Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 01-12-11

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/12/2001
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Φορολογική μεταρρύθμιση
  • [04] Προμήθειες στρατού
  • [05] Ολυμπιακά έργα
  • [06] Πορνεία - Αλλοδαπές
  • [07] Κυπριακό
  • [08] Αγροτικές κινητοποιήσεις
  • [09] Μαθητές σχολείων
  • [10] Δηλώσεις συζύγου Μίλερ - Αντιδράσεις
  • [11] Εκπαιδευτικοί - Προσλήψεις
  • [12] Ευρωστρατός
  • [13] Καραμανλής - Οικονομική πολιτική
  • [14] Κακοκαιρία
  • [15] Υπουργός Υγείας
  • [16] Ιδιωτικά σχολεία
  • [17] Παπαντωνίου - Αλβανία
  • [18] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [19] Οικονομία

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/12/2001

    Οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η κακοκαιρία, το συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητη-ρίου για την ελληνική οικονομία και ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Στα 4 εκ. το αφορολόγητο όριο. Αλλαγές στο προσεχές εξάμηνο.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 30 μωρά στο σφυρί. Μεγάλο κύκλωμα εμπορίας βρεφών. Από 1 έως 4 εκατομμύρια το κεφάλι.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αδειάζουν τα σχολεία Από τους Ελληνες. Στοιχεία - σοκ Από το υπουργείο Παιδείας.

    Η ΑΥΓΗ: Απέλασαν 70χρονο θύμα βασανι-σμού. Ανατριχιαστική επαναπροώθηση, ενώ χθες εορτάζονταν η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρω-πίνων Δικαιωμάτων.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: "Καπέλο" 11 δις σε προμήθειες του Στρατού. Κόκκαλης και Λιακουνάκος σε νέες ... περιπέτειες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος και ακινήτων. Εξαγγέλλεται γενναία μεταρρύθμιση με προοπτική δεκαετίας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ακούνε τα πάντα στα κινητά μας. Αμερικανικής προέλευσης κέντρο παρακολού-θησης των κινητών όλων των εταιριών στήνουν ΕΥΠ και ΕΛΑΣ στην Πάρνηθα.

    ΕΘΝΟΣ: Διαγωνισμός εξπρές για 4.000 εκπαιδευτικούς. Αποκλειστικό: Αίτημα Ευθυμίου για να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Εγγύηση η Γιάννα, τρομοκράτες και ... "μπλακ άουτ" το πρόβλημα! Χθες ο Κ. Καραμανλής, αφού ενημερώθηκε για την Ολυμπιακή προετοιμασία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ηρωική έξοδο αναζητεί ο υπουργός Υγείας. Αφού τα θαλάσσωσε, Από-διαλυσε το σύστημα υγείας και διόρισε ημετέρους με εξωφρενικούς μισθούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 5.134 προσλήψεις στο Δημόσιο έως τον Ιανουάριο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο υπόγειος πόλεμος στο ΕΣΥ. Πίνακες: Τι ίσχυε, τι αλλάζει, ποιοί αντιδρούν.

    ΕΣΤΙΑ: Η ώρα της οικονομίας. Και το λεξιλόγιο του κ. Χριστοδουλάκη.

    Espresso: 14χρονη σκλάβα του σεξ στην Αθήνα. Εφερε κέρδη 46 εκατομμύρια στον μαστροπό. Εξαφάνιση μυστήριο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΔΕΗ κατά ΕΛΤΑ για υπέρογκες(!) αυξήσεις τιμών. Προκαλεί διαχειριστικό έλεγχο επικαλούμενη ανατιμήσεις δεκαπλάσιες του πληθωρισμού.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αρχισαν τα ... όργανα. Η στάση των αγροτών δημιουργεί "πονοκέφαλο" στην κυβέρνηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μαθήματα συμπεριφοράς Από την κυρία Μίλερ. Πρωτοφανής παρέμβαση της συζύγου του Αμερικανού πρέσβη.

    ΝΙΚΗ: Συνήγορο του Παιδιού ζητούν UNICEF και φορείς. Απροστάτευτα τα παιδιά και στην Ελλάδα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ξέσπασμα οργής της αγροτιάς. Δεκάδες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

    Traffic news: Γιατί η Δώρα πλαντάζει στο κλάμα; Ψυχολόγος επειγόντως στο "κοτέτσι".

    Η ΧΩΡΑ: Τα πάνω κάτω στη φορολογία. Η κυβέρνηση ανακατεύει την τράπουλα με αλχημείες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τέλος οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για χρέη. Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο ο υφυπουργός Απ. Φωτιάδης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Θερμοκρασία -10! Ο σιβηρικός χιονιάς συνεχίζει να παγώνει κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα.

    [03] Φορολογική μεταρρύθμιση

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει ότι "η δεκαετούς προ-οπτικής φορολογική μεταρρύθμιση στοχεύει στην απλούστευση του συστήματος ώστε αυτό να καταστεί δικαιότερο όσον αφορά την κατανομή των βαρών αποδοτικότερο για το κράτος και φιλικότερο προς τον πολίτη. Οπως προέκυψε Από τη χθεσινή υπό τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Ν. Χριστοδου-λάκη σύσκεψη για τον καθορισμό των μεταβολών και για το χρονοδιάγραμμα, αυξάνεται στα 4 εκ. δρχ το αφορολόγητο όριο για τα φυσικά πρόσωπα, μειώνεται στο 25% ο φορολογικός συντελεστής για τις επιχειρήσεις, εκχωρούνται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τα έσοδα Από την ακίνητη περιουσία κα. Η φορολογική μεταρρύθμιση θα ολοκληρωθεί το 2002 και θα εφαρμοσθεί για τα εισοδήματα του 2003".

    H TRAFFIC NEWS γράφει ότι "το γοργόν και χάριν έχει ... και ως εκ τούτου, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης προανήγγειλε την επιτάχυνση των διαρθρωτικών αλλαγών και των ιδιωτικοποιήσεων από το βήμα του συνεδρίου του ελληνο-αμερικανικού Επιμελητηρίου με θέμα "Η ώρα της ελληνικής οικονομίας". Μάλιστα, ο Ν. Χριστοδουλάκης δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2002 θα κατατεθεί το νομοσχέδιο με το οποίο θα ολοκληρωθεί η φορολογική μεταρρύθμιση".

    [04] Προμήθειες στρατού

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "έχοντας ολοκληρώσει την λεηλασία του ΟΤΕ ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον συνέταιρό του Θωμά Λιακουνάκο έχουν στραφεί τώρα στις προμήθειες του Στρατού χρησιμοποιώντας τα γνωστά κόλπα με τα "καπέλα" που τους επιτρέπουν αρπαχτές δεκάδων δισεκατομ-μυρίων".

    [05] Ολυμπιακά έργα

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι "σε οριακούς χρόνους κινείται η προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων! Αυτό προκύπτει Από την έκθεση την οποία έχει υποβάλει η πρόεδρος του Αθήνα 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου στην εκτελεστική επιτροπή της ΔΟΕ, η οποία σημειωτέον συνεδριάζει σήμερα στη Λωζάννη.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει ότι "για να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες του για τις καθυστερήσεις στις κατασκευές των έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έσπευσε χθες στην έδρα της οργανωτικής επιτροπής ο Κώστας Καραμανλής. Ομως η διακριτική στάση της Γιάννας Αγγελοπούλου στη διάρκεια της ενημέρωσης, δεν επέτρεψε στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να ξιφουλκήσει ξανά κατά της κυβέρνησης με τη γνωστή οξύτητα που χαρακτηρίζει την αξιωματική αντιπολίτευση στο επίμαχο ζήτημα".

    [06] Πορνεία - Αλλοδαπές

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "στοιχεία-σοκ για την παράνομη διακίνηση και εμπορία γυναικών στη χώρα μας ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια ημερίδας που διοργάνωσε ο Συνήγορος του Πολίτη. Πάνω Από 20.000 γυναίκες, στην πλειονότητά τους ανήλικες, πέφτουν θύματα. Οι περισσότερες Από αυτές είναι αλλοδαπές και έρχονται στην Ελλάδα μέσω κυκλωμάτων για μια καλύτερη ζωή".

    [07] Κυπριακό

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ισχυρίζεται ότι "Αθήνα και Λευκωσία έχουν επενδύσει πολλά στις συνομιλίες του Κύπριου προέδρου Κληρίδη με τον κατοχικό ηγέτη Ντενκτάς που θα ξεκινήσουν στις 16 Ιανουαρίου. Αν και οι δηλώσεις εκπροσώπων του κατεστημένου της Αγκυρας που ακολούθησαν το ατμοσφαιρικό δείπνο των δυο αντρών ακύρωσαν στην πράξη κάθε προσδοκία, η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει τουρκική αναδίπλωση στο Κυπριακό".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "τα νέα και πάγια δεδομένα που έχουμε είναι πρώτον η αποσύνδεση οποιασδήποτε λύσης στο Κυπριακό με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρώπη. Δεύτερον ότι η ενταξιακή πορεία της Κύπρου είναι αποσυνδεδεμένη πλέον Από τη λύση του προβλήματος. Και τρίτον η επιχειρηματολογία Ελλήνων και Τούρκων ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, παγιώνει ίσως τη διεθνοποίηση του προβλήματος όπως πάντοτε θέλαμε πλην όμως δεν πρέπει να λησμονούμε ότι στο πλαίσιο των διαδικασιών του ΟΗΕ είναι που παγιώθηκαν τα τετελεσμένα και η διχοτόμηση της Μεγαλονήσου. Με βάση τα παραπάνω δεν πρέπει να θεωρούμε πιθανή οποιαδήποτε εξέλιξη στο πρόβλημα της Κύπρου".

    [08] Αγροτικές κινητοποιήσεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) επισημαίνει ότι "στους δρόμους κατέβηκαν Από χθες οι αγρότες, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους με τριήμερα συλλαλητήρια στις πρωτεύουσες των νομών. Οι βαμβακοπαραγωγοί μετά Από εβδομαδιαία παραμονή των τρακτέρ στις πλατείες των χωριών και των κωμοπόλεων, κυρίως της Θεσσαλίας και της βόρειας Ελλάδος, βγήκαν χθες στις μεγάλες πόλεις και στις πρωτεύουσες των νομών παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους κατά μήκος των εθνικών οδών, ενώ τοπικά προχώρησαν και σε αποκλεισμούς δρόμων".

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "την αποφασιστικότητά τους να μην υποχωρήσουν και να διεκδικήσουν με μαχητικό τρόπο τα αιτήματά τους, επέδειξαν χθες οι αγρότες πολλών περιοχών της Ελλάδας, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, όσο πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων. Την ίδια ώρα, η ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας τηρεί στάση αναμονής για να διαπιστώσει αν η συμμετοχή των αγροτών θα είναι μαζική ή όχι.

    [09] Μαθητές σχολείων

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "μειονό-τητα στα σχολεία θα είναι σε λίγα χρόνια οι Ελληνες μαθητές, αφού ο αριθμός των αλλοδαπών - και ιδιαίτερα των Αλβανών - αυξάνεται αλματωδώς. Την ίδια ώρα πολλοί Ελληνες εγκαταλείπουν τα σχολεία, με τη Θράκη να παρουσιάζει το υψηλότερο ποσοστό μαθητικής διαρροής".

    [10] Δηλώσεις συζύγου Μίλερ - Αντιδράσεις

    Σύμφωνα με τα ΝΕΑ "σε πρωτοφανή μαθήματα συμπεριφοράς προς τις ελληνικές αρχές προέβη χθες η σύζυγος του Αμερικανού πρέσβη κ. Τόμας Μίλερ αναφερόμενη στο πρόβλημα των γυναικών που έχουν πέσει θύματα εκμετάλ-λευσης Από κυκλώματα σωματεμπορίας. Η ψυχολόγος κ. Μπόνι Μίλερ, Από το βήμα ειδικής ημερίδας, επέκρινε την Ελληνική Αστυνομία για αναποτελεσματικότητα. Και καταθέτοντας τις εμπειρίες της Από τη Βοσνία, τον προηγούμενο σταθμό τους συζύγου της, συμπέρανε ότι "η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ χειρότερη" και αυτό "αποτελεί όνειδος" για τη χώρα μας".

    [11] Εκπαιδευτικοί - Προσλήψεις

    Το ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "πανελλήνιο διαγωνι-σμό για πρόσληψη 4.000 εκπαιδευτικών, ώστε να καλυφθούν οι κενές θέσεις στα σχολεία, ζήτησε Από το ΑΣΕΠ ο υπουργός Παιδείας. Ο διαγωνισμός θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2002 και οι εκπαιδευτικοί θα αρχίσουν να εργάζονται στα σχολεία Από το Σεπτέμβριο του 2002. Ο κ. Ευθυμίου ζήτησε η εξεταστέα ύλη να είναι ίδια με εκείνη του προηγούμενου διαγωνισμού".

    [12] Ευρωστρατός

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκτιμά ότι "ιδιαίτερα προβληματική για τα εθνικά συμφέροντα εμφανίζεται η προοπτική συγκρότησης του Ευρωστρατού, όπως προκύπτει Από το πλήρες κείμενο της αμερικανοβρετανικής πρότασης. Η πρόταση που φέρει τον εύγλωττο τίτλο "Κείμενο της Κωνσταντινούπολης" παρέχει την εγγύηση στην Αγκυρα ότι η Ευρωπαϊκή Πολιτική Ασφάλειας και Αμυνας "σε καμία περίπτωση και σε καμία μορφή κρίσεως" δεν θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της. Και ακόμη διατηρεί το δικαίωμα να αναστέλλει επιχειρήσεις του Ευρωστρατού επικαλούμενη είτε λόγους "γεωγραφικής εγγύτητας" είτε "εθνικά συμφέροντα ασφαλείας".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "στη Σύνοδο Κορυφής του Λάακεν, είτε ακόμη στην ισπανική προεδρία, είτε τέλος και στη διακυβερνητική διάσκεψη του 2004, παραπέμπονται οι αποφάσεις ως προς τη συγκρότηση του ευρωστρατού, δεδομένης της νέας εμπλοκής που επιβεβαιώθηκε χθες, στο συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών. Συγκεκρι-μένα, μετά την άρση των τουρκικών αντιρρήσεων (στη βάση μιας βρετανο-αμερικανι-κής πρότασης) ήρθε η σειρά της Αθήνας να ζητήσει ορισμένες εγγυήσεις - ανανεώνοντας την εμπλοκή".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει ότι "παρ΄ ότι εγνώσθη και από πλευράς Αγκυρας και έγινε δεκτό χθες και στην Αθήνα ότι επί μη κειμένου ή έστω επί άτυπου κειμένου γίνεται η συζήτηση για τον Ευρωστρατό σε ό,τι αφορά την συμφωνία Αγκυρας, Ουάσινγκτον, Λονδίνου, οι πιέσεις αυτού του άξονα είναι τόσο ισχυρές επί της ουσίας ώστε, στο συμβούλιο Γεν. Υποθέσεων της Ε. Ενωσης χθες στις Βρυξέλλες, η ελληνική πλευρά έδωσε μεν την μάχη χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα".

    [13] Καραμανλής - Οικονομική πολιτική

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) γράφει ότι "έξι βασικούς άξονες πάνω στους οποίους είναι ανάγκη να στηριχθεί η οικονομική και κοινωνική πολιτική της χώρας, παρουσίασε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Καραμανλής, εξαπολύοντας παράλληλα δριμύ-τατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε για 'λογιστικά' πλεονάσματα στον φετινό προϋπολογισμό, για κρυφά χρέη ύψους 4 τρις. δραχμών και για παράνομες παρεμβάσεις στο Χρηματιστήριο, που οδήγησαν σε οικονομική καταστροφή 1,5 εκατ. επενδυτές".

    [14] Κακοκαιρία

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "τέσσερις ανθρώπους σκότωσε η κακοκαιρία που πλήττει από την περασμένη βδομάδα τη χώρα. Παρά την ύφεση που θα υπάρξει το επόμενο διήμερο, από την Πέμπτη ο καιρός θα επιδεινωθεί".

    [15] Υπουργός Υγείας

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "με οδυνηρό τρόπο για την κυβέρνηση ήρθε στην επιφάνεια η κόντρα, που όπως όλα δείχνουν βρίσκεται σε έξαρση, μεταξύ του υπουργού Υγείας από τη μία και συνεργατών του πρωθυπουργού, αλλά και του διοικητή του ΙΚΑ Μ. Νεκτάριου, από την άλλη".

    [16] Ιδιωτικά σχολεία

    Η ΕΣΤΙΑ υπογραμμίζει ότι "εμμέσως πλην σαφώς, το υπουργείο Παιδείας κρατικοποιεί τα ιδιωτικά σχολεία, τα καταδικάζει στην θλιβερή μετριότητα των δημοσίων και 'προστατεύει' μία κατηγορία εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα εις βάρος άλλων κατηγοριών, γεγονός που συνιστά και κοινωνική πρόκληση".

    [17] Παπαντωνίου - Αλβανία

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι "η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας θα είναι ένα από τα κύρια θέματα που θα θέσει στο τραπέζι της συζήτησης με την πολιτική ηγεσία της Αλβανίας ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαν-τωνίου, ο οποίος από σήμερα πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στα Τίρανα".

    [18] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Μεγάλο απόθεμα ανάπτυξης". Μήνυμα Χριστοδουλάκη για επενδύσεις".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ξένες μετοχές στο ταμπλό της Σοφοκλέους. Π. Αλεξάκης: Η Σοφοκλέους "θα πουλά περιοχή", κι όχι μόνο Ελλάδα, στους ξένους επενδυτές".

    ΚΕΡΔΟΣ: "4 νόμοι για ανάπτυξη. Ο Ν. Χριστοδουλάκης οριοθετεί τους άμεσους στόχους για την οικονομία".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "5 παρεμβάσεις έως τον Ιούνιο για προσέλκυση ξένων επενδυτών".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: "4 νέες δέσμες μέτρων για επενδύσεις, ανάπτυξη. Και επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων. Εξαγγελίες Χριστοδουλάκη με χρονοδιάγραμμα".

    [19] Οικονομία

    Το ΚΕΡΔΟΣ γράφει ότι "Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων, η αναμόρφωση του αναπτυξιακού νόμου, η δημιουργία ισχυρών επιχειρηματικών μονάδων και οι νέες κανονιστικές αρμοδιότητες του ΧΑΑ είναι οι βασικοί στόχοι της κυβέρνησης που θα προωθηθούν άμεσα με αντίστοιχα νομοσχέδια, συνοδεύοντας τη φορολογική μεταρρύθμιση που θα ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο χρόνο, όπως το οριοθέτησε χθες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 11 December 2001 - 15:48:02 UTC