Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-06-17

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17/06/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Φορολογική πολιτική
  • [3] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [4] Γιουγκοσλαβικό
  • [5] Μολυσμένα τρόφιμα
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Συμφωνία 3Ε - Coca-Cola

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Το σκάνδαλο με τα μολυσμένα τρόφιμα, το Γιουγκοσλαβικό, η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Λαλιώτης εναντίον Σοφοκλέους. Τώρα ανακάλυψαν "τζόγο και αέρα". Μετά τη νίλα, τους... ξινίζει το "κόμμα του Χρηματιστηρίου".

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Καίνε δάση και..Σύνταγμα. Υπουργείο καταγγέλλει άλλο υπουργείο για απίστευτες παρανομίες.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ο Αττίλας ψηφίζει Σημίτη. Περίεργη συνέντευξη Ετσεβίτ σε "ύποπτη" χρονική περίοδο.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Στην μπάντα η Κόκα Κόλα. Αποσύρεται απο πέντε ευρωπαϊκές χώρες, σε κάμψη η μετοχή της στη Νέα Υόρκη.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Βόμβες στο τραπέζι μας. Δεν ξέρουμε τι τρώμε και τι πίνουμε. Τι αποκαλύπτει έρευνα του Γενικού Χημείου του Κράτους.

    Η ΑΥΓΗ: Η αλυσίδα της διοξίνης μεγαλώνει στην Ευρώπη. Νέες ανησυχητικές αποκαλύψεις για τη βιομηχανία τροφίμων.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 5 μήνες τρώγαμε καρκίνο και πίναμε αναψυκτικά δηλητήριο. Για τη χωματερή είναι τα περισσότερα απο τα ξένα προϊόντα που καταναλώνουμε.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ετοιμάζουν πακέτο φιλολαϊκών μέτρων. Αρχίζει το 9μηνο της προεκλογικής περιόδου.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ο Σημίτης δεν καλύπτει με τίποτα τη διαφορά και... μαγειρεύει νοθεία. Πάει για ανασχηματισμό. Μεταθέτει τις ευθύνες για την ήττα στην κυβέρνησή του.

    ΕΘΝΟΣ: Ανοχύρωτοι οι Ελληνες καταναλωτές. Τραγικές ελλείψεις σε επόπτες, αστίατρους, εργαστήρια ελέγχου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Στεγανή η "Δεξαμενή" των ψηφοφόρων του Αντώνη Σαμαρά. Δεν κάνει πίσω και δηλώνει δυναμικό "παρών" στις εθνικές εκλογές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Φουντώνει ο πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εξτρα φόρος στα παραθαλάσσια οικόπεδα. Ανάλογα με την τοποθεσία οι αντικειμενικές αξίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ανασχηματισμός σε κυβέρνηση, οργανισμούς και..φόρους. Ο Σημίτης πιέζεται να κάνει σαρωτικές αλλαγές, πρίν είναι αργά.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Μανούβρες με την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Τριήμερο κρίσιμων αποφάσεων Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους.

    ΕΣΤΙΑ: Ετσι θα αλλάξουν τον εκλογικό νόμο. Με την "ενίσχυση" του δεύτερου κόμματος.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: UCK: θανάσιμη απειλή. Στο στόχαστρο των ανταρτών Ρώσοι και Ελληνες ειρηνευτές.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Δημόσιος κίνδυνος. Σύνδρομο μόλυνσης των τροφίμων απο κρέας και..αναψυκτικά.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ολο το σχέδιο των αλλαγών στον φόρο εισοδήματος. Νέα αφορολόγητα, κλιμάκια, συντελεστές.

    ΝΙΚΗ: Μολυσματική λαίλαπα. Κάθε μέρα νέες καταγγελίες για επικίνδυνα τρόφιμα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Νέα ορμή στη λαϊκή συσπείρωση και πάλη.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Χρεοκοπεί ο Δήμος. Β. Παπαγεωργόπουλος: στα 12 δις έφτασε το άνοιγμα.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ξεριζωμός (Σέρβων απο το Κόσοβο)

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Καταιγισμός μηνύσεων. Τα θύματα του πρωτοφανούς διασυρμού ζητούν αποκατάσταση.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η Ευρώπη συνεχίζει να δηλητηριάζει. Ναρκοπέδιο η αγορά τροφίμων.

    [2] Φορολογική πολιτική

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "αύξηση του αφορολόγητου ποσού καθώς και του αριθμού των κλιμακίων και του αριθμού φορολογικών συντελεστών προβλέπεται στο τελικό σχέδιο των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, για τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος, που παραδίδεται σήμερα στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννο Παπαντωνίου. Παράλληλα στο σχέδιο προτείνεται να προστίθενται 25 τμ για κάθε παιδί στο αφορολόγητο των 150 τμ για την ιδιοκατοίκηση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά οτι "υπο την πίεση του εκλογικού αποτελέσματος, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση μελετούν μέτρα που θα βελτιώσουν την εικόνα τους. Στο τελευταίο στάδιο βρίσκονται οι προτάσεις για μείωση φόρων ειδικά στα χαμηλά εισοδήματα. Το Σαββατοκύριακο ο κ Σημίτης αναμένεται να καταλήξει αν θα κάνει ευρύτερο ή περιοριμένο ανασχηματισμό, με στόχο τη βελτίωση των τομέων που υστερούν. Θεωρείται βέβαιο οτι θα γίνουν αλλαγές και σε οργανισμούς".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ισχυρίζεται οτι "νέος γύρος συσκέψεων για τα φορολογικά, μετά το εκλογικό χαστούκι της περασμένης Κυριακής με κινήσεις εντυπωσιασμού απο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Οι προσανατολισμοί, τώρα στρέφονται σε αλλαγές στα τεκμήρια για ΙΧ με απαλλαγή μέχρι τα 1.400 κυβικά και στα 2,3 εκατ. δρχ το αφορολόγητο για τα εισοδήματα".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει οτι "νέο σύστημα αντικειμενικών αξιών στα αγροτεμάχια και τα οικόπεα εκτός σχεδίου πρόκειται να "λανσάρει" το υπουργείο Οικονομικών στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και άλλους 10 νομούς της χώρας. Οι αντικειμενικές αξίες θα διαφοροποιούνται ανάλογα με το εάν το οικόπεδο είναι παραθαλάσσιο, σε ημιορεινή ή ορεινή περιοχή, ενώ καθολική θα είναι η αύξηση της φορολογίας για τις μεταβιβάσεις των ακινήτων".

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει οτι "πακέτο μέτρων που θα αποδεικνύει την "κοινωνική ευαισθησία" της ετοιμάζει η κυβέρνηση, προκειμένου να περάσει στην αντεπίθεση μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Το πακέτο θα είναι ύψους 400 δις δρχ και θα περιλαμβάνει δέσμη κοινωνικών παροχών αλλά και φορολογικές ελαφρύνσεις. Οι κοινωνικές παροχές θα αφορούν αγροτικές συντάξεις, ενισχύσεις σε χαμηλόμισθους και αυξήσεις δαπανών για την Παιδεία και την Υγεία, ενώ θα γίνει και προσπάθεια για την απλούστευση φορολογικών διαδικασιών".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) επισημαίνει οτι "υπο το βαρύ κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο κυβερνών κόμαμ απο την ήττα στις ευρωεκλογές, συζητούνται σήμερα σε επίπεδο ηγεσίας υπουργείου Οικονομικών οι προτάσεις των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου για τις ελαφρύνσεις, καθώς επίσης και για ορισμένες άλλες μεταβολές στη φορολογία εισοδήματος".

    [3] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ υποστηρίζει οτι "ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπουλέντ Ετσεβίτ (γνωστότερος ως "Αττίλας") "ψήφισε" χθές ( με συνέτνευξή του στο Mega και στους Αλ. Παπαχελά και Π. Τσίμα) Κ. Σημίτη. Τον χαρακτήρισε "ηγέτη με αίσθηση ευθύνης" και οτι "θα είμαστε ευτυχείς να τον υποδεχθούμε στην Τουρκία". Ο πρωθυπουγός του "Αττίλα" πλέκει το εγκώμιο του Κ. Σημίτη, στρώνοντας "το χαλί του ελληνοτουρκικού διαλόγου" (όπως βέβαια τον εννοεί και τον θέλει η Αγκυρα). Ο Μπ. Ετσεβίτ εμφανίστηκε ως "περιστέρι" προτείνοντας "αμοιβαία ικανοποιητική συμφωνία" στο Αιγαίο (κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί, σύμφωνα με πολλές πληροφορίες, εντός του καλοκαιριού ) και συνεργασία στην "καταπολέμηση της τρομοκρατίας" (πάλι όπως την εννοεί η Τουρκία- δηλαδή να "πετάξουμε έξω τους Κούρδους"). "

    Σύμφωνα με την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, "η τρομοκρατία που δήθεν υποθάλπει η Ελλάδα, η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και η ρωσική αντίληψη για τον ρόλο του ιδίου στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο ήταν οι μεγαλύτερες προκλήσεις που περιείχε η αποκλειστική συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετζεβίτ στην τηλεοπτική εκπομπή "Μαύρο Κουτί" του MEGA".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ισχυρίζεται οτι "η Αγκυρα "ανεβάζει τον πήχη" δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη προσπάθεια για μια ελληνοτουρκική προσέγγιση. Οπως παρατηρούν διπλωματικοί κύκλοι, μετά τη σύλληψη του Α. Οτσαλάν, η Αγκυρα που πάγια επιδίωκε την έναρξη εφ'όλης της ύλης ελληνοτουρκικού διαλόγου χωρίς όρους και προϋποθέσεις, θέτει αυτή τώρα έναν όρο προς την αθήνα, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της οποιασδήποτε συνομιλίας: τη δημόσια απολογία της Ελλάδας για την υποστήριξη που παρείχε και εξακολουθεί να παρέχει όπως ισχυρίζεται η Αγκυρα, στο ΡΚΚ. Τη θέση αυτή υπογράμμισε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ελληνικό ιδιωτικό τηλεοπτικο σταθμό ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπ. Ετσεβίτ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υπογραμμίζει οτι "απολύτως συνεπής ως προς... τη γνωστή του προκλητικότητα εμφανίστηκε χθές στην εκπομπή "Μαύρο Κουτί " (MEGA) ο Τούρκος πρωθυπουργός του Αττίλα Μπ. Ετσεβίτ. Ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας υπογράμμισε οτι "η ύπαρξη στρατοπέδων του ΡΚΚ στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επίτευξη καλών και στενών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "να αποκηρύξει η ελληνική κυβέρνηση την τρομοκρατία ζήτησε χθές το βράδυ και μέσω της εκπομπής "Μαύρο Κουτί" του Mega Channel ο Μπουλέντ Ετσεβίτ. Ο τούρκος πρωθυπουργός μιλώντας για πρώτη φορά απο την ανάληψη των καθηκόντων του σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης δεν απέφυγε κανένα απο τα θέματα που του τέθηκαν (Κυπριακό, γκρίζες ζώνες, ενδεχόμενο ελληνοτουρκικής σύρραξης κλπ). Αίσθηση όμως προκάλεσε η επιμονή του στην ύπαρξη κέντρων εκπαίδευσης τρομοκρατών (εννοώντας το ΡΚΚ) που ήθελαν να δράσουν κατά της Τουρκίας στην Ελλάδα".

    [4] Γιουγκοσλαβικό

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει οτι "επικίνδυνη, φραστική-προς το παρόν - αντιπαράθεσις μεταξύ μισθοφορικού UCK και Ρώσων εκδηλώθηκε χθες. Ο αυτοαποκαλούμενος "Απελευθερωτικός Στρατός του Κόσοβο" σε ανακοίνωσή του ανέφερε οτι τα ρωσικά στρατεύαμτα στο Κοσσυφοπέδιο "δεν είναι ευπρόσδεκτα, θα αντιμετωπισθούν ως εχθρική δύναμη και δεν θα υπάρξη ειρήνη στο Κόσοβο".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει οτι "στο αποκορύφωμα ανεβαίνει η ένταση στο Κοσσυφοπέδιο, εξαιτίας των προκλήσεων των ανταρτών του Απελευθερωτικού Στρατού, που πυροβολούν εναντκόν αποχωρούντων Σέρβων στρατιωτών και απειλούν το ρωσικό απόσπασμα της ειρηνευτικής δύναμης του ΝΑΤΟ".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει οτι "αρχικώς είχαν να αντιμετωπίσουν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ. Το τίμημα της ειρήνης που πληρώνουν τώρα οι Σέρβοι του Κοσσυφοπεδίου είναι η εγκατάλειψη των εστιών τους εν μέσω απειλών και αντιποίνων απο τους Αλβανούς Κοσοβάρους οι οποίοι, αντιθέτως ημέρα με την ημέρα εδραιώνουν ανενόχλητοι την παρουσία τους στη σερβική αυτή επαρχία".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υποστηρίζει οτι "η αδυναμία αφοπλισμύ του UCK περιπλέκει την κατάσταση στο Κόσοβο και εγκυμονεί πολλαπλούς κινδύνους για την μόλις αφιχθείσα στο Ουρόσεβατς ελληνική δύναμη των 1.200 ανδρών. Παρά τη χθεσινή διαβεβαίωση του Βρετανού διοικητή της ειρηνευτικής δύναμης KFOR οτι επίκειται συμφωνία για τον αφοπλισμό των ανταρτών το κλίμα έχει επιβαρυνθεί απο την ανεξέλεγκτη δράση των ανδρών του UCK και απο την εχθρική στάση που επιδεικνύουν στις ρωσικές δυνάμεις".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ ισχυρίζεται οτι "Ευρωπαίοι και ΝΑΤΟ τα έχουν βρεί "σκούρα" στο Κοσσυφοπέδιο κι εκεί που νόμιζαν οτι το πρόβλημα ήταν να "πειστεί ο Μιλόσεβιτς να εγκαταλείψει τη γιουγκοσλαβική επαρχία διαπιστώνουν πλέον οτι τα μεγάλα προβλήματα είναι ακόμη μπροστά".

    [5] Μολυσμένα τρόφιμα

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "με καταστροφή της ευρωπαϊκής κτηνοτροφικής παραγωγής και κατά συνέπεια με σοβαρά πλήγματα στις οικονομίες της κάθε χώρας απειλούν οι αλλεπάλληλες καταγγελίες για εντοπισμούς μολυσμένων τροφίμων που ακολούθησαν το σκάνδαλο των πουλερικών με διοξίνη απο το Βέλγιο. Μετά τα κρέατα το Βέλγιο "χτυπήθηκε" απο τα δηλητηριασμένα αναψυκτικά της "Coca Cola" που εντοπίστηκαν σε μεγάλες ποσότητες και στις γύρω χώρες".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει οτι "διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνει, πλέον το διατροφικό σκάνδαλο που συγκλονίζει τις τελευταίες εβδομάδες την Ευρώπη, το "πάζλ" του οποίου συμπληρώνεται σχεδόν καθημερινά με σχετικά ή άσχετα μεταξύ τους κομμάτια, υπο τον ίδιο όμως παρονομαστή. Την "εύθραυστη" ασφάλεια των τροφίμων. Το "θρίλερ" της διοξίνης φαίνεται πως μεταφέρεται τώρα και στην Ολλανδία, καθώς ανιχνεύθηκαν υψηλά επίπεδα της επικίνδυνςη ουσίας σε κοτόπουλο που είχε σφαγεί στη χώρα και εντοπίσθηκε στην αγορά της Γερμανίας".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "το φάντασμα της διοξίνης δεν πλανιέται πλέον πάνω απο την Ευρώπη. Εχει πάρει σάρκα και οστά και επεκτείνεται ως πολυεθνική στη μία μετά την άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Νέος κρίκος στην αλυσίδα διοξίνης φαίνεται οτι είναι η Αυστρία. Παράλληλα με την Αυστρία υπάρχουν υπόνοιες οτι και η Ολλανδία μπορεί να είναι πηγή παραγωγής.. διοξινών".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει οτι "κωφεύει και πάλι η κυβέρνηση μπροστά στη νέα καταιγίδα σε χώρες της ΕΕ με την ασθένεια του AIDS στις αγελάδες, αλλά και τα ύποπτα προϊόντα της εταιρίας Coca Cola. Το επίσημο κράτος ακολουθώντας τη γνωστή και πάγια τακτική του αρνείται να πάρει θέση στις νέες δραματικές εξελίξεις. Κι όλα αυτά τη στιγμή που ολόκληρη η Ευρώη συγκλονίζεται απο τις νέες αποκαλύψεις για μολυσμένες αγελάδες και ύποπτα αεριούχα αναψυκτικά".

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ, "στην... κόψη του ξυραφιού θεωρούν οτι ακροβατούν οι καταναλωτές τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς μια σειρά προβλημάτων-απειλών κατά της δημόσιας υγείας έχει προκαλέσει τον πανικό και την ανησυχία τους".

    (Γ. Π.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Coca-Cola από την 3Ε, η συνεχιζόμενη πτώση τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, τα σενάρια για την απόκτηση του ελέγχου της Τρ. Εργασίας και η αύξηση της τιμής του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές είναι τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου.

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ανάχωμα στη ρευστότητα τα επιτόκια από την Τράπεζα της Ελλάδος".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Μετοχές - φούσκες απειλή για τους επενδυτές - Προσοχή συνιστούν οι αρμόδιοι".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Μήλον της Εριδος" η Τράπεζα Εργασίας - Πειραιώς: Ανεπιβεβαίωτες φήμες τη βάζουν στο παιχνίδι".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Η 3Ε εξαγοράζει τη βρετανική Coca-Cola - Στο Χρηματιστήριο Αθηνών ο νέος κολοσσός των 2,1 τρισ. δρχ".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Εκλεισε το deal της 3Ε με την Coca-Cola - Συμφωνία μαμούθ αξίας 2,2 τρισ".

    [7] Συμφωνία 3Ε - Coca-Cola

    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ αναφέρει ότι: "Παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρηματικός κολοσσός, με δραστηριότητες σε 3 ηπείρους και πάνω από 16 χώρες, θα προκύψει από την συγχώνευση της ελληνικής 3Ε με την βρετανική θυγατρική της Coca-Cola "CCB" που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Η συμφωνία αυτή είναι το μεγαλύτερο deal στα ελληνικά επιχειρηματικά χρονικά όχι μόνον από άποψη οικονομικών μεγεθών αλλά και λόγω των προοπτικών που δημιουργεί".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 23 June 1999 - 16:43:35 UTC