Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: Press Review in Greek, 97-07-04

Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: "Greek Press & Information Office, Ottawa Canada" <grnewsca@sympatico.ca>

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 04/07/1997


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
  • [2] Ελληνοτουρκικές σχέσεις
  • [3] Επίσκεψη Στογιάνοφ
  • [4] Αλβανικό
  • [5] "Καποδίστριας"
  • [6] Σύνοδος ΝΑΤΟ
  • [7] Κυπριακό
  • [8] Ελλάδα-Γερμανία
  • [9] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
  • [10] Προϋπολογισμός-Πορεία εσόδων

  • [1] ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

    Αθήνα, Ελλάδα, 04/07/1997 (ΑΠΕ)

    Τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, ο κοινωνικός διάλογος, ο διάλογος για την Κεντροαριστερά και το Κυπριακό είναι τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού τύπου.

    ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Λεηλασία. Δισεκατομμύρια σε "ιδρύματα" και "μέγαρα" συγγενών και φίλων.

    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Δώρο" στις γυναίκες. Απόφαση-σταθμός της ΕΕ. Αναδρομική αύξηση συντάξεων.

    ΑΘΗΝΑΪΚΗ: Καύσωνας δολοφόνος το Σαββατοκύριακο.

    Η ΑΥΓΗ: Οχι άλλα αυθαίρετα στα νησιά. Απόφαση-κόλαφος του ΣτΕ.

    ΑΥΡΙΑΝΗ: Κράχ στη Σοφοκλέους μετά τη σύγκρουση κυβέρνησης-επιχειρηματιών.

    ΕΘΝΟΣ: Μέχρι 2 θητείες οι Δήμαρχοι.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Με "κάλπικο εισιτήριο" ξεκινά το Μετρό Θεσσαλονίκης. 80 δις χάνει το ελληνικό δημόσιο.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Απειλούν να με σκοτώσουν". Καταγγελία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ελλείψεις στα φάρμακα. Παιχνίδι με τις εισαγωγές και τις νέες τιμές.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: 18 αντι-σόκ απο εργαζόμενους. Απάντηση ΓΣΕΕ στις προτάσεις βιομηχάνων.

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ: Βυθίζεται ο τουρισμός απο τους ερασιτεχνισμούς της κυβέρνησης.

    Η ΕΣΤΙΑ: Προσωπικαί φιλοδοξίαι δημιουργούν σοβαράς εντάσεις και εις την Νέαν Δημοκρατίαν.

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νέες διαχωριστικές γραμμές. Ο κ. Σημίτης επαναχαράσσει αυθαιρέτως τα σύνορα Αριστεράς και Δεξιάς.

    Ο ΛΟΓΟΣ: Κεντροαριστερά το νέο μπλοκ εξουσίας.

    ΤΑ ΝΕΑ: Μια κάρτα ανοίγει όλες τις τράπεζες.

    ΝΙΚΗ: Διάλογος κωφών. Δεν τα βρίσκουν κυβέρνηση και κοινωνικοί εταίροι.

    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Σκάνδαλο ατελείωτο. Σύμβαση ξεπουλήματος των Ναυπηγείων Ελευσίνας στον Ταβουλάρη.

    [2] Ελληνοτουρκικές σχέσεις

    Η ΕΞΟΥΣΙΑ γράφει οτι "το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κράτησε χθες αποστάσεις απο τις προχθεσινές δηλώσεις του Πενταγώνου σύμφωνα με τις οποίες επικροτείτο η δημόσια ανακοίνωση της Αγκυρας για την αποδοχή συγκεκριμένων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης στο Αιγαίο. Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Νίκολας Μπέρνς έδωσε έμφαση στο γεγονός οτι οι διαβουλεύσεις στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αν και δεν απέρριψε τη δημόσια τουρκική ανακοίνωση, επέλεξε να επισημάνει την ανάγκη να δοθεί χρόνος στην Ελλάδα να την εξετάσει και εν συνεχεία να τοποθετηθεί".

    Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ "την... έξοδο απο το 'ψυγείο' της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας-Τουρκίας αναμένει το υπουργείο Εξωτερικών, καθώς προβλέπει ενεργοποίηση της λουξεμβουργιανής προεδρίας επί του θέματος, ενώ περιμένει με ενδιαφέρον και τη στάση της νέας τουρκικής κυβέρνησης. Η Αθήνα θεωρεί την προεδρία του Λουξεμβούργου 'σαφώς θετικότερη' απο την προηγηθείσα ολλανδική, ενώ πηγές του υπουργείου Εξωτερικών έλεγαν οτι η κυβέρνηση Γιλμάζ ενδεχομένως να έχει κάποια 'μεγαλύτερα στοιχεία σοβαρότητας και σαφώς λιγότερα προβλήματα' απο την προηγούμενη".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ όπως και οι άλλες εφημερίδες αναδημοσιεύουν εκτενή αποσπάσματα της συνέντευξης που παραχώρησε στο "Ποντίκι" ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος "άφησε ανοιχτή την πιθανότητα να επεκτείνει η χώρα μας τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, εάν η Τουρκία δεν αλλάξει τακτική. Μιλώντας για όλα ο υπουργός είπε οτι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν είναι θέμα μείωσης της έντασης στο Αιγαίο. Οι δύο χώρες έχουν αρκετές φορές συμφωνήσει σε μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, αλλά η Τουρκία δεν τα έχει εφαρμόσει. Η τουρκική κυβέρνηση επιδιώκει αλλαγή στο σημερινό στάτους στο Αιγαίο και αμφισβητεί τα σύνορα σε στεριά, θάλασσα και αέρα. Η τακτική αυτή της Τουρκίας οδηγεί αναγκαστικά την Ελλάδα στο να εφαρμόσει τα 12 ναυτικά μίλια και συγχρόνως να αμφισβητήσει το στάτους των στενών των Δαρδανελίων".

    Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ προσθέτει οτι "ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα έναντι της Αγκυρας χρησιμοποίησε ο υπουργός Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλος χαρακτηρίζοντας θρασεία την τουρκική αναγγελία μονομερούς μορατόριουμ και καταγγέλλοντας οτι απώτερος στόχος της γείτονος είναι πάντα η αλλαγή του στάτους κβό στο Αιγαίο".

    "Καταγγελία-σοκ που πρέπει να προβληματίσει πολλούς και κυρίως την κυβέρνηση, έκανε χθες το μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης γνωστός στο διεθνές προσκήνιο για τους αγώνες του και την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια των Κούρδων για την απελευθέρωσή τους απο τον τουρκικό ζυγό. Ο κ. Χαραλαμπίδης κατήγγειλε οτι στόχος του τουρκικού κράτους είναι η φυσική εξόντωσή του και εκεί στοχεύουν οι πρόσφατες ανακοινώσεις του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών και τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, που τον φέρον δήθεν εμπνευστή του διπλωματικού δόγματος "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου", γράφει ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

    [3] Επίσκεψη Στογιάνοφ

    Η ΝΙΚΗ γράφει οτι "η προώθηση των ελληνοβουλγαρικών σχέσεων στο πλαίσιο μιας περιφερειακής βαλκανικής συνεργασίας και των διμερών συμφωνιών για τα νερά του Νέστου, του αγωγού Μπρουγκάς-Αλεξανδρούπολης και των τριών διόδων βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών που είχε στην Αθήνα με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ο Βούλγαρος πρόεδρος Πέταρ Στογιάνοφ. Η ελληνική πλευρά δεσμεύτηκε να θέσει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη την επόμενη εβδομάδα το θέμα ένταξης της Βουλγαρίας στο ΝΑΤΟ, κατά την πρώτη διεύρυνση την ανάγκη δηλαδή να αντιμετωπιστεί η Βουλγαρία ως χώρα για την οποία πρέπει να προγραμματιστούν οι ενταξιακές διαδικασίες".

    Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ αναφέρει οτι "σε συμφωνία για την πραγματοποίηση συνάντησης σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων, που θα προωθήσουν την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Πύργου Βουλγαρίας-Αλεξανδρούπολης, κατέληξαν χθες η υπουργός Ανάπτυξης Βάσω Παπανδρέου και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βουλγαρίας κ. Γκ. Μπακάρντιεφ. Στις 18 και 18 Ιουλίου, στη Σόφια, η Κοινή Επιτροπή Ελλήνων και Βούλγαρων Εμπειρογνωμόνων θα καθορίσει τις προδιαγραφές για την κατασκευή του αγωγού πετρελαίου, που θα συνδέει την πόλη Μπουργκάς με την Αλεξανδρούπολη. Θα εκπονηθεί, μάλιστα και ειδική μελέτη".

    Ο ΛΟΓΟΣ προσθέτει οτι "εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να προκηρυχθεί ο διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή της εταιρίας που θα αναλάβει την εκπόνηση της οριστικής μελέτης για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού".

    [4] Αλβανικό

    Η ΕΣΤΙΑ επισημαίνει οτι "η ευφορία που έχει επικρατήσει δια το μέλλον της Αλβανίας, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών και το προδριαγραφόμενον τέλος του καθεστώτος που είχεν επιβάλει ο Σαλί Μπερίσα, είναι εύλογοι, αλλά δεν πρέπει να επηρεάση την ορθήν κρίσιν κατά την εκτίμησιν της εκεί καταστάσεως, ούτε να οδηγήση είς χαλάρωσιν της ετοιμότητος της ελληνικής κυβερνήσεως να αναλάβη τας πρωτοβουλίας που θα απαιτηθούν δια την αντιμετώπισην ενδεχομένων επιπλοκών. Διότι η Αλβανική κρίσις δεν ετελείωσε. Απεναντίας εισέρχεται είς νέαν φάσιν που υποκρύπτει πολύ περισσοτέραν αβεβαιότητα".

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ γράφει οτι "με τον αέρα του νικητή ετοιμάζονται να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες για τον επαναληπτικό γύρο των εκλογών οι οπαδοί του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Αλβανία, τη στιγμή που ο πρόεδρος της χώρας Σαλί Μπερίσα προετοιμάζει το έδαφος για απομάκρυνση, αν όχι απο την πολιτική σκηνή, τουλάχιστον απο την προεδρία".

    [5] "Καποδίστριας"

    Το ΕΘΝΟΣ γράφει οτι "σαρωτικές αλλαγές που διαφοροποιούν ριζικά τη διαδικασία εκλογής δημάρχων και κοινοταρχών επιφέρει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την ανασυγκρότηση της πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ενάμιση χρόνο πριν απο τις δημοτικές εκλογές ο υπουργός Εσωτερικών Αλ. Παπαδόπουλος διαμορφώνει νέο τοπίο για την εκλογή των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θέτοντας νέους όρους για την εκλογή δήμαρχων και κοινοταρχών: επιτρέπει την εκλογή μόνο δύο συνεχείς θητείες, 'προικίζει' την Δημαρχιακή Επιτροπή με εξουσίες μικρής κυβέρνησης και αναβαθμίζει το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου".

    [6] Σύνοδος ΝΑΤΟ

    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφει οτι "ο πρωθυπουργός κ. Κ. Σημίτης θα υποστηρίξει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη την προσεχή εβδομάδα την ένταξη των κρατών της Βαλκανικής στην Ατλαντική Συμμαχία, αν και οι ΗΠΑ έχουν καταστήσει σαφές οτι στην πρώτη φάση της διευρύνσεως θα περιληφθούν μόνον η Πολωνία, η Τσεχία και η Ουγγαρία. Υπέρ της εντάξεως βαλκανικών κρατών στο ΝΑΤΟ είναι η Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σε περίπτωση που η προσπάθεια των Ευρωπαίων δεν τελεσφορήσει, η Ελλάς θα επιμείνει να καταστεί σαφής η 'προοπτική' εντάξεως των χωρών αυτών στο ΝΑΤΟ και σύμφωνα με πληροφορίες, η Διακήρυξη της Μαδρίτης θα περιλαμβάνει διατύπωση περί 'πολιτικής ανοικτών θυρών' για μελλοντική ένταξη στο ΝΤΟ των πρώην κομμουνιστικών χωρών, δίχως να τις κατονομάζει. Πάντως, σε καμιά περίπτωση η Ελλάς δεν θα δεχθεί επιλεκτικό αποκλεισμό βαλκανικής χώρας - της Βουλγαρίας - απο την ένταξή της στη Συμμαχία".

    [7] Κυπριακό

    Ο ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ αναφέρει οτι "ενώ το Κυπριακό απο τουρκικής πλευράς το χειρίζεται μετά τις κυβερνητικές ανακατάξεις στην Τουρκία, ο "πρωθυπουργός της εισβολής" Μπουλέντ Ετσεβίτ ο οποίος κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του αναπληρωτή πρωθυπουργού ο Ραούφ Ντενκτάς φθάνει σήμερα στην Αγκυρα λίγες μέρες πριν απο την έναρξη των απευθείας συνομιλιών στη Ν. Υόρκη. Ο Ρ. Ντενκτάς είναι προσκεκλημένος του Τούρκου προέδρου Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ και θα συμμετάσχει σε "σύνοδο για την εκτίμηση της κατάστασης" πριν απο τις συνομιλίες που θα έχει με τον πρόεδρο Κληρίδη, στο Τράουτμπεκ βόρεια της Νέας Υόρκης απο την 9η έως και την 13η Ιουλίου".

    "Προς τη λύση της συνομοσπονδίας ως προς το Κυπριακό φαίνεται να κατευθύνεται ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπ. Ετσεβίτ, σημειώνει η ΑΥΓΗ. Σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Ετσεβίτ υπογράμμισε οτι "θα πρέπει να υπάρξει μια αυτόνομη δομή" στις σχέσεις Τουρκίας και κατεχομένων τονίζοντας συμπληρωματικά οτι άρα "δεν θα πρέπει να γίνεται λόγο για ενσωμάτωση".

    Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ προειδοποιεί οτι "Ο Ρ. Ντενκτάς με τη συμπαράσταση της Αγκυρας προετοιμάζεται για τον τορπιλισμό των συνομιλιών, αν αυτό κριθεί απαραίτητο απο την τουρκική διπλωματία".

    Η ΑΥΡΙΑΝΗ γράφει οτι "ο βοηθός του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Γκ. Φεϊσσέλ σε συνομιλία που είχε χθες με τον κ. Ραούφ Ντενκτάς διευκρίνισε το πρόγραμμα των συνομιλιών που προβλέπεται να έχουν οι δύο ηγέτες στη Ν. Υόρκη και ανέφερε οτι δεν προβλέπεται να παρουσιαστεί στις δύο πλευρές έγγραφο άλλο πέραν του κειμένου της εναρκτήριας ομιλίας του κ. Ντιέγκο Κορντοβέζ" αναφέρει η τουρκική ανακοίνωση. Στην ίδια ανακοίνωση επαναλαμβάνεται οτι "οι απευθείας συνομιλίες που προβλέπονται στη Ν. Υόρκη αποτελούν κατάλληλη ευκαιρία για την επίτευξη μόνιμης λύσης με την ελεύθερη βούληση των δύο ηγετών της Κύπρου".

    "Το μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον, η έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ αλλά και η ανάγκη για σταθερότητα στην ανατολική Μεσόγειο είναι οι τρείς παράγοντες που δημιουργούν ελπίδες οτι αυτή τη φορά μπορεί και να υπάρξει πρόοδος στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού. Αυτό τονίζει ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης σε συνέντευξή του στην ΕΞΟΥΣΙΑ λίγες μέρες πριν απο την έναρξη των συνομιλιών Κληρίδη-Ντενκτάς στη Ν. Υόρκη. Στη συνέντευξή του ο κ. Κασουλίδης επισημαίνει "ο Ντενκτάς θ αλλάξει την αρνητική του στάση και τακτική μονο αν το θελήσουν οι στρατηγοί της Αγκυρας. Η κυπριακή κυβέρνηση δεν μπορει να αποδεχθεί δύο κράτη στην Κύπρο. Ο ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν έχει σκοπό να παρουσιάσει νέους τρόπους προσέγγισης των προβλημάτων. Ο Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ δεν πρόκειται να εφαρμόσει μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν στη Βοσνία, γιατί πρόκειται για εντελώς διαφορετικό πρόβλημα. Υπάρχουν ελπίδες οτι αυτή τη φορά θα υπάρξει πίεση προς την Τουρκία. Οι S-300 αποτελούν την απάντηση στην προσπάθεια της Τουρκία να καταστήσει όμηρο την Κύπρο. Στην κρίση των Ιμίων οι Κύπριοι έζησαν έναν εφιάλτη".

    [8] Ελλάδα-Γερμανία

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ γράφει οτι "για το εξοπλιστικό μας πρόγραμμα με τα τεθωρακισμένα άρματα μάχης 'Λέοπαρντ' και τον εκσυγχρονισμό των 'Φάντομ' για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ και το συντονισμό Ελλάδας-Γερμανίας για τη Δυτικοευρωπαϊκή Ενωση αλλά και για τα θέματα ασφαλείας στην Ευρώπη συζήτησαν χθες στα Ιωάννινα ο υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος με το Γερμανό ομόλογό του κ Φόλκερ Ρίε ο οποίος πραγματοποιεί 3ήμερη επίσκεψη στη χώρα μας".

    [9] ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    Αθήνα, Ελλάδα, 04/07/1997 (ΑΠΕ)

    Τα βασικά θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου είναι τα εξής: τα έσοδα του προϋπολογισμού, η τάση για συγχωνεύσεις στο χώρο των ασφαλιστικών και η συνέντευξη του προέδρου του ΣΕΒ.

    ΓΕΝΙΚΗ Δημοπρασιών: "Στο 3,4% του ΑΕΠ 'μετατίθεται' το όριο για το ευρώ - Συμφωνία Γερμανίας και Γαλλίας για τα κριτήρια συμμετοχής στην ΟΝΕ".

    ΕΞΠΡΕΣ: "Ανοιχτό μυαλό στο διάλογο - Παρέμβαση του ΣΕΒ στις απόπειρες πόλωσης".

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Κύμα εξαγορών στις ασφαλιστικές - Μόνο 40 εταιρίες θα επιβιώσουν εως το 2000".

    ΚΕΡΔΟΣ: "Και φορολογικό πακέτο προτάσεων από τον Γ. Σπράο - Εισηγείται την είσπραξη κατά προτεραιότητα των προσφάτων οφειλών".

    ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Οι εισπρακτικοί στόχοι υπερκαλύφθηκαν με τον ΟΤΕ - Ικανοποίηση από την πορεία των δημοσίων εσόδων στο εξάμηνο".

    [10] Προϋπολογισμός-Πορεία εσόδων

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ αναφέρει ότι "βελτίωση των δημοσιονομικών μεγεθών κατά το πρώτο εξάμηνο του 1997, προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Ι. Στουρνάρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία είναι σε ταμιακή βάση, τα έσοδα του προϋπολογισμού παρουσιάζουν αύξηση κατά 17,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 1996, ενώ το σύνολο των δαπανών, αυξήθηκε κατά 0,3%".
    Athens News Agency: Press Review in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    typos2html v1.02g run on Friday, 4 July 1997 - 15:10:50 UTC