Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-03-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης πληρώματος αλιευτικού σκάφους
  • [02] Πάτρα: Παραπομπές για τις καταστροφές την Καθαρή Δευτέρα
  • [03] Συνάντηση Κ. Σκανδαλίδη με Γ. Αγγελοπούλου
  • [04] Συνεδρίαση Διυπουργικής για Ολυμπιάδα
  • [05] Χωρίς Ταξί την Παρασκευή η Αττική
  • [06] Βρετανία: Δεν αποφυλακίζεται ο Ελληνας φοιτητής
  • [07] Θεσσαλονίκη: Παραπέμπονται τρία άτομα για ''γκαζάκια''
  • [08] Ρόδος: Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν ισραηλινό C 130
  • [09] Δίκη 17Ν-Με ένταση το τέλος της συνεδρίασης
  • [10] Δίκη 17Ν:Εισαγγελέας: Να απορριφθεί η ένσταση

  • [01] Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης πληρώματος αλιευτικού σκάφους

    11/03/2003 21:49:48

    Νεκρός ανασύρθηκε ο 58χρονος Πέτρος Καβούρης, μηχανικός του αλιευτικού σκάφους ''Μαρία 1'', το οποίο το απόγευμα παρουσίασε εισροή υδάτων, ενώ έπλεε 30 νμ νότια Καλών Λιμένων Κρήτης.

    Ο άτυχος αλιεργάτης έπεσε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσής του από το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο διέσωσε τους Διονύση Καράμπα, 58 χρόνων και ένα Αιγύπτιο αγνώστων λοιπών στοιχείων.

    Τον μηχανικό του αλιευτικού ''Μαρία 1'', το οποίο σύμφωνα με το ΥΕΝ από χθες είχε βλάβη πηδαλίου την οποία όμως οι τρεις επιβαίνοντες δεν ανέφεραν, περισυνέλεξε νεκρό το φορτηγό πλοίο ''Κάμελοτ'', ο πλοίαρχος του οποίου ειδοποίησε τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

    [02] Πάτρα: Παραπομπές για τις καταστροφές την Καθαρή Δευτέρα

    11/03/2003 21:19:33

    Με βαριές κατηγορίες παραπέμπονται οι δύο από τους 15 συλληφθέντες νεαρούς για τα επεισόδια και τις μεγάλες καταστροφές στο κέντρο της Πάτρας τα ξημερώματα της Καθαρής Δευτέρας.

    Η αντεισαγγελέας πρωτοδικών Διονυσία Παπαπαδοπούλου, αφού μελέτησε τη δικογραφία, παρέπεμψε σήμερα σε βαθμό κακουργήματος τους Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, 19 ετών, φοιτητή των ΤΕΙ της Πάτρας και τον Φώτη Παναγόπουλο, 19 ετών, ιδιωτικό υπάλληλο, από την Πάτρα, με τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση, της στάσης και διακεκριμένων φθορών ξένης περιουσίας που προκλήθηκαν από πυρκαγιές.

    Τους υπόλοιπους 13 συλληφθέντες, η κ. Παπαδοπούλου τους παρέπεμψε για αδικήματα με πλημμεληματικό χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να απαγγείλει κατηγορίες σε κάθε ένα ξεχωριστά. Κοινό αδίκημα για όλους είναι η στάση.

    Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, από όπου οι 15 συλληφθέντες έλαβαν 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθούν το πρωί της Πέμπτης. Στο διάστημα αυτό κρατούνται στην ασφάλεια της Πάτρας.

    [03] Συνάντηση Κ. Σκανδαλίδη με Γ. Αγγελοπούλου

    11/03/2003 20:10:01

    Θα υπάρξει υπέρβαση του ποσού των 100 δισ. δραχμών που προβλέπεται στο μνημόνιο συνεργασίας του υπουργείου Εσωτερικών με τον ''Αθήνα 2004'', ποσό που θα διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών για προγράμματα που αφορούν έργα στους δήμους, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, διαβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδης, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα με την πρόεδρο του 2004, Γ. Αγγελοπούλου.

    Κατά τη συνέντευξη που δόθηκε αμέσως μετά το πέρας της διυπουργικής επιτροπής, ο κ. Σκανδαλίδης διέψευσε φήμες που θέλουν την κυβέρνηση να μην είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό αυτό στους δήμους. Αντίθετα ο υπουργός είπε πως έχουν ήδη διατεθεί 68 εκατομμύρια ευρώ, μέσα από τα ΠΕΠ (Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα), για ολυμπιακά έργα.

    Ο κ. Σκανδαλίδης ανακοίνωσε επίσης ότι αποφασίστηκε η δυνατότητα αδειοδότησης (με αποδοχές) δημοσίων υπαλλήλων έως 10 ημέρες, οι οποίοι θα δουλέψουν ως εθελοντές κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η διεύρυνση του ωραρίου ορισμένων δημοσίων υπηρεσιών προς εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των πολιτών κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

    Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα σχόλια του αντιπροέδρου της ΔΟΕ κ. Γκόσπαρ, η κ. Αγγελοπούλου είπε πως ''όλοι γνωρίζουν πως η Αθήνα κάνει μια εξαιρετικά μεγάλη προσπάθεια για μοναδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται παρά τα προβλήματα που είναι φυσικά και ανακύπτουν. Με τη ΔΟΕ συνεχίζουμε τη συνεργασία μας η οποία μάλιστα εντείνεται όσο πλησιάζουν οι Αγώνες. Τα σχόλια τα θέλουμε μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων''.

    [Φώτο-559412]

    [04] Συνεδρίαση Διυπουργικής για Ολυμπιάδα

    11/03/2003 19:57:10

    Η χρηματοδότηση των Ολυμπιακών Δήμων, οι Ολυμπιακές προσαρμογές και το πρόγραμμα εθελοντισμού ήταν τα βασικά θέματα που απασχόλησαν σήμερα τη συνεδρίαση της Διϋπουργικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

    Ωστόσο, το σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από τη σημερινή συνεδρίαση, όπως υποστήριξαν κυβερνητικοί παράγοντες και στελέχη του ''Αθήνα 2004'', ήταν η επιστροφή του άριστου κλίματος και η διάθεση συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, μετά από μία περίοδο διαφωνιών και τριβών, καθώς υπήρξε καταλυτική η παρέμβαση του πρωθυπουργού αλλά και η απόφαση όλων των αρμοδίων να κοιτάξουν μόνο μπροστά, για την τελική ευθεία της προετοιμασίας.

    Ο πρωθυπουργός, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Τύπου Τηλέμαχος Χυτήρης, ανέφερε ότι έχει μία έκθεση του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ Ντένις Οσβαλντ, στην οποία γίνεται λόγος για ενέργειες, αποφάσεις και χρονικά όρια που αφορούν τις προσαρμογές. Τόνισε την ανάγκη στενής συνεργασίας του ''Αθήνα 2004'' με την Ομάδα Παρακολούθησης Εργου (ΟΠΕ) για το θέμα των προσαρμογών, υπενθύμισε ότι η Συντονιστική Επιτροπή της ΔΟΕ θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 7,8 και 9 Απριλίου για το σχετικό έλεγχο και επισήμανε ότι όλα τα προγράμματα των προσαρμογών πρέπει να προχωρήσουν με ταχύτατους ρυθμούς.

    Η κα Αγγελοπούλου ενημέρωσε για την πορεία των προγραμμάτων των Ολυμπιακών προσαρμογών και ακολούθησε διάλογος, που βασίστηκε σε μία έκθεση, την οποία έχει στείλει η ΔΟΕ.

    Ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος για το θέμα των Ολυμπιακών Δήμων τόνισε ότι η γγ Ολυμπιακών Αγώνων έχει καταγράψει όλα τα έργα που έχουν γίνει ή βρίσκονται σε εξέλιξη στους δήμους αυτούς. Χαρακτήρισε τα έργα αυτά τεράστιου όγκου, ενώ για τη χρηματοδότησή τους είπε ότι θα δοθούν συνολικά 120 δισ. δρχ, ενώ συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με το υπουργείο Οικονομίας-Οικονομικών για το Δήμο της Αθήνας. Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Τύπου Τηλέμαχος Χυτήρης ανέφερε ότι ''μιλάμε για πολλούς δήμους της Αττικής που εμπλέκονται στην προετοιμασία. Θα υπάρξει μία διαπραγμάτευση μαζί τους'', ενώ υπενθύμισε ότι έχουν υπογραφεί μνημόνια συνεργασίας με την Οργανωτική

    Επιτροπή. Πρόσθεσε δε ότι το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει προχωρήσει στην ανάπλαση διαφόρων χώρων, κτιρίων, πρασίνου και στην επισκευή του οδικού δικτύου, ενώ υπάρχουν και ειδικά προγράμματα ενίσχυσης στα θέματα καθαριότητας και υποδομών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την πρόσβαση του κοινού.

    Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός φέρεται να συνέστησε στον υπουργό Εσωτερικών Κώστα Σκανδαλίδη να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στα αιτήματα των δήμων για χρηματοδότηση, προκειμένου να περιοριστεί το κόστος σε όσα έχει προϋπολογίσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

    Επίσης, εξετάστηκε το πρόγραμμα Εθελοντισμού, το οποίο προχωρά ικανοποιητικά, ενώ από την Οργανωτική Επιτροπή ειπώθηκε ότι υπάρχει προσφορά, η οποία συνεχώς κλιμακώνεται και αυξάνεται.

    [Φώτο-559394]

    [05] Χωρίς Ταξί την Παρασκευή η Αττική

    11/03/2003 19:00:46

    Χωρίς ταξί θα μείνει την Παρασκευή το λεκανοπέδιο Αττικής, καθώς το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, (ΣΑΤΑ), εξήγγειλε 24ωρη απεργία, διεκδικώντας την ικανοποίηση θεσμικών κυρίως, αιτημάτων του κλάδου.

    Συγκεκριμένα το ΣΑΤΑ διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι δεν έχουν δημιουργηθεί πιάτσες Ταξί, τις οποίες, όπως υποστηρίζουν, είχαν υποσχεθεί οι αρμόδιοι παράγοντες εδώ και δέκα χρόνια και εκφράζει την αντίθεσή του στην άρνηση του υπουργείου Μεταφορών να επιτρέψει να χρησιμοποιούν τα Ταξί τις λεωφορειολωρίδες. Παράλληλα, οι ιδιοκτήτες Ταξί κάνουν λόγο για ανελέητο κυνηγητό της Τροχαίας εις βάρος τους και για πλήρη αδιαφορία του κράτους για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου τους.

    Η απεργία των Ταξί θα αρχίσει στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής,14 Μαρτίου, θα έχει 24ωρη διάρκεια, ενώ στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ και πορεία, μέσω των λεωφορειολωρίδων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

    [06] Βρετανία: Δεν αποφυλακίζεται ο Ελληνας φοιτητής

    11/03/2003 18:19:19

    Το Ειρηνοδικείο της κωμόπολης Μπέρλινγκτον αποφάσισε την παραπομπή του Έλληνα φοιτητή, Χαράλαμπου Δουσεμετζή, σε δευτεροβάθμιο δικαστήριο με δύο κατηγορίες για αδικήματα του νόμου περί τρομοκρατίας, ενώ απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης για προσωρινή αποφυλάκισή του.

    Η πολιτική αγωγή υποστήριξε ότι οι ενέργειες του Έλληνα φοιτητή δεν αποτελούν απειλή για τη δημόσια τάξη και για τη ζωή ατόμων, αλλά οι έμμονες ιδέες του για τις τρομοκρατικές οργανώσεις και η συμπάθειά του για τους σκοπούς της ''17Ν'', μπορούσαν να προκαλέσουν αδικήματα στο μέλλον.

    Η πολιτική αγωγή ανέφερε, επίσης, ότι ο Έλληνας φοιτητής είχε ταξιδέψει στο Λίβανο και είχε επαφές με τις οργανώσεις Χεζμπολάχ, Αλ Φατάχ και Χαμάς. Τα αντικείμενα τα οποία ενοχοποιούν τον Έλληνα φοιτητή, όπως ανέφερε η πολιτική αγωγή, είναι δύο σφραγίδες με το αστέρι και το λογότυπο της ''17Ν'', και μία προκήρυξη της ''17Ν' στην οποία ο Έλληνας φοιτητής είχε προσθέσει δική του εισαγωγή.

    Ο δικηγόρος του φοιτητή υποστήριξε ότι ο Χαράλαμπος Δουσεμετζής συγκέντρωνε υλικό για τη ''17Ν'' για τη διατριβή του και για να εντυπωσιάσει την Αγγλίδα φίλη του.

    Τη σημερινή διαδικασία στο Ειρηνοδικείο παρακολούθησε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στον Λονδίνο, κ. Χατζημιχάλης, ο οποίος είχε συνάντηση για μισή ώρα με τον Έλληνα φοιτητή και τον ρώτησε αν χρειάζεται κάποια προξενική βοήθεια. ο Ελληνας φοιτητής, σύμφωνα με τον κ. Χατζημιχάλη, δεν έχει κάνενα παράπονο και πρόβλημα με τις συνθήκες κράτησής του.

    [07] Θεσσαλονίκη: Παραπέμπονται τρία άτομα για ''γκαζάκια''

    11/03/2003 17:56:11

    Τρία άτομα παραπέμπονται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο για γκαζάκια που φέρεται ότι έβαλαν στην είσοδο του γραφείου του υπουργού Πολιτισμού, Ευάγγελου Βενιζέλου και σε χώρο στάθμευσης του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στην Εθνικής Αμύνης, στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο Θωμάς Τράϊος παραπέμπεται να δικαστεί επειδή τον Απρίλιο του 2002 έβαλε γκαζάκια στην είσοδο της οικοδομής που στεγάζεται το γραφείο του κ.Βενιζέλου καθώς και στα γραφεία παιδικών κατασκηνώσεων της Δήμητρας Παπαχριστοδούλου-Γωγάκου που βρίσκονται στην οδό Ανδριανουπόλεως, στην περιοχή 40 Εκκλησιές.

    Δύο άλλα άτομα παραπέμπονται με βούλευμα επειδή τοποθέτησαν γκαζάκια στην Τράπεζα Πειραιώς την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου, το 2001. Πρόκειται για τους Ευάγγελο Σμυρλή και Νικόλαο Λαμπάδα σε βάρος των οποίων έχει σχηματισθεί ακόμη μία δικογραφία και παραπέμπονται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο καθώς φέρονται ότι προσπάθησαν να πετάξουν βόμβες «μολότοφ σε χώρο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης την ημέρα του Πολυτεχνείου.

    [08] Ρόδος: Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν ισραηλινό C 130

    11/03/2003 17:50:52

    Δύο τουρκικά αεροσκάφη τύπου F-16 προσέγγισαν και παρενόχλησαν στις 11.11 το πρωί ισραηλινό αεροσκάφος τύπου C-130, ενώ πετούσε 15 ναυτικά μίλια ανατολικά της Ρόδου, εντός του FIR Αθηνών, στα 24.000 πόδια.

    Το ισραηλινό αεροσκάφος είχε καταθέσει σχέδιο πτήσεως και είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Ρόδου πραγματοποιώντας εκπαιδευτική πτήση προσγείωσης απογείωσης στο πλαίσιο της διμερούς αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας - Ισραήλ.

    Τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά αεροσκάφη. Αρμόδιες πηγές απέδιδαν τη νέα προκλητική ενέργεια είτε σε τυχαίο γεγονός, είτε σε λάθος εκτίμηση αναφορικά με την εθνικότητα του αεροσκάφους, δηλαδή να θεώρησαν ότι πρόκειται για ελληνικό. Οι ίδιες πηγές δεν απέκλειαν πάντως το ενδεχόμενο η προκλητική ενέργεια της γείτονος να εντάσσεται στο πλαίσιο της παράνομης επιδίωξης της για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.

    [09] Δίκη 17Ν-Με ένταση το τέλος της συνεδρίασης

    11/03/2003 15:53:22

    Ενταση σημειώθηκε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του συνηγόρου πολιτικής αγωγής κ. Ηλία Αναγνωστόπουλου.

    Ο συνήγορος που εκπροσωπεί τους Αμερικανούς υπηκόους θύματα της ''17Ν'' και τη χηρα του Βρετανού ταξίαρχου Στίβεν Σοντερς προκάλεσε τη διαμαρτυρία του Δημήτρη Κουφοντίνα οταν κάποια στιγμή αναφερόμενος στον ισχυρισμό των κατηγορουμένων οτι η δράση της ''17Ν'' αποτελεί πολιτικό έγκλημα είπε: ''Δεν ντρεπόμαστε; Εγώ θα ντρεπόμουνα''. Οπως είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος δεν θα μπορούσε να είναι πολιτικό έγκλημα η δολοφονία του οδηγού του Ρομπερτ Τσάντς , Βελούτσου ή η ληστεία στο ''Μαρινόπουλο''. ''Κι άν κάποιοι είχαν το θράσος να τις κάνουν τώρα γιατί δεν έχουν το θάρρος να το πούν;

    Κουφοντίνας: Μα δεν ακούσατε για παράπλευρες απώλειες;.

    Κούρτοβικ(συνήγορος Κουφοντίνα): Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.

    Αναγνωστοπουλος: Εσεις δεν έχετε νεκρούς. Τί υψηλούς τόνους να έχετε.

    Χρυσικόπουλος (συνήγορος Γιωτόπουλου): Μονοπώλιο στον ανθρωπισμό δεν έχει κανένας σ' αυτή τη δίκη.

    Το δικαστήριο διέκοψε για αύριο το πρωϊ οπότε θα συνεχιστούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής σε ο,τι αφορά την ένσταση περί αναρμοδιοτητας του δικαστηρίου.

    [Φώτο-557348]

    [10] Δίκη 17Ν:Εισαγγελέας: Να απορριφθεί η ένσταση

    11/03/2003 14:48:07

    Την απόρριψη της έντασης για την υπαγωγή της υπόθεσης που αφορά την ''17 Νοέμβρη'' ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως πολιτικό αδίκημα, ζήτησε ο Εισαγγελέας έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κ. Χρήστος Λάμπρου.

    Ο Εισαγγελέας υποστήριξε ότι ο νόμος 2928/2001 (περί οργανωμένου εγκλήματος) είναι σύμφωνος με το Σύνταγμα, ενώ τόνισε ότι σε καμμία περίπτωση τα εγκλήματα της "17 Νοέμβρη" δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως πολιτικά. ''Το πολιτικό έγκλημα, ανέφερε ο κ. Λάμπρου, είναι προνομιακό. Ενα δημοκρατικό Σύνταγμα είναι δυνατό να αναγάγει σε προνομιούχο ένα έγκλημα που αποσκοπεί στην κατάλυσή του; Οχι βέβαια και οποιαδήποτε άλλη σκέψη παραβιάζει την Δημοκρατία''.

    Ο Εισαγγελέας αναφέρθηκε και στην περίπτωση των πρωταιτίων του πραξικοπήματος, της 21ης Απριλίου 1967 οι οποίοι δικάστηκαν ως ποινικοί και όχι ως πολιτικοί εγκληματίες. ''Σ'αυτόν που παραβιάζει την Δημοκρατία και επιχειρεί να την καταλύσει, η Δημοκρατία δεν δίνει προνόμια, δεν τον χαϊδεύει. Τον τιμωρεί''.

    Ο κ. Λάμπρου τόνισε επίσης ότι ''οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι οι διά βιαίων μέσων κατάλυσης της Δημοκρατίας είναι πολιτικό έγκλημα. Υπό το κράτος του ισχύοντος δημοκρατικού Συντάγματος ενέργειες που στρέφονται κατά της αναμφισβητήτως ισχυούσης Δημοκρατίας δεν μπορείτε να τους χαρακτηρίσετε πολιτικές. Είναι κοινό και ποταπό έγκλημα''.

    Υπέρ της απόρριψης της ένστασης τάχθηκε και ο αναπληρωτής Εισαγγελέας κ. Βασίλης Μαρκής με την έναρξη της αγόρευσής του, η οποία συνεχίζεται.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 11 March 2003 - 21:30:17 UTC