Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-07-27

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ
  • [02] Τίτλοι Εφημερίδων
  • [03] Λαύριο
  • [04] Εμπορική Τράπεζα
  • [05] Διεθνής Διάσκεψη
  • [06] Πανελλαδικές
  • [07] Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • [08] Πετρέλαιο
  • [09] Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
  • [10] Κτηματολόγιο
  • [11] Μεσανατολικό
  • [12] Γ. Σανιδάς
  • [13] Υποκλοπές
  • [14] Καταναλωτισμός
  • [15] Ακατάλληλα τρόφιμα
  • [16] Αλεξ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

    Η αναποτελεσματική Διεθνής Διάσκεψη της Ρώμης που δυσκολεύτηκε να επιβάλει λύση στην κρίση του Λιβάνου, η κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς για την Εμπορική Τράπεζα που αναμένεται σήμερα από την Credit Agricole, η χθεσινή πυρκαγιά σε εργοστάσιο χημικών στο Λαύριο και η άνοδος των βάσεων σε αστυνομικές σχολές σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου.

    [02] Τίτλοι Εφημερίδων

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Έντονη η διπλωματική δράση της Ελλάδας στο Μεσανατολικό για την κατάπαυση του πυρός. Η Ντόρα στη Διάσκεψη της Ρώμης, οι Γ. Παπανδρέου και Αλ. Παπαρήγα στη Βηρυτό.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Ζεστό χρήμα για μικρομεσαίους. Τονωτική ένεση 16 εκατ. ευρώ για νέες τεχνολογίες.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 200.000 ιδιοκτήτες απειλούνται να χάσουν την ακίνητη περιουσία τους, επειδή δεν τη δήλωσαν στο Κτηματολόγιο.

    Η ΑΥΓΗ: Τοξικό νέφος από το Λαύριο. Πυρκαγιά σε εργοστάσιο χημικών που ισοδυναμεί με φωτιά σε διυλιστήριο.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Βαριές ευθύνες στην ΚΥΠ για τις υποκλοπές. Αποκαλυπτική κατάθεση του προέδρου της ΑΔΑΕ Α. Λαμπρινόπουλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Νέφος θανάτου τριγυρίζει την πρωτεύουσα! Η πυρκαϊά στο Λαύριο απελευθερώνει τοξικά.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Επιδοτήσεις έως 440.000 ευρώ σε μικρομεσαίους. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για ένταξη στο πρόγραμμα.

    ΕΘΝΟΣ: Άνοδος βάσεων στις σχολές Στρατού - Αστυνομίας. Πανελλαδικές: Τι δείχνουν τα τελευταία στατιστικά στοιχεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Ευσαγγελεύ Γ. Σανιδά μείνε στην ιστορία! Γιατί προσομοιάζει το "ΠΑΡΟΝ" την υπόθεση του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου με το Παραδικαστικό Κύκλωμα;

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Χαλασμός στη Βουλή. Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί εναντίον της κυβερνήσεως από την αντιπολίτευση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φαρισαίοι. Αναποτελεσματική η διεθνής κοινότητα παρά το βομβαρδισμό και της βάσης του ΟΗΕ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ναυάγιο με σωσίβιο στο Ισραήλ. Πέρασε στη Ρώμη η γραμμή της Κοντολίζα.

    ΕΣΤΙΑ: 20% φθηνότερη η βενζίνη στην Ελλάδα. Σε σύγκριση με την μέση τιμή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    ESPRESSO: Τι ήξερε ο Αλεξ και έπρεπε να τον "βγάλουν από τη μέση". Τι έμαθε η Νατέλα και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με "κοκτέιλ" ηρεμιστικών. Ποιοι είναι οι παιδεραστές;

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Credit Agricole ένα βήμα πριν από την αγορά της Εμπορικής. Η μεγαλύτερη ξένη επένδυση. Αλλάζει το τραπεζικό τοπίο.

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Χάρτινη" διπλωματία. Με ευχολόγιο ολοκληρώθηκε η διάσκεψη της Ρώμης για την κρίση στο Λίβανο.

    ΤΑ ΝΕΑ: Πόντιοι Πιλάτοι στη σταύρωση του Λιβάνου. Φιάσκο στη Διάσκεψη της Ρώμης.

    Η ΝΙΚΗ: Το άλλοθι της Ρώμης. Μόνο ευχολόγια στη διεθνή διάσκεψη για το Λίβανο.

    ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Σκηνικό μεγάλου πολέμου από ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ευρώπη, που αφήνουν ασύδοτο το Ισραήλ. Η Ελλάδα ψάχνει πρόσχημα για αποστολή δυνάμεων.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Διεθνής διάσκεψη Ρώμης: Αποφάσισαν επέμβαση νέας τάξης με προβιά ειρήνης.

    TRAFFIC NEWS: Αποκάλυψη του δικηγόρου Πυθαγόρα Ιερόπουλου: Σκότωσαν τον Αλεξ γιατί ήξερε πολλά!

    City Press: Επιμένουμε καταναλωτικά. Άνοδος του πληθωρισμού προς το 3,8% λόγω καυσίμων και ανησυχία για το μέλλον.

    Metro: Ευχές για εκεχειρία. Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η Διεθνής Διάσκεψη για το Μεσανατολικό.

    Metropolis: Περισσότερες τοξικές ουσίες στο τραπέζι μας.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Λύγισε η Νατέλα. Υπόθεση Αλεξ: απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Πάμε... στοίχημα" στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Σύμφωνα με εταιρίες στοιχημάτων στο Διαδίκτυο εκλέγονται από την πρώτη Κυριακή Παπαγεωργόπουλος και Ψωμιάδης.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Επέκταση-μαμούθ! Υπό ένταξη 111.217 στρέμματα. Τι αλλάζει στο σχέδιο πόλης σε 18 δήμους του νομού Θεσσαλονίκης.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: "Μαϊμού" διάσκεψη στη Ρώμη, όπως τη χαρακτήρισε ο Αλ. Αλαβάνος.

    [03] Λαύριο

    Το ΒΗΜΑ υποστηρίζει ότι "θανατηφόρο νέφος, με υψηλές συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων και άλλων επικίνδυνων ρύπων, απλώνεται πάνω από το Λαύριο και απειλεί -ανάλογα με τις "διαθέσεις" των ανέμων- ολόκληρη την Αττική και βέβαια την πρωτεύουσα. Το κακό ξεκίνησε όταν εκδηλώθηκε χθες το πρωί πυρκαϊά στο εργοστάσιο διαλυτών ΧΥΜΑ ΑΕ, μετατρέποντας ως το βράδυ σε φλεγόμενα πηγάδια τουλάχιστον τις μισές από τις 42 δεξαμενές αποθήκευσης των τοξικών χημικών, ορισμένες από τις οποίες μάλιστα καταγγέλλεται ότι είχαν κατασκευαστεί παράνομα. Οι κάτοικοι τρομοκρατημένοι εγκαταλείπουν την περιοχή".

    Η ΑΥΓΗ γράφει ότι "7.000 τόνοι επικίνδυνων χημικών καίγονταν μέχρι αργά το βράδυ ανεξέλεγκτα μέσα σε παράνομες δεξαμενές εργοστασίου στο Λαύριο. Δεν υπάρχει σχέδιο για την αντιμετώπιση βιομηχανικών ατυχημάτων μεγάλης έκτασης στην περιοχή, παρ' ότι λειτουργούν τρία μεγάλα εργοστάσια εκρηκτικών και χημικών. Η εταιρεία "Χύμα", ισραηλινών συμφερόντων, διακινεί το 30% των διαλυτών που χρησιμοποιούνται στην ελληνική αγορά. Άμεσος κίνδυνος για την υγεία από τον καπνό και τα αέρια που εκλύονται από τη φωτιά".

    [04] Εμπορική Τράπεζα

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ υπογραμμίζει ότι "νέα, βελτιωμένη προσφορά για την Εμπορική Τράπεζα καταθέτει σήμερα η Credit Agricole. Μετά τη χθεσινοβραδινή μαραθώνια συνάντηση του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη με τον επικεφαλής του γαλλικού ομίλου, Ζορζ Ποζέ, η διοίκηση της Credit Agricole επανεξέτασε τα δεδομένα και συμφώνησε στην αύξηση του τιμήματος. Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του κ. Αλογοσκούφη, τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες το αρχικό τίμημα ήταν χαμηλό".

    [05] Διεθνής Διάσκεψη

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ αναφέρει ότι "η άμεση κατάπαυση πυρός δεν πέρασε στη Ρώμη. Βαριές απώλειες έχουν οι Ισραηλινοί. Διεθνή κατακραυγή προκαλεί ο θάνατος 4 παρατηρητών του ΟΗΕ. Μπροστά σε ερείπια και αδιέξοδο Γιώργος, ΣΥΝ, ευρωαριστεροί βουλευτές στη Βηρυτό. Χεζμπολάχ: Μέχρι τέλους".

    Η Metro σημειώνει ότι "οι διαφορετικές αντιλήψεις, κυρίως των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, οδήγησαν την Διεθνή Διάσκεψη της Ρώμης σε μία απλή συμφωνία για ταχεία συνεργασία, που θα έχει στόχο την άμεση κατάπαυση του πυρός στην περιοχή".

    Η ΝΙΚΗ εκτιμά ότι "το δικό τους κατάφεραν τελικώς να περάσουν οι ΗΠΑ στη διεθνή διάσκεψη της Ρώμης για το Μεσανατολικό. Οι 18 υπουργοί Εξωτερικών, συμπεριλαμβανομένων της Ρωσίας, των μεγάλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αραβικών χωρών, αλλά και ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν δεν προσδιόρισαν κανένα χρονοδιάγραμμα για την κατάπαυση του πυρός".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προσθέτει ότι "το "πράσινο φως" στο Ισραήλ να συνεχίσει τις βάρβαρες και εγκληματικές επιδρομές στο Λίβανο έδωσε χτες η διεθνής διάσκεψη των ιμπεριαλιστών στη Ρώμη, η οποία δε ζήτησε ούτε καν την άμεση κατάπαυση του πυρός και την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από το έδαφος του Λιβάνου".

    Το ΠΟΝΤΙΚΙ επισημαίνει ότι "ανίκανη να συμφωνήσει για την κατάπαυση του πυρός και την αποστολή ειρηνευτικής δύναμης, αδύναμη να πιέσει το Ισραήλ να σταματήσει την καταστροφή του Λιβάνου, η επονομαζόμενη "διεθνής κοινότητα" χθες στη Ρώμη έμεινε σε μια μισερή συμφωνία για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Έτσι λοιπόν το Ισραήλ μένει ελεύθερο να βομβαρδίζει χωρίς να υπάρχει χρονικός ορίζοντας για τη λήξη των αεροπορικών επιδρομών".

    Τα ΝΕΑ υπογραμμίζουν ότι "θεατής μπροστά στη συνεχιζόμενη βία στον Λίβανο παραμένει η διεθνής κοινότητα μετά την άρνηση των ΗΠΑ να συναινέσουν υπέρ της άμεσης εκεχειρίας στη Διάσκεψη της Ρώμης, που αποδείχθηκε ένα φιάσκο".

    Ο ΛΟΓΟΣ τονίζει ότι "οι διαφορετικές προσεγγίσεις της διεθνούς κοινότητας για την αντιμετώπιση της κρίσης στο Λίβανο δεν επέτρεψαν στην διάσκεψη της Ρώμης να έχει ουσιώδη αποτελέσματα. Το κοινό ανακοινωθέν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ευχολόγιο. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Μάσιμο Ντ' Αλέμα, οι 18 υπουργοί Εξωτερικών που συμμετείχαν στη διάσκεψη της Ρώμης και ο ΟΗΕ, που εκπροσωπήθηκε από τον Κόφι Ανάν, δεσμεύθηκαν να εργαστούν ταχύτατα για την άμεση επίτευξη κατάπαυσης του πυρός στο Λίβανο. Στόχος είναι η κατάπαυση του πυρός να χαρακτηρίζεται από διάρκεια, σταθερότητα και βιωσιμότητα, τόνισε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών".

    Σύμφωνα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ "η διεθνής κοινότητα απέδειξε και πάλι ότι δυσκολεύεται να επιβάλει λύσεις στην κρίση του Λιβάνου, παρά το γεγονός ότι μεταξύ των στόχων ήταν και η βάση του ΟΗΕ. Η Ελλάδα ήταν παρούσα στη διάσκεψη της Ρώμης και διαχώρισε τη θέση της διά της κ. Ντ. Μπακογιάννη, η οποία απηύθυνε έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός".

    [06] Πανελλαδικές

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει ότι "στα ύψη αναμένεται να κινηθούν οι βάσεις εισαγωγής στην πλειονότητα των στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών, που προσελκύουν κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων, ενώ ανοδικές τάσεις θα έχουν και τα υπόλοιπα περιζήτητα τμήματα -κυρίως της Αθήνας- σε όλα ανεξαιρέτως τα επιστημονικά πεδία".

    [07] Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ αναφέρει ότι "νέα τονωτική ένεση 16 εκατ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα δώσει το υπουργείο Ανάπτυξης μέσω του προγράμματος "Ψηφιακό Μέλλον" που εντάσσεται στα πλαίσια του Γ' ΚΠΣ. Έτσι, οι μικρομεσαίοι θα μπορέσουν να εκσυγχρονιστούν και να μάθουν τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, αλλά και την οικονομία του ηλεκτρονικού επιχειρείν".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις των τομέων της κλωστοϋφαντουργίας, ένδυσης, υπόδησης και δέρματος θα επιδοτηθούν μέσω ενός νέου προγράμματος, προϋπολογισμού 42 εκατ. ευρώ, περίπου. Πρόκειται για τη δράση 2.7.5. "Επιχειρηματικά σχέδια για την αύξηση της εξωστρέφειας υφιστάμενων ΜΜΕ & ΠΜΕ (μικρομεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων) κλάδων ΚΕΥΔ (Κλωστοϋφαντουργία, Ένδυση, Υπόδηση, Δέρμα)", που προκηρύσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ανταγωνιστικότητα" (ΕΠΑΝ), το οποίο διαχειρίζεται το υπουργείο Ανάπτυξης"

    [08] Πετρέλαιο

    Η ΕΣΤΙΑ αναφέρει ότι «η αλματώδης αύξησις της διεθνούς τιμής του πετρελαίου είναι μία πραγματικότης. Όμως εξ ίσου πραγματικό είναι και το γεγονός ότι η Ελλάς παραμένει από τις φθηνότερες χώρες στην Ευρώπη ως προς τα υγρά καύσιμα, την ενέργεια και τις μεταφορές».

    [09] Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει ότι «κόντρα κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ χθες στη Βουλή, με αφορμή την τροπολογία για την απαλλαγή από αστική ευθύνη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αλλά και την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Καυσίμων».

    [10] Κτηματολόγιο

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ εκτιμά ότι «με ακίνητα αξίας πολλών δισ. ευρώ θα ενισχύσει την περιουσία του το Δημόσιο αν δεν τρέξουν εγκαίρως να τα δηλώσουν στο Κτηματολόγιο οι ιδιοκτήτες τους. Διακόσιες χιλιάδες σπίτια, οικόπεδα και αγροτεμάχια φέρονται ως αγνώστου ιδιοκτήτη στις 338 περιοχές της χώρας όπου έχει εφαρμοστεί το Κτηματολόγιο και τα οποία θα περάσουν στην κυριότητα του Δημοσίου, εφόσον μέχρι πέντε με επτά χρόνια οι ιδιοκτήτες τους δεν αναγνωρίσουν με δικαστικές αποφάσεις την κυριότητά τους».

    [11] Μεσανατολικό

    Σύμφωνα με τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ «έντονη διπλωματική δράση αναπτύσσει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση της κρίσης στον Λίβανο αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο με τη συμμετοχή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων για την κατάπαυση του πυρός και την αποσόβηση της περαιτέρω κλιμάκωσης του πολέμου στη Μέση Ανατολή».

    [12] Γ. Σανιδάς

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ αναφέρει ότι «η απαρχή της Αναγέννησης άρχισε από προχθές, όταν και με την υπουργική βούλα, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ανέλαβε ο κ. Γιώργος Σανιδάς. Ο νέος εισαγγελέας, μετά την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου δήλωσε τα εξής: "Θα αναλώσω και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, προκειμένου οι πολίτες να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η τελευταία δε, να ανακτήσει το τρωθέν κύρος και την αξιοπιστία της. Έτσι, η δοκιμασία που ακόμη διέρχεται, να έχει αποτελέσει την απαρχή της Αναγέννησής της"».

    [13] Υποκλοπές

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι «τις τεράστιες ευθύνες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών ανέδειξε από το πλέον επίσημο βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών κ. Ανδρέας Λαμπρινόπουλος».

    [14] Καταναλωτισμός

    Η CITY PRESS ισχυρίζεται ότι «Άνοδος του πληθωρισμού προς το 3,8% λόγω καυσίμων και ανησυχία για το μέλλον. Παρ΄ όλα αυτά δεν παρατηρούνται μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και περιορισμός της ζήτησης στην οικονομία. Πενταπλασιασμός του ενυπόθηκου δανεισμού των νοικοκυριών σε μία 5ετία. Διεύρυνση του εμπορικού ελλείμματος, αλλά και δυναμική αύξηση της τουριστικής κίνησης».

    [15] Ακατάλληλα τρόφιμα

    Η METROPOLIS επισημαίνει ότι «μέχρι και 28% αυξημένα σε σχέση με το 2004 ήταν τα κρούσματα με ακατάλληλα τρόφιμα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2005. Από τα πιο δημοφιλή διατροφικά σκουπίδια που παραλίγο να φτάσουν στο τραπέζι του Ευρωπαίου καταναλωτή ήταν κρέατα, ψάρια και ξηροί καρποί με τοξικές ουσίες».

    [16] Αλεξ

    Η TRAFFIC γράφει ότι «με τη Δικαιοσύνη να αναλαμβάνει πια τις κρίσιμες εξελίξεις στην υπόθεση Αλεξ, νέα συγκλονιστικά στοιχεία που προέρχονται από τη δικογραφία - όπως αναφέρουν πληροφορίες - δείχνουν κι άλλο δρόμο στην υπόθεση της εξαφάνισης».

    Η ESPRESSO αναφέρει ότι «η αλήθεια τη λύγισε! Απόπειρα να βάλει τέρμα στη ζωή της έκανε χθες η Νατέλα, η μητέρα του 11χρονου Αλεξ, αμέσως μετά την επίσκεψή της στην Ασφάλεια Βέροιας, όπου αστυνομικοί της εξέφρασαν την εκτίμησή τους ότι ο γιος της είναι νεκρός!».


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Thursday, 27 July 2006 - 21:29:35 UTC