Browse through our Interesting Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Avaskopnsn A0nvaikou Tupou, 31/10/96

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: "Greek Press & Information Office, Ottawa Canada" <grnewsca@sympatico.ca>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31/10/1996


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ελληνοτουρκικά
  • [3] Κυπριακό
  • [4] Μάαστριχτ - Ελληνικό βέτο για σύνορα
  • [5] Ελλάδα - ΝΑΤΟ
  • [6] ΕΕ - Αλβανία - ΠΓΔΜ
  • [7] Αναστάσιος - Αλβανία
  • [8] ΚΟ Νέας Δημοκρατίας

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Αθήνα, Ελλάδα, 31/10/1996 (ΑΠΕ)

    Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η έκδοση από τις κυπριακές αρχές ενταλμάτων σύλληψης των Τούρκων που δολοφόνησαν τον Σολωμό Σολωμού και η πορεία του Κυπριακού θέματος, το Μάαστριχτ και οι θέσεις της χώρας μας για τα σύνορα της Ευρώπης και η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν τους ειδησεογραφικούς άξονες των σημερινών εφημερίδων.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:" Απόφαση τώρα! Η βάση (της Νέας Δημοκρατίας) σας παρακολουθεί και δεν θα σας συγχωρήσει".

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Γενική εξέγερση για ακρίβεια και φόρους. Βγαίνουν στους δρόμους εργαζόμενοι- συνταξιούχοι- αγρότες- εκπαιδευτικοί".

    Η ΑΥΓΗ: "Κι όμως, η κυβέρνηση... δεν ανησυχεί. Παραμένουν τεράστια τα κενά στην παιδεία".

    ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εισαγγελική έρευνα για τη βίλα του Τσοβόλα. Πήρε άδεια για 210 τετραγωνικά και έχτισε παράνομα 720!".

    ΕΘΝΟΣ: "Μοιράζουν 11.000 σπίτια. Από αύριο οι αιτήσεις. Ποιοί τα δικαιούνται".

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Τον πεθαίνουν (τον Γιώργο Παπαδόπουλο) μέρα παρά... μέρα, ενώ ζει και συνομιλεί με γιατρούς και επισκέπτες στο Λαϊκό".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Καταρρέει η κοινωνική ασφάλιση. Στα πρόθυρα πτώχευσης τέσσερα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μείον 3% οι ...αυξήσεις του '97. Στα όρια της φτώχειας και ο ιδιωτικός τομέας".

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Τ'είχες Γιάννο μ' ....Δεν αλλάζει και φέτος κλίμακες και αφορολόγητο".

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: "Κατάχρηση εξουσίας χθές στη Βουλή. Με τη στάση τους οι βουλευτές υπονόμευσαν τον θεσμό της ασυλίας".

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Φακελώνονται" οι κακοπληρωτές όλων των δανείων. Διατραπεζικό ηλεκτρονικό σύστημα".

    Ο ΛΟΓΟΣ: "Δάνεια για 50.000 σπίτια. Πρόγραμμα-μαμούθ ύψους 400 δις".

    ΤΑ ΝΕΑ: "Ανησυχίες για κοινωνική έκρηξη. Πιέζουν στο ΠΑΣΟΚ για πιο δίκαια μέτρα".

    ΝΙΚΗ: "Τσοβόλας προς Σημίτη: Πόσα 'έφαγε' ο Κουρής;"

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ωρα μηδέν για το ωράριο. Σε θέση μάχη εμποροϋπάλληλοι και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες".

    [2] Ελληνοτουρκικά

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφει ότι "η κυβέρνηση θεωρεί ότι το Μνημόνιο του 1988 για τα ελληνοτουρκικά μπορεί να αποτελέσει "μια καλή βάση" για οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης των δύο χωρών, αλλά δεν αντιμετωπίζει θέμα συζήτησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε χθές στη διατύπωση αυτής της θέσης, μετά τη νέα "διευκρινιστική" συνέντευξη του υφυπουργού Εξωτερικών Χρ. Ροζάκη στον "Φλάς" ο οποίος δεν επέμεινε στην αρχική θέση του για πλήρες "μορατόριουμ" στο Αιγαίο. Ο κ. Ροζάκης ακολουθώντας χθές πλήρως τη μέχρι τώρα εκφρασμένη κυβερνητική γραμμή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Τουρκία είναι αυτή που πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα:"θα έπρεπε εκείνη να προτείνει μια σειρά από μέτρα κατευνασμού μέσα στον αιγαιακό χώρο. Εμείς ανοίξαμε το δρόμο για μια ενδεχόμενη πρωτοβουλία από τη μεριά της Τουρκίας...".

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει ότι "την ίδια ώρα που δρομολογούνται "λύσεις-πακέτο" για Αιγαίο και Κύπρο, η κυβέρνηση εξακολουθεί να αποκρύπτει τις προκλητικές ενέργειες της Αγκυρας, που με την ενθάρρυνση των ΗΠΑ εξακολουθεί να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στην περιοχή των Δωδεκανήσων. Σε... προκαταβολικό διάβημα διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εξωτερικών προέβη η τουρκική κυβέρνηση την περασμένη Παρασκευή, με αφορμή... εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στην Κάλυμνο με αντικείμενο την ελληνικότητα της βραχονησίδας Ιμια".

    Η ΝΙΚΗ επισημαίνει ότι "τις τουρκικές θέσεις επί των ζητημάτων που εγείρει η Αγκυρα στο Αιγαίο υιοθετεί ουσιαστικά έκθεση-μελέτη που δημοσιεύεται στο επίσημο έντυπο της ναυτικής σχολής πολέμου του αμερικανικού Επιτελείου Ναυτικών και την οποία παρουσίασε χθές η εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ. Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της Δ. Ρέππα επανέλαβε χθές ότι οι ελληνικές θέσεις είναι γνωστές καθώς και οτι προβαίνει στις απαραίτητες επισημάνσεις δια της διπλωματικής οδού οτι πρόκειται για διατύπωση απόψεων που θίγουν τα συμφέροντα της χώρας. Κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν οτι πρόκειται για μια ακόμα έκθεση που υιοθετεί τις απόψεις κάποιων φίλα προσκείμενων προς τη γείτονα αξιωματούχων, επισήμαναν ωστόσο την ύπαρξη ανάλογων υπέρ των ελληνικών θέσεων. Ο υπουργός Τύπου Δ. Ρέππας εξέφρασε την ανησυχία της κυβέρνησης για την ύπαρξη τέτοιων μελετών όταν "υπάρχουν εθνικά θέματα τα οποία είναι για κάποιους 'ανοικτά' όταν υπάρχουν θέματα τα οποία αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο από πάρα πολλούς φορείς της διεθνούς κοινότητας".

    Το ΕΘΝΟΣ ισχυρίζεται ότι "ανεβαίνει και πάλι το θερμόμετρο της έντασης στο Αιγαίο, καθώς η Αγκυρα χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα τις εκδηλώσεις που έγιναν πρόσφατα στην περιοχή των Ιμίων, προχωρεί στη δημιουργία προωθημένου στρατηγείου στην Αλικαρνασσό με προφανή στόχο την πραγματοποίηση "επιχειρήσεων τοπικού χαρακτήρα, για αποφασιστικό πλήγμα-αποτέλεσμα" όπως παρατηρούν έμπειρες στρατιωτικές πηγές στην Αθήνα".

    Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι "την εκπόνηση κοινών ελληνοτουρκικών προγραμμάτων ενέργειας και υποδομής στις βαλκανικές χώρες αποφάσισαν σε συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπολη επιχειρηματίες των δύο χωρών, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της "Τζουμχουριέτ". Κατά τις δηλώσεις του προέδρου του "Συνδέσμου Τούρκων Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών" Ι. Μπερκέρ "πραγματοποιούνται σημαντικά βήματα προς την αύξηση του όγκου των εμπορικών συναλλαγών ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα", ενώ ο κ. Ερίς (πρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικής Ανάπτυξης) υπογράμμισε το ενδιαφέρον ελληνικής επισήμανσης κατά την οποία "η Ελλάδα πρέπει να αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα στην Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ενωση". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τέλος ο κ. Ερίς τόνισε πως η νίκη του κ. Σημίτη έδειξε ότι "η ελληνική κοινή γνώμη επικρότησε την ήπια στάση που τήρησε ο πρωθυπουργός στις ελληνοτουρκικές σχέσεις" και υποστήριξε πως "η ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας με την Ελλάδα θα επηρεάσει και τους πολιτικούς".

    [3] Κυπριακό

    Το σύνολο των εφημερίδων ασχολείται με τα εντάλματα που εξέδωσε η κυπριακή αστυνομία για τη σύλληψη πέντε Τούρκων (όλοι από την Τουρκία) για φόνο εκ προμελέτης του Σολωμού Σολωμού. Η Κυπριακή Δημοκρατία θα τα διαβιβάσει στην Ιντερπόλ. Αυτό ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας Αλέκος Μαρκίδης ύστερα από συνάντηση που είχε με τους ανακριτές που διερευνούν τις υποθέσεις δολοφονίας των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στη Δερύνεια τον περασμένο Αύγουστο. Τα εντάλματα είναι εναντίον του Κενάν Ακίν, ψευδουπουργού Γεωργίας, του Ερτάλ Εμανέτ, διοικητή των ειδικών δυνάμεων του ψευδοκράτους, του Αττίλα Σάτ αρχηγού της "αστυνομίας" του ψευδοκράτους, του στρατηγού Χασάν Κονταξί, πρώην διοικητή των κατοχικών στρατευμάτων και του Μεχμέτ Καρλί, διοικητή της 28ης Μεραρχίας του τουρκικού στρατού. Ο κ. Μαρκίδης δήλωσε ότι οι οικογένειες των θυμάτων της τουρκικής θηριωδίας μπορούν να κάνουν και ατομικές προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναφερόμενη στο σεμινάριο που πραγματοποιείται στο Λονδίνο με θέμα"Η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ενωση" επισημαίνει ότι "ο Σέρζ Αμπού, υπεύθυνος της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τις διαπραγματεύσεις με την Κύπρο, διαβεβαίωσε ότι η Ενωση θα είναι παρούσα στο ραντεβού με την Κύπρο για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, έξι μήνες μετά το τέλος της Διακυβερνητικής. Ο διαπραγματευτής χαρακτήρισε τις σχέσεις Κύπρου και Ενωσης ως "αρραβώνα" στη διάρκεια του οποίου οι δύο πλευρές συνεργάζονται για να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό προγαμιαίο συμβόλαιο. Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος στο θέμα της Κύπρου και εξήρε το δυναμισμό της Ελλάδας και της Κύπρου. Η Ευρωπαϊκή Ενωση, είπε ο κ. Αμπού δεν θα δεχθεί βέτο από τρίτες χώρες για την ένταξη της Κύπρου. Η ένταξη θα διευκολύνει τη λύση του Κυπριακού και θα ενισχύσει την ασφάλεια και την ευημερία στο νησί, κατέληξε ο κ. Αμπού".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ υποστηρίζει ότι "σοβαρά προβλήματα ασφαλείας των Ελληνοκυπρίων προκαλούν οι προτάσεις που κατέθεσαν τα Ηνωμένα Εθνη για την απαγκίστρωση στη γραμμή αντιπερισπασμού στη Λευκωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτελείς της Εθνικής Φρουράς, οι οποίοι μελέτησαν τις σχετικές προτάσεις της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) για την απαγκίστρωση και εξέτασαν επιτόπου την κατάσταση εκτιμούν ότι αυτά που εισηγείται είναι αρνητικά για την ελληνοκυπριακή πλευρά".

    [4] Μάαστριχτ - Ελληνικό βέτο για σύνορα

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει ότι "έντονη διπλωματική προσπάθεια σε πολλαπλά επίπεδα, αλλά και σε επίπεδο κορυφής χρειάζεται να καταβάλει η Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα, εν όψει της επεξεργασίας του τελικού σχεδίου της νέας Συνθήκης του Μάαστριχτ, που θα παρουσιάσει η ιρλανδική προεδρία στη Σύνοδο Κορυφής του Δουβλίνου. Σε μείζονος σημασίας θέμα για τη χώρα μας - από το οποίο μάλιστα η ελληνική πλευρά συναρτά ακόμη και την επικύρωση από τη Βουλή της νέας Συνθήκης - έχει αναδειχθεί η συμπερίληψη της έννοιας του "απαραβίαστου των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας των κρατών - μελών". Τόσο ο υπουργός των Εξωτερικών Θεοδ. Πάγκαλος, με την επιστολή του στον προεδρεύοντα του συμβουλίου Ντίγκ Σπρίνγκ όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Γ. Παπανδρέου, με την παρέμβασή του στο συμβούλιο του Λουξεμβούργου, καθιστούν σαφές προς τους εταίρους ότι "η αποδοχή της νέας Συνθήκης και η ίδια η αξιοπιστία της ΕΕ εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό για την Ελλάδα από τις ρυθμίσεις που θα επιτευχθούν στο κεφάλαιο αυτό" (επιστολή Θ. Πάγκαλου προς Ντ. Σπρίνγκ 14/10/1996). Αντίστοιχες εκφράσεις χρησιμοποίησε, μιλώντας στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων στις 28/10 στο Λουξεμβούργο και ο αναπληρωτής υπουργός των Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, τονίζοντας ότι "η προσθήκη των αναφορών αυτών στη νέα Συνθήκη έχει σημασία τόσο για την ενίσχυση της ίδιας της ΚΕΠΠΑ (Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας) όσο και για την αποδοχή των αποτελεσμάτων της αναθεώρησης από τη χώρα μου". Ο κ. Παπανδρέου κατέστησε επίσης σαφές προς το συμβούλιο ότι "η αναφορά στις αρχές αυτές, καθώς και η θέσπιση μιας γενικής ρήτρας αλληλεγγύης αποτελούν για την Ελλάδα αναπόσπαστο μέρος του οποιουδήποτε συμβιβασμού προκύψει από την αναθεώρηση της Συνθήκης".

    [5] Ελλάδα - ΝΑΤΟ

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ επισημαίνει ότι "η νέα δομή του ΝΑΤΟ επιβάλλει επιτάχυνση των ενεργειών και αλλαγές στις πάγιες ελληνικές θέσεις έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν αρνητικές επιπτώσεις. Ακόμη, η νέα μορφή του ΝΑΤΟ καθορίζει σειρά μεταβολών στη δομή του στρατεύματος. Εμπόδια ίσως δημιουργηθούν από την αντίδραση της Ρωσίας, η οποία διατηρεί έντονες επιφυλάξεις για τις προθέσεις του ΝΑΤΟ. Από την άλλη πλευρά η Ελλάδα, ως μόνιμο μέλος της Συμμαχίας, όπως τόνισε στρατιωτική πηγή, επιβάλλεται το ταχύτερο δυνατό να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της Συμμαχίας".

    [6] ΕΕ - Αλβανία - ΠΓΔΜ

    Το σύνολο των εφημερίδων αναφέρεται στην "επίσκεψη στην Αλβανία και τα Σκόπια που πραγματοποιεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Χρήστος Παπουτσής αρμόδιος για την ενέργεια τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τον τουρισμό. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις δύο χώρες ο κ. Παπουτσής θα ανταλλάξει απόψεις σχετικά με τις πολιτικές, οικονομικές και εμπορικές σχέσεις τους με την Ευρωπαϊκή Ενωση, ιδιαίτερα όσον αφορά τις δυνατότητες συνεργασίας στην ενέργεια, τον τουρισμό και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η επίσκεψη του Ελληνα επιτρόπου είναι η δεύτερη σε υψηλό επίπεδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση μετά από αυτή του επιτρόπου Χάνς βαν ντερ Μπρούκ τον περασμένο Ιούλιο. Οι δύο αυτές επισκέψεις εντάσσονται στο πλαίσιο της ιδιαίτερης σημασίας που αποδίδει η Ευρωπαϊκή Ενωση στα Βαλκάνια".

    [7] Αναστάσιος - Αλβανία

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ γράφει ότι "την έντονη διαμαρτυρία του αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου προκάλεσαν οι φήμες ότι ο ίδιος απαγορεύει την είσοδο στην Αλβανία σε τρεις νεοχειροτονηθέντες μητροπολίτες. Σε δήλωσή του ο κ. Αναστάσιος χαρακτηρίζει τις διαδόσεις αυτές "δόλια επινόηση και κακόβουλο ισχυρισμό που επιδιώκει να σπιλώσει τον αγώνα της Αρχιεπισκοπής Τιράνων. Ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας επαναλαμβάνει ότι το πρόβλημα απορρέει από την αλβανική κυβέρνηση που είναι αντίθετη στην είσοδο των μητροπολιτών στη χώρα. Ο κ. Αναστάσιος καλεί δε όσους αμφισβητούν το γεγονός αυτό αντί να συκοφαντούν να προσπαθήσουν να μεταπείσουν τις αρχές και την κοινή γνώμη στην Αλβανία".

    [8] ΚΟ Νέας Δημοκρατίας

    Συνεδριάζει σήμερα υπό τον Μιλτιάδη Εβερτ η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, όπου σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, θα αποτελέσει "σημείο-κλειδί για τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν τους προσεχείς μήνες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τα μέλη της 'κίνησης των τριών' προαναγγέλλουν ότι έρχεται 'βαρύς και δύσκολος χειμώνας' για την ηγεσία της ΝΔ εάν δεν κάνει δεκτούς τους δύο όρους που θα θέσουν σήμερα: ο πρώτος είναι η διεξαγωγή νέων εσωκομματικών εκλογών και ο δεύτερος η συμμετοχή στελεχών όλων των τάσεων στην Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου",προσθέτει η εφημερίδα.

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ γράφει ότι "την τακτική της στρουθοκαμήλου που σε περίπτωση κινδύνου κρύβει το κεφάλι της στην άμμο επιδιώκει να ακολουθήσει σήμερα ο Μ. Εβερτ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, η οποία είναι η πρώτη μετά την πρόσφατη εκλογική ήττα".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ υποστηρίζει ότι "ο κ. Εβερτ θα επιστήσει σύμφωνα με πληροφορίες, την προσοχή στον υπό κατάρτιση κρατικό προϋπολογισμό και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει τον Δεκέμβριο στη Βουλή τονίζοντας ότι αποτελεί μεγίστη ευθύνη της ΝΔ να αποτρέψει την επαπειλούμενη φορολογική λαίλαπα. Θα αναφερθεί επίσης διεξοδικά στις ανησυχητικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα με έμφαση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό και το Σκοπιανό".

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ σε σχόλιό του αναφέρει ότι "η βάση της παράταξης αλλά και όλοι οι Ελληνες θα παρακολουθούν τη συμπεριφορά των μελών της ΚΟ. Και δεν θα συγχωρήσουν κανέναν. Οχι πια τυπολατρίες, όχι κούφια λόγια για 'ενότητα' και 'ομοψυχία', όχι τα γνωστά πολιτικάντικα "ναι μεν, αλλά..". Ο λαός απαιτεί απ' όλους καθαρές κουβέντες. Και να προκληθούν όσοι από τους άφρονες βουλευτές στηρίζουν τον αρχηγό χωρίς οπαδούς να εκδηλωθούν ευθέως. Για να υπογράψουν ταυτόχρονα και την καταδίκη τους στις επόμενες εκλογές - οψέποτε γίνουν".


    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.00 run on Thursday, 31 October 1996 - 10:11:39