Browse through our Interesting Nodes of the Cyprus Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-12-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/12/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Τουρκία-Κυπριακό
  • [04] Προϋπολογισμός
  • [05] Ελλάδα-Κύπρος
  • [06] Τρομοκρατία
  • [07] Διαδηλώσεις - Μέτρα
  • [08] Νέα Δημοκρατία
  • [09] Αυθαίρετα
  • [10] Μέτρα κατά της διαφθοράς
  • [11] Καταναλωτικά - Στεγαστικά δάνεια
  • [12] Σημίτης - Δηλώσεις
  • [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [14] Πληθωρισμός

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/12/2002

    Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στη συνέντευξή του στην Ενωση Ξένων Ανταποκριτών και τα μέτρα για την πάταξη της διαφθοράς, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Νέος κύκλος επιδοτήσεων για μικρομεσαίους. Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Οι νέες συντάξεις για 70.000 ναυτικούς.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Φιρμάνι πρόκληση από τα ''γεράκια'' της Αγκυρας. Διγλωσσία των Τούρκων που σκληραίνουν τη στάση τους.

    Η ΑΥΓΗ: Νέο κύμα ανατιμήσεων. από τις ΔΕΚΟ και σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. ΑΥΡΙΑΝΗ: Κινδυνεύει να πάει φυλακή η μισή Ελλάδα. Οι μισοί Ελληνες ''λαδώνουν'' τους άλλους μισούς.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Επιστολή Σημίτη για τις διαδηλώσεις. Αποδέκτες οι υπουργοί Δημ. Τάξεως, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης. Μέτρα για να αποτρέπεται το κυκλοφοριακό χάος.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Πως νομιμοποιούνται τα αυθαίρετα. Ημερίδα του Συνηγόρου του Πολίτη για την εκτός σχεδίου δόμηση.

    ΕΘΝΟΣ: Τα επτά μυστικά ασπίδα για το ευρώ μας. Οδηγός: Πως θα προστατευτούμε από αρνητικές καταθέσεις-πληθωρισμό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Και με δήλωση του ...Νόμου 105 θα είναι αρχηγός! Ο Κ. Σημίτης θα παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (και) στις επόμενες εκλογές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (Μιχαλόπουλου): Μεταφορά εκβιασμού με... βυτιοφόρα. Ενώ ενσκήπτει δριμύ κύμα κακοκαιρίας, ενώ σε λίγες ημέρες έχουμε Χριστούγεννα, ο Λαός θα μείνει χωρίς καύσιμα και τρόφιμα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ο φανταστικός κόσμος του πρωθυπουργού. Ολα καλά κι όλα ωραία στην οικονομία διεκήρυξε ο Κ. Σημίτης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αυθαίρετα: Εντάξεις στο σχέδιο εν όψει εκλογών. ΥΠΕΧΩΔΕ: Σταδιακή κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η διαφθορά στο απόσπασμα. 9 μέτρα ζητούν άμεσα οι εισαγγελείς.

    ΕΣΤΙΑ: Η Αγκυρα αποθρασύνεται. Περιφρονεί την Ευρωπαϊκή Ενωση.

    Espresso: Εικόνα-σοκ εμφανίζει την Παναγία με γένια.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ομόλογα με 4-4,5% επιτόκιο. Αφορολόγητα, ετήσια, θα εκδοθούν από το Δημόσιο και θα διατίθενται από τις ΔΟΕ και το Ταμιευτήριο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Νέο έτος με αυξήσεις. Φωτιά σε βασικά είδη τροφίμων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Βαρυχειμωνιά (και) στο τραπέζι μας. Ανησυχία για νέο κύμα αυξήσεων.

    ΝΙΚΗ: ''Βρόχος'' τα δάνεια για τα νοικοκυριά. Στο 20,9% του ΑΕΠ τα χρέη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Στον πόλεμο των άστρων προχωρά ο Τζ. Μπους. Στόχος η υποταγή των λαών.

    Traffic news: Είναι στημένο το Fame Story. Απίθανο το παρασκήνιο. Οργιάζουν οι φήμες και οι ψίθυροι, ενώ η κατάσταση μοιάζει με ηφαίστειο.

    Η ΧΩΡΑ: Κινδυνεύουν ολα τα κτίρια που έγιναν με πυλωτές προ του ΄85. Αμεση προειδοποίηση καθηγητών για τους σεισμούς.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: ''Εγκλημα'' στην Ανω Πόλη. Προ των πυλών οικοδομές σε 2000 οικόπεδα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πρόκληση από τους Τούρκους ιέρακες. Κατηγορούν την ΕΕ για παραβίαση συνθηκών.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 200 ευρώ και το δίπλωμα έρχεται στο σπίτι. Στο κύκλωμα ενέχονται υπάλληλοι του υπουργείου Συγκοινωνιών και ιδιοκτήτες Σχολών Οδηγών.

    [03] Τουρκία-Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει οτι ''στη γραμμή των στρατηγών ''υποτάσσεται'' για μια ακόμα φορά η πολιτική ηγεσία της Αγκυρας. Οι φόβοι όλων εκείνων που υποστήριζαν οτι η ''ημερομηνία για την ημερομηνία'' που έλαβε η Τουρκία στην Κοπεγχάγη θα εξαγριώσει τα ''γεράκια'' της γείτονος χώρας και θα οδηγήσει σε νέα αδιαλλαξία της τουρκοκυπριακής πλευράς απέναντι στο Κυπριακό, φαίνεται να επαληθεύονται''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σε σχόλιό της ισχυρίζεται οτι ''με την ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και τις δηλώσεις που έγιναν μετά τη χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρόεδρο Σεζέρ, στην οποία πήραν μέρος ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, ο υπουργός Εξωτερικών και ο κ. Ντενκτάς, φαίνεται καθαρά οτι η Αγκυρα επιμένει στην αδιαλλαξία. Με αυτές τις εκτός νόμου θέσεις και μ' αυτήν την προκλητική νοοτροπία, η Τουρκία δείχνει πόσο μακριά είναι από την Ευρωπαϊκή Ενωση''.

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει οτι ''η Αγκυρα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Χθες τα ''ευρωπαϊκά'' προσωπεία των κκ Ερντογάν-Γκιούλ έπεσαν''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά οτι ''οι παραδοσιακοί καθεστωτικοί παράγοντες της Τουρκίας, που χθες συγκάλεσαν το Συμβούλιο Ασφαλείας της χώρας μίλησαν και μάλιστα, ουσιαστικά μετέφεραν τη φωνή τους είτε οι ''εκσυγχρονιστές'' μέσω του Προέδρου Σεζέρ είτε οι ''μετριοπαθείς'' μέσω του νέου υπουργού Εξωτερικών Γιακίς. Ο πρώτος ειδικά παρέσχε πλήρη υποστήριξη στο Ντενκτάς ενώ το υπουργείο του δεύτερου μιλά ουσιαστικά για τετελεσμένη διχοτόμηση από το... 1963''.

    Η ΑΥΓΗ γράφει οτι ''η νέα τουρκική κυβέρνηση, σε αντίθεση με προηγούμενες κυβερνήσεις που έλεγαν οτι το Κυπριακό έχει λυθεί το '74, δηλώνει οτι ενδιαφέρεται για τη λύση του προβλήματος, υπογράμμισε ο Ν. Κωνσταντόπουλος, καταθέτοντας χθες σε συνέντευξη Τύπου τα συμπεράσματά του από την επίσκεψή του στην Αγκυρα''.

    [04] Προϋπολογισμός

    Τα ΝΕΑ σημειώνουν οτι ''τη μάχη των εντυπώσεων κέρδισε χθες στη Βουλή κατά την πρώτη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2003 - ενεγράφησαν να μιλήσουν 151 βουλευτές - ο υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης. Την ώρα που η Ολομέλεια, με την παρουσία των πολιτικών αρχηγών κκ Κ. Σημίτη, Κ. Καραμανλή και Αλέκας Παπαρήγα, καθώς και πολλών βουλευτών απ' όλα τα κόμματα, έδειχνε να έχει ''καθηλωθεί'' με τις πρωτοφανείς και σκληρές εκφράσεις τις οποίες είχε χρησιμοποιήσει ο εισηγητής της ΝΔ κ. Π. Παναγιωτόπουλος, η ρεβάνς της κυβέρνησης ήταν εντυπωσιακή''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (Μιχαλόπουλου) προσθέτει οτι ''στη Βουλή η συζήτηση του προϋπολογισμού του 2003, ο οποίος θέτει τη μείωση του πληθωρισμού ως κορυφαία προτεραιότητα της οικονομικής πολιτικής. Πάντως, ο προϋπολογισμός είναι μάλλον απίθανο να περάσει ''αμαχητί'', καθώς η Νέα Δημοκρατία τον χαρακτήρισε ήδη ως πλαστό και αναξιόπιστο, ενώ ενστάσεις εξέφρασαν και ορισμένοι εκ των συνδικαλιστικών φορέων''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επισημαίνει οτι ''αποκομμένος από τις λαϊκές αγωνίες, τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και την πραγματική κατάσταση στην αγορά ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης. Βογκάει ο κόσμος, η ακρίβεια σαρώνει, οι μισθοί και οι συντάξεις εξανεμίζονται, ο οικογενειάρχης και ο μικρομεσαίος γονάτισαν, αλλά ο πρωθυπουργός διακήρυξε οτι όλα βαίνουν καλώς και όλα είναι ωραία στην Οικονομία''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) τονίζει οτι ''λογιστικές αλχημείες, απόκρυψη των πραγματικών δημοσιονομικών αριθμών και ''άρωμα'' προεκλογικών παροχών, είναι όσα χαρακτηρίζουν τον ''πλαστό'' κρατικό προϋπολογισμό του 2003 η συζήτηση του οποίου άρχισε χθες στη Βουλή προκαλώντας εντονότατη αντιπαράθεση ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση''.

    [05] Ελλάδα-Κύπρος

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει οτι ''λίγες είναι οι πιθανότητες επίλυσης του Κυπριακού έως τις 28 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις Αθήνας-Λευκωσίας''.

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ''λίγες μόνον ώρες αφότου ο πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος, επιδιδόταν σε μια ασύστολή δημαγωγία, ωραιοποιώντας την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί σε ό,τι αφορά στο Κυπριακό και όχι μόνο, μετά την Κοπεγχάγη, δόθηκε στη δημοσιότητα δήλωση του Κοινοτικού επιτρόπου Verheugen, σύμφωνα με την οποία, αν στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 10 Μάρτη στην Κύπρο απορριφθεί το ''σχέδιο Αννάν'' ως βάση επίλυσης του Κυπριακού, αυτό θα ισοδυναμεί με ''όχι'' στην απόφαση της Κοπεγχάγης για ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ''.

    Η Espresso υποστηρίζει οτι ''ένταση στο Αιγαίο προβλέπουν οι Ελληνες στρατηγοί, παρά τις διαβεβαιώσεις της ισλαμικής τουρκικής κυβέρνησης οτι επιθυμεί ήπιες σχέσεις με την Αθήνα. Σύμφωνα με απόρρητες εκθέσεις του ελληνικού Πενταγώνου, ακόμα και μετά τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής στην Κοπεγχάγη, ''η Αγκυρα θα συνεχίσει και πιθανόν να εντείνει τις προκλήσεις της στην περιοχή''.

    [06] Τρομοκρατία

    H TRAFFIC NEWS γράφει ότι ''τη δικτύωση της '17Ν' με το διεθνή χώρο του τρόμου και την 'ανταλλαγή προσωπικού' με ξένες 'πολυεθνικές' της τρομοκρατίας αποδεικνύει η σύλληψη ενός εξαιρετικά επικίνδυνου τρομοκράτη στη γειτονική, και εξίσου βασανισμένη από τις τρομο-οργανώσεις, Ιταλία''.

    [07] Διαδηλώσεις - Μέτρα

    Σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ ''τελειώστε, και εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, με το ζήτημα των ανεξέλεγκτων κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων που προκαλούν κυκλοφοριακό χάος και την απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων εργατοωρών ημερησίως: αυτό είναι το μήνυμα μιας επείγουσας επιστολής που απέστειλε στις 18 Νοεμβρίου 2002 - την επομένη δηλαδή των επεισοδίων στη διάρκεια του εορτασμού του Πολυτεχνείου - ο πρωθυπουργός κ. Σημίτης στους υπουργούς Δημοσίας Τάξεως Μ. Χρυσοχοΐδη, Δικαιοσύνης Φ. Πετσάλνικο και Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδη''.

    [08] Νέα Δημοκρατία

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει ότι ''την επαναπροσέγγισή του με τη Νέα Δημοκρατία προαναγγέλλει ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων κ. Δ. Αβραμόπουλος με επιστολή, που απέστειλε στον πρόεδρο του κόμματος κ. Κ. Καραμανλή. Η κίνηση του κ. Αβραμόπουλου σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το προσεχές διάστημα θα θέσει εκ νέου σε λειτουργία το πολιτικό του γραφείο χαρακτηρίζονται ως το 'πρώτο βήμα' για την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία. Η συνέχεια θα εξαρτηθεί βέβαια και από τη στάση της Ρηγίλλης''.

    Η ΧΩΡΑ τονίζει ότι ''σε διορθωτικές αλλαγές για την καλύτερη εικόνα του κόμματος, αλλά και υποχρεωτικές αλλαγές σε τομείς όπου οι επικεφαλής θριάμβευσαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα προχωρήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής τις προσεχείς ημέρες, καθώς το κόμμα οδεύει πλέον προς την εξουσία. Ο Κώστας Καραμανλής σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα προχωρήσει νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν σε διορθωτικές κινήσεις κυρίως στον επικοινωνιακό τομέα και θα περιληφθούν άτομα τα οποία έχουν καταξιωθεί και πέτυχαν στις τελευταίες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές''.

    [09] Αυθαίρετα

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει ότι ''την σταδιακή κατάργηση της εκτός σχεδίου δόμησης από το 2003 ανακοίνωσε χθες η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ, καθώς επίσης ότι μετά τις εορτές προωθείται προς ψήφιση στη Βουλή το εθνικό χωροταξικό σχέδιο, το οποίο δίνει νέα ώθηση στον πολεοδομικό σχεδιασμό και στις εντάξεις οικιστικών περιοχών και οικοδομικών συνεταιρισμών στο σχέδιο πόλης''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι ''αντίστροφη μέτρηση από σήμερα για τις αλλαγές στην εκτός σχεδίου πόλεως δόμηση, καθώς επικυρώνεται από το Εθνικό συμβούλιο Χωροταξίας, ο νέος χωροταξικός χάρτης της χώρας. Τα πρώτα Π.Δ. θα εκδοθούν για τις περιφέρειες: Κρήτης, Θεσσαλίας, Πελοποννήσου, ανατολικής και Δυτικής Ελλάδος. Σύμφωνα με αυτά: - Διατηρείται η αρτιότητα των 4 στρεμμάτων, αλλά με αυξήσεις ανάλογα τις πιέσεις του Σ.τ.Ε. σε 6,8 και 10 στρέμματα. - Καταργούνται όλες οι παρεκκλίσεις και δεν οικοδομούνται οικόπεδα κάτω των 4 στρεμμάτων. - Προσδιορίζεται συντελεστής ύψους ανάλογα με την κλίση του εδάφους''.

    [10] Μέτρα κατά της διαφθοράς

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει ότι ''βαθιές τομές στη λειτουργία της Δικαιοσύνης και γενναία λήψη αποφάσεων από την εκτελεστική εξουσία επιβάλλονται, κατά την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, προκειμένου να 'ανοίξει ο δρόμος' προς την πάταξη του φαινομένου της διαφθοράς στο δημόσιο τομέα και τη διαλεύκανση των σχετικών δικογραφιών που εκκρεμούν''.

    [11] Καταναλωτικά - Στεγαστικά δάνεια

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι ''την ώρα που η κυβέρνηση επαίρεται ότι η Ελλάδα έχει πάψει ως χώρα να ζει πλέον με δανεικά, αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι δανειακές υποχρεώσεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών έχουν φθάσει ήδη το 20,9% του ΑΕΠ και συνιστούν πλέον θηλιά στον λαιμό των ελληνικών νοικοκυριών''.

    [12] Σημίτης - Δηλώσεις

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι ''με το σημερινό σχήμα, σε επίπεδο προσώπων, προχωρά η κυβέρνηση και -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν εξετάζει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών''.

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει ότι ''ως και ... δήλωση του Νόμου 105 προθυμοποιήθηκε να υπογράψει ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, προκειμένου να πείσει ότι δεν προωθεί σενάρια διαδοχής του ή ότι δεν σχεδιάζει ανασχηματισμό, ενώ διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του αντιμετωπίζουν με την ίδια σοβαρότητα τόσο τα μεγάλα όσο και τα λεγόμενα μικρά θέματα. Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, ενώ υποσχέθηκε ότι η οικονομία θα εξακολουθήσει να αποτελεί το ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης''.

    [13] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: '' Μέγκενη ο πληθωρισμός. Η Ελλάδα σταθερά στις πρώτες θέσεις με απόκλιση 1,7 μον. στην ευρωζώνη".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: ''Μείωση φόρου έναντι νέων προσλήψεων. Απόφαση του υφυπουργού Απ. Φωτιάδη".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Η αλήθεια για τη Σοφοκλέους. Απαντήσεις για την εκτός ελέγχου κατάσταση ζητούν οι επενδυτές.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: ''Χρωστάμε 83.996 ευρώ, 1 εκατ. και καταθέσαμε 100,4 δις. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις πιο κοντά στις τράπεζες".

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: ''Υπόγεια" κτυπήματα σε λόμπι και Περιφέρεια. Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιλούν οι χρηματιστές".

    [14] Πληθωρισμός

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει οτι "Η δημοσιοποίηση των στοιχείων για την εξέλιξη του πληθωρισμού στην ευρωζώνη, τον Νοέμβριο, (μείωση από το 2,3% του Οκτωβρίου στο 2,2%) με την ανάδειξη της ελληνικής υπεροχής (απόκλιση 1,7 μονάδες πάνω από τον μέσο όρο) συνέπεσε, χρονικά, με την παραδοχή του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη οτι υπάρχει πρόβλημα και στον τομέα αυτόν (όπως και σε άλλους τομείς της καθημερινότητας), αλλά και με τον προβληματισμό των επιχειρήσεων ως προς το ύψος των λελογισμένων αυξήσεων σειράς προϊόντων".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 19 December 2002 - 16:49:09 UTC