Browse through our Collection of Directories for Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-01-14

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/01/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [3] Παγκόσμια κρίση στα Χρηματιστήρια
  • [4] Κυπριακό
  • [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [6] Κρίση στη Βραζιλία - Διεθνείς αγορές

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η νέα παγκόσμια κρίση στα Χρηματιστήρια, το Κυπριακό και οι φημολογίες για κόμμα Αβραμόπουλου είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ποιός είναι ο μίστερ "Χ" στο επιτελείο Αβραμόπουλου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Χάνετε τη χρονιά. Κυνική δήλωση Αρσένη στους μαθητές. Συγκρούσεις με ξύλο, τραυματισμούς, ύβρεις και... εισαγγελείς!

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ανάβουν φωτιές 4 καυτά μέτωπα για την κυβέρνηση.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Εφήμεροι κραδασμοί στο Χρηματιστήριο. Η Σοφοκλέους υπέκυψε στον ιό της Σάμπας με πτώση 6,21%.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ποινές εξόντωσης στους καταληψίες μαθητές. Ο Αρσένης τους κόβει απο τις εξετάσεις. ΟΛΜΕ: νομικά ανεφάρμοστο το μέτρο. Αναμένονται βίαιες αντιδράσεις. Οι γονείς πιέζουν για να ανοίξουν πάλι τα σχολεία.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ποιοί πούλαγαν τις "μπόμπες". Πελάτες του κυκλώματος που εμφιάλωσε "δηλητήριο" τα περισσότερα "καλά" μαγαζιά σε ολόκληρη τη χώρα. Στο "κόλπο" εταιρίες παρασκευής ποτών και υπηρεσιακοί παράγοντες.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στο φώς τα σχέδια του Μαξίμου για εξουδετέρωση Καραμανλή και Αβραμόπουλου. Δημοσκόπηση εκτινάσσει 11 μονάδες μπροστά τη ΝΔ. Ψύχραιμος ο δήμαρχος εκτιμά τις αντιδράσεις. Σημίτης: "ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, δικαίωμά του να αναλάβει πρωτοβουλίες..".

    ΕΘΝΟΣ: Φόβοι για νέο '91. Ακρότητες σ'όλη τη χώρα, ανησυχεί η κυβέρνηση. Αρσένης: μερικά σχολεία έχασαν τη χρονιά. Καθηγητές: νομικά δεν στέκει αυτή η απειλή κ. υπουργέ. Μαθητές: εμείς θα συνεχίσουμε και μετά την Παρασκευή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Νικηταράς Τουρκοφάγος" ο Νικήτας στην Ευρωβουλή. Στρίμωξε τον Β. Ν. Μπρούκ για επικίνδυνη συμφωνία Τουρκίας-Σκοπίων. Πυρηνικά απόβλητα στο ψευδοκρατίδιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εφιάλτης στα χρηματιστήρια. "Ηλεκτροσόκ" στη Σοφοκλέους- "Βουτιά" 185 μονάδων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η Παιδεία στο γύψο. Η κυβέρνηση υπεύθυνη για τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις στα Λύκεια. Μαθητής έσπασε το πόδι του όταν τον καταδίωξαν καθηγητές. Ξυλοδαρμοί γονέων με καταληψίες. Ποινικές διώξεις απο τους εισαγγελείς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μετά φόβου Παιδεία! Ο Αρσένης απειλεί να "κόψει" τους καταληψίες. Συμπλοκές στα σχολεία, τραυματισμός μαθητή, επεμβάσεις εισαγγελέων.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Οικονομικό σόκ προκαλεί η παραπαίουσα Βραζιλία. Σημάδια σταθεροποίησης αργά χθές το βράδυ. Κρίσιμο τέστ σήμεα για τη Σοφοκλέους.

    ΕΣΤΙΑ: Σήμα κινδύνου απο την Βραζιλία! Σοβαρές οι συνέπειες της παγκοσμιοποιήσεως.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μεγάλη πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Με πιο "ευαίσθητη" τη Σοφοκλέους. Ταράσσει τις διεθνείς αγορές η νέα υποτροπή της βραζιλιάνικης κρίσης.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κορυφώνεται το δράμα της παιδείας. Γ. Αρσένης: χάνουν την σχολική χρονιά οι μαθητές που συνεχίζουν τις καταλήψεις. Εκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Κρίσεων. Σημίτης: πολιτική πλέον η αντιπαράθεση στα σχολεία.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ολα για όλα... Ανένδοτοι Σημίτης-ΟΛΜΕ-Μαθητές. Συγκρούσεις μέσα κι έξω απ'τα σχολεία. Ανοιχτή επιστολή απο 1.000 μαθητές σε Αρσένη.

    ΝΙΚΗ: Υποτροπιάζει η Παιδεία. Κλεφτοπόλεμος καταληψιών - καθηγητών - γονέων. Παράνοια με κάγκελα παντού. Επεισόδια σε πολλά σχολεία και τραυματισμός μαθητή.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Επικίνδυνος κατήφορος αυταρχισμού και τρομοκρατίας. Σε "στρατόπεδα συγκέντρωσης" μετατρέπει η κυβέρνηση τα σχολεία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Απειλές Αρσένη για τις εξετάσεις. Νέα ένταση και πυρά απο την αντιπολίτευση.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μαύρη... θάλασσα. Χαβούζα πυρηνικών ο Θερμαϊκός;

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Χορός του Ζαλόγγου αντί για σάμπα! Πώς η κρίση στη Βραζιλία προκάλεσε κατάρρευση στο ελληνικό Χρηματιστήριο.

    [2] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στην Παιδεία, σε σημείο να διαγράφεται πλέον κίνδυνος για ένα νέο 1991. Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου, ο αριθμός των υπο κατάληψη Λυκείων μεγαλώνει και πληθαίνουν οι συγκρούσεις. Οι απώλειες διδακτικών ωρών είναι πολλές. Η αναφορά του Γ. Αρσένη, οτι κάποιες σχολικές μονάδες θα χάσουν τις εξετάσεις, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθηγητών και μαθητών".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι "αιφνιδιαστική ήταν η χθεσινή δήλωση του υπουργού Παιδείας περί μη συμμετοχής στις εξετάσεις του Ιουνίου ορισμένων σχολικών μονάδων λόγω του πλήθους των απωλεσθέντων ωρών διδασκαλίας. Στο μεταξύ, ο κλεφτοπόλεμος μεταξύ γονέων και μαθητών παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς εντείνονται οι προσπάθειες των πρώτων να καταστείλουν τις σχολικές καταλήψεις, ενώ οι δεύτεροι δηλώνουν ανυποχώρητοι στον αγώνα τους και απτόητοι σχετικάμε τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας για χάσιμο της σχολικής χρονιάς".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους επισημαίνουν μεταξύ άλλων οτι "ουδείς μπορεί να μείνει αδιάφορος μπροστά σε όσα διαδραματίζονται στον χώρο της Παιδείας....και ουδείς μπορεί να προβλέψει που θα οδηγήσει η ένταση-ορθότερα η εκτράχυνση- των ημερών. Το μόνο βέβαιο είναι πως η αδιαλλαξία - απο όποια πλευρά και αν εκδηλώνεται -οδηγεί σε ακρότητες".

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει οτι "οξύνεται επικίνδυνα η κατάσταση στην Παιδεία, όπου εκτός απο τις καταλήψεις και τις συμπλοκές έξω απο τα σχολικά συγκροτήματα, χθές ο υπογός Παιδείας Γερ. Αρσένης, δήλωσε οτι οι μαθητές ορισμένων σχολικών μονάδων που έχουν χάσει πολλές διδακτικές ώρες δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς του Ιουνίου".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "την τακτική της "σκλήρυνσης" επιλέγει η κυβέρνηση για να κάμψει το μαθητικό κίνημα, όπως έλεγαν χτές, μετά τη σχεδόν δίωρη συνεδρίαση της διυπουργικής "επιτροπής διαχείρισης κρίσεων", ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, αλλά την ίδια ώρα εμφανές είναι οτι η κυβέρνηση βρίσκεται "με την πλάτη στον τοίχο" καθώς οι κατασταλτικές πρακτιές της πέφτουν στο κενό".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ ισχυρίζεται οτι "την "κόκκινη γραμμή" του ορίου απουσιών πάτησαν οι μαθητές κάποιων σχολείων, οι οποίοι λόγω ελλιπούς φοίτησης, κινδυνέυουν να χάσουν το φετινό σχολικό έτος ή με νομοθετική ρύθμιση να παραπεμφθούν στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου. Στο μεταξύ οι τραγελαφικές εικόνες με ξυλοδαρμούς γονέων και μαθητών συνεχίστηκαν και χθές έξω απ'τα καταλειμμένα σχολεία ο αριθμός των οποίων παρουσιάζει μια ύξηση τις δύο τελευταίες ημέρες".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει οτι "το αδιέξοδο ενέτειναν οι χθεσινές αψυχολόγητες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Γερ. Αρσένη ο οπίος φαίνεται να λειτουργεί υπο το κράτος του πανικού. Ο κ. Αρσένης προέβη σε..απονενοημένο διάβηαμ, τροφοδοτώντας τους επίμονες καταληψίες με ισχυρόταταο κίνητα για να συνεχίσουν τις καταλήψεις. Τους ενημέρωσε οτι έχουν ήδη χάσει τη χρονιά τους και χωρίς να είναι σε θέση να το τεκμηριώσει - διότι πρόκειται περί "νόμω αβάσιμης" απειλεης -τους απείλησε οτι δεν θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Ιουνίου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΤΟΥΠΙΑ τονίζει οτι "παραμονή του συλλαλητηρίου και ενώ οι καταλήψεις δεν φαίνεται να υποχωρούν, ο υπ. Παιδείας εξαπέλυσε νέα απειλή κατά των καταληψιών: να τους "κόψει" απο τις εξετάσεις του ιουνίου. Η εικόνα στα σχολεία χθές θύμιζε ταινίες βίας. Κορυφαίο επεισόδιο, ο τραυματισμός μαθητή που έπεσε απο τον α'όροφο σχολείου, όταν απειλήθηεκ οτι θα έρουν αστυνομικοί".

    [3] Παγκόσμια κρίση στα Χρηματιστήρια

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "ο μακρινός απόηχος της κρίσης στη Βραζιλία, σε συνδυασμό με την πτώση που εμφάνισαν τα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, έγιναν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια γενναία "διόρθωση" τιμών στη Σοφοκλέους".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ αναφέρει οτι "τα χειρότερα σενάρια επιβεβαίωσαν οι εξελίξεις στη Βραζιλία, τη μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής. Μετά τη χθεσινή δραματική παραίτηση του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, ανακοινώθηκε η υποτίμηση του εθνικού νομίσματος ρεάλ κατά 12% η οποία προκάλεσε σόκ και μαζική φυγή κεφαλαίων απο το Χρηματιστήριο του Σάο Πάολο. Γρήγορα η αναταραχή επεκτάθηκε σε όλα τα Χρηματιστήρια. Μεγαλύτερο θύμα στην Ευρώπη, οι αγορές της Μαδρίτης, ενώ η Σοφοκλέους κατέγραψε απώλειες 6,21% παρά τη μείωση των επιτοκίων απο την Τράπεζα της Ελλάδος κατα 1/4 της μονάδας".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ υποστηρίζει οτι "ο "ιός της σάμπας" έπληξε τις διεθνείς χρηματαγορές και έριξε κατά 6,2 μονάδες τον Γενικό Δείκτη της Σοφοκλέους, έπιετα απο μια μακρά περίοδο ευρω-ευφορίας. Εγκυροι αναλυτές ωστόσο πιστεύουν οτι σημαντικό ρόλο στην πτώση του Χρηματιστήριου άπειξε και το "τσάμικο" του κ. Παπαντωνίου, ο οποίος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις είχε συστήσει αυτοσυγκράτηση, την οποία η αγορά ερμήνευσε ως επικείμενη υποχώρηση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά οτι "ελεύθερη πτώση" 185 μονάδων σημείωσε χθές ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, χάνονας μέσα σε λίγες ώρες το 6,21% της αξίας του. Ο "τεταρτιαίος πυρετός" που προκλήθηκε χθές σε όλες τις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου, λόγω των σαρωτικών εξελίξεων στη Βραζιλία οδήγησε χθές τη Σοφοκλέους σε μια απο τις μεγαλύτερες πτώσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "μόλις χθές η "Εστία" επεσήμανε τους κινδύνους που εγκυμονεί για την ελληνική οικονομία το γεγονός οτι η Κυβέρνησις Σημίτη δεν έχει λάβει υπ'όψιν της τους ασταθμήτους παράγοντες που μπορούν αν ανακύψουν ανα πάσαν στιγμήν. Ηδη λοιπόν μια πρώτη προειδοποίησις ήλθε απο την μακρινή Βραζιλία. Το οικονομικό αδιέξοδο και η παραίτησις του προέδρου της κεντρικής τραπέζης της είχαν αλυσιδωτές επιπτώσεις στις διεθνείς χρηματαγορές πλήττοντας και την Σοφοκλέους".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει οτι " η επιδείνωση της οικονομικής κρίσης στη Βραζιλία μετέφερε σύννεφα απανταχού του κόσου και μετέδωσε κλίμα πανικού στη μέχρι προχθές ευημερούσα Σοφοκλέους. Το ελληνικό χρηματιστήριο-όπως και όλα τα ευρωπαϊκά- δέχθηκε ισχυρότατες πιέσεις και παρά την κατευναστική αιφνιδιαστική μείωση των επιτοκίων της Τραπέζης της Ελλάδος, είχε απώλειες της τάξης του 6,21% πέφτοντας πολύ κάτω απο τον "πύργο" των 3.000 μονάδων".

    [4] Κυπριακό

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ γράφει οτι "το πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, θα μπορούσε να θεωρηθεί νέος κύκλος ενός σίριαλ που σταμάτησε το 1974. Οι πρωταγωνιστές είναι οι ίδοι: ο Γλαύκος Κληρίδης προεδρεύει στην Κυπραική Δημοκρατία και ο Μπουλέντ Ετζεβίτ ηγείται της πολιτικής κυβέρνησης της Τουρκίας. Η υπόλοιπη "ομάδα" αποτελείται απο νέους ανθρώπους, ενώ ο Αμερικανός σκηνοθέτης επαναλαμβάνει στιγμιότυπα απο τα παλιά".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) αναφέρει οτι "άφησε το τραγούδι κι έπιασε... ψαλμωδία χθές ο Γιώργος Νταλάρας με αποδέκτη τον υπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Ακη Τσοχατζόπουλο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής συμμετείχε σε εκδήλωση του υπουργείου για την έκδοση ενός λευκώματος αφιερωμένο στην Κύπρο, όταν εξέφρασε τη δυσφορία του για την απόφαση ματαίωσης της εγκατάστασης των S-300".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει οτι "ασάφεια επικρατεί αναφορικά με την προοπτική εγκαταστάσεως των S-300 στην Κρήτη, καθώς η Μόσχα έχει αποφύγει να ανταποκριθεί στο επίσημο αίτημα της κυπριακής κυβερνήσεως να αλλαχθούν οι όροι του αρχικού συμβολαίου".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "αναγκαία αναδίπλωση" που σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζεται με την ήττα ή την άτακτη υποχώρηση, χαρακτήρισε χθές ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος, τη ματαίωση της εγκατάστασης των ρωσικών πυραύλων S-300 στην Κύπρο, τονίζοντας παράλληλα οτι το "Casus Beli" αποτελεί πάντα "εγγύηση της Ελλάδας για την άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας, απέναντι σε κάθε επίθεση και απειλή εναντίον της".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης), "για δεύτερη φορά οι ΗΠΑ απέρριψαν κατηγορυηματικά την "πρόταση" του Ραούφ Ντενκτάς για συνομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο. Αυτή τη φορά το "όχι" είπε κατά πρόσωπο στον ηγέτη του ψευδοκράτους ο Αμερικανός πρεσβευτής στη Λευκωσία Κένεθ Μπρίλ. Η απάντηση που έδωσε, ορθά-κοφτά στον ηγέτη του ψευδοκράτους ο διπλωμάτης, έδωσε τέλος στο σίριαλ που συντηρεί η τουρκοκυπριακή πλευρά τους τελευταίους μήνες, με διάφορα κόλπα και τερτίπια".

    (Γ. Π.)

    [5] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι επιπτώσεις της κρίσης στη Βραζιλία στις διεθνείς αγορές, η πτώση τιμών κατά 6,21% στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η μείωση των παρεμβατικών επιτοκίων της Τράπεζας της Ελλάδος, οι χρηματοδοτήσεις του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων το 1999 και τα μέτρα για τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: ``Ο "ιός" της σάμπας... "κτυπάει" τις αγορές - Ισχυροί "σεισμοί" στα διεθνή χρηματιστήρια. ''

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Πιέσεις... εισαγωγής - Ο φόβος για εξάπλωση της κρίσης στη Βραζιλία στις αγορές προκαλεί κύμα ρευστοποιήσεων. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Πόσο μας αγγίζει η κρίση της Βραζιλίας; - Πως ερνηνεύεται, τι συνεπάγεται, πόσα θα διαρκέσει. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Σε βραζιλιάνικη δίνη όλα τα χρηματιστήρια - Φόβοι για επέκταση της αναταραχής. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Από Βραζιλία τα νέα σύννεφα στις αγορές - Πτώση σε όλα τα χρηματιστήρια: Στο-6,21 η Αθήνα. ''

    [6] Κρίση στη Βραζιλία - Διεθνείς αγορές

    Η Γενική Δημοπρασίων αναφέρει ότι: "Οδυνηρός ήταν ο αντίκτυπος στα διεθνή χρηματιστήρια που προκαλούν οι φόβοι για την πορεία της οικονομίας της Βραζιλίας και η ουσιαστική υποτίμηση του νομίσματος της. Η ανησυχία για την οικονομία της Βραζιλίας και το ενδεχόμενο να ενταθούν και πάλι οι χρηματιστηριακοί κλυδωνισμοί στην Λατινική Αμερίκη προκαλεί "φόβο" στα διεθνή χρηματιστήρια και κυρίως στη Wall Street".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03 run on Thursday, 14 January 1999 - 11:20:01 UTC