Browse through our Interesting Nodes of Greek News Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 03-10-07

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 07/10/2003
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Προϋπολογισμός
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] Συνέντευξη Ρέππα
  • [06] Απεργιακές κινητοποιήσεις - κυβέρνηση
  • [07] Προσλήψεις στο δημόσιο
  • [08] Απεργία γεωτεχνικών
  • [09] Διαφθορά
  • [10] Νέα Δημοκρατία
  • [11] Ρίο-Αντίρριο
  • [12] Πετρέλαια Θάσου
  • [13] Επιχειρήσεις-Κίνητρα
  • [14] Δίκη 17Ν
  • [15] Ελληνοτουρκικά
  • [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 07/10/2003

    Τα κίνητρα για επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις, ο νέος προϋπολογισμός, οι απεργιακές κινητοποιήσεις και η δίκη της 17Ν είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Επιδοτήσεις 20 προγράμματα για μικρομεσαίους. Για παλιές και νέες επιχειρήσεις.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): ''Σώστε με''!...Ο Σημίτης εκλιπαρεί την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διαφθορά Κολομβίας στην Ελλάδα. Νέα έκθεση - σοκ από τη Διεθνή της Διαφάνειας.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Προσλήψεις 4.220 θέσεις εποχικών στο υπουργείο Γεωργίας. Ζητούνται 399 για το Υγείας και το Εσωτερικών.

    Η ΑΥΓΗ: Λιγότερο εισόδημα για το 54% των νοικοκυριών. Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της ICAP.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ξέσπασμα βουλευτών κατά υπουργών και ...αγωνία για τους νέους υποψηφίους.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Ερημώνει η αγορά...Κλείνουν τα καταστήματα ελλείψει προϊόντων. Στο χείλος της οικονομικής καταστροφής η ελληνική κτηνοτροφία.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Συντάξεις. Οδηγός για τον υπολογισμό των αποδοχών σας.

    ΕΘΝΟΣ: 2.047 νέες προσλήψεις σε εφορίες, τράπεζες, υπουργεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ντροπή ρε παιδιά, είπαμε, αλλά όχι κι έτσι! Ενώ ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος βρίσκεται ακόμη προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, η ΝΕΤ τον ...αποφυλάκισε χθες στο δελτίο των ειδήσεών της, προβάλλοντας ένα σωρό ανακρίβειες και όχι μόνο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Περισσότερους φόρους για το 2004. Για φυσικά και νομικά πρόσωπα ο κρατικός προϋπολογισμός.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μήνυμα απόγνωσης από τα νοικοκυριά. Ερευνα ICAP: το 54,2% των πολιτών δηλώνει φτωχότερο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:''Σφάζονται'' κυβέρνηση - κτηνίατροι. Επιστράτευση δεν αποκλείει η κυβέρνηση.

    ΕΣΤΙΑ: Εκβιάζουν οι κρατικοδίαιτοι. Μερικές ομάδες απέκτησαν δυσανάλογες εξουσίες.

    Espresso: Το τελευταίο γράμμα του Λιαντίνη λύνει το μυστήριο της εξαφάνισής του.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σωσίβιο στην επιχειρηματικότητα. Αναζητεί εναγωνίως η κυβέρνηση μέσω σημαντικής μείωσης φόρων για επενδύσεις.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αμετακίνητη η κυβέρνηση...απέναντι στα οικονομικά αιτήματα διαφόρων κοινωνικών ομάδων. Παρά την ''έκρηξη'' των απεργιακών κινητοποιήσεων.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μισή ...ευκαιρία για απολυμένους, ανέργους. Πριμ για μερική απασχόληση στο Δημόσιο.

    ΝΙΚΗ: Απεργιακό μπαράζ. Διογκώνονται τα αιτήματα των εργαζομένων.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Πολεμική επιδρομή επειδή ''βρίσκεται σε λάθος στρατόπεδο''! Απρόκλητη επίθεση Ισραήλ - ΗΠΑ κατά της Συρίας.

    Traffic News: Εστειλε γυμνές φωτό για να εκδικηθεί την πρώην του. Ροζ αγγελίες στο Διαδίκτυο από τους απατημένους.

    Η ΧΩΡΑ: Φορολογικά κίνητρα για νέες θέσεις εργασίας από τις επιχειρήσεις. Ολα τα νέα μέτρα και ποιοι ευνοούνται.

    City Press: Μοντέλο εξολοθρευτή στις ΗΠΑ. Η Καλιφόρνια εκτός απροόπτου εκλέγει σήμερα κυβερνήτη τον Σβαρτσενέγκερ.

    MetroRAMA: Απαισιόδοξοι οι Ελληνες για τα οικονομικά τους. Ενώ η κυβέρνηση επιχειρεί να τονώσει την οικονομία με τον Αναπτυξιακό Νόμο.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Πώς θα γίνουν 30.000 προσλήψεις. Μερική απασχόληση: Ολη η εγκύκλιος.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μετωπική απεργών - κυβέρνησης. Γενική απεργία ετοιμάζει η ΑΔΕΔΥ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πρωτοπόροι Θεσσαλονικείς και Βορειοελλαδίτες. Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα.

    [03] Προϋπολογισμός

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει ότι ''πέραν των κοινωνικών μέτρων, το κέντρο βάρος του νέου προϋπολογισμού φαίνεται ότι τοποθετείται στην ενίσχυση της ανάπτυξης όπως καταδεικνύεται και από τον στόχο που τίθεται, η ελληνική οικονομία να ''τρέξει'' με ρυθμό 4,2% το επόμενο έτος. Προς την ίδια κατεύθυνση προβλέπεται αύξηση 7% για τις επενδύσεις αλλά και άνοδος των εξαγωγών κατά 6,7% έναντι πρόβλεψης για εισαγωγές αυξημένες κατά 4,7%''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ,''έμφαση στην αμυντική θωράκιση της χώρας δίνει η κυβέρνηση για το 2004, καθώς σε αντίθεση με όσα κατά καιρούς έχουν ειπωθεί για δραστική περικοπή των εξοπλισμών ο νέος προϋπολογισμός προβλέπει αυξημένες δαπάνες για τις Ενοπλες Δυναμεις και μεγαλύτερη δάνεια για το τεράστιο χρέος που τις επιβαρύνει''.

    [04] ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι ''υπό αμφισβήτηση έθεσε ουσιαστικά ο Κ. Σημίτης τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες (και φέρνουν το ΠΑΣΟΚ να είναι 6-8 μονάδες πίσω από τη ΝΔ) κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τα μέλη του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ χθες. Ο πρωθυπουργός στη συζήτηση που είχε μαζί τους με αφορμή την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου είπε οτι δεν ξέρει πως βγαίνουν αυτές οι δημοσκοπήσεις κατά πόσον είναι έγκυρες και ποια κριτήρια ακολουθούν''.

    [05] Συνέντευξη Ρέππα

    ''Προγράμματα για 15.000 νέες θέσεις εργασίας και προγράμματα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών συνολικού αριθμού 7.500 πρόκειται να προκηρυχθούν τον Δεκέμβριο'' τονίζει με συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ο υπουργός Εργασίας Δημ. Ρέππας. ''Παράλληλα, όπως αναφέρει, ξεκινά το πρόγραμμα Εργασιακής Εμπειρίας του ''Αθήνα 2004'' για 6.185 άτομα και το Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης στο νομό Αχαΐας για 2.000 άτομα. Ο υπουργός ΕΡγασίας αναφέρεται επίσης στα προγράμματα κατάρτισης που προκηρύσσονται αρχές του 2004 και αφορούν 102.500 άτομα, ενώ υπογραμμίζει πως η επιδοτούμενη απασχόληση θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια κατά έξι μήνες έως ένα χρόνο και υψηλότερη επιδότηση που φθάνει τα 18 ευρώ ημερησίως''.

    [06] Απεργιακές κινητοποιήσεις - κυβέρνηση

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι ''η ελληνική οικονομία βαδίζει με σταθερή πορεία σε ρυθμούς ανάπτυξης και οποιαδήποτε αποδοχή στις πιέσεις κοινωνικών ομάδων που τις τελευταίες ημέρες έχουν προκαλέσει θύελλα απεργιακών κινητοποιήσεων είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τις αντοχές της''.

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι ''σε ασφυκτικό κλοιό οικονομικών διεκδικήσεων από πληθώρα επαγγελματικών κλάδων βρίσκεται η κυβέρνηση η οποία κάλεσε χθες δια στόματος Χρ. Πρωτόπαπα τα πολιτικά κόμματα της αντιπολίτευσης και κυρίως τη ΝΔ να λάβουν σαφή θέση επί των αιτημάτων που εγείρονται''.

    Η ESPRESSO προσθέτει ότι ''αντιμέτωπος με τα εμπόδια που θέτουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις βρίσκεται αυτή την εβδομάδα ο Κώστας Σημίτης που πρέπει ταυτόχρονα να συγκρατήσει και πολλά από τα στελέχη του που δείχνουν διατεθειμένα να υποκύψουν τις διεκδικήσεις των εργαζομένων φοβούμενα πως οι αντιδράσεις λίγο πριν από τις εκλογές θα στοιχίσουν πολιτικά''.

    Το metroRAMA σημειώνει ότι ''χειροτέρευση της οικονομικής τους θέσης αναμένουν περισσότερα από τα μισά νοικοκυριά της χώρας 50,5% στη διάρκεια του 2003, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε η ICAP.''.

    Η City Press γράφει ότι ''είμαστε η χώρα των δήθεν με πολλούς συμπολίτες μας να προσποιούνται οτι παίζουν ρόλους με τους οποίους έχουν μικρή ή ελάχιστη σχέση. Ας πάρουμε το παράδειγμα των πανεπιστημιακών δασκάλων. Διεκδικούν αύξηση αποδοχών 10% σε ετήσια βάση η κυβέρνησή τους δίνει 8% αλλά προτιμούν το ουσιαστικό κλείσιμο των πανεπιστημίων από έναν λογικό συμβιβασμό''.

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι ''σχεδόν όλοι οι απεργούντες που εκβιάζουν συστηματικά το κοινωνικό σύνολο είναι ''κρατικοδίαιτοι''.

    [07] Προσλήψεις στο δημόσιο

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''η αντίστροφη μέτρηση γι την πρόσληψη 25.000 ανέργων -κυρίως γυναικών - με το νεοσύστατο θεσμό της μερικής απασχόλησης στο Δημόσιο άρχισε με την αποστολή σχετικής διευκρινιστικής εγκυκλίου (που θα γίνει εντός των προσεχών ημερών ) προς όλα τα υπουργεία, νομαρχίες και δημόσιους φορείς. Οι πρώτες προσλήψεις με τον νέο θεσμό θα γίνουν τον Ιανουάριο του 2004 και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2003 και οι ενδιαφερόμενοι φορείς του δημοσίου θα πρέπει να υποβάλουν προς έγκριση τα σχετικά επιχειρησιακά τους σχέδια''.

    [08] Απεργία γεωτεχνικών

    Το ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''καθώς οι απεργούντες γεωτεχνικοί ''δεν τα βρίσκουν'' με την κυβέρνηση (άκαρπη απέβη και η χθεσινή συνάντησή τους με τον υπουργό Γεωργίας Γ. Δρυ) στην αγορά πυκνώνουν τα σημάδια της ερήμωσης, οι κτηνοτρόφοι απειλούνται με οικονομική ζημία και οι καταναλωτές φοβούνται την κρεοφαγία. Είκοσι ημέρες τώρα από την έναρξη της απεργίας των κτηνιάτρων τα σφαγεία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας δεν λειτούργησαν παρά μόνο περιστασιακά και οι κρεοπώλες έκλεισαν τα καταστήματά τους ελλείψει προϊόντων''.

    [09] Διαφθορά

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει οτι "η έκθεση του Διεθνούς Οργανισμού Διαφάνειας έχει για μία ακόμη φορά κακά μαντάτα για την Ελλάδα. Την κατατάσσει ανάμεσα σε χώρες τριτοκοσμικές, σε χώρες που η διαφθορά δεν είναι πρόβλημα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, αλλά η ίδια η πολιτική και κοινωνική ζωή".

    [10] Νέα Δημοκρατία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αναφέρει οτι "έμφαση στην οικονομία δίνει η Νέα Δημοκρατία, καθώς η πορεία της δείχνει δραματική επιδείνωση σε όλους τους δείκτες προκαλώντας έντονες ανησυχίες".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "αποφασισμένος να συγκρουστεί μετωπικά με την κυβέρνηση στην τελευταία και προεκλογική Σύνοδο της Ολομέλειας της Βουλής εμφανίστηκε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Καραμανλής, δείχνοντας παράλληλα την πρόθεσή του να εστιάσει την κριτική του στα μεγάλα προβλήματα του τόπου και του πολίτη".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σημειώνει οτι "σε ένα νέο γύρο αντιπαράθεσης δια του Τύπου προχώρησαν η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ. Γιώργος Σουφλιάς με αφορμή την επιλογή του Θεσσαλού πολιτικού να μην λάβει υπόψη του τις προτάσεις της δημάρχου στο πρόγραμμα της ΝΔ για τη Δημόσια Διοίκηση. Αμφότεροι πάντως, αν και επιβεβαίωσαν τις ουσιαστικές τους διαφωνίες στο σχεδιασμό της μελλοντικής Αυτοδιοίκησης, δήλωσαν οτι το θέμα δεν είναι προσωπικό και ότι το θεωρούν λήξαν".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει οτι "στο πλευρό της κυβέρνησης για επιτάχυνση των νεοφιλελεύθερων διαρθρωτικών αλλαγών και απέναντι από τις διεκδικήσεις των εργαζομένων βρίσκεται η ηγεσία της ΝΔ, η οποία προσπαθεί να συγκαλύψει την αντιλαϊκή της φυσιογνωμία με φούμαρα περί "εθνικής ομοψυχίας".

    [11] Ρίο-Αντίρριο

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) εκτιμά οτι "γρηγορότερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία θα είναι έτοιμο το έργο της ζεύξης Ρίου-Αντιρρίου, που όμως δεν λύνει το πρόβλημα της κυκλοφορίας των ΙΧ στη Δυτική Ελλάδα. Χθες η υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Β. Παπανδρέου πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοτάξιο της κοινοπραξίας που αναμένεται να παραδοθεί τον Αύγουστο του 2004. Μάλιστα προβλέπεται να περάσει από την νέα γέφυρα και ο λαμπαδηδρόμος που θα μεταφέρει τη φλόγα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004".

    [12] Πετρέλαια Θάσου

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ επισημαίνει οτι "νέα γεώτρηση για τον εντοπισμό πετρελαϊκών κοιτασμάτων στη θαλάσσια περιοχή Καλλιράχη της Θάσου αρχίζει η Καβάλα Οϊλ, που ελέγχεται πλέον από τη Regal Petroleum, πετρελαϊκή εταιρεία με έδρα το Λονδίνο, η οποία δραστηριοποιείται στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Εκτιμάται οτι υπάρχει κοίτασμα σε δύο ή τρεις υποθαλάσσιους γεωλογικούς ορίζοντες και σε ανάλογα βάθη, που κυμαίνονται από 2.800 έως 3.150 μέτρα. Σήμερα από τον Πρίνο αντλούνται περίπου 3.700 βαρέλια ημερησίως".

    [13] Επιχειρήσεις-Κίνητρα

    Η ΧΩΡΑ ισχυρίζεται οτι "ρυθμίσεις για αύξηση της απασχόλησης, τόνωση των επενδύσεων, αλλά και νέους βαρύτατους φόρους περιλαμβάνει το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας. ευνοημένοι όσοι πραγματοποιούν επενδύσεις μακράς διάρκειας και όσοι αποφασίζουν αύξηση του αριθμού των εργαζομένων. Περαιτέρω υποσχέσεις για αποκλιμάκωση των φόρων, αλλά μετά το 2008. Στο νέο νομοσχέδιο προβλέπεται και αυξητική αναπροσαρμογή των επιδοτήσεων για κάθε νέα θέση εργασίας".

    [14] Δίκη 17Ν

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υπογραμμίζει οτι "αντικαπιταλιστική οργάνωση ένοπλης πάλης με μεγάλο έρεισμα στην ελληνική κοινή γνώμη" χαρακτήρισε τη "17 Νοέμβρη" ο συνήγορος υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού, κατά τη χθεσινή αγόρευσή του στο δικαστήριο. "Ο ελληνικός λαός -τόνισε ο κ. Γιώργος Αγιοστρατίτης- δεν τρόμαξε από τη 17Ν, αφού η δράση της είχε κοινωνική αποδοχή και ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας θεωρούσε τις πράξεις της, πράξεις κοινωνικής δικαιοσύνης".

    [15] Ελληνοτουρκικά

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ τονίζει οτι "λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την έλευση του υπουργού Εξωτερικών του στην Αθήνα, οπότε η κυβέρνηση ευελπιστεί να καταστήσει εύληπτες στην γειτονική Τουρκία τις θέσεις της, Ο Τούρκος Πρωθυπουργός επανήλθε δριμύτερος, επιτιθέμενος εναντίον της ευρωπαϊκής οικογένειας για ακόμη μία φορά".

    Σύμφωνα με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ "το ζήτημα της Κύπρου δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των όρων της ΕΕ" για ένταξη της Τουρκίας, δηλώνει ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και επικρίνει τις Βρυξέλλες επειδή "βρίσκεται σε αντίφαση, αφού δεν θα έπρεπε να θεωρεί οτι έχει το δικαίωμα να δεχθεί την Κύπρο, όπου υπάρχουν δύο διαφορετικές θρησκείες, δύο γλώσσες και δύο τμήματα".

    Η Traffic news εκτιμά οτι "περιπετειώδεις και αγωνιώδεις στιγμές έζησαν ένας ψαράς και το παιδί του, αφού μέχρι αργά χθες το απόγευμα κρατιόντουσαν από τις τουρκικές αρχές, γιατί, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, το μικρό αλιευτικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν (πατέρας και γιος) εισήλθε με τρόπο παράνομο στα τουρκικά χωρικά ύδατα".

    [16] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:''Φορολογικά bonus σε επενδυτές. Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:''Μείωση-ρεκόρ στη φορολογία για επενδύσεις. Αναπτυξιακή ώθηση με προϋπολογισμό και 15 κίνητρα".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Φορολογική ασυλία στις μεγάλες επενδύσεις. Χριστοδουλάκης: Κίνητρα και στους "μικρούς" εφόσον... μεγαλώσουν".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:''Κάθε πέρσι και καλύτερα" για τα μισά νοικοκυριά. Σε καθοδική τροχιά οι προσδοκίες για το οικονομικό μέλλον".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 7 October 2003 - 20:56:02 UTC