Browse through our Interesting Nodes on Greek Advertizing & Production Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-02-19

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/02/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΕΕ- Ελλάδα - Ιράκ
  • [04] Υπόθεση εκβιασμών
  • [05] ΕΕ-Οικονομία- Κρίση Ιράκ
  • [06] Σημίτης-ΕΕ
  • [07] Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου
  • [08] Υπόθεση 17Ν
  • [09] Δασικές εκτάσεις
  • [10] Κυπριακό
  • [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [12] Τράπεζες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19/02/2003

    Η θετική συμβολή της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ για το θέμα του Ιράκ, το Κυπριακό, η υπόθεση εκβιασμών και η τροπολογία του ΥΠΕΧΩΔΕ για τις δασικές εκτάσεις είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης):17 ''παράθυρα'' για την κυριότητα σε δασικές εκτάσεις. Σε ποιές περιοχές ισχύει το ''τεκμήριο υπέρ του Δημοσίου''.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Στον ΟΗΕ ρίχνουν το ''μπαλάκι'' του πολέμου. Τι αποφάσισαν στη Σύνοδο Κορυφής οι 15.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ενώ οι κατολισθήσεις συνεχίζονται, η κυβέρνηση εξαγγέλλει:Κτίζονται τα δάση.

    Η ΑΥΓΗ: Αδιάλλακτος ο Μπους απέναντι στην κατακραυγή. Σχέδιο νέου ψηφίσματος του ΟΗΕ ετοιμάζει η Ουάσιγκτον.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Πόρισμα φωτιά για το 2004. Οργιο από σπατάλες και παρανομίες διαπιστώνει η τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: ''Κίτρινη κάρτα'' στη φράξια του Μπους. ΕΕ προς Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία: Η ένταξή σας εκκρεμεί ακόμη.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Ακίνητα σε τιμή ευκαιρίας. Η έλλειψη ρευστότητας πιέζει την αγορά προς τα κάτω.

    ΕΘΝΟΣ: Κόσκινο για 33.000 οικόπεδα εντός σχεδίου. Κτηματολόγιο: Ποιές περιοχές διεκδικεί το Δημόσιο ως δασικές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:Μετά λόγου γνώσεως και το κεφάλι ψηλά!..Επτά ώρες κατέθετε χθες στον Εισαγγελέα κ. Δημ. Παπαγγελόπουλο ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος και έπεται σήμερα η συνέχεια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Νέο κόμμα μέσα στο κόμμα. Ετοιμάζει με τους ανθρώπους του ο πρωθυπουργός για την πλήρη Σημιτοποίηση του ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οδηγός: Οι λύσεις για λιγότερους φόρους.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φρέναραν γεράκια και ''προδότες''. Γαλλία-Γερμανία με τους χειρισμούς Σημίτη.

    ΕΣΤΙΑ: Τα εύσημα προς Σημίτη. Δεν μεταβάλλουν το πολιτικό τοπίο.

    Espresso: Την έκλεισαν στο ψυχιατρείο έγκυο επειδή ερωτεύτηκε. Ενα τραγικό λαβ-στόρι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αμετακίνητος ο Τζορτζ Μπους. Θεωρεί την απραξία χειρότερη του πολέμου. Αυστηρή σύσταση Σιράκ στους ''νέους'' της ΕΕ.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Στον αέρα το πρωτάθλημα. Λίστα του υπουργείου Ανάπτυξης με τις χρεωμένες ΠΑΕ και ΚΑΕ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κλίμα πολέμου και στην Οικονομία. 15 μέρες παράταση από Μπους, αλλά...

    ΝΙΚΗ:Το χαβά του ο Μπους. Αφοπλισμός του Σαντάμ με τη βία.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Απόφαση Συνόδου Κορυφής: Επικίνδυνο παράθυρο πολέμου άνοιξαν οι ''15'' της ΕΕ.

    Traffic news: Καίει κόσμο ο Μιχαλόπουλος. Πήγε στον εισαγγελέα με τέσσερις τσάντες γεμάτες έγγραφα.

    Η ΧΩΡΑ: Οι εργολάβοι διευθύνουν την Ελλάδα. Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Μητσοτάκη στη Βουλή.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 45.000 στρέμματα στο σχέδιο πόλης. Σε 25 δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ξεφεύγουν οι τιμές του πετρελαίου. Σε βαρύ κλίμα η σύνοδος των υπουργών Ενέργειας.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ελλάς Ελλήνων ...γενικών διευθυντών και άλλων βολεμένων.

    [03] ΕΕ- Ελλάδα - Ιράκ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ τονίζει ότι ο ''πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μετά την επιτυχία της ελληνικής προεδρίας να γεφυρώσει τις αντιθέσεις των 15 πρόβλημα τώρα η στάση των Ευρωπαίων στο ΣΑ του ΟΗΕ. Ολες οι πτέρυγες χειροκρότησαν τον πρωθυπουργό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο''.

    ΤΑ ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι ''διαστάσεις θριάμβου απέδωσε το Ευρωκοινοβούλιο στην επιτυχία της ελληνικής προεδρίας αφού οι ευρωβουλευτές υποδέχθηκαν τον κ. Σημίτη όρθιοι και με παρατεταμένα χειροκροτήματα στη χθεσινή έκτακτη ολομέλεια του Σώματος στις Βρυξέλλες. Σχεδόν όλοι οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου εξήραν το θάρρος της ελληνικής προεδρίας να συγκαλέσει Σύνοδο Κορυφής σε τόσο δύσκολες συνθήκες αλλά και την ουσιαστική συμβολή της στη διαμόρφωση κοινής θέσης της ΕΕ στην κρίση του Ιράκ''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ προσθέτει ότι ''ο γαλλογερμανικός άξονες , οι χειρισμοί του Κ. Σημίτη αλλά και ο απόηχος της φωνής, οδήγησαν στο φρενάρισμα των γερακιών αλλά και των ''προδοτών'' της ΕΕ που είχαν ταχθεί αναφανδόν υπέρ της πολιτικής του Μπους εναντίον του Ιράκ. Ο Κ. Σημίτης χειροκροτήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και δέχθηκε τα συγχαρητήρια των άλλων ηγετών της ΕΕ. Ο πρόεδρος της Γαλλίας Ζακ Σιράκ μάλιστα του έστειλε θερμό μήνυμα εν πτήσει. Την απόφαση των 15 προσυπέγραψαν και οι υπό ένταξη χώρες, καθώς και οι 3 υποψήφιες και στην κοινή δήλωσή τους δεσμεύονται ''να αποφύγουν νέες διαχωριστικές γραμμές''.

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι ''στοιχειώδης αντικειμενικότης επιβάλλει την αναγνώριση της επιτυχίας της ελληνικής προεδρίας κατά την έκτακτη σύνοδο των Βρυξελλών. Οταν ο κ. Σημίτης έφθασε να εισπράττη δημοσίως εύσημα από ηγέτες όπως ο Ζακ Σιράκ κανένας Ελληνας δεν δικαιούνται να υποβαθμίση την επιτυχία των χειρισμών του. Στο κάτω-κάτω δεν ενήργησε στις Βρυξέλλες ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αλλά ως Ελλην πρωθυπουργός''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι ''με τους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων στο Ευρωκοινοβούλιο να συγχαίρουν τον προεδρεύοντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κ. Σημίτη, τις 13 υποψήφιες προς ένταξη στην ΕΕ χώρες να υιοθετούν την κοινή θέση των 15 και την ελληνική προεδρία να διατυμπανίζει την άποψη πως διέσωσε το κύρος της ΕΕ κύλησε η επόμενη μέρα της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες''. Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι ''πάντως παρά το συμβιβασμό υπό το ''κείμενο - ομπρέλα'' στον οποίο κατέληξαν οι 15, υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά για το κατά πόσο θα διατηρηθεί στην πράξη η ενότητα των 15 αν υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στο Ιράκ (και κυρίως πολεμικές επιχειρήσεις) αν αυτός ο συμβιβασμός μπορεί να ''λειάνει αποτελεσματικά'' τις μέχρι τώρα αντιθέσεις και διαφορές των εταίρων''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) εκτιμά ότι ''ποταμό..με δύο κοίτες θυμίζει η ΕΕ ακόμα και μετά από την προχθεσινή κοινή θέση των 15 στις Βρυξέλλες. Θέμα χρόνου άλλωστε θεωρείται το ξέσπασμα νέας κρίσης στους κόλπους της Ενωσης που θα φέρει για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο τη διάσταση απόψεων μεταξύ ατλαντιστών και ευρωπαϊστών στο θέμα του Ιράκ''.

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ,''από διαδικαστικής πλευράς η αποστολής της ελληνικής προεδρίας στέφθηκε από πλήρη επιτυχία, καθώς παρά το διχαστικό λίμα των τελευταίων εβδομάδων, κατέστη τελικά δυνατή η ενιαία έκφραση της ΕΕ. Από πλευράς όμως πολιτικής ουσίας εναπόκειται στη βούληση του καθενός εάν θα (θελήσει να ) δει το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι ''οι λαοί της Ευρώπης δεν αγωνίζονται για να αποκατασταθεί το ''κύρος'' της ΕΕ ούτε για να υποστηρίξουν τη διαπραγματευτική ισχύ του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού, έναντι της αμερικανικής ηγεμονίας''.

    [04] Υπόθεση εκβιασμών

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι ''ως μάρτυρας και μόνον ως μάρτυρας, κατέθεσε χθες (επί επτά ώρες) και θα συνεχίσει, σήμερα την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα κ. Δημ. Παπαγγελόπουλο για την υπόθεση των (δήθεν) εκβιασμών, ο εκδότης της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ κ. Γρηγ. Μιχαλόπουλος. Στην κατάθεσή του ο κ. Μιχαλόπουλος ανεφέρθη σε κάθε στοιχείου που του εζητήθη απάντηση ή διευκρίνιση από τον Εισαγγελέα, συνοδεύοντας κάποιες από τις μαρτυρίες του με έγγραφα, φωτογραφίες, βιβλία και δημοσιεύματα που αφορούσαν στα θέματα που ετέθησαν. Θεωρείται δε βέβαιον οτι υπό τις ίδιες προϋποθέσεις θα συνεχισθεί και σήμερα η κατάθεση του ιδίου μάρτυρα, ο οποίος σημειωτέον, χθες , κατέθεσε σε σχέση με την δολοφονία Βρανόπουλου αλλά και αναφορικά με όσα έχουν καταθέσει η κα Μαριάννα Λάτση και ο Μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος''.

    Η ΧΩΡΑ υποστηρίζει ότι ''με τέσσερις τσάντες στα χέρια, που όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές περιείχαν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση, ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος εμφανίστηκε χθες λίγο πριν τις 9 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων''.

    [05] ΕΕ-Οικονομία- Κρίση Ιράκ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι ΄''οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομίας συμφώνησαν χθες οτι στην περίπτωση απότομης και μεγάλης ανόδου των τιμών του πετρελαίου, θα κινηθούν από κοινού προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις στις οικονομίας των κρατών - μελών. Παράλληλα, όμως με τη διαμόρφωση κοινής ευρωπαϊκής οικονομικής άμυνας, το συμβούλιο υπουργών Οικονομίας επαναβεβαίωσε τη θέση οτι το σύμφωνο σταθερότητα πρέπει να τηρηθεί απ΄όλους''.

    [06] Σημίτης-ΕΕ

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει οτι "τον ενοποιητικό χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης εξέφρασε με μεγάλη επιτυχία ο Ελληνας πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης μέσω της ελληνικής προεδρίας. Η επιτυχία αυτή, έλεγαν χθες πολιτικοί παρατηρητές στις Βρυξέλλες, φέρνει τον κ. Σημίτη πολύ κοντά στο αξίωμα του προέδρου της Κομισιόν μετά την αποχώρηση το 2004 του Ιταλού Ρομάνο Πρόντι, ιδιαίτερα δε ύστερα από το ντε φάκτο αποκλεισμό δύο ισχυρών υποψηφίων, των κκ Τόνι Μπλερ και Χοσέ Μαρία Αθνάρ, οι οποίοι φαίνεται να χάνουν το τρένο των κοινοτικών προεδριών εξαιτίας της φιλοαμερικανικής και κυρίως αντικοινοτικής συμπεριφοράς τους". Το ΒΗΜΑ ισχυρίζεται οτι "βαθιά... ανάσα και ικανοποίηση στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η επιτυχία της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών για το Ιράκ και ήλθε σε μια στιγμή που στο εσωτερικό είχε δημιουργηθεί κλίμα εσωστρέφειας. Η έκβαση της Συνόδου, πέραν των άλλων, δίνει μία ακόμη ευκαιρία στον πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη να ανατρέψει το θολό τοπίο που βασανίζει την κυβέρνησή του. Οσοι είχαν προβλέψει την... καταστροφή για τον κ. Σημίτη αλλά και για τον υπουργό Εξωτερικών κ. Γ. Παπανδρέου στις Βρυξέλλες μάλλον απογοητεύτηκαν".

    [07] Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει οτι "στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, καθώς οι περισσότερες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες, αλλά και ΚΑΕ, απειλούνται από το υπουργείο Ανάπτυξης με ανάκληση της άδειάς τους. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου ολοκλήρωσαν πριν από μερικές ημέρες τους ελέγχους που πραγματοποιούν σε ετήσια βάση στα οικονομικά στοιχεία του κλάδου".

    [08] Υπόθεση 17Ν

    Η Espresso εκτιμά οτι "άγνωστοι (;) θέλουν να κλείσουν το στόμα γνωστού επιχειρηματία, η ζωή του οποίου, όπως και της οικογένειάς του, έχει γίνει κόλαση. Ο λόγος: οι εφιαλτικές απειλές που δέχεται από "βραχνές φωνές" σε "σκοτεινά τηλεφωνήματα". Πρόκειται για έναν από τους πλέον έγκυρους μάρτυρες στη δίκη της "17 Νοέμβρη", ο οποίος είδε από κοντά τη δολοφονία του βιομηχάνου Αλέξανδρου Αθανασιάδη-Μποδοσάκη και φαίνεται πως ξέρει πολλά. Ο ίδιος ζήτησε την προστασία της Αντιτρομοκρατικής, οπλοφορεί και κινείται με "χίλιες" προφυλάξεις".

    [09] Δασικές εκτάσεις

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "σημαντική χρονιά για την νομιμοποίηση δεκάδων χιλιάδων παλαιών κατοικιών που βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως αναδεικνύεται το 2003, καθώς κατά τη διάρκειά του αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τρία προγράμματα κτηματογράφησης".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "την ώρα που η Ελλάδα "χάνεται", κτισμένη πάνω σε μπαζωμένα ρέματα και σε καμένα δάση, με το έδαφος να υποχωρεί σχεδόν κάτω από το μισό της χώρας, στην κυβέρνηση σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην "αξιοποίηση" άλλων 170.000 στρεμμάτων δασικής γης".

    [10] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) σημειώνει οτι "διαβεβαίωση πως θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η πορεία επίλυσης του Κυπριακού έλαβε ο κ. Αλβαρο ντε Σότο από τον νέο Πρόεδρο της Κύπρου κ. Τάσσο Παπαδόπουλο, κατά τη μεταξύ τους συνάντηση".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ επισημαίνει οτι "σήμερα αποφασίζει οριστικά ο απερχόμενος πρόεδρος της Κύπρου Γλαύκος Κληρίδης, κατά πόσον θα αποδεχθεί την πρόταση του νεοεκλεγέντος προέδρου, Τάσσου Παπαδόπουλου, για κοινή συμμετοχή των δύο στις διαπραγματεύσεις με τον Ραούφ Ντενκτάς μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Το τρίτο αναθεωρημένο σχέδιο του γγ του ΟΗΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη ετοιμαστεί, ενώ το περιεχόμενό του είναι γνωστό σε γενικές γραμμές στις κυβερνήσεις των Αθηνών και της Αγκυρας. Ο Κόφι Αννάν προτίθεται να επιδώσει το σχέδιο στον Τάσσο Παπαδόπουλο και τον Ραούφ Ντενκτάς στις 26 Φεβρουαρίου και να ζητήσει απάντηση μέσα σε 24 ώρες".

    Η Traffic news τονίζει οτι "με όλους και με όλα τα έβαλε εκ' νέου ο κατοχικός ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς συνεχίζοντας το αδιάλλακτο παραλήρημα του των προηγούμενων ημερών. Αρχικά στο στόχαστρό του έβαλε τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κύπρου κ. Τάσσο Παπαδόπουλο, τον οποίο απείλησε πως εάν δεν παραιτηθεί από το όραμά του να καταστεί η περιοχή της Καρπασίας ελληνική, όπως είπε, οι συνομιλίες δεν πρόκειται να συνεχιστούν. Από τα πυρά του Ραούφ Ντενκτάς δεν ξέφυγε ούτε ο Αλβαρο ντε Σότο, τον οποίο κατηγόρησε οτι ενώ πρώτα συμμετείχε στις συνομιλίες ως απλός παρατηρητής που έπαιρνε σημειώσεις, στη συνέχεια συμπεριφερόταν ως δικαστής που προσπαθούσε να επιβάλει τη λύση στις δύο πλευρές".

    [11] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Ποντάρουν στα μερίσματα. Οι Τράπεζες ανακοινώνουν τα στοιχεία τους για το 2002''.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' ...Και ακραία ανατιμητικά φαινόμενα. Ο Τιμάριθμος καθ΄οδόν προς το 3,5%''.

    ΚΕΡΔΟΣ:''Χιλιάδες διαμερίσματα σε ...δασικές εκτάσεις!''

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Η ΕΕ σφίγγει τα λουριά για το δημόσιο έλλειμμα. Παρά τις αρνητικές διεθνείς εξελίξεις''.

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ:'' Υψηλότερα ο πήχυς και στα επιχειρηματικά δάνεια. Αναμένεται αύξηση επιτοκίων έως 0,50%".

    [12] Τράπεζες

    Η ΕΞΠΡΕΣ γράφει ότι ''αρχής γενομένης από την Πειραιώς, που ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματά της για τη χρήση 2002, οι τράπεζες αναμένεται να δώσουν το στίγμα τόσο για την αναπτυξιακή πολιτική τους τον τρέχοντα χρόνο, όσο και για τις μεσοπρόθεσμες χρηματιστηριακές εξελίξεις''.
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 19 February 2003 - 17:54:39 UTC