Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-07-25

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/07/2003
  • [02] Τίτλοι εφημερίδων :
  • [03] Στεγαστικά δάνεια
  • [04] Εκλογικός νόμος
  • [05] Τιμές προϊόντων
  • [06] Εορτασμός επετείου αποκατάστασης Δημοκρατίας
  • [07] Ελληνοτουρκικά
  • [08] Κυπριακό
  • [09] Επικίνδυνη μεταφόρτωση πετρελαίου
  • [10] Χρηματιστήριο
  • [11] Κυβέρνηση ΔΕΘ
  • [12] Δικαιοσύνη - Αλλαγές
  • [13] Δίκη "17Ν"
  • [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/07/2003
  • [15] Γ'ΚΠΣ-Ελεγχοι

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/07/2003

    Η απολογία Κουφοντίνα στη δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στη 17Ν, οι συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, αλλά και την προετοιμασία των μέτρων που θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ, τα μέτρα πάταξης φαινομένων αισχροκέρδειας στην αγορά και ο εορτασμός στο Προεδρικό Μέγαρο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι εφημερίδων :

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Ποιές περιοχές θα μπουν στο σχέδιο. Πως θα αποχαρακτηριστούν δασικές εκτάσεις.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Ανεβαίνει το Χρηματιστήριο. Και μέσα στη γενική παρακμή.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Το μεγάλο κόλπο για 30.000 διορισμούς. Προσλήψεις στο Δημόσιο με κομματικά σημειώματα.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρήμα στους δήμους για προσλήψεις και συμβασιούχους. Προεκλογικό... κρεσέντο απο τον Κ. Σημίτη.

    Η ΑΥΓΗ: Επικίνδυνη μεταφόρτωση αργού πετρελαίου στο Αιγαίο. Τι μέτρα θα πάρει η ελληνική κυβέρνηση;

    ΑΥΡΙΑΝΗ: ''Μπίστικο'' από την Πόλη θέλει ο Πατριάρχης για Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης. Τουρκοθρεμμένους ιεράρχες θέλει να τοποθετήσει στην μισή Ελλάδα ο Βαρθολομαίος που και ο ίδιος είναι Τούρκος υπήκοος.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: 9 αλλαγές στη Δικαιοσύνη. Τι αποφάσισε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Σπίτι απο τον ΟΕΚ με ακόμα πιο ευνοϊκούς όρους και αύξηση στα ποσά των επιδοτήσεων. Περισσότεροι εργαζόμενοι στο δανειοδοτικό πρόγραμμα.

    ΕΘΝΟΣ: Διπλή έξοδος από τις Ενοπλες Δυνάμεις. 800 αξιωματικοί φεύγουν άμεσα απο το Πεντάγωνο για τα σύνορα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Παλαμάκια παλαμάκια να χτυπούν τα τακουνάκια. Με θερμά χειροκροτήματα από το ακροατήριο έκλεισε, χθες, η απολογία του τρομοκράτη Δημ. Κουφοντίνα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Μεθοδεύουν αμνηστία στους συμμέτοχους στα μεγάλα σκάνδαλα. Το προεδρείο της Βουλής παρακρατεί χωρίς αιτία πενήντα δικογραφίες.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εμπόριο ελπίδας με 30.000 θέσεις στο Δημόσιο. Μερική απασχόληση: Προεκλογικό νομοσχέδιο απο την κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Κατά Λουκάν 17Ν. Δίκη: Ολόκληρη η απολογία του Δημήτρη Κουφοντίνα.

    ΕΣΤΙΑ: Ζητείται εκλογολόγος! Για να αποκαλύψη τα τεχνάσματα του ΠΑΣΟΚ.

    Espresso: Καθηγήτρια έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή της.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι τράπεζες επανέρχονται στο προσκήνιο. Με αιχμή Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Τράπεζα Αττικής και Γενική Τράπεζα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Μελόδραμα made in ''17Ν''. Ενταση στο δικαστήριο απο τους ''χειροκροτητές''. Σήμερα απολογείται ο Σάββας Ξηρός.

    ΤΑ ΝΕΑ: Προκήρυξη με δάκρυα μετά το αίμα. Ολόκληρη η απολογία του Δ. Κουφοντίνα.

    ΝΙΚΗ: Κοινωνική σύγκλιση και αναπτυξιακά έργα. Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ραγδαία εμπορευματοποίηση τη Υγείας. Αναγκαία η λαϊκή αντίσταση.

    Traffic News: Με πολεμούν σκοτεινοί κύκλοι. Κάποιοι θέλουν να με χτυπήσουν αλύπητα. Ξαφνική έκρηξη του Αιμίλιου Λιάτσου.

    Η ΧΩΡΑ: Εκρηξη στα Σώματα Ασφαλείας. Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί διαμαρτύρονται για τους μισθούς πείνας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Το έγκλημα πάει... παραλία. Αυξάνονται οι παραβάσεις σε Χαλκιδική-Πιερία.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Το μετρό θα γίνει ούτως ή άλλως. Φόβοι οτι πρόκειται για προεκλογικές υποσχέσεις.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Αντιπαράθεση για ακρίβεια-πληθωρισμό. Κυβέρνηση-αντιπολίτευση στα χαρακώματα για την οικονομία.

    [03] Στεγαστικά δάνεια

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ τονίζει οτι ''νέο ευνοϊκό καθεστώς για την έγκριση στεγαστικών δανείων σε εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα αναμένεται απο τις αρχές του 2004. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Εργασίας και η διοίκηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) μελετούν ευνοϊκότερους όρους για χορήγηση δανείων, αύξηση στα ποσά των επιδοτήσεων (αποπεράτωση ή επισκευή), καθώς και αύξηση του ποσού για την επιδότηση ενοικίου''.

    [04] Εκλογικός νόμος

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Ρίζου) ''μια ολιγόλεπτη συνάντηση δεκαπέντε μόλις λεπτών, ήταν αρκετή για να διαμηνύσει η Νέα Δημοκρατία δια του εκπροσώπου της Βύρωνα Πολύδωρα στην κυβέρνηση και να συγκεκριμένα στον υπουργό Εσωτερικών Κώστα Σκανδαλίδη, οτι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα δεχθεί τώρα καμιά συζήτηση για τον εκλογικό νόμο, αλλά δέχεται να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση για αλλαγές σε αυτόν αμέσως μετά τις προσεχείς εκλογές''.

    [05] Τιμές προϊόντων

    Η Traffic news υπογραμμίζει οτι ''αποφασισμένος να τηρήσει σκληρή στάση για την επιστροφή της αγοράς στις νόμιμες οδούς φαίνεται ο υφυπουργός Ανάπτυξης Κίμων Κουλούρης, ο οποίος παρέπεμψε στον εισαγγελέα δύο επιχειρήσεις''.

    [06] Εορτασμός επετείου αποκατάστασης Δημοκρατίας

    Η Espresso επισημαίνει οτι ''την ανάγκη ενίσχυσης της Δημοκρατίας επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος στη δήλωσή του για τον εορτασμό της 29ης επετείου της αποκατάστασής της. Η ομιλία του κ. Στεφανόπουλου φέτος ήταν πάντως αρκετά διαφορετική απο τις προηγούμενες χρονιές''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται οτι ''έμμεσες αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού κ. Κ. Μητσοτάκη άφησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Στεφανόπουλος, κατά τη χθεσινή δεξίωση για την 29η επέτειο απο την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του κ. Μητσοτάκη οτι ένας τρόπος για να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές είναι η παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Στεφανόπουλος υπογράμμισε οτι ''ο καθένας πρέπει να σκέπτεται τι λέει και τι πράττει και να αποφεύγει ό,τι βλάπτει τη Δημοκρατία''.

    [07] Ελληνοτουρκικά

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει οτι ''έκτακτη σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών και του υπουργείου Εθνικής Αμυνας έγινε νωρίς χθες το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά πληροφορίες, οι τρεις άνδρες επικέντρωσαν τη συζήτησή τους στα ελληνοτουρκικά''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ εκτιμά οτι ''επιτεύχθηκε συμφωνία για δύο νέα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, ως αποτέλεσμα των συνομιλιών των δύο χωρών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. Τα μέτρα αυτά σχετίζονται με την εγκαθίδρυση της συνεργασίας μεταξύ των σχολών εθνικής άμυνας και την ανταλλαγή προσωπικού μεταξύ των κέντρων εκπαίδευσης των δύο χωρών, στο πλαίσιο της ''Εταιρικής σχέσης για την ειρήνη''.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι ''έστω κι αν η Αγκυρα συνεχίζει την προκλητική αμφισβήτηση του καθεστώτος στο Αιγαίο και παραμένει αμετακίνητη στη θέση περί ύπαρξης δύο κρατών στην Κύπρο δεν πτοούν τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει τη διαδικασία της διευθέτησης των συνοριακών και άλλων συναφών διαφορών όπως έχει δεσμευτεί η ελληνική κυβέρνηση με βάση τα συμπεράσματα του Συμβουλίου Κορυφής της ΕΕ το Δεκέμβρη του 1999 στο Ελσίνκι''.

    [08] Κυπριακό

    Τα ΝΕΑ αναφέρουν οτι ''μεταξύ των θεμάτων που συζητώνται στις συναντήσεις που έχει ο κ. Γκιούλ είναι και η ανάγκη λύσης του Κυπριακού. Η Ουάσιγκτον ζήτησε από την Αγκυρα να ενεργοποιηθεί προς αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιώντας και το επιχείρημα οτι η λύση του προβλήματος αποτελεί ουσιαστικά προϋπόθεση για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την ΕΕ. Ο κ. Πάουελ και οι άλλοι Αμερικανοί αξιωματούχοι ζήτησαν να επιστρέψει η κυβέρνηση Ερντογάν στην περισσότερο συνεργάσιμη στάση του πρόσφατου παρελθόντος ασκώντας πιέσεις στον Ρ. Ντενκτάς''.

    Ο ΛΟΓΟΣ γράφει οτι ''ανησυχία έχει προκαλέσει στη Λευκωσία η αποδοχή απο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης αιτήματος της Τουρκίας που αφορά παραπομπή προσφυγών Ελληνοκυπρίων εναντίον της Αγκυρας σε δικαστήρια στα κατεχόμενα, με τη δικαιολογία οτι αυτά συνιστούν ''αποτελεσματική εσωτερική θεραπεία'' που θα πρέπει να εξαντληθεί προτού οποιαδήποτε προσφυγή προσαχθεί ενώπιον του Δικαστηρίου''.

    [09] Επικίνδυνη μεταφόρτωση πετρελαίου

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει οτι ''μια τεράστια ποσότητα δύο εκατομμυρίων βαρελιών αργού πετρελαίου θα μεταφορτωθεί από μικρότερα πετρελαιοφόρα σε σούπερ τάνκερ μέσα στον Αύγουστο στο Αιγαίο ανοικτά των ελληνικών ακτών. Η διαδικασία της μεταφόρτωσης, που επιβάλλεται λόγω της απαγόρευσης διέλευσης μεγάλων δεξαμενοπλοίων από τον Βόσπορο, διοργανώνεται από την επίμαχη ρώσικη εταιρεία Yukos για λογαριασμό της αμερικανικής Exxon Mobil''.

    [10] Χρηματιστήριο

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "οι τράπεζες Εθνική, Alpha, Eurobank κ.α. που πήραν πάνω τους την κούρσα της Σοφοκλέους από τις 1.460 μονάδες προς τις 2.100 μονάδες ευελπιστούν ότι θα δικαιωθούν μέσα από τη χρηματιστηριακή αγορά που θα επιβραβεύσει όχι μόνο τη ρηξικέλευθη πρωτοβουλία τους αλλά και τα βελτιωμένα οικονομικά αποτελέσματα που εμφανίζουν από την αρχή του χρόνου, αποζημιώνοντας ταυτοχρόνως -και με το παραπάνω- τους επενδυτές που τις εμπιστεύθηκαν".

    Η ΧΩΡΑ σχολιάζει ότι "παρακολουθώντας κάποιος την πορεία του Χρηματιστηρίου το τελευταίο δίμηνο δεν μπορεί παρά να καταλήξει σε δύο βασικά συμπεράσματα επιλέγοντας όποιο επιθυμεί: είτε η ελληνική οικονομία πάει περίφημα είτε κάποιοι αποφάσισαν άλλη μια φορά να θυμηθούν κινήσεις και τακτικές του παρελθόντος".

    [11] Κυβέρνηση ΔΕΘ

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει ότι "πολιτική επένδυση για την κυβέρνηση θα αποτελέσει το βήμα της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη. Ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο το βήμα της ΔΕΘ, κάτι που παραδοσιακά ισχύει για κάθε κυβέρνηση, προκειμένου να αναστρέψει με τις εξαγγελίες του, το όχι και τόσο ευνοϊκό για το ΠΑΣΟΚ κλίμα, όπως αυτό καταγράφεται στις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις".

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει ότι "στην τελική ευθεία εισέρχεται η κυβέρνηση εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο και του πακέτου των μέτρων ύψους περίπου 1,3 δισ. ευρώ που θα εξαγγελθεί για την Οικονομία και τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ενώ, όπως έγινε γνωστό, το συνολικό έργο που συντελείται στη Θεσσαλονίκη έχει προϋπολογισμό περίπου 3,6 δισ. ευρώ".

    [12] Δικαιοσύνη - Αλλαγές

    Σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ "ευρύ εκσυγχρονισμό στη λειτουργία και στην απονομή της Δικαιοσύνης, στην άσκηση της δικηγορίας και στη λήψη μέτρων κοινωνικού χαρακτήρα για παροχή νομικής βοήθειας σε οικονομικά ασθενέστερους αποφάσισε η κυβέρνηση, εγκρίνοντας ομοφώνως δέσμη εννέα μέτρων που εισηγήθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Φ. Πετσάλνικος".

    [13] Δίκη "17Ν"

    Η ΝΙΚΗ ισχυρίζεται ότι "με ένα νέο πολιτικό μανιφέστο, απολογήθηκε χτες ο Δημήτρης Κουφοντίνας, για μία περίπου ώρα, χαρακτηρίζοντας επαναστατική τη δράση της 17Ν. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι οι στόχοι της 17Ν ήταν συμβολικοί και στρέφονταν κυρίως κατά του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, ενώ αρνήθηκε ότι η ληστεία στην Εθνική Τράπεζα και η δολοφονία του αστυνομικού Χρήστου Μάτη, ήταν ενέργεια της οργάνωσης".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι "κλαίγοντας έκλεισε την απολογία του ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος αντί επιλόγου χρησιμοποίησε στίχους του Παλαμά, που ερμηνεύτηκαν ως 'παρακαταθήκη' για νέες οργανώσεις. Ο Κουφοντίνας ανέλαβε την 'πολιτική ευθύνη' της '17Ν' αλλά αρνήθηκε το κατηγορητήριο".

    Κατά την ΑΠΌΦΑΣΗ "θέατρο με ... δάκρυα και Κωστή Παλαμά έπαιξε χθες ο Δημήτρης Κουφοντίνας στην απολογία του, χωρίς να πει λέξη για την εγκληματική δράση της 17Ν. Τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι οπαδοί του που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου προκάλεσαν την οργή των συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι "μηνύματα διατυπωμένα με συνωμοτικό τρόπο προς τον ίδιο τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο έστειλε χθες ο Δημ. Κουφοντίνας μα και άλλα με αποδέκτες μέλη της 17 Νοέμβρη που δεν βρίσκονται στο εδώλιο των κατηγορουμένων και που είναι τα εναπομείναντα μέλη της οργάνωσης-'φάντασμα'".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ επισημαίνει ότι "αυτή την ώρα της κρίσεως, θα περίμενε κανείς από κείνους που έβαψαν τα χέρια τους με αίμα αθώων να αναλογίζονταν το μέγιστο αμάρτημά τους - να έσβηνε η φωνή τους από τύψεις. Θα περίμενε κανείς ένα ταπεινό συγγνώμη. Αντ' αυτών είχαμε ένα φτηνό σόου με Παλαμά και δάκρυα, ικανό να συγκινήσει μόνο κρετίνους, που δεν θεωρούν την ανθρώπινη ζωή ως αυταπόδεικτη αξία, που στο ταραγμένο μυαλό τους κάποια οράματα για άλλες κοινωνίες δικαιολογούν το αίμα".

    Η ΕΣΤΙΑ προσθέτει ότι "ο μέσος τηλεθεατής, αλλά και ακροατής ραδιοφωνικών δελτίων, είχε την εντύπωση ότι ο Κουφοντίνας μάλλον εκθειαζόταν παρά αποτελούσε θέμα αντικειμενικής δημοσιογραφικής καλύψεως. Φαντασθείτε να είχε επιτραπή η παρουσία της τηλεοράσεως στο Δικαστήριο για ταυτόχρονη μετάδοση της διαδικασίας!".

    [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25/07/2003

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Μηνύματα με καμπάνες... Πιέσεις του υφυπουργού Εμπορίου στο χονδρεμπόριο και τις λαϊκές αγορές, με φόβητρο τα βαριά πρόστιμα, αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Φθηνή χώρα η Ελλάδα, λέει ο ΟΟΣΑ. Αποκαλυπτική μελέτη που ξαφνιάζει".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Αυξημένα κέρδη στις τράπεζες "δείχνει" η Εθνική. Ανακοίνωσε μεγάλη αύξηση κερδών κατά 14%".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Τέρμα το χρήμα απο Γ'ΚΠΣ σε περίπτωση παρατυπίας. Ταυτόχρονα με την απόδοση ευθυνών".

    Σημείωση:Η εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ δεν είχε φθάσει στο ΑΠΕ μέχρι την ώρα αποστολής του δελτίου.

    [15] Γ'ΚΠΣ-Ελεγχοι

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει οτι "Θα ανακαλούνται οι χρηματοδοτήσεις έργων που εκτελούνται στο πλαίσιο του Γ'ΚΠΣ στις περιπτώσεις κατά τις οποίες διαπιστώνονται παρατυπίες, από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, σε εφαρμογή των Κοινοτικών Κανονισμών".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Monday, 28 July 2003 - 21:21:09 UTC