Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-07-06

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 06/07/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [02] Εκλογή προέδρου Δημοκρατίας
  • [03] ΠΑΣΟΚ
  • [04] Λαθρομετανάστες
  • [05] Χρηματιστήριο
  • [06] Σκάνδαλο Λίτον
  • [07] Πτώση αεροσκάφους
  • [08] Κυπριακό
  • [09] ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο
  • [10] Ελληνοτουρκικά
  • [11] Ανασυγκρότηση Βαλκανίων - Θεσσαλονίκη
  • [12] Ακροδεξιοί
  • [13] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • [01] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Τα σενάρια για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, η πτώση του αεροσκάφους F-5 της Πολεμικής Αεροπορίας, ο εντοπισμός αλλοιωμένων γραπτών της Β'Λυκείου και το νέο ρεκόρ στη Σοφοκλέους είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ψηφίζουν εκλογές με τις επιλογές τους για την προεδρία. ΠΑΣΟΚ: επιμένει στον Στεφανόπουλο. ΝΔ: θα μιλήσουμε στο παραπέντε.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η Νανά της Δικαιοσύνης! Το σκάνδαλο των 20 δις. Τα απίστευτα πλοκάμια στην παρατράπεζα της Θεσσαλονίκης.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Προτείνει πρόεδρο τον Αβραμόπουλο. Ο Κ. Καραμανλής θέλει να τον εξουδετερώσει.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Η ώρα του εισαγγελέα για τα Λύκεια. "Αλλοιωμένα" γραπτά και όργιο αντιγραφής στις νέου τύπου εξετάσεις της μεταρρύθμισης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μετοχές αντί πόρων στα ταμεία συντάξεως. Τι προτείνει η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.

    Η ΑΥΓΗ: Ο διωγμός των μεταναστών διχάζει την κυβέρνηση. Στίγμα οι μαζικές συλλήψεις και οι ομαδικές κρατήσεις σε γήπεδα.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Φτιάχνουν κόμμα οι ακροδεξιοί. Ο Καραμανλής τους απαγορεύει να έχουν επαφές με τον τέως και να παραστούν στο γάμο της Αλεξίας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Νέο "παιχνίδι" με τις μετοχές. Ρεκόρ όλων των εποχών στη Σοφοκλέους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πόλεμος τραπεζών. Πληροφορίες για συνένωση Εθνικής -Εμπορικής.

    ΕΘΝΟΣ: Σοφοκλέους: βλέπουν τις 5.000 μονάδες το Φθινόπωρο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ο γάμος της Αλεξίας "παλούκι" για την Ρηγίλλης. Αδηλη η αντίδρασης της "ΝΔ" για τους βουλευτές που θα παραστούν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εφιάλτης για την αεροπορία. Τα φληναφήματα και οι δικαιολογίες καταρρίπτουν αεροσκάφη και γόητρο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι νέες θέσεις σε υπουργεία, ΔΕΚΟ, τράπεζες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σκάνδαλα βγαίνουν στο φώς. Ενα-ένα παίρνουν το δρόμο της Δικαιοσύνης.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Σε αντιπαράθεση Μητσοτάκης-Καραμανλής για την Προεδρία. Το προεδρικό διχάζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

    ΕΣΤΙΑ: Σοβαρό λάθος του κ. Καραμανλή. Πρόεδρος Δημοκρατίας και εκλογικός νόμος.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Στα ύψη η Σοφοκλέους απο τη μάχη τραπεζών. Υπερέχει ο κ. Σάλλας, αναμένεται αντεπίθεση του ομίλου Λάτση.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Συντάξεις "εξπρές" απο το ΙΚΑ. Εχει τεθεί σε εφαρμογή ειδικό πρόγραμμα κινήτρων στις αρμόδιες υπηρεσίες.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τρελλή κούρσα κερδοσκοπίας απ'τον πόλεμο Τραπεζών. Ρεκόρ όλων των εποχών στο Χρηματιστήριο.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μέτωπο πατριωτικό ενάντια στο ΝΑΟ και τον ιμπεριαλισμό.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Γέρασαν " τα F-5. Απο το 1996 άρχισε η απόσυρση των αεροσκαφών σαν αυτό που έπεσε χθές στη Μίκρα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Και νέα τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Συνετρίβη αεροσκάφος F-5 της Πολεμικής Αεροπορίας.

    [02] Εκλογή προέδρου Δημοκρατίας

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατέστησε σαφές πως δεν είναι διατεθειμένος να παρακολουθήσει αμέτοχος τις εξελίξεις γύρω απο την εκλογή Προέδρου και να βρεθεί προ τετελεσμένου. Στο πλαίσιο αυτό ζητά απο τον Κ. Καραμανλή να ξεκαθαρίσει εγκαίρως τις προθέσεις του ως προς το πρόσωπο που θα προτείνει η ΝΔ για την προεδρία της Δημοκρατίας. Παράλληλα, ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος διαμηνύει μέσω τρίτων πως επιφυλάσσεται για τη στάση που θα τηρήσει στην περίπτωση που ο Κ. Καραμανλής δεν προωθήσει "καθαρές λύσεις".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) υποστηρίζει οτι " εκλογές τον ερχόμενο Απρίλιο φαίνεται οτι ψηφίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα με τις επιλογές τους για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ επιμένει στο πρόσωπο του Κ. Στεφανόπουλου, επιλογή η οποία είναι απίθανο να τελεσφορήσει, καθώς τόσο τα τρία εξ αριστερών κόμματα της Βουλής (ΚΚΕ, ΣΥΝ και ΔΗΚΚΙ) όσο και η Νέα Δημοκρατία δεν είναι διατεθειμένα να τη στηρίξουν".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ εκτιμά οτι "τον δημήτρη Αβραμόπουλο για την Προεδρία της Δημοκρατία είναι πολύ πιθανό να προτείνει η ΝΔ θέλοντας να σηματοδοτήσει οτι οι "νέες δυνάμεις" της "παράταξης" αναλαμβάνουν τα "ηνία της εξοσίας" μακρυά απο τις αγκυλώσεις και τα στερεότυπα του παρελθόντος. Αν και αυτό εκτιμάται ω ςκίηση εξουδετέρωσης ενός επικίνδυνου "δελφίνου". Καθώς άνοιξε - πρόωρα - η σχετική συζήτηση και με δεδομένη τη μεγάλη απήχηση που έχει ο Δ. Αβραμόπουλος είαν πολύ πιθανό ο Κώστας Καραμανλής ως "δίδυμο" με τον Δ. Αβραμόπουλου να "χτυπήσουν" τις εθνικές εκλογές την άνοιξη του 2.000".

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ "φουντώνει η συζήτηση για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Χθές, κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης μπήκαν στη μάχη, ενώ η ηγεσία της ΝΔ μάταια επειχειρεί να κλείσει το θέμα προκειμένου να αποφύγει τους εσωκομματικούς τριγμούς".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) προσθέτει οτι "ο κ. Καραμανλής, όπως λένε βουλευτές που συνομιλούν μαζί του, αν και φαίνεται οτι έχει αποφασίσει να προτείνει Μητσοτάκη, δεν πρόκειται να το ανακοινώσιε. Τη στάση αυτή του κ. Καραμανλή την συνδυάζουν και με τη διατήρηση των ισορροίων μέσα στο κόμμα του".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ισχυρίζεται οτι "ιδιαίτερα ενοχλημένος φέρεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής αποτη συμμετοχή στελεχών του κόμματος στη σεναριολογία περί προεδρικών εκλογών. Τόσο ενοχλημένος που σε συζήτηση με στενούς του συνεργάτες μίλησε για "ακούσια συμμετοχή στο παιχνίδι του Κ. Σημίτη".

    Η ΕΣΤΙΑ θεωρεί "Σοβαρό λάθος του κ. Καραμανλή", ο οποίος "αντί να ανταποκριθή στην πρωθυπουργική πρόκληση, θέτοντας ως μοναδικό όρο την μη αλλαγή του εκλογικού νόμου, εκείνος έσπευσε να επιτεθή κατά του κ. Σημίτη. Ουσιαστικώς, ο πρωθυπουργός εζήτησε απο τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την μη παραβίαση του εκλογικού κύκλου. Ο δε κ. Καραμανλής θα είχε κάθε λόγο να αντιδράση θετικά, απαιτώντας απο την πλευρά του την μη παραβίαση των όρων του εκλογικού παιγνιδιού. Δηλαδή την διατήρηση του ισχύοντος εκλογικού νόμου, που κατά πάσαν πιθανότητα τον οδηγεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στην εξουσία".

    [03] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι "η πλέον κρίσιμη εβδομάδα του φετινού καλοκαιριού, για το κυβερνών κόμμα, ξεκίνησε χθές με την συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη με τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Σκανδαλίδη, και συνεχίζεται αύριο με την συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου και την Πέμπτη με τη συνεδρίαση της διευρυμένης Κυβερνητικής Επιτροπής, ενώ φυσικά κορυφώνεται με τη Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής, που είναι προγραμματισμένη για τις 9 και 10 Ιουλίου".

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει οτι "την αντιπαράθεση - και μάλιστα σκληρή - επιλέγει ως τακτική προς τα κόμματα της Αριστεράς η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος, απορρίπτοντας οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού συστήματος. Λίγο πριν απο τις εκλογές, όμως η Χαρ. Τρικούπη θα απευθύνει πρόταση διαλόγου προς τα κόμματα της Αριστεράς και θα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο και κυβερνητικής συνεργασίας, εφόσον βέβαια, κερδίσει το κυβερνών κόμμα την αυτοδυναμία".

    [04] Λαθρομετανάστες

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ γράφει οτι "διάτρητα τα σύνορα. Απο τη μια βγαίνουν, απο την άλλη μπαίνουν. Το 1/3 των Αλβανών λαθρομεταναστών, που επαναπροωθούνται στην Αλβανία βρίσκουν τρόπο και επιστρέφουν. Είναι χαρακτηριστικό οτι για πολλούς απο αυτούς που συλλαμβάνοντας σε επιχειρήσεις "σκούπα" έχει προηγηθεί δύο και τρείς φορές απέλασή τους. Τα κρυφά και πολλά περάσματα στα σύνορα δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν ακόμη και με τους 1.000 φύλακες των συνόρων, οι οποίοι ανέλαβαν δράση τον περασμένο Μάϊο προς ενίσχυση των μεταβατικών αποσπασμάτων. Υπάρχει δε και ευκολότερος δρόμος για την είσοδο στην Ελλάδα: η χρήση πλατών ταξιδιωτικών εγγράφων με τη βοήθεια μαφιόζων".

    [05] Χρηματιστήριο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "ο πόλεμος τραπεζιτών που έχει ξεσπάσει με μήλον της έριδος την Τράπεζα Εργασίας είχε ως πρώτο αποτέλεσμα να εκτιναχθούν χθές οι μετοχές όλων των εμπλεκόμενων σταύψη. Καίτοι στον πρώτο γύρο φαίνεται να υπερέχει ο κ. Μιχ. Σάλλας της Πειραιώς, που έχει την υποστήριξη τόσο της διοίκησης όσο και των εργαζομένων της Εργασίας, οι επενδυτές και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι φαίνεται να προεξοφλούν μια αντεπίθεση του ομίλου Λάτση. Η αντίδραση της Eurobank που πρέπει να εκδηλωθεί το αργότερο μέχρι την προσεχή Τρίτη, αναμένται απο την αγορά πώς θα είναι δυναμική, αφού άλλωστε μόνο στην περίπτωση αυτή θα διατηρήσει η πλευρά αυτή ισχυρό "χαρτί" στις εξελίξεις. Είναι επομένως φυσικό οτι ο τραπεζικός πόλεμος θα είναι μακρός και θα περάσει απο πολλές φάσεις".

    [06] Σκάνδαλο Λίτον

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει οτι "δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά παντός υπευθύνου της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (κατά το χρονικό διάστημα 1996) για υπερκοστολόγηση στρατιωτικού υλικού, απ'την οποία το ελληνικό Δημόσιο φέρεται να ζημιώθηκε με ποσόν που ανέρχεται στα 158 εκατομμύρια δραχμές. Το "σκάνδαλο" αποκάλυψε και έστειλε τα στεοιχεία στο αεροδικείο ο πρώην αρχηγός ΓΕΑ πτέραρχος Γιώργος Αντωνέτος".

    [07] Πτώση αεροσκάφους

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει οτι "επιτακτική η ανάγκη αναβάθμισης της εκπαίδευσης, απομάκρυνσης των αεροσκαφών-μουσείων, προσεκτικής συντήρησης, αυστηρής επιλογής αντααλλατικών, βελτίωσης των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των πιλότων".

    [08] Κυπριακό

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "το Κυπριακό διέρχεται την πιο κρίσιμη φάση του με ορατούς τους κινδύνους για την εκτροπή του απο τα πλαίσια του ΟΗΕ και την επιβολή μιας λύσης συνομοσπονδίας-διχοτόμησης

    σύμφωνα με τις επιδιώξεις και την επιθυμία της τουρκικής πλευράς".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει οτι "εθνική εξόρμηση αναλαμβάνουν κυβέρνηση και Εθνικό Συμβούλιο της Κύρπου για αποτροπή της τουρκικής προσπάθειας αλλαγής της βάσης των συνομιλιών για το Κυπριακό. Σε χθεσινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου που διήρκεσε τέσσερις ώρες διαπιστώθηκε συναντίληψη σε οτι αφορά στα ανησυχητικά στοιχεία των τελευταίων ημερών. Στη συνεδρίαση η κυβέρνηση ανέλαβε να εκπονήσει σχέδιο διεθνούς διπλωματικής δραστηριότητας με στόχο τη διαφύλαξη της βάσης των συνομιλιών, η αλλαγή της οποίας επιχειρείται με την τουρκική πρόταση περί συνομοσπονδίας".

    [09] ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει οτι "στην τελική φάση πριν απο την επίσημη ενεργοποίησή του την 1η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους βρίσκεται το υποπεριφερειακό διακλαδικό στρατηγείο του ΝΑΤΟ ( το πρώτο στη χώρα μας) Τυρνάβου- Λάρισας. Το στρατηγείο που αναμφίβολα αναβαθμίζει τη χώρα μας καθοριστικά στα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο, έχει ήδη Ελληνα διοικητή τον αντιστράτηγο Μανώλη Μαντζάνα. Η Ελλάδα στο νέο μεσογειακό "γίγνεσθαι" και στο πλαίσιο της ΝΑΤΟϊκής μεσογειακής πρωτοβουλάις με το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Τυνησία, την Ιορδανία, το Μαρόκο, τη Μαυριτανία αλλά και την Αλγερία, θα έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει μέσω του στρατηγείου Τυρνάβου σε στρατιωτική αλλά και ευρύτερα διακλαδική διπλωματία".

    [10] Ελληνοτουρκικά

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει οτι "δια της σιωπηλής οδού, δηλαδή χωρίς να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις είτε του κ. Χαβιέρ Σολάνα είτε των δύο κυβερνήσεων, η Ελλάδα και η Τουρκία δεσμεύθηκαν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ οτι και φέτος θα εφαρμόσουν το καθιερωμένο πλέον θερινό "μορατόριουμ" στο Αιγαίο. Το "μορατόριουμ" έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή απο την 1η Ιουλίου και όπως είναι γνωστό, με βάση τη συμφωνία Γιλμάζ-Παπούλια του 1988, προβλέπεται η διακοπή κάθε στρατιωτικής άσκησης μεγάλης κλίμακας ως τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, απο την έδρα της Ατλαντικής Συμμαχίας στις Βρυξέλλες, ο γγ του ΝΑΤΟ δεν θα εκδώσει φέτος (όπως συνέβη πέρσι και το 1996) σχετική με το "μορατόριουμ" ανακοίνωση".

    [11] Ανασυγκρότηση Βαλκανίων - Θεσσαλονίκη

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι "λίγες μόλις μέρες μετά τη συμφωνία στο Ρίο, που έδινε στη Θεσσαλονίκη την έδρα της ανασυγκρότησης των Βαλκανίων, παράγοντες της ΚΟΜΙΣΙΟΝ πιέζουν να μεταφερθεί το ουσιαστικό κέντρο στην Πρίστινα. "Αδειάζοντας" τη Θεσσαλονίκη απο κάθε ουσιαστικό περιεχόμενο άσκησης της διοικητικής και οικονομικής εξουσίας".

    [12] Ακροδεξιοί

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "στη δημιουργία νέου ακροδεξιού κόμματος προσανατολίζεται τα φιλοχουντικά και φιλοβασιλικά στελέχη της ΝΔ μετά τις τελευταίες εξελίξεις που σημειώθηκαν στους κόλπους του κόμματος και εκφράστηκαν τόσο με τη διαγραφή του Μ. Μανωλάκου, όσο και με την απειλή πειθαρχικών μέτρων για τους βουλευτές εκείνους που επιμένουν να έχουν σχέση με τον Κωνσταντίνο και προτίθεται να παραστούν στο γάμο της Αλεξίας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει οτι "μετά την κηδεία του Γεώργιου Παπαδόπουλου, ένας γάμος αυτή τη φορά, αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αν και στο επίκεντρο της δονήσεως είναι η Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, όπου νυμφεύεται η θυγατέρατου Βασιλέως Κωνσταντίνου Αλεξία η... κατακρύμνηση πρόκειται να γίνει στην οδό Ρηγίλλης στην Αθήνα. Εξηγούμεθα: η ΝΔ δια της διαγραφής του πολιτευτού της μέλους της ΚΕ του κόμματος Μάνου Μανωλάκου προειδοποίησε τα λοιπά μεσαία και ανώτατα στελέχη της που προέρχονται απο τον χώροτης παραδοσιακής Δεξιιάς, να μην εκδηλώνουν την ιδεολογική τους ταυτότητα είτε σε κηδείες είτε σε γάμους, είτε σε κάθε μορφής κοινωνικές και πολιτικές εκδηλώσεις. Εκδηλώθηκε κατά συνέπειαν "απαγορευτικό" στον "απόπλου" φιλοβασιλικών βουλευτών του κόμματος για το Λονδίνο".

    (Γ. Π.)

    [13] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Απάντηση Λάτση μετά απο 7 ημέρες. Κορυφώνεται η αναμέτρηση για Εργασίας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η απογείωση! Τα blue chips παίρνουν τη ρεβάνς"

    ΚΕΡΔΟΣ: "Μάχη με τις προθεσμίες δίνουν οι διεκδικητές. Εργασίας: με ενδιαφέρον αναμένεται η αντεπίθεση της EUROBANK. "

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Επιστράτευση εφεδρειών και συμμάχων. Μέχρις εσχάτων ο πόλεμος για την Εργασίας".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Ανοιχτή πλειοδοσία για την Τράπεζα Εργασίας. Αναμένεται νέος γύρος προσφορών".

    (Ι. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 6 July 1999 - 9:04:27 UTC