Read the Borders, Soveignty & Stability Paper (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 07-02-02

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 2/2/2007
  • [02] Παιδεία
  • [03] Ελληνοτουρκικά
  • [04] Πούτιν
  • [05] Βενιέρης
  • [06] ΙΚΑ
  • [07] Φορολογικό σύστημα
  • [08] Ακίνητα
  • [09] Σκόπια
  • [10] Βουλή - Αναθεώρηση
  • [11] Τράπεζες

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 2/2/2007

    Η παρέμβαση 1.000 πανεπιστημιακών καθηγητών για εκτόνωση της κρίσης στα πανεπιστήμια, το κλίμα που επιχειρεί να δημιουργήσει η Άγκυρα στην Ανατολική Μεσόγειο για τα πετρέλαια, καθώς και οι προτροπές Πούτιν προς Ελλάδα και Βουλγαρία "να τα βρουν" για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού Τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το "κίνημα" των 1.000 πανεπιστημιακών απαιτεί: Να προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές στην Παιδεία.

    ΑΝΩ ΚΑΤΩ: Το ΠΑΣΟΚ πολώνει το κλίμα. Κατηγορούν την Πρόεδρο της Βουλής και τη ΝΔ για "συντηρητικό τσιμπούρι".

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πολιτική Ψυχρού Πολέμου από την Άγκυρα για τα πετρέλαια της Ανατ. Μεσογείου. Η χώρα που θέλει να ενταχθεί στην Ε.Ε. απειλεί την Κύπρο -μέλος της Ε.Ε.- με θερμό επεισόδιο.

    Η ΑΥΓΗ: Έκθετη η αναθεώρηση. Αλ. Αλαβάνος: Ήττα και γελοιοποίηση της κυβέρνησης.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Στο σκαμνί η ΑΔΑΕ για τα 100.000 ευρώ που εισέπραξε το μέλος της Ιάκωβος Βενιέρης από την ERICSSON, η οποία υποτίθεται ότι θα ελεγχόταν για το δίκτυο των υποκλοπών που έστησε με τους Αμερικανούς.

    ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι Τούρκοι αμφισβητούν και το Καστελόριζο! Οι συζητήσεις Αθήνας - Καΐρου για την υφαλοκρηπίδα και το παιχνίδι της Άγκυρας.

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Φτάνει πια. Κραυγή αγωνίας από 1.000 και πλέον πανεπιστημιακούς.

    ΕΘΝΟΣ: Ψυχρολουσία Πούτιν σε Καραμανλή. Βαριές ευθύνες σε Αθήνα - Σόφια για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Οι πασάδες της Άγκυρας έβαλαν την αρμάδα για μπαμπούλα στην Μεσόγειο γιατί... Το πετρόλαδο της Κύπρου τους "άναψε τα λαμπάκια"!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Εκτροπή από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Θυμήθηκαν την ΕΡΕ και την ΕΚΟΦ γυρίζοντας τον τόπο στα προδικτατορικά χρόνια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σύγκλιση για την Παιδεία. Αισιοδοξία για έξοδο από την κρίση στα πανεπιστήμια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Απειλή Πούτιν για τον αγωγό προς Ελλάδα - Βουλγαρία: Βρείτε τα, αλλιώς πάμε αλλού.

    ΕΣΤΙΑ: Φορολογικές αυταπάτες. Οι αρμόδιοι ενυπνιάζονται ανύπαρκτα έσοδα.

    ESPRESSO: Καινούργια ΙΧ πήραν οι βουλευτές! Όσοι "συμπλήρωσαν" χιλιόμετρα παρέλαβαν ήδη τις λιμουζίνες τους.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Σκοπός μας η αναβάθμιση του δημόσιου πανεπιστήμιου". Δυναμική παρέμβαση πανεπιστημιακών δασκάλων.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Διαλλακτική η Μ. Γιαννάκου... στη συνάντηση με τους "μεταρρυθμιστές" καθηγητές.

    ΤΑ ΝΕΑ: Τρίτος δρόμος για ανοιχτά Πανεπιστήμια. 21 προτάσεις εκτόνωσης από 1.000 καθηγητές.

    Η ΝΙΚΗ: "Θηλιά" στο ΙΚΑ. 4,3 δισ. ευρώ χρωστάει το Δημόσιο.

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Μάχη για γερά νεύρα στο EL DORADO της Κύπρου. Τα τουρκικά πλοία βγήκαν παγανιά - απειλές και προκλήσεις.

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: "Φιλανδοποίηση" ονειρεύονται για την Ελλάδα. Στο "κόκκινο" για Σκόπια και ελληνοτουρκικά.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Βάζουν πλάτες στην αντιδραστική μεταρρύθμιση πανεπιστημιακοί από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ.

    Η ΧΩΡΑ: Τέλος Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν οι νέες αντικειμενικές τιμές των ακινήτων. Όλα θα γίνουν βάσει του χρονοδιαγράμματος.

    TRAFFIC NEWS: Άγριος βιασμός 89χρονης από αλλοδαπό. Σοκ στην Κρήτη. Όταν τελείωσε της είπε ότι θα... ξαναπεράσει.

    City Press: Τράπεζες: "Πόλεμος" προσφορών υπέρ των καταναλωτών.

    Metro: Σκηνικό έντασης στήνει η Άγκυρα. Νέες τουρκικές προκλήσεις που έχουν αφετηρία την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου.

    Metropolis: Νέες αντικειμενικές από την 1η Μαρτίου.

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Νέοι φόροι στα ακίνητα. Από 1η Μαρτίου οι νέες αντικειμενικές.

    ΕΓΝΑΤΙΑ: "Επικίνδυνη"... επιστολή Π. Ψωμιάδη.

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Μόνιμοι 1.515 συμβασιούχοι στα ΚΕΠ... και άλλες 474 θέσεις σε φορείς του δημοσίου.

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η κυβέρνηση θα δώσει λεφτά για τον "εκσυγχρονισμό" της Παιδείας.

    [02] Παιδεία

    Τα ΝΕΑ γράφουν ότι "παρέμβαση για εκτόνωση της κρίσης στα Πανεπιστήμια έκαναν χθες εκπρόσωποι καθηγητών που αναζητούν τον τρίτο δρόμο για πραγματική μεταρρύθμιση. Διαλλακτική εμφανίστηκε η υπουργός Παιδείας".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ αναφέρει ότι "βροντερό παρών στα τεκταινόμενα στην Ανώτατη Εκπαίδευση δίνουν το τελευταίο διάστημα 1.000 και πλέον καθηγητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Διαμαρτύρονται για τη στείρα άρνηση μιας μικρής μειοψηφίας συναδέλφων τους, οι οποίοι, χωρίς προτάσεις και θέσεις, ζητούν την απόσυρση της κυβερνητικής πρότασης για καλό, δημόσιο πανεπιστήμιο, εφάμιλλο και ικανό να σταθεί επάξια στο διεθνές επιστημονικό και ακαδημαϊκό "γίγνεσθαι".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ σημειώνει ότι "την πλήρη αναρχία που επικρατεί σήμερα στα δημόσια πανεπιστήμια κατήγγειλαν ανοικτά χθες οι εκπρόσωποι των 1.000 από τους 7.800 πανεπιστημιακούς, που ζητούν να προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές στα πανεπιστήμια, απομονώνοντας ουσιαστικά τους συνδικαλιστές της ΠΟΣΔΕΠ, που επιχειρούν να κλείσουν τα ιδρύματα απειλώντας με απεργία διαρκείας".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ προσθέτει ότι "χαρακτηρίζοντας τη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μεγάλη εθνική υπόθεση και όχι μικροκομματικό παιχνίδι, οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι εκδήλωσαν την πρωτοβουλία τους για έξοδο από την κρίση απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στο υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει το συντομότερο στη δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου με τις δομικές αλλαγές στη λειτουργία των πανεπιστημίων".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ επισημαίνει ότι "δεν έκρυβε τη χαρά της, χτες, η υπουργός Παιδείας, όταν δέχτηκε πανεπιστημιακούς που πρόσκεινται στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ, οι οποίοι, υπό την ομπρέλα μιας "συντονιστικής", ζήτησαν, "μ' ένα στόμα, μια φωνή", επί της ουσίας να σταματήσουν τώρα οι κινητοποιήσεις στα πανεπιστήμια και να προχωρήσουν οι αναδιαρθρώσεις "χωρίς καθυστέρηση".

    Ο ΛΟΓΟΣ υπογραμμίζει ότι "το υπουργείο δεν έχει εμμονή με τις προτάσεις του, δήλωσε η υπουργός Παιδείας, η οποία συναντήθηκε με πανεπιστημιακούς που τάσσονται υπέρ των μεταρρυθμίσεων. Η Μ. Γιαννάκου είπε ότι συζητά όλες τις προτάσεις και με όλους, "ακόμα και με όσους αρνήθηκαν το διάλογο". Η συνάντηση, που άρχισε στις 11 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 2, χαρακτηρίστηκε από την ίδια την υπουργό εξαιρετική και είπε ότι οι Πανεπιστημιακοί έφεραν προτάσεις".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ τονίζει ότι "ένα βήμα πιο κοντά σε μια πολιτική συμφωνία για τη λύση του προβλήματος στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βρίσκονται από χθες η υπουργός κυρία Μαριέττα Γιαννάκου και οι καθηγητές. Η κεντροαριστερή πτέρυγα της πανεπιστημιακής κοινότητας συναινεί σε μια λύση που προβλέπει "αυτοδιοίκηση με κοινωνική λογοδοσία".

    [03] Ελληνοτουρκικά

    Σύμφωνα με την Espresso "κλίμα έντασης επιχειρούν να δημιουργήσουν στην Κύπρο τα τουρκικά ΜΜΕ, με πληροφορίες περί αποστολής πολεμικών πλοίων στην περιοχή. Ωστόσο, ο αρχηγός του τουρκικού επιτελείου, στρατηγός Γιασάρ Μπουγιουκανίτ, διέψευσε τις πληροφορίες περί κινήσεων τουρκικών πολεμικών πλοίων ανοιχτά της Κύπρου".

    Η Traffic News αναφέρει ότι "συναγερμός χθες το πρωί από κινήσεις του τουρκικού στόλου έξω από την Κύπρο. Με δεδομένο ότι δεν υπήρχε άσκηση σε εξέλιξη και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι κινήσεις των πλοίων έγιναν γνωστές από την τουρκική τηλεόραση, δημιουργήθηκαν και διέρρευσαν φήμες για ένταση στην περιοχή και δημιουργία κλίματος".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ προσθέτει ότι "τσαμπουκάς, επίδειξη δύναμης, επικίνδυνου στρατιωτικοί ακροβατισμοί, πείτε το όπως θέλετε, η ουσία είναι μία: Η Τουρκία προκαλεί τον ελληνισμό με το στόλο της! Μετά τις ανακοινώσεις της Λευκωσίας ότι θα πραγματοποιήσει έρευνες για πετρέλαιο και αέριο στα χωρικά της ύδατα, "άναψαν τα λαμπάκια" στους Τούρκους στρατηγούς και έστειλαν πολεμικά πλοία σε περιπολίες στην ανατολική Μεσόγειο".

    Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13 σημειώνει ότι "σε "κλοιό" νέων συμφωνιών πετρελαίου βρίσκεται η Άγκυρα με αποτέλεσμα η πίεση των κυβερνώντων στην Τουρκία να ανεβαίνει επικίνδυνα. Μετά το... κουρδικό πετρέλαιο οι Τούρκοι βλέπουν τώρα και το... κυπριακό πετρέλαιο να τους "απειλεί". Το μόνο πετρέλαιο που δεν τους δημιουργεί πονοκεφάλους είναι το... ελληνικό στο Αιγαίο, αφού έχουμε φροντίσει να δεσμευθούμε εδώ και τρεις δεκαετίες".

    Το ΒΗΜΑ επισημαίνει ότι "η Άγκυρα έχει ήδη προχωρήσει σε έντονα διαβήματα προς το Κάιρο αξιώνοντας να εξαιρεθεί το Καστελόριζο από τις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Αίγυπτο για την οριοθέτηση της μεταξύ τους υφαλοκρηπίδας. Στο "μέτωπο" της Κύπρου, ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Μπουγιούκανιτ παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Αμπντουλάχ Γκιούλ διέψευσε τα... τουρκικά ΜΜΕ που έκαναν λόγο για κινήσεις πολεμικών πλοίων".

    Το ΒΗΜΑ τονίζει ότι "κλίμα Ψυχρού Πολέμου δημιουργεί η Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο, απειλώντας ανεξάρτητα κράτη με θερμά επεισόδια εάν υλοποιήσουν τη συμφωνία τους για έρευνες πετρελαίου στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κύπρου".

    Η METRO υπογραμμίζει ότι "προβληματισμός επικρατεί σε Αθήνα και Λευκωσία, καθώς η Άγκυρα έστειλε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της στα Κατεχόμενα, σε συνέχεια των απειλών της ότι θα λάβει μέτρα, εάν προχωρήσει η συμφωνία Κύπρου, Αιγύπτου και Λιβάνου για τα κοιτάσματα πετρελαίου στην περιοχή".

    [04] Πούτιν

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σημειώνει ότι "τα λέω στην πεθερά για να τ' ακούσει η νύφη". Με ύφος οργισμένο, ο Πούτιν προέτρεψε Ελλάδα και Βουλγαρία "να τα βρουν" για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. "Αν δεν συμφωνήσουν, θα βρούμε άλλο δρόμο", είπε. Ουσιαστικά αναφερόταν στη Βουλγαρία, που θέλει να ελέγχει τους τερματικούς σταθμούς στο έδαφός της. Προφανώς, θεωρεί ότι η Ελλάδα μπορεί να πείσει τη γείτονα να μην προβάλλει αντιρρήσεις".

    Το ΕΘΝΟΣ προσθέτει ότι "ψυχρολουσία για την κυβέρνηση αποτελεί η χθεσινή προειδοποίηση του προέδρου Πούτιν για τις καθυστερήσεις στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη".

    [05] Βενιέρης

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει ότι "για κάποιους αποτέλεσε έκπληξη η αποκάλυψη για την δεύτερη δουλειά του καθηγητή Βενιέρη, που για τις "ανάγκες" της αλήθειας φαίνεται να τσέπωσε 100 χιλιάδες Ευρώ ως ερευνητής της Ericsson. Εμεί στην "Α" όλο αυτό τον καιρό φωνάζουμε για τον τρόπο που πολιτεύονται τα παλικάρια του Λαμπρινόπουλου".

    [06] ΙΚΑ

    Η ΝΙΚΗ υποστηρίζει ότι "το παράδειγμα υπέρ της...εισφοροδιαφυγής δίνει το Δημόσιο, καθώς οι οφειλές προς το ΙΚΑ πλησιάζουν τα 4,3 δισ ευρώ. Η ΓΣΕΕ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και έθεσε την κυβέρνηση ενώπιον των ευθυνών της για την εκρηκτική αύξηση των χρεών του Δημοσίου στο ΙΚΑ και την αδυναμία καταπολέμησης τόσο της εισφοροδιαφυγής όσο και της φοροδιαφυγής, που εξελίσσονται σε εκρηκτικά προβλήματα".

    [07] Φορολογικό σύστημα

    Η ΕΣΤΙΑ γράφει ότι "όπως αποφαίνεται και η Wall Street Journal, ένας είναι ο τρόπος για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής: Η απλούστευσις της φορολογίας, εί δυνατόν και με την καθιέρωση ενιαίου φορολογικού συντελεστού (single flat rate) για όλους. Είναι η άποψις την οποία δεν έχει παύσει να προβάλλη και η "Εστία". Ειδικώς στην Ελλάδα, η καθιέρωσις ενός τέτοιους συστήματος θα είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα".

    [08] Ακίνητα

    Η ΧΩΡΑ γράφει ότι "υπομονή λίγων ακόμη ημερών θα πρέπει να κάνουν όσοι περιμένουν τις εξελίξεις στη φορολογία των ακινήτων, αφού χθες, παρά τη διάχυτη αίσθηση για "πάγωμα" των ανακοινώσεων λόγω πρόωρων εκλογών, ανώτατος υπηρεσιακός παράγοντας του υπουργείου Οικονομίας υποστήριξε ότι όλα θα γίνουν βάσει χρονοδιαγράμματος, τοποθετώντας χρονικά τη δημοσιοποίησή τους στο τέλος Φεβρουαρίου".

    Σύμφωνα με τη Metropolis "αυξημένες κατά 15% μεσοσταθμικά - σύμφωνα με πληροφορίες - στα εντός σχεδίου ακίνητα και λίγο μεγαλύτερες στα εκτός θα είναι οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων από την 1η Μαρτίου".

    [09] Σκόπια

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ επισημαίνει ότι "είναι φανερός ότι τα Σκόπια (και οι χρηματοδότες τους ) θα παίξουν "με τη φωτιά" (ιδιαίτερα μετά την "ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου"). Και η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης - από όσα πληροφορούμαστε - θα είναι "ιδιαίτερα σκληρή". Όπως μας έλεγαν, "εάν τα Σκόπια τόσο πολύ επιθυμούν τη Θεσσαλονίκη, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να την μεταβάλουμε σε μια ακόμη ελληνική επαρχία. Άλλωστε οι μισοί σκοπιανοί είναι Αλβανοί και θέλουν να πάνε στο Κόσοβο".

    [10] Βουλή - Αναθεώρηση

    Η ΑΝΩ ΚΑΤΩ υποστηρίζει ότι "κλίμα τεχνητής πόλωσης επιχειρεί να διαμορφώσει το ΠΑΣΟΚ, αμφισβητώντας ακόμη και την πρόεδρο της Βουλής Άννα Μπενάκη Ψαρούδα, την οποία κατηγορεί για αντιδημοκρατική εκτροπή, την ώρα που πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα απειθαρχίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, που φτάνουν στα όρια της ανταρσίας".

    Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ "χωρίς αξιοπιστία και έκθετη είναι πλέον η διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος μετά τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της ηγεσίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στις ψηφοφορίες για το άρθρο 24. Χθες η πλειοψηφία είχε νέες διαρροές στις ψηφοφορίες, ενώ στο ΠΑΣΟΚ εκδηλώνεται έντονος σκεπτικισμός για τη συναινετική στάση απέναντι στην κυβέρνηση και συζητείται η αποχή από τις ψηφοφορίες στη Βουλή".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τονίζει ότι "έλλειψη σοβαρότητος από το ΠΑΣΟΚ. Έφθασαν μέχρι του σημείου να μιλάνε για πράξεις και διαδικασίες πραξικοπηματικές κατά την ψηφοφορία, αλλά ξέχασαν τα ομοιόμορφα ψηφοδέλτια με τα οποία εξέλεξαν Πρόεδρο Δημοκρατίας το 1985. Αλλά και η ΝΔ έδειξε έλλειψη συντονισμού και δείγματα σύγχυσης. Αιχμές του Γ. Σουφλιά εναντίον βουλευτών της ΝΔ για την αντάρτικη στάση τους κατά την Αναθεώρηση του Συντάγματος".

    [11] Τράπεζες

    Η City Press γράφει για τις προσφορές από τις τράπεζες προς τους καταναλωτές ότι: "η πρώτη κίνηση από τη Eurobank, που καταργεί τις προμήθειες στις καθημερινές συναλλαγές. Η μεγάλη κερδοφορία και το "άνοιγμα" της αγοράς οδηγούν σε κλιμάκωση του ανταγωνισμού".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 2 February 2007 - 21:42:44 UTC