Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

OMOGENEIAKA NEA (20/05/1996)

Macedonian Press Agency Expatriates News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Macedonian Press Agency <mpa@philippos.mpa.gr>

ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη 20 Μαϊου 1996


ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • [01] S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (- του Κώστα Παϊβανά)
  • [02] ΜΟΝΙΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
  • [03] ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΣΕΚΑ (- του Δ. Παπαγιαννάκη)
  • [04] ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ 50ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ (- του Δ. Παπαγιαννάκη)
  • [05] ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (- του Κώστα Παϊβανά)
  • [06] ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (- του Κώστα Παϊβανά)
  • [07] ΟΜΙΛΙΑ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ
  • [08] 1ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
  • [09] ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
  • [10] ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ
  • [11] ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΤΑ "ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΪΚΛ ΔΟΥΚΑΚΗΣ

  • ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    [01] S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (- του Κώστα Παϊβανά)

    "Σεισμικές δονήσεις" πολλών "Ρίχτερ", έχει προκαλέσει σε παναυστραλιανή κλίμακα η ανακοίνωση των πιθανών περικοπών των δαπανών κατά 5% - 12%, στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, οι οποίες, αν πραγματοποιηθούν, απειλούν με τρομακτική συρρίκνωση και υποβάθμιση, μέχρι και με "λουκέτο", τα Τμήματα Νεοεληνικών Σπουδών στα Πανεπιστήμια της Βικτώρια. Φανερά θορυβημένος, ο δρ. Στάθης Gauntlet, υπεύθυνος του Τμήματος Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μελβούρνης, κρούει ηχηρά τον κώδωνα του κινδύνου και καλεί την παροικία να κινηθεί δυναμικά, στις σωστές κατευθύνσεις, προς αποτροπή των περικοπών: "Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες θυσίες. Αν δεν κινητοποιηθεί πολιτικά η παροικία, αν δεν ασκήσει πίεση σε ομοσπονδιακό επίπεδο, διατρέχουμε τον κίνδυνο να βάλουμε "λουκέτο". Είναι ανήκουστο και χωρίς προηγούμενο το επικείμενο σχέδιο των περικοπών στα Πανεπιστήμια. Ούτε και αυτή η Θάτσερ το αποτόλμησε. Το 10%, που έκοψε από τα Πανεπιστήμια της Αγγλίας, μοιράστηκε σε μια περίοδο τριών χρόνων".

    [02] ΜΟΝΙΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

    Με την απόφαση δημιουργίας μόνιμου γραφείου στην Ουάσιγκτον και την επανεκλογή του κ. Θεόδωρου Σπυρόπουλου στη θέση του Προέδρου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου (Hellenic-American National Institute) που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον, με την παρουσία του Ελληνα Πρέσβη, κ.Λουκά Τσίλα και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού, Χρήστου Τομαρά. Στο Συνέδριο έγιναν καταστατικές αλλαγές, για καλύτερη και πιο ευέλικτη λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου στα εθνικά θέματα, και σε θέματα παιδείας και πολιτιστικής κληρονομιάς και πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με το συνέδριο του ΣΑΕ στις 6, 7 και 8 Ιουνίου στο Σικάγο. Για τη δημιουργία του γραφείου στην Ουάσιγκτον, αποφασίστηκε η συνεργασία με το American Hellenic Institute (AHI), ενώ στις θέσεις των αντιπροέδρων αναδείχτηκαν από την ολομέλεια οι κ.κ.Βασιλείου και Βαρδάκης.

    [03] ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΣΕΚΑ (- του Δ. Παπαγιαννάκη)

    Από αύριο και μέχρι τις 23 Μαϊου πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον το 7ο Συνέδριο της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ). Στις εργασίες του Συνεδρίου θα λάβουν μέρος οι Πρόεδροι των Κυπριακών Ομοσπονδιών και Οργανισμών από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της Κύπρου. Αύριο το βράδυ θα δοθεί δεξίωση στην Κυπριακή Πρεσβεία, από τον Πρέσβη της Κύπρου στις ΗΠΑ, Γιώργο Ιακωβίδη. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει το πρωί της Τετάρτης σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μάντισον, ενώ το μεσημέρι το Συνέδριο θα συνεχιστεί στο Καπιτώλιο, παρουσία Αμερικανών γερουσιαστών και βουλευτών. Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με μέλη του Αμερικανικού Κογκρέσου. Οι αποφάσεις του Συνεδρίου προβλέπονται αποφασιστικές και καθοριστικές και τα ψηφίσματα που θα επιδοθούν αρκετά σημαντικά στο πλαίσιο της προσπάθειας επίλυσης του Κυπριακού, και μάλιστα σε μια προεκλογική περίοδο, καθώς ο Πρόεδρος Κλίντον έχει χαρακτηρίσει το 1996 ως χρονιά λύσης του Κυπριακού προβλήματος.

    [04] ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ 50ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ (- του Δ. Παπαγιαννάκη)

    Με εντατικό ρυθμό προχωρούν οι προετοιμασίες του 50ου Συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ-Καναδά, που θα πραγματοποιηθεί στο Clear Water της Φλόριδας των ΗΠΑ, από 26 μέχρι 30 Ιουνίου. Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 250 σύνεδροι από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, ενώ πρόσκληση συμμετοχής έχουν λάβει από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος, ο αρχαιολόγος, Δημήτρης Παντερμαλής, ο οποίος θα παρουσιάσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από ευρήματα σχετικά με το Μέγα Αλέξανδρο, ο Γενικός Διευθυντής του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Σπύρος Κουζινόπουλος, ο οποίος σε ειδική ομιλία θα παρουσιάσει το δίκτυο Internet σε σχέση με το Μακεδονικό Πρακτορείο, καθώς και πολλοί γερουσιαστές και βουλευτές.

    Οι εργασίες του Συνεδρίου χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα sglamtij]r, καθώς στη διάρκειά του θα καθοριστεί το πλαίσιο προετοιμασίας του Παγκοσμίου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 1997, ενόψει της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και του Συμποσίου των Δημάρχων όλων των πόλεων που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος. Επίσης, προβλέπεται να ληφθεί απόφαση από τους συνέδρους για την ανάθεση σε μελετητές της συγγραφής της ιστορίας των 50 χρόνων της Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ-Καναδά. Προβλέπονται, επίσης, διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις προβολής του θέματος του ονόματος των Σκοπίων, σε Παναμερικανικό επίπεδο, με την επίδοση ψηφισμάτων.

    [05] ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (- του Κώστα Παϊβανά)

    Με επιμνημόσυνη δέηση στο ναό του Αξιον Εστί, και ειδική εκδήλωση μνήμης στον ίδιο χώρο, οι Πόντιοι της Μελβούρνης τίμησαν την επέτειο της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού του 1919.

    Στον ίδιο ναό ο Σύλλογος Χαλκιδικέων "Αριστοτέλης ο Σταγειρίτης" διοργάνωσε δοξολογία με την ευκαιρία της 175ης επετείου της επανάστασης στη Χαλκιδική, παρουσία του νομάρχη Χαλκιδικής, Βασίλη Βασιλάκη, και του προέδρου του Πανχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Βρασίδα Κυραφίνη. Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου συνεχίζονται με διάλεξη του κ.Κυραφίνη, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο οίκημα της Παμμακεδονικής, με θέμα τον οπλαρχηγό Χάμψα.

    Αύριο αρχίζουν στη Μελβούρνη και οι εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της Θράκης, με ομιλία του Ξανθιώτη καθηγητή ιστορικού, Πέτρου Γεωργαντζή. Τέλος, άρχισαν στο Σίδνεϊ οι εκδηλώσεις για την 55η επέτειο της Μάχης της Κρήτης, οι οποίες από την Πέμπτη θα συνεχισθούν στη Μελβούρνη.

    [06] ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ (- του Κώστα Παϊβανά)

    Αδικη χαρακτηρίζει ο πολιτειακός υπουργός και βοηθός του πρωθυπουργού της Βικτώρια, Τζεφ Κένετ, σε Πολυπολιτιστικές Υποθέσεις, κ.Φιλ Χάνιγουντ, την πρόθεση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Αυστραλίας να εγκαθιστά τους νεοφερμένους μετανάστες σε επαρχιακές περιοχές. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Παρασκευή συνήλθαν οι πολιτειακοί υπουργοί Μετανάστευσης με τον Ομοσπονδιακό υπουργό Μετανάστευσης, Φίλιπ Ράντοκ, ο οποίος πρότεινε όπως η Ομοσπονδιακή και οι πολιτειακές κυβερνήσεις δίνουν κίνητρα στους νέους μετανάστες, που θα επιλέγουν, να εγκαθίστανται στην περιφέρεια.

    Η πρόταση αυτή βρήκε σύμφωνες όλες τις πολιτείες εκτός της Βικτώρια. Ο κ.Χάνιγουντ δήλωσε πως "θα την εξετάσει", πρόσθεσε, όμως, ότι δεν είναι σωστό να ειπωθεί σε κάποιον ότι για να γίνει Αυστραλός πρέπει να πάει στην επαρχία, όπου, όπως σημείωσε, δεν υπάρχουν υπηρεσίες για τους νεοφερμένους μετανάστες.

    [07] ΟΜΙΛΙΑ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ

    "Η ελληνική εκπαίδευση ενόψει του 21ου αιώνα" είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει στις 24 Μαϊου, στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γιώργος Παπανδρέου.

    [08] 1ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

    Το 1ο Μακεδονικό Φεστιβάλ διοργανώνει στις 25 Μαϊου στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας η Παμμακεδονική Ενωση Ευρώπης. Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν όλοι οι Μακεδονικοί Σύλλογοι της Ευρώπης. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Ενωση Μακεδόνων Νυρεμβέργης "Μέγας Αλέξανδρος".

    [09] ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

    "Κύπρος 22 χρόνια μετά: Ενώπιον συμφωνίας ή συνεχιζόμενης διαίρεσης;" είναι το θέμα στρογγυλής τραπέζης, που πραγματοποιείται σήμερα στις 5.45 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, με πρωτοβουλία του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών "Ωνάσης", της Επιτροπής Δικαιοσύνης για την Κύπρο, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής, της διεθνούς Επιτροπής Υποστήριξης για την Δικαιοσύνη στην Κύπρο, και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του American Hellenic Institute.

    Το πάνελ απαρτίζουν ο βουλευτής και μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Τομ Κοξ, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Purdue της Ιντιάνα, δρ.Βαν Κουφουδάκης, ο βρετανός βουλευτής Εντι Ο Χάρα, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Νιάζι Κιτζιλγκιούρεκ, ο Αμερικανός βουλευτής Ρόμπερτ Τοριτσέλι και ο Ειδικός Διαπραγματευτής για το Κυπριακό, πρέσβης Τζέιμς Γουίλλιαμς. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο διευθυντής του Βρυώνιου Κέντρου, δρ. Χρήστος Ιωαννίδης.

    [10] ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

    Εντυπωσιακή παρουσίαση της Αθήνας και της Ελλάδας γίνεται στο παιδικό περιοδικό "Fantastic Flyer Magazine" της "Delta-Airlines", που κυκλοφόρησε σε χιλιάδες αντίτυπα και τοποθετήθηκε σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Με τίτλο "Αρχική πατρίδα των ευγενών σπορ - Αθήνα, Ελλάδα" και έγχρωμη φωτογραφία του Παρθενώνα στο εξώφυλλό του, το περιοδικό αφιερώνει περισσότερες από πέντε σελίδες σε δύο ξεχωριστά τμήματα.

    Στο πρώτο αναφέρεται στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και αγωνισμάτων από την αρχαία Ολυμπία και τον βασιλέα Οινόμαο, μέχρι την αναβίωσή τους στα 1896 στην Αθήνα, με σκίτσα από αθλητές της αρχαιότητας. Στο δεύτερο μέρος με τίτλο "Προορισμός Αθήνα-Ελλάς" και υπότιτλο "Βλέποντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 και πολλά ακόμα" δύο μικρές Ελληνίδες, η 11χρονη Φιόνα και η 7χρονη Κωνσταντίνα Χατζημελετίδη, ξεναγούν τα παιδιά στον Εθνικό Κήπο, στην Ολυμπία, στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στην Ακρόπολη, με έγxρωμες φωτογραφίες, και τους μαθαίνουν το ελληνικό αλφάβητο, την ελληνική μυθολογία και γεωπολιτικά στοιχεία για την Ελλάδα.

    [11] ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΤΑ "ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΪΚΛ ΔΟΥΚΑΚΗΣ

    Τα "Ανατρεπτικά" του παρουσιάζει στις 22 Μαϊου στο Χάρβαρντ ο πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού, Λεωνίδας Κύρκος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ.μ. και διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Hellenic Resources Institute (HRI).Στο ίδιο Πανεπιστήμιο, μία ημέρα μετά, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του ελληνικής καταγωγής πρώην κυβερνήτη της Μασσαχουσέτης, Μάικλ Δουκάκη, με θέμα "Η Ανώτατη Εκπαίδευση στη Μασσαχουσέτη: Το όραμα και η πραγματικότητα".

    Complete archives of the Macedonian Press Agency bulletins are available on the MPA Home Page at http://www.mpa.gr/ and on the U.S. mirror at http://www.hri.org/MPA/


    Macedonian Press Agency Expatriates News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    mpegro2html v1.00 run on Tuesday, 21 May 1996 - 2:25:50