Check-out What's New on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 06-10-04

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4/10/2006
  • [02] ΕΛ.ΑΣ.
  • [03] Ντόρα Μπακογιάννη
  • [04] Σύνταγμα
  • [05] Παιδεία
  • [06] Στασιμότητα
  • [07] Ασφαλιστικό
  • [08] Οικονομία
  • [09] Παντελεήμων
  • [10] Επιτροπή Ανταγωνισμού
  • [11] Ν. Κακλαμάνης-Κ. Σκανδαλίδης
  • [12] Γιώργος Παπανδρέου
  • [13] Προσλήψεις
  • [14] Καύσιμα
  • [15] Απεργίες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 4/10/2006

    Το σημερινό μήνυμα, που αναμένεται να δώσει ο πρωθυπουργός στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η συνέχεια της αντιπαράθεσης κυβέρνησης και εκπαιδευτικών, η Έκθεση της "Επιτροπής Σοφών" για το Σύνταγμα, η εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη και η ΕΛ.ΑΣ. είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νέες αλλαγές στο Ασφαλιστικό για τα ελεύθερα επαγγέλματα.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Πολώνει το κλίμα ο Παπανδρέου. Γιατί δεν έχει επιχειρήματα. Απαντήσεις σε όλα τα θέματα δίνει σήμερα ο Καραμανλής.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 3.055 νέες ευκαιρίες στο Δημόσιο. Όλες οι προκηρύξεις για τις καινούριες θέσεις εργασίας.

    Η ΑΥΓΗ: Η σιδηρογροθιά έγινε μπούμερανγκ για την κυβέρνηση. Απέτυχε το σχέδιο Πολύδωρα για συγκάλυψη.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Ιδού τα απόρρητα έγγραφα της Επιτροπής Ανταγωνισμού και οι προσωπικές σημειώσεις του Παναγιώτη Αδαμόπουλου. Στον εισαγγελέα οι καυτοί φάκελοι που έκαναν φτερά από την Ανεξάρτητη Αρχή.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Μεταρρυθμίσεις με ανατροπές. Το "Βήμα" αποκαλύπτει όλες τις προτάσεις της "επιτροπής σοφών" για το Σύνταγμα.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Προσλήψεις σε οκτώ υπουργεία. Με κονδύλια που έχουν εγγραφεί στο νέο προϋπολογισμό.

    ΕΘΝΟΣ: Φάλαγγα "πραιτωριανών" στην ΕΛΑΣ. Αποκάλυψη: Ιστοσελίδα- πρόκληση από αστυνομικούς.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Δίνει ρέστα ο Γιώργος αλλά... δεν βλέπει χαρτιά. Με προσωπικές επιθέσεις στον Πρωθυπουργό προσπαθεί να τον φέρει σε αντιπαράθεση, ο Καραμανλής όμως κρατάει το στόμα του κλειστό.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Φαγάνα" το χρέος τρώει τις σάρκες της Ελλάδος. Άγγιξε τα εβδομήντα τρισεκατομμύρια δραχμές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ζητείται έξοδος από την κρίση. "Ασπίδα" γύρω από την υπ. Παιδείας σχηματίζει η κυβέρνηση.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μετά τη σιδηρογροθιά, η κυβέρνηση εξαπέλυσε καδρόνι στους δασκάλους!

    ΕΣΤΙΑ: Σταδιακή εξυγίανσις της φορολογίας. Αλλάζει ο συσχετισμός μεταξύ άμεσων και έμμεσων φόρων.

    ESPRESSO: Έρχεται η σεξοβόμβα και ψάχνει τον Άρη. Κολλημένη η Αμπερ Σμιθ ρωτάει συνεχώς: Θα είναι στην επίδειξη;

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ανυποχώρητη η κυβέρνηση στην Παιδεία. Ολοκλήρωση της μεταρρύθμισης το σημερινό μήνυμα Καραμανλή.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διαδηλώσεων συνέχεια... Πανελλαδική απεργία για αύριο κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

    ΤΑ ΝΕΑ: Καρφιά Ντόρας για τη διαφθορά. Με μπηχτές και για τον Καραμανλή.

    Η ΝΙΚΗ: Σιδηρά Δεξιά. Επίδειξη αυταρχισμού από την κυβέρνηση.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Νικήτας Κακλαμάνης - Κώστας Σκανδαλίδης: Προγράμματα καρμπόν με αντιλαϊκά "οράματα".

    TRAFFIC NEWS: Ποιους καίνε τα βιβλία και η διαθήκη του Παντελεήμονα. Ποιοι φοβούνται τα χειρόγραφα και τις αποκαλύψεις του μητροπολίτη Κορίνθου.

    City Press: Η Ελλάδα σε στασιμότητα. Αντί για εκπαιδευτική μεταρρύθμιση έχουμε κλειστά σχολεία.

    Metro: Χορός απεργιακών κινητοποιήσεων. Μετά τους εκπαιδευτικούς, στο "παιχνίδι" μπαίνουν ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και ΟΤΟΕ.

    Metropolis: Καύσιμα: το καρτέλ, η ΕΕ και η χαμηλή φορολογία.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Κατασχέσεις για το χαράτσι! Αίσχος με το τέλος β' κατοικίας στη Χαλκιδική.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: Έργα περιβάλλοντος ύψους 300 εκ. ευρώ. Νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται από τον σύνδεσμο ΟΤΑ μείζονος Θεσσαλονίκης. Τι αποκαλύπτει στην "Ε" ο Γιάννης Ζουρνάς.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Κόβουν μισθούς για το χαράτσι στη Χαλκιδική! Ενώ εκκρεμεί η απόφαση για τη νομιμότητα ή μη του τέλους.

    [02] ΕΛ.ΑΣ.

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ αναφέρει ότι "αστυνομία "σιδηράς πυγμής" και "μηδενικής ανοχής" φαίνεται ότι είναι το "όραμα" πολλών ενστόλων. Αυτό προκύπτει από την αποκάλυψη ιστοσελίδας - πρόκλησης στο Διαδίκτυο, ως διαχειριστής της οποίας εμφανίζεται ο συνδικαλιστής Σ. Μπαλάσκας, που πρωτοστάτησε σε τηλεοπτικές συζητήσεις για τα πρόσφατα επεισόδια κατά την πορεία των εκπαιδευτικών".

    [03] Ντόρα Μπακογιάννη

    ΤΑ ΝΕΑ γράφουν ότι "καρφιά για τη διαφθορά έριξε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τόνισε ότι ουδέποτε χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό "αρχιερέας της διαπλοκής " για τον Κ. Σημίτη και μίλησε για πολιτικές ευθύνες Τσιτουρίδη".

    [04] Σύνταγμα

    ΤΟ ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "μεταρρυθμίσεις με ανατροπές σε όλο το φάσμα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής οργάνωσης της χώρας προτείνει στην κυβέρνηση η "επιτροπή σοφών" που προεδρεύεται από τον πρώην ευρωβουλευτή κ. Γιάννη Μαρίνο. Στην 72σέλιδη έκθεση της επιτροπής, η οποία συνεστήθη από τον κ. Αλογοσκούφη στο πλαίσιο των διαδικασιών της συνταγματικής αναθεώρησης, προτείνεται ευρύς κύκλος αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, που εκκινούν από την παράταση κατά ένα έτος της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας και των βουλευτών, φθάνουν στην ποινικοποίηση των διαδηλώσεων και στην κατάργηση των απεργιακών κινητοποιήσεων στον στενό δημόσιο τομέα, για να καταλήξουν σε ρυθμίσεις που προστατεύουν τα δικαιώματα ιδιοκτησίας και περιορίζουν το βάρος των φόρων στο ένα τρίτο του εισοδήματος και το 1 τοις χιλίοις επί της αξίας των ακινήτων".

    [05] Παιδεία

    H Espresso υποστηρίζει ότι "με...παρακάλια και προτροπές προσπαθεί η κυβέρνηση να ανοίξει και πάλι τα σχολεία. Έκκληση προς τους δασκάλους να τερματίσουν την απεργία θα απευθύνει σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ενώ ανάλογες δηλώσεις έκανε χθες η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη. Έξω έχουν πέσει όλες οι προβλέψεις του κυβερνητικού επιτελείου σχετικά με τη διάρκεια αλλά και την ένταση των κινητοποιήσεων των δασκάλων, που μετρούν ήδη την τρίτη εβδομάδα απεργίας".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ επισημαίνει ότι " βάφτισε "καδρόνια" τα πανό και "είδος εξάρτυσης" τη σιδηρογροθιά του αστυνομικού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κάλυψε την Αστυνομία. Ο αστυφύλακας μετατίθεται, ενώ ξέσπασε κρίση στον αστυνομικό συνδικαλισμό με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ένωσης Αττικής. Εντείνεται πάντως το αδιέξοδο στον χώρο της Παιδείας με την κυβέρνηση να επαναλαμβάνει πως "εξαντλήθηκαν τα περιθώρια".

    Σύμφωνα με τη ΝΙΚΗ "σε επίδειξη αυταρχισμού επιδίδεται η κυβέρνηση στο χώρο της Εκπαίδευσης καταδεικνύοντας το αληθινό της πρόσωπο. Πίσω από το ψευδεπίγραφο ιδεολόγημα του "μεσαίου χώρου", προβάλει η ίδια "σιδηρά Δεξιά" , που δεν διστάζει να καταφεύγει στην αστυνομική βία προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές διεκδικήσεις".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει ότι "σαφές μήνυμα ότι η κυβέρνηση παραμένει ανυποχώρητη στον στόχο της ολοκλήρωσης της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, παρά τις όποιες αντιδράσεις, θα αποστείλει ο πρωθυπουργός μέσω της ομιλίας που θα απευθύνει σήμερα προς την ΚΟ της ΝΔ. Παράλληλα, ο κ. Κ. Καραμανλής θα καταστήσει σαφές ότι στηρίζει πλήρως την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου και τους έως τώρα χειρισμούς της, ενώ θα επαναλάβει ότι η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια οικονομικής ενίσχυσης των δασκάλων. Ως εκ τούτου, το αυριανό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο προσλαμβάνει χαρακτήρα μετωπικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, καθώς μάλιστα σε εκδήλωση συμπαράστασης, η μεν ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία, ενώ η ΓΣΕΕ και η ΟΤΟΕ θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας".

    Η ΑΥΓΗ αναφέρει ότι "η κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης της αυθαιρεσίας και της βίας αστυνομικών κατά των απεργών - διαδηλωτών καταρρέει, καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία συγκεντρώνονται. Ο ανώνυμος αστυνομικός των φωτογραφιών δεν ήταν ο μόνος με κρίκο - σιδηρογροθιά, που από όπλο κατά των διαδηλωτών έγινε μπούμερανγκ για την κυβέρνηση. Συγχρόνως, εμφανίστηκαν τα πρώτα ρήγματα στην κυβέρνηση, καθώς η πολιτική της αδιαλλαξίας απέναντι στους δασκάλους δεν περνά. Ενώ ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης επέμεινε ότι δεν θα ικανοποιήσει τους απεργούς, η Ντ. Μπακογιάννη ζήτησε να υπάρξει διάλογος - εννοώντας τη μερική ικανοποίηση των αιτημάτων- αφού, όμως - επιστρέψουν στα σχολεία οι δάσκαλοι".

    Ο ΛΟΓΟΣ σημειώνει ότι "διαστάσεις πανεργατικού μετώπου αποκτά το αυριανό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο μετά τις χθεσινές αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ που συμπυκνώνουν και τις πρώτες αντιδράσεις των συνδικάτων στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2007. Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την πραγματοποίηση εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας των δημοσίων υπαλλήλων την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ υποστηρίζει ότι "ο πρωθυπουργός αναμενόταν να διαμηνύσει σήμερα ότι η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει στην πίεση του απεργιακού μετώπου και θα προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία. Αίσθηση προκάλεσε και η παρέμβαση της Ντ. Μπακογιάννη, η οποία κάλεσε τους δασκάλους να επιστρέψουν στα σχολεία".

    [06] Στασιμότητα

    Η City Press τονίζει ότι "αντί για εκπαιδευτική μεταρρύθμιση έχουμε κλειστά σχολεία. Νέες εντάσεις πυροδοτεί η μείωση των δαπανών για την Παιδεία (ως ποσοστού του ΑΕΠ) στον προϋπολογισμό του 2007. Σε αδιέξοδο οδηγείται και ο διάλογος για το ασφαλιστικό. Αποχώρηση της ΓΣΕΒΕΕ από το διάλογο για το ασφαλιστικό, εξαιτίας της "μείωσης των συντάξεων του ΤΕΒΕ". Σ. Τσιτουρίδης: Εγγυώμαι πως δεν θα υπάρξουν μειώσεις των συντάξεων του ΤΕΒΕ". Γ. Παπανδρέου: Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα για τον τόπο".

    [07] Ασφαλιστικό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ υπογραμμίζει ότι "αλλαγές στο ασφαλιστικό καθεστώς των ελεύθερων επαγγελματιών με νέο νομοσχέδιο που θα αίρει τις αδικίες ως προς τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων προανήγγειλε χθες ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββας Τσιτουρίδης".

    [08] Οικονομία

    Η ΕΣΤΙΑ επισημαίνει ότι "στην χώρα μας έχει καλλιεργηθή ένας τεράστιος μύθος. Ότι δήθεν οι άμεσοι φόροι είναι δικαιότεροι από τους εμμέσους και ότι για αυτόν τον λόγο πρέπει να αυξάνεται διαρκώς το μερίδιο των αμέσων φόρων στο σύνολο της φορολογίας. Τον μύθο αυτόν καλλιεργούν συστηματικώς όχι μόνον το ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα της Αριστεράς, αλλά και η μεγάλη πλειονότητα των μέσων ενημερώσεως".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ προσθέτει ότι "το χρέος "στραγγαλίζει" την Οικονομία. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με το προσχέδιο του Προϋπολογισμού, η σταθερή μείωση του δημοσίου χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ, εξακολουθεί να αποτελεί στόχο υψηλής προτεραιότητας και υλοποιείται με τη συστηματική διαχείριση των επί μέρους δημοσιονομικών παραμέτρων που επηρεάζουν τον λόγο χρέους / ΑΕΠ και, κυρίως, με το σημαντικό περιορισμό των δημοσίων δαπανών (με τη λήψη μόνιμων μέτρων διαρθρωτικού χαρακτήρα), την εξυγίανση της πολιτικής χορήγησης εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου και την εφαρμογή ενός προγράμματος διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που συμβάλλει στη διατήρηση υψηλών ρυθμών ανάπτυξης της οικονομίας".

    [09] Παντελεήμων

    Η Traffic News εκτιμά ότι "φωτιά στους κόλπους της Εκκλησίας και σε όσους έχουν λόγους να χάσουν τον ύπνο τους, βάζουν τα δύο βιβλία που φημολογείται ότι άφησε σε πνευματικά του παιδιά, αρχιερείς και μη, ο μητροπολίτης Κορίνθου Παντελεήμων, με την εντολή να εκδοθούν μετά το θάνατό του".

    [10] Επιτροπή Ανταγωνισμού

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ σημειώνει ότι η εφημερίδα "φέρει στο φως τα απόρρητα έγγραφα της Επιτροπής Ανταγωνισμού καθώς επίσης και τις προσωπικές σημειώσεις του Αδαμόπουλου που βρίσκονται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα. Οι καυτοί φάκελοι της Επιτροπής Ανταγωνισμού βρέθηκαν, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, στα σκουπίδια που ήταν πεταμένα στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Κότσιρα. Πρόκειται για μια σειρά απορρήτων εκθέσεων που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί για στοιχεία, δεδομένα και καταγγελίες που αφορούν μεγάλες εταιρίες".

    [11] Ν. Κακλαμάνης-Κ. Σκανδαλίδης

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "σαν δυο σταγόνες νερού μοιάζουν τα προγράμματα και οι θέσεις των υποψηφίων, της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, και του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη, για το Δήμο της Αθήνας. Και οι δύο ταυτίζονται απόλυτα στην κεντρική πολιτική που υπηρετούν, η οποία πλήττει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Άλλωστε, αμφότεροι, ως υπουργοί, Υγείας της ΝΔ ο ένας, Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ ο άλλος, υλοποίησαν και εφάρμοσαν την ίδια σκληρή αντιλαϊκή πολιτική".

    [12] Γιώργος Παπανδρέου

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ υποστηρίζει ότι "με προσωπικές επιθέσεις στον Πρωθυπουργό ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τον προκαλεί να προσφύγει στις κάλπες και όπου περιοδεύσει δηλώνει πανέτοιμος και μάλιστα πως αυτός και το κόμμα του θα είναι νικητές. Ο Καραμανλής όμως δεν απαντά και ούτε έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Γιώργο".

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ αναφέρει ότι "καταλυτική των εξελίξεων μέχρι τις δημοτικές εκλογές αναμένεται η σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. "Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε το ΠΑΣΟΚ στον δρόμο της πόλωσης".

    [13] Προσλήψεις

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "προκηρύσσονται 3.055 θέσεις στο Δημόσιο. Από αυτές 1.826 στο υπ. Υγείας, 222 στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, 191 σε φορείς του Δημοσίου, 128 στην Τράπεζα της Ελλάδος, 100 στα ΕΛΤΑ, 70 στον ΟΕΕΚ, 70 σε νοσοκομεία και 57 στον ΟΤΕΚ".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ προσθέτει ότι "νέο πακέτο προσλήψεων προωθεί για το νέο έτος το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, σε μια προσπάθεια να καλύψει τις κενές θέσεις εξειδικευμένου προσωπικού σε δημόσιους Οργανισμούς. Στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2007 προβλέπονται προσλήψεις νέου προσωπικού καθώς και μονιμοποιήσεις σε μια σειρά υπουργείων".

    [14] Καύσιμα

    H Metropolis γράφει ότι "σωσίβιο" για την τσέπη του καταναλωτή αποτελεί η χαμηλή φορολογία στα καύσιμα. Εάν ίσχυαν τα ευρωπαϊκά δεδομένα, θα αντιμετωπίζαμε αύξηση έως 105%. Τα "παιχνίδια" του καρτέλ και οι στρεβλώσεις στην αγορά".

    [15] Απεργίες

    H metro υποστηρίζει ότι "διευρύνεται το απεργιακό "μέτωπο" με τους τραπεζοϋπαλλήλους, την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ να μπαίνουν στον "χορό " των κινητοποιήσεων που άνοιξαν δάσκαλοι και καθηγητές. Όπως ανακοινώθηκε χθες, η ΟΤΟΕ θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε απεργία για τη συλλογική σύμβαση εργασίας, αρχίζοντας από μια πρώτη, 4ωρη στάση εργασίας και συμμετοχή στο αυριανό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. Την ίδια ώρα, στο αυριανό συλλαλητήριο ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, που εξήγγειλαν 24ωρη απεργία".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Wednesday, 4 October 2006 - 19:21:23 UTC