Browse through our Interesting Nodes of Internet & Computing Services in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 00-03-15

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 15/03/2000

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Χρηματιστήριο
  • [3] Κυπριακό
  • [4] Ασφαλιστικό
  • [5] Εκλογές
  • [6] Ελληνική οικονομία
  • [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [8] Χρηματιστήριο

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Η πορεία του Χρηματιστηρίου, η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων,το Κυπριακό,η ελληνική οικονομία και το ασφαλιστικό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Το τέλος του Σημίτη. Εκθετη η κυβέρνηση σε 1.200.000 επενδυτές.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ο θάνατος του επενδυτάκου! Η τραγωδία της Σοφοκλέους. Η χθεσινή απόλυτη καταστροφή του Χρηματι στηρίου.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Που πήγαν τα λεφτά κ. Σημίτη; Χρηματιστήριο: -6,60% Μαύρη μέρα για τους επενδυτές.

    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ: Χρη-ΜΑΤ-ιστήριο -6,60. Ξεχείλισε η οργή των εγκλωβισμένων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ποιοί άρπαξαν τα 23 τρις στη Σοφοκλέους. Λαϊκή κατακραυγή κατά κυβέρνησης.

    Η ΑΥΓΗ: Κρύβονται πίσω από τους "νόμους της αγοράς". -6,60% σοκ από τη χθεσινή πτώση του Χρηματιστηρίου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ψυχραιμία μην πουλάτε! Σας τρώνε τα λεφτά οι απατεώνες, οι αεριτζήδες και οι κερδοσκόποι.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Το "κραχ" του αέρος! Τι έγινε χθες στο Χρηματιστήριο και τι αναμένεται από σήμερα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Μαύρη Τρίτη με κραχ Σημίτη. Ανεξέλεγκτη πτώση 6,6% στο Χρηματιστήριο.

    ΕΘΝΟΣ: Νευρική κρίση στη Σοφοκλέους. Μείον 6,6% χθες- μείον 28,3% σε 6 μήνες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Τσακώνονται τα "βουβάλια". Οι επενδυτές του ΧΑΑ υφίστανται τις προεκλογικές σκοπιμότητες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κλάματα στη Σοφοκλέους. Μαύρη Τρίτη για το Χρηματιστήριο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οργή λαού για τη βουτιά της Σοφοκλέους. Συγκρούσεις στο ΠΑΣΟΚ μετά την πτώση του Δείκτη κατά 6,60%.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΧΑΑ-ΟΣ! Ελεύθερη πτώση χθες, αλλά και ενέσεις ελπίδας.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: κραχ Σημίτη προκαλεί η κρίση στη Σοφοκλέους. Νέο πολιτικό σκηνικό διαμορφώνει η κατάρρευση με -6,6%.

    ΕΣΤΙΑ: Οι ασκοί του Αιόλου. Ευθύνες Σημίτη για το Χρηματιστήριο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σεισμός 6,6 στη Σοφοκλέους. Πανικός πωλήσεων κυριάρχησε χθες, παρά την ομαλή και ευοίωνη πορεία της οικονομίας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ΟΧΙ παρεμβάσεις στο Χρηματιστήριο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Στην τύχη του αφήνουν τώρα όλοι το Χρηματιστήριο. Η κάθετη πτώση τρόμαξε και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

    ΝΙΚΗ: Μαύρη Τρίτη στο ΧΑΑ. Σε απόγνωση πάνω από 500.000 επενδυτές.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μήνυμα αισιοδοξίας για τις εκλογές. Υποψήφιοι Α' και Β' Αθήνας του ΚΚΕ.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Σώστε το Χρηματιστήριο! Κόψτε...κεφάλια! Τέλος τα χάδια. Τσακίστε κερδοσκοπία και κερδοσκόπους.

    Η ΧΩΡΑ: Πέφτει ο Σημίτης. Διαλύθηκε το Χρηματιστήριο-Χρεωκόπησαν χιλιάδες οικογένειες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Εκτός ελέγχου. Ο εγκλωβισμός του Χρηματιστηρίου στην προεκλογική διαμάχη έφερε τον πανικό.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ως εδώ. Σοφοκλέους: ψυχολογία αυτοκτονίας, ανάγκη θεσμικής στήριξης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Ανάχωμα στις 4.500 μονάδες. Σε εξέλιξη πρωτοβουλία για την αντιστροφή του κλίματος.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Εσκασε" η πιο μεγάλη φούσκα. Χρηματιστήριο: ορατότης μηδέν!

    [2] Χρηματιστήριο

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "με τον πανικό, τον χειρότερο των συμβούλων, να καθοδηγεί τη συμπεριφορά του επενδυτικού κοινού, το Χρηματιστήριο Αθηνών, βρέθηκε χθες στο επίκεντρο σεισμού εντάσεως 6,6 ρίχτερ, που έφερε τον γενικό δείκτη στα επίπεδα των 4.542,65 μονάδων και την κυβέρνηση σε απόγνωση. Η άτακτη υποχώρηση σημειώθηκε όταν μετά τη σύσκεψη του κ. Γ. Παπαντωνίου με τους κρατικούς τραπεζίτες, κατέστη σαφές οτι δεν υπάρχουν περιθώρια παρεμβάσεων".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά οτι "σε εφιάλτη για τον Κώστα Σημίτη εξελίσσεται το Χρηματιστήριο, το οποίο έζησε χθες μια από τις χειρότερες ημέρες, κινούμενο σε τροχιά ελεύθερης πτώσης. Την ώρα, ωστόσο που οι πληροφορίες θέλουν την έντονα θορυβημένη κυβέρνηση να ετοιμάζει από σήμερα την απέλπιδα προσπάθεια για στήριξη της καταρρέουσας Σοφοκλέους, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου βρίσκεται στη δίνη εντονότατων ενδοκυβερνητικών και εσωκομματικών επιθέσεων".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "υπαίτιος της ραγδαίας πτώσεως των τιμών στο Χρηματιστήριο είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός! Τόσο για την πτωτική πορεία που άρχισε αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών, όσο και για τη χθεσινή πρωτοφανή πτώση κατά ποσοστό 6,6% Και για τις δύο, οι ευθύνες του κ. Σημίτη είναι βαρύτατες".

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται οτι "ατμόσφαιρα καταρρέουσας πυραμίδας επικρατεί πλέον στην κεφαλαιαγορά, ενώ η οδός Σοφοκλέους έξω από το χρηματιστήριο θύμισε σκηνές από Τίρανα και Ινδονησία".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει οτι "διαστάσεις ανεξέλεγκτου πανικού παίρνει πλέον η βαθιά χρηματιστηριακή κρίση που ταλαιπωρεί από το Σεπτέμβριο τη Σοφοκλέους. χθες η αγορά "βυθίστηκε" με κύμα πωλήσεων που "έπνιξε" όλους σχεδόν τους τίτλους των μετοχών χωρίς καμιά διάκριση".

    ΤΑ ΝΕΑ στο σχόλιό τους υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι "αν η κατάσταση που διαμορφώθηκε χθες στο Χρηματιστήριο ήταν - ήδη - αρκούντως δραματική ... ΕΜΕΛΛΕ να προστεθούν και η διάχυτη-από τη μια ή την άλλη πλευρά- φημολογία περί πολιτικών παρεμβάσεων".

    Κατά την ΑΘΗΝΑΪΚΗ, "οργή; αγανάκτηση; απορία; αισιοδοξία; Ούτε λόγος να γίνεται για κάτι τέτοιο, μετά το χθεσινό κραχ στο χρηματιστήριο της Σοφοκλέους, όπου ο δείκτης έκανε ένα "σάλτο μορτάλε" και κατέληξε στις 4.542,65 μονάδες, σημειώνοντας μια κατακόρυφη πτώση της τάξης του 6,60%, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, είχε υποχωρήσει έως και 7,07%".

    [3] Κυπριακό

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι "τον ισχυρισμό που έχει λάβει θέση παγίας αρχής (ή και "διαταγής") εκ μέρους όσων τρίτων, εκπροσώπων του διεθνούς παράγοντα δραστηριοποιούνται στο Κυπριακό, οτι δηλαδή "και οι δύο πλευρές πρέπει να προχωρήσουν σε παραχωρήσεις και συμβιβασμούς" ,επανέλαβε χθες στο ελληνικό ΥΠΕΞ ο ειδικός απεσταλμένος του γγ του ΟΗΕ Αλβάρο ντε Σότο. Ο κ. Ντε Σότο που προερχόταν από ένα εξαντλητικό πολυήμερο διαπραγματεύσεων στην Κύπρο εμφανί στηκε πάντως αισιόδοξος, τουλάχιστον ως προς την πιθανότητα στον επόμενο γύρο των "εκ του σύνεγγυς" να υπάρξουν απ?ευθείας διαπραγματεύ σεις μεταξύ των Κληρίδη και Ντενκτάς και όχι έμμεσες". Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "για την ανάγκη νέων συμβιβασμών και υποχωρήσεων, προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο κυπριακό πρόβλημα, μίλησε χθες ο ειδικός εκπρόσωπος του γγ του ΟΗΕ κ. Αλβάρο ντε Σότο, μετά τη συνάντηση που είχε στο υπουργείο Εξωτερικών με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου".

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ σημειώνει οτι "σε υπόθεση...ρουτίνας φαίνεται οτι εξελίσσεται και η προετοιμασία του τρίτου γύρου των συνομιλιών για το Κυπριακό τον ερχόμενο Μάϊο στη Ν. Υόρκη. Η Αθήνα δεν περιμένει εξελίξεις, αντίθετα μια "θετική στασιμότητα" και ,για του λόγου το αληθές, ήρθαν και οι δηλώσεις του κ. Σότο. Ο διπλωμάτης του ΟΗΕ δεν έκρυψε τις αμφιβολίες του".

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει οτι "ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς επαναλαμβάνει τις γνωστές αδιάλλακτες θέσεις του στο Κυπριακό χαρακτηρίζον τας τον πρόεδρο της Κύπρου Γλαύκο Κληρίδη "σφετεριστή", σε συνέντευξη που έδωσε στην αγγλόφωνη τουρκική εφημερίδα Turkish Daily News για να απαντήσει στα όσα είχε δηλώσει τη Δευτέρα στην ίδια εφημερίδα ο Γλαύκος Κληρίδης. Ο Ραούφ Ντενκτάς επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά την αδιαλλαξία του όσον αφορά στην επιστροφή των προσφύγων στις εστίες τους στο βόρειο τμήμα της νήσου και την απόδοση των περιουσιών τους, αποκλείοντας ρητά το ενδεχόμενο αυτό".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης), "δεν υπάρχει προοπτική για απευθείας συνομιλίες μεταξύ της κυπριακής δημοκρατίας και της πλευράς των Τουρκοκυπρίων, επανέλαβε ο ειδικός απεσταλμένος του γγ του ΟΗΕ, κ. Αλβάρο ντε Σότο, ο οποίος επισκέφθηκε χθες την Αθήνα και είχε συνομιλίες με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι "ούτε ποτέ στο παρελθόν υπήρξαν αλλά ούτε και στο προβλεπτό μέλλον θα υπάρξουν καλύτερες συγκυρίες για λύση του Κυπριακού αποφάνθηκε χθες ο βρετανός απεσταλμέ νος σερ Ντέιβιντ Χάνεϊ, ο οποίος ωστόσο απέφυγε επιμελώς να σχολιάσει τις πληροφορίες που φέρουν τον τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Ραούφ Ντενκτάς να αρνείται να συζητήσει άλλες θέσεις πλην των δικών του".

    [4] Ασφαλιστικό

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποκάλυψε χθες σε έκθεσή της τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού τομέα. Μια μεταρρύθμιση που προβλέπει αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση, αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και μείωση των κοινωνικών παροχών".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει οτι "στη δέσμευση οτι οι όποιες αλλαγές δεν θα θίξουν τα όρια ηλικίας συμφωνούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ωστόσο βλέπουν ενοποίηση των κλάδων υγείας των Ταμείων, αλλά διαφωνούν στο χαρακτήρα του συστήματος, αν θα είναι αναδιανεμητικό ή κεφαλαιοποιητικό".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει οτι "μέτρα - "φωτιά" για τους ασφαλισμένους, που αρχίζουν από την εναρμόνιση προς τα πάνω του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης και φτάνουν στην αύξηση των εισφορών και τον περιορισμό των παροχών, έχει δεσμευθεί οτι θα πάρει η κυβέρνηση έναντι της Ευρ. Επιτροπής και των εταίρων. Τις σκληρές αυτές δεσμεύσεις υπενθύμισε η Κομισιόν στην κυβέρνηση στο πλαίσιο της υιοθέτησης των γενικών προσανατολισμών των οικονομικών πολιτικών των κρατών - μελών που υιοθέτησε χθες στις Βρυξέλλες".

    Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ προσθέτει οτι "μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΕΕ είναι η εξεύρεση τρόπων, προκειμένου να αξιοποιήσει πλήρως τους εργαζόμενους μεγαλύτερης ηλικίας. Για τον λόγο αυτό προτείνεται η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΕ η υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την αύξηση του μέσου όρου ζωής έχει ως αποτέλεσμα τη γήρανση του πληθυσμού".

    [5] Εκλογές

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει οτι "νέα ήθη στο πολιτικό μάρκετινγκ εισήγαγαν το τέλος μιας προεκλογικής αφίσας και των σπορ. Τρικ και χάπενινγκ επιστρατεύτηκαν στη μάχη του εντυπωσιασμού και κυρίως από τους νέους υποψηφίους οι οποίοι κατέφυγαν στην πολιτική των τεχνασμάτων. Η πολυδιαφημισμένη ανανέωση στις λίστες των κομμάτων, πλέον μοιάζει ανώφελη, αφού η δύο ταχυτήτων προβολή που τείνει να καθιερωθεί, θα έχει ως αποτέλεσμα τους παλιούς και τους γνωστούς να διαδεχθούν οι νέοι και ...διάσημοι, όπως είναι οι ηθοποιοί, οι αθλητές και οι δικηγόροι που περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "η τελευταία πράξη για την είσοδο της χώρας επισήμως πλέον, στην προεκλογική περίοδο διαδραματίστηκε χθες μεταξύ της Βουλής και της Ηρώδου Αττικού, όπου βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει οτι "ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνέχισαν και χθες, την ώρα που η Σοφοκλέους είχε μεταφερθεί στην ...Κλαυθμώνος, να κοκορομαχούν σχετικά με το ποιός ευθύνεται για τη χρηματιστηριακή κατρακύλα, επιχειρώντας είτε να αντλήσουν εκλογικά οφέλη είτε να περιορίσουν, όσο είναι δυνατόν, τις εκλογικές ζημίες".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "καθώς διανύουμε πλέον την επίσημη προεκλογική περίοδο έρχονται και πάλι στην επιφάνεια επιχειρήματα και τεχνάσματα, που προέρχονται από τα δύο μεγάλα κόμματα, κυρίως από το ΠΑΣΟΚ με στόχο τη μείωση της δύναμης των άλλων κομμάτων. Το πιο γνωστό και από το παρελθόν σχετικό επιχείρημα είναι αυτό της "χαμένης ψήφου". ΣΤηριζόμενο στον εκλογικό νόμο, που η ίδια η κυβέρνηση ψήφισε και εφαρμόζει και με τον οποίο ληστεύεται ένα σημαντικό μέρος της κοινοβουλευτικής δύναμης των μικρότερων κομμάτων, το κυβερνών κόμμα επαναλαμβάνει ότι η ψήφος στα κόμματα αυτά "αφαιρεί" από τις δικές του δυνάμεις και "προσθέτει" στις δυνάμεις της ΝΔ".

    [6] Ελληνική οικονομία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) υποστηρίζει οτι "το αρνητικό πρόσωπο της ελληνικής οικονομίας, το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει κρυφό, αποκαλύπτει έκθεση της ΕΕ που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Αν και συγκρατημένη σε εκφράσεις, η έκθεση περιγράφει την ελληνική οικονομία ως την πιο καθυστερημένη μεταξύ των 15 χωρών της ΕΕ, ενώ πολύ σημαντικό είναι οτι αναγνωρίζει ως σημαντικότατο παράγοντα επιβάρυνσης της αρνητικής πορείας της οικονομίας μας την εκτός ελέγχου παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων οικονομικών μεταναστών".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ στο σχόλιό της επισημαίνει μεταξύ άλλων οτι "η κυβέρνηση δια συνεντεύξεων τόσο του πρωθυπουργού όσο και του αρμόδιου υπουργού Εθνικής Οικονομίας αποκάλυψε τι ακριβώς θα διαπραγματευθεί με τους Ευρωπαίους σε σχέση με την ένταξή μας στην ΟΝΕ. Θα διαπραγματευθεί τη λύπησή τους, ζητώντας πίστωση χρόνου, για να εφαρμόσει αυτά τα οποία θεωρούνται αυτονόητα έπειτα από την επίσημη συμμετοχή μιας χώρας στην ΟΝΕ".

    [7] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Επικίνδυνος πανικός! Πέφτουν συνεχώς οι γραμμές αμύνης της Σοφοκλέους".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Φτάνει! Ως εδώ! Χάνουν όσοι πουλάνε στον πανικό. Εξω από τη Σοφοκλέους τα κόμματα".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Κάθαρση τώρα! Κραχ με πτώση 6,6% - Μαύρη Τρίτη-Ουδείς αρμόδιος παραιτείται!" ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙ ΚΗ: "Εκρηκτικό το κλίμα στο Χρηματιστήριο. Αναπάντητο το κατηγορώ Καραμανλή".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Πραγματικό κραχ! Αφησαν την αγορά να "ξεθυμάνει" και να ισορροπήσει... χαμηλότερα".

    [8] Χρηματιστήριο

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Μετά τη βουτιά 6,60%, η κατάσταση στο Χρηματιστήριο μοιάζει εκτός ελέγχου. Μεγάλη ανησυχία της κυβέρνησης για την επίδραση της κρίσης στις κάλπες. Κατηγορίες από την αντιπολίτευση. Εκδηλώσεις οργής στη Σοφοκλέους. Μέτρα των τραπεζών για στήριξη των Αμοιβαίων Κεφαλαίων τους".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 16 March 2000 - 9:01:20 UTC