Browse through our Interesting Nodes on Academic Institutions in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-10-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αθ. Τσαυτάρης: «Τα αγροτικά μας προϊόντα είναι πρωταθλητές στις εξαγωγές»
  • [02] Αποφυλακίστηκαν δύο από τους τέσσερις κατοίκους της Χαλκιδικής για την επίθεση στις Σκουριές
  • [03] Προφυλακιστέος ο 32χρονος συνοδηγός του Γ. Ρουπακιά
  • [04] Ολοκληρώθηκε η απολογία του 32χρονου συνοδηγού του Γ. Ρουπακιά. Αναμένεται η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή
  • [05] Οι Φέιμα, Χάνσεν και Σίλερ τιμήθηκαν με το βραβείο Νόμπελ Οικονομίας 2013
  • [06] Σημάδια σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας, "βλέπει" το ΙΟΒΕ
  • [07] Από τριπλό έλεγχο θα περάσει η ΕΚΤ τους ισολογισμούς των ευρωπαικών τραπεζών το επόμενο έτος
  • [08] Ο. Ρεν: Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας, θα εξεταστούν τις επόμενες εβδομάδες
  • [09] Οκτώ στους δέκα πολίτες ξοδεύουν λιγότερα χρήματα για θέρμανση

  • [01] Αθ. Τσαυτάρης: «Τα αγροτικά μας προϊόντα είναι πρωταθλητές στις εξαγωγές»

    «Η Ελλάδα θα πάρει 19,7 δισ.ευρώ μέσα στα επόμενα χρόνια στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία ο γεωργικός τομέας μπορεί να γίνει ένας από τους πυλώνες,που θα πατήσει ο τόπος»τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης.

    Προσθέτει:«Τα κονδύλια αυτά είναι πολύ σημαντικά, αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία να ικανοποιήσουμε τους στόχους τους οποίους βάζουμε για τη νέα περίοδο, να πάμε σε μια οικονομικά βιώσιμη γεωργία, σε μια γεωργία αειφόρα, που σέβεται και προστατεύει τους φυσικούς πόρους, μια γεωργία που θα ετοιμαστεί για ένα διεθνές ανταγωνιστικό πλαίσιο, μια γεωργία που θα πατάει στέρεα στην ποιότητα των ελληνικών προιόντων».

    Αναφερόμενος στις εξαγωγές, ο κ. Τσαυτάρης σημειώνει ότι«μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2013 οι εξαγωγές αγροτικών προιόντων αυξήθηκαν κατά 12%. Τα αγροτικά μας προϊόντα είναι πρωταθλητές στις εξαγωγές, καθώς απότα 10 πιο εξαγώγιμα προιόντα της χώρας τα πέντε είναι αγροτικά».

    Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη, στην Αθήνα, του Επιτρόπου Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Ντατσιάν Τσιόλος. Ο Ευρωπαίος επίτροπος συνοδεύεται από δέκα επιτελείς και με τον Έλληνα υπουργό θα συζητήσουν τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ για το πρώτο εξάμηνο του 2014.

    «Η ΕΕ θέλει επίσημα, μέσω του κ. Τσιόλος, να συζητήσουμε για τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας στον αγροτικό τομέα, τι περιμένει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να έχει τελειώσει στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας, ποιες είναι οι θέσεις για συγκεκριμένα θέματα. Μετά την πολιτική συμφωνία, που επετεύχθη για τη νέα ΚΑΠ, έχουμε μεγάλη προτεραιότητα να ψηφιστούν οι τέσσερις εφαρμοστικοί κανονισμοί στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας. Και το τονίζω αυτό, γιατί ήδη η νέα ΚΑΠ έχει καθυστερήσει. Κανονικά θα έπρεπε να είχαν ψηφιστεί όλα αυτά και να είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε τη νέα ΚΑΠ από την 1/1/2014 και όχι να συζητάμε την ψήφιση των εφαρμοστικών κανονισμών στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας»τονίζει ο υπουργός και προσθέτει:«Πρέπει να το κάνουμε αυτό έγκαιρα για έναν πολύ σημαντικό λόγο: Μετά τη λήξη της ελληνικής προεδρίας έχουμε τις ευρωεκλογές και θα αλλάξουν όλα στην ΕΕ, θα αλλάξουν οι επίτροποι, θα αλλάξει το ευρωκοινοβούλιο, η επιτροπή Γεωργίας του ευρωκοινοβουλίου. Επομένως, στη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας πρέπει όλα αυτά να γίνουν, να ψηφιστούν πριν τον Ιούνιο. Γι αυτό είναι και κρίσιμη η ελληνική προεδρία. Επιπλέον, κατά την επίσκεψη του Ευρωπαίου επιτρόπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και με την αρμόδια επιτροπή ευρωπαϊκών υποθέσεων του ελληνικού κοινοβουλίου, ώστε να ενημερωθεί από τον κ. Τσιόλος και η ελληνική βουλή.

    [02] Αποφυλακίστηκαν δύο από τους τέσσερις κατοίκους της Χαλκιδικής για την επίθεση στις Σκουριές

    Αποφυλακίστηκαν με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πολυγύρου, δύο από τους τέσσερις κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής που είχαν προφυλακιστεί τους τελευταίους μήνες, κατηγορούμενοι για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός", στις Σκουριές.

    Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν απολογηθεί τον περασμένο Απρίλιο για την συγκεκριμένη υπόθεση και έκτοτε παρέμεναν προφυλακισμένοι στις δικαστικές φυλακές Διαβατών. Το δικαστικό συμβούλιο, μετά τη συμπλήρωση του 6μήνου της προσωρινής κράτησης, αποφάσισενα τους αφήσει ελεύθερους μέχρι να οριστεί η δίκη, υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όπου διαμένουν.

    Για το ίδιο περιστατικό είχαν κριθεί προφυλακιστέοι, το περασμένο καλοκαίρι, άλλοι δύο κάτοικοι της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, για τους οποίους, σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, θα κατατεθούν το επόμενο διάστημα αιτήσεις για την άρση του μέτρου της προσωρινής κράτησης.

    Συνολικά για την υπόθεση κατηγορούνται 20 άτομα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, μεταξύ αυτών της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ μέχρι στιγμής έχουν απολογηθεί επτά εξ αυτών.

    [03] Προφυλακιστέος ο 32χρονος συνοδηγός του Γ. Ρουπακιά

    Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 32χρονος, που φέρεται να ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Γ. Ρουπακιά, ο οποίος έχει ήδη ομολογήσει και προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

    Σε βάρος του 32χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία.

    Η συνήγορος του κατηγορουμένου σε δηλώσεις της τόνισε: «Σεβόμαστε την κρίση των δικαστικών Αρχών, αλλά θεωρούμε την απόφαση σχετικά με την προσωρινή κράτηση του εντολέα μας άδικη, διότι δεν αποδεικνύεται από κανένα απολύτως στοιχείο η φυσική του παρουσία στον χώρο».

    Ανέφερε ότι για το θέμα έχουν δοθεί στις ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές πλήρεις εξηγήσεις και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καμία κατάθεση που να μπορεί να επιβεβαιώνει τη φυσική παρουσία του 32χρονου στον χώρο.

    Εν τω μεταξύ, τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ένας ακόμη κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία του στον ειδικό ανακριτή Διαφθοράς.

    Πρόκειται για τον 36χρονο Αθανάσιο Τζόρβα, κατηγορούμενο για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ο οποίος, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του.

    Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, παραδόθηκε στις Αρχές την περασμένη εβδομάδα και μετά από προθεσμία που είχε λάβει οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή της υπόθεσης για να δώσει εξηγήσεις.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο 36χρονος εμπλέκεται στη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα, όπως φαίνεται να προέκυψε και από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και την καταγραφή των στιγμάτων κινητών από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας την επίμαχη νύχτα στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου, Νίκαιας κλπ.

    [04] Ολοκληρώθηκε η απολογία του 32χρονου συνοδηγού του Γ. Ρουπακιά. Αναμένεται η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή

    Σε εξέλιξη από τις 12:50 είναι η διαβούλευση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση η μη του 32χρονου, που φέρεται να ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Γ. Ρουπακιά, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί και ομολογήσει τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

    Ο 32χρονος, που απολογήθηκε στην 6η ανακρίτρια Πειραιά αλλά και στον εισαγγελέα, είχε ξεχάσει το κινητό του και την αστυνομική του ταυτότητα στο αυτοκίνητο του Γ. Ρουπακιά και όπως είχε υποστηρίξει, είχε συναντηθεί με τον Γ. Ρουπακιά προκειμένου να λάβει έντυπο υλικό για να το μοιράσει στην περιοχή την επόμενη ημέρα.

    Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία.

    Έξω από τα δικαστήρια, την ώρα της προσαγωγής τού συλληφθέντος, ήταν ο πατέρας και συγγενείς του.

    Στο μεταξύ, σχετικά με την επίθεση εναντίον στελεχών του ΚΚΕ και του συνδικάτου μετάλλου στο Πέραμα από μέλη της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι μαρτυρικές καταθέσεις, ενώ αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορουμένων στην υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν προπαρασκευαστικές συνομιλίες πριν την επίθεση.

    Για την αιματηρή επίθεση στο Πέραμα κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι τρεις από τους τέσσερις που είχαν αναγνωριστεί από τα θύματα ότι συμμετείχαν στην ομάδα της Χρυσής Αυγής που τους επιτέθηκε με ρόπαλα, τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου στη διάρκεια αφισοκόλλησης στο Πέραμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των προφυλακισθέντων, κατά την απολογία του στον ανακριτή, δεν αρνήθηκε τη συμμετοχή του στη Χρυσή Αυγή, στην τοπική οργάνωση του Περάματος.

    Για τις συνθήκες της επίθεσης είπε ότι δεν επιτέθηκαν εκείνοι, αλλά ότι δέχτηκαν επίθεση από τα μέλη του ΠΑΜΕ, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά, ότι «εκείνοι ήταν οι κουκουλοφόροι».

    Σχετικά με το άτομο που αφέθηκε ελεύθερο δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία, καθώς μπορεί να βρέθηκε στο σημείο, αλλά δεν εξακριβώθηκε ότι συμμετείχε στην επίθεση.

    [05] Οι Φέιμα, Χάνσεν και Σίλερ τιμήθηκαν με το βραβείο Νόμπελ Οικονομίας 2013

    Οι Γιουτζίν Φέιμα, Λαρς-Πίτερ Χάνσεν και Ρόμπερτ Τζ. Σίλερ, που εργάζονται όλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τιμήθηκαν με το βραβείο Νόμπελ Οικονομίας 2013 για το έργο τους στην ανάλυση των τιμών των οικονομικών πόρων.

    Η Βασιλική Σουηδική Ακαδημία Επιστημών ανακοίνωσε ότι δίνει το βραβείο, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 8 εκατομμυρίων κορόνων (909.000 ευρώ), στους Φέιμα, Χάνσεν και Σίλερ για το έργο τους όσον αφορά την πορεία των τιμών των διαφόρων στοιχείων ενεργητικού στις αγορές. Αν και είναι αδύνατον να προβλέπονται επακριβώς οι τιμές των αξιόγραφων στις αγορές σε μελλοντικές ημερομηνίες, χάρη στην δουλειά των τριών Αμερικανών έγινε «δυνατό να προβλεφθεί η γενική πορεία των τιμών αυτών για μακρές περιόδους, όπως τα τρία ως πέντε επόμενα χρόνια», σημείωσε η Επιτροπή. Οι νικητές, προσέθεσε η Επιτροπή, έθεσαν τις βάσεις για την κατανόηση της πορείας των τιμών στις χρηματοοικονομικές αγορές.

    [06] Σημάδια σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας, "βλέπει" το ΙΟΒΕ

    Βελτιωμένες εκτιμήσεις τόσο για την υποχώρηση της ύφεσης όσο και για την ανεργία, διατυπώνει το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) στην τελευταία έκθεσή του για την ελληνική οικονομία που παρουσίασε σήμερα.

    Ειδικότερα, το ΙΟΒΕ εκτιμά ότι η ύφεση της ελληνικής οικονομίας το τρέχον έτος θα διαμορφωθεί λίγο πάνω από το 4%, στην περιοχή του 4,1- 4,2%.

    Στη συνέχεια, με βάση τις πιο πρόσφατες αναθεωρήσεις και προβολές, το πιθανότερο είναι ότι η ύφεση περίπου θα μηδενισθεί στο 2014. Όμως υπάρχουν σημαντικές αβεβαιότητες και εκκρεμότητες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν είτε σε ασθενέστερη ή υπό προϋποθέσεις σε καλύτερη πορεία από αυτήν, αναφέρει το ΙΟΒΕ.

    Επίσης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΙΟΒΕ, η ανακοπή της ανόδου της ανεργίας στο δεύτερο τρίμηνο και κατά πάσα πιθανότητα στους καλοκαιρινούς μήνες, έως και τον Σεπτέμβριο, οδηγεί το ΙΟΒΕ σε εκτίμηση για μέση ανεργία φέτος της τάξης του 27,5%, από 24,2% το 2012. Βελτιώνεται δηλαδή η προηγούμενη εκτίμηση για το επίπεδο της ανεργίας (28,3%).

    Όπως επισημαίνεται στην έκθεση του ΙΟΒΕ, η ελληνική οικονομία βρίσκεται πολύ κοντά σε σημείο σταθεροποίησης.

    [07] Από τριπλό έλεγχο θα περάσει η ΕΚΤ τους ισολογισμούς των ευρωπαικών τραπεζών το επόμενο έτος

    Τριπλός θα είναι ο επικείμενος έλεγχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στους ισολογισμούς των ευρωπαϊκών πιστωτικών ιδρυμάτων, προκειμένου να διασφαλισθεί η αξιοπιστία τους, δήλωσε το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων Bloomberg.

    «Ο τρόπος που θα κάνουμε τον έλεγχο το επόμενο έτος θα είναι πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που έγιναν οι δύο προηγούμενοι έλεγχοι αντοχής των τραπεζών», δήλωσε ο κ. Κερέ σε εκδήλωση στην Ουάσιγκτον, προσθέτοντας: «Κάθε στοιχείο που θα δίνουν οι τράπεζες θα ελέγχεται πρώτα από την εθνική εποπτική αρχή και μετά θα γίνεται δεύτερος έλεγχος σε ευρωπαϊκό επίπεδο στη Φρανκφούρτη. Στη συνέχεια, θα γίνεται και ένας τρίτος έλεγχος από ανεξάρτητους ελεγκτές». Η αξιολόγηση των ισολογισμών που θα προηγηθεί των ασκήσεων αντοχής είναι «ένας τρόπος για να διασκεδαστεί η εντύπωση ότι το ενεργητικό (των τραπεζών) αξίζει πολύ λιγότερο από όσο μπορεί να δει κανείς.

    Για το λόγο αυτό χρειάζεται διαφάνεια», δήλωσε ο κεντρικός τραπεζίτης.

    Η ΕΚΤ αναλαμβάνει την εποπτεία των ευρωπαϊκών τραπεζών στο πλαίσιο της δημιουργίας μίας τραπεζικής ένωσης που επιδιώκει να αποτρέψει την επανάληψη μίας χρηματοπιστωτικής αναταραχής, όπως αυτή που ακολούθησε μετά την κρίση κρατικού χρέους. Πριν αναλάβει τις αρμοδιότητές της το επόμενο έτος, η ΕΚΤ θα διεξάγει έναν έλεγχο τριών σταδίων για την κατάσταση που βρίσκεται το τραπεζικό σύστημα, ο οποίος θα κορυφωθεί με τις ασκήσεις αντοχής.

    Η ΕΚΤ ζητά από τις εθνικές κυβερνήσεις να έχουν διαθέσιμα χρήματα, όταν θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα της άσκησης το 2014, εφόσον οι τράπεζες δεν είναι σε θέση να αντλήσουν οι ίδιες ιδιωτικά κεφάλαια σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχουν λιγότερα από τα αναγκαία κεφάλαια.

    [08] Ο. Ρεν: Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας, θα εξεταστούν τις επόμενες εβδομάδες

    Τις επόμενες εβδομάδες θα εξετάσουμε και θα αποφασίσουμε σχετικά με τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας και το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποιο δημοσιονομικό κενό, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομίας Ολι Ρεν, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ στο Λουξεμβούργο.

    Ο Ολι Ρεν σημείωσε ακόμη ότι κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο- όταν διαπιστώσουμε ότι η Ελλάδα έχει πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα- θα εξετάσουμε το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους και τόνισε ότι θα εξετάσουμε όλα τα ζητήματα κατά σειρά προκειμένουν να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

    [09] Οκτώ στους δέκα πολίτες ξοδεύουν λιγότερα χρήματα για θέρμανση

    Το 80% των πολιτών αναγκάζεται πλέον να ξοδεύει λιγότερα χρήματα για την οικιακή θέρμανση και ψύξη, τον τελευταίο χρόνο, ενώ αναζητάει έξυπνες ιδέες και φτηνές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητάς του, σύμφωνα με έρευνα της Public Issue για λογαριασμό του WWF Ελλάς, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

    Κακή ή πολύ κακή χαρακτηρίζει την κατάσταση του περιβάλλοντος στην Ελλάδα το 53%, ενώ ως το σημαντικότερο περιβαλλοντικό πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα, 3 στους 10 πολίτες ορίζουν την ατμοσφαιρική ρύπανση που προκαλείται από τη χρήση του αυτοκινήτου και τα διάφορα μέσα θέρμανσης, όπως τα τζάκια. Ακολουθούν η έλλειψη καθαριότητας, η αδιαφορία των πολιτών και του κράτους και οι ελάχιστοι χώροι πρασίνου.

    Το WWF Ελλάς παρουσιάζει μερικώς σήμερα στοιχεία της συγκεκριμένης έρευνας, σηματοδοτώντας την έναρξη της συμμετοχικής πρωτοβουλίας «Καλύτερη Ζωή». Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία, στόχος της περιβαλλοντικής οργάνωσης είναι εν μέσω κρίσης «να βοηθήσει την καθημερινότητα των πολιτών, προσφέροντας πρακτικές συμβουλές και λύσεις σε φλέγοντα θέματα, όπως η θέρμανση, καθώς και ευκαιρίες δραστηριοποίησης, αλληλεγγύης και συμμετοχής».

    Όπως σημειώνει ο κ. Καραβέλλας, «πέρα από την γκρίζα πραγματικότητα, ολοένα και πληθαίνει ο αριθμός των συμπολιτών μας που αρνείται να υποταχθεί στην απογοήτευση. Το πρόγραμμα Καλύτερη Ζωή του WWF Ελλάς έρχεται σε αυτή τη χρονική συγκυρία, προσπαθώντας να αναδείξει ότι είναι δυνατό να επαναξιολογήσουμε τις προτεραιότητές μας και να μάθουμε να αλληλεπιδρούμε ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας».

    Η Καλύτερη Ζωή -www.kalyterizoi.gr - που έχει μέχρι στιγμής 2.500 εγγεγραμμένους χρήστες, είναι ένας διαδραστικός κόμβος ενημέρωσης και συμμετοχής για ενήλικους, νέους και παιδιά. Σε πρακτικό επίπεδο, κάθε εβδομάδα, η «Καλύτερη Ζωή» προσκαλεί τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά με ιδέες και συμβουλές.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 14 October 2013 - 12:30:24 UTC