Visit the Antenna Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 05-12-20

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ
  • [02] Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟ 2006 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
  • [03] ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ
  • [04] ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ
  • [05] ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ "ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ"
  • [06] ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΡΑΚΗ-ΑΙΓΑΙΟ- ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ

  • [01] ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

    Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2005 (14:20 UTC+2)

    Η Κυβερνητική Επιτροπή, που συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ενέκρινε το σχέδιο του νέου Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.

    Ο Υπουργός Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση ότι πρόκειται για το θεσμικό πλαίσιο με βάση το οποίο θα κινηθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α' βαθμού μπροστά στις προκλήσεις του μέλλοντος και του Δ' ΚΠΣ.

    Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ότι αφού πρώτα διαμορφώθηκε το οικονομικό πλαίσιο τώρα έρχεται το θεσμικό πλαίσιο που δίνει τις δυνατότητες - που δεν είχαν μέχρι σήμερα οι μηχανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης- με βάση και τις συνταγματικές προβλέψεις.

    Σε λιγότερο από δυο χρόνια, είπε ο κ. Παυλόπουλος, η κυβέρνηση κάνει πράξη αυτό που δεν έγινε τόσο καιρό και υπογράμμισε ότι το μέλλον δεν ανήκει στο κεντρικό κράτος, αλλά στις περιφέρειες και τους ΟΤΑ.

    Εξάλλου, ο Υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας ενημέρωσε την Κυβερνητική Επιτροπή για την πρότασή του να παραμένουν τα καταστήματα ανοιχτά εφτά Κυριακές το χρόνο και σημείωσε ότι η πρόταση αυτή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.

    Στις δηλώσεις του τόνισε ότι σε μια δημοκρατία πρέπει να συζητώνται όλα τα θέματα, υπογραμμίζοντας ότι η πρόταση έχει στόχο να δώσει νέα πνοή στο επιχειρείν στη χώρα, περισσότερες ευκαιρίες στους καταναλωτές αλλά και στους εργαζόμενους.

    Επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι υπογράφηκε από τα συναρμόδια υπουργεία η σύμβαση για τη σύνδεση 1.200 δημοτικών σχολείων με φυσικό αέριο και υπογράμμισε ότι υπάρχει προοπτική για ακόμη τόσα.

    Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι μέσα σε ένα χρόνο υπάρχει αύξηση 230%.

    Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης ερωτηθείς για την πρόταση του ΣΕΒ για ειδικές συλλογικές συμβάσεις με μειωμένες αποδοχές σε περιοχές υψηλής ανεργίας,είπε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων είναι ελεύθερες, αλλά πρόσθεσε ότι "οι όποιες αποφάσεις πρέπει να σέβονται τις εθνικές ανάγκες και την εθνική πολιτική".

    [02] Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΟ 2006 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2005 (17:57 UTC+2)

    Χρονιά νίκης θα είναι το 2006 για το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση του Συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδος του Κινήματος και πρόσθεσε ότι αυτό αφορά είτε στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, είτε σε «ό,τι άλλο προκύψει», υπονοώντας προφανώς το ενδεχόμενο της πρόωρης διεξαγωγής εθνικών εκλογών.

    Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, επικρίνοντας τον πρωθυπουργό ότι «ακολούθησε την τακτική της ήσσονος προσπάθειας», ενώ θα μπορούσε να συνάψει συμμαχίες με άλλες χώρες, κάτι που δεν έκανε και δεν υπήρξαν καλύτερα αποτελέσματα. Ανέφερε επίσης ότι ο κ. Καραμανλής πήγε στις Βρυξέλλες με βεβαρημένο μητρώο.

    Επέκρινε την κυβέρνηση ότι θριαμβολογεί για το Δ΄ ΚΠΣ, αλλά πρόκειται, όπως είπε, για ένα αβέβαιο μέλλον, ενώ η συζήτηση αφορά στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και τη διαχείριση του Γ΄ ΚΠΣ όπου η κυβέρνηση «κατ΄ άλλους τα έκανε μαντάρα και κατ΄ άλλους τα έκανε θάλασσα».

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε, εξάλλου, ότι στον αγροτικό τομέα η Ελλάδα πήρε λιγότερα ακόμα και από χώρες που δεν έχουν αναπτυγμένη γεωργία, όπως η Σουηδία.

    Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και σε επικριτικά σχόλια του Τύπου, στα οποία καταλογίζεται ανυπαρξία θέσεων του ΠΑΣΟΚ.

    Μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε θέσεις, ενώ έχουμε προωθημένες και ριζοσπαστικές θέσεις, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι «έχουμε απαντήσει με θέσεις και προτάσεις στο 99% των θεμάτων που έχει ανοίξει η ΝΔ».

    Επίσης, ανέφερε, «έχουμε προτάσεις που αξιολογούν το παρελθόν και είμαστε υπερήφανοι για το έργο μας, αλλά και προτάσεις που κοιτάνε στο μέλλον».

    [03] ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

    Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2005 (19:43 UTC+2)

    Σε δημόσια διαβούλευση θέτει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης το θέμα της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων ορισμένες Κυριακές το χρόνο.

    Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, στην ομιλία του στα εγκαίνια της ανακαινισμένης Βαρβακείου Αγοράς σήμερα, ανέφερε ότι θα τεθεί στη δημόσια διαβούλευση το θέμα της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων δυο με τρεις Κυριακές πριν από τα Χριστούγεννα, μια με δύο Κυριακές πριν από το Πάσχα, μια Κυριακή κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων και μία Κυριακή κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων, προκειμένου οι καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους με μεγαλύτερη ευχέρεια.

    Ο υπουργός επεσήμανε ότι οπωσδήποτε η έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων θα γίνεται μετά τις 10 το πρωί προκειμένου να μην δημιουργηθεί θέμα με την κάλυψη των θρησκευτικών υποχρεώσεων εμπόρων και εμποροϋπαλλήλων. Ανέφερε ότι αρκετοί ήταν οι καταναλωτές που ζήτησαν να υπάρχει ρύθμιση για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων με τηλεφωνήματά τους στην γραμμή επικοινωνίας του υπουργείου Ανάπτυξης (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή) με αφορμή τη χθεσινή λειτουργία των καταστημάτων.

    Ο υπουργός ανέφερε ότι, ενόψει των εορτών, έχουν εντατικοποιηθεί οι ελεγχοι στην αγορά, ενώ και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάνννης Παπαθανασίου διαβεβαίωσε ότι οι έλεγχοι είναι συνεχείς και οι καταναλωτές θα πρέπει να κάνουν έρευνα αγοράς. Ανέφερε επίσης ότι οι τιμές διαμορφώνονται σε καλά επίπεδα.

    Ο νομάρχης Αθηνών κ. Σγουρός επεσήμανε και αυτός τη σημασία που δίνουν οι υπηρεσίες της νομαρχίας στην ελεγκτική διαδικασία. Η δήμαρχος Αθηναίων κ. Ντόρα Μπακογιάνη αναφέρθηκε στο έργο του εκσυγχρονισμού της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών και στη σημασία της στη διαμόρφωση των τιμών στην αγορά γενικότερα.

    [04] ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο Σ.Ε.Β.

    Αθήνα, 19 Δεκεμβρίου 2005 (18:45 UTC+2)

    Με το αίτημα να εξαιρεθούν οι νεοπροσλαμβανόμενοι εργαζόμενοι από την προστασία της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας σε περιοχές με υψηλό δείκτη ανεργίας ή σε κλάδους που παρουσιάζουν ζημιές προσήλθαν στη σημερινή πρώτη συνάντηση για τις διαπραγματεύσεις με τα συνδικάτα οι βιομήχανοι.

    Ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Οδυσσέας Κυριακόπουλος, επιβεβαίωσε ότι ο Σύνδεσμος έχει ανάλογες ιδέες και ότι θα τις θέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης για τη φετινή σύμβαση.

    Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, δήλωσε ρητά ότι τα συνδικάτα δεν πρόκειται να δεχθούν τέτοιες ρυθμίσεις, δεν πρόκειται να μπουν σε τέτοιες λογικές.

    Για αίτημα βόμβα που οδηγεί σε ατομικές ηλικιακές και τοπικές συμβάσεις έκανε λόγο ο Γιώργος Μαυρίκος (εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ) που σημείωσε ότι ο ΣΕΒ επιχειρεί να εφαρμόσει πρώτος το περιεχόμενο του άρθρου 14 του πρόσφατου νόμου για τις ΔΕΚΟ.

    Ο Αλέκος Καλύβης, αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ, δήλωσε ότι οι εργοδότες υποβάλουν αίτημα που οδηγεί στην εξαίρεση μεγάλου τμήματος εργαζομένων από την προστασία συλλογικής σύμβασης, έκανε λόγο για επίθεση της κυβέρνησης και των εργοδοτών και ζήτησε αγωνιστική επαγρύπνηση των συνδικάτων.

    Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ έκανε λόγο για μια δύσκολη διαπραγμάτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέλει να μετατοπίσει την συζήτηση σε άλλα ζητήματα και χαρακτήρισε ως δίκαιες και απόλυτα απαραίτητες τις διεκδικήσεις των συνδικάτων για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και ειδικά στους χαμηλόμισθους.

    Ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος ζήτησε επίσης σεβασμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων και υποστήριξη από τον προϋπολογισμό του συστήματος κοινωνικών ασφαλίσεων σημειώνοντας ότι τα συνδικάτα έχουν ως στόχο να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις ως το τέλος του Φεβρουάριου.

    Για δύσκολη διαπραγμάτευση έκαναν επίσης λογο οι κ. Αρμενάκης (πρόεδρος ΕΣΕΕ), Ασημακοπουλος (πρόεδρος ΓΣΕΕΒΕ) και ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Οδυσσέας Κυριακόπουλος, εκφράζοντας, όμως, παράλληλα και της αισιόδοξη εκτίμηση ότι όπως τα προηγούμενα χρόνια, θα βρεθεί σημείο συμφωνίας.

    [05] ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ "ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ"

    Θεσσαλονίκη, 20 Δεκεμβρίου 2005 (13:16 UTC+2)

    Στο στόχαστρο της τουρκικής δικαιοσύνης βρίσκεται το μπεστ σέλερ της Μάρας Μεϊμαρίδη «Οι μάγισσες της Σμύρνης» με την κατηγορία της «προσβολής του τουρκισμού». Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Μιλλιέτ», επικαλούμενη το πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, η εισαγγελία της Σμύρνης άσκησε ποινική δίωξη κατά του βιβλίου βάσει του άρθρου 301 του Τουρκικού Ποινικού Κώδικα με την κατηγορία της προσβολής του τουρκισμού και η υπόθεση παραπέμθηκε στην εισαγγελία Μπέγιογλου της Κωνσταντινούπολης.

    Άγνοια επί του θέματος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Μάρα Μεϊμαρίδη η οποία είπε ότι θα μιλήσει αφού ενημερωθεί. Από την άλλη ο πρόεδρος του ΔΣ του εκδοτικού οίκου «Λιτερατούρ» που εξέδωσε το βιβλίο στην τουρκική, Κενάν Κοτζάτουρκ, δήλωσε στο ΑΝΚΑ: «Δεν επιθυμούμε να επηρεάσουμε την πορεία μιας αγωγής που κατατέθηκε νόμιμα όμως αυτό το μυθιστόρημα είναι ένα είδος μυθιστορήματος μαγικού ρεαλισμού όπως αυτά που γράφει ο Μάρκεζ. Εκδώσαμε αυτό το βιβλίο χωρίς λογοκρισία και δεν θεωρούμε ότι προσβάλλει τον τουρκισμό. Ούτε και η συγγραφέας το ερμηνεύει έτσι. Ορισμένοι χαρακτήρες του μυθιστορήματος είναι Τούρκοι και αυτοί προβάλλονται και επαινούνται».

    Ο Κοτζάτουρκ ανέφερε ότι το βιβλίο βρίσκεται στην 25η έκδοσή του στην Τουρκία, ότι έχουν πουληθεί 50.000 αντίτυπα, ότι έχει μεταφραστεί την ιταλική και ότι και στην Ιταλία περιλαμβάνεται μεταξύ των 10 μπεστ σέλερ. Πρόσθεσε ακόμη ότι πρόκειται να μεταφραστεί την τσεχική, την γερμανική και την ισπανική γλώσσα και ότι και την Τουρκία θα γίνει τηλεοπτική σειρά όπως έγινε και στην Ελλάδα.

    Στα αποσπάσματα του βιβλίου τα οποία ο εισαγγελέας θεωρεί προσβλητικά για τον τουρκισμό αναφέρονται μεταξύ άλλων ότι οι Τουρκάλες δεν ήταν γοητευτικές όσο οι Ρωμιές, ότι οι άντρες τους επειδή βαριόταν να μασήσουν τα φαγητά να κατάπιναν χωρίς να τα μασούν και ότι γι αυτό το δόντια τους ήταν σάπια και κατάμαυρα, ότι όταν γελούσαν οι έφιπποι στρατιώτες του τουρκικού στρατού αηδίαζες από τη μυρωδιά που έβγαινε από το στόμα τους, ότι οι τουρκικές γειτονιές ήταν τόσο βρώμικες που δεν μπορούσε να περάσει κανείς από κει.

    Αγγέλα Φωτοπούλου

    [06] ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΡΑΚΗ-ΑΙΓΑΙΟ- ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ "ΧΡ. ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ''

    Αλεξανδρούπολη, 20 Δεκεμβρίου 2005 (10:30 UTC+2)

    Στο πρόγραμμα Θράκη -Αιγαίο -Κύπρος, συμμετέχει το Αρχείο Μουσικολαογραφικής παράδοσης "Χρ.Αιδονίδης'' μαζί με την Κυπριακή Επιτροπή Μουσικής και την Εταιρεία Κασιακών Μελετών.

    Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη του ενιαίου παραμεθόριου χώρου που ξεκινά από τη Θράκη, αγκαλιάζει το Αιγαίο και καταλήγει στην Κύπρο μέσα από την προβολή της ενιαίας Πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης,του περιβάλλοντος καθώς και της σύγχρονης δημιουργίας του Ελληνισμού σε αυτές τις περιοχές.

    Το πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια ολοκληρώνεται τέλος του 2006, ενώ δέσμευση και των τριών φορέων αποτελεί η κοινή έκδοση ενός βιβλίου και ενός cd, όπου θα καταγράφονται τα τραγούδια του έρωτα, της αγάπης και του γάμου.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας και καταγραφής όλων των τραγουδιών που έχουν σχέση με την αγάπη και τον ερωτα που για λογαριασμό του Αρχείου Χρόνης Αιδονίδης έχει αναλάβει να κάνει ο εκπαιδευτικός Δημ Βραχιόλογλου,η μουσική της Θράκης αλλά κυρίως το τραγούδι δεν υπήρξε μέχρι σήμερα αντικείμενο συστηματικής καταγραφής και μελέτης τουλάχιστον στο βαθμό που έχουν καταγραφεί η μουσική άλλων περιοχών της χώρας και επιπλέον αγνοήθηκε για μια ολόκληρη πεντηκονταετία από τις πρώτες ηχητικές καταγραφές της εμπορικής δισκογραφίας.(δίσκοι 78 στροφών.)

    Στις μέχρι τώρα δημοσιευμένες προσπάθειες περισυλλογής μουσικού υλικού από την παράδοση της Θράκης συμπεριλαμβάνονται 38 τραγούδια που κατέγραψε ο φιλόλογος μουσικός Γεώργιος Παχτίκος (συλλογή ΄΄260 Δημώδη ελληνικά άσματα από του στόματος του ελληνικού λαού).

    193 τραγούδια που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό ΄΄Θρακικά ''και στο "Αρχείον Θρακικού θησαυρού.''

    338 τραγούδια σε τρεις συλλογές του Παντελή Καβακόπουλου (1956,1981,1993)

    27 τραγούδια από την συλλογή του Σίμωνος Καρά.

    14 τραγουδια και ενόργανη σκοποί από το ερευνητικό πρόγραμμα ΄΄Θράκξ''του Συλλόγου "Οι φίλοι της μουσικής''

    37 τραγούδια και ενόργανοι σκοποί από το ερευνητικό πρόγραμμα ΄΄ Μουσική και μουσικοί της Θράκης του υπουργείου Πολιτισμού,του Εθνικού Πολιτιστικού Δικτύου Πόλεψν και της Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Αλεξανδρούπολης.

    Ο.Ο


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Tuesday, 20 December 2005 - 19:14:12 UTC