Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-01-25

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/01/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ελληνοτουρκικά-Εξωτερική πολιτική
  • [04] Πανεπιστημιακοί γιατροί-Αντιδράσεις
  • [05] ΝΔ-Δημοσκόπηση
  • [06] "Αθήνα 2004"
  • [07] Αγροτικές κινητοποιήσεις
  • [08] Κυπριακό
  • [09] Τηλεπικοινωνίες-Απελευθέρωση
  • [10] Ασφαλιστικό
  • [11] Τρομοκρατία
  • [12] Πρόταση για το Ασφαλιστικό - Σημίτης-Αντιδράσεις
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Χρηματιστήριο-Πρόστιμο-Αντιδράσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/01/2002

    Οι αντιδράσεις για την κατάθεση της πρότασης 45 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για το ασφαλιστικό, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό και οι πληροφορίες για νέες απομακρύνσεις στελεχών από το "Αθήνα 2004", είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Φρένο στο "λίφτινγκ" των Πανελλαδικών. Νέους όρους στις εξετάσεις επιβάλλει το ΣτΕ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 45 εκατομμύρια αποδίδει κάθε αλλοδαπή. "Βαριά βιομηχανία" το παράνομο σεξ στην Ελλάδα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ομηρος και πάλι ο Σημίτης. Ομάδα κρούσης στο ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει αλλαγή ηγεσίας.

    Η ΑΥΓΗ: ΠΑΣΟΚ: Μάχη εξουσίας με αιχμή το Ασφαλιστικό. Ρωγμές στην πλειοψηφία του συνεδρίου.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: 20.000 νέες θέσεις εργασίας δημιούργησε ο Βερελής. Επανάσταση στις τηλεπικοινωνίες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο κ. Σημίτης "σηκώνει το γάντι της ανταρσίας". Η νέα κρίση στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στεγαστικά από ΟΕΚ και σε χωρισμένους ή εν διαστάσει.

    ΕΘΝΟΣ: Το σχέδιο "αδιάφθοροι" για τους Δημοσίους Υπαλλήλους. Ποιό πακέτο μέτρων συζητά το υπουργείο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ζητείται... σπόγγος να μας σβήσει από τον μαυροπίνακα. Στη δεύτερη θέση επικινδυνότητος της νόσου των τρελλών αγελάδων μας εγγράφουν στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη για τα εθνικά θέματα. Στη διακομματική Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών της Βουλής υπό τον Γ. Παπανδρέου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα μυστικά του Ε3 για τους επαγγελματίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Καμπανάκι για την ανεργία. Πρώτη σε ανεργία νέων η Ελλάδα, 2η στο σύνολο.

    ΕΣΤΙΑ: Πρωθυπουργός υπό αίρεσιν. Τι σημαίνουν οι 45 υπογραφές.

    Espresso: Ετσι με κατάντησε ο Φουστάνος. Η Β. Κανελλοπούλου με αγωγή ζητάει 200 εκ. Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της απαντάει με αγωγή και ο πλαστικός χειρούργος.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αιφνίδια κρίση στην κυβέρνηση με πρόσχημα το Ασφαλιστικό.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Τέρμα στην εσωστρέφεια. Απάντηση Σημίτη στην "κίνηση των 45".

    ΤΑ ΝΕΑ: Μαύρη αγορά προσωπικών στοιχείων μαθητών Β' Λυκείου. Τρία κυκλώματα εμπορίας ερευνά η επιτροπή Δαφέρμου.

    ΝΙΚΗ: Κρίση ανασφάλειας. Οργή Σημίτη κατά των 45 της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Σύγχρονη λαϊκή ανάγκη η Παιδεία. Εκδήλωση-συζήτηση της ΚΕ του ΚΚΕ.

    Traffic news: Ηφαίστειο ο Μάκης (Τριαντα-φυλλόπουλος). Βαριές κατηγορίες για ανάμιξη βουλευτή σε παράνομο τζόγο.

    Η ΧΩΡΑ: Ακίνητα: Πίσω ολοταχώς για τις αντικειμενικές τιμές.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 20 εκατ. νέες θέσεις εργασίας ως το 2010. Ρομάνο Πρόντι και Αννα Διαμαντοπούλου προτείνουν δράσεις κατά της ανεργίας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Αφήνουν εκτός τη Βόρεια Ελλάδα από τα κοινοτικά προγράμματα. Καπέλωμα από αθηναϊκά κυκλώματα καταγγέλλουν φορείς.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Υπό το φόβο του κλοφέν Κοζάνη-Βόρεια Ελλάδα.

    [03] Ελληνοτουρκικά-Εξωτερική πολιτική

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "ο υπουργός Εξωτερικών ζητεί την υποστήριξη των κομμάτων της Βουλής, επισημαίνοντας τη συνέχιση της σκληρής στάσης από την πλευρά της Τουρκίας. Ιδιαίτερα ανήσυχος για την πορεία των εθνικών μας θεμάτων εμφανίσθηκε χθες στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής ο Γ. Παπανδρέου, προβλέποντας μάλιστα και επιτάχυνση των όποιων εξελίξεων μέσα στο 2002".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "αν συνάγεται κάτι ουσιαστικό, όχι ακριβώς νέο, αλλά όμως καθοριστικό εφ' όσον εκδηλώθηκε επισήμως και δημόσια ως πρόθεση και σχεδιασμός από τις Κοινοβουλευτικές και Διακομματικές διαδικασίες σε θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι το εξής: Ειδικά σε ό,τι αφορά τα ελληνοτουρκικά η κυβέρνηση δια του υπ. Εξωτερικών ανακοινώνει διάλογο υπό προϋπο-θέσεις (σεβασμός κυριαρχικών δικαιωμάτων κλπ) με την Τουρκία για τα διμερή - βλέπε Αιγαίο - και η αξιωματική αντιπολίτευση συμφωνεί".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ εκτιμά ότι "την ίδια στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση, μετά από το ταξίδι του πρωθυπουργού Κ. Σημίτης στην Ουάσιγκτον και ως αποτέλεσμα των πιέσεων που εκεί δέχθηκε, προετοιμάζεται να προσέλθει στο τραπέζι του εφ' όλης της ύλης ελληνοτουρκικού διαλόγου, ο εκπρόσωπος και υπουργός Τύπου της τουρκικής κυβέρνησης Σουρκού Γκιουρέλ με ομιλία του -και μάλιστα σε ευρωπαϊκό ακροατήριο- διαλύει κάθε ψευδαίσθηση που επιμελώς καλλιεργείται στην Αθήνα περί "αγαθών" τουρκικών προθέσεων".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει ότι "στις 12 και 13 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη κοινό φόρουμ της Ισλαμικής Διάσκεψης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με πρωτοβουλία της Τουρκίας. Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Παπανδρέου απεδέχθη ήδη την πρόσκληση. Μόνο που προσκεκλημένος είναι και ο ψευδοϋπουργός Εξωτερικών του κατοχικού καθεστώτος".

    Η Espresso ισχυρίζεται ότι "τεντώνει επικίνδυνα το σκοινί η Τουρκία στις διεκδικήσεις της σε βάρος της χώρας μας. Με νέο διάβημά της - αυτή τη φορά προς τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) - η Αγκυρα επανέρχεται στις πάγιες διεκδικήσεις της για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου και των Δωδεκανήσων".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι "επιθετικό-τερη συμπεριφορά εκδήλωσαν χθες τα παρανομούντα, όπως κάθε μέρα τον τελευταίο καιρό, τουρκικά μαχητικά. Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΑ, στο βόρειο Αιγαίο, μετά τη μία το μεσημέρι και μέχρι τη δύση του ηλίου, γινόταν κάτι που ούτε λίγο ούτε πολύ έμοιαζε με εικονικό πόλεμο: δεκαεφτά σχηματισμοί τουρκικών F-16, 34 συνολικά αεροπλάνα, μπαινόβγαιναν επανειλημμένα χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης στο FIR Αθηνών, πραγματοποιώντας συνολικά 17 παραβιάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας και παραβιάζοντας 22 φορές στη σειρά τον εθνικό εναέριο χώρο".

    Η Traffic news τονίζει ότι "την απόφαση της κυβέρνησης να λειτουργήσει μέσα στο 2002 το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, ενημερώνοντας κεκλεισμένων των θυρών την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής. Το σχετικό νομοσχέδιο θα δοθεί στα κόμματα σε 20 μέρες".

    [04] Πανεπιστημιακοί γιατροί-Αντιδράσεις

    Το ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι "αποφασισμένο να κερδίσει τη "μάχη" με τους πανεπιστημιακούς γιατρούς είναι το υπουργείο Υγείας. Παρά τη χθεσινή ήρεμη εικόνα στα χειρουργεία του "Λαϊκού", το υπουργείο εμμένει στις θέσεις του. Εκφράζει δε αισιοδοξία για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας την προσεχή Πέμπτη, σχετικά με τη νομιμότητα ή μη της παράλληλης απασχόλησης των πανεπι-στημιακών στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "ότι χρειαζόταν γενναία παρέμβασις για την αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι πέραν πάσης αμφιβολίας. Ομως από την ψήφιση του σχετικού νόμου ενώ δεν είδαμε καμμία απολύτως βελτίωση του ΕΣΥ, ζούμε την επί μήνες - και άγνωστο για πόσο ακόμη - απορρύθμιση των Ιατρικών Σχολών που εξελίχθηκε σε αποσυντονισμό των Πανεπιστημιακών Κλινικών των Νοσοκομείων".

    [05] ΝΔ-Δημοσκόπηση

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι "στις επτά ποσοστιαίες μονάδες υπέρ της ΝΔ έχει εκτοξευθεί η διαφορά που χωρίζει τα δύο μεγάλα κόμματα, σύμφωνα με τις τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις που έχει στο συρτάρι του ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής. Το σημαντικότερο όμως στοιχείο που έχει προκαλέσει ικανοποίηση στο επιτελείο της Ρηγίλλης είναι η μεγάλη διείσδυση που έχει η ΝΔ στην εκλογική "δεξαμενή" του ΠΑΣΟΚ, στοιχείο που έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό αλλά και ανησυχία στο Μαξίμου".

    [06] "Αθήνα 2004"

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ αναφέρει ότι "θα συνεχιστούν οι "αποκεφαλισμοί" στην "Αθήνα 2004", λόγω της διαρροής του πολυσυζητημένου εγγράφου για την πορεία των έργων, ενώ η ΝΔ, με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου Θ. Ρουσσόπουλου και της αρμόδιας τομεάρχου Φ. Πάλλη-Πετραλιά επιτίθεται στην κυβέρνηση και εμμέσως στην κ. Αγγελοπούλου για τις απολύσεις".

    [07] Αγροτικές κινητοποιήσεις

    Η ΝΙΚΗ σημειώνει ότι "αποφασισμένοι να προχωρήσουν στις εξαγγελθείσες κινητοποιή-σεις τους δηλώνουν οι αγρότες, που τη Δευτέρα βγάζουν εκ νέου τα τρακτέρ τους στα Τέμπη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και τα πρώτα μπλόκα σε εθνικές οδούς. Μπροστά στο ενδεχόμενο αυτό η διυπουργική επιτροπή αποφάσισε χθες να εντείνει την ...επικοινωνιακή της προσπάθεια για την προβολή των κυβερνητικών θέσεων".

    [08] Κυπριακό

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει ότι "την έντονη αντίδραση της κυπριακής κυβέρνησης - η οποία έχει προβεί σε διάβημα διαμαρτυρίας, δια του υπουργείου Εξωτερικών - προκάλεσε η απόφαση των Αμερικανών να εγκαινιάσουν τα νέα γραφεία της πρεσβείας των ΗΠΑ στα κατεχόμενα. Ο Αμερικανός πρέσβης Ντόναλντ Μπάτλερ, εγκαινίασε τα γραφεία παρουσία του Ραούφ Ντενκτάς, του Τούρκου "πρέσβη" Χαγιάτ Γκιουβέρν, καθώς και της ηγεσίας του "Αττίλα".

    [09] Τηλεπικοινωνίες-Απελευθέρωση

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "απελευθέρωση ... θέσεων εργασίας δημιουργεί η πολιτική του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Βερελή, στον χώρο των τηλεπικοινωνιών καθώς τα επόμενα Τρία χρόνια θα γίνουν επενδύσεις ύψους 2 τρις δρχ και θα δημιουργηθούν 20.000 νέες θέσεις εργασίας στον τομέα".

    [10] Ασφαλιστικό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) σημειώνει ότι "ανοίγει τα χαρτιά της στα μέσα Φεβρουαρίου η κυβέρνηση με τις αλλαγές που θα προτείνει στο Ασφαλιστικό και στην απόφασή της αυτή συνέβαλε λίγο πολύ η πίεση που άσκησαν οι 45 βουλευτές με τη δική τους πρόταση που κατέθεσαν προχθές σχετικά με τις κατευθύνσεις επίλυσης του κρίσιμου ζητήματος".

    [11] Τρομοκρατία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι "ως "μέγα σχολείο για την ΕΛ.ΑΣ" χαρακτήρισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχ. Χρυσοχοίδης τη συνεργασία των ελληνικών διωκτικών αρχών με τις αντίστοιχες βρετανικές, εστιάζοντας την εκτίμησή του στο γεγονός ότι "η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας είναι ιστορική". Ο κ. Χρυσοχοϊδης τόνισε πως η όλη προσπάθεια για την εξάλειψη του φαινομένου αφορά στην όλη διαδρομή της τρομοκρατίας στη χώρα μας".

    [12] Πρόταση για το Ασφαλιστικό - Σημίτης-Αντιδράσεις

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "εχθρική ενέργεια που βλάπτει το ΠΑΣΟΚ είναι η με πρωτοβουλία Θ. Τσουκάτου παρέμβαση 44 βουλευτών που ζητούν "άμεση" (!) λύση του Ασφαλιστικού. Η διαπίστωση ανήκει στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, και διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου. Εγινε δε προσπάθεια να κρατηθεί μυστική, λόγω της σοβαρότητάς της. Μέλη του υπουργικού συμβουλίου πως ο Ε. Βενιζέλος, ο Κ. Σκανδαλίδης και επισήμαναν στον κ. Σημίτη τη σοβαρότητα της εκτίμησης αυτής, και τον προέτρεψαν να την αποσύρει, όπως και έγινε, από τα επίσημα πρακτικά".

    ΤΟ ΒΗΜΑ προσθέτει ότι "οι ερμηνείες για την επιλογή του πρωθυπουργού να διατηρήσει τους υψηλούς τόνους ποικίλλουν, αλλά συνεργάτης του είπε στο ΒΗΜΑ ότι στόχος του είναι να δώσει στους υπόλοιπους "44" να καταλάβουν ότι ο κ. Θ. Τσουκάτος και οι πρωτοβουλίες του τον ενοχλούν αφάνταστα, διότι θεωρεί ότι έχουν υπονομευτική διάσταση και να τον απομονώσουν. Αλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όντως οι προσωπικές σχέσεις του πρωθυπουργού και του "στρατηγού" εν αποστρατεία είναι εξαιρετικά κακές".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "τα ρήγματα στην πλειοψηφία του πρόσφατου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ανέδειξε η αντιπαράθεση γύρω από το κείμενο των 45 βουλευτών για το Ασφαλιστικό. Η διαφοροποίηση τόσο μεγάλου αριθμού κυβερνητικών βουλευτών από την κυβερνητική πολιτική δεν περιορίζεται στο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα της ασφάλισης, αλλά προϊδεάζει για τη μάχη εξουσίας και διαδοχής που βρίσκεται σε ανάπτυξη στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "στην προ του Συνεδρίου εποχή των αντιπαραθέσεων και της εσωστρέφειας επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ. Και ο πρωθυπουργός δέχεται πλέον τα πυρά μιας σημαντικής μερίδας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ενώ χθες στη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου ο κ. Σημίτης αποδοκίμασε έντονα τον κ. Τσουκάτο και τους "45".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) εκτιμά ότι "σε οριακό σημείο βρίσκεται και πάλι το ΠΑΣΟΚ καθώς η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα απειλεί την επιφανειακή ενότητα κυβέρνησης και κόμματος".

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: "Πολιτική αναταραχή στο ασφαλιστικό. Σε βαρύ κλίμα για την κυβέρνηση αναμένεται η έναρξη του διαλόγου".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Πρόστιμο 225.000 ευρώ στη Salomon. Για πρώτη φορά η επιτροπή κεφαλαιαγοράς τιμωρεί ξένο Οίκο για χρηματιστηριακά παιχνίδια".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Γκρίνσπαν, Nokia, Boeing δίνουν φτερά στις αγορές. Ελπίδες ανάκαμψης και θετικά αποτελέσματα σε επιχειρήσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Χοντρό παζάρι με κατασκευαστικές. Ενω΄31/1 λήγει η προθεσμία για τις συγχωνεύσεις".

    [14] Χρηματιστήριο-Πρόστιμο-Αντιδράσεις

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "μέτωπο" με τους ξένους θεσμικούς άνοιξε χθες η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, καθώς με μια πρωτόγνωρη, για τα πρόσφατα δεδομένα του ελληνικού Χρηματιστηρίου απόφαση, προχώρησε στην επιβολή προστίμου ύψους 225.000 ευρώ στη Schroder Salomon Smith Barney, έχοντας αποφανθεί ότι ο συγκεκριμένος επενδυτικός φορέας είχε υποπέσει σε κατάχρηση εμπιστευτικών πληροφοριών". 
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 25 January 2002 - 15:19:19 UTC