Check-out What's New on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 05-09-29

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
  • [02] ΕΝΙΑΙΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  • [03] ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΚΟΡΕΠΕΡ
  • [04] ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1
  • [05] ΕΚΘΕΣΗ "ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ" ΣΤΟ ΦΚΘ
  • [06] ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑRT FORUM

  • [01] ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

    Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2005 (16:17 UTC+2)

    Συναίνεση επί των στρατηγικών στόχων και των μακροπρόθεσμων επιδιώξεων στην εξωτερική πολιτική, αλλά διαφωνίες και επιφυλάξεις σε ό,τι αφορά τους τακτικούς χειρισμούς, διαπιστώθηκαν, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη, στη διάρκεια της σημερινής τρίωρης συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

    Βασικά θέματα στην ημερήσια διάταξη ήταν η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας ενόψει και της έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στις 3 Οκτωβρίου, η πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και οι εξελίξεις στα Βαλκάνια.

    Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο κ. Μολυβιάτης έκανε λόγο για «μεγάλο βαθμό συναίνεσης στους στρατηγικούς στόχους της εξωτερικής πολιτικής», αλλά και για «διαφοροποιήσεις, διαφωνίες και επιφυλάξεις ως προς τους τακτικούς χειρισμούς» των θεμάτων αυτών. «Ίσως σήμερα για πρώτη φορά ακούστηκαν και κάποιες έντονες φωνές που δεν ταιριάζουν με το πνεύμα στο οποίο διεξάγονται συνήθως οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου», επισήμανε ο υπουργός Εξωτερικών, αναφερόμενος στο κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της συζήτησης.

    Ο κ. Μολυβιάτης ωστόσο τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση επρόκειτο για χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων. «Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η χρησιμότητα αυτού του θεσμού, ο οποίος αποδεικνύεται χώρος για λεπτομερή, εμπιστευτική και χρήσιμη αμοιβαία ενημέρωση, καθώς και για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων. Η κυβέρνηση ακούει πάντα τις απόψεις όλων και κυρίως των άλλων κομμάτων. Εγώ ωφελήθηκα από τη σημερινή συζήτηση. Ελπίζω να ωφελήθηκαν και τα άλλα μέλη του Συμβουλίου», πρόσθεσε.

    Ο Χρ. Παπουτσής, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, αρμόδιος για την Εξωτερική Πολιτική, την Ασφάλεια και την Άμυνα, μετά το τέλος του Συμβουλίου δήλωσε: «Καταστήσαμε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συναίνεση σε μια πολιτική παράδοσης των όπλων, μειωμένων προσδοκιών για τη χώρα και τον ελληνισμό και χαμένων ευκαιριών».

    Ο κ. Παπουτσής επανέλαβε ότι το κόμμα του εξακολουθεί να στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, αλλά διευκρίνισε ότι στο διαπραγματευτικό πλαίσιο για την ένταξη της Τουρκίας «δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα και ασφαλιστικές δικλείδες που να κατοχυρώνουν τα ελληνικού ενδιαφέροντος θέματα».

    Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος που συμμετείχε στο Συμβούλιο εκπροσωπώντας το Συνασπισμό, μίλησε για περίοδο ρευστότητας στην Ευρώπη και για κακό κλίμα στο εσωτερικό της χώρας και τόνισε ότι «η συζήτηση για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν θα πρέπει να επηρεάζεται από αυτούς τους παράγοντες».

    Τάχθηκε και αυτός υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, «με απαραίτητες προϋποθέσεις τον εκδημοκρατισμό της Τουρκίας και το σεβασμό στο ευρωπαϊκό δίκαιο και το κοινοτικό κεκτημένο». Ζήτησε ακόμη «την ανάληψη δημιουργικών, σύνθετων, διαρκών και επίμονων πρωτοβουλιών» ώστε να προωθείται η πορεία των βαλκανικών χωρών προς την Ευρώπη, αλλά και «το ευρωπαϊκό κεκτημένο να αποτελεί πλαίσιο στο οποίο μπορεί να επιδιωχθεί η δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού».

    Στο μεταξύ, η επιτροπή των Μονίμων Αντιπροσώπων των 25 κρατών - μελών στην Ε.Ε. που συνεδρίασε σήμερα στις Βρυξέλλες δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία επί του διαπραγματευτικού πλαισίου, εντός του οποίου θα πρέπει να κινηθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία.

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η αυστριακή αντιπροσωπεία εμμένει στο να καταστεί σαφές ότι η κατάληξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων μπορεί να είναι η προσχώρηση της Τουρκίας στην ΕΕ, μπορεί και όχι.

    Μετά τη σημερινή αδυναμία του ΚΟΡΕΠΕΡ να καταλήξει σε συμφωνία η συζήτηση θα έρθει στο επίπεδο των υπουργών Εξωτερικών οι οποίοι αναμένεται να συναντηθούν την Κυριακή το βράδυ στο Λουξεμβούργο.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής θα πρέπει να επιτευχθεί συμβιβαστική συμφωνία ώστε να καταστεί εφικτή η προγραμματισμένη για τις 3 Οκτωβρίου έναρξη των επίσημων διαπραγματεύσεων για την προσχώρηση της Τουρκίας στην Ε.Ε.

    Σημειώνεται ότι χθες, η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέστειλε σκληρό μήνυμα προς την Τουρκία λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην Ε.Ε.

    Σε ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναφέρεται ότι προϋπόθεση για να ενταχθεί η Τουρκία στην Ε.Ε είναι να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων το 1915.

    Επίσης, η Τουρκία καλείται να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία το ταχύτερο δυνατό. Υπογραμμίζεται ότι «εάν τούτο δεν συμβεί θα έχει σοβαρές συνέπειες στη διαπραγματευτική διαδικασία και θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε διακοπή της ».

    Εξάλλου η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανέβαλε την ψηφοφορία για την επέκταση της τελωνειακής Ένωσης της Τουρκίας με την Ε.Ε. Την απόφαση για την αναβολή πήρε η Ολομέλεια του Ε.Κ. ύστερα από πρόταση του αρχηγού των χριστιανοδημοκρατών Χανς Γκερτ Πέτερινγκ, ότι η Τουρκία δεν έχει δεσμευθεί ότι δεν θα συνάψει τη μεμονωμένη δήλωση -για μη αναγνώριση της Κύπρου- κατά την επικύρωση του Πρωτοκόλλου της Άγκυρας από το τουρκικό Κοινοβούλιο.

    [02] ΕΝΙΑΙΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2005 (16:24 UTC+2)

    Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπη Παυλόπουλο, είχε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    Ο κ. Παυλόπουλος μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι ελήφθησαν δύο αποφάσεις:

    Η πρώτη αφορά τον εκλογικό νόμο για την εκλογή νομαρχών και δημάρχων από την πρώτη Κυριακή και η δεύτερη αφορά το ωράριο λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών.

    Ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα προτείνει την εκλογή δημάρχων και νομαρχών με 42% από την πρώτη Κυριακή, ενώ σημείωσε ότι όλα τα άλλα θέματα και οι λεπτομέρειες του νέου εκλογικού νόμου θα παρουσιαστούν με το σχέδιο νόμου που θα προωθήσει η κυβέρνηση και θα τεθούν σε δημόσιο διάλογο.

    Σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας του στενού δημόσιου τομέα ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η κυβέρνηση προτείνει στην ΑΔΕΔΥ ενιαίο ωράριο και για τους θερινούς και για τους χειμερινούς μήνες, 08:00 με 15:30 και 08:30 με 16:00 ώστε και να εξυπηρετούνται οι πολίτες και να μην υπάρξει πρόβλημα στη συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των χωρών μελών της Ε.Ε. και τις Βρυξέλλες.

    [03] ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΚΟΡΕΠΕΡ

    Βρυξέλλες, 29 Σεπτεμβρίου 2005 (13:17 UTC+2)

    Η Επιτροπή των Μονίμων Αντιπροσώπων των 25 κρατών - μελών στην ΕΕ που συνεδρίασε σήμερα στις Βρυξέλλες δεν κατάφερε να καταλήξει σε συμφωνία επί του διαπραγματευτικού πλαισίου, εντός του οποίου θα πρέπει να κινηθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία.

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η αυστριακή αντιπροσωπεία εμμένει στο να καταστεί σαφές ότι η κατάληξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων μπορεί να είναι η προσχώρηση της Τουρκίας στην ΕΕ, μπορεί και όχι.

    Μετά τη σημερινή αδυναμία του ΚΟΡΕΠΕΡ να καταλήξει σε συμφωνία, η συζήτηση θα έρθει στο επίπεδο των υπουργών Εξωτερικών, οι οποίοι αναμένεται να συναντηθούν την Κυριακή το βράδυ στο Λουξεμβούργο.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής θα πρέπει να επιτευχθεί συμβιβαστική συμφωνία ώστε να καταστεί εφικτή η προγραμματισμένη για τις 3 Οκτωβρίου έναρξη των επίσημων διαπραγματεύσεων για την προσχώρηση της Τουρκίας στην ΕΕ.

    [04] ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

    Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2005 (00:12 UTC+2)

    Την ήττα με 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, γνώρισε ο Ολυμπιακός. Η «βασίλισσα» προηγήθηκε στο 9' με τον Ραούλ, ισοφάρισε ο Καφές στο 48' και τη νίκη στους Ισπανούς έδωσε ο Σολντάδο στο 86'. Ετσι για πρώτη φορά οι πρωταθλητές Ελλάδας σε δύο παιχνίδια δεν έχουν βαθμό. Οι γηπεδούχοι τέλειωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος στις καθυστερήσεις.

    Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπέκαμ έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Ραούλ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ήταν ένα ιστορικό γκολ, καθώς ο αρχηγός της Ρεάλ έφτασε τα 50, ξεπέρασε τον θρυλικό Αλφρέδο Ντι Στέφανο και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

    Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν και χειρότερα για τον νταμπλούχο Ελλάδας, αν δεν ήταν σε εξαιρετική βραδιά ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ουκ ολίγες φορές ο διεθνής τερματοφύλακας γλίτωσε την ομάδα του από δεύτερο τέρμα. Το έκανε αρχικά σε σουτ του Μπαπτίστα στο 5' και το συνέχισε σε νέο σουτ του ίδιου παίκτη στο 27', σε σουτ του Ρομπίνιο στο 29', σε εξ επαφής κεφαλιά του Ελγκέρα στο 32' και σε σουτ του Μπέκαμ στο 37'. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι παίκτες της Ρεάλ βρίσκονταν σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση για να σκοράρουν και ο Νικοπολίδης το απέτρεψε.

    Από τη δική του μεριά ο Ολυμπιακός, υπήρχαν κάποια διαστήματα που επιχειρούσε να ισορροπήσει το παιχνίδι, όμως μόνο δύο φορές κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλο το α' ημίχρονο. Στο 15', όταν ο Κασίγιας εξουδετέρωσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριβάλντο και στο 21', όταν σε μπαλιά του Γεωργάτου, ο Τζόρτζεβιτς «πάσαρε» με το κεφάλι στον Κωνσταντίνου και ο Κύπριος με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

    Όσο άσχημα ξεκίνησε τα α' ημίχρονο για τον Ολυμπιακό, τόσο ιδανικά ξεκίνησε το β'. Στο 48' ο Καφές έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, σούταρε με το δεξί και την έστειλε στα δίχτυα του Κασίγιας. Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» οργανώθηκαν με σωστό τρόπο, ήταν ψύχραιμοι, δεν έκαναν τα λάθη του α' ημιχρόνου, δεν άφησαν ανοιχτούς διαδρόμους και κράτησαν τους αντιπάλους τους μακριά από την περιοχή τους. Μόνο σε δύο περιπτώσεις κινδύνεψαν, από τον ίδιο παίκτη. Στο 68', όταν σε σέντρα του Μπέκαμ, ο Μπαπτίστα μόνος του έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ και στο 77', όταν από κόρνερ του Μπέκαμ, ο Βραζιλιάνος πάλι με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

    Τελικά, άλλη μια σέντρα του Μπέκαμ ήταν που έβγαλε τη Ρεάλ από το αδιέξοδο. Στο 86' ο Άγγλος μέσος «σημάδεψε» το κεφάλι του αμαρκάριστου Σολντάδο, αυτός πήρε την κεφαλιά, ο Νικοπολίδης απέκρουσε και με δεύτερη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

    Στο 91' ο Σέρχιο Ράμος κλότσησε τον Οκκά και πήρε την κόκκινη κάρτα. Στα αξιοσημείωτα πως ο Μερκ έδειξε μόνο ένα λεπτό καθυστέρηση.

    Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γερμανός Μάρκους Μερκ, που έδειξε κόκκινη κάρτα στον Σέρχιο Ράμος στο 91' και κίτρινες στους Πάμπλο Γκαρσία, Γκούτι - Στολτίδη, Ριβάλντο, Οκκά και Καφέ.

    Οι συνθέσεις:

    ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Σαλγκάδο (80' Ντιόγο), Ρομπέρτο Κάρλος, Ελγκέρα, Σέρχιο Ράμος, Πάμπλο Γκαρσία (85' Γκράβεσεν), Μπαπτίστα (79' Σολντάδο), Μπέκαμ, Γκούτι, Ρομπίνιο, Ραούλ.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης (39' Καψής), Γεωργάτος, Κωστούλας, Ανατολάκης, Στολτίδης (89' Μπαμπανγκίντα), Καφές, Τουρέ, Κωνσταντίνου (85' Οκκάς), Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς.

    [05] ΕΚΘΕΣΗ "ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ" ΣΤΟ ΦΚΘ

    Θεσσαλονίκη, 29 Σεπτεμβρίου 2005 (10:40 UTC+2)

    Εκθεση με εργασίες τεσσάρων φωτογράφων με τίτλο «Χρωματική Αντίστιξη» παρουσιάζει το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό του χώρο (Μητσαίων 7, Αρχαία Αγορά).

    Οι φωτογράφοι Γιώργος Ιωαννίδης, Γιάννης Χολογκούνης, Γεωργία Κουρκουνάκη και Στέλιος Λάλας, παίζουν με τις αντιθέσεις, περιπλανώμενοι από τις «νορμάλ» χρωματικές αποχρώσεις, μέχρι τις ακραίες, σχεδόν εξωπραγματικές εκφάνσεις του χρώματος.

    [06] ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΑRT FORUM

    Βερολίνο, 28 Σεπτεμβρίου 2005 (22:27 UTC+2)

    Συλλέκτες έργων μοντέρνας τέχνης, επιμελητές και κριτικοί έχουν συρρεύσει στο Βερολίνο για τα σημερινά εγκαίνια της διευρυμένης εικαστικής έκθεσης Art Forum στη γερμανική πρωτεύουσα, που φέτος γιορτάζει τη δέκατη επέτειό της.

    Εκτός από τους 1500 καλλιτέχνες, που συμμετέχουν στην έκθεση, υπάρχουν και 129 γκαλερί από 25 χώρες, η οποία έχει στηθεί στον εκθεσιακό χώρο Funkturm.

    Η διευθύντρια της έκθεσης Σαμπρίνα Φαν ντερ Λάι μίλησε για τη βερολινέζικη σκηνή των γκαλερί, η οποία εξακτινώθηκε σε διεθνές επίπεδο μέσα στην περασμένη δεκαετία.

    Με τις τιμές των έργων να ανεβαίνουν σημαντικά κάθε χρόνο, η Φαν ντερ Λάι τόνισε πως η έκθεση έχει καταστεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους επαφών στη Γερμανία, και σε «μία καθιερωμένη έκθεση, πρωτοποριακή και συνοδεύει την σταδιοδρομία καλλιτεχνών και γκαλερί στον διεθνή χώρο της τέχνης».

    Το Βερολίνο έχει γίνει «η πρωτεύουσα της σύγχρονης τέχνης στην Ευρώπη», ισχυρίσθηκε η ίδια, προσθέτοντας πως κατά την πρόσφατη Μπιενάλε της Βενετίας, οι καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται ήσαν οι πιο πολυάριθμοι σε συμμετοχές.

    Εξόν από τους καλλιτέχνες, καύχημα της φετινής διοργάνωσης αποτελούν και οι έξι εκδοτικοί οίκοι βιβλίων τέχνης και τα 19 καλλιτεχνικά ιδρύματα, που φιλοξενούνται στις διάφορες αίθουσες της έκθεσης. Ανάμεσα στις πολυάριθμες γκαλερί, οι 33 συμμετέχουν για πρώτη φορά.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Thursday, 29 September 2005 - 18:13:39 UTC