Browse through our Interesting Nodes on Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-02-10

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/02/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] ΠΑΣΟΚ
  • [04] Νέα Δημοκρατία
  • [05] Κυπριακό
  • [06] Δημοσκόπηση
  • [07] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [08] Δ΄ΚΠΣ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/02/2004

    Η ανάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου και το χθεσινό κάλεσμά του προς τους φιλελεύθερους, η συνεργασία σύμφωνα με πληροφορίες, του Στέλιου Παπαθεμελή με τη Νέα Δημοκρατία, δημοσκοπήσεις και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): ''Πόρτα'' για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό. Μεταρρυθμίσεις προαναγγέλλει ο Παπανδρέου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Κρύβεται ο... εκατομμυριούχος! Ενώ ο Καραμανλής επιμένει στον τηλεοπτικό διάλογο.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Τελική επίθεση με 102.000 μηνύματα. Καταιγίδα θέσεων, προτάσεων, λύσεων από τη Νέα Δημοκρατία.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Αυξήσεις 20% σε Στρατό, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό. Δέσμευση Καραμανλή για σύγκλιση-εξπρές με την Ευρώπη στους μισθούς.

    Η ΑΥΓΗ: Επιμένει ο Γ. Παπανδρέου: Ανασφάλιστοι οι νέοι! Σύμπτωση απόψεων ΣΕΒ και προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Γιώργο διώξε τον Χριστοδουλάκη. Εξέθεσε τον Σημίτη και βούλιαξε το ΠΑΣΟΚ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Εγγυητής της κοινωνικής ειρήνης ο Γ. Παπανδρέου. Επισκέψεις και συζητήσεις με συνδικαλιστές και βιομηχάνους. Το ΠΑΣΟΚ διασφαλίζει τους εργαζομένους.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στον αέρα το ασφαλιστικό και οι εργασιακές σχέσεις. Γενικόλογος, αντιφατικός και αόριστος ο Γιώργος Παπανδρέου.

    ΕΘΝΟΣ: Σκληρό παζάρι για τα 26 δισ. ευρώ. Αρχίζει στις Βρυξέλλες η μάχη για το Δ'ΚΠΣ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ...Μυρωμένο ...Βαπτισμένο και στην ήττα παραδομένο. Χθες, ο Κ. Σημίτης παρέδωσε στον Γ. Παπανδρέου το τραυματισμένο ΠΑΣΟΚ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Αντιφάσεις και πρόβα αυταρχισμού. Ο Γ. Παπανδρέου ξέχασε τι έλεγε για την κυβέρνηση και χθες μίλησε για παρακαταθήκες Σημίτη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανοιξε το ασφαλιστικό ο Γ. Παπανδρέου. ΠΑΣΟΚ: Στον αέρα οι δηλώσεις στελεχών οτι έχει κλείσει το ζήτημα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Γκάλοπ: 72% ανατροπή πρωτοκλασάτων. Τι ζητάει το εκλογικό σώμα από τον Γιώργο.

    ΕΣΤΙΑ: Φακελώθηκαν 1 εκατ. άτομα. Ωμή παραβίασις συνταγματικού δικαιώματος.

    Espresso: Καθηγητής έγραψε ομαδικό βιασμό σε βιντεοκασέτες και τις πουλούσε. Δικάζεται μαζί με άλλα τρία άτομα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το φεστιβάλ τελείωσε. Τώρα, η μάχη της πραγματικής κάλπης. Τα προγράμματα πλέον στην πρώτη γραμμή. ''Ναι'' Παπανδρέου στα ντιμπέιτ με Καραμανλή.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Αλλαγή φρουράς. Ο Γ. Παπανδρέου ανέλαβε και επισήμως το ΠΑΣΟΚ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Προσκλητήριο Γιώργου αριστερά και δεξιά. Στόχος τώρα η διεύρυνση.

    ΝΙΚΗ: 1.017.085 μηνύματα νίκης. Με άλλον αέρα ο Γιώργος Παπανδρέου.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Με το ΚΚΕ για ανατροπή ριζική αλλαγή. Κάλεσμα στη Νεολαία.

    The Daily Times: Η μεγάλη απόφαση του Λαλιώτη. Προβληματίζει η σχέση με Πάγκαλο. Χαριλάου Τρικούπη: Νέα ηγετική ομάδα υπηρετεί τις εσωκομματικές ισορροπίες.

    Traffic News: Λιάτσος εναντίον Κακαουνάκη. Του ζητάει με αγωγή 2 εκατ. ευρώ αποζημίωση.

    Η ΧΩΡΑ: Δίνουν τα ρέστα τους για να μην έρθει στην εξουσία ο Καραμανλής. Πέφτουν βροχή τα δισ. από τους διαπλεκόμενους.

    City Press: Ντόρα Μπακογιάννη: Εκλογή αρχηγού από τη βάση και στη ΝΔ.

    MetroRAMA: Ξέσπασε ''καβγάς'' για τον τηλεοπτικό διάλογο. ΝΔ: ''Ελάτε τώρα''. ΠΑΣΟΚ: Διαφορετική ...προσέγγιση από Γιώργο-Πρωτόπαπα.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Φορτηγά ''φονιάδες''. 92.031 παραβάσεις το 2003 στη Β. Ελλάδα.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Αν τολμάς έλα να μιλήσουμε. Ο Κ. Καραμανλής ρίχνει το γάντι στον Γ. Παπανδρέου.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σήμερα, ο Παπαθεμελής με τον Καραμανλή. Με εκατέρωθεν πολιτική ευθύνη και τόλμη.

    [03] ΠΑΣΟΚ

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ επισημαίνει ότι ''ξεκίνησε η μεγάλη μάχη στις Βρυξέλλες για τα 26 δισ. ευρώ του Δ ΚΠΣ. Στόχοι του νέου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, είναι η ανάπτυξη με ενίσχυση της περιφέρειας , η δίκαιη κατανομή των πόρων καθώς και η ένταξη της Αττικής στις χρηματοδοτήσεις''.

    ΤΑ ΝΕΑ προσθέτουν ότι ''την υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών επιχειρεί ο Γ. Παπανδρέου κάνοντας ταυτόχρονα άνοιγμα προς τα αριστερά και τα δεξιά του ΠΑΣΟΚ. Προσκάλεσε μάλιστα ''φιλελεύθερες φωνές και ανήσυχα πνεύματα'' να συστρατευθούν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει''.

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι ''λίγες ώρες μετά τη θριαμβευτική εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Γ. Παπανδρέου επισκέφθηκε τις διοικήσεις της ΓΣΕΕ και του ΣΕΒ και το ίδιο θα κάνει σήμερα με την ΑΔΕΔΥ και την ΠΑΣΕΓΕΣ. Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προαναγγέλλει την πολιτική συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης που θα ακολουθήσει έναντι των κοινωνικών εταίρων. Εκ του περιεχομένου τους οι επισκέψεις εργασίας του κ. Παπανδρέου προσέλαβαν χαρακτήρα εγγύησης της κοινωνικής ειρήνης που θα επιδιώξει με στόχο την εμπέδωση της αναπτυξιακής προοπτικής της προσεχούς τετραετίας''.

    Η ΝΙΚΗ αναφέρει ότι ''το υπεράνω κάθε προσδοκίας αποτέλεσμα των προχθεσινών εσωκομματικών αρχαιρεσιών δίνει άλλο αέρα στο Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έλαβε 1.017.085 μηνύματα αισιοδοξίας, για τη νίκη στις εκλογές της 7ης Μαρτίου αλλά και ισάριθμες εντολές να προχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στις αλλαγές, στις ρήξεις και στις τομές που έχει εξαγγείλει στις μέχρι σήμερα δημόσιες εμφανίσεις του''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σημειώνει ότι ''με τη δέσμευση ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των οπαδών του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε επισήμως χθες τα καθήκοντα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον προκάτοχό του Κώστα Σημίτη. Η τελετή έγινε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη παρουσία των μελών του Εκτελεστικού Γραφείου. Δεν υπάρχει όμως καμιά αμφιβολία ότι ο κ. Παπανδρέου παρέλαβε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα προβληματισμένος καθ όσον έχει μπροστά μία σειρά προβλημάτων πλέον να αντιμετωπίσει''.

    Σύμφωνα με την Daily Times, ''από τον Κορυδαλλό στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου ο Κώστας Λαλιώτης έδειξε ότι έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση: Η επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στο νευραλγικό πόστο του εκλογικού αγώνα αποτελεί το στίγμα της νέας πολιτικής πραγματικότητας στο κυβερνών κόμμα''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι ''η μεγάλη κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ και η πτώση του Σημίτη οφείλονται αποκλειστικά και μόνο σε έναν άνθρωπο. Τον Νίκο Χριστοδουλάκη...Αυτός ο κύριος υπήρξε μοιραίος τόσο για το ΠΑΣΟΚ όσο και για τον πρωθυπουργό της χώρας, είναι δε σίγουρο ότι αν έλειπε ο Χριστοδουλάκης θα τελείωνε αποθεούμενος την πολιτική του καριέρα ο Σημίτης''.

    Κατά τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ,''τη στιγμή που εμφανίζεται ως εκφραστής του ''νέου'' του ''ρηξικέλευθου'' και της ''ανανέωσης'' επιχειρώντας να πάρει αποστάσεις από τα ''πεπραγμένα'' των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και δη της περιόδου Σημίτη, την ίδια ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου εκθειάζει τον πρωθυπουργό και μιλά για ''παρακαταθήκες Σημίτη''.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ εκτιμά ότι ''νέες δυσμενείς αλλαγές στο ασφαλιστικό, αλλά με ''συμμετοχικές διαδικασίες'' προανήγγειλε ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κατά την επίσκεψή του στη ΓΣΕΕ. Για το όνομα που δεσμεύθηκε είναι ότι δεν θα θιγούν οι συνταξιούχοι''.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι ''στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μπαίνουν για μια ακόμη φορά οι εργασιακές σχέσεις και το Ασφαλιστικό καθώς χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΓΣΕΕ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες μεταρρυθμίσεις μετά τις εκλογές''.

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ,''οι πρώτες συναντήσεις του Γ. Παπανδρέου μετά την εκλογή του σχεδιάστηκαν για να προβάλουν συμβολικά την επιμονή του στον κοινωνικό διάλογο. Ανέδειξαν όμως οτι πίσω από τη συναινετική βιτρίνα προωθούνται-πάντα...προς συζήτηση- νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό, ειδικότερα των σημερινών εργαζομένων καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με έμφαση αναφέρθηκε μόνο στις ''κατακτήσεις του συνταξιούχου''.

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) αναφέρει ότι ''συνεταίρους'' για αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα αναζητά ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος επισκέφθηκε χθες τη ΓΣΕΕ. Οι συνδικαλιστές που πρόσκεινται στα κόμματα της αντιπολίτευσης, δήλωσαν πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις θέσεις του κ. Παπανδρέου ο οποίος όπως υποστηρίζουν απέφυγε να δεσμευτεί για συγκεκριμένες πολιτικές''.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ τονίζει ότι ''το ''Φεστιβάλ'' Παπανδρέου ετελείωσε, οι πολύχρωμοι προβολείς της ''λαμπερής'' ψηφοφορίας για τον νέο ηγεμόνα του ΠΑΣΟΚ, που επέτυχαν ομολογουμένως να συσπειρώσουν το αποδιοργανωμένο κυβερνών κόμμα έσβησαν και τώρα αρχίζει η μεγάλη κούρσα για τις εθνικές κάλπες τις μόνες που δίδουν πραγματική υπόσταση στις πολιτικές ηγεσίες''.

    Η ΕΣΤΙΑ ισχυρίζεται ότι ''λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη προχθές στον τόπο μας. Ενας πολιτικό κόμμα κατόρθωσε να φακελώση εντός 24ώρου 1.020.145 πολίτες, βάσει των πολιτικών τους φρονημάτων. Το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε ηλεκτρονικά το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό τηλεφώνου ενός τεραστίου τμήματος του εκλογικού σώματος προς πάσαν νόμιμον και μη χρήσιν''.

    [04] Νέα Δημοκρατία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει οτι "με διαφημιστική καταιγίδα θέσεων, μηνυμάτων και δεσμεύσεων απαντά η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, εξαπολύοντας την τελική της επίθεση για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου. Την τελευταία εβδομάδα της εκστρατείας ο πρόεδρος της ΝΔ θα εξηγήσει στους πολίτες το σχέδιο για τη διακυβέρνηση".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ αναφέρει οτι "αυξήσεις 20% στο βασικό μισθό του ανθυπολοχαγού υποσχέθηκε ο Κ. Καραμανλής στο προεδρείο της Ενωσης Απόστρατων Αξιωματικών, με το οποίο συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες -πράγμα που θα φέρει φυσικά ένα ευχάριστο ντόμινο για όλους τους βαθμούς σε Ενοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας. Οσον αφορά το Δημόσιο, η δέσμευση της ΝΔ είναι για αυξήσεις 6% κάθε χρόνο μέχρι το 2012".

    Η Espresso γράφει οτι "μια μεταγραφή-έκπληξη κλείνει οριστικά για τη ΝΔ. Ο ανεξάρτητος βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης Στέλιος Παπαθεμελής συμφώνησε, όπως όλα δείχνουν, με τον Κώστα Καραμανλή να συνεργαστεί στις επόμενες εκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει οτι "τα μεγάλα κρατικοδίαιτα συμφέροντα κάνουν τα πάντα για να περιορίσουν το μέγεθος της νίκης του Καραμανλή, αφού δεν μπορούν να πετύχουν τον βασικό τους στόχο, να του κλείσουν τον δρόμο προς την εξουσία. Πέφτουν βροχή τα δισ. σε αυτήν την προσπάθεια και οι διαπλεκόμενοι "δίνουν τα ρέστα τους".

    Η City Press εκτιμά οτι "η απευθείας εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου από την κομματική και εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ φαίνεται οτι πυροδοτεί εξελίξεις και στη ΝΔ. Σε ραδιοφωνική συνέντευξή της στο ρ/σ Flash η δήμαρχος Αθηναίων επανήλθε στην πρόταση, που είχε διατυπώσει κατά το παρελθόν για άμεση εκλογή της ηγεσίας της ΝΔ από τη βάση".

    [05] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ισχυρίζεται οτι "έντονη αβεβαιότητα και προβληματισμός είναι τα δύο χαρακτηριστικά που καταδεικνύουν το κλίμα που επικρατεί στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη λίγες μόνο ώρες πριν από την επανέναρξη των κρίσιμων διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού".

    Η Traffic news υπογραμμίζει οτι "το πλαίσιο που θα κινηθεί η ελληνική εξωτερική στο Κυπριακό με τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση ανέπτυξε χθες στον Πρόεδρο της Κύπρου Τάσσο Παπαδόπουλου ο πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής, απευθύνοντας ταυτόχρονα κάλεσμα προς την τουρκική και τουρκοκυπριακή πλευρά να εγκαταλείψει την άρνηση και την παρελκυστική πολιτική και να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με βάση το σχέδιο Αννάν".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα των συνομιλιών είναι ομολογουμένως ασφυκτικό, το περιεχόμενο του σχεδίου επίλυσης τουλάχιστον προβληματικό, ενώ και η τουρκική πλευρά προωθεί ποικιλότροπα την αναγνώριση της κατοχής και των αποτελεσμάτων της".

    [06] Δημοσκόπηση

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει οτι "μερική ή και πλήρη απομάκρυνση των κορυφαίων στελεχών ζητεί από τον Γ. Παπανδρέου η συντριπτική πλειονότητα των ψηφοφόρων. Σε μέτρηση της ΟΡΙΝΙΟΝ για το MEGA, το ΠΑΣΟΚ μειώνει την ψαλίδα στην παράσταση νίκης, ενώ ο Γ. Παπανδρέου προηγείται στην καταλληλότητα".

    Ο ΛΟΓΟΣ επισημαίνει οτι "τις πρώτες επιπτώσεις για τη ΝΔ από τον θόρυβο που προκάλεσε η ανακοίνωση του οικονομικού προγράμματος του κόμματος καταγράφουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες".

    Το Metrorama προσθέτει οτι "μείωση της διαφοράς στην παράσταση νίκης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταγράφει τηλεφωνική δημοσκόπηση της OPINION, που διενεργήθηκε στις 6 και 7 Φεβρουαρίου, παραμονές της εκλογικής διαδικασίας στο ΠΑΣΟΚ. Στο ερώτημα ποιά από τα δύο μεγάλα κόμματα θεωρείται ικανότερο για τη διακυβέρνηση της χώρας, η ΝΔ προηγείται με 38,8% έναντι 37,5% του ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Παπανδρέου και σε αυτή τη δημοσκόπηση προηγείται του Κ. Καραμανλή στο ερώτημα του καταλληλότερου πρωθυπουργού, με 43,5% έναντι 39%".

    [07] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Σκληρή διαπραγμάτευση. Για τις δημοσιονομικές προοπτικές της ΕΕ την περίοδο 2007-2013".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Δυναμική ανάπτυξης έως το 2013 με το Δ'ΚΠΣ. Σκληρές διαπραγματεύσεις μέχρι το φθινόπωρο για τα 23-26,5 δισ. ευρώ".

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Συναινετικό κλίμα και μετά τις εκλογές. Συνάντηση ουσίας του Γιώργου Παπανδρέου με ΣΕΒ και ΓΣΕΕ".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Τη λήψη σκληρών μέτρων μας υποδεικνύει η ΕΕ. Προτεραιότητα σε ευέλικτη αγορά εργασίας, βιώσιμα δημοσιονομικά".

    [08] Δ΄ΚΠΣ

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ υποστηρίζει ότι "μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις που κράτησαν επτά μήνες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση οριστικοποιεί τα κονδύλια που θα διατεθούν στις χώρες -μέλη στην 7ετία 2007-2013. Η Ελλάδα είναι η μεγάλη κερδισμένη από την κατανομή. Ολα δείχνουν ότι θα υιοθετηθεί η πρόταση Πρόντι στη διαμόρφωση της οποίας συνέβαλε η Ελληνίδα επίτροπος".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 10 February 2004 - 17:23:16 UTC