Read the chronology of Turkish actions & claims against Greece, 1955-1996 Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-0-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/09/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Κυπριακό
  • [3] Συναυλία Ρόλινγκ Στόουνς
  • [4] Αλβανική κρίση
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Συναυλία Rolling Stones - ΣΔΟΕ - Πλαστά εισιτήρια

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η συναυλία των "Ρόλινγκ Στόουνς", το Κυπριακό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η πολιτική κρίση στην Αλβανία είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Αι γενεαί πάσαι. Η ΡΟΚ ένωσε παπούδες -μπαμπάδες-παιδιά-πολιτικούς

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Περιμένοντας να... πεθάνουν. Πόρισμα-σόκ για τα νοσοκομεία. Ασθενείς σε αναμονή αποτο 1995 για να μπούν στον "Ευαγγελισμό".

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Βραδιά θρύλων και άσων. Μάγεψαν ROLLING STONES, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Φορολογικό ρόκ εντ ρόλ απο τους ράμπο του ΣΔΟΕ. Ανακαλύφθηκε τεράστια φοροδιαφυγή στη συναυλία των ROLLING STONES.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Βροχή μετατάξεων. Σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο. Μείωση μισθών και άρση μονιμότητας.

    Η ΑΥΓΗ: Διεργασίες στην Αλβανία για νέα πολιτική λύση. Μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος Μπερίσα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ελληνες δουλέμποροι στον εισαγγελέα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ρόκ απο ράμπο.10.000 πλαστά εισιτήρια της συναυλίας βρήκε το ΣΔΟΕ.

    ΕΘΝΟΣ: Σκηνές ρόκ σε 3 γήπεδα. Οι πολιτικοί χόρευαν με το "Σατισφάκσιον"-Οι οπαδοί με τα 4 χρυσά γκόλ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Των "τρυπημένων " τέκνων ημών, υμείς άδετε... Σύσσωμη χθές η πολιτική ηγεσία στο Στάδιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ενέδρα ΝΑΤΟ σε Αιγαίο-Κύπρο. Την παραίτηση της Ελλάδος απο την Κύπρο ζήτησαν οι Τούρκοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι αλλάζει στο Λύκειο. Ειδικό 8σέλιδο ένθετο για μαθητές-γονείς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ρόκ 3 αστέρων. Νύχτα ονείρου σε 3 στάδια με νότες και γκόλ ελληνικά. Αι γενεαί πάσαι στους "Στόουνς".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Ναυάγιο στην Υγεία. Στο κενό οι προσπάθειες για λύση σε εφημερίες-λίστα φαρμάκων.

    ΕΣΤΙΑ: Αίσθησιν προκαλεί μελέτη για τους S-300. Αναγνωρίζει ύπαρξιν σοβαρού αδιεξόδου.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επιστολές αγωνίας απο τον κ. Σημίτη. Προς τους υπουργούς για το τέλμα του κυβερνητικού έργου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Κυλιόμενη" φοροδιαφυγή για τους... Stones. Νοσταλγία, περιέργεια και χιλιάδες πλαστά εισιτήρια κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πλημμύρα απο πλαστά εισιτήρια. Φοροδιαφυγή 116 εκατ. στη συναυλία.

    ΝΙΚΗ: Αγγλική πρόταση στον Ακη. Ραγδαίες εξελίξεις στα εθνικά.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ραντεβού στα Ιλίσια. Ανοίγουν σήμερα οι πύλες του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή".

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 60 δις για ΙΧ ξοδεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τράπεζα γής (προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Γεωργίας).

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Λιτές αυξήσεις στους μισθούς για το νέο έτος. Η βιομηχανία απαιτεί τη μείωση των κρατικών δαπανών απο την κυβέρνηση.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Απομονωμένος στο ΠΑΣΟΚ ο Σημίτης, παρά την προπαγάνδα οτι ελέγχει το κόμμα του.

    [2] Κυπριακό

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "τις "υπηρεσίες" της για τη δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων μαχητικών αεροσκαφών στον κυπριακό εναέριο χώρο, προσφέρει η Μεγάλη Βρετανία. Ο υπουργός Αμυνας, Τζόρτζ Ρόμπερτσον, προτείνει η χώρα του να επιτηρεί τη ζώνη αυτή στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, ενώ καλεί την Κύπρο να μην εγκαταστήσει τους πυραύλους S-300. Την ίδια στιγμή, η Αγκυρα προκαλεί εκ νέου, ζητώντας την κατάργηση του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδας-Κύπρου".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "στην επιχειρησιακή απονεύρωση του Αιγαίου και της Κύπρου με τον ασφυκτικό εναγκαλισμό τους απο το ΝΑΤΟ αποσκοπούν οι ΗΠΑ, που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες νέο γύρο πιέσεων σε βάρος της χώρας μας. Σύμφωνα με έκγυρες πληροφορίες, εντός του πρώτου 10ήμερου του Οκτωβρίου αναμένεται η έλευση του ΓΓ του ΝΑΤΟ Χαβιέ Σολάνα στην Αθήνα αλλά και στην Αγκυρα, ενώ την ίδια περίοδο θα καταπλεύσει στη Ρόδο το αμερικανικό αεροπλανοφόρο "Αϊζενχάουερ".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει οτι "η προώθηση των αμερικανονατοϊκών σχεδίων για πλήρη ΝΑΤΟποίηση της Κύπρου και ουσιαστική κατάργηση του δικαιώματος άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αφορμή το θέμα των ρωσικών πυραύλων S-300 είναι στο επίκεντρο της βρετανικής πρωτοβουλίας που βρίσκεται σε εξέλιξη".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "ενώ απο ημερών κυκλοφορούν φήμαι οτι ο πρόεδρος Κληρίδης θα ανακοινώση νέαν αναβολήν της εγκταστάσεως των ρωσικών πυραύλων είς Κύπρον, αίσθησιν προεκάλεσε το γεγονός οτι δια της παραγγελίας μελέτης επί των S-300 η ελληνική Κυβέρνησις ουσιαστικώς παραδέχεται οτι τα πράγματα έχουν οδηγηθή είς αδιέξοδον".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "σε τροχιά πλήρους αποθράσυνσης, η Αγκυρα δηλώνει τώρα πως μια μονομερής κίνησηκαλής θέλησης απο την πλευρά της Λευκωσίας που θα οδηγούσε σε αναβολή της εγκατάστασης των πυραύλων S-300 δεν είναι... επαρκής. Οι Τούρκοι στρατηγοί απαιτούν πλέον όχι μόνο ακύρωση της σχετικής παραγγελίας με τη ρωσική πολεμική βιομηχανία αλλά επιπρόσθετα κατάργηση του ενιαίου αμυντικού δόγματος και άμεσο κλείσιμο της αεροναυτικής βάσης στην Πάφο".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά οτι "τορπιλίζοντας για μια ακόμη φορά τις όποιες προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, η Αγκυρα υποστήριξε χθές με απειλητικό ύφος οτι δεν σημαίνει τίποτα γι αυτήν η απόφαση της Λευκωσίας για αναβολή εγκατάστασης των πυραύλων S-300 στην Κύπρο. Οι νέες θρασύτατες και πρωτοφανείς απαιτήσεις της Αγκύρας, γίνονται την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η πρωτοβουλία της Βρετανίας για να ισχύσει ένα μορατόριουμ στρατιωτικών πτήσεων πάνω απο τη Μεγαλόνησο".

    Η ΑΥΓΗ τονίζει οτι "όχι μόνον την ακύρωση τη παραγγελίας των S-300 αλλά και την κατάργηση των αεροναυτικών εγκαταστάσεων στην Πάφο και την απενεργοποίηση του ενιαίου αμυντικού δόγματος ζητεί η Τουρκία ως βήμα μείωσης της έντασης στο νησί. Την ίδια ώρα δυσμενή για τους S-300 έκθεση καταθέτει το Κυπριακό Κέντρο Στρατηγικών Μελετών στις κυβερνήσεις Ελλάδος και Κύπρου".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ προσθέτει οτι "στη "διπλωματική" γλώσσα που χρησιμοποιεί επίμονα η Τουρκία, κατέφυγε χθές, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Α. Τσοχατζόπουλο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας της Βρετανίας Τ. Ρόμπερτσον. Προερχόμενος απο την Αγκυρα με την οποία υπέγραψε αμυντική συνεργασία, κατέστησε σαφές οτι συμμερίζεται τις ανησυχίες της και οτι οι S-300 δνε θα προσθέσουν στην ασφάλεια, αλλά στην ένταση. Γι αυτό και θα πρέπει "να αναβληθεί η εγκατάστασή τους και να συνεχισθεί η 25χρονη προσπάθεια μέσω του ΟΗΕ".

    [3] Συναυλία Ρόλινγκ Στόουνς

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν οτι "πλημμύρισε χθές η συναυλία των Ρόλινγκ Στόουνς απο πλαστά εισιτήρια. Ετσι χαρακτήρισε το υπουργείο Οικονομικών τα 8.000 εισιτήρια που διοχετεύθηκαν στο ανύποπτο κοινό και τα 1.700 που επρόκειτο επίσης να πουληθούν. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έκανε έφοδο στην εταιρία που είχε αναλάβει τη διάθεση όλων των εισιτηρίων. Η αξία των 9.700 πλαστών εισιτηρίων ανέρχεται σε 116 εκατ. δρχ".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "κοσμοσυρροή χθές στο Ολυμπιακό Στάδιο της Καλογρέζας όπου όλες οι γενιές συνερεύθησαν για να δούν και να ακούσουν απο κοντά το μύθο που λέγεται Rolling Stones. Στο Ολυμπιακό Στάδιο πήγαν δέκαδες χιλιάδες. Αλλοι απο νοσταλγία, άλλοι απο περιέργεια και άλλοι απο μιμητισμό. Σίγουρα οι δεκάδες χιλιάδες που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ δεν είχαν τα ίδια κίνητρα και ως συνήθως η ελληνική ραδιουργία και το εθνικό χόμπυ του εύκολου πλούτου έδωσε μεγαλόπρεπο παρών".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει οτι "επιτέλους μια βραδιά πανελλήνιας ευφορίας. Με τα αστέρια του ρόκ να λάμπουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και να αποθεώνονται απο 70.000 θεατές πασών των γενεών. Ηταν μια βραδιά μαγική. Που αμαυρώθηκε μόνο απο τα "πλαστά" εισιτήρια στη συναυλία των Ρόλινγκ Στόουνς".

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει οτι "η συναυλία της χρονιάς είχε απ'όλα. Οι Ρόλινγκ Στόουνς παρέσυραν στο πολύχρωμο και ρυθμικό πέρασμά τους στο ΟΑΚΑ 79.000 θεατές σ'ένα ρόκ εν ρόλ ταξίδι. Πλαστά εισιτήρια και πλήθος επωνύμων χαρακτήρισαν τη μεγάλη βραδιά".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι "στις δέκα παρά είκοσι, άστραψε η σκηνή και το μέγα πλήθος των 70 χιλιάδων "ροκάδων" κάθε ηλικίας άρχισε να πάλλεται με ενθουσιασμό. "Καλησπέρα Αθήνα" ευχήθηκε σε σπαστά ελληνικά ο Μίκ Τζάγκερ. Και δεν ήταν απλώς "καλή" η βραδιά: τα τραγούδια και το υπερθέαμα των Rolling Stones τους ένωσαν όλους, μεγάλους και μικρούς διάσημους και μή ακόμη και τους μονίμως διαφωνούντες πολιτικούς μας που παρακολουθούσαν απο την εξέδρα των επισήμων. Και αν είχαν λείψει τα άκρως.. ελληνικά παρατράγουδα με τα εισιτήρια -το ΣΔΟΕ ανακάλυψε οτι 8.000 απο αυτά δεν είχαν περάσει στα φορολογικά βιβλία- θα ήταν όλα τέλεια".

    Σύμφωνα με την ΒΡΑΔΥΝΗ, "άνδρες του Σώματος Δίωξςη Οικονομικού Εγκλήματος περικύκλωσαν χθές το απόγευμα το Ολυμπιακό Στάδιο για να "πιάσουν" 10.000 πλαστά εισιτήρια που εκδόθηκαν απο τη διοργανώτρια εταιρία "Νέο Ρεύμα". Οι "Ράμπο" κινήθηκαν στο ρυθμό του ρόκ, πριν εμφανιστούν οι Ρόλινγκ Στόουνς, οι οποίοι ενθουσίασαν τέσσερις γενεές θαυμαστών τους".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει οτι "δεν ήταν μόνον μουσικό, αλλά όπως και οι ίδιοι οι "Rolling Stones" έχουν δηλώσει, το μήνυμα της χθεσινής συναυλίας τους ήταν και κοινωνικό και πολιτικό. "Ναρκωτικά, σέξ και ρόκ" φώναζαν συνεχώς τα τέσσερα ναρκωμανή μέλη του συγκροτήματος στο Ολυμπιακό Στάδιο, με ένα ακροατήριο, στο οποίο συμμετείχε και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου".

    [4] Αλβανική κρίση

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει οτι "η κρίση στην Αλβανία παρουσιάζει στοιχεία εκτόνωσης. Οι δρόμοι άνοιξαν, στα σύνορα αποκαθίσταται η διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων, ενώ και ο δρόμος για την Κακαβιά άνοιξε. Η αβεβαιότητα όμως παραμένει, καθώς η αλβανική αστυνομία δεν είναι σε θέση να ελέγξει τους ενόπλους οπαδούς του Μπερίσα και τις συμμορίες των μαφιόζων που απειλούν, εκβιάζουν και ληστεύουν στα χωριά του νότου. Το μέλλον της ελληνικής μειονότητας διαγράφεται δύσκολο και αβέβαιο".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "εκτονώθηκε αλλά δεν πέρασε η κρίση στην Αλβανία και η Ελλάδα ας μην ευωχείται με κυλιόμενες ή άλλες πέτρες χάνοντας την αυτοσυγκέντρωσή της. Για την Ελλάδα το μέλλον της αλβανικής κρίσης είναι μπροστά. Κυριότερος λόγος είναι η προσπάθεια του Σαλί Μπερίσα να φυτέψει στην ψυχή όσο το δυνατόν περισσότερων Αλβανών μίσος και έχθρα κατά της Ελλάδας. Δεδομένου οτι μέγα μέρος των οπαδών είναι μουσουλμάνοι και δεδομένοι οτι καλλιεργείται εντέχνως και θρησκευτικό μίσος είναι βέβαιο οτι μεγάλο μέρος της αλβανικής κοινής γνώμης σήμερα και μέρος της αυριανής γενιάς θα τρέφει έντονα ανθελληνικά αισθήματα".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει οτι "η ζωή στην αλβανική πρωτεύουσα μπορεί να αρχίζει να βρίσκει σιγά σιγά τους κανονικούς της ρυθμούς, ωστόσο, είναι φανερό οτι ακόμη και εάν εκτονωθεί σε αυτή τη φάση η κρίση, η κατάσταση βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Οι πολιτικές εξελίξεις στη γειτονική χώρα ενδέχεται να είναι ραγδαίες το προσεχές διάστημα, ενώ αγωνία εξακολουθεί να υπάρχει στα χωριά του Νότου, όπου βρίσκεται η ελληνική μειονότητα. Η ανησυχία επιτείνεται και απο τα συνεχή ανθελληνικά παραληρήματα του Σαλί Μπερίσα και των οπαδών του, που κατηγορούν την Ελλάδα για ανάμειξη στα εσωτερικά της χώρας".

    Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, "παρά την επιφανειακή εκτόνωση, η κρίση εξακολουθεί να καλλιεργείται στην Αλβανία, ακροβατώντας ανάμεσα στις πολιτικές διαφορές και στην απειλή επανεμφάνισης της αιματηρής βίας. Οι διεθνείς πιέσεις και ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν στη διακοπή της εξωτερικής βοήθειας, απο την οποία ζεί ουσιαστικά η γειτονική μας χώρα έπαιξαν το ρόλο τους".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ υποστηρίζει οτι "το ενδεχόμενο ταυτόχρονης απομάκρυνσης απο την πολιτική ζωή των Φάτος Νάνο και Σαλί Μπερίσα συζητούν τα πολιτικά κόμματα και οι οικονομικοί παράγοντες της Αλβανίας, σε μια προσπάθεια να δοθεί ένα τέλος στην "πολιτική βεντέτα" που ταλανίζει τη χώρα. Το θέμα αυτό συζητείται και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αλλά και στην Ουάσιγκτον, με την Ιταλία να εισηγείται την απομάκρυνση και των δύο πολιτικών απο το προσκήνιο και τη Γερμανία με τις Ηνωμένες Πολιτείες να εκφράζουν φόβους οτι με αυτόν τον τρόπο νομιμοποιείται εκ των πραγμάτων η τακτική του Δημοκρατικού Κόμματος, η οποία οδήγησε τη χώρα στο χείλςο της ανατροπής της νομιμότητας".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Τα πλαστά εισιτήρια στη συναυλία των Rolling Stones, η θέση του ΣΕΒ για την οικονομική πολιτική, ο επικείμενος νέος διαγωνισμός για την μετοχοποίηση των ΚΑΕ, η αύξηση κατά 1,10% των τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και οι έλεγχοι των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Δάνειο 1,5 δισ. ecu από το εξωτερικό με στόχο να μειωθούν τα επιτόκια στην εσωτερική αγορά".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Νοθεύονται τα μέτρα! - Σοβαρές παρατηρήσεις του ΣΕΒ για την οικονομική πολιτική".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Πρόσω ολοταχώς η Ναυτιλία στη Σοφοκλέους".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Εντυπωσιακή αύξηση κεφαλαίου της Πειραιώς - Εκτακτη γενική συνέλευση τον Οκτώβριο".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σε πορεία σύγκλισης και το δημόσιο χρεός το 2000".

    [6] Συναυλία Rolling Stones - ΣΔΟΕ - Πλαστά εισιτήρια

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι: "Οι φλόγες του ροκ πυρπόλησαν χθες το Ολυμπιακό Στάδιο. Μετά από 31 χρόνια το θρυλικό συγκρότημα των Rolling Stones βρέθηκε παλι στην Αθήνα και "μέθυσε" νέους και μεσήλικες. Ηταν όλοι εκεί, αλλά και το... ΣΔΟΕ, που αποκάλυψε ότι 10.000 ήταν πλαστά. Η οργανώτρια εταιρία το αρνείται, η Εφορία υποστηρίζει ότι έχει αποδείξεις"

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Thursday, 17 September 1998 - 7:45:13 UTC