Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 98-11-26

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 26/11/1998


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Κυπριακό
  • [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [4] Ασφαλιστικό
  • [5] Αντιπληθωριστικά μέτρα
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Τιμές αγαθών - Υπηρεσιών - Συμφωνία υπ. Ανάπτυξης

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Το μίνι ασφαλιστικό νομοσχέδιο, η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, το Κυπριακό και τα αντιπληθωριστικά μέτρα είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναικού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Κώστας εναντίον Κώστα (... και τρίβει τα χέρια του ο Κώστας). "Τ'αφεντικά τρελάθηκαν " στη ΝΔ. Ψηλός: "αν ήμουν εγώ αρχηγός, δεν θα άφηνα να γίνουν τέτοια πράγματα".

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Φόροι απάτης!Μόνο 4.200 Ελληνες δηλώνουν μηνιαίο εισόδημα 1 εκατ. και κάτι!Απίστευτα στοιχεία ανισότητας στη δημοσιότητα. Μισθωτοί-συνταξιούχοι τα συνήθη υποζύγια.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Τουρκόσπορος ο Βαρθολομαίος. Ανάξιος Πατριάρχης, πρέπει να παραιτηθεί. Βαριά βλασφημία κατά της Ορθοδοξίας.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Προς παράταση του σχολικού έτους. Σκληρή στάση Αρσένη μετά το ναυάγιο της... ενημέρωσης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Συντάξεις: Φωτιά οι αλλαγές.68 ταμεία ενοποιούνται. Στη Βουλή το μίνι ασφαλιστικό. Ολες οι νέες ρυθμίσεις.

    Η ΑΥΓΗ: Διαδηλώνει η Παιδεία. Σήμερα στις 11πμ στα Προπύλαια το συλλαλητήριο. Μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί αντιδρούν στο χάος που επικρατεί στα σχολεία και στα μέτρα Αρσένη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στην Ελλάδα οι S-300. Ποιές αποφάσεις ελήφθησαν στη σύσκεψη του πρωθυπουργού με Ακη και Πάγκαλο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ρωσική ρουλέτα για τον Σημίτη, ενώ οι ΗΠΑ έριξαν τον Γιλμάζ και προωθούν τον "Αττίλα". Δυσφορία στη Μόσχα για τους S-300 και το φυσικό αέριο.

    ΕΘΝΟΣ: "Πάγωμα" τιμών για ολόκληρο το '99. Ποιοί κλάδοι και ποιές φίρμες συμφώνησαν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Επεσε το γεράκι ανεβαίνει το όρνεο του "Αττίλα". Ο Ετσεβίτ πιθανός πρωθυπουργός μετά την κατάρρευση Γιλμάζ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αύξηση 50% στα κόμματα. Τη στιγμή που οι συνταξιούχοι πεινάνε, οι εργαζόμενοι αγγομαχούν και η υγεία με την παιδεία καταρρέουν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πικρός καφές για τον Αρσένη. Ξεσηκωμός και πορείες σήμερα σε όλη τη χώρα. Οι μαθητές αποδοκίμασαν τον υπουργό Παιδείας στην πρεμιέρα της ενημέρωσης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Πικρός καφές στην Παιδεία. Αποδοκιμασία Αρσένη στην απόπειρα ενημέρωσης. Καταλήψεις, συλλαλητήριο και ΟΛΜΕ για απεργία.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Επιστροφή στο προσκήνιο σχεδιάζει ο Μητσοτάκης. "Αδειασε"... εν ψυχρώ τον Κ. Καραμανλή χθές στη Βουλή. Πνέει μένεα κατά του προέδρου της ΝΔ και μελετά σημαντικές πολιτικές κινήσεις.

    ΕΣΤΙΑ: Ζήτημα χρόνου η ίδρυσις κόμματος. Ο Στεφ. Μάνος και οι ευρωεκλογές.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ναί" 30 κλάδων στο πάγωμα τιμών. Επηρεάζουν κατά 55% τον δείκτη του τιμαρίθμου.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Πάγωμα τιμών για ολόκληρο το 1999. Συμφωνία-μαμούθ μεταξύ υπουργείου Ανάπτυξης και επιχειρήσεων.

    ΤΑ ΝΕΑ: 2 μέτωπα για Παιδεία και Ασφαλιστικό με απεργίες και καταλήψεις. Ανησυχία στην κυβέρνηση.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αγωνιστικό ραντεβού για το δικαίωμα στη μόρφωση. Σήμερα τα συλλαλητήρια για την παιδεία σε Αθήνα και άλλες πόλεις.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Οχι στη μεταφορά της ΔΕΘ. Μπαράζ αντιδράσεων απο: παραγωγικές τάξεις, βουλευτές-δημάρχους και το λαό της Θεσσαλονίκης.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Σταυροδρόμι μεταφορών. Νέος ρόλος για τη Θεσσαλονίκη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δρύς και ΝΔ είδαν τα εισοδήματά μας. Η κριτική Καραμανλή έφερε στο φώς τις αλλαγές του '98.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μετακόμισε στους δρόμους η παιδεία. Εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 12 το άγαλμα του Βενιζέλου.

    [2] Κυπριακό

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "η Ουάσιγκτον υποχρεώνει τον Σημίτη να παίξει ρωσική ρουλέτα με την αποθήκευση- αχρήστευση των S-300, ενώ μετά την πτώση της κυβέρνησης Γιλμάζ δεν αποκλείεται να προωθήσουν στη θέση του τον άλλοτε πρωθυπουργό του "Αττίλα" Ετζεβίτ. Η χθεσινή σύσκεψη Σημίτη- Πάγκαλου-Τσοχατζόπουλου είχε αποκλειστικό θέμα την οριστικοποίηση της στάσης της κυβέρνησης σχετικά με τους S-300, εν όψει της αυριανής ελληνοκυπριακής συνάντησης κορυφής για το ακανθώδες πρόβλημα. Την ίδια ώρα, εντείνεται η δυσφορία της Μόσχας για τους s-300 και το φυσικό αέριο".

    ΤΑ ΝΕΑ αναφέρουν οτι "πέντε σενάρια παίζουν για τους ρωσικούς πυραύλους S-300 στην Κύπρο, η τύχη των οποίων θα εξαρτηθεί, εν πολλοίς, και απο την ανταπόκριση που θα έχει ο διεθνής παράγων στις ελληνικές και κυπριακές προτάσεις γαι την εκτόνωση της έντασης και τη δρομολόγηση λύσης του Κυπριακού".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει οτι "προς αναζήτηση μιας συμβιβαστικής φόρμουλας που θα επιτρέπει την υιοθέτηση ευέλικτων λύσεων σε σχέση με την εγκατάσταση ή έστω φύλαξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-300 το οποίο σε κάθε περίπτση θα φθάσει σε ελληνικό έδαφος, τελεί η Αθήνα ενόψει της αυριανής συνάντησης μεταξύ των κκ Σημίτη και κληρίδη, απο την οποία όμως δεν αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις, αλλά να επαναπροσδιοριστούν τακτικές".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, "νέες απειλές κατά της Κύπρου εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ. Μιλώντας στον παράνομο ραδιοσταθμό των κατεχομένων Μπαϊράκ και αναφερόμενος στου ςπυραύλους S-300, ο Ντεμιρέλ είπε πως η Τουρκία είναι το ισχυρότερο κράτος στην περιοχή και όποιος επιχειρήσει να δημιουργήσει προβλήματα μαζί του θα μετανοιώσει. Στο μεταξύ οι εξελίξεις στο Κυπριακό εξετάσθηκαν σε σύσκεψη στο Μαξίμου υπο την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη και τη συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών, Θ. Πάγκαλου και Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλου".

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει οτι "ανησυχίας προκαλεί η εκ νέου διαπίστωσις της ανυπαρξίας στοιχειώδους συντονισμού μεταξύ Αθηνών και Λευκωσίας, είς μίαν περίοδον μάλιστα κατά την οποίαν το εθνικό θέμα έχιε εισέλθει είς εξαιρετικώς κρίσιμον φάασιν. Ενώ αύριον, αναμένεται είς τας Αθήνας ο πρόεδρος Κληρίδης, η εικών που διαμορφώνεται είς την Ελλάδα είναι τελείως διαφορετική απο αυτήν που καλλιεργείται είς την Κύπρον".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ προσθέτει οτι "η πρώτη πράξη της μεθόδευσης για τη νέα αναβολή εγκατάστασης των S-300 στην Κύπρο παίχτηκε στη χθεσινή σύσκεψη του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη με τους αρμόδιους υπουργούς Α. Τσοχατζόπουλο και Θ. Πάγκαλο. Σήμερα θα παιχτεί η δεύτερη πράξη με κατ'ιδίανν συζητήσεις του ΠΑΣΟΚ με την ΕΔΕΚ (Β. Λυσαρίδης και Γ. Ομήρου) και αύριο η τρίτη πράξη με την επίσημη ελληνοκυπριακή σύσκεψη για την εισήγηση της "τελικής πρότασης" στο Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου".

    [3] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "σε φιάσκο εξελίχθηκε η πρεμιέρα της ενημέρωσης για τη μεταρρύθμιση στην Παιδεία απο τον κ. Αρσένη στα σχολεία. Ο υπουργός Παιδείας αποδοκιμάσθηκε στο 1ο και 2ο Λύκειο της Νέας Φιλαδέλφειας, αρνήθηκε να μιλήσει στο σύνολο των μαθητών και όταν ρωτήθηκε για λεπτομέρειες του προγράμματος παρέπεμψε στους συνεργάτες του. Στο μεταξύ οι κινητοποιήσεις φουντώνουν και σήμερα θα γίνουν πορείες διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι δίνει "ραντεβού στα Προπύλαια σήμερα ο κόσμος της εκπαίδευσης σε ένα μεγάλο συλλαλητήριο για την αναβάθμιση του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος. Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί θέτουν σε ασφυκτικό κλοιό την κυβέρνηση διεκδικώντας την αναστολή του εξεταστικού συστήματος Αρσένη και την έναρξη ενός ουσιαστικού και παραγωγικού διαλόγου που θα αντιμετωπίζει την έκρυθμη κατάσταση στο χώρο της Παιδείας και θα προωθεί λύσεις στα χρόνια προβλήματα".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ σημειώνει οτι "με σύνθημα "ολοι στους δρόμους για την παιδεία" μαθητές, μαζί με φοιτητές, γονείς και εργαζόμενους βγαίνουν σήμερα στους δρόμους, για να διαδηλώσουν ενάντια στην αντιεκπαιδευτική μεταρρύθμιση και να απαντήσουν με αυτόν τον τρόπο στις προσπάθειες τρομοκράτησης των αγωνιζόμενων μαθητών και φοιτητών".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο σχόλιό της υποστηρίζει μεταξύ άλλων "και αυτή η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση ακολουθεί την τύχη όλων των προηγουμένων που έγιναν απο το 1974, σχεδόν απο κάθε υπουργό Παιδείας. Αντιμετωπίζεται με αντιδράσεις απο αυτούς που καλούνται να την αποδεχθούν και να την εφαρμόσουν. Ο σχετικός νόμος ψηφίστηκε πριν απο 18 μήνες, χωρίς να προηγηθεί ουσιαστικός διάλογος με την εκπαιδευτική κοινότητα. Αλλά και μετά την ψήφιση δεν αξιοποιήθηκε ο χρόνος απο το υπουργείο Παιδείας, τόσο για την ενημέρωση όαο και για την προετοιμασία, ώστε να αρχίσει η εφαρμογή χωρίς ελλείψεις σε βιβλία και προσωπικό, ακόμη και σε προγράμματα".

    [4] Ασφαλιστικό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) γράφει οτι "επτά θέματα, μεταξύ των οποίων και την παραγραφή των εργοδοτικών εισφορών τεσσάρων ΔΕΚΟ (ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ και ΔΕΗ) προς το ΙΚΑ, ρυθμίζουν οι υπόλοιπες διατάξεις του "μίνι ασφαλιστικού" πακέτου, το οποίο κατατέθηκε χθές στη Βουλή. Με τις διατάξεις, που προκαλούν ήδη αντιδράσεις, γίνεται χαριστική διαγραφή χρεών που ξεπερνούν τα 300 δις δρχ. Ωστόσο ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μιλτιάδης Παπαϊωάννου κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, προσπαθώντας να διασκεδάσει τη σοβαρότητα του θέματος έκανε λόγο για σύγχυση που έχει δημιουργηθεί. Και αυτό, καθώς υπάρχουν ελληλοσυγκρουόμενες δικαστικές αποφάσεις για όλο το ζήτημα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "σε τροχιά σύγκρουσης με συνδικάτα και ομοσπονδίες, κυρίως του Δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα, βρίσκεται η κυβέρνηση, η οποία αδιαφορώντας πλήως για τις αντιδράσεις των εργαζομένων προχωράει... ακάθεκτη στην "αναμόρφωση" του ασφαλιστικού συστήματος, όπως η ίδια την αντιλαμβάνεται".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει οτι "εκτός απο τα αντικίνητρα για την απασχόληση των συνταξιούχων, την υπαγωγή στην ασφάλιση του ΙΚΑ των ιερόδουλων, τον περιορισμό στις συντάξεις χηρείας κλπ με το τρίτο μέρος του "μίνι " ασφαλιστικού νομοσχεδίου που δόθηκε χθές απο τον υπουργό Εργασίας, υπο προϋποθέσεις στο Ταμείο Συντάξεων Προσωπικού Εφημερίδων Αθηνών -Θεσσαλονίκης θα ασφαλίζονται δημοσιογράφοι".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει οτι "κατατέθηκε χθές το μίνι ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Οι περικοπές στις συντάξεις χηρείας και γήρατος, τα αντικίνητρα στην απασχόληση συνταξιούχων, η ενοποίηση 68 ασφαλιστικών ταμείων χωρίς αναλογιστική μελέτη, είναι μερικές απο τις ρυθμίσεις που προκαλούν αντιδράσεις".

    [5] Αντιπληθωριστικά μέτρα

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "όφελος άνω των 100 δις θα έχουν οι καταναλωτές απο τις συμφωνίες για... τιθάσευση της αγοράς, που ανακοίνωσε χθές η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης (Βάσω Παπανδρέου και Μιχάλης Χρυσοχοίδης). Με αυτές απιτυγχάνεται το πάγωμα των τιμών, εκτός απο τα τρόφιμα σε 30 κλάδους προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και η μείωση στις τιμές άλλων αγαθών".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "πέραν κάθε προσδοκίας οι επιχειρήσεις αποδέχθηκαν μαζικά για πρώτη φορά τα τελευταία 25 χρόνια, να συγκρατήσουν τις τιμές κατά το κρίσιμο 1999 και να συμβάλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια μείωσης του πληθωρισμού κάτω του 2%. Καθίσταται σαφές οτι οι "συμφωνίες κυρίων" καλύπτουν περίπου το 55% των αγαθών και υπηρεσιών που συγκροτούν το δείκτη τιμών καταναλωτή, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται βάσιμες πια ελπίδες οτι ο πληθωρισμός θα ελεγχθεί κατά το κρίσιμο για την ΟΝΕ, 1999, εκτός αν παρεμβληθούν απρόβλεπτες εξελίξεις".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "με συμφωνία μαμούθ για πάγωμα στις τιμές εκατοντάδων βασικών καταναλωτικών αγαθών αλλά και υπηρεσιών επιχειρεί το υπουργείο Ανάπτυξης να συμβάλλει δυναμικά στην περαιτέρω μείωση του πληθωρισμού. Παράλληλα σε αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης αρχίζουν εντατικούς ελέγχους στην αγορά προκειμένου να αποτρέψουν φαινόμενα παραπλάνησης των καταναλωτών κατά την επί πιστώσει πώληση των προϊόντων, που συνήθως αυξάνεται κατά τις εορταστικές περιόδους".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "στο πάγωμα των τιμών πολλών καταναλωτικών προϊόντων, μεταξύ των οποίων τα ενδύματα, επενδύει η κυβέρνηση, προκειμένου να συγκρατήσει τον πληθωρισμό και να προσεγγίσει με περιοσσότερες ελπίδες την ΟΝΕ. Μετά τις συναφθείσες συμφωνίες, το υπουργείο Ανάπτυξης εκτιμά οτι η επίπτωση στον πληθωρισμό θα αγγίξει τις 1,5 μονάδες σε ετήσια βάση. Παράλληλα η κ. Βάσω Παπανδρέου προέβλεψε οτι και τον Νοέμβριο η πτώση του πληθωρισμού θα είναι της τάξεως των 0,3-0,4 ποσοστιαίων μονάδων".

    Σύμφωνα με την ΕΞΟΥΣΙΑ, "σημαντικά οφέλη στο μέτωπο του πληθωρισμού, που μπορεί να ξεπεράσουν και τη μιάμιση ποσοστιαία μονάδα, ευελπιστεί να πετύχει το υπουργείο Ανάπτυξης την επόμενη χρονιά με την εφαρμογή των άτυπων συμφωνιών για πάγωμα των τιμών που συνάπτει με 30 κλάδους παραγωγής αγαθών και παροχής υπηρεσιών. Βασικός στόχος είναι να χτυπηθεί ο λεγόμενος "σκληρός" πυρήνας του πληθωρισμού, ο οποίος ήδη εμφανίζει σημαντική μείωση το τελευταίο διάστημα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για 2% στο τέλος του επόμενου έτους".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι νέες συμφωνίες για πάγωμα ή μειώσεις τιμών αγαθών - υπηρεσιών, οι εκτιμήσεις για περαιτέρω αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, η πτώση κατά 0,73% των τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και τα κέρδη των κατασκευαστικών εταιριών στο εννεάμηνο είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Πληθωρισμό στο 2% το '99 βλέπει ο διοικητής της ΤτΕ - Τι θα αναφέρει η έκθεση του Λ. Παπαδήμου για τη νομισματική πολιτική".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Σούπερ συμφωνία! - Το υπουργείο Ανάπτυξης εξασφάλισε πάγωμα τιμολογίων".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ανησυχία για την έκρηξη στην Παιδεία - Δύο υπουργοί επιρρίπτουν ευθύνες στον Γ. Αρσένη"

    ΚΕΡΔΟΣ: "Κυβερνητική παρέμβαση για το φυσικό αέριο - Οι Ρώσοι συνεπείς στη συμφωνία προμήθειας της χώρας".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Χρηματιστήριο για μικρές εταιρίες στη Θεσσαλονίκη - Θα εισάγονται με κεφάλαιο 100-500 εκατ. δρχ. ".

    [7] Τιμές αγαθών - Υπηρεσιών - Συμφωνία υπ. Ανάπτυξης

    Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι: "Πάγωμα τιμών ή και μειώσεις τιμολογίων σε εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες εξασφάλισε το υπουργείο Ανάπτυξης για το κρίσιμο έτος '99, ευελπιστώντας ότι ο πληθωρισμός θα μειωθεί εκ του λόγου αυτού, τουλάχιστον κατά 1,5% έως 2 μονάδες".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Thursday, 26 November 1998 - 9:13:07 UTC