Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Antenna: News in Greek (PM), 98-01-30

Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: Antenna Radio <http://www.antenna.gr/> - email: antenna@compulink.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

[Α] Κανένα σημείο συμφωνίας

[Β] Γεγονότα - Eλλάδα

  • [01] Αγρότες
  • [02] Παρκόμετρα
  • [03] Εμπρησμοί
  • [04] Βενζόλιο
  • [05] Κίσσαμος-καθίζηση
  • [06] Ολυμπιακή
  • [07] Ιμια-μνημόσυνο
  • [Γ] Πολιτική - Διεθνή

  • [08] Κλίντον
  • [09] Γκάντι
  • [Δ] Γεγονότα - Διεθνή

  • [10] Μπόμπιρας οδηγός
  • [11] Διαστημικός Σταθμός
  • [Ε] Οικονομία - Ειδήσεις

  • [12] Χρηματιστήριο
  • [13] Τέλη κυκλοφορίας
  • [14] Απόζημιώσεις
  • [ΣΤ] Καιρός - Σήμερα

    [Ζ] Καιρός - Πρόγνωση


    [Α] Κανένα σημείο συμφωνίας

    Last Updated: Friday, 30-Jan-98 13:28:02
    Κανένα σημείο συμφωνίας στην πρώτη συνάντηση των προεδρείων ΓΣΕΕ και ΣΕΒ για την νέα συλλογική σύμβαση εργασίας και το ωράριο.

    Η ΓΣΕΕ απέρριψε κάθε σκέψη για κατάργηση του 8ωρου ενώ ο ΣΕΒ δεν δέχεται το 35ωρο.

    Οσον αφορά τις αυξήσεις ο κ.Πολυζωγόπουλος ανέφερε πως πρέπει να ληφθεί υπ΄οψιν ο μέσος όρος του πληθωρισμού ενώ συμφωνήθηκε πως πρέπει να ενισχυθεί η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων.

    Για τα εργασιακά αλλά και την διάταξη για τις ΔΕΚΟ, δίνει σήμερα συνέντευξη τύπου ο υπουργός Εργασίας, Μιλτιάδης Παπαιωάννου.

    Το θέμα συζητείται επίσης στην κυβερνητική επιτροπή που συνεδριαζει σήμερα, ενώ αναμένεται να τεθεί και στην συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας στις 14.00μμ.

    Κατά την συζήτηση της διάταξης τη Δευτέρα, η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία.

    Η ΓΣΕΕ που προσανατολίζεται να αποχωρήσει από τον κοινωνικό διάλογο έχει εξαγγείλει για τη Δευτέρα συλλατήριο και στάση εργασίας από τις 17.00 εώς τις 21.00 το βράδυ.

    Το βράδυ θα γίνει νέα στάση εργασίας στα μέσα μεταφοράς από τις 21.00 εώς τη λήξη της βάρδιας.

    Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την ανεργία και την κοινωνική πολιτική ζήτησε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

    [Β] Γεγονότα - Eλλάδα

    Last Updated: Friday, 30-Jan-98 14:52:14

    [01] Αγρότες

    Ανεβαίνει το θερμόμετρο της έντασης στις σχέσεις αγροτών-κυβέρνησης. Οι αγρότες έκαναν συγκεντρώσεις στο Αργος και στο Ξυλόκαστρο, ενώ στην 'Αρτα οι κινητοποιήσεις αναβλήθηκαν την ύστατη ώρα επειδή άνοιξαν τελικά και τα τρία εργοστάσια και παρέλαβαν την παραγωγή πορτοκαλιού.

    Στην Λάρισα πάντως συνεδριάζει σήμερα η πανθεσσαλική επιτροπή, για να αποφασίσει τη μορφή των κινητοποιήσεων της ερχόμενης Δευτέρας. Τα τρακτέρ θα παραταχθούν στις εθνικές οδούς, χωρίς αποκλεισμούς, αλλά άν δεν γίνει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, προτείνεται να στηθούν και πάλι μπλόκα.

    [02] Παρκόμετρα

    Στο μικροσκόπιο της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας μπαίνουν σήμερα τα παρκόμετρα. Εξετάζεται η συνταγματικότητα της παραχώρησης του ελέγχου στάθμευσης από τους Δήμους σε ιδιωτικές Εταιρείες και άν κυρώθηκε νομίμως από το Δήμο Αθηναίων ο διαγωνισμός για τα παρκόμετρα υπέρ συγκεκριμένης ιδιωτικές Εταιρείες.

    [03] Εμπρησμοί

    Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εξετάζεται η προκήρυξη με την οποία η ομάδα αναρχικών που υπογράφει ως "Εμπρηστές Συνείδησης", αναλαμβάνει την ευθύνη για τους εμπρησμούς 40 αυτοκινήτων στο Λεκανοπέδιο Αττικής, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Περισσότερα από 1000 αυτοκίνητα έγιναν στάχτη την τελευταία τριετία στη χώρα μας. Η Αστυνομία αποδίδει τους εμπρησμούς σε ομάδες νεαρών αναρχικών, που αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στις συλλήψεις συντρόφων τους.

    [04] Βενζόλιο

    Κίνδυνος-θανατος απ'τους κατεστραμμένους καταλύτες των αυτοκινήτων, που πνίγουν με καρκινογόνο βενζόλιο την Αθήνα! Το νέο καταλυτικό νέφος, αποδίδεται σύμφωνα με τους ειδικούς στην κακή συντήρηση των χιλιάδων αυτοκινήτων και στην ουσιαστική κατάργηση των ελέγχων για τις κάρτες καυσαερίων.

    Το καρκινογόνο βενζόλιο, απειλεί την υγεία των κατοίκων που διαμένουν σε δρόμους με αυξημένη κυκλοφοριακή κίνηση, ή κοντά σε βενζινάδικα, φανοποιεία και βαφεία.

    [05] Κίσσαμος-καθίζηση

    Με αφανισμό απειλείται ένας ορεινός οικισμός στην επαρχία Κισσάμου στα Χανιά, μετά την ανεξήγητη καθίζηση του εδάφους, που έγινε τα ξημερώματα.

    Δύο οικογένειες κινδύνευσαν και εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.

    [06] Ολυμπιακή

    Εντολή για άμεση διερεύνηση των κονδυλίων που διατέθηκαν το 1997 για διαφήμιση από την προηγούμενη διοίκηση της Ολυμπιακής ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θεόδωρος Τσακιρίδης.

    Η εντολή δόθηκε ύστερα από πληροφορίες ότι το κόστος ξεπέρασε περίπου έξι φορές τον προυπολογισμό, φτάνοντας στα 2 δισεκατομμύρια αντί για 329 εκατομμύρια που είχαν υπολογισθεί. Το πόρισμα αναμένεται μέσα σε δέκα μέρες και αν κριθεί απαραίτητο, η νέα διοίκηση θα προσφύγει στον Εισαγγελέα.

    [07] Ιμια-μνημόσυνο

    Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τη μεγάλη κρίση στα Ιμια. Στη βάση ελικοπτέρων του Ναυτικού, στο Μαραθώνα, τελέσθηκε σήμερα μνημόσυνο για τους τρείς αξιωματικούς που χάθηκαν εκείνη τη νύχτα.

    [Γ] Πολιτική - Διεθνή

    Last Updated: Friday, 30-Jan-98 14:52:34

    [08] Κλίντον

    Τ'ανεβοκατεβάσματα που παρουσιάζει το σκάνδαλο Ζίππεργκαίητ, οχι μόνο απο πλευράς θετικών και αρνητικών ειδήσεων για τους πρωταγωνιστές του, αλλά και λόγω της παγκοσμιότητας που έχει πάρει μπορούν να μας απασχολούν για μήνες και χρόνια, κυρίες και κύριοι, γιαυτό και εμείς διαλέξαμε σήμερα να το σχολιάσουμε και απο τη σοβαρή αλλά και απο τη χιουμοριστική του πλευρά. Πρώτα να πούμε πως όσον αφορά τις εξελίξεις έχουμε καλά και κακά νέα για τον πρόεδρο Κλίντον.

    Πρώτα, τα κακά.

    Η πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου, Λίντα Τριπ δήλωσε σήμερα ότι ήταν παρούσα όταν η Μόνικα Λεβίνσκι δέχθηκε ένα μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα από τον πρόεδρο Κλίντον,σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της, Τζέιμς Μούντι.

    Η μόνικα απο την πλευρά της δήλωσε πως σε κάποια τηλεφωνική συνομιλία της με τον πρόεδρο ο Μπιλ την απέφευγε με επιδεξιότητα.

    Τώρα, τα καλά. Ας πάμε λοιπόν στη Βραζιλία. Η πιθανολογούμενη σεξουαλική σχέση του Κλίντον με τη Λεβίνσκι μπορεί να έχει σοκάρει στο έπακρο την μάλλον πουριτανική αμερικανική κοινωνία, αλλά για τους "μάτσο" της Βραζιλίας ο αρχηγός του Λευκού Οίκου είναι πραγματικός ήρωας.

    Το Κίνημα Μάτσο λοιπόν, της πολιτείας Μίνας Γκεράις της Βραζιλίας ανακήρυξε τον αμερικανό πρόεδρο άνδρα της χρονιάς, σε αναγνώριση των εξαιρετικών του επιδόσεων με το γυναικείο φύλο.

    Η δημοτικότητα του προέδρου Κλίντον έφθασε όμως σε επίπεδο ρεκόρ και στις ΗΠΑ καθώς το 73% των Αμερικανών δηλώνουν ικανοποιημένοι απο την πολιτική του, σύμφωνα με δημοσκόπηση που μετέδωσε χθές το τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Η δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε μετά την ομιλία του Μπίλ Κλίντον ενώπιον του Κογκρέσσο, δείχνει επίσης οτι για πρώτη φορά μια πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων, το 52%, είναι ικανοποιημένοι απο έναν Δημοκρατικό πρόεδρο. Λέτε να είναι οι επιδόσεις του;

    Ας γυρίσουμε όμως στα στοιχεία απο το σκάνδαλο, σύμφωνα, λοιπόν, με το κανάλι CBS, δεν βρέθηκε DNA απο το σπέρμα του Προέδρου Κλίντον πάνω στο επίμαχο φόρεμα της Μόνικα, ενώ απο το γραφείο του Κέννεθ Στάρ ανακοινώθηκε πως δεν θα δωθεί ασυλία στη Λεβίνσκι, καθώς οι δικηγόροι της και ο ανεξάρτητος δικαστής επήλθαν σε αδιέξοδο. Ευνοική τροπή υπέρ του Προέδρου Κλίντον πήρε και η δικαστική εξέλιξη, νωρίτερα σήμερα. Αμερικανίδα δικαστής απέκλεισε την χρήση στοιχείων από την πιθανολογούμενη σχέση του Προέδρου με την Λεβίνσκι, στην μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του η Πόλα Τζόουνς.

    Στο Ιντερνετ πάλι οι αμερικανοί έχουν στήσει πανηγύρι μέσα στη σελίδα της Μόνικα. Και ρωτούν: Το έκανε ή όχι ο πρόεδρος Κλίντον; Είναι η Λίντα Τριπ μια άθλια φίλη; Μήπως το σκάνδαλο Λεβίνσκι είναι μια κομμουνιστική συνωμοσία για την επανάκτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας; Η μήπως πρόκειται για σχέδιο των ακροδεξιών για την ανατροπή του Δημοκρατικού προέδρου;

    Η σελίδα "των θαυμαστών της Μόνικα Λεβίνσκι είναι από τις πλέον δημοφιλείς αυτές τις ημέρες στο Ιντερνετ. Προσφέρει τις τελευταίες πληροφορίες για το σκάνδαλο,όπως βίντεο, φωτογραφίες της Μόνικα, αλλά και Τ-σερτ με χωριστές φωτογραφίες του προέδρου Κλίντον και της κοπέλλας. Ακόμη πιο δημοφιλής είναι όμως η σελίδα της Λίντα

    Τριπ- της φίλης της Λεβίνσκι που παγίδευσε τις συνομιλίες που είχε με την Μόνικα.Περισσότεροι αππο 80.000 "σέρφερς" επισκέφθηκαν την σελίδα της Τριπ την περασμένη εβδομάδα.

    Δεν λείπουν φυσικά και τα ανέκδοτα για το Zippergate στον κυβερνοχώρο. Ενα απ` αυτά λέει: "Σε μια δημοσκόπηση ερωτήθηκαν οι αμερικανίδες.Θα κοιμόσασταν με τον πρόεδρο Κλιντον;Το 86% απάντησε:

    "Oxι,πάλι".

    [09] Γκάντι

    Μισός αιώνας πέρασε απο την ημέρα που ένας ακροδεξιός ινδουιστής σκότωσε τον πνευματικό ηγέτη της Ινδίας και φιλόσοφο Μαχάτμα Γκάντι και στέρησε απο την ανθρωπότητα μια απο τις μεγαλύτερες πνευματικές και πολιτικές μορφές του 20ού αιώνα.

    Η πολιτική δράση του Γκάντι ήταν το μεγάλο του όπλο, και η φύση της κατα πολλούς η αιτία που ανάκασε τους Εγγλέζους να δώσουν στην Ινδία την ανεξαρτησία της. Ο Γκάντι ήταν ο πατέρας της παθητικής αντίστασης, ποτέ όμως δεν θεώρησε πως ήταν ανάγκη να κάτσει και να γράψει θεωρίες γιαυτην. Πολέμησε τους Εγγλέζους με τη συνείδησή του και παραδέχθηκε πως ο μονος τύρρανος που δέχθηκε σ'αυτόν τον κόσμο ήταν μια σιγανή φωνή που ακουγε μέσα του.

    Ο Γκάντι άφησε την ινδική κοινότητα στη Ν.Αφρική και γύρισε στην Ινδία το 1915. Τέσσερα χρόνια μετά οργάνωσε τη μεγαλύτερη απεργία που είχε γίνει ποτέ στη χώρα του. Ακολούθησε ένας εξευτελισμός των Εγγλέζων απο τις απεργίες, πορείες και εκστρατείες που οργάνωσε ο Γκάντι, όμως το 1924, ο ινδός ηγέτης αποσύρθηκε απο την πολιτική ζωή.

    Αφησε τους άλλους να πάρουν αξιώματα, να διεκδικήσουν την ίδια την ανεξαρτησία, κι αλώνισε τις ινδικές επαρχίες διδάσκοντας την παθητική αντίσταση εωσότου η δικαίωση ήρθε το 1947. Η χώρα που τόσο αγάπησε έγινε ανεξαρτητη, μαζί όμως με το Πακιστάν και το μέλλον της μπήκε σε μια τροχιά θρησκευτικών και εθνικών πολέμων με τη γείτονα χώρα.

    Το όνομα Γκάντι μαλιστα, τις τελευταίες δεκαετίες έχει πολεμηθεί και αγαπηθεί την ίδια στιγμή όσο τίποτε άλλο στην Ινδία. Οι δολοφονίες των μελών της οικογενείας Γκάντι δεν έχουν σταματήσει όμως την εισροή νέων Γκάντι στην πολιτική ζωή της χώρας ακόμη κιαν το μόνο που τους συνδέει με τον μεγάλο ηγέτη είναιένα όνομα.

    Η ιταλικής καταγωγής Σόνια Γκάντι, χήρα του δολοφονημένου πρώην πρωθυπουργού της Ινδίας Ρατζίβ Γκάντι,μπορεί να είναι υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στη χώρα και το μέλλον της είναι τόσο σκοτεινό όσο κι οι διαμάχες που μαστίζουν τη χώρα εδώ και αιώνες.

    [Δ] Γεγονότα - Διεθνή

    Last Updated: Friday, 30-Jan-98 14:46:18

    [10] Μπόμπιρας οδηγός

    Ενας επίδοξος οδηγός συνελήφθη στην Αργεντινή, πριν προλάβει να εμπεδώσει τους νόμους της οδήγησης.

    Η αστυνομία της Αργεντινής έκοψε όχι μία αλλά τρείς κλήσεις στον Ρέντζο Τσιστάρι, γιατί οδηγούσε πολύ γρήγορα χωρίς δίπλωμα, χωρίς ασφάλεια και το κυριότερο γιατί ήταν μόλις τριών χρόνων!

    Η τοπική τηλεόραση και οι εφημερίδες ασχολήθηκαν με το θέμα του τρίχρονου, ο οποίος οδηγούσε ένα όχημα--που ανήκει στον αδελφό του--και μοιάζει με μοτοσυκλέτα, σε πεζόδρομο κοντά στο σπίτι του στην πόλη Ράντγα Τίλι στη νότια Αργεντινή.

    Ο πατέρας του επίδοξου Νίκι Λάουντα, αφού πλήρωσε τις κλήσεις υποσχέθηκε ότι στο μέλλον θα απαγορέψει στον πιτσιρικά να κλέβει και να οδηγεί το μικρό αυτοκίνητο του αδελφού του.

    [11] Διαστημικός Σταθμός

    Η κατάκτηση του διαστήματος δεν είναι πιά υπόθεση των Αμερικανών η των Ρώσων και αποδειξη αυτού είναι η χθεσινή συμφωνία συνεργασίας 15 κρατών για τον σχεδιασμό, κατασκευή και λειτουργία ενός διεθνούς διαστημικού σταθμού.

    Η Διακυβερνητική Συμφωνία Συνεργασίας για τον Διαστημικό Σταθμό υπογράφτηκε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ από εκπροσώπους των ΗΠΑ, του Καναδά, της Ιαπωνίας και της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας, μέλη της οποίας είναι το Βέλγιο, η Δανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Νορβηγία, η Ισπανία, η Σουηδία, η Ελβετία και η Βρετανία.

    Η συναρμολόγηση του σταθμού θα αρχίσει στο διάστημα τον προσεχή Ιούλιο και θα ολοκληρωθεί το 2003, ακι το συνολικό κόστος θα είναι 50 δισεκατομμύρια δολάρια, λεφτά που μάλλον αξίζει το μεγαλύτερο επιστημονικό και τεχνολογικό επίτευγμα στην ιστορία. Η κατασκευή του θα γίνει τμηματικά σε διάφορα σημεία του πλανήτη και το πρώτο του τμήμα θα τεθεί σε τροχιά τον Ιούνιο από ρωσικό πύραυλο.

    Ο σταθμός, που θα έχει μήκος 108 μέτρα, πλάτος 88 και συνολικό βάρος 470 τόνους, αναμένεται ότι θα χρησιμοποιηθεί από χιλιάδες επιστήμονες για κάθε είδους πειράματα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

    [Ε] Οικονομία - Ειδήσεις

    Last Updated: Friday, 30-Jan-98 14:45:50

    [12] Χρηματιστήριο

    Με άνοδο 1,11 τοις εκατό, έκλεισε ο γενικός δείκτης στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

    Εφθασε τις 1390,40 μονάδες.

    Οι συναλλαγές που έγιναν ήταν 15 δισεκατομμύρια 638 εκατομμύρια δραχμές.

    [13] Τέλη κυκλοφορίας

    Παράταση δόθηκε τελικά για την παραλαβή των τελών κυκλοφορίας από Τράπεζες και Εφορίες.

    Το υπουργείο Οικονομικών έκρινε ότι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων έπρεπε να εξυπηρετηθούν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

    Το ειδικό σήμα θα μπορούν να το προμηθευτούν μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, ενώ εάν το αγοράσουν μετά απο αυτή την ημερομηνία, θα είναι αναγκασμένοι να το πληρωσουν σε διπλάσια τιμή.

    [14] Απόζημιώσεις

    Απόζημιώσεις για όσους έχουν υποστεί ζημιές από τρομοκρατική ενέργεια δηλαδή όσων έχουν καταστραφεί τα αυτοκίνητα τους ή έχουν υποστεί ζημιές στις κατοικίες τους από εμπρησμό μπορούν βάσει του νόμου να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από το ίδιο το κράτος.

    Από το 1992 υπάρχει νόμος βάσει του οποίου το υπουργείο οικονομικών διαθέτει κονδύλια για την κάλυψη των πολιτών που έχουν πέσει θύματα από τρομοκρατικές ενέργειες.

    Τα θύματα πρέπει να προσκομίσουν μια σειρά δικαιολογητικών και στην συνέχεια το υπουργείο οικονομικών είναι υποχρεωμένο να καλύψει την ζημιά μέσα σε διάστημα 45 ημερών.

    [ΣΤ] Καιρός - Σήμερα

    Last Updated: Friday, 30-Jan-98 13:44:37
    Συννεφιά σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια.

    Στο Νότιο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν πρόσκαιρα πολύ ισχυροί.

    Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Αττική και θερμοκρασία στην πόλη εώς 11 βαθμούς.

    Λίγη συννεφιά και στη Θεσσαλονίκη με το θερμόμετρο να φθάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου.

    [Ζ] Καιρός - Πρόγνωση

    Last Updated: Friday, 30-Jan-98 13:44:50
    Υποχωρεί το τσουχτερό κρύο το Σαββατοκύριακο, καθώς θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι.

    Για αύριο προβλέπονται λίγες νεφώσεις σε όλη την χώρα, αλλά βαθμιαία στα Δυτικά θα αυξηθούν και το βράδυ θα βρέξει.

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα Ανατολικά βόρειοι μέτριοι με τάση να εξασθενήσουν περισσότερο, ενώ στα Δυτικά προς το μεσημέρι θα γίνουν Νότιοι γύρω στα 4 με 5 μποφώρ.

    Η θερμοκρασία θα φθασει στα βορεια τους 7 βαθμους και στην υπολοιπη χωρα τους 13 με 14 βαθμους. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί και πάλι παγετός, κυρίως στα ηπειρωτικά τής Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

    Την Κυριακή αναμένονται βροχές και καταιγίδες που θα αρχίσουν απο το πρωί στα Δυτικά και στη συνέχεια μέχρι το απόγευμα θα επεκταθούν στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα πεσουν και λιγα χιόνια στα ορεινά.

    Οι άνεμοι γίνονται παντού Νότιοι 4 με 5 μποφώρ στα Ανατολικά, πιο ενισχυμένοι στα Δυτικά θα φθάνουν τα 6 και τοπικά στο Ιόνιο τα 7 μποφώρ, ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει 3 με 4 βαθμούς ακόμη, φθάνοντας το μεσημέρι στα Βόρεια τους 10 και στις άλλες περιοχές τους 16 με 17 βαθμους Κελσίου.

    (c) ANT1 Radio 1998


    Antenna News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ant1gr2html v1.00 run on Friday, 30 January 1998 - 14:30:21 UTC