Read the European Union Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cyprus News Agency: News in Greek, 04-10-24

Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Cyprus News Agency at <http://www.cyna.org.cy>


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] (Κ) Νέος Πατριάρχης Αλεξανδρείας - Ενθρόνιση
  • [02] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου
  • [03] (Κ) Εκπομπή για Ομογένεια
  • [04] (Κ) Υπουργός Συγκοινωνιών - Ιταλία - Αναχώρηση

  • [01] (Κ) Νέος Πατριάρχης Αλεξανδρείας - Ενθρόνιση

    Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρος ενθρονίζεται σήμερα στον μεγαλοπρεπή ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

    [02] (Κ) Επισκόπηση Κυπριακού Τύπου

    Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή στο νησί στα μέσα Νοεμβρίου, πληροφορίες για το ύψος των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο που είχαν πολιτικά πρόσωπα, οι διεργασίες για σχηματισμό νέας ''κυβέρνησης'' στα κατεχόμενα, είναι ορισμένα από τα κύρια θέματα του κυριακάτικου Τύπου.

    Η ''Αλήθεια'' υπό τον τίτλο ''ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ έρχεται στην Κύπρο ο Καραμανλής'' γράφει πως η περιγραφή της ξαφνικής επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή στην Κύπρο, ως πυροσβεστικής, ίσως να μην αποδίδει τον πανικό που έχει καταλάβει την Αθήνα μπροστά στο ενδεχόμενο ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος να προβάλει βέτο στην Τουρκία. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι η παραδοχή από τον Πρόεδρο του ΚΟΤ Φώτη Φωτίου, των προβλημάτων που υπάρχουν στον τουρισμό, φανερώνει χωρίς αμφιβολία τις αδυναμίες όσων έχουν υπό την εποπτεία τους την πορεία του τουρισμού είτε από πλευράς προώθησης του είτε από πλευράς εξυπηρέτησης.

    ''Η Μάχη'' υπό τον τίτλο '' Σφάζονται για το φαγοπότι στο ΧΑΚ'' γράφει ότι υπουργοί, βουλευτές και άλλοι πολιτικοί αξιωματούχοι συνεχίζουν την ψιθυρολογία και τις αλληλοκατηγορίες αναφορικά με την κατάσταση που επικρατούσε την εποχή των ''παχουλών αγελάδων'' στο Χρηματιστήριο, την εποχή 1999-2000. Αλλού η εφημερίδα αναφέρεται στην σημερινή ενθρόνιση του νέου Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρου που διαδέχεται τον μακαριστό Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο, ο οποίος έχασε την ζωή του μαζί με άλλους 16 ανθρώπους κατά την συντριβή του Σινούκ στις 11 περασμένου Σεπτεμβρίου στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ορους.

    Ο ''Πολίτης'' υπό τον τίτλο ''Ποιοι παίρνουν τα γήπεδα γκολφ'' γράφει πως η πρόταση του Υπουργού Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Λιλλήκα, ο οποίος "εδώ και ένα περίπου χρόνο προετοιμάζει το έδαφος μέσω της εξαγγελίας για την επαναδιατύπωση της στρατηγικής της κυβέρνησης για την τουριστική ανάπτυξη", αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες στο Υπουργικό Συμβούλιο. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι το βελούδινο διαζύγιο Ταλάτ-Σερντάρ Ντενκτάς στα κατεχόμενα δεν προκαλεί εκπλήξεις κι ότι δεν είναι ουδόλως τυχαία οι Τ/Κ λαμβάνουν επίσης σαφή μηνύματα από τον διεθνή παράγοντα πως η δέσμευση για οικονομική στήριξη θα εφαρμοστεί μόνο αν παραμείνουν στην εξουσία οι δυνάμεις που στήριξαν το ναι.

    ''Η Σημερινή'' υπό τον τίτλο ''ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ εκβιασμών των Ε/Κ για το σχέδιο Ανάν'' γράφει ότι έξι ακριβώς μήνες μετά το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου και την βροντερή απόρριψη του εκτρώματος Ανάν, δια του συντριπτικού 76% του κυπριακού Ελληνισμού, μεθοδεύτηκε και επιχειρείται δεύτερος γύρος εκβιασμών και πιέσεων για επιβολή του σχεδίου. Αλλού η εφημερίδα αναφέρεται σε νέα στοιχεία για την δράση των χρηματιστών στο σκάνδαλο του ΧΑΚ, οι οποίοι αποκόμισαν τεράστια κέρδη με τηλεφωνικές εντολές χωρίς να ελέγχουν τις ιδιοκτησίες χρημάτων ή τίτλων.

    ''Ο Φιλελεύθερος'' υπό τον τίτλο ''Ετοιμάζεται κατηγορητήριο'' γράφει πως μορφή πολιτικού τυφώνα παίρνουν οι συνεχείς αποκαλύψεις και αλληλοκατηγορίες για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου ενώ στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί μια πρώτη κωδικοποίηση του κατηγορητηρίου και όσων έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο την κρίσιμη περίοδο 1999-2001. Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι σε σαράντα χιλιάδες υπολογίζονται οι λεγόμενοι εποχιακοί εργάτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν φεύγουν ποτέ από τα κατεχόμενα ενισχύοντας σημαντικά τον αριθμό των εποίκων.

    Η ''Χαραυγή'' υπό τον τίτλο ''ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ'' γράφει πως τις μισές αλήθειες φαίνεται να είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης σχετικά με το φερόμενο ως λάθος στην εγγραφή του επωνύμου του σε επενδυτική εταιρεία κι ότι εκτός από την ''Εθνοεπενδυτική'', το ίδιο λάθος έγινε και με την εταιρεία ''Euroinvestment & Finance". Αλλού η εφημερίδα γράφει ότι αυθαιρεσίες στα όρια της ασυδοσίας καθώς και προνομιακή μεταχείριση ημετέρων διαπιστώνονται στην έκθεση της Γενικού Ελεγκτή για τον Δήμο Αραδίππου.

    [03] (Κ) Εκπομπή για Ομογένεια

    Νέος Πατριάρχης Αλεξανδρείας - Ενθρόνιση ------------------------------------------ Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρος ενθρονίζεται σήμερα στον μεγαλοπρεπή ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

    Στην τελετή που αρχίζει στις 12 παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η Υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου και την Κυπριακή Δημοκρατία ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Πεύκιος Γεωργιάδης.

    Την τελετή αναμένεται να παρακολουθήσουν πλήθος πιστών από την Ελλάδα και κυρίως την Κρήτη, από την οποία θα ξεκινήσουν πλοία και ειδικά ναυλωμένες πτήσεις για την Αλεξάνδρεια.

    Ο νέος Πατριάρχης διαδέχεται τον μακαριστό Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Πέτρο, ο οποίος έχασε τη ζωή του μαζί με άλλους 16 κληρικούς και λαϊκούς κατά τη συντριβή ελικοπτέρου Τύπου Σινούκ στις 11 Σεπτεμβρίου 2004 στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ορους.

    Σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ, ο νέος Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής ευχαριστεί την Ελληνική Πολιτεία για την στήριξη που του προσέφερε μέχρι και την παμψηφεί εκλογή του στις 9 Οκτωβρίου, καθώς επίσης και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Χριστόδουλο.

    Επιπλέον, προαναγγέλλει αλλαγές στην Ιεραρχία του Πατριαρχείου με την Σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη για την κάλυψη των τεσσάρων Μητροπόλεων που χηρεύουν από την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος του Σινούκ και σημειώνει ότι θα γίνουν μεταθέσεις Αρχιερέων.

    Επιπρόσθετα εκφράζει το όραμά του για τη δημιουργία μίας Ιερατικής Σχολής για τις ανάγκες της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αφρική, αποδίδει φόρο τιμής στους προκατόχους του Πατριάρχες και κυρίως τον Πέτρο Ζ', ενώ δηλώνει ότι θα είναι ''ο Πατριάρχης της αγάπης'', ''με μία Πατριαρχία ταπεινή, όπως ταπεινή υπήρξε και η ζωή του''.

    ''Από την πρώτη στιγμή, που αισθάνθηκα την ανάγκη να κατέλθω ως υποψήφιος, πάντα κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα είναι ένας σταυρός, ένα ακάνθινο στεφάνι. Αυτό το συνειδητοποίησα, την στιγμή που είπαν το όνομά μου, ως ο νέος Πατριάρχης Θεόδωρος Β'. Φθάνεις ανθρωπίνως στην κορυφή της ιεραρχίας, όπως λένε στην εκκλησιαστική ιστορία. Ομως, αμέσως αισθάνεσαι ένα βάρος έναντι του έργου που αρχίζεις, μία ευθύνη έναντι των ανθρώπων που σε τίμησαν, όλοι ανεξαιρέτως, διά της τιμίας ψήφου των'', αναφέρει ακόμη στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ.

    Ο 115ος Πατριάρχης του Παλαίφατου Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρος εξελέγη στις 9 Οκτωβρίου παμψηφεί.

    ΗΠΑ - Ιριλάι - Κατεχόμενα - Απευθείας πτήσεις ---------------------------------------------- Πρακτικές λεπτομέρειες πιθανής απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με την κατεχόμενη Κύπρο διερευνούν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Ανταμ Ιριλάι.

    Κατά την διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου, ο Αμερικανός αξιωματούχος είπε πως η πολιτική των ΗΠΑ, ''προσβλέπει στην εξεύρεση τρόπων υποστήριξης των συστάσεων του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την διευκόλυνση της επίλυσης του Κυπριακού με τον τερματισμό της απομόνωσης της τουρκοκυπριακής κοινότητας''.

    ''Στο πλαίσιο αυτό'', πρόσθεσε, ''εξετάζουμε τα εμπόδια που δυσχεραίνουν την αεροπορική σύνδεση της βόρειας Κύπρου με άλλα αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένων και αυτών των ΗΠΑ''.

    Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Ιριλάι σημείωσε ότι οι δυο αξιωματούχοι της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών επισκέφθηκαν το αεροδρόμιο του Τύμπου στις 20 και 21 Οκτωβρίου, για να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες γύρω από την ασφάλεια αεροδρομίων και πτήσεων από και προς την βόρεια Κύπρο.

    Πρόσθεσε ότι ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπλοϊας (ICAO) δεν ενεπλάκη σε αυτή την επίσκεψη, δηλώνοντας ότι προς το παρόν η Ουάσιγκτον ''δεν έχει αποφασίσει εάν θα εγκαινιάσει αεροπορική σύνδεση μεταξύ των ΗΠΑ και της βόρειας Κύπρου''.

    Σε ερώτηση ποιόν θεωρούν οι ΗΠΑ υπεύθυνο για την απομόνωση των Τουρκοκυπρίων, ο κ. Ιριλάι ανέφερε ότι ''η επικρατούσα κατάσταση και το ισχύον καθεστώς διαίρεσης της νήσου είναι ένας παράγοντας απομόνωσης των Τουρκοκυπρίων''.

    ΗΕ - Μόνιμος Αντιπρόσωπος - ΜΟΕ - Ομιλία ------------------------------------------- Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στα Ηνωμένα Εθνη Ανδρέας Μαυρογιάννης, σε ομιλία του προχθές στην Πρώτη Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών για το εγγεγραμμένο στην ημερήσια διάταξη θέμα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έλαβε στο πλαίσιο αυτό η κυπριακή κυβέρνηση τον περασμένο χρόνο.

    Ο κ. Μαυρογιάννης είπε ότι η κυπριακή κυβέρνηση θα συνεχίσει να εξετάζει τις δυνατότητες που υπάρχουν για την εφαρμογή περαιτέρω μέτρων προς αυτή τη κατεύθυνση και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Κύπρος θα μπορέσει να καταστεί παράδειγμα και να αποδείξει την αξία των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, η οποία ξεπερνά τα πρακτικά μέτρα αφοπλισμού και παρέχει δυνατότητες διαφοροποίησης των παραμέτρων μιας διένεξης.

    Οπως ανέφερε κίνητρο της κυπριακής κυβέρνησης για την λήψη μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης δεν είναι μόνο οι συμβατικές υποχρεώσεις της έναντι της Σύμβασης της Οτάβα αλλά κυρίως γιατί πιστεύει σε αυτά ως θέμα αρχής και αποτελεί προτεραιότητα της, η περαιτέρω προώθηση τους παρά την συνεχιζόμενη κατοχή μεγάλου μέρους του Κυπριακού εδάφους.

    Ο κ. Μαυρογιάννης σημείωσε επίσης ότι μετά την επικύρωση από την Κυπριακή Δημοκρατία της Σύμβασης της Οτάβα, η κυβέρνηση προχώρησε με την καταστροφή των αποθηκευμένων ναρκών κατά προσωπικού σημειώνοντας ότι μόνο το Δεκέμβριο του 2003 καταστράφηκαν 4000 νάρκες.

    Η κυπριακή κυβέρνηση, συνέχισε, στοχεύοντας στην μείωση της έντασης και στην ελαχιστοποίηση μιας δυνατής ανάφλεξης λόγω της κατάστασης επί του εδάφους, προχώρησε με την επέκταση της αποναρκοθέτησης την οποία μονομερώς ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο.

    Αναφέρθηκε ακόμη στην πρόταση της κυπριακής κυβέρνησης προς την Ειρηνευτική Δύναμη(ΟΥΝΦΙΚΥΠ) στην Κύπρο για εκκαθάριση όλων των ναρκοπεδίων στην νεκρή ζώνη, που ανήκουν στην Εθνική Φρουρά και στις τουρκικές δυνάμεις και πρόσθεσε ότι ενώ ακόμα αναμένεται θετική ανταπόκριση από την τουρκική πλευρά, η Κυπριακή Κυβέρνηση εξήγγειλε ότι θα προχωρήσει μονομερώς σε συνεργασία με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ με την εκκαθάριση των ναρκοπεδίων της Εθνικής Φρουράς.

    Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος ενημέρωσε επίσης τα μέλη της Επιτροπής για τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει από μέρους της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και την κάθοδο κλιμακίου της ειδικής υπηρεσίας του ΟΗΕ, UNMAS για παροχή τεχνικής βοήθειας στην διεκπεραίωση του έργου αυτού.

    Το έργο της αποναρκοθέτησης της νεκρής ζώνης που αναμένεται να αρχίσει μέσα στους επόμενους μήνες, θα χρηματοδοτηθεί κυρίως από την ΕΕ η οποία ήδη έχει παραχωρήσει το ποσό των 2.5 εκ. ευρώ για το αρχικό ξεκίνημα του έργου.

    Ελληνας ΥΦΕΞ - Τουρκικές Παραβιάσεις ----------------------------------- Οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο προέρχονται από συγκεκριμένα κέντρα της τουρκικής πολιτικής, δήλωσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης σε προχθεσινή συνέντευξη του στο κρατικό ραδιόφωνο.

    Κληθείς να σχολιάσει τις συνεχιζόμενες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο επεσήμανε πως η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να λαμβάνει μέτρα για να κατοχυρώνει στην πράξη τα εθνικά κυριαρχικά της δικαιώματα.

    Ανέφερε ότι ''εμείς θέλουμε να ενισχύσουμε μετριοπαθείς δυνάμεις, που πραγματικά βλέπουν βελτίωση των διμερών σχέσεων και ουσιαστική προσπάθεια της Τουρκίας προς την ευρωπαϊκή κατεύθυνση'', προσθέτοντας ότι ''από την άλλη πλευρά είμαστε υποχρεωμένοι να λαμβάνουμε τα μέτρα μας, για να κατοχυρώνουμε στην πράξη τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα''.

    Ο Ελληνας Υφυπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ακόμη ότι ''μέσα στην Τουρκία γίνεται μια μάχη ανάμεσα σε δύο κέντρα εξουσίας, στην πολιτική ηγεσία και τη στρατιωτική'', συμπληρώνοντας ότι ''σε κάποιο βαθμό βέβαια με την ανοχή της μιας πλευράς προς την άλλη, σε κάποιο βαθμό με τον ανταγωνισμό της μιας πλευράς προς την άλλη''.

    ''Εμείς ως Ελλάδα οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, ως ενιαία πολιτική και οφείλουμε πάντα να λαμβάνουμε τα μέτρα μας, ώστε κάθε άνοιγμα που κάνουμε να είναι ένα σταθερό και σωστά μελετημένο βήμα προς τα μπρος, χωρίς πιθανότητες οπισθοδρόμησης'', κατέληξε ο κ. Στυλιανίδης.

    Ελληνας ΥΦΕΞ - Καραμανλής - Κύπρος - Επίσκεψη ---------------------------------------------- Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης δήλωσε ότι ο συμβολισμός της επίσκεψης του Ελληνα Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην Κύπρο είναι πως η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό της Κύπρου.

    Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Ελληνα Πρωθυπουργού, ο κ. Στυλιανίδης είπε πως η επίσκεψη επιβεβαιώνει τα λεχθέντα από ελλαδικής πλευράς ότι ''η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα συμπαρίστανται''.

    ''Περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, στην οποία νομίζω ότι η Ελλάδα απέδειξε εμπράκτως ότι όχι μόνο δεν εγκαταλείπει, αλλά συμπαρίσταται απόλυτα στην Κύπρο στην προσπάθειά της για επίλυση του Κυπριακού και για επανένωση της νήσου'', ανέφερε.

    Πρόσθεσε πως ''ο κ. Καραμανλής ουσιαστικά αυτό θέλει να δείξει και να στείλει ως μήνυμα είναι ότι είμαστε εδώ, είμαστε δίπλα, είμαστε όλοι μαζί στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ότι θέλουμε την επανένωση, ότι θέλουμε τη λύση''.

    Καταλήγοντας ανέφερε ότι ''τη λύση αυτή την αναζητούμε μέσα από κάποιες βελτιώσεις στη βάση του σχεδίου Ανάν, το οποίο ούτως ή άλλως αποτελεί μια δουλειά σε βάθος, προκειμένου να βρεθεί μια λύση''.

    Παγκύπριο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα - 5η αγωνιστική ---------------------------------------------------- Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική του Παγκυπρίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος.

    Η ΑΛΚΗ αντιμετωπίζει στο ΓΣΖ τη Νέα Σαλαμίνα και ο Ολυμπιακός στο ΓΣΠ της ΕΝΠ.

    Και οι δύο αγώνες αρχίζουν στις 6 το απόγευμα.

    Στο μεταξύ, το ΑΠΟΕΛ νίκησε χθες βράδυ στο στάδιο ΓΣΠ την Ομόνοια με 3 - 1.

    Στους άλλους αγώνες σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

    Ανόρθωση - ΑΕΛ 2 - 0 Εθνικός Αχνας - ΑΕΚ 3 - 2 ΑΕΠ - Διγενής Μόρφου 3 - 1 Απόλλων - Αρης 4 - 1

    Παγκύπριο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας - 1η Αγωνιστική

    [04] (Κ) Υπουργός Συγκοινωνιών - Ιταλία - Αναχώρηση


    Cyprus News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    kypegr2html v2.00 run on Sunday, 24 October 2004 - 17:49:10 UTC