Browse through our Interesting Nodes of Museums in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-06-18

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 18/06/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Μολυσμένα τρόφιμα
  • [3] Γιουγκοσλαβικό
  • [4] Εσωκομματικά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
  • [5] Φορολογική πολιτική
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Χρηματιστήριο - Συνεχίζεται η πτώση

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Το σκάνδαλο με τα μολυσμένα τρόφιμα, οι εξελίξεις στο Γιουγκοσλαβικό, τα εσωκομματικά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και η φορολογική πολιτική είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Γκρίκ σάλαντ και ξερό ψωμί. Οι εταίροι στρέφονται στην... κουζίνα μας. Τα σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη διαφημίζουν τα ελληνικά προϊόντα.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Εφιάλτης: Κλωνοποίησαν άνθρωπο αλλά τον σκότωσαν 14 ημερών. Παγκόσμια ανατριχίλα. Σάλος και στην Εκκλησία. Επιστήμη στα ίχνη του Φρανκεστάιν.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Διάδοχος ο Γιωργάκης. Τον ετοιμάζουν, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, για νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Τα ονόματα Παπανδρέου- Καραμανλή θα κυριαρχήσουν στο νέο αιώνα.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Αβουλοι και στις παροχές. Ο Κ. Σημίτης δεν τολμά αλλαγές προσώπων, εκλογικού νόμου ή γραμμής.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ρωσική ρουλέτα η διατροφή. Αύξηση καρκίνων στα παιδιά απο τρόφιμα-περιβάλλον.

    Η ΑΥΓΗ: Ο κόσμος ανησυχεί η κυβέρνηση στον κόσμο της. Κυβερνητική ομολογία: δεν κάνουμε ελέγχους για διοξίνη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αρχίζει η παράδοση κατοικιών απο τον ΟΕΚ. Ποιοί είναι οι δικαιούχοι.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο εμπορικός πόλεμος πίσω απο τις διοξίνες. Σύγκρουση συμφερόντων Ευρώπης και Αμερικής.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Η Coca - Cola καταδικάστηκε στην Ελλάδα, ενώ 6 χώρες αποσύρουν προϊόντα της.

    ΕΘΝΟΣ: Ξάφνιασε η Βάσω με 3 προτάσεις στο χθεσινό τέτ-α-τέτ με τον Σημίτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Βρωμάει" αλλά... δεν μυρίζει ανασχηματισμός. Ενώ ο Κ. Σημίτης βρίσκεται "στα Τρίκαλα στα δυό στενά".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ξηλώνει υπουργούς. Σε πρωτοφανείς αλλαγές σε κυβέρνηση και κόμμα προχωρεί ο πρωθυπουργός.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Στο ψυγείο οι έλεγχοι για τη διοξίνη. Η κυβέρνηση δεν έστειλε για ανάλυση τα ύποπτα δείγματα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Αν μιλούσαν οι κότες... Ο υπουργός σηκώνει τα χέρια μπροστά στο πρόβλημα.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Συμβιβασμό για τον πρόεδρο υπαινίσσεται ο Κ. Καραμανλής. Αποκαλυπτική δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΕΣΤΙΑ: Εμπαιγμός με τους φόρους. Εξήγγειλαν ελαφρύνσεις και τις απέσυραν αμέσως.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σε σπασμωδικές παροχές καταφεύγει η κυβέρνηση. Φορολογικές ελαφρύνσεις 300 δις και φιλολαϊκά μέτρα μετά την ήττα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κάλπηκες παροχές. Ελαβαν το μήνυμα στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

    ΤΑ ΝΕΑ: Δηλητήρια βάζουν στο πιάτο μας. Απροστάτευτοι παρά το σκάνδαλο. Καταδίκες στην Ελλάδα υπευθύνων Κόκα-Κόλα και Σπράϊτ.

    ΝΙΚΗ: Τι φοβάται ο Καραμανλής. Αλλαγή του εκλογικού νόμου προβληματίζει τη Ρηγίλλης.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Προειδοποιούμε" την ελληνική κυβέρνηση... Συντονιστική Επιτροπή Μανάδων και Πατεράδων των Στρατευμένων παιδιών.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κανένας έλεγχος για διοξίνες. Δε στάλθηκε για ανάλυση ούτε ένα δείγμα απο τα κατασχεθέντα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΑΤΟ τροφίμων. Γαλλική πρόταση για ίδρυση παγκόσμιας οργάνωσης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Λύση Κοσόβου" στο Κυπριακό. Το προσφυγικό ζήτημα αποτελεί τον κορμό βρετανικού σχεδίου.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Εφιαλτική η διατροφή των μαθητών. Σύμφωνα με την 5η πανελλήνια έρευνα του ΙΝΚΑ.

    [2] Μολυσμένα τρόφιμα

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι "πίσω απο τα μολυσμένα και καρκινογόνα τρόφιμα μαίνεται ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-ΕΕ. Η κρίση στις σχέσεις των δύο πλευρών ξεκίνησε με το εμπόριο της μπανάνας, επιδεινώθηκε με τα μεταλλαγμένα και ορμονούχα τρόφιμα και τώρα κορυφώνεται με την υπόθεση της Coca-Cola στην Ευρώπη. Ο εμπορικός πόλεμος για τα τρόφιμα θα απασχολήσει τη συνάντηση των G-7 στην Κολονία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται οτι "εγκληματική αδιαφορία ή εσκεμμένη παραπληροφόρηση της κυβέρνησης, η οποία εδώ και είκοσι ημέρες δεν έχει αποστείλει ακόμη στα ευρωπαϊκά εργαστήρια δείγματα τροφίμων για την ανίσχυση διοξινών. Την ίδια στιγμή οι εκπρόσωποι των κτηνιάτρων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, απο το φόβο οτι δεσμευμένα τρόφιμα μπορεί να διοχετευτούν εκ νέου στην αγορά".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά οτι "σε ρωσική ρουλέτα εξελίσσεται το "διατροφικό Τσερνομπίλ". Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας προειδοποιεί για αύξηση καρκίνων στα παιδιά, οι επιστήμονες διεκτραγωδούν το τι τρώμε, η κυβέρνηση κοροϊδεύει με δήθεν ελέγχους".

    Σύμφωνα με τΑ ΝΕΑ, "οι καταναλωτές παραμένουμε απροστάτευτοι απο τα δηλητήρια που βάζουν στο πιάτο μας, παρά το σκάνδαλο που ξέσπασε πρόσφατα. Ορμόνες, συντηρητικά, αντιβιοτικά, φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα και άλλες ουσίες, μερικές απο τις οποίες τοξικές, έφερε η παγκοσμιοποίηση στη διατροφή μας".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων πως "ενώ η ελληνική κουζίνα αναγνωρίζεται διεθνώς ως ιδανικό πρότυπο διατροφής, η κυβέρνηση Σημίτη έχει αφήσει παντελώς ανοχύρωτο τον Ελληνα καταναλωτή. Αδιαφόρησε τελείως για τη στελέχωση και τον εξοπλισμό των ειδικών υπηρεσιών για τον έλεγχο των τροφίμων. Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι περιττή πολυτέλεια για την κυβέρνηση".

    [3] Γιουγκοσλαβικό

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονταν ως αργά χτές το βράδυ στο Ελσίνκι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών για την συμμετοχή της Ρωσίας στην διεθνή ειρηνευτική δύναμη του Κοσόβου, αλλά καμιά συμφωνία σχετικά με την κοινή διοίκηση των ειρηνευτικών δυνάμεων και τη χρισιμοποίηση του αεροδρομίου της Πρίστινα, που τώρα βρίσκεται υπο ρωσικό έλεγχο, δεν επετεύχθη. Την ίδια στιγμή οι μαχητές του UCK δηλώνουν οτι δεν θα δεχθούν καμία αποστρατικοποίηση της οργάνωσής τους αν τα ρωσικά στρατεύματα στο Κόσοβο δεν δεχθούν απο την πλευρά τους να τεθούν υπο τη διοίκηση του ΝΑΤΟ".

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "η ειρηνευτική συμφωνία μπορεί να τηρείται απο σερβικής πλευράς όπου η αποχώρηση των σερβικών δυνάμεων συνεχίζεται κανονικά βάσει του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος ωστόσο οι ΝΑΤΟϊκοί δεν φαίνεται να τηρούν τους όρους της συμφωνίας, ανέφερε η εφημερίδα Wall Street Journal αναφερόμενο στον αφοπλισμό του ΑΣΚ".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει οτι "μετ'εμποδίων συνεχίζονταν σοτ Ελσίνκι οι συνομιλίε ςμεταξύ Ρώσων και Αμεριακνών για τους όρους λειτουργίας της ειρηνευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο, καθώς οι δύο πλευρές δεν υποχωρούσαν απο τις θέσεις τους, γεγονός που σημαίνει οτι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν και σήμερα".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ επισημαίνει οτι "ψευδεπίγραφο τίτλο φέρουν οι προσπάθειες του ΝΑΤΟ για τον αφοπλισμό του "Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου" καθώς παρά τα όσα προβλέπει το πρόσφατο ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, οι Αλβανοί αντάρτες αποκτούν σταδιακώς, με την υποστήριξη των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ, τον έλεγχο νευραλγικών περιοχών του Κοσσυφοπεδίου".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) τονίζει οτι "κινήσεις στο πολεμικό και διπλωματικό σκάκι του Κοσσυφοπεδίου δείχνουν ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη διχοτόμηση, ενώ πρώτες ενδείξεις υπάρχουν και για διχοτόμηση της Πρίστινα στα πρότυπα της Λευκωσίας... στο πολεμικό σκάκι, καραβάνια Σέρβων άδειασαν το Πρίζρεν χωρίς να έχουν αντίρρηση οι Γερμανοί "διαιτητές"και δεν πήγαν στη Σερβία, αλλά σε έναν τομέα της Πρίστινα".

    [4] Εσωκομματικά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει οτι "το δυσμενές για το ΠΑΣΟΚ αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές προβληματίζει έντονα τον πρωθυπουργό, ο οποίος προσπαθεί να βρεί τρόπους προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα ηττοπάθειας που έχει εμφιλοχωρήσει στο κυβερνών κόμμα. Πολύ περισσότερο, καθώς όλες οι ενδείξεις πείθουν πως θα έχουμε εθνικές εκλογές σε οκτώ περίπου μήνες απο σήμερα και ως εκ τούτου το φάσμα για την απώλεια της εξουσίας προβάλλει περισσότερο απειλητικά απο ποτέ για το ΠΑΣΟΚ".

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει οτι "οι αναφορές για αλλγή του εκλογικού νόμου ανησύχησαν την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας που μετά τη νίκη στις ευρωεκλογές σχεδιάζει τη στρατηγική της για τις βουλευτικές. το ενδεχόμενο συνεργασίας των κεντροαριστερών κομμάτων προβληματίζει τη Ρηγίλλης, που με τον αέρα της πρωτιάς προσπαθεί να περάσει την άποψη οτι τυχόν αλλαγή του εκλογικού νόμου θα αποτελέσει ομολογία ήττας για το κυβερνών κόμμα".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "εισήγηση με τρείς προτάσεις για την αντιστροφή του πολιτικού κλίματος και τη διαμόρφωση συνθηκών, που θα επιτρέψουν τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εθνικές εκλογές, κατέθεσε χθές στον πρωθυπουργό κ. Σημίτη η Βάσω Παπανδρέου και ζητά: Σαρωτικό ανασχηματισμό, ανασυγκρότηση των κομματικών οργανώσεων, έμφαση στους τομείς Υγεία, Παιδεία, Απασχόληση, Συγκοινωνίες, Αγροτικό πρόβλημα".

    "Κανένα μήνυμα και δίδαγμα καμία αποφασιστική αλλαγή και ουσιαστική διόρθωση δεν πρόκειται να υπάρξουν για την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών". Σύμφωνα με άριστες πληροφορίες της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, "ο πρωθυπουργός διαλέγει τον προσφιλή του δρόμο της αναβολής και της εκτόνωσης, οι υπουργοί σκιαμαχούν με διαφωνίες χειρισμών μεταξύ τους αι η "εσωτερική αντιπλίτευση" επιβεβαιώνει (για άλλη μια φορά ) την ανυπαρξία της".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "η εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ΠΑΣΟΚ, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, έχει εντείνει και τις διεργασίες στην "κούρσα των δελφίνων" για τη "μετά- Σημίτη εποχή" (όποτε κι αν προκύψει αυτή). Ηδη το όνομα του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου "φιγουράρει" πρώτο στις σχετικές συζητήσεις των "παρασκηνίων" παραπέμποντας σημειολογικά σε μια "μάχη" των ονομάτων Παπανδρέου- Καραμανλή και στον 21ο αιώνα".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ισχυρίζεται οτι "κυβερνητικά και κομματικα'στελέχη επιμένουν οτι δεν είναι στη λογική του Κ. Σημίτη ένας ανασχηματισμός υπο τις παρούσες συνθήκες και το πιθανόττερο είναι να κάνει τις απαραίτητες αντικαταστάσεις των στελεχών που θα φύγουν για ευρωπαϊκά πόστα ( ο νέος κοινοτικός επίτροπος και ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Αλέκος Μπαλτάς)".

    [5] Φορολογική πολιτική

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "υπο την πίεση του εκλογικού αποτελέσματος, η κυβέρνηση εγκαταλείπει τις διαρθρωτικές αλαλγές και κινείται πωςο γενικευμένες παροχές, στην μακρά προεκλογική περίοδο που άνοιξε μετά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Η αρχή γίνεται με τι ςφοροελαφρύνσεις οι οποίες οριστικοποιούνται πιθανώς και σήμερα απο τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Παπαντωνίου και παρουσιάζονται την προσεχή Τρίτη στον πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ υποστηρίζει οτι "σε... δόσεις την επόμενη χρονιά και το 2001, σκοπεύει η κυβέρνηση να εφαρμόσει τις ρυθμίσεις για τις περιβόητες φορολογικές ελαφρύνσεις. Εκείνου που θα μετρήσει περισσότερο θα είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα, το... περιτύλιγμα με το οποίο θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, "το εύρος των φορολογικών παροχών, για τη διετία 2000-2001, θα προσδιοριστέι την επόμενη εβδομάδα απο τον πρωθυπουργό, ο οποίος θα εγκρίνει ένα κε των εναλλακτικών σεναρίων που θα εισηγηθεί ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννος Παπαντωνίου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "αύξηση του αφορολόγητου ορίου για μισθωτούς και συνταξιούχους στα 2.000.000 δρχ προβλέπεται μεταξύ άλλων στο νέο πακέτο φοροελαφρύνσεων που ετοιμάζει η κυβέρνηση, προκειμέου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος απο την ήττα που υπέστη στις ευρωεκλογές και να αντλήσει απο τις "δεξαμενές" των άλλων κομμάτων".

    Η ΕΣΤΙΑ τονίζει οτι "πρωτοφανή πράγματα συνέβησαν χθές με τις φορολογικές ελαφρύνσεις τις οποίες υποτίθεται οτι εξετάζει η Κυβέρνησις, ως πρώτο μέτρο κατευνασμού των ψηφοφόρων μετά την ψυχρολουσία των ευρωεκλογών. Διότι ενώ ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Δρύς ανεκοίνωσε στους δημοσιογράφους μία σειρά πιθανών ελαφρύνσεων, λίγο αργότερα το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας έσπευσε δι ανεπισήμου εγγράφου να τον διαψεύση".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η συνεχιζόμενη για έκτη ημέρα πτώση τιμών στο Χρηματιστήριο, οι επικείμενες νέες μετοχοποιήσεις ΟΤΕ-Ελληνικά Πετρέλαια, οι σχεδιαζόμενες φορολογικές ελαφρύνσεις, η πορεία των δαπανών του Δημοσίου και οι δηλώσεις Γκρίνσπαν για μικρή αύξηση των επιτοκίων στις ΗΠΑ είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: ``Στις καλένδες οι ελαφρύνσεις - Απροσδιόριστες οι φορολογικές αλλαγές. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Στις 4.550 βλέπουν τον δείκτη οι ξένοι - Εκθεση της First Boston για τη Σοφοκλέους. ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Μετοχοποιήσεις ή απάντηση στο μήνυμα - Κυβέρνηση: Προτεραιότητα σε ΕΛΠΕ, ΟΤΕ αλλά και... φοροελαφρύνσεις. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Οι πραγματικές απειλές για το Χρηματιστήριο Αθηνών - Μυστικά και ψέματα που ταλαιπωρούν τις αγορές. ''

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ``Παροχές-ελαφρύνσεις κλονίζουν το θετικό κλίμα - Φόβοι για μακρά προεκλογική περίοδο. ''

    [7] Χρηματιστήριο - Συνεχίζεται η πτώση

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι: ``Τα "μυστικά" και τα... "'ψεματα" που κυκλοφόρησαν και χθες στη Σοφοκλέους, δεν επέτρεψαν στον γενικό δείκτη τιμών να συγκρατήσει τα κέρδη που αποκόμισε στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης, με αποτέλεσμα να κλείσει με απώλειες της τάξης του 0,79%. "Ηττημένες" βγήκαν γι'άλλη μια φορά οι μετοχές εταιρειών μεγάλης κεφαλαιοποίησης που καθορίζουν την πορεία του ΓΔΤ, σε αντίθεση με τις μετοχές της "περιφέρειας" πολλές από τις οποίες βρέθηκαν πάλι στο limit up δμιουργώντας και νέα ερωτηματικά. ''

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 23 June 1999 - 16:43:15 UTC