Read the US State Department's Country Reports on Human Rights Practices Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 04-08-10

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/08/2004
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Ολυμπιακοί Αγώνες - Ασφάλεια
  • [04] ΚΚΕ - Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [05] Ολυμπιακή προετοιμασία - Εύσημα
  • [06] Μεγάλα έργα
  • [07] Ολυμπιακοί Αγώνες - Ελληνική οικονομία
  • [08] Πυρηνικό ατύχημα
  • [09] Πρόεδρος Δημοκρατίας-Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [10] Πρωθυπουργός-Ολυμπιακοί Αγώνες
  • [11] Προσλήψεις
  • [12] Αγωγός πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
  • [13] Συνάντηση Βαρθολομαίου-Χριστόδουλου
  • [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [15] Ολυμπιακοί Αγώνες - Διάγγελμα πρωθυπουργού

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10/08/2004

    Η ομιλία του προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου στη χθεσινή έναρξη της 116ης συνόδου της ΔΟΕ στην Αθήνα, το μήνυμα του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα εγκωμιαστικά σχόλια για την αρτιότητα της ολυμπιακής προετοιμασίας είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Μήνυμα εθνικής ομοψυχίας. Διάγγελμα Καραμανλή λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): 6.000 άνεργους απορροφά το Υπουργείο Πολιτισμού. Με 53 εκατ. ευρώ του Γ' ΚΠΣ.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Η καντίνα του παραλόγου. Παρέμβαση δύο υπουργών για το ράλι τιμών στην Ακρόπολη.

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ: Βραδιά ονείρου η τελετή έναρξης. Αποκάλυψη: Ολόκληρο το μυστικό πρόγραμμα.

    Η ΑΥΓΗ: Πυρηνικό δυστύχημα "ξυπνά" τον εφιάλτη. Ακριβώς στην επέτειο του Ναγκασάκι.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Εισαγγελέας καλεί ΕΟΦ για τις ανατιμήσεις-φωτιά στα φάρμακα. Ακαριαία παρέμβαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Παπαγγελόπουλου μετά τις αποκαλύψεις της "Αυριανής".

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι ανεπιθύμητοι. Τρεις συν ένας στη "μαύρη λίστα". Σήμα στους συνοριακούς σταθμούς με πρωθυπουργική εντολή.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Οι νέες εισφορές για γιατρούς και νοσηλευτές. Η νέα εγκύκλιος για τους ασφαλισμένους και τους εργοδότες του ΤΑΥ.

    ΕΘΝΟΣ: Η φωνή των Ελλήνων. Αθήνα 2004: Ιστορική ομιλία Στεφανόπουλου ενώπιον της ΔΟΕ και της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Όλη η Αθήνα ας γεμίσει με την γαλανόλευκη. Πλημμύρισαν την Πρωτεύουσα με τα διάφορα κουρελόπανα των χορηγών.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ξέσπασμα Κωστή για τον διασυρμό της Ελλάδας. Τα είπε έξω από τα δόντια στην τελετή έναρξης του συνεδρίου της ΔΟΕ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Υπόθεση όλων η επιτυχία. Διάγγελμα ενότητας και προοπτικής από τον Καραμανλή.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Θανατερή βολή στους Αθανάτους. Πρόεδρος: Δεν μπορώ να ανεχθώ ότι λέγατε πως κακώς μας δώσατε τους Αγώνες.

    ΕΣΤΙΑ: Παραδόθηκαν όλα τα έργα! Με σημαντική ζημία από τις καθυστερήσεις.

    ESPRESSO: Μεγάλη τραγουδίστρια αγοράζει τη βίλα του δικτάτορα. 2 εκατ. ευρώ για το σπίτι του Παπαδόπουλου στο Λαγονήσι.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Καραμανλής: Αναδείξτε την αύρα της Ελλάδας. Αισιόδοξος και ενωτικός, κάλεσε τους Έλληνες να πάνε στα στάδια.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Ύμνους για την Αθήνα. Τρεις μέρες πριν την μεγάλη γιορτή.

    ΤΑ ΝΕΑ: Προληπτική απομόνωση... ισλαμιστών. Μυστικές ολυμπιακές επιχειρήσεις.

    Η ΝΙΚΗ: Προ της τελετής. Αργά θυμήθηκε το "Όλοι μαζί" ο Καραμανλής.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Χορηγοί και ντόπινγκ δεν είναι αθλητισμός. Παρέμβαση του ΚΚΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

    TRAFFIC NEWS: Διπλό ερωτικό θρίλερ. Οι τύψεις έσπρωξαν στο κενό το φίλο της αθλήτριας. Νέα διάσταση στο δράμα του ζευγαριού.

    Η ΧΩΡΑ: Οι κλέφτες που υποθήκευσαν την οικονομία και τη χώρα βγάζουν γλώσσα και ειρωνεύονται. Όταν θα έρθει ο λογαριασμός θα κλαίνε όλοι οι πολίτες και τότε θα καταλάβουν τα κατορθώματα του ΠΑΣΟΚ.

    City Press: Κ. Καραμανλής: Μήνυμα ολυμπιακής ενότητας. Τηλεοπτική παρέμβαση του πρωθυπουργού λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Αγώνων.

    METRO: Η γιορτή των Ελλήνων. Διάγγελμα του πρωθυπουργού για τους Ολυμπιακούς.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Τι θα δει ο Γιαπωνέζος. Θεσσαλονίκη: Έρχονται τα πρώτα γκρουπ τουριστών.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Τα είπε έξω από τα δόντια. Καυστικός ο Πρόεδρος προς τα μέλη της ΔΟΕ.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Πολυδύναμο Ολυμπιακό μήνυμα. Λίγο πριν την έναρξη της 28ης Ολυμπιάδας.

    [03] Ολυμπιακοί Αγώνες - Ασφάλεια

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "σε μυστική επιχείρηση προληπτικής απομόνωσης προσώπων αραβικής καταγωγής που φέρονται να έχουν επαφές με φανατικούς ισλαμιστές προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές με τη συμμετοχή και της ΕΥΠ. Τα πρόσωπα αυτά, περίπου δέκα, έχουν τεθεί υπό περιορισμό εν όψει και των Ολυμπιακών Αγώνων".

    [04] ΚΚΕ - Ολυμπιακοί Αγώνες

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, "οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν πάψει προ πολλούς να προωθούν τον αθλητισμό. Στηρίζουμε την προσπάθεια και τον αγώνα των αθλητών, αλλά δεν μπορούμε να στηρίξουμε τα ιδεώδη αυτών των αγώνων".

    [05] Ολυμπιακή προετοιμασία - Εύσημα

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ αναφέρει ότι "μαγική γεμάτη από Ελλάδα της αρχαιότητας και του σήμερα, θα είναι η βραδιά της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων όπως την περιγράφουν όλοι όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα".

    Ο ΛΟΓΟΣ εκτιμά ότι "η Ελλάδα λάμπει, οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις καταπλήσσουν και η ηγεσία της ΔΟΕ συνεχίζει τα εγκωμιαστικά σχόλια για την οργανωτική ετοιμότητα της χώρας. Οι πανέμορφες ολυμπιακές εγκαταστάσεις μαγνητίζουν τα βλέμματα όλου του κόσμου, ενώ τα εγκωμιαστικά σχόλια του ξένου Τύπου, που μεταδίδουν ύμνους για την Ελλάδα δεν έχουν τέλος".

    H ESPRESSO γράφει ότι "με ανοιχτό το στόμα έμειναν ο Ζακ Ροκ ,Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ και Ντένις Οσβαλντ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Ολυμπιακό Χωριό! "Είναι το καλύτερο το οποίο έχω δει στους 16 αγώνες που έχω παρακολουθήσει" ήταν τα λόγια του προέδρου της ΔΟΕ που έδωσε συγχαρητήρια σαν επαγγελματίας στον διευθυντή της Πολυκλινικής που λειτουργεί εκεί, ενώ ο Σάμαρανκ τόνισε "Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος είναι το καλύτερο Χωριό που έχω δει στη ζωή μου".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ τονίζει ότι "αισιοδοξία επικρατεί στους κόλπους της Αθήνα 2004, μετά το ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες. "Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 2.400.000 εισιτήρια και έχει υλοποιηθεί το 90% του οικονομικού στόχου των 183 εκατομμυρίων ευρώ".

    [06] Μεγάλα έργα

    Η ΕΣΤΙΑ υποστηρίζει ότι "πριν από 3 ή 4 μήνες, κανένας δεν επίστευε ότι τα Ολυμπιακά έργα θα μπορούσαν να τελειώσουν στην ώρα τους. Και αυτό ήταν το μεγάλο λάθος της Κυβερνήσεως Σημίτη. Άφησε τα πάντα για την τελευταία στιγμή".

    [07] Ολυμπιακοί Αγώνες - Ελληνική οικονομία

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "οργή προκαλούν οι δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την "εκδίκηση της μακέτας". Ξεχνούν ότι 160 ημέρες πριν τα περισσότερα από τα έργα της Ολυμπιακής προετοιμασίας βρίσκονταν στο "κόκκινο". Λησμονούν επίσης τις αυστηρές συστάσεις της ΔΟΕ προς την πρώτην κυβέρνηση Σημίτη, ενώ ο Κ. Λαλιώτης δήλωνε ότι θα κόψει την κορδέλα της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου".

    Η ΝΙΚΗ σε πρωτοσέλιδο σχόλιό της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι :"αντί να προσπαθήσει να αμφισβητήσει τη μνήμη εκατομμυρίων Ελλήνων που θυμούνται πολύ καλά την ηγεσία και τα στελέχη της ΝΔ να μιλούν τα προηγούμενα χρόνια απαξιωτικά για τις "μακέτες του ΠΑΣΟΚ" θα ήταν πολιτικά εντιμότερο και σε κάθε περίπτωση γενναιότερο, να αναγνωρίσει σήμερα το κυβερνών κόμμα ότι τότε έσφαλε στις εκτιμήσεις του".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στο δικό της σχόλιο υπογραμμίζει μεταξύ άλλων τα εξής:"έστω και στο παρά πέντε αναγνώρισε με το χθεσινό μήνυμά του ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής τη συμβολή "όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου και όλων των κυβερνήσεων" στη μεγάλη προσπάθεια για την οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Από "σεμνότητα" και "ταπεινότητα" προφανώς απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικά στις πολιτικές δυνάμεις και προπαντός στις κυβερνήσεις που σήκωσαν το κύριο βάρος της διοργάνωσης και κατάφεραν να προγραμματίσουν την εκτέλεση των μεγάλων έργων, ώστε να αποπερατωθούν έγκαιρα και να εγκαινιαστούν πριν από τους Ολυμπιακούς".

    ΤΟ ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "κυβερνητικοί παράγοντες αλλά και μεγάλοι Έλληνες επιχειρηματίες και τραπεζίτες επιχειρούν αυτές τις ημέρες να αξιοποιήσουν την παρουσία στην Ελλάδα - λόγω Ολυμπιακών Αγώνων- εκατοντάδων ξένων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων. Για αυτόν τον λόγο από μεθαύριο Πέμπτη ξεκινά ένας ευρύς κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων και επαφών με εκπροσώπους της διεθνούς επιχειρηματικής σκηνής".

    [08] Πυρηνικό ατύχημα

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "εφιαλτικό "ξύπνημα" προκάλεσε στους Ιάπωνες το χθεσινό νέο δυστύχημα σε πυρηνικό σταθμό, που συνέπεσε μάλιστα με τη μαύρη επέτειο της ατομικής βόμβας που εξολόθρευσε το Ναγκασάκι πριν από 59 χρόνια. Τέσσερις εργαζόμενοι πλήρωσαν με τη ζωή τους τη διαρροή μη ραδιενεργού ατμού (όπως διαβεβαιώνουν οι αρχές....) και άλλοι δεκαεπτά υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα".

    [09] Πρόεδρος Δημοκρατίας-Ολυμπιακοί Αγώνες

    Το ΕΘΝΟΣ υποστηρίζει ότι "ιστορική ήταν η χτεσινή ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλου ενώπιον της ΔΟΕ και της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Ανταποκρινόμενος στη φωνή των Ελλήνων, απάντησε σε όσους συκοφάντησαν τη χώρα μας για αδυναμίες και καθυστερήσεις κατά την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρει ότι "πληρωμένη απάντηση σε όσους είχαν σπεύσει στο παρελθόν να αμφισβητήσουν την ικανότητα της Ελλάδας να διοργανώσει ασφαλείς και επιτυχημένους Ολυμπιακούς Αγώνες έδωσε χθες το βράδυ μιλώντας στην εναρκτήρια εκδήλωση της συνόδου της ΔΟΕ στο Μέγαρο Μουσικής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "την πικρία του και την ελεγχόμενη "αγανάκτησή" του για την αμφισβήτηση που επεφύλαξε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή στην ελληνική ολυμπιακή προετοιμασία διατύπωσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "ο κ. Στεφανόπουλος αφού ξεκίνησε καλωσορίζοντας τους "αθανάτους" και όλη την Ολυμπιακή οικογένεια στη χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επεσήμανε στην ομιλία του ότι θεώρησε άδικες τις "κακεντρεχείς" ή ειρωνικές παρατηρήσεις της ΔΟΕ ή και άλλων φίλων της Ολυμπιακής ιδέας, οι οποίες προέβλεπαν την αποτυχία της διοργάνωσης και χαίρονταν προκαταβολικά γι' αυτήν".

    [10] Πρωθυπουργός-Ολυμπιακοί Αγώνες

    Η METRO σημειώνει ότι "στη μεγάλη γιορτή των Ολυμπιακών Αγώνων αναφέρθηκε με διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία της Ολυμπιάδας, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ασφαλή και επιτυχή διεξαγωγή των Αγώνων".

    Η City Press εκτιμά ότι "με τηλεοπτικό του διάγγελμα ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής προσπάθησε χθες να θέσει το πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων. Έκανε ένα εντυπωσιακό ενωτικό άνοιγμα προς τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, πιθανότατα για να βγει η χώρα από το κλίμα της μικροπολιτικής αντιπαράθεσης που σχετίζεται με την "πατρότητα" των έργων βασικής και ολυμπιακής υποδομής".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) επισημαίνει ότι "τη ρητή διαβεβαίωση προς την παγκόσμια κοινότητα και την Ολυμπιακή οικογένεια ότι η Ελλάδα θα διοργανώσει άριστους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε συνθήκες μέγιστης ασφάλειας, απηύθυνε ο Κώστας Καραμανλής σε χθεσινοβραδινό τηλεοπτικό διάγγελμά του. Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας θέτοντας παράλληλα και τις προτεραιότητες της επόμενης μέρας".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ισχυρίζεται ότι "μήνυμα αισιοδοξίας για την παρούσα ολυμπιακή περίοδο και τη μεταολυμπιακή που ακολουθεί, μετέδωσε χθες ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, απευθύνοντας έκκληση σε όλους τους Έλληνες να γεμίσουν τα στάδια και να αναδείξουν στους ξένους επισκέπτες των επόμενων ημερών την αύρα του τόπου, τον πολιτισμό, τον αυθορμητισμό και τη μοναδική ελληνική φιλοξενία".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "μήνυμα σιγουριάς για επιτυχείς Ολυμπιακούς Αγώνες σε συνθήκες μέγιστης ασφάλειας έστειλε ο Κ. Καραμανλής. "Με θυσίες και σκληρή προσπάθεια από όλους φθάσαμε λίγο πριν από τη μεγάλη γιορτή", τόνισε ο πρωθυπουργός. Αυστηρός με τους "αθανάτους" ο Κ. Στεφανόπουλος".

    [11] Προσλήψεις

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) τονίζει ότι "η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα... Έξι χιλιάδες ανέργους θα απορροφήσει ο πολιτισμός, αφού "ξεπάγωσαν" κονδύλια 53 εκατομμυρίων ευρώ από το Γ'ΚΠΣ για κατάρτιση και απασχόληση ατόμων που θέλουν να εξειδικευτούν στον τομέα του πολιτισμού".

    [12] Αγωγός πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη

    Σύμφωνα με την Traffic news "την ανασύσταση και επαναδραστηριοποίηση της τριμερούς επιτροπής εργασίας Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ρωσίας και την εντός του μήνα συνεδρίασή της, για την επίσπευση κατασκευής και λειτουργίας του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, αποφάσισαν από κοινού ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σαλαγκούδης και ο Ρώσος υπουργός Βιομηχανίας και Ενέργειας Βίκτορ Κριστένκο".

    [13] Συνάντηση Βαρθολομαίου-Χριστόδουλου

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι "το πρώτο μεταξύ τους τετ-α-τετ μετά την πολύμηνη διαμάχη που είχε ξεσπάσει με αφορμή το καθεστώς των Νέων Χωρών, έχουν σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης".

    [14] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι οι εξής:

    ΕΞΠΡΕΣ:'' Πιο έμπειροι, πιο δυνατοί...Διάγγελμα Καραμανλή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ:'' Η S&P μας προειδοποιεί για υποβάθμιση. Μετά τις αναβαθμίσεις των τελευταίων ετών, ο κίνδυνος επιστρέφει..."

    ΚΕΡΔΟΣ:'' Το έλλειμμα μειώνει τις προσδοκίες για υψηλές αυξήσεις μισθών. "Πάγωμα " λειτουργικών δαπανών και κρατικών επιχορηγήσεων".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:'' Υπεραξία και δύναμη για τις επόμενες γενιές. Πρωθυπουργικό διάγγελμα για τους μεταολυμπιακούς στόχους".

    [15] Ολυμπιακοί Αγώνες - Διάγγελμα πρωθυπουργού

    Η ΕΞΠΡΕΣ υποστηρίζει ότι "το στίγμα της Ελλάδας του αύριο, φέρουσας τον νικητήριο "κότινο", για τις προσπάθειες που κατέβαλε με στόχο την επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, έδωσε χθες ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, με μήνυμά του, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την επίσημη τελετή έναρξής τους".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 10 August 2004 - 17:43:42 UTC