Browse through our Interesting Nodes on Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: Brief News in Greek (PM), 97-11-01

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


Web Posted: 15:14 GMT+2

ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ-1.11.1997

Προτάσεις για συνεργασία στον οικονομικό και εμπορικό τομέα, μεταξύ των βαλκανικών χωρών αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στους ομολόγους του τη Δευτέρα στη διαβαλκανική διάσκεψη κορυφής στην Κρήτη. Στις παρεμβάσεις του για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή ο Έλληνας Πρωθυπουργός, αναμένεται να προβάλλει τις εξής προυποθέσεις: Το σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, την ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας, το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τη δημιουργία κέντρου προσαρμογής της νομοθεσίας των χωρών της βαλκανικής προς τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, την ενίσχυση της διαμεθοριακής συνεργασίας και την προώθηση συνεργασιών στους τομείς μεταφορών, τηλεπικοινωνιών και ενέργειας. Η ελληνική κυβέρνηση θα προωθήσει επίσης διακήρυξη για τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των βαλκανικών χωρών στο πλαίσιο του σεβασμού του διεθνούς δικαίου. Ιδιαίτερη σημασία προσλαμβάνει η συνάντηση Σημίτη - Γιλμάζ.

Αύριο το βράδυ αναμένονται στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι βαλκάνιοι ηγέτες όπου θα συμμετάσχουν στη διαβαλκανική διάσκεψη που διοργανώνει η Ελλάδα. Για πρώτη φορά βαλκάνιοι ηγέτες θα συζητήσουν πολυμερή και διμερή θέματα, με στόχο η συνεργασία αυτή να αποκτήσει ευρωπαϊκή διάσταση. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Τρίτη με την ανακοίνωση πολιτικής διακήρυξης, στην οποία θα κατοχυρώνονται βασικές θέσεις καλής γειτονίας, όπως ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου και το απαραβίαστο των συνόρων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν δυο συναντήσεις. Των πρωθυπουργών Ελλάδας - Τουρκίας, Κώστα Σημίτη και Μεσούτ Γιλμάζ και η άλλη των Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και Φάτος Νάνο, που σύμφωνα με πληροφορίες θα μιλήσουν για το πρόβλημα του Κοσσυφοπεδίου. Επίσης για πρώτη φορά θα συναντηθεί ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ με Έλληνα πρωθυπουργό. Οι κύριοι Σημίτης και Γιλμάζ θα συναντηθούν τη Δευτέρα, χωρίς ατζέντα και θεωρείται πιθανόν να εκδοθεί ανακοίνωση στο πνεύμα της Μαδρίτης. Από τουρκικής πλευράς, υπενθυμίζεται ότι εκκρεμή η επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στην Αγκυρα, σε ανταπόδοση παλαιότερης επίσκεψης του Τουργκούτ Οζάλ στην Αθήνα. Το 66% των ερωτηθέντων Ελλήνων τάσσεται υπέρ της συνάντησης Σημίτη - Γιλμάζ, σύμφωνα με δημοσκόπηση εταιρίας που έκανε για λογαριασμό ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας.

Την απαισιοδοξία της όσον αφορά την επικείμενη συνάντηση Σημίτη-Γιλμάζ στην Κρήτη, επανέλαβε, για δεύτερη φορά σήμερα, η κ.Μπακογιάννη. "Το καλύτερο που θα μπορούσε να ελπίσει κανείς θα ήταν να υπάρξει ένα ανακοινωθέν στο πνεύμα της εκτόνωσης. Όμως, η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν έχει καλή προϋπηρεσία στα ανακοινωθέντα. Το πρώτο ανακοινωθέν, στο Νταβός, είχε γραφεί από τον κ. Γιλμάζ, το δεύτερο, στη Μαδρίτη, συντάχθηκε από την κ.Ολμπράιτ. Ελπίζω ότι το ανακοινωθέν της Κρήτης θα συνταχθεί από την ελληνική κυβέρνηση", δήλωσε. Αναφερόμενη στην πορεία της κυβέρνησης, η βουλευτής της ΝΔ, τόνισε: "Πιστεύω ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ απέτυχε περισσότερο από ό,τι αυτή τη στιγμή δίνεται η εντύπωση. Και αυτό το λέω λόγω γνώσης και όχι από αντιπολιτευτικό μένος". Ερωτώμενη δε, αν η Νέα Δημοκρατία έχει ελπίδες να κερδίσει την υποστήριξη του εκλογικού σώματος και να γίνει κυβέρνηση, η κ. Μπακογιάννη απάντησε ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την αξιωματική αντιπολίτευση να προηγείται της κυβέρνησης κατά δύο έως έξι μονάδες. "Αυτό πάντως, που επιδιώκει η ΝΔ είναι η θετική ψήφος. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε το εκλογικό σώμα μόνο επειδή απέτυχε το ΠΑΣΟΚ", κατέληξε. Εξάλλου, ως "βίαιη αναδιάρθρωση του διοικητικού χάρτη της Ελλάδας", χαρακτήρισε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντόρα Μπακογιάννη, τις υποχρεωτικές συνενώσεις δήμων και κοινοτήτων που προωθούνται στο πλαίσιο του νομοσχεδίου "Ι.Καποδίστριας".

Η Γ.Γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα επικεφαλής του κόμματος θα επισκεφθεί το απόγευμα το νομό Κιλκίς. Στις 6 το απόγευμα θα επισκεφθεί το χωριό Ηλιόλουστο και θα συναντηθεί με εκπροσώπους της κοινότητας και τους κατοίκους της περιοχής. Στις 7.30 το βράδυ θα μιλήσει στο πνευματικό κέντρο Αξιούπολης σε συγκέντρωση, που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΚΕ.

Κανονικά θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα τα φαρμακεία όλης της χώρας, μετά την απόφαση των φαρμακοποιών να αναστείλουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις. Η κυβέρνηση αποφάσισε να διατηρήσει το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών στο 24% επί της λιανικής τιμής των φαρμάκων. Στο μεταξύ, οι κινητοποιήσεις των γιατρών του ΙΚΑ συνεχίζονται μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζονται μόνο τα έκτακτα περιστατικά στα ιατρεία του ιδρύματος.

Η Γερμανική κυβέρνηση επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να καταβάλει πολεμικές αποζημιώσεις και χαρακτήρισε ως παράνομες και αντίθετες προς το διεθνές δίκαιο τις προσφυγές πολιτών στα ελληνικά δικαστήρια. Το πρωτοδικείο Λειβαδειάς επεδίκασε αποζημίωση 9,5 δισεκατομμυρίων δραχμών σε κατοίκους του μαρτυρικού Δίστομου.

Μετακινήσεις πόρων ύψους 450 δισεκατομμυρίων δραχμών, που αφορούν χρηματοδοτήσεις του ΕΤΠΑ για έργα υποδομής, ενέκρινε χτες η επιτροπή παρακολούθησης του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, στο πλαίσιο της αναθεώρησης του 2ου "πακέτου Ντελόρ". Επιπλέον, σύμφωνα με τις αποφάσεις της επιτροπής παρακολούθησης που ολοκλήρωσε χτες τις εργασίες της, διασφαλίζεται η συνέχιση της χρηματοδότησης των μεγάλων έργων υποδομής από το τρίτο κοινοτικό πλαίσιο στήριξης, το αποκαλούμενο και "πακέτο Σαντέρ". Πάντως, οι χρηματοδοτικές υποχρεώσεις που θα μεταφερθούν από το 2ο στο 3ο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, δεν θα ξεπεράσουν τα 250 δισεκατομμύρια δραχμές. Βάσει του σχεδίου που εγκρίθηκε από την επιτροπή παρακολούθησης, θα διατεθούν επιπλέον 65 δισεκατομμύρια δραχμές για τον οδικό άξονα Πατρών- Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων και 90 δισ.δρχ για εκείνον που συνδέει τον Σταυρό με την Ελευσίνα.

Μια εβδομάδα θα χρειαστεί για να τροφοδοτηθεί η αγορά με φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης, λόγω της μεγάλης ζήτησης. Η τιμή του για ποσότητες άνω των 1000 λίτρων ανέρχεται στις 97,6 δραχμές, ενώ για μικροποσότητες κυμαίνεται έως και 110 δραχμές το λίτρο. Φθηνότερο θα αγοράζουν σύντομα το πετρέλαιο και οι επαγγελματίες αγρότες. Η προοπτική αυτή καθίσταται δυνατή μετά την παράδοση στην κυβέρνηση από την ΠΑΣΕΓΕΣ του μητρώου αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Οι νέες τεχνολογίες και η επίδραση που θα έχουν αυτές στο χώρο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, θα αποτελέσουν το αντικείμενο της πανευρωπαϊκής υπουργικής διάσκεψης 40 κρατών που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 11 και 12 Δεκεμβρίου. "Στη Θεσσαλονίκη θα κοιτάξουμε για πρώτη φορά στο μέλλον, προσπαθώντας να μαντέψουμε πώς θα εξελιχθεί το σημερινό τοπίο των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας. Θα ξεφύγουμε έτσι από τα κλασικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στα οποία επικεντρωνόμασταν μέχρι τώρα". Αυτό τόνισε, μιλώντας στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της διευθύνουσας επιτροπής για τα ΜΜΕ (ΔΕΜΜΕ) του Συμβουλίου της Ευρώπης, Μπέρντ Μόβες (Bernd Mowes), στο πλαίσιο γενικότερων δηλώσεών του για το σχέδιο δράσης πάνω στην κοινωνία της πληροφόρησης, που μόλις ετοιμάστηκε στο Στρασβούργο και αναμένεται να υιοθετηθεί στην υπουργική διάσκεψη της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι στην 5η υπουργική διάσκεψη για τα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη, με θέμα " Η Κοινωνία πληροφόρησης: μια πρόκληση για την Ευρώπη", θα οριστούν οι κατευθυντήριες γραμμές της μελλοντικής πολιτικής των εργασιών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης θα συζητηθούν ακόμη τα δύο ψηφίσματα που περιλαμβάνονται στο σχέδιο δράσης του Στρασβούργου, τα οποία αφορούν, αφενός την επίπτωση των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές αξίες και αφετέρου την επανεξέταση του πλαισίου λειτουργίας των ΜΜΕ.

Με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου καταργούνται ή συγχωνεύονται 164 δημόσιοι οργανισμοί, με στόχο την εξυγίανση των υπηρεσιών του δημοσίου. Όπως τόνισε ο αρμόδιος υπουργός, η απόφαση δεν θίγει τους εργαζόμενους.

Στην ημερομηνία λήξης τους πλησιάζουν οι προσπάθειες για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην αγγλόφωνη εφημερίδα "Cyprus Mail", ο αναπληρωτής ειδικός αντιπρόσωπος του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το κυπριακό Γκούσταβ Φεϊσέλ. Ο κ.Φεϊσέλ ανέφερε ότι σε δέκα χρόνια από τώρα το κυπριακό θα μπορούσε να λυθεί με τη βοήθεια των δύο πλευρών ή και χωρίς αυτές. Προειδοποίησε ακόμη ότι το παρατεταμένο αδιέξοδο στο κυπριακό ζήτημα θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει σε μια περίοδο, από όπου δεν θα υπήρχε επιστροφή. Όπως επισήμανε, το κλίμα δεν έχει χειροτερέψει μετά το δεύτερο γύρο των απευθείας συνομιλιών, αλλά όπως χαρακτηριστικά τόνισε, "ούτε και έχει καλυτερεύσει". Ο κ.Φεϊσέλ, υπογράμμισε ότι θεωρείται πιθανό να συναντηθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τους Γλαύκο Κληρίδη και Ραούφ Ντενκτάς.

Ευρω-αμερικανική διάσκεψη με αντικείμενο τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, την μελέτη των μέτρων για την ενδυνάμωση του κράτους δικαίου και της ανεξαρτησίας των δικαστηρίων καθώς και τον απολογισμό των αλλαγών που σημειώθηκαν την τελευταία πενταετία, θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο στις 3 και 4 Νοεμβρίου. Στη διάσκεψη θα συμμετάσχουν πρόεδροι ανώτατων δικαστηρίων πανεπιστημιακοί και προσωπικότητες από περισσότερες από 40 χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, και των ΗΠΑ. Την έναρξη των εργασιών θα χαιρετήσει ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης Ντανιέλ Ταρσίς ενώ την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Στέφανος Ματθίας. Ο πολιτικά κρίσιμος ρόλος των βασικών νομικών μεταρρυθμίσεων στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης φάνηκε τα τελευταία χρόνια από το γεγονός ότι η ιστορική ένταξη της Ρωσίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης ήταν αποτέλεσμα μακρόχρονων διαπραγματεύσεων. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Αμερική παρακολούθησε στενά όλα τα βήματα της προσέγγισης των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης , και κυρίως της Ρωσίας, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, στο οποίο εντάχθηκε με το καθεστώς του ειδικού παρατηρητή τον Ιανουάριο του 96 ένα μόνο μήνα πριν από την ένταξη της Μόσχας.

Επιταχύνεται η ενταξιακή διαδικασία των χωρών της υπερκαυκασίας στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Εγκυρες πηγές από την προεδρεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του πανευρωπαϊκού οργάνου ανέφεραν στο Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τις νομικές προϋποθέσεις για την ένταξη του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας κατά τη διάρκεια σημαντικών υπουργικών και κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Στρασβούργο την ερχόμενη εβδομάδα. Την ένταξη των τριών κρατών της υπερκαυκασίας , δηλαδή της Γεωργίας της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, στο Συμβούλιο της Ευρώπης υποστήριξε πρόσφατα ο πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΕ, Ζάκ Σαντέρ, στην ομιλία του στη σύνοδο κορυφής των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων . Έτσι έρχεται ευκρινέστερα στην επικαιρότητα το θέμα της ολοκλήρωσης της νομικής και θεσμικής υποδομής του ευρασιατικού δρόμου προς το πετρέλαιο της Κασπίας. Το θέμα αυτό τονίζεται με την απόφαση της Ουάσιγκτον να προσκαλέσει τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες στη ευρω-αμερικανική διάσκεψη για τις νομικές ρυθμίσεις στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο στις 2-4 Νοεμβρίου.

''Συναγερμός: διακόσια εκατομμύρια πλαστά δολάρια στην Αλβανία''. Υπό τον τίτλο αυτόν η εφημερίδα ''Αλμπανία'' επισημαίνει ότι στην αλβανική πρωτεύουσα κατά τις δύο τελευταίες ημέρες έχουν μπει διακόσια εκατομμύρια δολάρια. ''Τα πλαστά αυτά χρήματα έφθασαν σε βαλίτσες πριν από δύο ημέρες στο ξενοδοχείο ''Ντάιτι'', στο κέντρο των Τιράνων, προκειμένου να κατατεθούν σε αλβανική τράπεζα'', σημειώνει η ''Αλμπανία''. Στην ίδια εφημερίδα τονίζεται ότι ''παρόλο που προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πώς έφθασαν στην Αλβανία τα πλαστά δολάρια, εικάζεται ότι έχουν προέλευση το Ιράκ, όπου κατασκευάζονται πλαστά χαρτονομίσματα. ''Όλα τα χαρτονομίσματα είναι των 100 δολαρίων. Τα πρώτα θύματα καταγράφησαν χθες στα Τίρανα, όπου ανακαλύφθηκαν ήδη 7.000 δολάρια''.

Με απεργία απειλούν τώρα οι εκδότες των εφημερίδων των Τιράνων, διαμαρτυρόμενοι για το αλβανικό φορολογικό σύστημα. Η ''Ανεξάρτητη Ένωση Αλβανικού Τύπου'', προειδοποίησε για μία απεργία των εκδοτών, χωρίς να αναφέρει το χρόνο πραγματοποίησής της. Πολλές αλβανικές εφημερίδες αναφερόμενες στην ενδεχόμενη απεργία κατηγορούν την αλβανική κυβέρνηση ότι δεν κρατάει τις υποσχέσεις της για σημαντική αλλαγή του φορολογικού συστήματος που αφορά στις εφημερίδες. Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Κόχα Γιόν'' η ''Ανεξάρτητη Ένωση Αλβανικού Τύπου'', σε συνεργασία με την κοινοβουλευτική επιτροπή για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα ζητήσει για μία ακόμη φορά από τον Πρωθυπουργό Φ. Νάνο, να απαντήσει θετικά στο αίτημα που από καιρό υποβάλλουν οι εκδότες. Φαίνεται ότι ''θα συνεχιστεί η αδιαφορία της κυβέρνησης Νάνο, γράφει η εφημερίδα, με συνέπεια να προχωρήσουν στην απεργία οι εκδότες''.

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α' εθνικής κατηγορίας του ποδοσφαίρου. Με τα μάτια στραμμένα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης εβδομάδας, αγωνίζονται σήμερα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός και οι εκπρόσωποι μας στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Τούμπας, στις 5 το απόγευμα το συμπολίτη Ηρακλή. Οι παίχτες του Αγγελου Αναστασιάδη θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να τονωθεί το ηθικό της ομάδας, ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης την Τρίτη. Από την ομάδα του ΠΑΟΚ θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος Ζήσης Βρύζας. Ο "Γηραιός" από την πλευρά του, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, που πραγματοποίησε από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ, τυπικά γηπεδούχος, θα υποδεχτεί στις 7 το βράδυ στο στάδιο Καραϊσκάκη τον Παναθηναϊκό. Οι κρητικοί, θα έχουν δύσκολη εβδομάδα, αφού την Τρίτη θα πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3 - 1, σκορ με το οποίο έχασαν από την Οσέρ στη Γαλλία. Ο ΟΦΗ, έχει πολλές απώλειες βαθμών, μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει λίγο πριν το κρίσιμο αγώνα για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ να μειώσει τη διαφορά από τους πρωτοπόρους. Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται δεύτερος στη βαθμολογία, μετά το στραβοπάτημα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αναμένεται να παραταχθεί με τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα και δύο νέα πρόσωπα στους "18". Για πρώτη φορά στην αποστολή των "πρασίνων" συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Τέλος, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ουραγό Καλαμάτα, σε ένα εύκολο σχετικά παιχνίδι. Οι "ερυθρόλευκοι", θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς, που τόσο χρειάζονται.


Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
mpegrb2html v1.03b run on Saturday, 1 November 1997 - 17:05:38 UTC