Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 01-02-13

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13/02/2001

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [02] Ιδιωτικά πανεπιστήμια
  • [03] Αεροδρόμιο Σπάτων
  • [04] Ελληνοποιήσεις
  • [05] ΠΑΣΟΚ
  • [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [07] Πρόγραμμα Σταθερότητας Η θέση της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ο χρόνος λειτουργίας του αεροδρομίου των Σπάτων, η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για ελληνοποιήσεις και οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

  • [01] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ισοδύναμα πτυχία ΑΕΙ - Κολεγίων. Πράσινο φως από την ΚΟΜΙΣΙΟΝ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ιδιωτικά πανεπιστή-μια. Απόφαση-σταθμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Ξέπλυμα 15 τρις. Ο καθηγητής Ν. Κουράκης αποκαλύπτει στην "Α"

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 35.000 θέσεις εργασίας σε δήμους και 8.000 προσλήψεις δασοπυροσβεστών.

    Η ΑΥΓΗ: Με...ιπτάμενο χαλί στα Σπάτα. Ούτε χθες προσδιορίστηκε η ημέρα λειτουργίας του νέου αεροδρομίου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 10.397 νέες προσλήψεις τον Μάρτιο. Αναλυτικά όλες οι θέσεις εργασίας.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Τι γράφει το Βιβλίο της Ζωής.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Νόμιμα τα πτυχία από τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών. Κυνηγήστε τους στα δικαστήρια, προτρέπει ο αρμόδιος επίτροπος.

    ΕΘΝΟΣ: Ευκαιρίες για 2.815 νέους με πτυχίο. 3 νέες μεγάλες προκηρύξεις θέσεων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Γιάννα βάλε τον αλήτη στη θέση του! Οι τρομορουκέτες του Γουέϊν Μέρι για την Ολυμπιάδα στην Αθήνα, επανήλθαν!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Οι νέες προσλήψεις στις νομαρχίες κατ ειδικότητα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για 3.023 θέσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: DNA:Το βιβλίο της Ζωής ανοίγει τις σελίδες. Ελπίδες και φόβοι.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Επιδημία βίας στους 15άρηδες. Αποκαλυπτική έρευνα του ΕΚΚΕ για την παραβατική συμπεριφορά στα Γυμνάσια

    Espresso: Πόλεμος για το 1 τρις του Ελληνο-αμερικανού Κροίσου. Μυστήριο με τη διαθήκη του νέου Ωνάση.

    ΕΣΤΙΑ: Χάος με τα Σπάτα. Το πείσμα Λαλιώτη να βγή "ασπροπρόσωπος".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η υπέροχη αλήθεια του DNA. Ολοι οι έμβιοι οργανισμοί είμαστε περίπου ίδιοι, αλλά η ζωή εξαρτάται από το "ανθρώπινο" περιβάλλον.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Βόμβα" της ΕΕ για τα Κ.Ε.Σ. Απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή Αλ. Αλαβάνου.

    ΤΑ ΝΕΑ: Διπλό μέτωπο με ΤΕΙ-ΑΕΙ και ξένα πτυχία. Εκτακτη συνάντηση Σημίτη - Ευθυμίου.

    ΝΙΚΗ: Στα δύο το ΠΑΣΟΚ. Μετά την πολιτική και οργανωτική διάσταση.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Η κυβέρνηση υποβαθμίζει ΑΕΙ-ΤΕΙ.

    ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Νομαρχιακές ΠΑΣΟΚ: Κίτρινη κάρτα! σε κυβέρνηση και κόμμα.

    Η ΧΩΡΑ: Η νοθεία στη Βουλή. Η ΝΔ ζητά Εξεταστική Επιτροπή για τις παράνομες ελληνοποιήσεις.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Η ανοχή μας τελείωσε. Κατηγο-ρηματικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας Αλέκου Παπαδόπουλου για το ΕΣΥ.

    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δύο κολοσσοί φλερτάρουν τη ΔΕΘ. Εκθεσιακοί Οργανισμοί από Ιταλία και Γαλλία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Αποχή - Λευκό μήνυμα προς κυβέρνηση. Με βάση τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δώστε πίσω στο λαό τα κλεμμένα από το Χρηματιστήριο. Εμείς πρωτο-φωνάξαμε.

    [02] Ιδιωτικά πανεπιστήμια

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι "το "πράσινο φως" στην αναγνώριση των πτυχίων που δίνονται από Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών άναψε η ΕΕ. Μοναδικός όρος να συνεργάζονται με τη μέθοδο του "franchise" με πανεπιστήμια της ΕΕ. Αντιθέτως, ο υπουργός Παιδείας κάνει λόγο για αντισυνταγματικότητα και επιμένει ότι τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών "ψευδωνύμως και καταχρηστικώς χρησιμοποιούν τον όρο πανεπιστήμιο".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "σε κατά μέτωπον αντιπαράθεση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρέθηκε χθες η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας για τα διπλώματα των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών που εδρεύουν στη χώρα μας και συνεργάζονται με ξένα πανεπιστήμια. Ισότιμα με τα πτυχία των ελληνικών ΑΕΙ θεωρεί τα διπλώματά τους η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και προτρέπει τους αποφοίτους Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών να προσφύγουν στα ελληνικά δικαστήρια και να ζητήσουν επανόρθωση. Με χθεσινοβραδινές δηλώσεις του, ωστόσο, ο υπουργός Παιδείας απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αναγνώρισης των εν λόγω τίτλων σπουδών".

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Μήτσης), "το "πράσινο φως" για την ακαδημαϊκή αναγνώριση των διπλωμάτων που παρέχονται σε χιλιάδες αποφοίτους των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών, τα οποία συνεργάζονται με πανεπιστήμια των χωρών - μελών της ΕΕ έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι "τα διπλώματα που απονέμουν τα αγγλικά πανεπιστήμια τα οποία συνεργάζονται με ελληνικά κολέγια είναι ισότιμοι ακαδημαϊκοί τίτλοι με αυτούς των ελληνικών ΑΕΙ και εάν η Ελλάδα δεν τους αναγνωρίσει, οι πτυχιούχοι πρέπει να καταφύγουν στα δικαστήρια διεκδικώντας το δικαίωμά τους αυτό. Η προτροπή προέρχεται από την ΕΕ και για άλλη μια φορά ανοίγει θέμα της αναγνώρισης των πτυχίων των "ιδιωτικών πανεπιστημίων" της χώρας μας, που συνεργάζονται με αυτά του Ηνωμένου Βασιλείου".

    Ο ΛΟΓΟΣ στο σχόλιό του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι "στη χώρα μας συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τη μη αναγνώριση πτυχίων που δίνουν ιδιωτικά κολέγια στη χώρα μας. Είναι ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες οικογένειες, τα παιδιά των οποίων σπουδάζουν σε ανάλογα κολλέγια, η Ελληνική Πολιτεία συνεχίζει όμως να αρνείται την αναγνώριση των πτυχίων".

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν ότι " διπλό μέτωπο αντιπαραθέσεων ξέσπασε ξαφνικά στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς εκτός από τη συνεχιζόμενη διαμάχη ΑΕΙ-ΤΕΙ, χθες προέκυψε και κόντρα με τα αγγλικά Πανεπιστήμια. Επίτροπος της ΕΕ παρότρυνε τους Ελληνες σπουδαστές "κολεγίων" που συνεργάζονται με αγγλικά ΑΕΙ να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, επειδή η χώρα μας αρνείται να αναγνωρίσει τα πτυχία τους. Πάντως, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι δεν αλλάζει τίποτα ως προς το καθεστώς απαγόρευσης ιδιωτικών πανεπιστημίων".

    [03] Αεροδρόμιο Σπάτων

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "αντί ο κ. Λαλιώτης να απολογήται για τις τεράστιες καθυστερήσεις των οδικών προσβάσεων προς το νέο Αεροδρόμιο, εκείνος επιμένει να προπαγανδίζη. Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, διαφημίζει τα ημιτελέστατα έργα τα οποία ώφειλε να έχη ολοκληρώσει στα 7,5 χρόνια της υπουργικής θητείας του".

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει ότι "με χάρτη και σχεδιαγράμματα επιχείρησε χθες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κ. Λαλιώτης να αναστρέψει το κλίμα της κοινής γνώμης υποστηρίζοντας ότι θα φθάνουμε στο νέο αεροδρόμιο σε λιγότερο από 1 ώρα! Μάλιστα για τους κατοίκους 54 δήμων ο χρόνος πρόσβασης- σύμφωνα με τις μελέτες που παρήγγειλε το υπουργείο - θα είναι μικρότερος των 45 λεπτών. Πάντως, ο υπουργός δήλωσε ότι δεν έχει προσδιοριστεί η ημέρα έναρξης της λειτουργίας του αεροδρομίου, αν και επέμεινε ότι θα είναι έως τον Μάρτιο".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει ότι "το αεροδρόμιο των Σπάτων θα ανοίξει εγκαίρως, εντός του Μαρτίου, και θα λειτουργήσει ομαλώς, η συντριπτική πλειονότης των κατοίκων του Λεκανοπεδίου θα φθάνει εκεί σε 45 λεπτά έως μια ώρα το πολύ, οι συναρμόδιοι υπουργοί ΠΕΧΩΔΕ και Μεταφορών θα αλληλοσυγχαίρονται για την ...αρμονική συνεργασία τους, ενώ οι "προφήτες κακών"- μεταξύ των οποίων και η ΙΑΤΑ - που τόλμησαν να επισημάνουν την έλλειψη βασικών έργων υποδομής "θα κοκκινίζουν από ντροπή για τις κινδυνολογίες τους".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά ότι "στα τέλη Μαρτίου, πιθανότατα στις 28 του μηνός, όπως έχει αποκαλύψει η "Ε" θα γίνουν τελικά τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου. Αυτό προκύπτει από τις χθεσινές δηλώσεις των συναρμόδιων υπουργών ΠΕΧΩΔΕ και Μεταφορών καθώς και από την ενημέρωση του υπουργού Τύπου Δ. Ρέππας ο οποίος μάλιστα είπε εν υπάρχει αντιδικία μεταξύ των κυρίων Λαλιώτη και Βερελή".

    Κατά τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, "τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ για τον απαιτούμενο χρόνο που θα χρειάζονται οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, προκειμένου να φθάσουν στα Σπάτα, βασίζονται σε δεδομένα του ...1991 αν και προκάλεσε όσους δυσπιστούν ... "να πάρουν τα χρονόμετρά τους". Οσο για τις καθυστερήσεις των έργων επέρριψε την ευθύνη στους ...κατοίκους και το ΣτΕ".

    [04] Ελληνοποιήσεις

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "το σκάνδαλο των παράνομων ελληνοποιήσεων το οποίο με τις ευλογίες της κυβέρνησης οδήγησε στην αλλοίωση του Εκλογικού Σώματος αλλά και του εκλογικού αποτελέσματος της 9ης Απριλίου, φέρνει στη Βουλή η ΝΔ με πρότασή της για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, την οποία κατέθεσε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πρόεδρο της Βουλής".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "τη γνωστή τρήση...ότι για να πάρει κανείς μπροστά πρέπει πρώτα να κάνει ένα βήμα πίσω, επέλεξε και πάλι η ΝΔ επαναφέροντας στη Βουλή το θέμα των παράνομων ελληνοποιήσεων και ζητώντας αυτή τη φορά τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, αφού η συζήτηση της σχετικές επερώτησης κάθε άλλο παρά χάρισε στη γαλάζια παράταξη τα επιθυμητά πολιτικά αποτελέσματα. Δηλαδή, την ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος και την εκ νέου διενέργεια εκλογών".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει ότι " σφίγγει ο κλοιός γύρω από την κυβέρνηση η οποία καλείται τώρα να λογοδοτήσει για το "αμαρτωλό τρίγωνο" Αθήνα - Μόσχα - Λευκωσία όπου στήθηκε η βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με στόχο τη νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος της 9ης Απριλίου".

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων βάζει η ΝΔ που ζητεί τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην αμαρτωλή ιστορία της βιομηχανίας παράνομων ελληνοποιήσεων, που οδήγησαν στην αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος της 9ης Απριλίου".

    Η Espresso προσθέτει ότι "για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος έκανε λόγο ανοιχτά και για πρώτη φορά μετά τις εκλογές χθες η ΝΔ ενώ παράλληλα κατέθεσε πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που θα εξετάσει το θέμα των παράνομων ελληνοποιήσεων. Μια πρόταση, πάντως, που δεν αναμένεται να γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Ρέππας έσπευσε να χαρακτηρίσει τη στάση της ΝΔ "προσβλητική" για το Κοινοβούλιο".

    [05] ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΚΑΡΦΙ εκτιμά ότι "η μεγάλη αποχή, η επιλογή των μελών να ενισχύσουν τα πρόσωπα και την πολιτική πρόταση του Ακη και τα φαινόμενα διάλυσης του εκσυγχρονιστικού μπλοκ θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα την ανάγκη ριζικών αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "τη δόξα των ...Φοιτητικών Εκλογών ζήλεψαν - όπως φαίνεται- στο ΠΑΣΟΚ:μέχρι αργά χθες βράδυ 28 ολόκληρες ώρες αφ ότου έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών του κόμματος, οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές (Εκσυγχρονιστές και Προεδρικοί) αδυνατούν να συμφωνήσουν όχι μόνο στα αποτελέσματα, αλλά ακόμη και στο ποσοστό της Αποχής και της Συμμετοχής".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ, "η γνωστή εδώ και καιρό διάσταση στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος δεν εμφανίζεται πλέον μόνο στο επίπεδο των πολιτικών ιδεών, αλλά και στην ίδια την οργανωτική δομή του ΠΑΣΟΚ. Οι εσωκομματικές αρχαιρεσίες της περασμένης Κυριακής κατέδειξαν ότι το Κίνημα είναι χωρισμένο στα δύο και σε ο,τι αφορά την οργανωμένη του βάση, η οποία έδωσε στην πτέρυγα που πρόσκειται στον Ακη Τοσχατζόπουλο πλειοψηφία στις Περιφερειακές Επιτροπές του ΠΑΣΟΚ, ενώ αντίθετα, η "εκσυγχρονιστική" ηγεσία φαίνεται να υπερτερεί σε αριθμό γραμματέας Νομαρχιακών Επιτροπών".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει ότι "κομματικοί στρατοί σε παράταξη, μοίρασμα ρόλων και εμφανής προσπάθεια να προβληθεί η ανύπαρκτη ενότητα του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε την διαδικασία για την ανάδειξη των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών του κυβερνώντος κόμματος".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ σημειώνει ότι "σε ισχυρό πόλο μέσα στο ΠΑΣΟΚ ανέδειξαν τον υπουργό Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλο οι νομαρχιακές εκλογές , σε σημείο που να λέγεται ότι έχει αποκατασταθεί πλέον η ισορροπία με τους εκσυγχρονιστές".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ προσθέτει ότι "με το βλέμμα στο χάρτη της επικράτειας πέρασαν τη χθεσινή ημέρα οι επιτελείς των δύο κομματικών "στρατών", κυριευμένοι από το άγχος της τελικής επικράτησης στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων γραμματέων των ΝΕ του ΠΑΣΟΚ".

    ΤΟ ΒΗΜΑ ισχυρίζεται ότι "αποκαρδιωμένοι αλλά ρεαλιστές, οι υποστηρικτές του υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Α. Τσοχατζόπουλου δεν αμφισβητούν το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ: η κυριαρχία των εκσυγχρονιστών διαμορφώνει νέες ισορροπίες εντός των κόλπων του κυβερνώντος κόμματος έναν χρόνο πριν από το συνέδριο και "λύνει τα χέρια" του ενδοκομματικώς θριαμβεύσαντος πρωθυπουργού κ.Κ. Σημίτη όσον αφορά τη λήψη ριζοσπαστικών πρωτοβουλιών σε κυβερνητικό και κομματικό επίπεδο".

    [06] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Τρεις κλασικές συστάσεις. ECOFIN: Εγκρίθηκε "το φιλόδοξο" ελληνικό Πρόγραμμα Σταθερότητας".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Αποκτά ρυθμό η Σοφοκλέους. Στα 49 δις. ο τζίρος".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Βαριά η σκιά της Ιρλανδίας. Γ. Παπαντωνίου: Διατρέχουμε κίνδυνο υπερθέρμανσης στην ελληνική οικονομία".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ευρωπιέσεις για αλλαγές και σφίξιμο των μισθών. από το ECOFIN με υπογραφή και Παπαντωνίου".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "Η αγορά ανεβαίνει "ερήμην" των blue chips. Αποκαθίσταται κλίμα εμπιστοσύνης".

    [07] Πρόγραμμα Σταθερότητας

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Με πιέσεις για επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών, την εφαρμογή αυστηρότερης δημοσιονομικής πολιτικής, αλλά και συγκρατημένες αυξήσεις των μισθών, υιοθετήθηκε από το Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση. Οι βασικές συστάσεις του Συμβουλίου αφορούν στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση και στην αγορά εργασίας, με στόχο, όπως αναφέρει, να ενισχυθεί το δυναμικό της οικονομίας".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 13 February 2001 - 20:07:18 UTC