Browse through our Interesting Nodes for Greek Maritime Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-07-02

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 2/7/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Νίκη εθνικής - Πανηγυρισμοί
  • [04] Μέτρα κατά της ακρίβειας
  • [05] Ασφάλεια Ολυμπιακών Αγώνων
  • [06] ΠΑΣΟΚ
  • [07] Τουρισμός
  • [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [09] Εφορία- Ρυθμίσεις

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 2/7/2004

    Η μεγάλη πρόκριση της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στον τελικό του EURO 2004 στην Πορτογαλία και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί όλη τη νύχτα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα κέντρα της ελληνικής διασποράς κυριαρχεί στην ειδησεογραφία του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Σήκωσέ το Ελλαδάρα!!! Κανείς δεν σταματάει το ΟΤΟ ΕΞΠΡΕΣ.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Όνειρο είναι; (τσιμπήστε μας....). Η Εθνική των Θεών έκανε το θαύμα της!

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Είναι Παρασκευή και είναι αλήθεια. Ελλάδα - Τσεχία 1-0.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Να τι θα πει Ελλάδα. Παραλήρημα για το θρίαμβο. Χθες τη νύχτα δεν κοιμήθηκε κανείς! Με απίστευτη λεβεντιά πετάξαμε έξω και την Τσεχία.

    Η ΑΥΓΗ: Στην κορυφή της Ευρώπης! Στο 105' η Ελλάδα απέκλεισε την Τσεχία με 1-0 και πέρασε στον τελικό.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: ΥΜΝΟΣ σε αυτούς τους ήρωες. Είχαν την Ελλάδα μέσα στους. Σηκώστε τώρα το κύπελλο. Ο ΟΤΟ STOP και στην Τσεχία.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά!...Νικήσαμε χθες και την Τσεχία με 1-0. Ξέφρενο πανηγύρι σε ολόκληρη τη χώρα. Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην κορυφή της Ευρώπης.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: ΕΠΟΣ.Η Εθνική Ελλάδος στον τελικό. 1-0 την Τσεχία με γκολ στο 105'. Ολονύκτιο πανηγύρι σε όλη τη χώρα.

    ΕΘΝΟΣ: Και οι Θεοί τρελάθηκαν. Ασημένιο γκολ, χρυσοί πρωταθλητές. Οι ημίθεοι της Εθνικής στον τελικό της Ευρώπης. Η Ελλάδα στον ουρανό της δόξας. Εθνικό ντελίριο από τον θρίαμβο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Στην παράταση κλέψαμε την παράσταση. Στον τελικό με την Πορτογαλία. 1-0 την Τσεχία. Το ποδόσφαιρο έκανε τους Έλληνες να ξεχάσουν αυτά που τους χωρίζουν και να βρουν εκείνα που τους ενώνουν.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σηκωσέ το το τιμημένο. Στον τελικό η Ελλάδα 1-0 τους υπερόπτες Τσέχους. Παραμιλάει όλη η Ευρώπη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ζούμε το όνειρο. 1-0. Εκατομμύρια Έλληνες ξενύχτησαν στους δρόμους. Το ασημένιο γκολ του Δέλλα τρέλανε την Υφήλιο!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΧΑΙΡΕ, Ω ΧΑΙΡΕ. Ο εθνικός μας ύμνος, παγκόσμιο σουξέ του καλοκαιριού. Η εθνική μας στον Όλυμπο του ποδοσφαίρου. Γιατί όχι και τροπαιούχος μεθαύριο;

    ΕΣΤΙΑ: Ο χθεσινός θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδος. Απίστευτη εξέλιξις με γκολ στο 105ο λεπτό!

    ESPRESSO: Σηκωσέ το ! Δεν μπορώ να περιμένω. Προσκυνάει η υφήλιος 1-0 την Τσεχία.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μπράβο παιδιά! Η Εθνική μας πέτυχε το θαύμα. Στον τελικό του Ευρωπαϊκού μετά την απίστευτη νίκη επί της Τσεχίας με 1-0.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Οι ανδρειωμένοι στον τελικό. Στα ουράνια η Ελλάδα. Ελλάδα -Τσεχία 1-0. Μίλησε η ελληνική καρδιά.

    ΤΑ ΝΕΑ: ΓΚΟΟΟΛ! Και τώρα το Κύπελλο. Και οι 13 ήταν υπέροχοι. Ματ Ρεχάγκελ στο παιχνίδι.

    Η ΝΙΚΗ: Αποστράτευσε το ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Παπανδρέου υποβάθμισε τα ιστορικά στελέχη. Ενστάσεις για το ασαφές ιδεολογικό στίγμα.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κουκούλωσαν τους ηλεκτρονικούς χαφιέδες. Έναρξη μέτρων παρακολούθησης και αστυνομοκρατίας.

    TRAFFIC NEWS: Έρχεται στην Ελλάδα να "καθαρίσει". Οργισμένος ο Αχιλλέας απ΄τα καυτά φιλιά Καραφώτη- Μάρως. Είναι αποφασισμένος για όλα.

    Η ΧΩΡΑ: Θεέ μου, τι ευτυχία. Τιτάνες όλοι οι παίκτες με αρχιμάστορα τον Ρεχάγκελ. Η Ελλάδα στον ουρανό της Ευρώπης έγραψε την πιο μεγάλη ιστορία.

    City Press: Νίκησε πανάξια με 1-0 την πανίσχυρη Τσεχία. Το ιστορικό γκολ έβαλε ο Δέλλας στο 15ο λεπτά της παράτασης.

    Μetro: Θαύμα. Η Ελλάδα πέταξε έξω και την Τσεχία και πάει στον τελικό του Euro 2004.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Το κύπελλο .Σήκωσέ το! Απίστευτο! Η ΕΛΛΑΔΑ στον τελικό και τώρα....πρωταθλήτρια Ευρώπης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ σε παγκόσμια απογείωση. Θεϊκή εμφάνιση με Τσεχία 1-0.

    [03] Νίκη εθνικής - Πανηγυρισμοί

    Ο ΛΟΓΟΣ υποστηρίζει ότι "η εθνική ομάδα, ξεπέρασε εαυτόν και πραγματοποιώντας ένα ακόμη εκπληκτικό παιχνίδι νίκησε 1-0 την Τσεχία στην παράταση με γκολ του Δέλλα και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος την Κυριακή. Τα παιδιά του Οτο Ρεχάγκελ συνεχίζουν να μαγεύουν την Ευρώπη, στέλνοντας όλους εμάς στον έβδομο ουρανό!

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι " η Ελλάδα στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το παραμύθι έχει και δράκους, έχει και "χάπι έντ" όμως. Τσακίσαμε τους δράκους, το "χάπι έντ" το έχουμε εξασφαλίσει, σηκώσουμε δεν σηκώσουμε το τιμημένο. Και θα το σηκώσουν...".

    Η ΧΩΡΑ σημειώνει ότι "το απίστευτο κι όμως ελληνικό θαύμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004 δεν έχει τελειωμό και υπόσχεται και συνέχεια στο κορυφαίο ραντεβού του τελικού της Κυριακής κόντρα στην οικοδέσποινα Πορτογαλία στο "Λουζ" της Λισσαβόνας. Η καταπληκτική ομάδα του Οτο Ρεχάγκελ μετά τις Ισπανία, Γαλλία έβγαλε εκτός μάχης 1-0 και την ασταμάτητη στα προηγούμενα ματς Τσεχία. Και τώρα τίποτα δεν μας σταματά".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ γράφει ότι "αυτό το παραμύθι δεν έχει τέλος. Λες και αυτός που έριξε την κλοτσιά στην ανέμη έβαλε όλη του τη δύναμη ώστε η γαλάζια κλωστή να κυλήσει πιο μακριά από κάθε άλλη φορά. Το πιο χρυσό μας όνειρο γίνεται πραγματικότητα με...ασημένιο γκολ".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "Επικό! μοναδικό! Ιστορικό! Η Ελλάδα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι ήρωες του Οτο Ρεχάγκελ νίκησαν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης την Τσεχία με 1-0 με το χρυσό γκολ του Τραϊανού Δέλλα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης. Ένα γκολ ασημένιο".

    Η ΑΥΓΗ υπογραμμίζει ότι "σε έναν συναρπαστικό αγώνα, η Ελλάδα έπαιξε επί ίσοις όροις την καλύτερη μέχρι χθες ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, απέκλεισε την Τσεχία με 1-0 και πέρασε στον τελικό αγγίζοντας τον τίτλο!

    Η CITY PRESS αναφέρει ότι " νίκησε πανάξια με 1-0 την πανίσχυρη Τσεχία. Το ιστορικό γκολ έβαλε ο Δέλλας στο 15ο λεπτό της παράτασης. Θριαμβευτής σε επίπεδο τακτικής πάλι ο Ρεχάγκελ. Έξαλλοι πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε ρεαλιστές, πιστεύουμε στο ακατόρθωτο".

    Σύμφωνα με την ΕΣΤΙΑ, "τώρα όλα είναι ανοικτά για τον τελικό της Κυριακής με την Πορτογαλία, στον οποίο θα μεταβή και ο πρωθυπουργός. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές υπερέβησαν κάθε προσδοκία . Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει ότι "οι τρελαμένοι παίκτες και οπαδοί μας στην Πορτογαλία, οι μεθυσμένοι Έλληνες στις πλατείες όλης της χώρας, οι δακρυσμένοι ομογενείς στα πέρατα της Γης, όλοι ρωτάνε ακόμα αν είναι αλήθεια αυτό που συνέβη χθες βράδυ".

    H ESPRESSO γράφει "Μη μας ξυπνάτε. Δώστε μας να πιούμε από την κούπα". Ζούμε το πιο γλυκό όνειρο. Και δεν είναι ούτε τρελό ούτε απατηλό. Όλη η Ελλάδα βγήκε στους δρόμους, όλη η Ελλάδα δάκρυσε από χαρά και από υπερηφάνεια , όλη η Ελλάδα μέθυσε για μία ακόμη φορά με το νέκταρ της επιτυχίας".

    Κατά την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "Απίστευτο και όμως αληθινό. Το θαύμα έγινε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης. Η Ελλάδα έκανε και πάλι την έκπληξη. Με τη λήξη του αγώνα η χώρα ολόκληρη παραδόθηκε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς κατακλύζοντας τους δρόμους και τις πλατείες".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "Η εθνική ομάδα είναι στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Εθνική ομάδα είναι στην κορυφή του Ολύμπου. Όλη η Ελλάδα χθες το βράδυ ξενύχτησε. Όλη η Ελλάδα από χθες βράδυ βρίσκεται στους δρόμους όλου του πλανήτη. Όπου υπάρχει το ελληνικό στοιχείο. Όπου αναπνέει Ρωμιός. Όλοι οι Έλληνες είναι υπερήφανοι για τα 23 παλικάρια του Ατό Ρεχάγκελ και τον Γερμανό προπονητή με την ελληνική ψυχή. Η εθνική ομάδα έκανε το θαύμα της".

    ΤΟ ΒΗΜΑ τονίζει ότι "οι Έλληνες όπου Γης πανηγυρίζουν ξέφρενα τη θριαμβευτική πρόκριση της εθνικής στον τελικό του 12ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που αποτελεί τον μεγαλύτερο άθλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η μεγαλύτερη (ως την επόμενη) στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους περισσότερους από 10.000 Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο "Ντραγκάο" του Πόρτο και γιορτάστηκε με ξέφρενους πανηγυρισμούς ως τα χαράματα σε όλα τα σημεία της ελληνικής επικράτειας".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "τελικά οι πανηγυρισμοί της περασμένης Παρασκευής δεν ήταν παρά η προθέρμανση για την ξέφρενη γιορτή που ξέσπασε από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο μέχρι την πιο μικρή γωνιά της Ελλάδας. Με το τελευταίο σφύριγμα του Κολίνα χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας ξεχύθηκαν σε δρόμους και πλατείες δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο πανδαιμόνιο".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ υποστηρίζει ότι "κάηκε όλη η Ελλάδα χθες τα μεσάνυχτα, μόλις ο Τραϊανός Δέλλας κάρφωσε τους Τσέχους και μας έστειλε στον παράδεισο! Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, σ΄όλες τις πόλεις και τα χωριά από το Διδυμότειχο μέχρι το Καστελόριζο, όλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους. Με τα αυτοκίνητά τους , πεζοί , τρέχοντας όλοι ένα κουβάρι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, μικροί και μεγάλοι ,γιόρτασαν ως το πρωί την πιο ιστορική στιγμή του ελληνισμού αθλητισμού. Ένα όνειρο ανεπανάληπτο, που το πανηγύρισαν έξαλλα όλοι οι Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Στη Γερμανία, στην Αμερική, στην Αυστραλία και φυσικά στην Πορτογαλία, από τους 10.000 και πλέον φιλάθλους - εκδρομείς που συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια των παιδιών του Οτο Ρεχάγκελ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ επισημαίνει ότι "αυτή η ομάδα, ξεσήκωσε όλους τους Ελληνες που ξεχύθηκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν την νίκη. Αυτή η ομάδα μας έκανε όλους ΥΠΗΡΗΦΑΝΟΥΣ. Κερδίσουν ή χάσουν στον τελικό δεν έχει σημασία. Εχουν κερδίσει ήδη την αγάπη ενός έθνους. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!"

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) σχολιάζει "η Ελλάδα στον τελικό!!! Ποιος να το πίστευε. Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το βράδυ στο Λουζ τη διοργανώτρια Πορτογαλία καθώς με το 'ασημένιο' γκολ του Δέλλα στο 105΄ πήρε μια χρυσή πρόκριση για τον τελικό πετώντας έξω και τους Τσέχους. η καλύτερα ομάδα της διοργάνωσης υποκλίθηκε στον Οτο Ρεχάγκελ και στους διεθνείς. Ολη η Ελλάδα στο πόδι για να πανηγυρίσει τη μεγαλειώδη πρόκριση. 'Φέρτε μας το Κύπελλο' είναι πλέον η απαίτηση όλων από τους διεθνείς που έχουν 'πελάτες' τους διοργανωτές Πορτογάλους από την πρεμιέρα".

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ προσθέτει ότι "χθες, στο γήπεδο των 'δράκων' στο Πόρτο, η Εθνική Ελλάδος, νίκησε στην παράταση με 1-0 την πολυδιαφημισμένη Τσεχία στέλνοντας στα ουράνια όλους τους Ελληνες, που μέχρι τα ξημερώματα σήμερα γλεντούσαν και χόρευαν στις πλατείες. Η Ελλάδα που ονειρεύεται ανεβαίνει στη θέση που της αξίζει".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υποστηρίζει ότι "μέθυσε ολόκληρη η Ελλάδα χθες το βράδυ με το θρίαμβο της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Τσεχία. 'Ελλάδα, Ελλάδα, είσαι μία, θα πάρουμε το κύπελλο μες στην Πορτογαλία' είναι το σύνθημα που ακουγόταν απ΄άκρη σ΄άκρη σε ολόκληρη τη χώρα".

    [04] Μέτρα κατά της ακρίβειας

    ΤΟ METRO γράφει ότι "το θέμα της ακρίβειας που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες σε είδη πρώτης ανάγκης έχει θέσει σε κινητοποίηση την κυβέρνηση. Μάλιστα, το υπουργείο Ανάπτυξης μελετά την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση ενός νέου κύματος ακρίβειας".

    [05] Ασφάλεια Ολυμπιακών Αγώνων

    H TRAFFIC αναφέρει ότι "σε απόλυτη ετοιμότητα βρίσκονται από χθες το πρωί 20.000 αστυνομικοί εφαρμόζοντας κατά γράμμα τα μέτρα που θα 'σφραγίσουν' την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σε πρώτη φάση η Ελληνική Αστυνομία έχει ρίξει όλο το βάρος της στην εξοικείωση των αστυνομικών με τους χώρους ευθύνης".

    Σύμφωνα με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "δυναμική και αποφασιστική ήταν η πρώτη απάντηση εργαζομένων της Αθήνας στην 'πρεμιέρα' των μέτρων αστυνομοκρατίας και χαφιεδισμού, που τέθηκαν χτες και επισήμως σε ισχύ με πρόσχημα την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων".

    [06] ΠΑΣΟΚ

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει ότι "να αφήσει εκτός ενεργούς συμμετοχής αρκετά κορυφαία και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στην πορεία του κόμματος προς το συνέδριο, επέλεξε ο Γ. Παπανδρέου".

    [07] Τουρισμός

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ εκτιμά ότι "βουλιάζει ο ελληνικός τουρισμός παρά τις αυξημένες προσδοκίες από την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Εκατοντάδες χιλιάδες τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, βρίσκονται σε απόγνωση αφού ήδη μπήκαμε στον Ιούλιο και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία παρουσιάζουν μείωση από 15%-40%".

    [08] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: " Ρύθμιση -δέλεαρ για 4,5 δις. Για την περαίωση των ανέλεγκτων υποθέσεων 1999-2002".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Έτσι κλείνουν οι εκκρεμείς. Η "Ημερησία" παρουσιάζει το τελικό σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τη ρύθμιση".

    ΚΕΡΔΟΣ: " Τι πληρώνουν οι χρήστες πλαστών τιμολογίων. Ποινικές και διοικητικές κυρώσεις".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Όταν το όνειρο συναντά την πραγματικότητα. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Πορτογαλία την Κυριακή το βράδυ".

    [09] Εφορία- Ρυθμίσεις

    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ υποστηρίζει ότι "το τεράστιο ποσό των 4,4 δις. ευρώ προσδοκά να εισπράξει το Δημόσιο από τη ρύθμιση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων της 4ετίας 1999-2002 και των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Οι δύο ρυθμίσεις ανακοινώνονται την προσεχή εβδομάδα".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 2 July 2004 - 14:47:29 UTC