Read the Maastricht Treaty (Maastricht, 7 February 1992) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Voice of America (VOA): News in Greek, 08-09-25

Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Voice of America <http://www.voanews.com>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Προειδοποιήσεις Μπούς για την οικονομία
  • [02] Κοινό ανακοινωθέν Μακέιν-Ομπάμα για την οικονομία
  • [03] Προειδοποιήσεις Ράις προς Βόρεια Κορέα
  • [04] Συμφωνία για τις περιφερειακές εκλογές στο Ιράκ
  • [05] Ο πρόεδρος Χριστόφιας στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
  • [06] Ευρωπαϊκή κοινή πολιτική μετανάστευσης και ασύλου
  • [07] Αναστολή της προεκλογικής του εκστρατείας προτείνει ο Μακέην
  • [08] Συνάντηση Καλατζάκου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

  • [01] Προειδοποιήσεις Μπούς για την οικονομία

    25-09-2008

    Ο πρόεδρος Μπούς δήλωσε ότι ολόκληρη η οικονομία της χώρας κινδυνεύει και επεσήμανε ότι αν το Κογκρέσο δεν ενεργήσει άμεσα οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν 'μακροσκελή και επίπονη οικονομική ύφεση'.

    Σε βαρυσήμαντο τηλεοπτικό διάγγελμα του από το Λευκό Οίκο αργά τη Τετάρτη το βράδυ ο κ. Μπούς υποστήριξε το πακέτο 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την στήριξη του χρηματοπιστωτικού τομέα.

    Ο Αμερικανός πρόεδρος παραδέχτηκε ότι πολλά μέλη του Κογκρέσου δυσκολεύονται να υποστηρίξουν το πανάκριβο αυτό πακέτο μέτρων, αλλά επεσήμανε ότι ενδεχόμενη απραξία θα προκαλέσει ακόμη σοβαρότερα προβλήματα στο μέλλον και προειδοποίησε για ακόμη μεγαλύτερη πτώση του χρηματιστηρίου και των αξιών ακινήτων, περισσότερες κατασχέσεις ακινήτων και πτωχεύσεις εταιρειών, καθώς και δραματική αύξηση των ποσοστών ανεργίας.

    Επίσης ο κ. Μπούς σημείωσε ότι προσκάλεσε τους δύο προεδρικούς υποψηφίους Μπαράκ Ομπάμα και Τζον Μακέιν σε ειδική συνεδρίαση με την ηγεσία του Κογκρέσου σήμερα, εδώ στην Ουάσιγκτον, για να εξετάσουν το θέμα της οικονομικής κρίσης.

    [02] Κοινό ανακοινωθέν Μακέιν-Ομπάμα για την οικονομία

    25-09-2008

    Μπαράκ Ομπάμα

    Σε κοινό τους ανακοινωθέν οι προεδρικοί υποψήφιοι, Τζον Μακέιν και Μπαράκ Ομπάμα, παροτρύνουν το Κογκρέσο να ενεργήσει αναφορικά με το πακέτο στήριξης της οικονομίας της χώρας. Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει το πακέτο 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων της κυβέρνησης Μπούς προβληματικό, αλλά επισημαίνει ότι η χώρα δεν μπορεί να ρισκάρει οικονομική καταστροφή. Επίσης η ανακοίνωση τονίζει πως Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί θα πρέπει να ξεχάσουν μικροπολιτικές προσεγγίσεις και να συνεργαστούν για το καλό του Αμερικανικού λαού.

    Τζον Μακέιν

    Νωρίτερα τη Τετάρτη, ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Τζον Μακέιν, ανακοίνωσε ότι διακόπτει την προεκλογική του εκστρατεία για να επικεντρωθεί στην χρηματοπιστωτική κρίση, αλλά ο αντίπαλος του υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος, Μπαράκ Ομπάμα, απέρριψε πρόταση για αναβολή της τηλεμαχίας της Παρασκευής.

    Ο κ. Ομπάμα επεσήμανε ότι είναι ποιο σημαντικό τώρα απ' οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, οι υποψήφιοι να παρουσιάσουν τις θέσεις τους στον Αμερικανικό λαό για την κατεύθυνση που σκοπεύουν να δώσουν στην χώρα και την οικονομία.

    [03] Προειδοποιήσεις Ράις προς Βόρεια Κορέα

    25-09-2008

    Οι ΗΠΑ προειδοποίησαν τη Βόρεια Κορέα να μην θέσει και πάλι σε λειτουργία το κύριο πυρηνικό της εργοστάσιο γιατί κάτι τέτοιο θα διεύρυνε την διεθνή απομόνωση της χώρας. Η Αμερικανίδα Υπουργός Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις, παρότρυνε την Πιονγιάνγκ να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις και να συνεργαστεί για συμφωνία επιβεβαίωσης της απενεργοποίησης του πυρηνικού της προγράμματος.

    Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Γκόρντον Τζόντρω, χαρακτήρισε την ενέργεια της Βόρειας Κορέας απογοητευτική, επισημαίνοντας ότι έρχεται σε αντίθεση με τα συμπεφωνημένη στις εξαεθνείς συνομιλίες με την διεθνή κοινότητα.

    Τη Τετάρτη, η Βόρεια Κορέα απαγόρευσε στους επιθεωρητές της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας απ' το επισκεφτούν το πυρηνικό εργοστάσιο Γιονμπιόν και ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει πυρηνικό υλικό στις εν λόγω εγκαταστάσεις μέσα σε μια εβδομάδα.

    [04] Συμφωνία για τις περιφερειακές εκλογές στο Ιράκ

    25-09-2008

    Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων αντιπαραθέσεων, το Ιρακινό κοινοβούλιο ενέκρινε το νομοσχέδιο για τις περιφερειακές εκλογές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Το νομοσχέδιο προβλέπει την πραγματοποίηση των εκλογών στις 31 Ιανουαρίου, δηλαδή μήνες αργότερα απ' ότι είχαν αρχικά προγραμματιστεί.

    Ο πρόεδρος Μπούς και ο γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μούν, εξέφρασαν ικανοποίηση για την απόφαση λέγοντας ότι θα συντελέσει στην πολιτική συμφιλίωση στο Ιράκ. Το μέτρο υιοθετήθηκε μετά από συμφωνία των Ιρακινών βουλευτών να αναβάλουν τις εκλογές στην περιοχή του Κιρκούκ και τις τρεις αυτόνομες Κουρδικές επαρχίες του βορείου Ιράκ.

    Το Ιρακινό κοινοβούλιο αποδέχτηκε πρόταση των ΗΕ που προβλέπει εξέταση της κατάστασης στο Κιρκούκ από πολυεθνική επιτροπή η οποία θα προετοιμάσει το έδαφος για τοπικές εκλογές μέχρι το Μάρτιο.

    [05] Ο πρόεδρος Χριστόφιας στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

    Γιώργος Μπίστης

    Ηνωμένα Έθνη, Νέα Υόρκη

    25-09-2008

    Δείτε το ρεπορτάζ για την ομιλία Χριστόφια στα Η.Ε. - Download (WM)

    Δείτε το ρεπορτάζ για την ομιλία Χριστόφια στα Η.Ε.

    - Watch (WM)

    Δημήτρης Χριστόφιας

    O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, μιλώντας από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είπε πως σαν ηγέτης που προέρχεται από οικογένεια εκριζωμένων είναι αποφασισμένος να εργαστεί για να 'ξεπεραστούν' τα αδιέξοδα του παρελθόντος και να βρεθεί μία δίκαιη λύση στο Κυπριακό.

    Ο Πρόεδρος Χριστόφιας ανέπτυξε το όραμά του για το μέλλον της Κύπρου με τούτα τα λόγια: 'Πιστεύουμε ότι η λύση θα πρέπει να ωφελεί όλους και θα ωφελεί όλους. Θα επιτρέπει στους Κύπριους, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους, να ζουν μαζί και να εργάζονται μαζί σε μια ανεξάρτητη ευημερούσα χώρα μέσα στην οικογένεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς την παρουσία ξένων στρατευμάτων και παράνομων εποίκων, μέσα σε συνθήκες ασφάλειας και σεβασμού της ταυτότητας και των δικαιωμάτων τους'.

    Η έδρα των Η.Ε. στη Νέα Υόρκη

    Μετά την ομιλία του Προέδρου Χριστόφια είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κύπρου, Στέφανο Στεφάνου.

    Γ. Μπίστης: Κύριε Στεφάνου ποια είναι τα κύρια μηνύματα που έστειλε ο Πρόεδρος Χριστόφιας με την ομιλία του εδώ στη Γενική Συνέλευση των Η.Ε.;

    Σ. Στεφάνου: Το πρώτο μήνυμα που ήθελε να στείλει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ότι η Κύπρος παρότι ζει τις τραγωδίες ακόμα του Κυπριακού, παρότι είναι μία μικρή χώρα και ένας μικρός λαός ενδιαφέρεται, ασχολείται, και βάζει το δικό της μικρό οβολό στις προσπάθειες της ανθρωπότητας και ασφαλώς του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για την επίλυση των πολλών δύσκολων και περίπλοκων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, είτε τα προβλήματα αυτά έχουν να κάνουν με πολιτικά ζητήματα, με εστίες συγκρούσεων διεθνείς, τοπικές, περιφερειακές, είτε έχουν να κάνουν με τα περιβαλλοντολογικά προβλήματα τα οποία απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας.

    Από την άλλη βεβαίως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε μέσα από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. τη διεθνή κοινότητα για το Κυπριακό πρόβλημα, για το πρόβλημα αυτό που ταλανίζει ολόκληρο τον Κυπριακό λαό, Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους από το 1974, ένεκα των πληγών από την εισβολή και την κατοχή της Τουρκίας, πηγές που είναι ανοικτές.

    Στέφανος Στεφάνου

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατάθεσε ξανά την θέλησή του, τη βούλησή του να συνεχίσει να εργάζεται πολύ σκληρά για να εξευρεθεί επιτέλους μία δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση στο Κυπριακό, μια λύση που να στηρίζεται σε αρχές και ταυτόχρονα να τερματίζει την κατοχή και τον εποικισμό, να επανενώνει την Κύπρο, να αποκαθιστά τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις βασικές ελευθερίες ολόκληρου του λαού, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, έτσι ώστε η Κύπρος να μετεξελιχθεί από ενιαίο κράτος σε διζωνικό, δικοινοτικό ομοσπονδιακό κράτος στο οποίο Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, οι δύο κοινότητες να είναι συνδιαχειριστές σε μία πατρίδα κοινή που να έχει μόνιμη ειρήνη, μόνιμη ασφάλεια κα ασφαλώς να δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να μπορέσει ο λαός μας να συνεχίσει να ευημερεί.

    Γ. Μπίστης: Κύριε Στεφάνου, ο Πρόεδρος Χριστόφιας κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα και με άλλους παράγοντες. Πως βλέπετε να διαγράφεται η πορεία του Κυπριακού μετά από τις διαβουλεύσεις αυτές στην Αμερικανική μεγαλούπολη;

    Σ. Στεφάνου: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως πάντοτε, θέλει να αξιοποιεί κάθε επίσκεψη που κάνει στο εξωτερικό για να έχει επαφές, να ενημερώνει για το Κυπριακό πρόβλημα, για τις θέσεις της Ελληνοκυπριακής πλευράς και ταυτόχρονα να ζητά τη στήριξη και την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας για να μπορέσουν οι Κύπριοι να φτάσουν σε μία λύση στο Κυπριακό και ασφαλώς σ' αυτή τη λύση να συναινέσει και η Τουρκία στα χέρια της οποίας βρίσκεται το κλειδί της λύσης.

    Ο Γ. Μπίστης με τον Σ. Στεφάνου στα Η.Ε.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε. κ. Μπαν Κι Μουν, με τον οποίο έκαναν μία ανασκόπηση της πορείας των διαπραγματεύσεων που έχουν αρχίσει στις 3 Σεπτεμβρίου. Ταυτόχρονα ζήτησε από τον κ. Μπαν Κι Μουν όπως ο διεθνής οργανισμός να στραφεί προς τη Τουρκία και να της ζητήσει να συνεργαστεί για μία λύση που θα είναι προς το καλώς νοούμενο συμφέρον του Κυπριακού λαού. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε επίσης συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας κ. Λαβρόφ. Είχε επίσης μια σειρά συναντήσεων με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων και παράθεσε επίσης γεύμα στα 5 μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφάλειας. Για μας στην Κύπρο είναι πολύ σημαντικό το να υπάρχουν σχέσεις με τα 5 μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφάλειας γιατί το Κυπριακό είναι στα πλαίσια του Ο.Η.Ε. που θα λυθεί, στη βάση των ψηφισμάτων και των αποφάσεων του διεθνούς οργασμού. Ασφαλώς εμείς επιδιώκουμε το Συμβούλιο Ασφάλειας να ενεργεί συλλογικά στο Κυπριακό, έτσι ώστε να διασφαλίζεται πως μέσα από τις ισορροπίες που δημιουργούνται θα υπάρχει και μία σωστή, ισορροπημένη παρέμβαση και βοήθεια του Διεθνούς Οργανισμού στο Κυπριακό.

    Γ. Μπίστης: Εκτός από τον κύριο Στέφανου τον Πρόεδρο Χριστόφια συνοδεύουν στη Νέα Υόρκη ο Υπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Κυπριανού και ο Προεδρικός Επίτροπος, Γιώργος Ιακώβου.

    [06] Ευρωπαϊκή κοινή πολιτική μετανάστευσης και ασύλου

    Μαίρη Παραπονιάρη

    Λουξεμβούργο

    25-09-2008

    Μια ιδιαίτερα σημαντική πολιτική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σήμερα στις Βρυξέλλες από το Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία και θα οδηγήσει στο να αποκτήσουν τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης 'Κοινή Πολιτική Μετανάστευσης και Ασύλου'.

    Η Γαλλική Προεδρεία θα παρουσιάσει το πρωί για μια τελευταία συζήτηση το κείμενο της Συμφωνίας, προσβλέποντας σε μια πολιτική ομόφωνη συμφωνία, προκειμένου αυτό να παρουσιασθεί και να υιοθετηθεί από τους Ευρωπαίους ηγέτες των 27 στην Σύνοδο Κορυφής που θα γίνει στις 15 και 16 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

    Για την Ελλάδα, που είναι από τις χώρες που υφίσταται συνεχώς τις συνέπειες της παράνομης μετανάστευσης, η απόφαση αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική και αυτό τόνισε στην Αθήνα και ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος που θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο.

    Εξίσου ενδιαφέρον για την Ελλάδα είναι και το άλλο θέμα που θα συζητήσουν οι Υπουργοί και αφορά στο πρόβλημα της άδειας παραμονής όσων προέρχονται από τρίτες χώρες αλλά είναι παντρεμένοι με πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτέλεσμα κυρίως της παράνομης μετανάστευσης.

    Χθες εξ άλλου, σε δημοσιοποίηση έκθεσης από την αρμόδια επίτροπο, Ντανούτα Χούμπνερ, σχετικά με την μελέτη που έγινε για την ποιότητα ζωής στην Ευρώπη, ένα είδος ακτινογραφίας των αστικών κέντρων που επιχειρήθηκε κατά την τελευταία 10αετία σε 321 πόλεις της Ευρώπης και βασίστηκε σε 420.000 στατιστικά στοιχεία, έδειξε μεταξύ άλλων οτι ενώ παρατηρούνται φαινόμενα μείωσης του πληθυσμού, στην Καλαμάτα και σε δυο τρεις ακόμη μεσογειακές πόλεις ο πληθυσμός αυξήθηκε, γεγονός που αποδίδεται στην αύξηση της μετανάστευσης αλλά απο πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενώσης.

    Το φαινόμενο της 'γκετοποίησης' επίσης που παρατηρήθηκε σε ορισμένες συνοικίες μεγάλων πόλεων όπως το Αμβούργο και η Αθήνα δείχνει την ανισότητα που υπάρχει μεταξύ των συνοικιών της ίδιας πόλης που παρουσιάζουν και σημαντικά ποσοστά ανεργίας και εγκληματικότητας.

    Η ακτινογραφία αυτή των αστικών κέντρων που καλύπτει εννέα τομείς, όπως η οικονομία, το περιβάλλον, η κατάρτιση, η εκπαίδευση, η κινητικότητα, οι μεταφορές, οι δραστηριότητες αναψυχής και η δραστηριοποίηση των πολιτών π.χ στις εκλογές, θα συνεχιστεί και μια νέα μελέτη θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο του 2009.

    [07] Αναστολή της προεκλογικής του εκστρατείας προτείνει ο Μακέην

    25-09-2008

    Τζον Μακέην

    Ο Ρεπουμπλικάνος Προεδρικός υποψήφιος, Τζον Μακέην, εμμένει στη θέση του να αναστείλει την προεκλογική του εκστρατεία για να ασχοληθεί με την οικονομική κρίση που πλήττει τις ΗΠΑ και ζητά την αναβολή της πρώτης τηλεμαχίας με τον δημοκρατικό αντίπαλό του Μπαράκ Ομπάμα.

    Ο κ. Μακέην δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία όταν το μέλλον της Αμερικανικής οικονομίας κινδυνεύει και όταν δεν υπάρχει λύση για την κρίση αυτή. Ο κ. Μακέην έκανε τις δηλώσεις αυτές το πρωί της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη, και μετά μετέβη στη Ουάσιγκτον για να ασχοληθεί με την αντιμετώπιση της κρίσης.

    Μπαράκ Ομπάμα

    Όμως ο δημοκρατικός του αντίπαλος Μπαράκ Ομπάμα επανέλαβε ότι είναι σημαντικό οι δύο υποψήφιοι να συμμετάσχουν στην τηλεοπτική αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στο Πανεπιστήμιο του Μισισιπή.

    Ο κ. Ομπάμα τόνισε ότι υπολείπονται 40 μέρες για τις εκλογές και η Αμερική αντιμετωπίζει οικονομική κρίση, διενεργεί 2 πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και ο Αμερικανικός λαός χρειάζεται να ακούσει από τους δύο προεδρικούς υποψήφιους πως σκοπεύουν να κυβερνήσουν τη χώρα.

    [08] Συνάντηση Καλατζάκου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

    Αθηνά Κρικέλη

    Νέα Υόρκη

    25-09-2008

    [Σοφία Καλαντζάκου

    Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ Δημήτριο στην Νέα Υόρκη συναντήθηκε την Τετάρτη η υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σοφία Καλαντζάκου. Η υφυπουργός εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση στο συνέδριο του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης με θέμα 'Από την σκλαβιά στην ελευθερία. Μεσσήνη και οι πόλεις της Μεσσηνίας'.

    Η κα Καλαντζάκου εξέφρασε την χαρά της για την συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο και αναφέρθηκε στο διεθνές αυτό συνέδριο στο οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά αναδεικνύεται η ιστορική συμβολή της αρχαίας Μεσσήνης όχι μόνο στον ελληνικό αλλά και στον παγκόσμιο πολιτισμό.

    'Πρέπει να ομολογήσω', είπε χαρακτηριστικά, 'ότι ο Σεβασμιότατος μας έδωσε ιδέες για το πώς θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους επισκέπτες και να βοηθήσουμε να αναδειχθεί αυτός ο νομός σε ένα πιο διεθνές ακροατήριο, μέσω επαφών με άλλα πανεπιστήμια, αλλά και της καταπληκτικής κατασκήνωσης που έχει η εκκλησία, το 'Ionian Village', στην κοντινή Ηλεία'.

    Ο Αρχιεπίσκοπος, αναφερόμενος στην συνάντηση αλλά και την συμμετοχή της Ελλάδος στο συνέδριο, είπε 'Χάρηκα γιατί είδα αυτό το πάθος για μια ανάπτυξη, η οποία αποβλέπει τελικά στην ανάδειξη της ιστορίας, της αρχαιολογίας και της σύγχρονης πραγματικότητας του τόπου. Είναι σημαντικό αυτό γιατί η Μεσσηνία και οι Μεσσήνιοι μπορούν να προσφέρουν πολύ ουσιαστικά πράγματα στον επισκέπτη. Εδώ υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πεδίο προσφοράς, η οποία είναι πολύ πέραν της Μεσσηνίας, της Πελοποννήσου, της Ελλάδας ή της Ευρώπης. Αυτά είναι δεδομένα τα οποία δίνουν δυνατότητες για μια πολύ μεγάλη ανάπτυξη'.


    Voice of America: News in Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    voa2html v3.00 run on Friday, 26 September 2008 - 1:18:25 UTC