Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Macedonian Press Agency: News in Greek, 05-12-21

Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Macedonian Press Agency at http://www.mpa.gr and http://www.hri.org/MPA.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] AYΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
  • [02] ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
  • [03] ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
  • [04] ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ
  • [05] Ο Π. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Α
  • [06] "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΤΑΛΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
  • [07] Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΤΟ "ΜΥΛΟ"

  • [01] AYΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

    Θεσσαλονίκη, 21 Δεκεμβρίου 2005 (10:23 UTC+2)

    Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην αγορά, καθώς οι καταναλωτές σπεύδουν να αγοράσουν τόσο τα δώρα για τους οικείους τους, όσο και τα εδέσματα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Στο μεταξύ, σε κατάσχεση 5.333 κιλών διαφόρων τροφίμων προέβη ο ΕΦΕΤ, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης «Παπαδόπουλος Πλάτων Υιοί και Σια Ο.Ε- Εμπόριο Πλάτων», που βρίσκεται στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τα τρόφιμα που βρέθηκαν και κρίθηκαν ως μη-ασφαλή και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, εμφάνιζαν αλλοίωση των οργανοληπτικών τους χαρακτηριστικών, οξείδωση των περιεκτών και υπέρβαση του χρόνου διατηρησιμότητας.

    Ακριβότερα κατά 9,30% έως 16,60% σε σχέση με πέρυσι θα πληρώσουν οι Θεσσαλονικείς τα απαραίτητα εδέσματα για το φετινό γιορτινό τραπέζι, σύμφωνα με τιμοληψία που διενήργησε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).

    Ανάλογα με τις «αντοχές» του οικογενειακού προϋπολογισμού και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, η προμήθεια των απαιτούμενων τροφίμων για ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι με 8-10 συνδαιτυμόνες μπορεί να κοστίσει μέχρι και 95 ευρώ (με την παραδοσιακή γαλοπούλα να «ευθύνεται» για ένα σημαντικό μέρος αυτού του κόστους).

    Αναλυτικότερα, το 2004, ένα πολύ «συντηρητικό» τραπέζι κόστιζε από 29,29 ευρώ έως 53,97 ευρώ, ένα μέτριο από 43,76 ευρώ έως 83,46 ευρώ και ένα πλήρες από 45,06 ευρώ έως 86,81 ευρώ.

    Φέτος «το συντηρητικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι κοστίζει από 32,91 ευρώ έως και 59,98 ευρώ, το μέτριο από 51,01 ευρώ έως 91,37 ευρώ και το πλήρες 52,21 ευρώ έως 94,87 ευρώ», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του ΚΕΠΚΑ, στην οποία διευκρινίζεται ότι το τραπέζι θεωρείται πλήρες όταν περιλαμβάνει δύο κύρια πιάτα, τέσσερις σαλάτες, δύο γλυκά και πέντε είδη φρούτων.

    Οι αγορές τροφίμων απαιτούν προσεκτική έρευνα αγοράς, ώστε να αποφευχθούν οι δυσάρεστες εκπλήξεις για το πορτοφόλι των καταναλωτών, αφού, για το ίδιο προϊόν, οι τιμές μπορεί να διαφέρουν κατά πολύ. «Το αποτέλεσμα είναι ότι ένα τραπέζι, με προϊόντα υψηλών τιμών, είναι ακριβότερο από 79% έως 82% από ένα τραπέζι, με τα ίδια προϊόντα και τις ίδιες ποσότητες, που, όμως, αγοράστηκαν με τις κατώτερες τιμές», προειδοποιεί το ΚΕΠΚΑ.

    Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μια γαλοπούλα τεσσάρων κιλών μπορεί να κοστίσει από 16,80 έως 22,40 ευρώ, ενώ το χοιρινό χωρίς κόκαλο (για ποσότητα δύο κιλών) πωλείται προς 8,40 έως και 13 ευρώ. Η τιμή για μισό κιλό μελομακάρονα ξεκινάει από 2,30 ευρώ και φτάνει ως τα 6.50, ενώ ίδιες είναι οι τιμές και στους κουραμπιέδες._

    [02] ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ

    Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2005 (11:35 UTC+2)

    Συνεργασία με τον υπουργό Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός. Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό ενόψει και της αυριανής ομιλίας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό για τον τομέα ευθύνης του και την κοινωνική πολιτική.

    Επίσης ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός οριστικοποίησε και έδωσε το πράσινο φως να καταθέσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2006 το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Το "ναι" του πρωθυπουργού είπε ο κ. Κακλαμάνης είναι πολύ σημαντικό καθώς το νομοσχέδιο έχει μεγάλο οικονομικό κόστος και επιφέρει αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο.

    Ο κ. Κακλαμάνης ερωτηθείς "για την υπόθεση με το τρωκτικό στο Δρομοκαΐτιο" υπογράμμισε πως ούτε τώρα θέλει να μιλήσει "αν και πολιτικά είναι από πάνω" λόγω της παρέμβασης του εισαγγελέα. Πάντως μίλησε για ανόητα κίνητρα και τόνισε ότι στα ψυχιατρεία υπάρχουν ανυπεράσπιστοι ασθενείς και γι΄αυτό και ο υπουργός και όλοι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

    Ερωτηθείς εάν συζήτησε με τον πρωθυπουργό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του για το δήμο Αθηναίων ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε "το έχω συζητήσει με τον πρωθυπουργό όπως ξέρετε από το καλοκαίρι και θα το ξανασυζητήσουμε ότι έλθει η ώρα και η ώρα θα έλθει όταν η κυρία Μπακογιάννη πεί δημοσίως τί θα κάνει".

    Σε άλλη ερώτηση εάν θα προλάβει να προωθήσει το νομοσχέδιο στην περίπτωση που θα είναι υποψήφιος, ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι "ουδείς αναντικατάστατος" και πρόσθεσε ότι το θέμα της πρωτοβάθμιας φροντίδας αποτελεί προγραμματική δέσμευση της κυβέρνησης και δεν εξαρτάται από τα πρόσωπα, ενώ σημείωσε ότι κάθε υπουργός θα πρέπει να ξέρει την ημέρα που ορκίζεται ότι "το αξίωμα αυτό είναι δοτό και την επομένη μπορεί να το χάσει".

    [03] ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

    Μελβούρνη, 21 Δεκεμβρίου 2005 (10:05 UTC+2)

    Ένας Έλληνας που άλλαξε το πρόσωπο της πιο κοσμοπολίτικης παραθαλάσσιας περιοχής της Αυστραλίας έχασε πρόωρα την μάχη με το θάνατο. Πάνω από 800 άτομα είπαν το τελευταίο "χαίρε" στον ομογενή William (Βασίλη Νικηφορίδη), που στο Gold Coast (Χρυσή Ακτή) της Κουϊνσλάνδης και για το θάνατό του έγραψε αναλυτικά και ο αυστραλιανός Tύπος.

    Στην ευρύτερη αυστραλιανή κοινωνία ο Νικηφορίδης, που έφυγε σε ηλικία 69 ετών, έγινε γνωστός για το επιχειρηματικό του έργο, αφού στην περιοχή του Gold Coast έκτισε πολυώροφα συγκροτήματα διαμερισμάτων και άλλαξε στην κυριολεξία το πρόσωπο της περιοχής. Δεν πρόλαβε, όμως, να δει ολοκληρωμένους τους "δίδυμους πύργους" του, που κτίζονται αυτή την εποχή στην καρδιά του Broadbeach, συνολικής δαπάνης 750 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Πρόκειται για δυο πύργους, 50 ορόφων ο καθένας με 299 διαμερίσματα και πάνω από 40 καταστήματα, κινηματογράφους, γυμναστήρια, γήπεδα γκολφ και μπόουλιγκ.

    Όμως ο Βασίλης Νικηφορίδης έχαιρε μεγάλης εκτίμησης, στην ευρύτερη αυστραλιανή κοινωνία, όσο και στην ελληνική παροικία, κυρίως για την "ανθρωπιά του".

    Δεν ξεχνούσε ποτέ τις υποχρεώσεις του προς το κοινωνικό σύνολο, κάνοντας σημαντικές δωρεές στο ελληνικό σχολείο και σε άλλους φορείς.

    [04] ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ

    Βαγδάτη, 21 Δεκεμβρίου 2005 (11:10 UTC+2)

    Άρχισε πριν από λίγο στη Βαγδάτη η δίκη του Σανταμ Χουσείν και επτά συνεργατών του, μετά από διακοπή δύο εβδομάδων.

    Ο Σανταμ Χουσείν εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει τη νομιμότητα του δικαστηρίου, υποστηρίζοντας ότι εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του Ιράκ, ζητώντας τη βελτίωση των συνθηκών κράτησής του.

    [05] Ο Π. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Α

    Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2005 (12:15 UTC+2)

    Απόλυτα βέβαιος ότι η Ολυμπιακή, με την παρούσα μορφή της, θα κερδίσει το στοίχημα, κόντρα στις προβλέψεις που κάνουν οι εκάστοτε "Κασσάνδρες" και θα συνεχίσει να πετά, έως ότου έλθει η στιγμή που θα παραδώσει τη σκυτάλη στη διάδοχη κατάσταση, δηλαδή στη νέα εταιρία, το "στήσιμο" της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ολυμπιακών Αερογραμμών κ. Πέτρος Παπαγεωργίου, σε φιλική συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, στη διάρκεια δείπου που παρέθεσε η εταιρία, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

    Πρόσφατα ο κ. Παπαγεωργίου είχε κάνει μια περιοδεία σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και πέραν του Ατλαντικού, όπου συναντήθηκε με τουρ-οπερέϊτορς. Το κλίμα των συναντήσεων, κατά τον πρόεδρο των ΟΑ ήταν άκρως θετικό και αυτό που αποκόμισε είναι ότι αναμένεται μια σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης της εταιρίας, τόσο από τους υπερατλαντικούς προορισμούς, όσο και από τους Ευρωπαϊκούς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι ΟΑ παρουσιάζουν το 2005 μια σημαντική αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 13% στο δίκτυο του εξωτερικού, ενώ ο μέσος ευρωπαϊκός όρος είναι της τάξης του 6% και για το 2006 οι προβλέψεις είναι ακόμη πιο θετικές. Αντίθετα στο δίκτυο του εσωτερικού ο εθνικός μας αερομεταφορέας παρουσιάζει μια στασιμότητα και η αύξηση το 2005 ήταν μόλις 1-1,5% σε σχέση με το 2004.

    Ο πρόεδρος των Ολυμπιακών Αερογραμμών σημείωσε ότι οι καλές επιδόσεις της εταιρίας το 2005 από πλευράς αύξησης της επιβατικής κίνησης σημειώθηκαν παρά το γεγονός ότι είχε στη διάθεσή της λιγότερα αεροσκάφη σε σχέση με το 2004. Μάλιστα στο σημείο αυτό επισήμανε ότι παρατηρείται μια καθυστέρηση στην παράδοση των αεροσκαφών που μπαίνουν στην τεχνική βάση, όχι για τους καθιερωμένους ελέγχους που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αλλά για τις επισκευές που γίνονται ανά περίπου τρία χρόνια.

    Αναφερόμενος στη νέα εταιρία που στήνεται, ο κ. Παπαγεωργίου εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της, γιατί όπως είπε θα είναι μια εταιρία που ιδρύθηκε από μηδενική βάση και δεν "κουβαλά μαζί της τα αμαρτήματα του παρελθόντος".

    Όπως προκύπτει από τα όσα είπαν τόσο ο κ. Παπαγεωργίου, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΟΑ κ. Οδυσσέας Βλάμης, οι οποίοι ήταν απόλυτα προσεκτικοί, σχετικά με τη νέα εταιρία, η κυβέρνηση έχει αναθέσει στην εταιρία Sambre να εκπονήσει ορισμένα επιχειρηματικά σχέδια, με στόχο η νέα εταιρία να είναι κερδοφόρος. Εδώ όμως δεν διευκρινίστηκε το δίκτυο των προορισμών της νέας εταιρίας, αν δηλαδή θα αρκεστεί στο χώρο των Βαλκανίων, της Ευρώπης και της Βορείου Αφρικής, ή αν θα περιλαμβάνει και υπερατλαντικά ταξίδια. Τα επιχειρηματικά αυτά σχέδια αναμένεται να είναι έτοιμα έως τις 15 Ιανουαρίου, οπότε θα κατατεθούν στην κυβέρνηση για ενημέρωση, προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τους στόχους, τις δραστηριότητες και το ενεργητικό της νέας εταιρίας. Και οι δύο κορυφαίοι παράγοντες των ΟΑ εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι θα βρεθούν τα ιδιωτικά κεφάλαια που είναι απαραίτητα για τη νέα εταιρία. Ήδη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά και από το εσωτερικό.

    Για το πότε η νέα εταιρία θα είναι έτοιμη να αρχίσει το πτητικό της έργο, αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των ιδιωτικών επενδύσεων. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα έχει ανακοινωθεί το θερινό πτητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα κενό και καμιά ανησυχία στο επιβατικό κοινό.

    Η Ολυμπιακή είναι μια από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο, καθώς τα στάνταρς της είναι πολύ υψηλά, δεν είναι απλά ένας αερομεταφορές, αλλά ένα εθνικό σύμβολο, που πρέπει να διαφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού και να συνεχίσει να υπάρχει, ενώ παράλληλα αποτελεί στοιχείο που ενώνει την Ελλάδα με τον ελληνισμό της διασποράς, τόνισαν παλαίμαχοι δημοσιογράφοι του χώρου, που βρέθηκαν στην τελετή, στο κλείσιμο της οποίας ο πρόεδρος των Ολυμπιακών Αερογραμμών κάλεσε όλους να συμβάλλουν στο να διατηρηθεί ζωντανός Οργανισμός αυτή η εταιρία-Σύμβολο.

    [06] "ΜΥΣΤΙΚΟ" ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΤΑΛΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

    Κωνσταντινούπολη, 21 Δεκεμβρίου 2005 (11:53 UTC+2)

    Το εργαστήριο του διάσημου Ιταλού αρχιτέκτονα Γκάσπαρε Φοσσάτι, ο οποίος αναστήλωσε τον ναό της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης το 19ο αιώνα, βρέθηκε όταν άνοιξε η πόρτα ενός «μυστικού» δωματίου του μνημείου που παρέμεινε κλειστή περισσότερο από 35 χρόνια. Το δωμάτιο ήταν «κρυμμένο» πίσω από την λυόμενη κατασκευή για τους φύλακες και η Διεύθυνση του Μουσείου της Αγίας Σοφίας μέχρι πρόσφατα αγνοούσε την παρουσία του. Πίσω από την κλειστή πόρτα μια εφημερίδα του 1968 αφημένη πάνω σε έναν πάγκο σκεπασμένο με σκόνη μαρτυρούσε ότι το δωμάτιο είχε να ανοιχτεί από τότε. Από τους πάγκους, τα σχέδια , τα υλικά αναστήλωσης , μια σκαλωσιά βάρους 10 τόνων, τις αυθεντικές σιδεριές των τρούλων, τα κιούπια τους αμφορείς καθώς και τα μικρά κομμάτια από χρυσά ψηφιδωτά βγήκε το συμπέρασμα ότι το δωμάτιο ήταν το εργαστήριο του Γκάσπαρε Φοσσάτι.

    Ο Γκάσπαρε Φοσσάτι είχε μεταβεί την Κωνσταντινούπολη γύρω στο 1850 κατόπιν πρόσκλησης του σουλτάνου Αμπντουλμετζίτ προκειμένου να αναστηλώσει την Αγία Σοφία. Ο Ιταλός αρχιτέκτονας μαζί με τον αδελφό του Τζουζέπε είχαν σταλεί στην Κωνσταντινούπολη από τον τσάρο Νικόλαο για να αναστηλώσουν τη πρεσβεία της Ρωσίας. Η δουλειά που έκαναν άρεσε πολύ στον σουλτάνο Αμπντουλμετζίτ ο οποίος ανέθεσε τον Γκάσπαρε Φοσσάτι την αναστήλωση της Αγίας Σοφίας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών που έγιναν υπό την καθοδήγηση του Ιταλού αρχιτέκτονα ανανεώθηκαν τα επιχρίσματα των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων του μνημείου , αποκαλύφθηκαν και καθαρίστηκαν τα ψηφιδωτά και στη συνέχεια καλύφτηκαν πάλι με ένα λεπτό επίχρισμα. Την ίδια εποχή κατασκευάστηκαν και οι εξωτερικές καμάρες που στηρίζουν τον τρούλο ο οποίος ενισχύθηκε, επισκευάστηκαν ο13 κίονες στην άνω στοά του μνημείου και άλλαξαν ορισμένες πόρτες.

    Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Μιλλιέτ» το εργαστήριο του Φοσσάτι αποκαλύφτηκε όταν η νέα διευθύντρια του Μουσείου Ζαλέ Ντεντέογλου ρώτησε αν υπάρχει χώρος που να μην έχει ανοιχτεί και τότε κάποιος μίλησε για το κλειστό δωμάτιο. Το κλειδί της πόρτας δεν βρέθηκε και η διευθύντρια του Μουσείου διέταξε να σπάσουν την κλειδαριά και να ανοιχτεί το δωμάτιο παρουσία μαρτύρων. Η κ Ντεντέογλου δήλωσε ότι τα ευρήματα θα αξιολογηθούν και ότι ορισμένα από αυτά μπορεί και να εκτεθούν στη στοά του μνημείου η οποία θα καθαριστεί προκειμένου να γίνει στη συνέχεια επισκέψιμη.

    Αγγέλα Φωτοπούλου

    [07] Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΤΟ "ΜΥΛΟ"

    Θεσσαλονίκη, 20 Δεκεμβρίου 2005 (22:36 UTC+2)

    Ο αγαπημένος τραγουδοποιός της νεολαίας, Σωκράτης Μάλαμας, θα εμφανιστεί

    στο Club του «Μύλου» στις 9, 10, 16 και 17 Ιανουαρίου.

    Θα ακουστούν τραγούδια από το σύνολο της 16ετούς παρουσίας του στην ελληνική δισκογραφία.

    Επιλογές τραγουδιών από τις Ασπρόμαυρες ιστορίες (1989), Παραμύθια (1991), Της μέρας και της νύχτας (1992), Κύκλος (1993), Σωκράτης Μάλαμας (1996), 13.000 Μέρες (1998), Ο φύλακας και ο βασιλιάς (2000), Ενα (2002) μέχρι την πιο πρόσφατη δουλειά του Το άδειο δωμάτιο (2005) συνθέτουν ένα πρόγραμμα δυόμισι περίπου ωρών.

    Μαζί του τραγουδά η Μαρία Λούκα. Συνταξιδιώτες του, οι: Γιάννης Παπατριανταφύλλου - κοντραμπάσο, Κλέων Αντωνίου - ηλεκτρικές κιθάρες,

    Δαμιανός Dudu - βιολί, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος - μπουζούκι, Θάνος Μιχαηλίδης- τύμπανα και Νίκος Παραουλάκης - φλογέρες.

    Ώρα έναρξης: 22.30. Εισιτήριο συναυλιακό: 20 ευρώ.


    Macedonian Press Agency: Brief News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpab2html v1.01d run on Wednesday, 21 December 2005 - 19:13:46 UTC