Read about The Loizidou vs Turkey Case of the European Court of Human Rights (18 December, 1996) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-03-11

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/03/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Νέα Δημοκρατία
  • [04] ΠΑΣΟΚ
  • [05] Κυπριακό
  • [06] ΕΕ
  • [07] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
  • [08] Νέα κυβέρνηση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 11/03/2004

    Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, οι τελετές παράδοσης και παραλαβής στα υπουργεία και το Κυπριακό είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Συμβόλαιο ήθους και συνέπειας. Ο Δεκάλογος Καραμανλή προς τους υπουργούς.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Επιτέλους... Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 10 εντολές ήθους από Καραμανλή σε υπουργούς. Αυστηρός ο νέος πρωθυπουργός μετά την ορκωμοσία.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Η αποθέωση της (Νέας) Δημοκρατίας. Με τον ''πολιτικό πολιτισμό'' που επέβαλε ο νέος πρωθυπουργός οι τελετές παράδοσης-παραλαβής.

    Η ΑΥΓΗ: Ανοιχτά πιέζουν οι ΗΠΑ για το Κυπριακό. Μήνυμα Μπους στον Κ. Καραμανλή χθες.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Αφού διέλυσε το ΠΑΣΟΚ... παζαρεύει ο Σημίτης την Προεδρία με τη ΝΔ.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: ''Οχι στις δεξιώσεις''. Οι πρώτες οδηγίες του Πρωθυπουργού προς τους υπουργούς του. Δεν έχουμε περίοδο χάριτος, είπε ο κ. Καραμανλής.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οι δέκα εντολές του Κώστα Καραμανλή. Τι είπε στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο ο νέος πρωθυπουργός.

    ΕΘΝΟΣ: Ευγένειες ισορροπίες κα το πρώτο φάουλ. Ηπιοι οι απερχόμενοι, προσεκτικοί οι νέοι, εκτός πλαισίου η παρουσία Μεϊμαράκη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Παρέλαβε καρέκλα που χρειάζεται ...απολύμανση! Ο Κ. Καραμανλής παρέλαβε από τον Κ. Σημίτη τα νέα του καθήκοντα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Τελεσίγραφο Καραμανλή στους υπουργούς. Ζήτησε ταπεινότητα, εργατικότητα, συλλογικότητα, συντονισμό και σεμνότητα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αυστηρός 10λογος Καραμανλή προς υπουργούς. Κυβέρνηση ΝΔ: Ενθουσιώδης υποδοχή με χειροκροτήματα στην ορκωμοσία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ολυμπιακή εκεχειρία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αψογη παράδοση-παραλαβή για πρώτη φορά.

    ΕΣΤΙΑ: Υποδειγματική η χθεσινή παράδοσις. Ασυνήθιστη εικόνα στο κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου.

    Espresso: Τα μυστικά και το άγνωστο lifestyle Κώστα-Νατάσας. Η άλλη ζωή του πρωθυπουργικού ζεύγους.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επιστροφή στον ενάρετο κύκλο. Ο Καραμανλής επιβάλλει νέο ήθος. Απαιτεί από τους υπουργούς χρηστή διοίκηση και υποδειγματική συμπεριφορά.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κώστας Καραμανλής: Θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες...

    ΤΑ ΝΕΑ: Ξαφνικός έρωτας με... εντολή Καραμανλή. Υμνοι υπουργών ΝΔ στους προκατόχους τους.

    ΝΙΚΗ: ''Γέφυρες'' Σημίτη με ΝΔ. Τι κρύβεται πίσω από τον ''πολιτικό πολιτισμό''.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εκθεση Κομισιόν: Στο στόχαστρο εισφορές-συντάξεις χάριν της ''ανταγωνιστικότητας''.

    The Daily Times: Μαθήματα δημοκρατίας και πολιτικού ήθους. Η παράδοση της απερχόμενης στη νέα κυβέρνηση σηματοδοτεί το νέο πολιτικό πολιτισμό.

    Traffic News: Ο Κούγιας απειλεί με κασέτα το ALTER. Ισχυρίζεται οτι μια κάμερα του ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχει καταγράψει όλη την αλήθεια. Η επιδρομή στη ''Ζούγκλα'' του Μάκη.

    Η ΧΩΡΑ: Πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Εντολές Καραμανλή προς υπουργούς. Θα κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα.

    City Press: Υποσχέσεις για έργο και ενότητα. Ορκίστηκαν χθες ο Κ. Καραμανλής και η κυβέρνησή του.

    MetroRAMA: Νέο ξεκίνημα σε κλίμα ευρείας συναίνεσης. Με συγκίνηση αλλά και διάθεση συνεργασίας η... αλλαγή φρουράς.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Μεγάλες προσδοκίες. Τι ζητά η βόρεια Ελλάδα από τη νέα κυβέρνηση.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Πυρετός για το Κυπριακό. Την 1η Μαΐου θέτει πιεστικά ως ορόσημο ο Τζορτζ Μπους.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πιάσανε όλοι τους δουλειά! Με ευθύνη και αρχοντιά. Πρωθυπουργός, υπουργοί, υφυπουργοί.

    [03] Νέα Δημοκρατία

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει οτι "ώρα Καραμανλή" και τυπικά σήμανε από χθες για την πολιτική ιστορία της χώρας μας. Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Καραμανλής ορκίσθηκε πρωθυπουργός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Στεφανόπουλου".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφέρει οτι "νέο στυλ διακυβέρνησης, αυστηρό και λιτό μαζί, που παρομοιάζει με εκείνο του θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή, υιοθετεί ο νέος πρωθυπουργός, όπως διεφάνη από την πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει οτι "τον κώδικα πολιτικής δεοντολογίας που οφείλουν να ακολουθήσουν οι νέοι υπουργοί κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, παρουσίασε χθες στο Υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός εξήγησε με σαφήνεια τον ορισμό της πολιτικής αλλαγής και ζήτησε από τους υπουργούς να τηρήσουν πιστά τις εντολές του".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σημειώνει οτι "απευθυνόμενος στους υπουργούς και τους υφυπουργούς του, ο κ. Καραμανλής τόνισε οτι "δεν υπάρχει περίοδος χάριτος", οτι οι πολίτες περιμένουν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και οτι ο ίδιος δεν θα ανεχτεί φαινόμενα αλαζονείας και κινήσεις που θα προκαλούν το δημόσιο αίσθημα από κανέναν".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ εκτιμά οτι "ο Κώστας Καραμανλής έχει πει πολλές φορές τα ίδια πράγματα στα στελέχη του, σε σημείο που θα πρέπει κανείς να υποθέτει πως τα σημεία-κλειδιά για το ύφος της νέας διακυβέρνησης έχουν εμπεδωθεί δίχως λανθασμένες ερμηνείες και ενδεχόμενες απορίες. Χθες, ωστόσο, έπρεπε όλα αυτά να τα επαναλάβει".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει οτι "η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου δεν ήταν πανηγυρική, ήταν προειδοποίηση και παράλληλα οριοθέτηση του στίγματος της διακυβέρνησης Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός είναι φανερό οτι δεν σκοπεύει να αφήσει περιθώρια χάριτος στους υπουργούς του και πολύ περισσότερο δεν επιθυμεί να βρεθεί μπροστά σε φαινόμενα που μπορούν να στοιχίσουν την καλή εικόνα της κυβέρνησης και το δικό του προσωπικό κύρος".

    Η Traffic news επισημαίνει οτι "σαφή δείγματα γραφής του τρόπου που σκοπεύει να κυβερνήσει τη χώρα έδωσε από την αρχή ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής ο οποίος αφού προηγουμένως συνέστησε στους υπουργούς του ταπεινότητα και σεμνότητα, εν συνεχεία τόνισε οτι η νέα διακυβέρνηση θα κινηθεί ταυτόχρονα με τόλμη, αποφασιστικότητα, όραμα, σχέδιο, αισιοδοξία και κέφι".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ισχυρίζεται οτι "σε γιορτή της Δημοκρατίας έμελλε να εξελιχθεί η χθεσινή τελετή παραλαβής-παράδοσης των υπουργείων, που μέχρι πρότινος είχε απλά και μόνον διαδικαστικό χαρακτήρα. Αυτό χάρη στο νέο πολιτικό πολιτισμό που εισαγάγει εμπράκτως, από τις πρώτες κιόλας μέρες τις διακυβερνήσεώς του, ο Κώστας Καραμανλής. Για πρώτη φορά η αλλαγή φρουράς στα υπουργεία συνοδεύτηκε με πολλές φιλοφρονήσεις μεταξύ αντιπάλων, γεγονός που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη οτι η Ελλάδα εισέρχεται σε μια νέα εποχή".

    Το ΕΘΝΟΣ υπογραμμίζει οτι "κλίμα αμοιβαίας ευγένειας χαρακτήρισε την αλλαγή κυβερνητικής σκυτάλης. Η ηγεσία της ΝΔ επιδιώκει να κρατήσει ισορροπίες, τουλάχιστον μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε ό,τι αφορά το άνοιγμα των μεγάλων θεμάτων. Ομως, δεν απέφυγε το ολίσθημα που συνιστά η παρουσία του γραμματέα του κόμματος Ευ. Μεϊμαράκη στο Προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου στην τελετή ορκωμοσίας και στη διαδικασία παράδοσης της πρωθυπουργίας".

    Η Daily Times τονίζει οτι "ανασχηματισμό κυβέρνησης ιδίου κόμματος θύμιζαν οι χτεσινές τελετές παράδοσης και παραλαβής υπουργείων. Οι απερχόμενοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ καλωσόρισαν τους διαδόχους τους της Νέας Δημοκρατίας και απέδειξαν οτι στις 7 Μαρτίου έκλεισε ο λεγόμενος κύκλος της Μεταπολίτευσης. Χθες αποδείχθηκε οτι με τον τρόπο αυτό τελείωσε και η εποχή της πόλωσης".

    Το ΒΗΜΑ αναφέρει οτι "σε ό,τι αφορά το ύφος η χθεσινή ημέρα έδειχνε είσοδο σε νέα εποχή: η παράδοση των υπουργείων από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ στους διαδόχους τους της ΝΔ έγινε με αβροφροσύνες, ευχαριστίες και αμοιβαίες ευχές. Κλίμα ευφορίας, όπως ήταν φυσικό, επεκράτησε στην ορκωμοσία των νέων υπουργών. Αργότερα ομως στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής δεν χαριεντιζόταν καθόλου όταν εξέθετε στους υπουργούς του τον κώδικα δεοντολογίας και συμπεριφοράς βάσει του οποίου θα τους κρίνει".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά οτι "πολλά κατεμαρτύρησε η εφημερίδα την τελευταία οκταετία στον κ. Σημίτη. Σήμερα ομως οφείλει να εξάρη τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο παρέδωσε την πρωθυπουργία στον κ. Καραμανλή, όπως άλλωστε και όλοι οι απελθόντες υπουργοί. Η χθεσινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για την δημοκρατία στον τόπο μας, πολύ περισσότερο αφού το ΠΑΣΟΚ δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές κατά το παρελθόν".

    Το metroRAMA σημειώνει ότι ''στο κύμα του νέου πολιτικού πολιτισμού πραγματοποιήθηκε χθες η αλλαγή ''σκυτάλης'' στη διακυβέρνηση της χώρας''.

    Η ΧΩΡΑ εκτιμά ότι ''απηχεί πράγματι ένα νέο πολιτικό ήθος η χθεσινή ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Οσα είπε στα μέλη της κυβέρνησης ήταν σαφείς και ξεκάθαρες οδηγίες και εντολές για το πως πρέπει να λειτουργήσουν και να δίνουν καθημερινά εξετάσεις με την εν γένει στάση τους και το παράδειγμά τους σε όλους τους πολίτες, για να πετύχουν στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν: να υπηρετήσουν ουσιαστικά τον τόπο και την κοινωνία και να κάνουν την Ελλάδα ισχυρή με ισχυρούς πολίτες''.

    Η City Press υποστηρίζει ότι ''η στρατηγική του μεσαίου χώρου που επέλεξε ο Κώστας Καραμανλής δημιούργησε μια νέα δυναμική την οποία ενίσχυσε ο Γιώργος Παπανδρέου με τις αρχικές προεκλογικές παρεμβάσεις του. Μπορούμε να πούμε ότι ο κ. Καραμανλής είναι ένας τυχερός ηγέτης, με την έννοια ότι εισπράττει πολιτικά τα θετικά αποτελέσματα μιας διαδικασίας δεκαπενταετούς διάρκειας''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ισχυρίζεται ότι ''ηχηρό μήνυμα ότι η Ρηγίλλης θα διεκδικήσει λόγο στην κυβέρνηση της ΝΔ και τις αποφάσεις των υπουργών, έδωσε χθες ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης''.

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ''χρέος της νέας διακυβέρνησης είναι να ενημερώσει εγκαίρως τον ελληνικό λαό για όλα τα εγκλήματα που συνετελέσθησαν. Και χωρίς χρονοτριβή να στείλει όλα τα ''τρωκτικά'' που διασπάθισαν δημόσιο χρήμα στη δικαιοσύνη. Κι αν αποδειχθεί ενοχής τους και στη φυλακή. Κανείς από όσους παρανόμησαν δεν πρέπει να γλιτώσει την τιμωρία''.

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει ότι ''τα συγχαρητήρια της αμερικανικής κυβέρνησης προς τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία για τη νίκη τους εξέφρασε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σκοτ Μακλίλαν, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ανάγκη επίλυσης του κυπριακού προβλήματος''.

    [04] ΠΑΣΟΚ

    Ο ΛΟΓΟΣ αναφέρει ότι ''τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρούν τώρα αναδιάταξη των δυνάμεων και οργάνωση της αντιπολιτευτικής δράσης του κόμματός τους. Ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου, σκοπεύει να επιλέξει γρήγορα τη νέα ηγετική ομάδα του κόμματος, προκειμένου να οδηγηθεί το ΠΑΣΟΚ επιτυχώς στις ευρωεκλογές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου το επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές τόσο στο Εκτελεστικό Γραφείο όσο και στους τομείς του κόμματος, που θα κριθούν αναγκαίες οι αλλαγές, προκειμένου να δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών με αξιώσεις''.

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι ''ανασύνταξη δυνάμεων'' είναι η σαφής εντολή του Γιώργου Παπανδρέου στα κομματικά του στελέχη που δείχνουν αν μην έχουν συνέλθει ακόμη από την ψυχρολουσία που τους επιφύλαξε η κάλπη''.

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι ''οι βλέψεις του Κώστα Σημίτη για την προεδρία της Δημοκρατίας κρύβονται πίσω από τις εικόνες ''πολιτικού πολιτισμού'' που εκτυλίχθηκαν χθες καταρχήν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου περίσσεψαν τα χαμόγελα αλλά και σε όλα τα υπουργεία όπου τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρέδωσαν στους διαδόχους τους μέσα σε κλίμα που θύμιζε περισσότερο...ανασχηματισμό του ίδιου κόμματος παρά εναλλαγή του από άλλο αντίπαλο κόμμα''.

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι ''τα παζάρια με τη ΝΔ άρχισε ο Κώστας Σημίτης επιδιώκοντας την υποστήριξη από τον Κώστα Καραμανλή ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Δημοκρατίας''.

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι ''νέο γύρο διαλόγου με τους πολίτες και με αντικείμενο τη διερεύνηση των αιτιών της ήττας εγκαινιάζει σύντομα ο Γιώργος Παπανδρέου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών στη Βουλή (ορκωμοσία, προγραμματικές δηλώσεις) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιήσει σειρά περιοδειών στην περιφέρεια και ειδικά στις περιοχές εκείνες όπου το κόμμα παρουσίασε τα πιο χαμηλά ποσοστά στις πρόσφατες εκλογές (Μακεδονία, Θεσσαλία, Πελοπόννησος). Ο κ. Παπανδρέου θα επιχειρήσει να αποδείξει ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες του περί ανοιχτού διαλόγου με τους πολίτες δεν είναι κενό γράμμα, αλλά ουσιαστική πολιτική πρακτική''.

    [05] Κυπριακό

    Η ΑΥΓΗ υποστηρίζει ότι '' ανοιχτές πιέσεις ασκούν οι ΗΠΑ σε Αθήνα και Λευκωσία προκειμένου να τηρηθεί το προσφάτως συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα στη Νέα Υόρκη και να έχει επιλυθεί το Κυπριακό πριν από την 1η Μαΐου ημερομηνία ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ. Το θέμα θέτει μετ΄επιτάσεως ο πρόεδρος Μπους στο συγχαρητήριο μήνυμα του προς τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή , ενώ σήμερα έρχεται στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του γγ του ΟΗΕ Αλβαρο ντε Σότο και αμέσως μετά έχει κλειστεί τηλεφωνικό ραντεβού Πάουελ - Μολυβιάτη''.

    [06] ΕΕ

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, ''φωτιά και λάβρα για τα εργατικά δικαιώματα αναδεικνύονται οι εκθέσεις της Κομισιόν προς το εαρινό Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ της 25ης Μάρτη. Τίθεται ως στόχος άμεσης προτεραιότητας η μείωση έως και κατάργηση των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και κάθε άλλου ποσού που έχει κατακτηθεί από τους εργαζόμενους και συμπεριλαμβάνεται στο λεγόμενο μη μισθολογικό κόστος''.

    [07] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Διακυβέρνηση με ήθος και αξιοκρατία...Οδηγίες Καραμανλή στο υπουργικό συμβούλιο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Αλλάζουν τα κίνητρα του αναπτυξιακού νόμου. Πρώτη εξαγγελία του νέου οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης".

    ΚΕΡΔΟΣ:''Τεστ επιτυχίας" οι ιδιωτικοποιήσεις. Επισημάνσεις της DEUTSHE BANK και της UBS για τη νέα κυβέρνηση".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Αλογοσκούφης: Απογραφή στο ....ταμείο με Eurostat. Διαβεβαιώσεις Σιούφα για στήριξη των μικρομεσαίων".

    [08] Νέα κυβέρνηση

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "αυστηρές οδηγίες για το ύφος και το ήθος της νέας διακυβέρνησης απηύθυνε χθες προς τα μέλη της κυβέρνησής του κατά την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 11 March 2004 - 18:20:15 UTC