Browse through our Interesting Nodes on Business, Finance & Law in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 05-12-06

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/12/2005
  • [02] Παλαιοκρασσάς
  • [03] Πολύτεκνοι-Μέτρα
  • [04] Προσλήψεις
  • [05] Παραδικαστικό κύκλωμα
  • [06] Αθηνά Ωνάση

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 6/12/2005

    Η συνέντευξη του παραιτηθέντα προέδρου της ΔΕΗ Γιάννη Παλαιοκρασσά , η κυβερνητική απάντηση, η σημερινή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λάβει αποφάσεις ενίσχυσης των πολύτεκνων οικογενειών, καθώς και η έναρξη στη Βουλή της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις ΔΕΚΟ είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Άσφαιρα πυρά από τον Παλαιοκρασσά. Βαριές κατηγορίες, αλλά χωρίς αποδείξεις.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): Όλες οι θέσεις χωρίς δικά μας σχόλια. Οι δηλώσεις Παλαιοκρασσά - Σιούφα- Ρουσόπουλου.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Θλίψη Νεοδημοκρατών...και στο βάθος το ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζει.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Παροχές σε πολυτέκνους με τρία παιδιά. Σήμερα εγκρίνονται στην Κυβερνητική Επιτροπή καινοτόμα κοινωνικά μέτρα.

    Η ΑΥΓΗ: Προμηθευτές και συμφέροντα λεηλατούν τη ΔΕΗ. Πόλεμος ενόψει απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Μετά τον οχετό της λάσπης έβαλε τα κλάματα... Γελάει ο κόσμος με την ...παράσταση Παλαιοκρασσά.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Γαλάζια η διαπλοκή... Οι αποκαλύψεις τα εξώδικα, το παρασκήνιο. Οι συγκρούσεις των συμφερόντων και τι είπε χθες ο κ. Παλαιοκρασσάς.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στο κενό οι ισχυρισμοί Παλαιοκρασσά. Άσφαιρα πυρά οι "καταγγελίες" περί διαπλοκής στη ΔΕΗ.

    ΕΘΝΟΣ: Ο Βασιλιάς είναι γυμνός. ΠΑΣΟΚ: ενήμερος και συνυπεύθυνος για τη διαπλοκή ο Κ. Καραμανλής.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ταινιόδρομος γεμάτος διαπλοκές στη ΔΕΗ. ...Τριφασικές καταδίκες από την Ευρώπη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Βούλιαξαν στον Ωκεανό της Αοριστίας. Οι καταγγελίες Παλαιοκρασσά περί διαπλοκής. Ενώ έλαβε καταλυτικές απαντήσεις από τον υπουργό Ανάπτυξης Δημ. Σιούφα.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προσλήψεις: Οι προκηρύξεις για 2.753 θέσεις.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Σιούφα και παραλλαγή. Άστραψε, αλλά δεν ...βρόντηξε ο Παλαιοκρασσάς.

    ΕΣΤΙΑ: Πού ελέγχεται ο κ. Παλαιοκρασσάς. Κατέστησε δυσχερέστατη την συνεργασία μαζί του.

    ESPRESSO: "Προσπάθησαν να με σκοτώσουν". Καταγγελία - βόμβα δημοσιογράφου για Αθηνά και Αλβάρο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αναπάντητα ερωτήματα για τη ΔΕΗ. Προέκυψαν για τη διαχείριση της εταιρείας μετά τη συνέντευξη Παλαιοκρασσά.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Άσφαιρος" ο Παλαιοκρασσάς. Πλήρης κάλυψη Σιούφα από την κυβέρνηση.

    ΤΑ ΝΕΑ: Κάρφωσε Καραμανλή και Σιούφα. Μίλησε για στημένους διαγωνισμούς, δεν έδωσε όμως στοιχεία.

    Η ΝΙΚΗ: Καλός αγωγός διαπλοκής. Κυβέρνηση και Παλαιοκρασσάς "άλλαξαν τα φώτα" στη ΔΕΗ.

    PRESS time: "Μη μιλήσεις" . Το μεγάλο παζάρι για να κλείσει το στόμα του ο Παλαιοκρασσάς. Ο ρόλος του Χριστόδουλου και του Μητσοτάκη.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αποπομπή Παλαιοκρασσά. Διαμάχη για τη μεγάλη πίτα της Ενέργειας. Το πρόβλημα είναι η πολιτική των "απελευθερώσεων" και της ιδιωτικοποίησης , τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα.

    Σήμερα ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ποιοι "προστάτευαν" την Πεϊνό. Καταγγελία - σοκ από τον δήμαρχο των Λειψών Μπενέτο Σπύρου "για αόρατες δυνάμεις, που ως δια μαγείας παρενέβαιναν υπέρ του Γιωτόπουλου και της συντρόφου του", πολύ πριν από την εξάρθρωση της 17Ν.

    TRAFFIC NEWS: Τρέμουν για απαγωγή της Αθηνάς Ωνάση. Φόβοι και για τη ζωή της διάσημης κληρονόμου.

    Η ΧΩΡΑ: "Τα ήξερε όλα ο Καραμανλής, αλλά ο Σιούφας τον παρέσυρε". 90 εκατ. ευρώ η νέα δουλειά στον Μυτιληναίο μόλις άλλαξε ο πρόεδρος.

    City Press: Συνέντευξη Παλαιοκρασσά: "Έδειξε" Σιούφα, χωρίς να πείσει.

    Μetro: Επανάληψη καταγγελιών. Για όσα είχε καταθέσει και στη Δικαιοσύνη μίλησε ο Ι. Παλαιοκρασσάς.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Βαριά σκιά διαπλοκής. Καταγγελίες Παλαιοκρασσά για μεγάλο φαγοπότι στη ΔΕΗ.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Γιορτές και δώρα με δανεικά. Στα όρια της χρεοκοπίας ζουν χιλιάδες νοικοκυριά στη χώρα μας την ίδια στιγμή που τα εορτοδάνεια τραβούν... την ανηφόρα.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Ζητώ μισό πόδι"!. Δραματική έκκληση ενός Θεσσαλονικιού.

    [02] Παλαιοκρασσάς

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "στο κενό έπεσε η προσπάθεια του Γιάννη Παλαιοκρασσά να πλήξει το κύρος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Η χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο τέως πρόεδρος της ΔΕΗ δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία καλοστημένη παράσταση, προκειμένου να ικανοποιήσει αφενός το προσωπικό του μένος εναντίον του μέχρι πρότινος προϊσταμένου του Δημήτρη Σιούφα, αφετέρου προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να δικαιολογήσει τη λάσπη που εκτόξευσε σε κορυφαία κυβερνητικά στελέχη".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ υποστηρίζει ότι "άσφαιρη ήταν τελικά η παρέμβαση του τέως προέδρου της ΔΕΗ Γιάννη Παλαιοκρασσά, ο οποίος στη συνέντευξή του επικαλέστηκε αόριστες αιτιάσεις και γενικότητες για να αιτιολογήσει τους λόγους της αντίθεσής του στην πολιτική που ακολουθεί η επιχείρηση και η οποία τον οδήγησε στην αποπομπή. Οι καταγγελίες του αφορούσαν στο χθες ενώ τα "τεκμήρια" που παρουσίασε έχουν πάρει εδώ και πολλούς μήνες το δρόμο της Δικαιοσύνης. Για το "σήμερα" οι καταγγελίες δεν συνοδεύονταν από κανένα στοιχείο".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ "ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΔΕΗ περιόρισε τη διαπλοκή σε ορισμένους υπαλλήλους της ΔΕΗ. Πήρε πίσω και τις καταγγελίες που είχε κάνει περί συμμετοχής σε δήθεν αμαρτωλές υποθέσεις υψηλόβαθμων πολιτικών στελεχών".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει ότι "στο πρόσωπο του υπουργού Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφα επικέντρωσε ο αποπεμφθείς - στην ουσία- από τη διοίκηση της ΔΕΗ κ. Γ. Παλαιοκρασσάς, όλες τις αιτιάσεις του, τόσο για τη δεινή πορεία της εταιρίας, όσο και για τα ζητήματα διαπλοκής που ο ίδιος έθεσε. Την ίδια ώρα ο υπουργός Ανάπτυξης απέφυγε να απαντήσει στις προσωπικές αιχμές εναντίον του και αναφέρθηκε ξεχωριστά σε καθένα από τα θέματα που έθεσε ο κ. Παλαιοκρασσάς".

    Η METRO σημειώνει ότι "κατώτερη των προσδοκιών που είχαν καλλιεργηθεί τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με τις αποκαλύψεις που θα έκανε ήταν - σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις- η χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΔΕΗ Ιωάννης Παλαιοκρασσάς".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτση) γράφει ότι "την άποψη ότι όσα είπε ο κ. Παλαιοκρασσάς δεν τραυμάτισαν την κυβέρνηση διατύπωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ ,ενώ ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο πρώην διοικητής της ΔΕΗ το παρατράβηξε".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ εκτιμά ότι "με την πολύωρη και τεκμηριωμένη συνέντευξη Τύπου του παραιτηθέντος προέδρου της ΔΕΗ κ. Γιάννη Παλαιοκρασσά, δεν έπεσε η αυλαία στο θέμα της ΔΕΗ. Αντιθέτως, δημιουργήθηκαν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία περιγράφουν τον κατήφορο στον οποίο κινείται η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας. Αποδεικνύεται πλέον και με αριθμούς ότι η διαπλοκή έχει τη μερίδα του λέοντος και στα έργα της ΔΕΗ και παραμένει παντοδύναμη, καθώς καρπώνεται τη συντριπτική πλειονότητα των πόρων. Αποδεικνύεται επίσης ότι το θέμα της διαπλοκής δεν είναι μόνον αρμοδιότητα των ποινικών δικαστηρίων, αλλά και μια βαθύτατα πολιτική υπόθεση".

    Η ΧΩΡΑ προσθέτει ότι "καταιγίδα καταγγελιών από τον Γ. Παλαιοκρασσά για σκάνδαλα και διαπλοκή στη ΔΕΗ. Όλα ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, αλλά τον παρέσυρε ο υπουργός Ανάπτυξης, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Επιχείρησης παρουσιάζοντας στοιχεία που αποδεικνύουν την εύνοια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στον όμιλο Μυτιληναίου".

    Κατά τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ (Ρίζου) "ο περίφημος "πόλεμος" των συμφερόντων και η διαπλοκή για το μοίρασμα της πίτας των έργων της ΔΕΗ, αποτυπώνεται ανάγλυφα στον πίνακα των έργων της πενταετίας 2000-2005 που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Παλαιοκρασσάς. Τα συμφέροντα πολεμούσαν μεταξύ τους και το ...ταμείο πήγαινε στη ΜΕΤΚΑ του Ομίλου Μυτιληναίου, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ πήρε έργα αξίας 519,97 εκατ. ευρώ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι "για ...τριφασικές καταδίκες της ΔΕΗ από την Ευρωπαϊκή Ένωση μίλησε ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς χθες και παρουσίασε τη Δημόσια επιχείρηση ταινιόδρομο γεμάτο διαπλοκές και άφησε σαφείς αιχμές κατά του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα για τον πόλεμο, όπως είπε, εναντίον του και για μεθοδεύσεις. Αναφερόμενος στα φαινόμενα διαπλοκής, είπε ότι τα έπιασε χειροπιαστά" στην επιχείρηση".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "προμηθευτές και επιχειρηματικά συμφέροντα συγκρούονται και διαπλέκονται για τα μερίδια στις προμήθειες της ΔΕΗ και κυρίως ενόψει του διαγωνισμού για ιδιωτικές μονάδες παραγωγής ρεύματος. Αυτή είναι η εικόνα μετά τις χθεσινές καταγγελίες του πρώην προέδρου της ΔΕΗ Γ. Παλαιοκρασσά και την άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει".

    Σύμφωνα με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ "κουβέντα δεν είπε, στη χτεσινή του συνέντευξη Τύπου, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΗ, για την ουσία του προβλήματος στις εξελίξεις στη ΔΕΗ. Ο Γ. Παλαιοκρασσάς αναφέρθηκε μεν σε περιπτώσεις που μπορούν να χαρακτηριστούν "σκανδαλώδεις σχέσεις διαπλοκής" άφησε όμως στο απυρόβλητο την πολιτική που γεννά, ευνοεί και αναπαράγει τον αδυσώπητο ανταγωνισμό του μεγάλου κεφαλαίου για το διανομή της τεράστιας πίτας της Ενέργειας και των προμηθειών της ΔΕΗ. Το πρόβλημα, τόνισε με δηλώσεις τους στην Πάτρα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είναι η πολιτική, που έχει τίτλο "απελευθέρωση αγοράς Ενέργειας", "απελευθέρωση αγοράς", "απελευθέρωση" των πάντων".

    Η City Press επισημαίνει ότι "ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΗ κ. Παλαιοκρασσάς έριξε όλες τις ευθύνες για τα φαινόμενα διαπλοκής στον υπουργό Ανάπτυξης κ. Σιούφα. Στροφή 180 μοιρών σε ό,τι αφορά τον κ. Καραμανλή, τον οποίο τώρα θεωρεί εγγύηση για την αποτελεσματική πάταξη της διαπλοκής. Περιόρισε τις καταγγελίες για "σκάνδαλα" σε υποθέσεις του παρελθόντος. Απόλυτη η απομόνωση του κ. Παλαιοκρασσά από το ΔΣ της ΔΕΗ και τα συνδικαλιστικά στελέχη".

    Η PRESS TIME ισχυρίζεται ότι "το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η νύχτα της μεγάλης συναλλαγής. Την τελευταία στιγμή "διεσώθη" η κυβέρνηση από μια κρίση που μπορούσε να προσλάβει απρόβλεπτες διαστάσεις. Πολιτικοί, φίλοι του τέως προέδρου της ΔΕΗ, άνθρωποι της Εκκλησίας και όσοι μπορούσαν να τον επηρεάσουν επιστρατεύτηκαν για να πέσουν οι τόνοι να μην τραυματιστεί ανεπανόρθωτα η κυβερνητική εικόνα και να μην αμαυρωθεί από "ατυχείς δηλώσεις" η πολιτική πορεία του Γιάννη Παλαιοκρασσά".

    ΤΑ ΝΕΑ επισημαίνουν ότι "όμηρος της διαπλοκολογίας παραμένει η κυβέρνηση μετά τα χθεσινά καρφιά Παλαιοκρασσά, ο οποίος μίλησε πάλι για συμβιβασμό της κυβέρνησης με τη διαπλοκή. Ο αποπεμφθείς πρόεδρος της ΔΕΗ, αν και απέφυγε να επιτεθεί στον πρωθυπουργό- όπως έκανε την Παρασκευή με την επιστολή παραίτησής του - εντούτοις "φωτογράφισε" τον Κ. Καραμανλή και κατονόμασε τον υπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα ότι ανέχθηκαν τη διαπλοκή στη μεγαλύτερη δημόσια επιχείρηση της χώρας. Υποστήριξε μάλιστα - χωρίς ωστόσο να δώσει επαρκή στοιχεία- ότι επί κυβερνήσεως ΝΔ υπήρξαν στημένοι διαγωνισμοί στη ΔΕΗ".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "με συνέντευξη σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, ολοκληρώθηκε η πρώτη πράξη του δράματος, που μπορεί να επονομαστεί "Κατά Παλαιοκρασσάν διαπλοκή στη ΔΕΗ". Όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλες πράξεις. Άλλες από αυτές θα σχετίζονται με τη ΔΕΗ και άλλες, γενικώς με τα της διαπλοκής. Πάντως ο πρώην πρόεδρός της έδειξε διατεθειμένος να συνεχίσει, δήλωσε ότι δεν έχει φιλοδοξίες για δημόσιες θέσεις, και άρα δεν πρόκειται να δεσμευτεί με προσφορές συμψηφισμού".

    Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ "η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του πρώην προέδρου της ΔΕΗ αν κάτι αποκάλυψε αυτό ήταν η ακτινογραφία της "γαλάζιας διαπλοκής". Ο κ. Ι. Παλαιοκρασσάς -παρά τις διαρροές "κύκλων" του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για αποκαλυπτικά έγγραφα που θα δημιουργήσουν μείζον πολιτικό θέμα στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό- μπορεί να μην προσκόμισε νέα στοιχεία στις καταγγελίες του για κυκλώματα διαπλοκής υπουργών με οικονομικά συμφέροντα, όπως απειλούσε με την επιστολή παραίτησής του την Παρασκευή, αλλά αυτά που είπε και αυτά που του απάντησαν στελέχη της κυβέρνησης δείχνουν ότι η σύγκρουση συμφερόντων έχει παραλύσει επί 20 μήνες τη ΔΕΗ".

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "με τη φράση "ο βασιλιάς είναι γυμνός", από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν "Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα", ο κ. Γ. Παλαιοκρασσάς όχι μόνον ακύρωσε την ρητορική Καραμανλή περί "μάχης κατά της διαπλοκής" και "μηδενικής ανοχής στη διαφθορά", αλλά έφερε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στη δυσκολότερη -από τις εκλογές της 7ης Μαρτίου μέχρι σήμερα- θέση".

    Η ΝΙΚΗ υπογραμμίζει ότι "από πολιτικούς κατήγορους σε απολογούμενους για συμβιβασμό με τις δυνάμεις της διαπλοκής μετέβαλαν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του οι καταγγελίες του αποπεμφθέντος προέδρου της ΔΕΗ Γ. Παλαιοκρασσά".

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "ουδείς αμφισβήτησε τις καλές προθέσεις του κ. Παλαιοκρασσά, κατά την διάρκεια της θητείας του ως προέδρου της ΔΕΗ. Όπως ουδείς αμφισβήτησε την εντιμότητά του. Όμως αυτό που ευλόγως αμφισβητείται, είναι ο τρόπος με τον οποίο ενεργούσε. Οι διαρκείς συγκρούσεις του προς κάθε κατεύθυνση, που οδήγησαν τελικώς στην απομάκρυνσή του".

    [03] Πολύτεκνοι-Μέτρα

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "προτεραιότητα στις προσλήψεις τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα θα έχουν οι οικογένειες με τρία παιδιά, σύμφωνα με ρύθμιση, η οποία θα συζητηθεί στη σημερινή Κυβερνητική Επιτροπή που συνεδριάζει υπό την προεδρία του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχετική ρύθμιση προβλέπει ότι στις οικογένειες με τρία παιδιά ο ένας από τους γονείς, καθώς και ένα από τα παιδιά θα πριμοδοτείται με μόρια για την πρόσληψή του στο Δημόσιο".

    [04] Προσλήψεις

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "τρέχουν" οι προθεσμίες για 1.185 προσλήψεις μονίμων και εποχικών σε υπουργεία, δήμους, ΔΕΚΟ, νοσοκομεία, ενώ εγκρίθηκαν 468 νέες θέσεις σε τέσσερις φορείς και θα καλυφθούν 3.860 θέσεις γιατρών στον ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ. Εκδόθηκε η προκήρυξη για 1.100 Εφέδρους Υψηλής Ετοιμότητας στο Στρατό Ξηράς".

    [05] Παραδικαστικό κύκλωμα

    Η Espresso σημειώνει ότι "για δύο πλημμελήματα θα απολογηθεί τις επόμενες μέρες στον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση για το παραδικαστικό κύκλωμα ο δικαστικός υπάλληλος Αναστάσιος Καρατζάς, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο "στήσιμο" της έδρας του δικαστηρίου που θα δίκαζε τον Ξενοφώντα Παπαχαραλάμπους, έναν από τους "αιώνιους" αντιπάλους του πρώην αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Γιοσάκη".

    [06] Αθηνά Ωνάση

    Η Traffic News επισημαίνει ότι "πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αθηνά, δεν ξέφυγε ποτέ από τον φόβο που σπέρνουν τα σενάρια περί επίδοξων... απαγωγέων, με στόχο να εκμεταλλευτούν την περιουσία της. Αυτό που κάποιοι αποκαλούν "κατάρα των Ωνάσηδων" για την Αθηνά, απ' ότι φαίνεται δεν είναι άλλο παρά η αμύθητη περιουσία της, που αποτελεί το ενδεχόμενο το "δέλεαρ" σε μια πιθανή επιχείρηση εις βάρος της".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Tuesday, 6 December 2005 - 21:49:04 UTC