Read the European Union Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 08-05-02

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 2/5/2008
  • [02] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

  • [01] ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 2/5/2008

    Ποια θέματα κυριαρχούν: Ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς , οι διαπραγματεύσεις για τον ΟΤΕ ανάμεσα στο ελληνικό Δημόσιο και την Deutsche Telekom , οι ανατιμήσεις των τιμών σε προϊόντα, καθώς και το Σκοπιανό.

    Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Έπεσε ξύλο στη ΓΣΕΕ. Άγριος καβγάς μεταξύ στελεχών ΠΑΣΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Διαλύθηκε και συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "υποδαυλίζεται η κόντρα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ, καθώς η σκυτάλη της αντιπαράθεσης των δύο κομμάτων για την "πίττα" των αριστερών ψηφοφόρων πέρασε στους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ και του Συνασπισμού και μάλιστα ανήμερα του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς!"

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Όλοι της Γης οι πεινασμένοι. Ξεσηκώνονται σε όλο τον κόσμο εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ελπίδα".

    Η εφημερίδα αναφέρει ότι "η έλλειψη τροφίμων σε Ασία και Αφρική απειλεί με λιμό περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια άτομα, κυρίως παιδιά. Στις ανεπτυγμένες χώρες η αύξηση των τιμών των αγαθών προκαλεί την έκρηξη οργής ακόμη και των μεσοαστών. Εντείνονται οι φόβοι ότι η τιμή του πετρελαίου θα φθάσει εντός του 2008 τα 200 δολάρια το βαρέλι".

    Η ΑΥΓΗ: "Οι εργαζόμενοι δεν συμβιβάζονται με την ακρίβεια, την ανεργία, την μείωση των εργασιακών δικαιωμάτων".

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, "ανησυχητικά σημάδια έλλειψης δημοκρατικού ήθους και ανοχής στην κριτική επέδειξαν χθες στην κορυφαία εργατική μας εκδήλωση τα ηγετικά στελέχη της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ. Ενοχλήθηκαν από την κριτική συγκεντρωμένων. Δικαίως ενοχλήθηκαν γιατί οι αντιδράσεις και η κριτική αυτούς ακριβώς είχαν στόχο. Να εκφράσουν τη διαμαρτυρία, την αντίρρηση, την αγανάκτηση για τις ελάχιστες - όπως αποδεικνύεται, κάτω του πληθωρισμού - αυξήσεις που υπέγραψαν. Έλαβαν το μήνυμα . Και απάντησαν...".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: " Μεγάλο ρεζίλι για τους εργατοπατέρες η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ".

    Η εφημερίδα τονίζει ότι "με σκυμμένο το κεφάλι και απαρηγόρητοι από το Βατερλό της κινητοποίησης για την Πρωτομαγιά αποχώρησαν από το Πεδίο του Άρεως οι εργατοπατέρες, η κομπανία των οποίων καλείται πλέον να διαχειριστεί τη συντριπτική απαξίωση της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των εργαζομένων - στην ουσία, του ίδιου του συνδικαλιστικού Κινήματος, το οποίο στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών κατάντησαν όχημα της κρατικοδίαιτης νομενκλατούρας τους, καθιστώντας τα συνδικάτα ρουσφετομάγαζα- πρακτορεία κομματικών και προσωπικών μικροσυμφερόντων και καπελώνοντας".

    ΤΟ ΒΗΜΑ: "Πρωτομαγιά αμφισβήτησης. Έντονες αντιδράσεις για τιμές και μισθούς. Εορτασμοί και διαδηλώσεις στον κόσμο υπό τη σκιά της κρίσης".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "στη σκιά της διεθνούς οικονομικής κρίσης η εφετινή Πρωτομαγιά, ανέδειξε κύματα αμφισβήτησης παντού στον κόσμο. Από τη Μανίλα και την Κωνσταντινούπολη ως την Αθήνα κυριάρχησαν οι ανησυχίες για την έκρηξη των τιμών και την εισοδηματική καχεξία. Εδώ οι εργατικές συγκεντρώσεις ήσαν αναιμικές, αλλά η αμφισβήτηση περίσσευε".

    Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Τορπίλη στο διάλογο. Ντελίριο αδιαλλαξίας και αλυτρωτισμού από τον πρωθυπουργό των Σκοπίων".

    Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "με ένα προεκλογικό πρόγραμμα "νάρκη" στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο θέμα της ονομασίας, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι πυροδοτεί το εθνικιστικό ντελίριο που έχει καταλάβει την ΠΓΔΜ εν όψει των εκλογών της 1ης Ιουνίου. Ο κ. Γκρούεφσκι επαναλαμβάνει στο πρόγραμμά του πως το κόμμα του, που προηγείται σταθερά στις δημοσκοπήσεις, δεν πρόκειται να υποχωρήσει από τις πάγιες θέσεις τις οποίες έχει εκφράσει έναντι της Ελλάδας, αποκλείοντας αλλαγή του Συντάγματος αλλά και διαβεβαιώνοντας ότι θα υπερασπιστεί τη "μακεδονική ταυτότητα" και τις μειονότητες "Μακεδόνων" σε όλες τις χώρες".

    ΕΘΝΟΣ: "Απογείωση τιμών σε 500 τρόφιμα. Έρχονται αυξήσεις έως 36% σε είδη πρώτης ανάγκης".

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με καταιγιστικούς ρυθμούς και ανεξέλεγκτα πέφτουν οι αυξήσεις στις τιμές βασικών αγαθών και υπηρεσιών με αποτέλεσμα να διογκώνονται η ακρίβεια και η κερδοσκοπία και οι καταναλωτές να αδυνατούν να αντεπεξέλθουν σε στοιχειώδεις βιοτικές ανάγκες τους. Οι επιπτώσεις αποτυπώνονται και στα καταστήματα τα οποία οδηγούνται σε κρίση, αφού οι πωλήσεις τους σημειώνουν μεγάλη πτώση αγγίζοντας το 12%".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Αν ξεπερασθούν μερικά εμπόδια, κλείνει η συμφωνία με την Ντόιτσε Τελεκομ και...οι Γερμανοί TELECOMάντος μπαίνουν στον ΟΤΕ".

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, "ένας άλλος στρατηγικής σημασίας για τη Χώρα οργανισμός, περνάει στα χέρια ξένων. Αν ξεπεραστούν ορισμένα εμπόδια, κλείνει η συμφωνία με την Ντόιτσε Τέλεκομ και οι Γερμανοί...Telecomάντος μπαίνουν στον ΟΤΕ. Η ιστορία ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού, άρχισε επί Κυβερνήσεως Μητσοτάκη, συνεχίσθηκε επί κυβερνήσεων Σημίτη και ολοκληρώνεται, εκτός κάποιου σοβαρού απροόπτου, επί Καραμανλή του Νεώτερου, ο οποίος έδωσε εντολή στον Γιώργο Αλογοσκούφη να χειρισθεί εν λευκώ το θέμα".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Μας εξαπάτησε η Αθήνα για τον αγωγό. Δήλωση - βόμβα του Αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών Μπράιζα".

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ενοχλημένοι οι Αμερικανοί από τη νέα συμφωνία Καραμανλή - Πούτιν, όπως προκύπτει από δήλωση - βόμβα του Αμερικανού υπευθύνου για θέματα Ενέργειας κ. Μπράιζα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Οι Αμερικανοί κατηγορούν την Ελλάδα ότι για πολιτικούς λόγους συναίνεσε στο ρωσικό μονοπώλιο. Θεωρούν ότι η Αθήνα υποσκάπτει τη λειτουργία του αγωγού TGI (αμερικανικών συμφερόντων) που μεταφέρει το αζερικό αέριο".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Καρτέλ ρυζιού πυρπολεί τις αγορές. Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Καμπότζη, Λάος και Μιανμάρ φτιάχνουν το δικό τους...ΟΠΕΚ".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "η δημιουργία "καρτέλ του ρυζιού" στην Ινδοκίνα, είναι η νέα, ανησυχητική εξέλιξη στην επισιτιστική κρίση που πλήττει περισσότερες από 82 χώρες. Πρόκειται για ένα νέο OPEC-δεν είναι τυχαίο ότι θα ονομάζεται OREC (Οργανισμός Χωρών Εξαγωγών Ρυζιού)- στον οποίο θα μετέχουν μεταξύ άλλων η Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Στο φως μίζες και ΟΤΕ-C4i. Σκάνδαλο SIEMENS :Ιδού οι λογαριασμοί του μαύρου χρήματος".

    Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "πληρώναμε τέσσερις διαφορετικές διοικήσεις στον ΟΤΕ για να διατηρηθεί η ευνοϊκή στάση έναντι της Siemens. Εξασφαλίσαμε ότι ο ΟΤΕ δεν θα ασκούσε τα δικαιώματα ελέγχου τιμών που είχε προβλέψει στη συμφωνία - πλαίσιο του 1997. Αυτά τα συγκλονιστικά καταθέτουν στον εισαγγελέα του Μονάχου ανώτατα στελέχη του εσωτερικού ελέγχου της SIEMENS που ασχολήθηκαν με το "ταμείο" του Π. Μαυρίδη".

    ΕΣΤΙΑ: "Ανεπαρκής πρόοδος στην ανεργία. Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής".

    Η εφημερίδα τονίζει ότι "το θέμα της ανεργίας είναι τεράστιο και δεν προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση. Το ΠΑΣΟΚ, που είναι έτοιμο να κατηγορήση την κυβέρνηση, καλό θα ήταν να αναλογισθή τις δικές του ανεπαρκείς επιδόσεις. Η δε Νέα Δημοκρατία, αντί να επιχαίρη για την οριακή μείωση της ανεργίας την τελευταία τετραετία, καλό θα ήταν να λάβη τα γενναία μέτρα που απαιτούνται για να καταπολεμηθή η ανεργία στην ρίζα της".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ορατή πλέον η συμφωνία για τον ΟΤΕ μετά την παραίτηση του Δημοσίου από δικαίωμα βέτο του προέδρου".

    Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "θεωρείται ορατή πλέον η συμφωνία μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ, καθώς το αγκάθι του δικαιώματος βέτο που ήθελε η ελληνική κυβέρνηση για το "οπλοστάσιο" του μελλοντικού προέδρου του Οργανισμού απαλείφθηκε. Αντί για βέτο, ο επόμενος πρόεδρος θα μπορεί να "ελέγχει" τον διευθύνοντα σύμβουλο- που θα ορίζεται από τη γερμανική πλευρά- μέσω της παραπομπής στο διοικητικό συμβούλιο μιας σειράς θεμάτων τα οποία αποφασίζονται αυτές τις ημέρες".

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Ενόχληση ΗΠΑ για τον αγωγό. Αιχμηρές δηλώσεις Μπράιζα".

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, "την ενόχληση των ΗΠΑ για την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας για τον South Stream εξέφρασε ο Αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών Μ. Μπράιζα. "Αναγκαίες οι πολλαπλές πηγές ενέργειας", δηλώνει ο Χρ. Φώλιας. Συμπληρωματικός στον Nabucco ο South Stream, υποστηρίζει η Κομισιόν. Με δηλώσεις του στο MEGA, ο Αμερικανός αξιωματούχος αφήνει να εννοηθεί ότι η Ελλάδα ξεγέλασε τις ΗΠΑ και πως με την επιλογή του South Stream ενδεχομένως να υπάρξει πρόβλημα στην ενεργειακή ασφάλεια των ευρωπαϊκών χωρών".

    ΤΑ ΝΕΑ: "Άνευ όρων ο ΟΤΕ στους Γερμανούς. Πράσινο φως άναψε η κυβέρνηση".

    Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα σημειώνει ότι "η Κυβερνητική Επιτροπή έδωσε στον Γ. Αλογοσκούφη και ακόμη τρεις υπουργούς έγκριση να προχωρήσουν στην παράδοση του ΟΤΕ στην Ντόιτσε Τέλεκομ. 1. Οι Γερμανοί ορίζουν τον μάνατζερ (ο οποίος θα είναι...ελληνόφωνος).2. Τρικ με αύξηση 1 ευρώ στην τιμή της μετοχής.3. Δικαίωμα στην Ντόιτσε Τέλεκομ να αυξήσει το ποσοστό της".

    Η ΝΙΚΗ: " Νέο τρικ με ανασχηματισμό. Επιχειρούν να καλύψουν το κύμα δυσφορίας για την οικονομία".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "σε μια νέα κίνηση εντυπώσεων αναμένεται να καταφύγει ο Κ. Καραμανλής, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα προβλήματα της οικονομίας και να κερδίσει χρόνο . Στο Μέγαρο Μαξίμου σχεδιάζεται ανασχηματισμός, με άνοιγμα προς τα κεντροαριστερά. Αποδέκτες έντονων παραπόνων από τους ψηφοφόρους τους έγιναν τις τελευταίες ημέρες οι βουλευτές της ΝΔ που βρέθηκαν στις εκλογικές τους περιφέρειες για το Πάσχα και την Πρωτομαγιά".

    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13"Τρικλοποδιές στον Καραμανλή ετοιμάζουν οι Αμερικανοί. ΗΠΑ: Η πιο αντιαμερικανική κυβέρνηση που γνωρίσαμε ποτέ στην Ελλάδα".

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, "οι αγωγοί φέρνουν φασαρίες στη Θράκη. Η Ουάσινγκτον αφού απέτυχε να αποτρέψει την ελληνορωσική συνεργασία για τους αγωγούς φυσικού αερίου οι οποίοι θα περάσουν από τη Θράκη, ξέθαψε τα σενάρια που έχει εδώ και δεκαετίες για αναταραχές στη Θράκη".

    ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ:"Χορεύοντας με την "αρκούδα" Νέα εποχή στις σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "Καραμανλής και Πούτιν σφράγισαν στις 29 Απριλίου, με τη συμφωνία για την κατασκευή του νότιου αγωγού διέλευσης φυσικού αερίου South Stream, τη νέα εποχή στις σχέσεις των δύο κρατών. Η Ελλάδα αναλαμβάνει να διαδραματίσει τον καθοριστικότερο ρόλο στη μεταφορά αερίου και πετρελαίου από τη Ρωσία, την Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν και την Αλγερία στην πλέον κρίσιμη περίοδο για το μέλλον των Βαλκανίων".

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Εργατική Πρωτομαγιά με το Π.Α.ΜΕ. Ενιαίο ταξικό μέτωπο διεκδίκησης , ρήξης και ανατροπής".

    Η εφημερίδα αναφέρει ότι "κοκκίνισαν " οι δρόμοι και οι πλατείες από τις σημαίες του αγώνα, στη μεγάλη γιορτή της εργατιάς. Πρωτομαγιάτικο μήνυμα πάλης ενάντια στο κεφάλαιο και τον ιμπεριαλισμό. Σάλπισμα ταξικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους λαούς που αγωνίζονται. Απόφασης να πλατύνει και να ατσαλωθεί το Μέτωπο του Αγώνα με πιο ισχυρό τον ταξικό πόλο".

    Η ΧΩΡΑ: " Σφράγισε το deal ΟΤΕ-D.T.. Τι είπε ο Γιώργος Αλογοσκούφης σε πρωθυπουργό και Γιώργο Σουφλιά".

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μετά έναν έντονο και θορυβώδες παρασκήνιο 48 ωρών, το Ελληνικό Δημόσιο και η Deutsche Telekom "έδωσαν τα χέρια" σχετικά με την ολοκλήρωση του deal του ΟΤΕ και εκτίναξαν τις προσδοκίες αλλά και τις τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το "αγκάθι" των αρμοδιοτήτων του διευθύνοντος συμβούλου (θα οριστεί από τον γερμανικό οργανισμό) ξεπεράστηκε και τώρα απομένουν τα τυπικά για να επικυρωθεί το μεγαλύτερο deal στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, το οποίο είχε συμφωνηθεί σε επίπεδο κορυφής μεταξύ Μέρκελ και Καραμανλή".

    ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: " Βόρεια Ελλάδα: Φιλέτα γης σε ιδιώτες."

    ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: " Χωρίς κόκκινα τριαντάφυλλα η Πρωτομαγιά 2008. Χθες σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα, διαδηλώσεις και απεργία".

    [02] ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

    ΕΞΠΡΕΣ: " Γερμανικές επενδύσεις 1 δισ. ευρώ για τον ΟΤΕ".

    Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "δεδομένη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θεωρείται η υπογραφή τις επόμενες ημέρες συμφωνίας μετόχων για τον ΟΤΕ , από την οποία το Δημόσιο θα εισπράξει περίπου 400 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρξουν κυρίως από την Deutsche Telekom επενδύσεις ύψους 1 δισ. ευρώ. Ήδη έχουν καθορισθεί πλήρως οι αρμοδιότητες του προέδρου του Οργανισμού και του διευθύνοντος συμβούλου. Επίσης έχουν οριστικοποιηθεί τα ζητήματα εθνικού συμφέροντος και τα στρατηγικά θέματα, για τα οποία το Δημόσιο θα "θωρακισθεί" με βέτο".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Μένουν μόνο οι υπογραφές. Κλείνει το deal OTE - Deutsche Telekom".

    Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στην τελική ευθεία το deal ΟΤΕ- Deutsche Telekom καθώς έχει επιτευχθεί συμφωνία τόσο στα θέματα συνδιοίκησης όσο και στην τιμή πώλησης, εκ μέρους του Δημοσίου, του 3% των μετοχών του ΟΤΕ. Η σχετική σύμβαση - το κείμενο της οποίας συντάσσεται - αναμένεται να εγκριθεί από τη διυπουργική επιτροπή αποκρατικοποιήσεων και να υπογραφεί από το ελληνικό Δημόσιο και την Deutsche Telekom".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Σε ποιες μετοχές στρέφονται οι επενδυτές τον Μάιο. Κρατικά "χαρτιά" και τράπεζες περιλαμβάνονται στους πρωταγωνιστές".

    Η εφημερίδα γράφει ότι "η θετική, εκτός απροόπτου, έκβαση στη συμφωνία του Δημοσίου με την Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ επαναφέρει στο προσκήνιο τις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις, σε "νερά" και "λιμάνια" αναδεικνύοντας ταυτόχρονα εν μέσω διεθνούς ύφεσης τη χρηματιστηριακή διάσταση του εγχειρήματος. Το ενδιαφέρον της αγοράς θα μπορούσε να στραφεί προς την κατεύθυνση αυτή, αρκεί να βοηθήσει ο "εξωτερικός δάκτυλος" και η ομαλότητα στις αγορές αρχίσει να αποκαθίσταται".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Λίγο πριν τις υπογραφές η συμφωνία με D.T. για ΟΤΕ"

    Η εφημερίδα τονίζει ότι "ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές για τον ΟΤΕ βρίσκονται κυβέρνηση και Deutsche Telekom καθώς τα βασικά σημεία αιχμής διευθετήθηκαν, μετά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις των αρμόδιων υπουργών Οικονομίας και Μεταφορών, της ηγεσίας του γερμανικού ομίλου και των συμβούλων των δύο πλευρών. Ανοιχτά παραμένουν, η τιμολογιακή πολιτική, επενδύσεις στην ευρυζωνικότητα και η μεταβίβαση στην D.T. νέου ποσοστού μετοχών".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.03a run on Friday, 2 May 2008 - 22:36:52 UTC