειλε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών. Η κυβέρνηση εντείνει τις προσπάθειές της για την καταπολέμηση των ναρκωτικών είπε ο Υπουργός Τύπου και υπογράμμισε την ανάγκη συντονισμού όλων των προσπαθειών για τον περιορισμό της χρήσης και της διάδοσης των ναρκωτικών. Ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου ότι η καταστολή από μόνη της δεν είναι σε θέση να περιορίσει τις επικίνδυνες συνέπειες της χρήσης των ναρκωτικών, ο κ. Ρέππας επανέλαβε ότι πρόκειται για προσωπική άποψη του κ. Παπανδρέου ενώ η θέση της κυβέρνησης είναι γνωστή και είναι αυτή που εφαρμόζεται.

Τη σημασία που αποδίδει η Νορβηγία για τον εκδημοκρατισμό στην Τουρκία και στο σεβασμό των αρχών του Διεθνούς Δικαίου και των Συνθηκών που διέπουν τις σχέσεις μεταξύ των κρατών, υπογράμμισε η πρόεδρος του νορβηγικού κοινοβουλίου κ.Kristl Grondahl, σε δηλώσεις της αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος την ενημέρωσε για την κατάσταση στα Βαλκάνια, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το κυπριακό. "Την έμπρακτη έκφραση της προσήλωσης και του σεβασμού της χώρας μου προς τις αρχές του Χάρτη και στις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών που αφορούν την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στον κόσμο αποτελεί η συμμετοχή της Νορβηγίας στην ειρηνευτική δύναμη της Κύπρου αλλά και σε άλλες ειρηνευτικές αποστολές στη Βαλκανική και αλλού", υπογράμμισε η κ. Grondahl. Ο κ.Κακλαμάνης απο την πλευρά του απαντώντας στο ερώτημα που έθεσε η πρόεδρος του νορβηγικού κοινοβουλίου "πως βλέπει την αποστολή Χόλμπρουκ για το κυπριακό", χαρακτήρισε ευπρόσδεκτη κάθε πρωτοβουλία για επίλυση του προβλήματος, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη ενός ενεργότερου ρόλου προς την κατεύθυνση αυτή απο την Ευρώπη.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους για την επίσκεψή του στις ΗΠΑ όπου μίλησε και σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών με θέμα: ''Εθνικές προτεραιότητες της Ελλάδας, ευρωπαϊκή πορεία, εξωτερική πολιτική και άμυνα'', τόνισε ότι ''όλοι πρέπει να δώσουν στην Τουρκία να καταλάβει ότι μία θετική εξέλιξη του Κυπριακού, λειτουργεί ως υποβοηθητικός παράγοντας και για την αναβάθμιση των δικών της σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Ενωση''. Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρθηκε επίσης και στο διορισμό του Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ ως Προεδρικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως για να διορίσουν οι Αμερικανοί ένα πρόσωπο όπως ο κ. Χόλμπρουκ ως επίσημο εκπρόσωπο για την πρωτοβουλία τους, δείχνει ότι βλέπουν κάποια προοπτική''. Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, σημείωσε όμως ότι η αμερικανική πολιτική ίσως δε θα είναι προς την κατεύθυνση που επιθυμούν η Κύπρος και η Ελλάδα, και ως εκ τούτου οι δύο χώρες πρέπει να κινητοποιηθούν, να ολοκληρώσουν και να εξειδικεύσουν τις απόψεις τους.

Η νομαρχιακή επιτροπή Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ διοργάνωσε χθές το βράδυ πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του ιδρυτή του κινήματος Ανδρέα Παπανδρέου. Ομιλητές ήταν οι Κώστας Σκανδαλίδης, γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του κινήματος, Βάσος Λυσσαρίδης, αρχηγός του σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ της Κύπρου και Παύλος Πετρίδης, καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, πρόεδρος του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Η εξεύρεση τρόπων για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και την εκπλήρωση του θρησκευτικού έργου που επιτελεί, αποτέλεσε το κύριο σημείο αναφοράς, στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Πέτρο. Ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της στελέχωσης του Πατριαρχείου, μέσω της ενίσχυσης των σχετικων ιεραποστολών.

Τις αντιδράσεις των κομμάτων, προκάλεσε η νέα σύνθεση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και η ομιλία του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση. Το ΚΚΕ, κάνει λόγο για "κυβερνητική πολιτική που στηρίζει προκλητικά τους ιδιοκτήτες μεγάλων καναλιών και τους αφήνει να τσαλαπατούν τους κώδικες δεοντολογίας, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις θεμελιακές αξίες". Καταλήγοντας, υπογραμμίζει την επιτακτική ανάγκη αλλαγών στη σύνθεση του ΕΣΡ, έτσι ώστε να συμμετέχουν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, καθώς και φορείς όπως η ΠΟΕΣΥκαι η ΕΣΗΕΑ. Το ΔΗΚΚΙ, με ανακοίνωσή του, κατηγορεί το κυβερνών κόμμα ότι επιχειρεί την νομιμοποίηση μιας ακόμα αυθαιρεσίας, χαρακτηρίζει την ομιλία του κ. Σημίτη ως "μνημείο υποκρισίας" και καταγγέλει "τις απαράδεκτες κυβερνητικές πρακτικές". Καταλήγοντας, αναφέρει ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την αποκατάσταση της συνταγματικής και δημοκρατικής νομιμότητας.

Πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης των ξενώνων του Τ.Ε.Φ.Α.Α. στη Θέρμη, από τον Πρύτανη του ΑΠΘ, καθηγητή Αντώνιο Μάντη, παρουσία των Αντιπρυτάνεων καθηγητών Παπαδόπουλου και Λαδά, της προέδρου του Τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α. καθηγήτρια Φαχαντίδου και μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας. Οι ξενώνες θα καταλαμβάνουν συνολική έκταση 1.350 τ.μ. και θα αποτελούν μέρος του όλου συγκροτήματος που θα ανεγερθεί σε ιδιόκτητη έκταση 217 στρεμμάτων για τις ανάγκες του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Θα κατασκευαστούν επίσης γήπεδα μπάσκετ, βόλεϋ, ποδοσφαίρου, τένις, καθώς επίσης και κλειστό στάδιο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 364.000.000 δρχ, ενώ το έργο υπολογίζεται να τελειώσει σε δύο χρόνια. Η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Β' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και η κατασκευή των ξενώνων θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των φοιτητών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. .

Στο Ιστορικό Αρχείο του υπουργείου Εξωτερικών ξεναγήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος. Την ξενάγηση έκαναν ο υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος και η διευθύντρια του Αρχείου Φωτεινή Κωσταντοπούλου. Ο κ. Στεφανόπουλος ενημερώθηκε επί τόπου για τις εργασίες ταξινόμησης και μηχανοργάνωσης που γίνονται. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε στην εργασία που γίνεται γύρω από διεθνείς συνθήκες, συμφωνίες, ανταλλαγές επιστολών και άλλα σημαντικά έγγραφα. Οπως μάλιστα επισήμανε ο κ. Πάγκαλος και συμφώνησε και ο κ. Στεφανόπουλος, η δουλειά που γίνεται έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμη, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στις ολοένα εντονότερες απαιτήσεις της Τουρκίας για ανατροπή του στάτους κβο.

Με την ομιλία του προέδρου της Ενωσης για τη Δημοκρατία στα Βαλκάνια, Νίκου Ευθυμιάδη άρχισαν οι εργασίες της διεθνούς συνάντησης που οργανώνει η Ενωση με θέμα ''Πολιτισμός και Επανασυμφιλίωση στα Βαλκάνια''. Ο κ.Ευθυμιάδης προέβη σε απολογισμό των δραστηριοτήτων της Ενωσης από την προηγούμενη συνάντηση του Μαρτίου του 1996 και υπενθύμισε τις αναγκαιότητες που είχαν επισημανθεί τότε.

Τριήμερο συνέδριο, στο πλαίσιο του προγράμματος "ΜΕΛΙΝΑ- Εκπαίδευση και Πολιτισμός", αρχίζει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλήσει ο υπουργός Παιδείας Γεράσιμος Αρσένης, με θέμα "Η πολιτισμική αγωγή στην Ευρώπη. Δυνατότητες ανάπτυξης στην υποχρεωτική εκπαίδευση". Στην οργάνωση του συνεδρίου συμμετέχουν τα υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού, ως συνεργαζόμενα στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή του προγράμματος "ΜΕΛΙΝΑ".

Οι τρόποι ανάδειξης του ρόλου της Ορθοδοξίας, ως σημαντικής και αναγκαίας πολιτικής, πολιτιστικής και πνευματικής έκφρασης, για τη διαμόρφωση της νέας ευρωπαϊκής πραγματικότητας, αποτέλεσαν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κατά τη χθεσινή πρώτη μέρα των εργασιών της 4ης ετήσιας Συνόδου Ευρωπαϊκής Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΕΔΣΟ), που πραγματοποιείται στη Χαλκιδική. Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Α' αντιπρόεδρος της Βουλής, Παναγιώτης Κρητικός, παρουσία του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργο Πασχαλίδη και του υπουργού Μακεδονίας - Θράκης, Φίλιππου Πετσάλνικου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης της ΕΔΣΟ, Ρώσος βουλευτής, V. Zorkaltsev, ο Γενικός της Γραμματέας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Στέλιος Παπαθεμελής, ενώ μηνύματα απέστειλαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και αρχηγοί κομμάτων.

Θετική βλέπει την πορεία του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών ο πρώην πρόεδρός του Νικήτας Νιάρχος, με την προϋπόθεση ότι θα περιορισθούν οι απότομες και αδικαιολόγητες διακυμάνσεις, καθώς και άστοχες παρεμβάσεις που αποθαρρύνουν και απομακρύνουν τους υγιείς επενδυτές από την αγορά. Ο ίδιος, μιλώντας στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συνιστά ψυχραιμία στους επενδυτές απέναντι στη νευρικότητα που επιδεικνύει τους τελευταίους μήνες το Χρηματιστήριο, με τις μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές των μετοχών, γιατί διαφορετικά θα βγουν χαμένοι.

Ενα κομμάτι της αρχαίας ιστορίας της πόλης, "λύνει τη "σιωπή" του, μετά από αιώνες και γίνεται πλέον ενεργό κομμάτι της ζωής της Θεσσαλονίκης, με την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος "Αναστάσιος Γ. Λεβέντης". Πρόκειται για το Ωδείο, χωρητικότητας 477 ανθρώπων, που στο μεταίχμιο του 2ου προς τον 3ο αιώνα μ.Χ. προσαρμόστηκε στο βουλευτήριο, που βρισκόταν στην αρχαία αγορά, όπου και το διοικητικό κέντρο της πόλης. Εγκαινιάζεται σήμερα, στις 9 το βράδυ από τον υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο.

Την επίσημη ανακοίνωση της μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη του ανεπανάληπτου υπερθεάματος των U2, που αναμένεται να προσελκύσει τουλάχιστον 50.000 άτομα στο λιμάνι, έκανε σε συνέντευξη τύπου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, Πάνος Θεοδωρίδης, παρουσία του εκπροσώπου της εταιρίας που συνεργάστηκε για τη μετάκληση του συγκροτήματος, Δημήτρη Χέλμη και της παραγωγού του Οργανισμού, Ευγενίας Γραμμένου. Ο κ. Θεοδωρίδης χαρακτήρισε τη συναυλία ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα κλείσει πανηγυρικά τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, που άνοιξαν με την κορυφαία έκθεση των θησαυρών του Αγίου Ορους.

Μια διαφορετική προσέγγιση του Χριστιανισμού, αναζητούν και προσεγγίζουν εικαστικά, μέσα από τη σύγχρονη τέχνη στα τέλη του 20ου αιώνα, έξι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών, με έκθεση έργων που θα παρουσιάσουν στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας "Θεσσαλονίκη 1997". Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις 30 Ιουνίου, στο Κέντρο του Δήμου Σταυρούπολης και θα διαρκέσει έως τις 20 Ιουλίου.

Ειδική ενημέρωση για τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Άμστερνταμ θα κάνει το πρωί η Ολλανδική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις υποψήφιες για ένταξη χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος. Η ενημέρωση θα γίνει από τον προεδρεύοντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ολλανδό Πρωθυπουργό, Βιμ Κοκ και τον υπουργό Εξωτερικών, Χανς Βαν Μίρλο, στο Άμστερνταμ, και θα διαρκέσει τρεις ώρες.

Η Νορβηγία θα πληρώσει σημαντικό μέρος των εξόδων των απευθείας συνομιλιών μεταξύ του Προέδρου Κληρίδη και του Ραούφ Ντενκτάς, που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε ο Ανώτερος Σύμβουλος του ΟΗΕ στην Κύπρο, Πίτερ Σμιτ. ''Αυτό δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο'', είπε ο αξιωματούχος του ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι σε περιπτώσεις που ο διεθνής οργανισμός αντιμετωπίζει έκτακτα έξοδα, διάφορα κράτη μέλη προθυμοποιούνται να τα επωμισθούν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τα έξοδα για τις απευθείας συνομιλίες θα κυμανθούν από 30 έως 40 χιλιάδες δολάρια.

Την ανησυχία τους για το ''τραγικό αδιέξοδο'' στο οποίο βρίσκεται το θέμα των αγνοουμένων, καθώς και για τη διαφαινόμενη αρνητική προοπτική να μη συζητηθεί το θέμα στις επικείμενες απευθείας συνομιλίες της Νέας Υόρκης, εξέφρασαν προς τον Πρόεδρο των Ενωμένων Δημοκρατών, Γιώργο Βασιλείου, αντιπροσωπείες των Επιτροπών Συγγενών Αγνοουμένων. Όπως αναφέρει ανακοίνωση των Ενωμένων Δημοκρατών, σε συνάντηση που είχαν με τον κ. Βασιλείου, οι εκπρόσωποι των Επιτροπών τον παρακάλεσαν να ασκήσει την επιρροή του, ώστε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, να θέσει προς συζήτηση και το θέμα των αγνοουμένων κατά την επικείμενη συνάντησή του με τον κατοχικό ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς.

Απήχθη χθες το μεσημέρι ώρα Ελλάδος ο πρώην πρόεδρος της οργάνωσης της "Ομόνοιας" στον νομό Αργυροκάστρου Θεόδωρος Μπεζιάνης. Τον Θ.Μπεζιάνη απήγαγαν τρεις άγνωστοι στην περιοχή Γράψη οι οποίοι διέφυγαν με ένα κίτρινο αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Το πρωί το θύμα βρισκόταν στα Ιωάννινα και επέστρεψε το μεσημέρι στην Αλβανία. Η οικογένεια του πρώην προέδρου της οργάνωσης είναι ιδιοκτήτρια μιας βιομηχανίας αναψυκτικών στην περιοχή του Αργυροκάστρου και εκδίδει μια ελληνόφωνη εφημερίδα. Η κόρη του Μπεζιάνη είναι υποψήφια για τις εκλογές της Κυριακής με το κόμμα της Ενωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην περιοχή των Αγίων Σαράντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεζιάνης ήταν ένας από τους κατηγορούμενους της "Ομόνοιας" στην πολύκροτη δίκη των "πέντε" που έγινε πριν από τρία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή οποιαδήποτε πληροφορία για τυχόν πολιτικό χαρακτήρα της απαγωγής ή για λύτρα που ίσως ζητήσουν οι τρεις άγνωστοι.

Koινό ελληνο-βουλγαρικό πρόγραμμα κατασκευής του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης πρόκειται να εξετάσουν έως τις 20 Ιουλίου εμπειρογνώμονες της Αθήνας και της Σόφιας. Οπως γράφει η εφημερίδα "Σταντάρτ" της Σόφιας, προς το παρόν, μόνο η ελληνική πλευρά είναι έτοιμη με τις συγκεκριμένες προτάσεις.

Τέσσερα κιλά ηρωίνης ανακάλυψαν και κατάσχεσαν οι Βούλγαροι τελωνειακοί στον μεθοριακό σταθμό του Γκιουέσεβο στα βουλγαροσκοπιανά σύνορα . Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα σε αυτοκίνητο με αλβανικές πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν και κρατούνται από τις βουλγαρικές αρχές.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Friday, 27 June 1997 - 6:40:15 UTC