Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 02-12-20

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/12/2002
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Κυπριακό
  • [04] Διαδήλωση κατά τρομοκρατίας
  • [05] Χρηματιστήριο
  • [06] Τουρκία-Εξελίξεις
  • [07] ΕΕ-Ελληνική προεδρία
  • [08] Προϋπολογισμός
  • [09] Ελληνοτουρκικά
  • [10] Νέα Δημοκρατία
  • [11] Απεργίες - Ανατιμήσεις
  • [12] ΣΕΒ - Κόμματα
  • [13] Τρομοκρατία - Ερευνες
  • [14] Ασυμβίβαστο βουλευτών
  • [15] Μικροκαταθέτες
  • [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [17] ΣΕΒ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20/12/2002

    Το Κυπριακό, οι πολιτικές εξελίξεις στην Τουρκία, οι παραβιάσεις στο Αιγαίο και η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, είναι απο τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι αυξήσεις των ιδιωτικών υπαλλήλων. Τι θα πάρουν απο 1/1/2003.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Προσλήψεις στο Δημόσιο. Αλλάζουν απο σήμερα όλα τα κριτήρια για διορισμούς.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ναυάγιο Χριστοδουλάκη. Εκανε πίσω για τα ''λαϊκά ομόλογα''.

    Η ΑΥΓΗ: Ανθρακες τα ''μέτρα'' για τους μικροκαταθέτες. ''Πάρτε δάνεια'' συνιστά η κυβέρνηση.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αρχηγός της 1ης ΜΑΗ γνωστό στέλεχος της οργάνωσης ''Β' Πανελλαδική''. Σε ασφυκτικό κλοιό πέντε ακόμα τρομοκράτες.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μετοχές 3 ταχυτήτων στο Χρηματιστήριο. Νέα μέτρα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα - ισχύουν απο τον Απρίλιο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Βαρυχειμωνιά και στην τσέπη μας. Φουντώνει η ακρίβεια στην αγορά.

    ΕΘΝΟΣ: Ξαφνική θύελλα για τα ''λαϊκά ομόλογα''. ''Παγώνει'' το σχέδιο μετά απο αντιδράσεις υπουργών τραπεζών Χρηματιστηρίου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Το μέγα ερώτημα: Ποιός τους φέρνει, ποιος τους θρέφει; Νέα τραγωδία για τους λαθρομετανάστες στην Εύβοια με 4 νεκρούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (Μιχαλόπουλου): 35 νεκροί σε πορεία διαμαρτυρίας. Σε μαζική εκδήλωση μαζί με τον πόνο συζύγων, παιδιών, συγγενών των δολοφονημένων. Ενα σιωπηλό ''Ως εδώ'' ακούστηκε στα πέρατα του κόσμου.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στέγνωσε η αγορά. Επιχειρηματίες και καταναλωτές δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φιάσκο Χριστοδουλάκη με... τα ομόλογα του λαού. Παρασκήνιο: Απέσυρε, πριν καν ανακοινώσει, μέτρα υπέρ των αποταμιευτών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Δώστε τώρα το οικογενειακό. Παρέμβαση της ''Ε'': Μην ταλαιπωρείτε χιλιάδες πολίτες.

    ΕΣΤΙΑ: Δεν υπάρχει perpetual mobile. Βαρυσήμαντο άρθρο του Στέφανου Μάνου για την ελληνική κοινωνία.

    Espresso: Η αμαρτωλή ζωή δυο γνωστών Ελληνίδων μοντέλων στην Αμερική. Τι έκαναν σε πολυτελή βίλα του Μπέβερλι Χιλς.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανοικτή σύγκρουση στην Τουρκία. Ο πρόεδρος Σεζέρ αρνείται πρωθυπουργία στον Ερντογάν, ο Ντενκτάς υβρίζει, η Αθήνα ανησυχεί.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Νοσταλγία για τη δραχμή. Οι Ελληνες διαπιστώνουν ακρίβεια μετά την έλευση του κοινού νομίσματος.

    ΤΑ ΝΕΑ: Στο φως μαφιόζικο κύκλωμα. Ελληνας δουλέμπορος μιλάει στα ΝΕΑ.

    ΝΙΚΗ: ''Πάγωσαν'' τα... λαϊκά ομόλογα. Η αγορά ''άδειασε'' τον Χριστοδουλάκη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μεγαλοβιομήχανοι-κυβέρνηση: Στόχος οι μισθοί και οι Συλλογικές Συμβάσεις.

    TRAFFIC NEWS: Ο Ανδρέας (Μικρούτσικος) πετάει το γάντι: Προσκαλώ σε μονομαχία τον Βαρδή μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές.

    Η ΧΩΡΑ: Καλπάζουν φτώχεια και πορνεία. Παράγοντες της αγοράς βλέπουν την οικονομία να οδηγείται σε κατάσταση Αργεντινής.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μας πνίγουν δάνεια, κάρτες. Τράπεζες: 4.500 διαταγές πληρωμών σε βάρος καταναλωτών.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΣΕΒ κατά... ΝΔ για το σπάταλο κράτος. Κόντρες στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Παγωμένα από καιρό και προϋπολογισμό Χριστούγεννα. Με θερμοκρασία στο μηδέν, με υποτονική αγορά λόγω ανατιμήσεων, συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

    [03] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) υποστηρίζει οτι ''σε κατάσταση επιφυλακής έχουν θέσει όλες τις πλευρές σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες σχετικά με το ενδεχόμενο πρόκλησης θερμού επεισοδίου στην Κύπρο, που μπορεί να οδηγήσει, σύμφωνα με τους εμπνευστές του σχεδίου, ακόμα σε ανοιχτή ρήξη τις δύο κοινότητες. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το χτύπημα προσδιορίζεται χρονικά για την άνοιξη, μετά την 28η Φεβρουαρίου, καταλυτική ημερομηνία για την επίλυση του Κυπριακού''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ αναφέρει οτι ''η Αθήνα μετά τα χαμόγελα για τη ''μεγάλη επιτυχία'' της Κοπεγχάγης αρχίζει απο χτες να αντιλαμβάνεται πως το ''βαθύ κράτος'' της Τουρκίας, το στρατιωτικό και διπλωματικό κατεστημένο, όχι μόνον έχει μείνει αλώβητο, όχι μόνο δεν υπέστη ''ήττα'' αλλά οργανώνει την αντεπίθεσή του, στηριζόμενο, πάντα, στις αμερικανικές πλάτες''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ εκτιμά οτι ''ξεσάλωσε ο Ραούφ Ντενκτάς αμέσως μετά την συμφωνία που φαίνεται να επετεύχθη με τη νέα τουρκική κυβέρνηση για την πολιτική που θα ακολουθηθεί στο εξής για το Κυπριακό''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι ''αμετάκλητη και χωρίς προϋποθέσεις'' ή υπό αίρεση, ατελής και με το πιστόλι στον κρόταφο; Ο λόγος για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ καθ' όσον τα μηνύματα που δίνονται είναι αντιφατικά. Απέναντι στην αισιοδοξία των Αθηνών και της Λευκωσίας και των ''ξεκάθαρων'' χθεσινών δηλώσεων του Φερχόιγκεν (πρόκειται για τον Γερμανό Επίτροπο της Κομισιόν, αρμόδιο για την ''διεύρυνση'') υπάρχει το όριο της Κοπεγχάγης που όπως είναι γνωστό τοποθετήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου''.

    Η Traffic news ισχυρίζεται οτι ''την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να διαπραγματευθεί με βάση το αναθεωρημένο σχέδιο Ανάν για λύση στο Κυπριακό, εξέφρασαν Βουλή και κόμματα στην Κύπρο χαιρετίζοντας παράλληλα την απόφαση της Κοπεγχάγης για ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση''.

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι ''διαμάχη μεταξύ Ελλήνων ευρωβουλευτών ξέσπασε αιφνιδίως στο Στρασβούργο, με αφορμή δηλώσεις του αρμόδιου για τη διεύρυνση επιτρόπου Γκίντερ Φερχόιγκεν σχετικά με την πρόβλεψη του σχεδίου Ανάν για τη διενέργεια δημοψηφίσματος στις δύο κοινότητες για τη λύση του πολιτικού προβλήματος και την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ''.

    [04] Διαδήλωση κατά τρομοκρατίας

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει οτι ''περισσότερα απο χίλια άτομα, προσωπικότητες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατίας, με μια σιωπηλή διαμαρτυρία στην καρδιά της Αθήνας, ακύρωσαν χθες τα ψευτοϊδεολογήματα των τρομοκρατών. Η εικόνα με τα αναμμένα κεριά έκανε το γύρο του κόσμου. Ηταν το... όπλο της κριτικής απέναντι στους ''Ζορρό της επανάστασης''. Η χθεσινή σιωπηλή διαμαρτυρία κάτω απο το χιονόνερο και τη χαμηλή θερμοκρασία, ήταν η απάντηση για αγωνιστικότερη διάθεση των πολιτικών σχηματισμών''.

    [05] Χρηματιστήριο

    Το ΒΗΜΑ επισημαίνει οτι ''η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλάζει το ''παιχνίδι'' στη Σοφοκλέους: τη Δευτέρα θα ανακοινώσει μέτρα ενίσχυσης της χρηματιστηριακής αγοράς, βασικότερο των οποίων είναι η ένταξη των μετοχών σε τρεις κατηγορίες βάση της ρευστότητάς τους που θα υπολογισθεί σύμφωνα με το μέσο spread, δηλαδή το άνοιγμα μεταξύ της τιμής αγοράς και της τιμής πώλησης''.

    [06] Τουρκία-Εξελίξεις

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει οτι ''συνθήκες εσωτερικής σύγκρουσης με αβέβαιη έκβαση και απροσδιόριστες ακόμη επιρροές στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στην υπόθεση της Κύπρου διαμορφώνονται στην Τουρκία μεταξύ των μεταρρυθμιστών ισλαμιστών του Ερντογάν και του πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου''.

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υπογραμμίζει οτι ''με τρόμο οι Τούρκοι σχολιαστές και πολιτικοί αναλυτές αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο της ενεργοποίησης του σεναρίου ανατροπής του πολιτικού σκηνικού με προβοκάτσιες και πολιτική τρομοκρατία και πολιτικού απομονωτισμού της Τουρκίας σε συνδυασμό με τον επερχόμενο πόλεμο στο Ιράκ''.

    [07] ΕΕ-Ελληνική προεδρία

    Σύμφωνα με τη ΧΩΡΑ ''στη Χαλκιδική οριστικά και αμετάκλητα, θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής των αρχηγών των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, για λόγους ασφαλείας. Ειδική ομάδα αξιωματικών της ΕΛΑΣ ''χτενίζει'' τα δύο πιθανά σημεία που θα φιλοξενήσουν τους ηγέτες των κρατών-μελών της ΕΕ, ώστε εως τα τέλη Ιανουαρίου 2003 να καταθέσεων σχετική μελέτη που να εγγυείται την ασφάλεια με στόχο την τήρηση της έννομης τάξης''.

    [08] Προϋπολογισμός

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει οτι ''με ένα νέο συμβόλαιο με τους αγρότες και μέτρα κατά της αισχροκέρδειας, απαντάει η κυβέρνηση στο μπαράζ καταστροφολογίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες το βράδυ στη Βουλή ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκης, παρουσία του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, κατέδειξαν οτι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τη ΝΔ να εκμεταλλευτεί για μικροκομματικούς λόγους τη δυσφορία των αγροτών, όπως αυτή καταδείχτηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, αλλά και να προβεί σε κινήσεις που θα προστατεύσουν τους καταναλωτές και θα τιθασεύσουν τις τιμές''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) αναφέρει ότι ''εκτεθειμένος βρίσκεται ο υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης μετά από την προσπάθειά του να προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας αμφισβητώντας τα στοιχεία του γενικού εισηγητή της Πάνου Παναγιωτόπουλου''.

    [09] Ελληνοτουρκικά

    Τα ΝΕΑ αναφέρουν οτι ''ανησυχεί την Αθήνα η διαμάχη στρατηγών και νέας πολιτικής ηγεσίας στην Αγκυρα που βρίσκεται σε εξέλιξη με φόντο το Κυπριακό αλλά και το Αιγαίο. Αμυντικοί και διπλωματικοί αναλυτές εκτιμούν οτι το στρατιωτικό κατεστημένο μπορεί να συμπεριλάβει στην ''υπόγεια'' διαμάχη εξουσίας και το θερμόμετρο της έντασης στο Αιγαίο''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ εκτιμά οτι ''χωρίς ουσία χαρακτηρίζουν οι Ελληνες αξιωματικοί την προσπάθεια της Αγκυρας να αυξήσει το χώρο ευθύνης για έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο μέχρι τον 25ο μεσημβρινό και να επιβάλει τη διχοτόμηση με τις διαρκείς παραβιάσεις απο τα αεροπλάνα της. Αξιωματούχοι του υπουργείου Αμυνας και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας υποστηρίζουν: ''Καμία αλλαγή στον εναέριο και θαλάσσιο χώρο ευθύνης της Ελλάδας δεν μπορεί να γίνει μονομερώς απο κανένα κράτος παρά μόνο απο τους διεθνείς οργανισμούς''. Οι ίδιοι υποστήριξαν οτι η Ελλάδα όπως και όλα τα κράτη έχουν καθορισμένο χώρο ευθύνης σε αέρα και θάλασσα απο το 1952 με σχετική απόφαση του διεθνούς οργανισμού για την ασφάλεια των πτήσεων ICAO''.

    [10] Νέα Δημοκρατία

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι ''εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό αναμένει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλής μετά το πέρας της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση''.

    Σύμφωνα με την ESPRESSO "με αργά αλλά σταθερά βήματα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη Ρηγίλλης. Στο συμπέρασμα αυτό φαίνεται να καταλήγουν κορυφαία στελέχη της ΝΔ".

    [11] Απεργίες - Ανατιμήσεις

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει ότι "σε κλοιό ανατιμήσεων και απεργιακών κινητοποιήσεων βρίσκεται η αγορά. Οι βιομηχανίες έχουν κοινοποιήσει ανατιμήσεις ως 11,5% στο γάλα, έως 7% στα τυριά και 9,5% στα γιαούρτια. Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων έχουν εξαγγείλει κινητοποιήσεις. Το πετρέλαιο συνεχίζει να κινείται ανοδικά, ενώ και η κακοκαιρία επιτείνει το πρόβλημα. Επαφές με τους βιομηχάνους θα έχουν ο κ. Τσοχατζόπουλος, ενώ ξεκινά καμπάνια για την ενημέρωση των καταναλωτών".

    [12] ΣΕΒ - Κόμματα

    Η ΝΙΚΗ τονίζει ότι "επιμέρισε τις ευθύνες για την αδυναμία περιορισμού των κρατικών δαπανών ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Κυριακόπουλος. Για την κυβέρνηση επανέλαβε ότι δεν δίνει αρκετή έμφαση στον τρόπο που θα περιοριστούν, αφετέρου για τα κόμματα της αντιπολίτευσης είπε ότι ωθούν την κυβέρνηση προς αύξηση των δαπανών".

    [13] Τρομοκρατία - Ερευνες

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "δραστήριο στέλεχος της οργάνωσης Β' ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ, υπήρξε ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Αιγαίου, ο οποίος φέρεται απ΄ τις διωκτικές αρχές ως ηγετικό στέλεχος της 1ης Μάη και η σύλληψή του θεωρείται σχεδόν βέβαιη αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από αξιόπιστες πηγές η αντιτρομοκρατική υπηρεσία βρίσκεται πολύ κοντά στην εξάρθρωση πέντε ακόμα υπόπτων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες".

    [14] Ασυμβίβαστο βουλευτών

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά ότι "σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της κατάθεσης ή όχι του εκτελεστικού νόμου από την κυβέρνηση για το επαγγελματικό ασυμβίβαστο των βουλευτών. Διχασμένες είναι και οι γνώμες για το αν τελικά θα πρέπει να έχει ψηφιστεί μέχρι 31/12/2002, ώστε να τεθεί σε ισχύ, και η σχετική διάταξη του Συντάγματος ή αυτό μπορεί να γίνει και εκ των υστέρων, προσδίδοντάς της αναδρομική ισχύ".

    [15] Μικροκαταθέτες

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει ότι "σε μία περίοδο που η κατακόρυφη πτώση των επιτοκίων οδηγεί σε αρνητικές αποδόσεις τις καταθέσεις, η κυβέρνηση υπαναχωρεί και δεν κατοχυρώνει τη δυνατότητα να παίρνουν και οι μικροκαταθέτες κρατικά ομόλογα που έχουν μεγαλύτερες αποδόσεις, προκειμένου να μετριαστούν οι απώλειες".

    [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''ΣΕΒ: φτέτε όλοι!... Κριτική της ηγεσίας των βιομηχάνων σε όλα τα κόμματα για την αύξηση των δαπανών.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Σύγκρουση για τα ''λαϊκά'' ομόλογα. Προσωρινή αναδίπλωση Ν. Χριστοδουλάκη.

    ΚΕΡΔΟΣ:''Ο χρυσός λάμπει, οι μετοχές... ξεθωριάζουν. Αβεβαιότητα στα Χρηματιστήρια - Στις 1.800 μονάδες η Σοφοκλέους.

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Βολές ΣΕΒ κατά πάντων για τα δημόσια ελλείμματα. Η βιομηχανία αρνείται τις ρήτρες πληθωρισμού για τους μισθούς.

    Σημείωση:Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [17] ΣΕΒ

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει οτι "Ενεργότερη παρέμβαση της αντιπολίτευσης στα θέματα της οικονομικής πολιτικής με έμφαση στον περιορισμό των δαπανών, ζήτησε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Saturday, 21 December 2002 - 9:21:50 UTC