Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-09-24

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/09/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυπριακό
  • [04] Διεθνή χρηματιστήρια
  • [05] Ελληνοτουρκικά
  • [06] Τρομοκρατία
  • [07] Γερμανία-ΗΠΑ
  • [08] Νίκη Σρέντερ-Ελλάδα
  • [09] Ανατιμήσεις σε προϊόντα
  • [10] Περιοδεία Σημίτη
  • [11] Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές
  • [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [13] Διεθνή χρηματιστήρια

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 24/09/2002

    Η επανεκλογή του Γερμανού καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ, οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, οι έρευνες για την τρομοκρατία και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Νομιμοποιήσεις εξπρές για τα αυθαίρετα. Δηλώσεις του γγ πολεοδομικού σχεδιασμού του ΥΠΕΧΩΔΕ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Πριμ στις συντάξεις του Δημοσίου. Προεκλογικά ''δώρα'' της κυβέρνησης.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ανοχή τέλος. Γιατί ο Καραμανλής υπογράφει το ''στείλτε μήνυμα'' στις δημοτικές.

    Η ΑΥΓΗ: Ορους θέτουν οι ΗΠΑ στον Σρέντερ. Αγκάθι οι προεκλογικές δεσμεύσεις για το Ιράκ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πάμε για κραχ διαρκείας σε οικονομία και Χρηματιστήριο. Τα αμερικανικά παιχνίδια με την εισβολή στο Ιράκ βουλιάζουν τις αγορές.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Η νίκη του κ. Σρέντερ θύμωσε τον κ. Μπους. Οι Σοσιαλδημοκράτες εμμένουν στη θέση τους εναντίον του πολέμου. Τι σημαίνει για την Ευρώπη και την Ελλάδα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 250.000 αυθαίρετα στο σχέδιο μέσω δήμων. Επιταχύνονται οι διαδικασίες ένταξης.

    ΕΘΝΟΣ: Οι 5.068 προσλήψεις που ''τρέχουν'' στο Δημόσιο. Σε στρατό-υπουργεία και οργανισμούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Και τώρα θυμήθηκε την Ντόρα! Ο Μήτσος (Αβραμόπουλος) από χθες... ξανά προς τη ΝΔ τραβά.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κόψτε κλήσεις να γεμίσουν τα ταμεία. Οι κυβερνώντες ανέθεσαν στην Τροχαία ρόλο φοροεισπράκτορα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αιτήσεις τώρα για 3.068 θέσεις στο Δημόσιο. Ετοιμάζεται και νέα προκήρυξη για 3.500 προσλήψεις στους ΟΤΑ τον Ιανουάριο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ''Μούτρα'' Μπους για τη νίκη Σρέντερ. Οι Πράσινοι και 8.864 ψήφοι νίκησαν τους Χριστιανοδημοκράτες.

    ΕΣΤΙΑ: Διαφέρουν Ελλάς-Γερμανία. Εδώ τα πράγματα δεν αναστρέφονται.

    Espresso: Η 17Ν και ο αδελφός μου ο Βενάρδος. Η αδελφή του Αννίτα μιλάει στην ''Espresso''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το μήνυμα της Γερμανίας. Ολοταχώς προς ευρωπαϊκή ενοποίηση, κριτική στάση έναντι των ΗΠΑ και πίστη στο Σύμφωνο Σταθερότητας.

    Ο ΛΟΓΟΣ: ''Οχι'' στο αίτημα του Ζεράρ ντε Βιλιέ. Στο ζήτημα των συνθηκών κράτησης επιμένουν οι συνήγοροι.

    ΤΑ ΝΕΑ: Ανισότητες σοκ στο Δημόσιο. Ντοκουμέντο με όλα τα επιδόματα.

    ΝΙΚΗ: Αισχροκέρδεια μέχρι 600%. Οι μεσάζοντες εκτοξεύουν τις τιμές στα οπωροκηπευτικά.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Τύμπανα πολέμου κατά των λαών της περιοχής. Ετοιμα τα σχέδια κατά του Ιράκ από ΗΠΑ-Βρετανία.

    Traffic news: Βάλτε φίμωτρο στον Τράγκα. Η Σωτηροπούλου σέρνει κανάλια και δημοσιογράφους στα δικαστήρια. Τράγκας: ''Απο την αρχή μέχρι σήμερα λέει ψέματα και πέφτει σε αντιφάσεις''.

    Η ΧΩΡΑ: Αυτός είναι ο σύνδεσμος με τον Κασίμη. Ερχονται νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις και φωτογραφίες.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Παράνομες αγορές μέσα στις λαϊκές. Σύμφωνα με καταγγελίες των ίδιων των παραγωγών και εμπόρων.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Δεκανίκι επιδομάτων στους συνταξιούχους. Αρχίζουν από σήμερα οι καταβολές... εξομάλυνσης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Δραστική μείωση φόρων για ακίνητα και μετοχές. Κατατίθεται στη Βουλή το 2ο νομοσχέδιο.

    [03] Κυπριακό

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη πρέπει να επωφεληθούν της ευκαιρίας που παρουσιάζεται ώστε να επιλυθεί το Κυπριακό σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Αυτό τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών μετά τη συνάντησή του με τον ειδικό απεσταλμένο των Ηνωμένων Εθνών Αλβαρο ντε Σότο''.

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ,'' ο Ραούφ Ντενκτάς διεκδικεί την παραχώρηση ιθαγένειας του μελλοντικού Κυπριακού Κράτους από τα δύο συστατικά ''ισότιμα'' κράτη που προτείνει να δημιουργηθούν στο περιβόητο έγγραφό του, το οποίο ονοματίζει ''όραμα'' για το μέλλον της Κύπρου''.

    H Espresso γράφει ότι ''προκλητικό κείμενο, που υιοθετεί όλες τις απόψεις του Ραούφ Ντενκτάς και της Αγκυρας για το Κυπριακό, έχει κατατεθεί από τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα, Τόμας Μίλερ, στο ελληνικό ΥΠΕΞ με παράλληλη κοινοποίηση στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Σύμφωνα με έκγυρες πηγές του ελληνικού Πενταγώνου, το κείμενο με προκλητικό τρόπο προτείνει ότι η λύση στο πολιτικό πρόβλημα της Κύπρου θα πρέπει να βασίζεται στην επιλογή δύο προέδρων, τόσο από την τουρκοκυπριακή όσο και από την ελληνοκυπριακή πλευρά''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι ''απαισιόδοξος για την επίλυση του Κυπριακού εμφανίστηκε χθες ο ειδικός εκπρόσωπος του γγ του ΟΗΕ Αλβαρο ντε Σότο καθώς μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, έκανε λόγο για ''βαθιά χάσματα'' που χωρίζουν τις δύο κοινότητες''.

    [04] Διεθνή χρηματιστήρια

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι ''με κραχ απειλεί την παγκόσμια Οικονομική δραστηριότητα, η εμμονή του Αμερικανού προέδρου Μπους να βομβαρδίσει το Ιράκ με στόχο να ανατρέψει το Σαντάμ Χουσεϊν. Ηδη, τα συμπτώματα πανικού που έχουν καταλάβει τις διεθνείς αγορές, είναι απολύτως εμφανή, έστω κι αν τόσο οι καλά γνωρίζοντες τα στρατηγικά σχέδια που εξυφαίνονται στα υπόγεια του πενταγώνου και της CIA, όσο και οι επίσημες τοποθετήσεις των Αξιωματούχων του Λευκού Οίκου, τοποθετούν την στρατιωτική επιχείρηση στη Βαγδάτη και στις απέραντες Ιρακινές Ερήμους τον ερχόμενο Ιανουάριο''.

    [05] Ελληνοτουρκικά

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ''συντηρεί τους προκλητικούς τόνους η Αγκυρα και μάλιστα δια στόματος αρχηγού στρατού της , του στρατηγού Αϊτάτς Γιαλμάν, ο οποίος επιθεωρώντας τις στρατιωτικές μονάδες του ''Αττίλα'' στην κατεχόμενη Κύπρο, δήλωσε ότι τα κατεχόμενα θα παραμείνουν για πάντα τουρκικά, προσθέτοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό των Τουρκοκυπρίων και ισχυρίστηκε οτι η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο βάσει διεθνών συμφωνιών για να εμποδίσει δήθεν την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα''.

    [06] Τρομοκρατία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι ''ένα ένα βγαίνουν στην επιφάνεια τα στοιχεία εκείνα που ενισχύουν την άποψη τόσο του εισαγγελέα Εφετών Κυριάκου Καρούτσου όσο και του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου για την προσωρινή κράτηση της Αγγελικής Σωτηροπούλου στις φυλακές. Η Κική της τρομοκρατικής οργάνωσης ''17Ν'' επιβεβαίωσε τελικά στην απολογία της ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή, Λεωνίδα Ζερβομπεάκου, διαψεύδοντας τον εαυτό της και τα όσα υποστήριζε...με νύχια και με δόντια στην ένορκη κατάθεσή της στην Ασφάλεια την παρουσία της στη γιάφκα της οδού Δαμάρεως''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι ''στην πλέον κρίσιμη φάση μπαίνουν οι έρευνες για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας στη χώρα μας καθώς αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να επισκεφθεί τους κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού ο αρμόδιος για θέματα τρομοκρατίας, εισαγγελέας Ι. Διώτης''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει οτι ''στροφή 180ο μοιρών σε σχέση με αυτά που ισχυριζόταν μέχρι και την στιγμή της σύλληψής της έκανε κατά την ανάκρισή της έκανε κατά την ανάκρισή της η Αγγ. Σωτηροπούλου η οποία, όπως έγινε γνωστό παραδέχθηκε οτι είχε επισκεφθεί μαζί με τον Δ. Κουφοντίνα το διαμέρισμα - γιάφκα της οδού Δαμάρεως το οποίο όμως λέει οτι τότε ήταν άδειο και πίστεψε οτι ανήκε σε πελάτη του συντρόφου της''.

    [07] Γερμανία-ΗΠΑ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι ''η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας με εκπεφρασμένη τη βούληση απογαλακτισμού και χειραφέτησης από την Ουάσιγκτον, αλλά κοινοβουλευτικά ασθενέστερη, θα θελήσει προφανώς να αμβλύνει τις εντυπώσεις αντίθεσης με τις ΗΠΑ αλλά στην πράξη θα είναι αναγκασμένη να εντείνει από εδώ και πέρα τις προσπάθειές της για την επίσπευση της ευρωπαϊκής ενοποίησης. Ηδη, η γερμανική διπλωματία δραστηριοποιείται εντόνως προς αυτήν την κατεύθυνση και δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προώθηση του ευρωπαϊκού Συντάγματος, που θα αποτελέσει τη βάση ενίσχυσης πολιτικής ενοποίησης της Ευρώπης και τον προπομπό της προωθούμενης ευρωπαϊκής κυβέρνησης''.

    Το ΒΗΜΑ υποστηρίζει οτι ''η διακηρυχθείσα άρνηση του Γκέρχαρντ Σρέντερ να συνδράμει στη σχεδιαζόμενη αμερικανική επίθεση εναντίον του Ιράκ προκάλεσε θυμό στην Ουάσιγκτον. Ως αργά χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους απέφευγε επιδεικτικώς ακόμη και να αποστείλει τα τυπικά συγχαρητήρια στον Σοσιαλδημοκράτη καγκελάριο της Γερμανίας για την επανεκλογή του''.

    Η ΑΥΓΗ προσθέτει οτι ''με έκδηλη δυσφορία, αλλά και την άμεση άσκηση πιέσεων στον Γκέρχαρντ Σρέντερ αντιδρά η Ουάσιγκτον στο αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών, όπου επιβλήθηκε με οριακή διαφορά ο κυβερνητικός συνασπισμός Σοσιαλδημοκρατών-Πρασίνων''.

    [08] Νίκη Σρέντερ-Ελλάδα

    Η Traffic Νews γράφει οτι ''το εγκώμιο του Κώστα Σημίτη έπλεξε ο καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ για το ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα στα Βαλκάνια, αλλά και προσωπικά ο Ελληνας πρωθυπουργός στα πλαίσια της ΕΕ''.

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι ''οι συνθήκες της επανεκλογής Σρέντερ στην Γερμανία δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνες υπό τις οποίες θα διενεργηθούν οι βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Οσο και αν το ΠΑΣΟΚ θέλη να παρουσιάζη το αποτέλεσμα της Γερμανίας ως ''πρόκριμα'' για νέα νίκη του κ. Σημίτη, εδώ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά: Το προβάδισμα της ΝΔ δεν αναστρέφεται''.

    [09] Ανατιμήσεις σε προϊόντα

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι ''χονδρέμποροι και μεσάζοντες αποτελούν την πραγματική μάστιγα που ευθύνεται για το διογκούμενο κύμα ακρίβειας στα αγροτικά προϊόντα. Η ανεξέλεγκτη παρέμβαση έχει ως συνέπεια πολλά προϊόντα να φθάνουν στις λαϊκές αγορές και μέσω αυτών στον καταναλωτή υπερτιμημένα μέχρι και 630,5% σε σχέση με την τιμή αγοράς τους από τον παραγωγό, ο οποίος εισπράττει στην ουσία ''ψιχία''.

    [10] Περιοδεία Σημίτη

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει ότι ''επισκέψεις σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός σε μια κρίσιμη συγκυρία, καθώς επίκεινται αποφάσεις για τη διεύρυνση της ΕΕ και την ένταξη της Κύπρου. Στις 24 και 25 Οκτωβρίου ο Κ. Σημίτης θα πάρει μέρος στην άτυπη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα γίνει στις Βρυξέλλες. Στις 28 του ίδιου μήνα θα μεταβεί στο Λονδίνο, όπου θα συναντήσει τον ομόλογό του Τόνι Μπλέρ. Στις 6 και 7 Νοεμβρίου ο κ. Σημίτης θα πάει στο Παρίσι για να συναντήσει τον πρόεδρο Ζακ Σιράκ. Και ο κύκλος της περιοδείας του θα κλείσει στις 8 Νοεμβρίου στο Βερολίνο όπου θα συναντήσει τον επανεκλεγέντα καγκελάριο Σρέντερ''.

    [11] Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές

    ''Αν ο κ. Γιάννης Τζαννετάκος ανακαλέσει τα όσα έχει πει εγώ θα παραιτηθώ αύριο το πρωί'', ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στη ΧΩΡΑ ο υποψήφιος υπερνομάρχης Γιώργος Καρατζαφέρης δημιουργώντας νέα δεδομένα 19 ημέρες πριν από την κρίσιμη μάχη των νομαρχιακών εκλογών. Ο ίδιος υποστηρίζει οτι προκειμένου να μην κερδίσουν το ΠΑΣΟΚ και η Φ. Γεννηματά προσφέρει μία ακόμη υπηρεσία στην παράταξη θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη συγγνώμης από τον κ. Τζαννετάκο''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) ισχυρίζεται οτι "τόνο και κλίμα προεκλογικής περιόδου κοινοβουλευτικών εκλογών θα επιχειρήσει να δώσει η ΝΔ τις επόμενες ημέρες στην πολιτική ζωή της χώρας, σύμφωνα και με τα όσα συζητήθηκαν χθες στην Ομάδα Ανάλυσης Πολιτικής στα κεντρικά γραφεία του κόμματος".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει οτι "στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη, με τη δέσμευση οτι θα σταθεί προσωπικά δίπλα της στην πορεία προς τη μεγάλη νίκη, τάχθηκε δημοσίως χθες ο δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η επιλογή αυτή, που έγινε με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα, δείχνει οτι ο κ. Αβραμόπουλος τιμά την παράταξη που τον ανέδειξε και θεωρεί την κ. Μπακογιάννη τη φυσική διάδοχό του στον πρώτο δήμο της χώρας".

    Το ΕΘΝΟΣ επισημαίνει οτι "με μια γιγαντιαία προσπάθεια στήριξης της υποψηφιότητας Τζαννετάκου θα επιχειρήσει η ΝΔ να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει αποτυπωθεί στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, για τον υποψήφιο υπερ-νομάρχη Αττικής. Η αντεπίθεση, που ξεκίνησε ήδη από χθες με την προβολή των πρώτων διαφημιστικών μηνυμάτων, θα περιλαμβάνει προσωπικές παρεμβάσεις του κ. Κ. Καραμανλή".

    Τα ΝΕΑ τονίζουν οτι "μαίνονται οι καβγάδες στη Ρηγίλλης για την υποψηφιότητα του Γιάννη Τζαννετάκου. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διαφώνησε ανοιχτά χθες με τον Γιώργο Σουφλιά για το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας στην υπερνομαρχία το οποίο καλεί τους ψηφοφόρους να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση. Και ενώ βουλευτές και στελέχη της ΝΔ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα, ο κ. Γιάννης Λούλης, ο οποίος την τελευταία περίοδο δέχεται πυρά ομαδόν, στις κατ' ιδίαν συζητήσεις του ξεκαθαρίζει οτι δεν είναι αυτός που πρότεινε τον Τζαννετάκο γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του".

    [12] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: ''Ομολογ(ι)α αδιεξόδου... Λύσε με ερωτηματικά στην άντληση κεφαλαίων μέσω εταιρικών ομολόγων''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Εταιρικά ομόλογα αντί για μετοχές. Η καχεξία της Σοφοκλέους ωθεί τις επιχειρήσεις στην αναζήτηση κεφαλαίων από άλλες πηγές''.

    ΚΕΡΔΟΣ: ''Χάος στις αγορές. Ιράκ, πετρέλαιο και Γερμανία δίνουν νέα αφορμή για ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ''.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Το εκρηκτικό κοκτέιλ που ρίχνει τις αγορές. Από -4,94% στη Φραγκφούρτη έως -1,73% στην Αθήνα''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Αμερικανογερμανικό ντόμινο κλυδωνίζει τα χρηματιστήρια. Νέα χαμηλά εξαετίας για NASDAQ, DAX, FTSE-100''.

    [13] Διεθνή χρηματιστήρια

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "ο αρνητικός συνδυασμός των φόβων για την πολιτική σταθερότητα στη Γερμανία, των ανησυχιών για την οικονομία και τα εταιρικά κέρδη και η εκτίναξη των τιμών πετρελαίου πάνω από τα 30 δολάρια το βαρέλι -λόγω της προοπτικής πολέμου στο Ιράκ- πίεσε τα χρηματιστήρια στα χαμηλότερα επίπεδα της πενταετίας στην Ευρώπη".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 24 September 2002 - 14:57:00 UTC