Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-03-22

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νέοι όροι στο ασφαλιστικό Video
  • [02] Κόντρα Μπακογιάννη-Μολυβιάτη για Wikileaks
  • [03] Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ σήμερα
  • [04] Εξοικονόμηση με «ιδιωτική ετικέτα»
  • [05] Βομβαρδισμών συνέχεια στη Λιβύη
  • [06] Μήνυμα Προέδρου Δημοκρατίας
  • [07] Μείωση ζημιών 15 ΔΕΚΟ
  • [08] ''Μεροκάματο'' αστέρων ο»Ώ

  • [01] Νέοι όροι στο ασφαλιστικό Video

    Αλλαγές στην απονομή προσωρινής σύνταξης και στη χορήγηση του ΕΚΑΣ επέρχονται με το νομοσχέδιο για το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας.

    "Στόχος του νομοσχεδίου είναι να καταστήσει το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας περισσότερο αποτελεσματικό και να ενισχύσει τον ρόλο του στην επίλυση των εξωδικαστικών διαφορών" δήλωσε αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για το ΣΕΠΕ που δίνεται σε δημόσια διαβούλευση ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης.

    Με το νομοσχέδιο για το ΣΕΠΕ, προωθούνται αλλαγές σε πτυχές του ασφαλιστικού που σύμφωνα με τον κ. Κουτρουμάνη αποσκοπούν στη βελτίωση ορισμένων ρυθμίσεων ώστε να το καταστήσουν δικαιότερο.

    Μεταξύ άλλων, προβλέπονται αλλαγές στην εξαγορά πλασματικού χρόνου για όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από την 1/1/2011. Γι΄αυτήν την κατηγορία ασφαλισμένων το κόστος εξαγοράς του πλασματικού χρόνου διαμορφώνεται στα 1500 έως 1800 ευρώ ανά έτος.

    Αλλαγές επίσης θα υπάρξουν και στον τρόπο χορήγησης του ΕΚΑΣ το οποίο μετά από επανέλεγχο θα χορηγηθεί σε περισσότερους δικαιούχους.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Κόντρα Μπακογιάννη-Μολυβιάτη για Wikileaks

    Τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη κατονόμασε η Ντόρα Μπακογιάννη ως κεντρικό πρόσωπο των "καραμανλικών" στελεχών που, σύμφωνα με τηλεγράφημα των wikileaks, όπως αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της "Καθημερινής της Κυριακής", συζητούσαν με την αμερικανική πρεσβεία δύο χρόνια πριν τη διαδοχή στη ΝΔ για το διάδοχο του Κώστα Καραμανλή.

    Σε ερώτηση αν θεωρεί πως όλα αυτά ήταν εν γνώσει του πρώην πρωθυπουργού η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας απάντησε πως δεν το γνωρίζει και συνέχισε: "Ξέρω ότι φαίνεται από το τηλεγράφημα που δημοσιεύεται ότι υπήρχε εν γνώσει ανθρώπων, εξωθεσμικών σε σχέση με τη ΝΔ, η πρόθεση δύο χρόνια πριν -το ξέρανε φαίνεται ή ένιωσαν την ανάγκη να ενημερώσουν την αμερικανική πρεσβεία- οι οποίοι ήθελαν να ετοιμάσουν κάποιον αντίπαλο δικό μου και αν ρωτάτε σε ποιον αναφέρομαι, αναφέρομαι στον κ. Πέτρο Μολυβιάτη".

    Υπαινιγμούς όμως άφησε και για τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή άλλο τηλεγράφημα από τα wikileaks. Ανέφερε ότι σύμφωνα με το τηλεγράφημα το Νο 2 της αμερικανικής πρεσβείας σε συνάντησή του με τον βουλευτή κ. Σαμαρά του εξέφρασε τότε την ανησυχία του για το άνοιγμα της κυβέρνησης Καραμανλή με υπουργό Εξωτερικών την κ. Ντόρα Μπακογιάννη προς τη Ρωσία και για την αγορά τεθωρακισμένων.

    Πρόσθεσε επίσης πως το εν λόγω τηλεγράφημα αναφέρει πως ο κ. Σαμαράς του απάντησε ότι θα φροντίσει να πάει η πληροφορία στα αυτιά εκείνων που πρέπει. "Αναρωτήθηκα με ποιο θεσμικό ρόλο βουλευτής που δεν έχει καμία αρμοδιότητα διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει κεντρική επιλογή της κυβέρνησης που με την ψήφο του στήριξε", τόνισε η κ. Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε ευτυχής που τα κείμενα του wikileaks βγαίνουν στη δημοσιότητα.

    Απάντηση Πέτρου Μολυβιάτη

    Αμεση ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Πέτρου Μολυβιάτη, στα όσα είπε για το πρόσωπό του η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης που παραχώρησε.

    "Το γαρ πολύ της θλίψεως....", σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Μολυβιάτης, μιλώντας σε συνεργάτες του.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ σήμερα

    Η αναδιοργάνωση της χρηματοδότησης του δημόσιου χρέους των ευρωπαϊκών χωρών, κυρίως του Νότου, με δίκαιη ρύθμιση η δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής «Τράπεζας Κρατικών Δανείων» ή Ταμείου -αντί μηχανισμών προσωρινού και αντικοινωνικού χαρακτήρα- είναι μια ρεαλιστική πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους τονίστηκε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος κ. Σπύρος Παπασπύρος και η διοίκηση της ΑΔΕΔΥ, ενόψει του Συλλαλητήριο διοργανώνουν από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στις 6 το απόγευμα στην Πλ. Κλαυθμώνος, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε όπου θα τεθεί το θέμα του Συμφώνου Ανταγωνιστικότητας.

    Στη συνέντευξη τονίστηκε ότι η πλήρης ενημέρωση, η συμμετοχή και έκφραση των ευρωπαϊκών λαών για το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας αποτελεί μείζον δημοκρατικό αίτημα και επισημάνθηκε ότι η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει καταθέσει πριν δύο περίπου μήνες πρόταση για δημοψήφισμα. Επίσης επισημάνθηκε ότι η διέξοδος βρίσκεται στην αμοιβαιότητα και την αλληλεγγύη και τονίστηκε μεταξύ άλλων.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Εξοικονόμηση με «ιδιωτική ετικέτα»

    "Καταφύγιο" στα ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα αναζητούν οι καταναλωτές προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη συνεχή αφαίμαξη των εισοδημάτων τους.

    Kαι φαίνεται ότι τα ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα είναι μια συμφέρουσα λύση αφού μπορεί να μειώσουν έως και 50% το κόστος του "καλαθιού".

    H εποχή που τα ιδιωτικής ετικέτας ήταν απλώς μια "έξυπνη αγορά" για κάποιους ή μια αγορά για ιδιαίτερα χαμηλά εισοδήματα έχει παρέλθει.

    Το γεγονός ότι είναι φθηνότερα, ανάλογα με το προϊόν, κατά 20%, 30%, ή και 50% αφορά πια μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

    Και τη διαφορά κάνει η τιμή, αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που το 44% των καταναλωτών τα προτιμά ενώ το 55,3% από πλευράς ποιότητας θεωρεί ότι είναι εφάμιλλα των επωνύμων.

    Κατά συνέπεια δεν είναι τυχαίο που οι πωλήσεις τους έχουν εκτοξευθεί στο 1,5 δισ. ευρώ σύμφωνα με υπολογισμούς λιανεμπορικών επιχειρήσεων, όταν το σύνολο της αγοράς κινείται στα περίπου 6,7 δισ. ευρώ.Την ίδια ώρα ο τζίρος των επωνύμων προϊόντων συνεχώς διολισθαίνει και εκτιμάται ότι πέρυσι κατέγραψε πτώση κατά περίπου 3,4%.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Βομβαρδισμών συνέχεια στη Λιβύη

    Σώος είναι και ο δεύτερος χειριστής του αμερικανικού αεροσκάφους F-15E, το οποίο πραγματοποίησε ανγκαστική προσγείωση τη νύχτα στη Λιβύη, ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση Αφρικής του αμερικανικού στρατού.

    Σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατό, νωρίτερα διεσώθη ο άλλος χειριστής του αεροσκάφους. Και οι δυο, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τα εκτινασσόμενα καθίσματα, έχουν υποστεί μικροτραυματισμούς, δήλωσε η Νικόλ Ντάλριμπλ, εκπρόσωπος της Διοίκησης Αφρικής.

    Στρατιωτικές πηγές στην Αθήνα επιβεβαιώνουν την πληροφορία για αναγκαστική προσγείωση, νωρίτερα σήμερα, στη Λιβύη ενός αμερικανικού αεροσκάφους τύπου F-15.

    Σήμερα, στρατιωτικές δυνάμεις πιστές στον συνταγματάρχη Καντάφι βομβαρδίζουν την πόλη Μιζουράτα της δυτικής Λιβύης, που τελεί υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών δυνάμεων, και υπάρχουν νεκροί, ανάμεσά τους και τέσσερα παιδιά που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που επλήγη, δήλωσε κάτοικος της πόλης στο πρακτορείο Ρόιτερς.

    Επίσης, οι δυνάμεις του Καντάφι επιτίθενται κατά της πόλης Ζιντάν, κάνοντας χρήση βαρέος πυροβολικού, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera.

    Μια βάση του πολεμικού ναυτικού της Λιβύης που βρίσκεται 10 χλμ ανατολικά της Τρίπολης, και δύο εγκαταστάσεις με ραντάρ της λιβυκής αντιαεροπορικής άμυνας, που βρίσκονταν υπό τον έλεγχο των δυνάμεων του Μουαμάρ Καντάφι, στα ανατολικά της χώρας κοντά στην πόλη της Βεγγάζης, όπως μετέδωσε το Αλ Τζαζίρα, έπληξαν οι συμμαχικές δυνάμεις που μετέχουν στην επιχείρηση "Αυγή της Οδύσσειας ", για την εφαρμογή του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, στη Λιβύη.

    Η Τουρκία δεν θα συμμετάσχει στα στρατιωτικά πλήγματα της διεθνούς δύναμης στη Λιβύη, αλλά είναι πιθανόν να συμβάλει στις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις που θα οργανωθούν επί τόπου, σύμφωνα με δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα Hurriyet.

    Σημειώνεται πως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα πραγματοποιήσει σύνοδο την Πέμπτη, έπειτα από αίτημα της Λιβύης, δήλωσε σήμερα ένας διπλωμάτης στα Ηνωμένα Έθνη υπό το πρόσχημα της ανωνυμίας.

    Σε μια άλλη εξέλιξη, δύο δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων και ένας φωτογράφος του Πρακτορείου Getty Images αγνοούνται από την Παρασκευή οπότε συνελήφθησαν από τον λιβυκό στρατό, σύμφωνα με μαρτυρία του οδηγού τους.

    Οι εξελίξεις στο μέτωπο των επιχειρήσεων στη Λιβύη βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν στο Βερολίνο, ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας και ο Γερμανός ομόλογός του, Γκίντερ Βεστερβέλε.

    Σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ καταλήξει σε απόφαση ενεργοποίησης της Συμμαχίας για την επιβολή της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Λιβύη, η Ελλάδα θα έχει περιορισμένη συμμετοχή. Ο κ. Δρούτσας είπε ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει με μία φρεγάτα, που βρίσκεται ούτως ή άλλως για άλλους λόγους στην περιοχή, ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος ραντάρ, ενώ απέκλεισε συμμετοχή με σμήνος F-16. Εκτίμησε, επίσης, ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την Ελλάδα και κυρίως την Κρήτη από το οπλοστάσιο του Καντάφι.

    Για τις εξελίξεις στη Λιβύη, θα ενημερώσει τη Βουλή, σήμερα το απόγευμα, και ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

    Τέλος, εκτινάχθηκαν, οι τιμές στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, λόγω των αεροπορικών βομβαρδισμών στη Λιβύη. Η τιμή του μπρεντ διαμορφώνεται πάνω από τα 116 δολάρια το βαρέλι κερδίζοντας 1,32 δολάρια σε σχέση με το "κλείσιμο" της περασμένης Παρασκευής.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Μήνυμα Προέδρου Δημοκρατίας

    Tην ενότητα του Ελληνισμού για να ξεπεραστούν οι σημερινές προκλήσεις και να καταφέρει η χώρα να υπερβεί την οικονομική κρίση, επισημαίνει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμα του προς τους Έλληνες του εξωτερικού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

    "Η σημερινή εποχή, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας είναι η οικονομική κρίση, επιβάλλει την ανάλογη ομοθυμία και εγρήγορση προκειμένου να δοθεί δημιουργική απάντηση στις υπαρκτές προκλήσεις και δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που αναδύονται τόσο στο εθνικό όσο και στο διεθνές γίγνεσθαι, δεν ξεχνάμε πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε το ακατόρθωτο εφικτό".

    Ο κ. Παπούλιας απευθυνόμενος στους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό, όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί του απανταχού έλληνες τονίζει ότι "αποτελείτε τη γέφυρα ανάμεσα στη μητέρα πατρίδα και τις χώρες όπου διαμένετε, εργάζεστε και εξελίσσεστε".

    Και καταλήγει: "Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου αποτελεί για τους Έλληνες όπου γης ημέρα εθνικής ανάτασης και υπερηφάνειας. Σύσσωμος ο ελληνισμός αποτίει φόρο τιμής στους αγωνιστές του '21 που, με αυταπάρνηση και ηρωισμό, θυσίασαν τη ζωή τους στο όνομα της Ελευθερίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Δημοκρατίας. Από εκείνο το ιστορικό κάλεσμα της εθνεγερσίας που άλλαξε το ρου της νεώτερης ελληνικής ιστορίας, μεταδίδοντας το μήνυμα "Ελευθερία ή Θάνατος" σε όλη την Ευρώπη και την Οικουμένη, δεν έλειψαν οι Έλληνες της Διασποράς. Ήταν και η δική τους παρέμβαση που συνέβαλε στη νικηφόρα έκβαση του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα ενάντια σε μια αυτοκρατορία που φαινόταν άτρωτη."

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] Μείωση ζημιών 15 ΔΕΚΟ

    Μείωση 25% εμφανίζουν οι ζημίες 15 Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΚΟ) τον Ιανουάριο εφέτος, καθώς αρχίζουν να αποδίδουν τα προγράμματα περιστολής των δαπανών και μείωσης των αποδοχών των εργαζομένων.

    Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών για τα μηνιαία στοιχεία εσόδων, εξόδων και απασχόλησης για 15 ΔΕΚΟ (ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΑΜΕΛ, ΤΡΑΜ, ΟΑΣΑ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΑΣ, ΕΛΓΑ, ΕΡΤ, ΜΟΔ, ΟΣΚ, ΕΑΒ, ΕΤΑ, ΟΔΙΕ), από αυτές, οι 8 ΔΕΚΟ εμφανίζουν βελτίωση των οικονομικών μεγεθών τους, οι 6 ΔΕΚΟ εμφανίζουν επιδείνωση και μια (ΜΟΔ) δεν υπέβαλε στοιχεία.

    Επιπρόσθετα, η ανάλυση δεν περιλαμβάνει τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, διότι η διαδικασία οριστικοποίησης των λογαριασμών για τον Ιανουάριο 2011 δεν έχει ολοκληρωθεί από τις εταιρείες αυτές και, συνεπώς, τα τελικά οικονομικά στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα στην παρούσα φάση.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, τα βασικά συμπεράσματα που προκύπτουν από την ανάλυση των στοιχείων του Ιανουαρίου 2011, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2010 για τις 14 εταιρίες που υπέβαλαν τα μηνιαία στοιχεία και για τις δύο περιόδους, είναι τα εξής:

    1. Παρουσιάζεται συγκράτηση του συνόλου των εξόδων των εταιριών τον Ιανουάριο 2011 σε σχέση με τον Ιανουάριο 2010 της τάξης του 32%.

    Η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως σε:

    Μείωση κατά 31% το 2011 των δαπανών μισθοδοσίας, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής του Ν.3899/10, της μείωσης του αριθμού των απασχολουμένων καθώς της εφαρμογής του Ν. 3845/10 με έναρξη ισχύος από 1/6/2010.

    Μείωση κατά 33% των αμοιβών και εξόδων τρίτων.

    Μείωση των τόκων κατά 64%.

    2. Καταγράφεται μείωση των συνολικών εσόδων (συμπεριλαμβανομένων των επιχορηγήσεων) τον Ιανουάριο 2011 σε σχέση με τον Ιανουάριο 2010 κατά 34%, η δε μείωση των εσόδων από πωλήσεις το αντίστοιχο διάστημα περιορίζεται σε 20% και είναι μικρότερη από την συγκράτηση των δαπανών (32%).

    3. Εμφανίζεται σημαντική μείωση κατά 67% και στο συνολικό ύψος των επιχορηγήσεων (τακτικού προϋπολογισμού και λοιπές) τον Ιανουάριο 2011, οι οποίες περιορίστηκαν σε 11 εκατ. ευρώ από 36 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο 2010.

    4. Ο συνολικός αριθμός απασχολούμενων τον Ιανουάριο 2011 εμφανίζει μείωση κατά 14% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010 (μείωση κατά 3.098 εργαζόμενους).

    5. Σε ό,τι αφορά το οικονομικό αποτέλεσμα, παρουσιάζεται μείωση των ζημιών των εταιριών κατά 25% σε σχέση με το 2010. Οι ζημίες περιορίστηκαν σε 33,4 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο 2011 έναντι 44,5 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο 2010 και τα αποτελέσματα βελτιώθηκαν κατά 11 εκατ. ευρώ.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [08] ''Μεροκάματο'' αστέρων

    Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο πιό ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, αφού σύμφωνα με σχετική έρευνα του γαλλικού περιοδικού «France Football», την περασμένη χρονιά, ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα, εισέπραξε (σ.σ. συνολικά από συμβόλαια και διαφημίσεις) 31 εκατομμύρια ευρώ! Αυτό σημαίνει ότι ο κατά τεκμήριο καλύτερος παίκτης του κόσμου, είχε ...μεροκάμματο κάτι λιγότερο από 85.000 ευρώ!

    Δεύτερος στον σχετικό πίνακα, είναι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο με ετήσιες απολαβές 27,5 εκατομμύρια ευρώ και τρίτος ο Αγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, τα έσοδα του οποίου, ανήλθαν σε 20,7 εκατομμύρια ευρώ.

    ...Προπονητών συνέχεια

    Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοσέ Μουρίνιο, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που πέρυσι κατέκτησε το τρεμπλ με την Ίντερ, κερδίζει το χρόνο 13.500.000 εκατομμύρια ευρώ. Δεύτερος στην λίστα είναι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής είναι ο άνεργος Ράφα Μπενίτεθ.

    Αναλυτικά η λίστα του France Football:

    1.Ζοζέ Μουρίνιο (Ρεάλ Μαδρίτης) 13.500.000

    2.Πεπ Γουαρδιόλα (Μπαρτσελόνα) 10.500.000

    3.Ράφα Μπενίτεθ (-) 10.200.000

    4.Φάμπιο Καπέλο (Εθνική Αγγλίας) 8.500.000

    5.Άλεξ Φέργκιουσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 6.900.000

    6.Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ) 6.600.000

    7.Φέλιξ Μάγκατ (Βόλφσμπουργκ) 6.500.000

    8.Λουτσιάνο Σπαλέτι (Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης) 6.300.000

    9.Κάρλο Αντσελότι (Τσέλσι) 6.000.000

    10.Ρόι Χόντζον (Γουέστ Μπρομ) 5.600.000

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 22 March 2011 - 13:30:24 UTC