Browse through our Interesting Nodes on Business, Finance & Law in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-07-01

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 1/7/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Νέο μισθολόγιο
  • [04] Σημίτης - ΕΕ
  • [05] Βάσεις για εισαγωγή σε ΑΕΙ - ΤΕΙ
  • [06] ΝΔ-Χρηματιστήριο
  • [07] Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου-Ημιτελικός
  • [08] Πανωτόκια
  • [09] Ολυμπιακά μέτρα ασφαλείας
  • [10] Ακτοπλοΐα - Αυξήσεις
  • [11] Μισθοί τραπεζοϋπαλλήλων
  • [12] ΠΑΣΟΚ
  • [13] Έλεγχοι
  • [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [15] Τουρισμός

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 1/7/2004

    Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, η σχεδιαζόμενη ρύθμιση για τα πανωτόκια, η υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ως συντονιστή για την επικύρωση του Ευρωσυντάγματος και οι προσυνεδριακές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, που ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Οι νέοι μισθοί των τραπεζικών. Υπογράφηκε η συλλογική σύμβαση.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Η σκοτεινή πλευρά του χρηματιστηριακού σκανδάλου. Επαύλεις, απίστευτοι λογαριασμοί στην Ελβετία, ταξίδια χλιδής, έρωτες κα στο πόρισμα Κολιοκώστα.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πού πάνε οι βάσεις. Σε ποιες σχολές ανεβαίνουν σε ποιες πέφτουν. 4 στους 10 υποψηφίους έγραψαν κάτω από 10.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο. Μπαίνει τέλος στο ενιαίο. Αξιοκρατικές οι προαγωγές. Διαφανείς οι προσλήψεις.

    Η ΑΥΓΗ: Μακροβούτι αποτυχίας του εκπαιδευτικού συστήματος. Τα επίσημα στατιστικά για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Όλες οι ρυθμίσεις για πανωτόκια. Τι προβλέπει ο νέος νόμος.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Δεύτερο κύμα αυξήσεων και νέα γενιά συμβασιούχων! (θα προσληφθούν 600 για να ελέγχουν τις τιμές). Ανατιμήσεις ως και 6% σε βασικά προϊόντα Ιούλιο και Αύγουστο.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Έως 220 ευρώ η επιδότηση του ενοικίου. Προϋποθέσεις και δικαιολογητικά.

    ΕΘΝΟΣ: Σε ποιες σχολές πέφτουν οι βάσεις. Έξι μαθήματα χαμηλώνουν τον πήχη μέχρι 1.500 μόρια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ωδινεν όρος ετεκεν μυν εντός εκτός και επί τα αυτά! Οι "Λεονταρισμοί" του Γιώργου κατέληξαν σε συμβιβασμό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Στη μέγκενη του ΣΔΟΕ για την ακρίβεια. Παραθεριστικές περιοχές και περιοχές κοντά σε ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ασανσέρ οι βάσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ. Πανελλαδικές: Τι δείχνει η επεξεργασία των βαθμολογικών στοιχείων.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Οι βάσεις ανά κατεύθυνση. Σε 5 σελίδες :Πτώση σε τέσσερα από τα πέντε πεδία.

    ΕΣΤΙΑ: Τα "σενάρια" επαληθεύονται. Οι ευρωπαϊκές βλέψεις του κ. Σημίτη.

    ESPRESSO: Τα καυτά φιλιά Μάρως - Καραφώτη. FAME STORY : Μια μέρα μετά. "Έπαθα σοκ" αποκαλύπτει στην "Espresso" η μάνα της αγαπημένης του Κώστα.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Χαμηλές επιδόσεις, κάτω οι βάσεις. Ένας στους τέσσερις υποψηφίους δεν πέρασε το 10 σε ένα από τα εξεταζόμενα μαθήματα.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Από σήμερα η εφαρμογή...των ολυμπιακών μέτρων ασφαλείας. Θα φρουρούνται όλες οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πτώση βάσεων αλλά και μεγάλες εκπλήξεις. Ρεκόρ γραπτών -41,8% - κάτω από το 10.

    Η ΝΙΚΗ: Ρύθμιση για πανωτόκια με αναδρομική ισχύ. Ευνοϊκοί όροι για χιλιάδες δανειολήπτες.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κλίμα και πρακτική "τρόμο-ασφάλειας". Οι Δημοκρατικές ελευθερίες ο πραγματικός στόχος.

    TRAFFIC NEWS: Η Καλομοίρα στην πίστα με Βανδή και Ρουβά. Της γράφει τραγούδια ο Φοίβος.

    Η ΧΩΡΑ: Όλα τα δάνεια στη ρύθμιση για τα πανωτόκια. Απόφαση - σταθμός δίνει ανάσα σε χιλιάδες δανειολήπτες.

    City Press: Euro 2004: Ελλάδα- Τσεχία: Παιχνίδι για γερά νεύρα.

    Μetro: Ραντεβού με την Ιστορία. 10.000 Έλληνες θα δώσουν το παρών στη μάχη της Εθνικής κόντρα στην Τσεχία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: 4 στους 10 κάτω από τη βάση. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Άρωμα Ελλάδας σε όλη την Ευρώπη.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Εκτός Πανεπιστημίου οι χαμηλόβαθμοι. Μετά τα συνολικά αποτελέσματα.

    [03] Νέο μισθολόγιο

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ υποστηρίζει ότι "τέλος στο ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο βάζει η κυβέρνηση. Στο νέο Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Πρ. Παυλόπουλος επιφέρει τρεις τομές στο μισθολόγιο, το οποίο σε συνδυασμό με τις αλλαγές στα επιδόματα, ουσιαστικά οδηγεί σε αύξηση των αποδοχών των εργαζομένων. Παράλληλα, επιβάλλεται νέο -αξιοκρατικό- σύστημα προαγωγών και οι προσλήψεις θα γίνονται με διαφανείς διαδικασίες".

    [04] Σημίτης - ΕΕ

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι " ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κάνει πράξει τα όσα έλεγε προχθές αναφορικά με την αξιοποίηση Ελλήνων πολιτικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Προχθές ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε ξεκαθαρίσει ότι η κυβέρνηση είναι θετική απέναντι σε προοπτική αξιοποίησης του Κώστα Σημίτη -και κάθε Έλληνα- σε κάποια εξέχουσα θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

    Σύμφωνα με την TRAFFIC NEWS, " με μεγάλη απορία και έντονο προβληματισμό παρακολουθούν τις τελευταίες ημέρες οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες την πρόθεση της κυβέρνησης να στηρίξει τον Κώστα Σημίτη και τέως πρωθυπουργό στην πρόταση που ο ίδιος έκανε προς την Ευρώπη των 25 να δημιουργηθεί μια επιτροπή που θα ελέγχει την εφαρμογή και θα προωθεί το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα σε όλα τα κράτη -μέλητης Ένωσης".

    [05] Βάσεις για εισαγωγή σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επισημαίνει ότι "οι χαμηλές επιδόσεις των υποψηφίων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ στη Φυσική και στα Μαθηματικά στη θετική και τεχνολογική κατεύθυνση και η διεύρυνση της αποτυχίας στα Λατινικά και στα Αρχαία Ελληνικά της θεωρητικής κατεύθυνσης ρίχνουν τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια από 200 μέχρι 600 μόρια, ειδικά στις σχολές δεύτερης και τρίτης προτίμησης".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι "ασανσέρ θυμίζουν οι βάσεις για την εισαγωγή στα ανώτατα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Γεγονός αποτελεί πάντως ότι και φέτος όσοι έγραψαν πάνω από 10 εισάγονται σε σχολές".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ προσθέτει ότι "βόλτα με το ασανσέρ κάνουν φέτος οι βάσεις. Από τα παραδοσιακά κάστρα των πρώτων προτιμήσεων των υποψηφίων πέφτουν μόνο οι Νομικές και οι Φιλολογίες. Αντιστέκονται οι Ιατρικές, τα ρετιρέ του Μετσόβειου Πολυτεχνείου και οι Οικονομικές. Πέφτουν όμως τα Πολυτεχνεία της περιφέρειας και στο σύνολό τους τα τμήματα του 2ου Πεδίου".

    ΤΑ ΝΕΑ υποστηρίζουν ότι "πτώση των βάσεων σε τρία Επιστημονικά Πεδία και εκπλήξεις με άνοδο για ορισμένες Σχολές δείχνουν τα βαθμολογικά στοιχεία. Τέσσερις στους δέκα μαθητές έγραψαν κάτω από τη βάση".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "οι άσχημες βαθμολογίες των υποψηφίων αναμένεται να ρίξουν φέτος τις βάσεις εισαγωγής στις περισσότερες σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, "τη χρεοκοπία του εκπαιδευτικού συστήματος αναδεικνύουν για μια ακόμη χρονιά τα στατιστικά στοιχεία για τις βαθμολογικές επιδόσεις των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τέσσερις στους δέκα υποψηφίους στα μαθήματα της Γ Λυκείου που εξετάστηκαν σε εθνικό επίπεδο δεν κατάφεραν να διαμορφώσουν μέσο όρο βαθμολογίας πάνω από τη βάση".

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ σημειώνει ότι "πέφτουν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ. Μέχρι και 1.500 μόρια χαμηλώνει ο πήχης όπως προκύπτει από τα στοιχεία με τις επιδόσεις των υποψηφίων που έδωσε στη δημοσιότητα του υπ. Παιδείας".

    [06] ΝΔ-Χρηματιστήριο

    Η ESPRESSO υποστηρίζει ότι "στον αστερισμό των οργανωτικών αλλαγών εν όψει του επικείμενου συνεδρίου έχει μπει για τα καλά το κυβερνών κόμμα, ενώ αρκετά από τα κορυφαία στελέχη και νυν ισχυροί υπουργοί της κυβέρνησης αναζητούν ήδη τη "θέση" τους στο νέο εσωκομματικό τοπίο, μετά τις δύο σαρωτικές νίκες του κόμματός τους επί του ΠΑΣΟΚ".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) αναφέρει ότι "το πιο....σκοτεινό κομμάτι στο πολυδαίδαλο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου με τις μετοχές -φούσκες του 1999 εξακολουθεί να κρύβεται κάτω από "μαύρο πέπλο" μυστηρίου, οδηγώντας ακόμη και τις μη καχύποπτες σκέψεις σε συνειρμούς συμφερόντων και άλλων παρασκηνιακών σεναρίων! Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας με το έγγραφο-φωτιά του αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κ. Δημητρίου Χρήστου".

    [07] Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου-Ημιτελικός

    Το METRO εκτιμά ότι "Τώρα είναι η μεγάλη ώρα! Κοντά στη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, η εθνική μας ομάδα, που κέρδισε με το σπαθί της τις καρδιές όλων των Ελλήνων, αλλά και το θαυμασμό όλων των ποδοσφαιρόφιλων της 'γηραιάς ηπείρου' ".

    Η CITY PRESS γράφει ότι "σήμερα στο Πόρτο η Εθνική ποδοσφαίρου πάει για τη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της. Ρεχάγκελ και Μπρούκνερ δεν άνοιξαν τα χαρτιά τους για την κρίσιμη αναμέτρηση. Οι Τσέχοι δείχνουν αισιόδοξοι, αν και φοβούνται μία ακόμα ελληνική έκπληξη. 9.000 Έλληνες φίλαθλοι θα ενισχύσουν την Εθνική. Τα γραφεία στοιχημάτων 'βλέπουν' Τσεχία, αλλά έχουν κάνει ρεκόρ κερδών με την Εθνική Ελλάδος".

    Η ΕΣΤΙΑ εκτιμά ότι "είναι χαρακτηριστικό δείγμα της ελληνικής νοοτροπίας αυτό που συνέβη χθες με την συνέντευξη του προπονητού της Εθνικής, Οττο Ρεχάγκελ. Έλληνες δημοσιογράφοι κατόρθωσαν να εκνευρίσουν τον προπονητή που έφερε την Εθνική Ελλάδος για πρώτη φορά στα ποδοσφαιρικά μας χρονικά στους 'τέσσερις' της Ευρώπης".

    [08] Πανωτόκια

    Η ΧΩΡΑ αναφέρει ότι "σε γενναία ρύθμιση για τα πανωτόκια προχωρά άμεσα η κυβέρνηση. Σύμφωνα με το υπό ψήφιση θεσμικό πλαίσιο, ρυθμίζονται οριστικά όλες οι υποθέσεις ληξιπρόθεσμων δανείων, ακόμα και αυτές που υφίστανται πριν από το 1990, με τη βασική αρχή ότι η οφειλή δεν θα ξεπερνά το τριπλάσιο του αρχικού δανείου".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η οριστικοποίηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για τις ανέλεγκτες υποθέσεις της τετραετίας 1999-2002, τη ρύθμιση για τα πανωτόκια και την κατάργηση διατάξεων του προηγούμενου αναπτυξιακού νόμου που αντιβαίνουν στο κοινοτικό δίκαιο περί ανταγωνισμού. Για τις βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου-και κυρίως για τα πανωτόκια- ενημερώθηκε χθες ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη".

    Η ΝΙΚΗ προσθέτει ότι "αναδρομική ισχύ θα έχει η νέα ρύθμιση για τα πανωτόκια, που αναμένεται να καταθέσει η κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή και ενδιαφέρει περίπου 50.000 άτομα".

    [09] Ολυμπιακά μέτρα ασφαλείας

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "από σήμερα αρχίζουν να τίθενται σταδιακά σε εφαρμογή σε όλη τη χώρα τα μέτρα ασφαλείας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Από 37.000 άντρες των σωμάτων ασφαλείας θα φυλάσσονται οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ενώ, μεταξύ άλλων, προβλέπεται η άρση του απορρήτου τηλεπικοινωνιών και στην κινητή τηλεφωνία, η απαγόρευση οπλοφορίας σε ολυμπιακές εγκαταστάσεις, εξαιρουμένης της ΕΛΑΣ, και η λειτουργία του τηλεφωνικού αριθμού 1014, για καταγγελίες πολιτών σχετικά με οτιδήποτε ύποπτο".

    [10] Ακτοπλοΐα - Αυξήσεις

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι "κατά 10% αυξάνεται από σήμερα η τιμή των ήδη πανάκριβων εισιτηρίων των ακτοπλοϊκών πλοίων. Οι εφοπλιστές αποθρασυμένοι πλήρως από την εφοπλιστόδουλη πολιτική και της ΝΔ, και χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν, αποφάσισαν να επιβάλουν τις αυξήσεις μονομερώς".

    [11] Μισθοί τραπεζοϋπαλλήλων

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) υπογραμμίζει ότι "αυξήσεις μεσοσταθμικά 6% για το 2004 και 5,8% για το 2005, σε δύο δόσεις για κάθε έτος, προβλέπει η διετής συλλογική σύμβαση που υπέγραψαν χθες τραπεζίτες και τραπεζοϋπάλληλοι".

    [12] ΠΑΣΟΚ

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ισχυρίζεται ότι "οι 'Λεονταρισμοί' του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και οι διακηρύξεις του περί δημιουργίας νέου Κόμματος καταργώντας το ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο πατέρας του έμειναν κενό γράμμα και επιταγή άνευ αντικρίσματος. Παρουσιάζοντας χθες τις θέσεις του Κινήματος όχι μόνο δεν τόλμησε να καταργήσει την διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη αλλά έκανε πολλές αναφορές σ΄αυτήν. Ακροβατώντας υποσχέθηκε ισοτιμία σε όλα τα στελέχη από την βάση μέχρι τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ".

    [13] Έλεγχοι

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σημειώνει ότι "στο 'κόκκινο' θα βρίσκεται από πλευράς επιχειρησιακής ετοιμότητας το ΣΔΟΕ κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα συνεργεία θα 'κτενίζουν' όλες τις περιοχές της χώρας, όπου θα διεξάγονται Ολυμπιακά αθλήματα ή θα διαμένουν μέλη της λεγόμενης Ολυμπιακής οικογένειας".

    ΤΟ ΒΗΜΑ σχολιάζει ότι "ενώ οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο πώς θα αντιμετωπίσουν πιθανά κρούσματα αισχροκέρδειας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ένα δεύτερο κύμα ανατιμήσεων προϊόντων ευρείας κατανάλωσης ως 6% πρόκειται να αποτυπωθεί στα ράφια των σουπερμάρκετ το επόμενο διάστημα. Το φαινόμενο της ακρίβειας ανησυχεί το αρμόδιο υπουργείο, το οποίο συγκροτεί μηχανισμούς ελέγχου, τους οποίους θα ενισχύσει και με εξακόσιους νέους συμβασιούχους, που θα προσληφθούν με εξάμηνες συμβάσεις. Οι προσδοκίες που δημιουργούνται αναμένεται να προκαλέσουν ασφυκτικές πιέσεις από τα 'δικά μας παιδιά' ".

    [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ: " Χρονιά-σοκ για τον τουρισμό. Συνεχίζεται η αρνητική εξέλιξη της τουριστικής κίνησης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Προαναγγελία για κύμα ανατιμήσεων στην αγορά".

    ΚΕΡΔΟΣ: " Αυξήσεις τιμών από τη βιομηχανία. Αυτοσυγκράτηση συνιστά το υπουργείο Ανάπτυξης".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: " Έτοιμο το σχέδιο νόμου για τα πανωτόκια. Οι ευνοϊκές διατάξεις αφορούν δάνεια έως 750 εκ. δρχ"

    [15] Τουρισμός

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "διαστάσεις καταστροφής τείνει να λάβει πλέον η κρίση που βιώνει ο ελληνικός τουρισμός, εφέτος, καθώς η τουριστική κίνηση εξελίσσεται πολύ αρνητικά, οι όποιες εισπράξεις προβλέπεται ότι θα είναι από τις χαμηλότερες των τελευταίων ετών και η ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος συνθλίβεται κυριολεκτικά από γειτονικούς αναδυόμενους προορισμούς που έχουν θαυμαστές επιδόσεις".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 1 July 2004 - 20:57:44 UTC