Browse through our Interesting Nodes on Automotive Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 03-03-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εμπορική Τράπεζα - Πρόγραμμα αναδιοργάνωσης - Νέα εταιρική ταυτότητα.
  • [02] Δίκη ''17Ν'':Λήξη σημερινής συνεδρίασης
  • [03] Υφυπουργός Ανάπτυξης για τιμές σε Οπωροκηπευτικά

  • [01] Εμπορική Τράπεζα - Πρόγραμμα αναδιοργάνωσης - Νέα εταιρική ταυτότητα.

    18/03/2003 16:37:50

    Το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ριζικού μετασχηματισμού της Εμπορικής Τράπεζας με την κωδική ονομασία ''Πήγασος'' στο οποίο περιλαμβάνεται και η αλλαγή της εταιρικής της ταυτότητας παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος της Τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας, πλαισιωμένος από τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή Γιώργο Μιχελή και τον γενικό διευθυντή Δημήτρη Φραγγέτη. Το λογότυπο της Εμπορικής Τράπεζας μετά μια εικοσαετία αλλάζει σε Emporiki Bank, με στόχο μεταξύ άλλων να αποκτήσει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό. Το νέο σήμα της τράπεζας αποτυπώνει την δυναμική σχέση με τον πελάτη στην πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία και την ισοτιμία στη συνεργασία, επισήμανε ο κ.Μιχελής.

    Το νέο πρόγραμμα, που εμπεριέχει 18 διαφορετικά έργα, δίνει έμφαση στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη της τράπεζας στην λιανική τραπεζική με στόχο σε τέσσερα χρόνια να έχει υπερδιπλασιάσει τα έσοδα της στο κερδοφόρο και αναπτυσσόμενο αυτό τομέα τραπεζικών εργασιών. Στο πλαίσιο αυτό αναδιοργανώνονται πλήρως μέχρι το 2004 όλα τα καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας. Το νέο επιχειρησιακό πρότυπο των καταστημάτων που δίνει έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη (είτε μέσω των εξειδικευμένων συμβούλων που θα τα στελεχώνουν είτε μέσω των εναλλακτικών δικτύων διανομής όπως τα ΑΤΜ κλπ) μπαίνει σε λειτουργία τις πρώτες ημέρες του Απριλίου με 15 υποκαταστήματα. Η νέα εταιρική ταυτότητα της Εμπορικής θα επεκταθεί σε όλες τις θυγατρικές του Ομίλου της τράπεζας. Το συνολικό κόστος αναβάθμισης του δικτύου της Εμπορικής δεν θα ξεπεράσει τα 15 εκατ.ευρώ.

    [02] Δίκη ''17Ν'':Λήξη σημερινής συνεδρίασης

    18/03/2003 16:35:47

    Με την κατάθεση του δεύτερου ταμία της Εθνικής Τράπεζας Πετραλώνων κ. Νίκου Ματζούνη ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία.

    Ο μάρτυρας κατέθεσε οτι δεν αντελήφθη τί συνέβη το πρωϊνο της 24ης Δεκεμβρίου 1984 στην Τράπεζα παρά μόνο οταν κάποιος απο τους δράστες τον απείλησε με όπλο για να πάρει τα χρήματα που είχε στο ταμείο του.

    Ο μάρτυρας δεν αναγνώρισε κανέναν απο τους κατηγορούμενους ως αυτόν που τον απείλησε.

    Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο οπότε θα ολοκληρωθούν οι καταθέσεις για στην υπόθεση Μάτη και αναμένεται να αρχίσουν οι καταθέσεις για την υπόθεση της δολοφονίας του Νίκου Μομφεράτου και του οδηγου του Παναγιώτη Ρουσσέτη.

    Ο πρόεδρος ζήτησε να προσέλθουν στο δικαστήριο και οι μάρτυρες για την βομβιστική ενέργεια σε βάρος λεωφορείου των ΜΑΤ στην Καισαριανή.

    [Φώτο-562578]

    [03] Υφυπουργός Ανάπτυξης για τιμές σε Οπωροκηπευτικά

    18/03/2003 16:35:19

    Η εμπορική πολιτική των εμπόρων και εισαγωγέων οπωροκηπευτικών ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη διατήρηση των τιμών σε υψηλά επίπεδα το τελευταίο διάστημα. Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Θεοδώρου, κατά την επίσκεψή του σήμερα σε λαϊκή αγορά του Αμαρουσίου.

    Ο κ. Θεοδώρου παραδέχθηκε ότι οι τιμές διαμορφώνονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτά που δικαιολογούν η αγορά και οι εποχικοί παράγοντες και απέδωσε ευθύνες στους εισαγωγείς, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για εμφάνιση τεχνητών ελλείψεων με στόχο την κερδοσκοπία.

    Οι παραγωγοί στη λαϊκή αγορά, από την πλευρά τους, δήλωσαν την αδυναμία τους να ελέγξουν την εξέλιξη των τιμών εξαιτίας της κακοκαιρίας, ενώ ο υφυπουργός δέχθηκε και τις διαμαρτυρίες των καταναλωτών για την εξέλιξη των τιμών.

    Ο κ. Θεοδώρου τόνισε ότι η προσπάθεια του υπουργείου στρέφεται πλέον στη συγκράτηση της αύξησης των τιμών στα βιομηχανικά προϊόντα, που ενδέχεται να προκληθεί εξαιτίας του πολέμου στο Ιράκ.

    [Φώτο-520563]


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 18 March 2003 - 21:30:08 UTC