Read the UN Universal Declaration of Human Rights (10 December 1948) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 99-09-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 01/09/1999


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [3] Χρηματιστήριο
  • [4] Φορολογική πολιτική
  • [5] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση
  • [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [7] Νέα επενδυτική Τράπεζα

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η φορολογική πολιτική, η πορεία του Χρηματιστηρίου, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Τα 7 Αλφα του Καραμανλή. Σήμερα στο Ζάππειο. προκάνει τον Σημίτη.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Χτίζουν στα καμένα! Με "μπαράζ" σκανδαλωδών νομοσχεδίων.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Εκβιάζει και με ΟΝΕ για να αποφύγει τις εκλογές. Πανικόβλητος ο Κ. Σημίτης.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Η αντεπίθεση Καραμανλή. Ολα τα μέτρα στο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 65% επάνω οι εισφορές στα Ταμεία. Αύξηση-σόκ στα ασφάλιστρα για την υγεία.

    Η ΑΥΓΗ: Επιδότηση φροντιστηρίων μελετά το υπουργείο Παιδείας. Στο τραπέζι πρόταση των φροντιστών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Προσλήψεις εξπρές για ανέργους. Ποιές ειδικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το φορολογικό νομοσχέδιο. Το "ΒΗΜΑ" αποκαλύπτει και εξηγεί τις επερχόμενες μεταβολές στους φόρους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αιφνιδιασμός Καραμανλή. Εξαγγέλλει σήμερα το κυβερνητικό του πρόγραμμα για την Οικονομία. Χαλάει τη φιέστα Σημίτη στη ΔΕΘ.

    ΕΘΝΟΣ: Εξτρα περίθαλψη στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους εμπόρους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ερχεται ο Πάπας φύλακες γρηγορείτε. Υστερα απο μυστική συμφωνία Γ. Παπανδρέου-Χριστόδουλου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Χτυπάει κόκκινο στο Χρηματιστήριο. Ανύπαρκτο το κράτος στη διακίνηση της Σοφοκλέους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εκτός ΑΕΙ τα παιδιά των στρατιωτικών. Καταργήθηκαν αιφνιδιαστικά οι υποψήφιοι των ειδικών κατηγοριών. Στόπ και στους νέους απο τις παραμεθόριες περιοχές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Βέτο-Ξεβέτο παράς γιόκ! Η ΕΕ ξεκαθαρίζει λόγω ανυπαρξίας πόρων.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Επενδυτικό προσκλητήριο για μεγάλα έργα στα Βαλκάνια. Ειδικό σχέδιο δράσης ανακοινώνει το ΥΠΕΘΟ.

    ΕΣΤΙΑ: Εκλογές τον Οκτώβριο; Το γνωστό σενάριο πάλι σε κυκλοφορία.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σε επικίνδυνη υπερθέρμανση τμήμα της Σοφοκλέους. Ο Θ. Καρατζάς προειδοποιεί και ζητεί τη ληψη μέτρων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ζητούνται συνένοχοι. "Υποχωρεί" η Ευρώπη στις ενταξιακές πιέσεις της Τουρκίας.

    ΤΑ ΝΕΑ: 2.000 μαθητές Δημοτικού γράφτηκαν σε φροντιστήρια! Απίστευτο κι όμως αληθινό...

    ΝΙΚΗ: "Ψήνεται" η άρση του βέτο. Ο Γ. Παπανδρέου ενημερώνει τους αρχηγούς.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ανεπιθύμητες οι βάσεις και τα στρατηγεία του πολέμου. Ογκώδες και μαχητικό συλλαλητήριο χτές στον Τύρναβο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Παίχτηκε" μισό τρις! Εκρηξη συναλλαγών χτές στο Χρηματιστήριο.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Εάν χάσει τις εκλογές ο Σημίτης έρχεται ο Παπανδρέου.

    [2] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει οτι "η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτίθεται να δώσει άμεσα μόνον ανθρωπιστική βοήθεια 30 εκ ECU (10 δις δρχ) στην Τουρκία, λόγω αδυναμίας του κοινοτικού προϋπολογισμού και γι αυτό δεν επιθυμεί να ανοίξει τώρα την πολιτική συζήτηση για χρηματοδότηση της Τουρκίας με τα "παγωμένα" απο την Ελλάδα 375 εκ. ECU. Αλλοι εταίροι όμως επιμένουν οτι το ελληνικό βέτο πρέπει να αρθεί τώρα, έστω και αν ο προϋπολογισμός δεν αντέχει".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει ότι ``νέες μεθοδεύσεις για την υπέρβαση του βέτο στις χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης προς την Τουρκία, αυτή τη φορά από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιάννο Κρανιδιώτη, που άφησε σαφώς να εννοηθεί σε συνέντευξή του στη ``Χουριέτ`` ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η ελλάδα να συναινέσει στο ``ξεπάγωμα`` χρημάτων από το Χρηματοδοτικό Πρωτόκολλο, αν αυτά διατεθούν για την αποκατάσταση των ζημιών από το φονικό σεισμό``.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι ``υπό καθεστώς εντεινόμενων πιέσεων από το εξωτερικό και κλιμακούμενων αντιδράσεων στο εσωτερικό η κυβέρνηση προχωρεί στην άρση του βέτο για την κοινοτική χρηματοδότηση της Τουρκίας, χωρίς όμως να εξαντλείται εκεί η προοπτική των υποχωρήσεών της. Αμέσως μετά τηνα πελευθέρωση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, καλέιται να αντιμετωπίσει τη σύντονη προσπάθεια των εταίρων για την αναβάθμιση της γείτονος σε υποψήφια προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση χώρα``.

    Σύμφωνα με το ΛΟΓΟ ``όλο και πιο έντονη κάνουν την παρουσία τους σε ολόκληρητην Ευρώπη, οι ``φωνές`` που θέλουν ``ξεπάγωμα`` του χρηματοδοτικούπρωτοκόλλουσ τα πλαίσια της τελωνειακής σύνδεσης της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση, δημιουργώντας έτσι περαιτέρω προβλήματα στην ελληνική κυβέρνηση, που δεν έχει λάβει ακόμη οριστική απόφαση στο θέμα της άρσης ή μη του περιβόητου ``βέτο``.

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει ``καθώς εντείνονται οι διαβουλεύσεις και οι συναντήσεις του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου με όλους τους αρχηγούς των κομμάτων, η κυβέρνηση παρουσιάζεται πανέτοιμη για τη Σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών το σαββατοκύριακο, με ένα σχέδιο πλήρως επεξεργασμένο, και είναι έτοιμη να παρουσιάσει τεκμηριωμένες θέσεις για τη χρηματοδότηση της Τουρκίας``.

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι ``το θέμα των απόψεων που διετύπωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Θ. Πάγκαλος, απησχόλησε και χθες την κυβέρνηση. Μάλιστα ο εκπρόσωπός της κ. Δημ. Ρέππας, εκλήθη να διευκρινίση κατά πόσον τον περιλαμβάνει στους ``κακοπίστους``, οι οποίοι ως εδήλωσε δεν κατανοούν την στάση της κυβέρνησέως, στο θέμα του χρηματοδοτικού πρωτοκόλλου προς την Τουρκία``.

    [3] Χρηματιστήριο

    "Την ανησυχία του για τις χρηματιστηριακές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος και τις συνθήκες που επικρατούν στη Σοφοκλέους" εκφράζει σε δηλώσεις του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, Θεόδωρος Καρατζάς, "επισημαίνοντας τους κινδύνους που εγκυμονούν για το Χρηματιστήριο τα κερδοσκοπικά παιχνίδια. Ο κ. Καρατζάς τονίζει οτι ένα μέρος του Χρηματιστηρίου είναι άρρωστο και πως αν συνεχισθεί η σημερινή κατάσταση με τα καθημερινά άνευ ουσιαστικού λόγου "λίμιτ απ" θα οδηγήσει μεσοπρόθεσμα σε κρίση της χρηματιστηριακής αγοράς. Είναι αναγκαίο να υπάρξουν συντονισμένες παρεμβάσεις ώστε οι μετοχικές αξίες να έρθουν σε κάποια ισορροπία με την πραγματικότητα. Υπογραμμίζει πως οι κεφαλαιοποιήσεις που έχουν διαμορφωθεί στην "περιφέρεια" της Σοφοκλέους ξεπερνούν κάθε φαντασία και είναι εξωπραγματικές. Ζητεί δε την επέμβαση των αρμοδίων ελεγκτικών αρχών όταν οι μετοχές εκτοξεύονται στα ύψη".

    Η ΑΘΗΝΑ`Ι`ΚΗ επισημαίνει ότι ``διορθωτικές τάσεις επεκράτησαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ). Παρά την αρχική μικρή άνοδο, ο Γενικός Δείκτης (Γ. Δ.) στη συνέχεια υποχώρησε κάτω από τις 5.200 μονάδες``. Σημαντικές πιέσεις δέχτηκαν, για μία ακόμη συνεδρίαση οι μετοχές του τραπεζικού τομέα και τα blue chips, ενώ τα αρχικά κέρδη των ``μικρομεσαίων`` μετοχών τελικά αποσβέστηκαν και οι συγκεκριμένες μετοχές επανήλθαν στα επίπεδα της Δευτέρας``.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι ``παραζάλη χρήματος χθες στην Σοφοκλέους αφού διακινήθηκαν συνολικά πάνω από μισό τρισεκατομμύριο δραχμές. Με το γενικό δείκτη τιμών να σημειώνει οριακή πτώση της τάξης του 029% και να κλείνει στις 5.205.34 μονάδες, διακινήθηκαν συνολικά 519,4 δισ. δρχ. περίπου. Πρόκειται για σημαντικά αυξημένο όγκο συναλλαγών που οφείλεται κυρίως στην διακίνηση μεγάλων πακέτων μετοχών``.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ υποστηρίζει ``εντείνεται η αγωνία των θεσμικών και των υγιών επενδυτών του χρηματιστηρίου Αθηνών, που βλέπουν μέρα με την ημέρα να οδηγείται η Σοφοκλέους σε επικίνδυνες ατραπούς. Αλλά και η κοινή γνώμη γενικότερα έχει μέινει άναυδη από τα απίστευτα και άκρως επικίνδυνα παιχνίδια που παίζονται στη Χρηματιστήριο``.

    [4] Φορολογική πολιτική

    ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει ότι ``φορολογικό νομοσχέδιο που ``μοιάζει`` 500 δισ. δραχμές σε δύο χρόνια με επιστροφές αμέσων, μειώσει εμμέσων φόρων και αυξήσεις συντάξεων έχει έτοιμο η κυβέρνηση. Από τις νέες ρυθμίσεις οι πλέον κερδισμένοι θα είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, για τους οποίους, πέραν της τιμαριθμοποίησης της κλίμακας, προβλέπεται αφορολόγητο όριο που για τα εισοδήματα του 2000 θα φτάσει στα 2,4 εκατ. δρχ. ``.

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτση) ``την ερχόμενη Τρίτη κατατίθεται στη Βουλή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ το ερχόμενο Σάββατο, ο πρωθυπουργός από το βήμα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης θα ανακοινώσει το πακέτο των φοροελαφρύνσεων που αναμένεται να οριστικοποιηθεί στην αυριανή σύσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής. Τα μέτρα που αποφασίστηκαν χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες. Αφενός μεν στη μη αύξηση των υπαρχουσών άμεσων φορολογικών επιβαρύνσεων το έτος 2000, αφετέρου δε στην ελάφρυνση των εισοδηματικά ασθενέστερων τάξεων, όπως είναι οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι``.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι ``ο φόβος για τη διατήρηση του πληθωρισμού σε επίπεδα υψηλότερα από τα όρια που απαιτεί η Σύγκλιση επιβάλλει το ``πάγωμα`` των αντικειμενικών αξιών και των τελών κυκλοφορίας για έναν χρόνο και ανατρέπει τα σχέδια της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών``.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει ότι ``όλα για όλα έχουν αποφασίσει να τα παίξουν πλέον η κυβέρνηση και ο Κ. Σημίτης, προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία. Μετά τις χιλιάδες προεκλογικού τύπου προσλήψεις που ανακοινώνονται από υπουργούς σε καθημερινή βάση, τις φορολογικές παροχές και τις αυξήσεις που θα ανακοινωθούν στη Θεσσαλονίκη σειρά έχει το ``χαρτί`` της ΟΝΕ, που θα αποτελέσει το βασικό προεκλογικό όπλο της κυβέρνησης``.

    [5] Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν οτι "περίπου 2.000 μαθητές Δημοτικού ήδη έχουν γραφεί σε φροντιστήρια. Αυτό που πριν απο δύο χρόνια φάνταζε απίστευτο ήδη άρχισε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις στο Λεκανοπέδιο, αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις. Πολλοί γονείς, μπροστά στον κίνδυνο της μελλοντικής αποτυχίας, προσπαθούν αν βελτιώσουν τις επιδόσεις των παιδιών τους - κυρίως στα θετικά μαθήματα- ώστε να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει οτι "ενώ απο αύριο και μέχρι τις 17 Σεπτέμβρη δίνουν εξετάσεις οι χιλιάδες των μετεξεταστέων μαθητών της Β'Λυκείου, το υπουργείο Παιδείας φέρεται να σκέπτεται πρόταση - απαίτηση των φροντιστηριούχων, σύμφωνα με την οποία οι τελευταίοι θα αναλάβουν το έργο της "ενισχυτικής διδασκαλίας".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθετει οτι "με την ελπίδα να προβιβαστούν στην επόμενη τάξη προσέρχονται απο αύριο στα εξεταστικά κέντρα χιλιάδες μαθητές της Β'Λυκείου, που έμειναν μετεξεταστέοι στους διαγωνισμούς του Ιουνίου. Οι επαναληπτικές εξετάσεις θα διεξαχθούν κατά τα πρότυπα αυτών του Ιουνίου. Ωστόσο, το υπουργείο Παιδείας εκτιμά οτι εκείνοι που θα "τολμήσουν" να δοκιμάσουν ξανά την τύχη τους θα είναι σαφώς λιγότεροι. Και αυτό, διότι πολλοί μαθητές καλούνται να διαγωνιστούν σε περισσότεραε απο τρία μαθήματα χωρίς να νιώθουν κατάλληλα προετοιμασμένοι".

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει οτι "ξαναπιάνουν αύριο τα μολύβια οι μαθητές της Β'Λυκείου που δεν κατάφεραν να περάσουν στις εξετάσεις του Ιουνίου. Περίπου 25-26.000 μαθητές θα πάρουν μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, το υπουργείο Παιδείας επιμένει οτι το ποσοστό των μετεξεταστέων μαθητών είναι πολύ μικρότερο απο το 30% και υπολογίζει τον αριθμό τους σε 20.000".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ αναφέρει οτι "τον ρόλο του Ηρακλή εναντίον της Λερναίας Υδρας καλείται άμεσα να αναλάβει ο υπουργός Παιδείας. Οι προσπάθειές του να αντιμετωπίσει προβλήματα που προέκυψαν απο τη μεταρρύθμιση "γέννησαν" καινούργια με αποτέλεσμα αντί να μειώνονται να αυξάνονται. Η περίοδος που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πολιτική του καριέρα, καθώς η Παιδεία μοιάζει με ηφαίστειο λίγο πριν απο την έκρηξη".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, "επι δεκαετίες ολόκληρες τα παιδιά των στρατιωτικών, των θυμάτων πολέμου και οι καταγόμενοι απο παραμεθόριες περιοχές μπορούσαν να εισάγονται στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ ως υπεράριθμοι επιλαχόντες και σε ποσοστό 25% στις σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων. Χθές ο υπουργός Παιδείας κατήργησε αιφνιδιαστικά αυτή την κατηγορία υποψηφίων, αν και χιλιάδες παιδιά είχαν υποβάλει δικαιολογητικά που έγιναν αρχικά δεκτά. Απο την ειδική ρύθμιση διασώθηκαν μόνο τα παιδιά των πολυτέκνων".

    Η ΑΥΓΗ ισχυρίζεται οτι "την επιχορήγηση των φροντιστηρίων με δεκάδες δις απο κοινοτικά κονδύλια που προορίζονται για προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας μελετά το υπουργείο Παιδείας. Οπως αποκάλυψε η πρόεδρος των ιδιοκτητών φροντιστηρίων Ε. Παπαδέα, το υπουργείο Παιδείας αντιμετωπίζει θετικά πρόταση να δοθεί στους αδύνατους μαθητές η δυνατότητα να επιλέξουν που θα κάνουν προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας: στο δημόσιο σχολείο όπου φοιτούν ή στο φροντιστήριο".

    (Π. Ν.)

    [6] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Η ίδρυση νέας επενδυτικής Τράπεζας, οι νέες συγχωνεύσεις εισηγμένων εταιριών, η συμμετοχή των ιδιωτών στο Γ' ΚΠΣ, η αύξηση της κερδοφορίας του ΟΤΕ και η μείωση των επιτοκίων των εντόκων γραμματίων είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού οικονομικού τύπου

    ΕΞΠΡΕΣ: ``"Πρόσκληση για ιδιώτες" η υλοποίηση του τρίτου κοινοτικού πλαισίου στήριξης. ''

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ``Νέες συγχωνεύσεις -Πληθαίνουν οι επιχειρηματικοί "γάμοι". ''

    ΚΕΡΔΟΣ: ``Νέα τράπεζα από 55 επιχειρηματίες - Ελληνική Τράπεζα Επενδύσεων: Πρόεδρος ο Στ. Παναγόπουλος. ''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ``Ορυμαγδός εξαγορών και συγχωνεύσεων - Νεα δυναμική στο ΧΑΑ από πανίσχυρους Ομίλους. ''

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ``Δημιουργείται νέα επενδυτική Τράπεζα-Στον τραπεζικό χώρο στρέφονται βιομήχανοι-εφοπλιστές. ''.

    [7] Νέα επενδυτική Τράπεζα

    ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ αναφέρει ότι: ``Πενήντα πέντε δυναμικοί επιχειρηματίες του εμπορο-βιομηχανικού και εφοπλιστικού κόσμου της χώρας προχωρούν στην ίδρυση νέας, πολυμετοχικής, επενδυτικής τράπεζας. Πρόκειται για την "Ελληνική Τράπεζα Επενδύσεων", στην οποία ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Στέλιος Παναγόπουλος, πρώην διοικητής της Εθνικής Τράπεζας. ''

    (Γ. Π.)


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 1 September 1999 - 8:25:30 UTC