Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-10-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Δίχτυ ασφαλείας» για 700.000 δικαιούχους ανακοίνωσε η κυβέρνηση
  • [02] Βουλή: Αρχίζει η συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού
  • [03] Συνομιλίες στις ΗΠΑ σχετικά με τη στρατηγική του διεθνούς συνασπισμού κατά του ΙΚ
  • [04] Το πρώτο βιβλίο της σειράς «T' αγαπημένα», «εγκαινιάζει» ο Θωμάς Κοροβίνης
  • [05] Στ. Φασουλής: Ήθελα να κάνω πολιτικό θέατρο
  • [06] Τα φυτά απορροφούν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα
  • [07] Πέθανε ο Σουδανός που είχε μολυνθεί με τον ιό Έμπολα και νοσηλευόταν στη Γερμανία
  • [08] ΟΗΕ: Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας, για τον Έμπολα
  • [09] Δραστική ουσία στο μπρόκολο βελτιώνει τα συμπτώματα του αυτισμού

  • [01] «Δίχτυ ασφαλείας» για 700.000 δικαιούχους ανακοίνωσε η κυβέρνηση

    Ως τη μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση χαρακτήρισε την εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος μιλώντας στο Ζάππειο κατά την παρουσίαση της πιλοτικής εφαρμογής του θεσμού ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου. Όπως τόνισε ο υπουργός Εργασίας, η κρίση φανέρωσε με τον πιο εμφανή τρόπο τις στρεβλώσεις, τα κενά και τις αντιφάσεις του συστήματος κοινωνικής προστασίας στην Ελλάδα. Πρόσθεσε ότι το σύστημα ήταν αναποτελεσματικό, ατελές και διάτρητο τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Σε όλα αυτά, είπε, έρχεται να απαντήσει ο θεσμός του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος.

    Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε 13 δήμους της χώρας και θα καλύψει περίπου το 7% του πληθυσμού δηλαδή 700.000 άτομα. Πρόκειται για τους δήμους Δράμας, Έδεσσας, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Λευκάδας, Μεσολογγίου, Χαλκίδας, Καλλιθέας, Τρίπολης, Σάμου, Σύρου και Μαλεβιζίου Κρήτης.

    «Σήμερα εγκαινιάζουμε στην Ελλάδα ένα εργαλείο κοινωνικής πολιτικής για την προστασία των πιο αδύναμων για την καταπολέμηση της φτώχειας και για την επανένταξη όσων κινδυνεύουν να μείνουν στο περιθώριο» ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην εκδήλωση. Αυτό έγινε εφικτό, είπε ο κ. Σαμαράς, «με τα πλεονάσματα που βγάζει η χώρα και μπορεί να καλύπτει με τις δικές της δυνάμεις τις κοινωνικές ανάγκες». Τόνισε, ακόμη, ότι η κυβέρνηση βάζει μπροστά πράγματα που ήταν αδιανόητα μέχρι πριν από λίγο, αν και θα έπρεπε να έχουν γίνει, καθώς και ότι οι μεταρρυθμίσεις καθιστούν τη χώρα πιο αποτελεσματική και πιο δίκαιη. «Η κοινωνική δικαιοσύνη ευνοεί την ανάπτυξη και στεριώνει τη δημοκρατία στη χώρα μας» τόνισε ο πρωθυπουργός.

    Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα, οργανώνουμε τη χώρα μετά το μνημόνιο, ανέφερε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Το εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα θα αποδώσει σύντομα αποτελέσματα είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Αυτό όμως είναι το ελάχιστο, δεν αρκεί. Οι πολιτικές μας για τη βοήθεια στο σπίτι, για τους αστέγους, για τους ανέργους δίνουν το υπόστρωμα για να αποδώσει το εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα. Η αλλαγή στο επίπεδο απασχόλησης επηρεάζει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος. Η εξέλιξη θα είναι γεωμετρική αρκεί να είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να γυρίσουμε τη σελίδα».

    [02] Βουλή: Αρχίζει η συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού

    Σε θέση «μάχης» μπαίνουν από σήμερα τα κόμματα στη Βουλή, καθώς ξεκινά η συζήτηση του προσχεδίου του Προϋπολογισμού, στη Διαρκή Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί σε τρεις συνεδριάσεις και τα πρακτικά των συνεδριάσεων θα διαβιβαστούν στη συνέχεια στον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος, με βάση τις παρατηρήσεις της Επιτροπής Οικονομικών, θα πρέπει να εισάγει τον Προϋπολογισμό του 2015 στη Βουλή, 40 τουλάχιστον ημέρες προτού ξεκινήσει το νέο οικονομικό έτος.

    Γενικοί εισηγητές για τη συζήτηση που ξεκινά σήμερα, έχουν οριστεί οι Ανδρέας Λυκουρέντζος (ΝΔ), Ευκλείδης Τσακαλώτης (ΣΥΡΙΖΑ), Ιωάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ), Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή), Ασημίνα Ξηροτύρη Αικατερινάρη (ΔΗΜΑΡ), Νίκος Νικολόπουλος (ΑΝ.ΕΛΛ.), Νίκος Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) και Μίμης Ανδρουλάκης (Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές). Ειδικοί εισηγητές έχουν οριστεί οι Φεβρωνία Πατριανάκου (ΝΔ), Δημήτρης Γελαλής (ΣΥΡΙΖΑ), Χρήστος Γκόκας (ΠΑΣΟΚ), Αρτέμιος Ματθαιόπουλος (Χρυσή Αυγή), Γιαβριήλ Αβραμίδης (ΑΝ.ΕΛΛ.), Δημήτρης Αναγνωστάκης (ΔΗΜΑΡ) και ο Χρήστος Κατσώτης (ΚΚΕ).

    Το προσχέδιο του προϋπολογισμού ξεκινά σε μια κρίσιμη φάση για την οποία η κυβέρνηση έχει πει ότι δρομολογείται η έξοδος από το Μνημόνιο και η αποχώρηση από το καθεστώς της τρόικας. Το ενδιαφέρον λοιπόν της επικείμενης συζήτησης στη Βουλή αναμένεται να επικεντρωθεί σε αυτά τα σημεία και στις ειδήσεις που θα επιφυλάσσει για τους βουλευτές-μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής το οικονομικό επιτελείο για τις κρίσιμες επαφές αυτών των ημερών.

    [03] Συνομιλίες στις ΗΠΑ σχετικά με τη στρατηγική του διεθνούς συνασπισμού κατά του ΙΚ

    Εκπρόσωποι των στρατιωτικών ηγεσιών των χωρών του υπό τις ΗΠΑ διεθνούς συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους συναντώνται σήμερα στην Ουάσινγκτον, την ώρα που οι αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής κατά των δυνάμεων των τζιχαντιστών κερδίζει έδαφος στη Συρία και το Ιράκ. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί του αμερικανικού στρατιωτικού επιτελείου, μαζί με ομολόγους τους από 21 χώρες, ανάμεσά τους και αρχηγοί γενικών επιτελείων, συναντώνται σήμερα στην αεροπορική βάση Αντριους κοντά στην Ουάσινγκτον παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

    Οι στρατιωτικοί εκπρόσωποι των χωρών αυτών (Γερμανία, Σαουδική Αραβία, Αυστραλία, Μπαχρέιν, Βέλγιο, Καναδάς, Δανία, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισπανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Ιράκ, Ιταλία, Ιορδανία, Κουβέιτ, Λίβανος, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Κατάρ, Βρετανία, Τουρκία) «θα συζητήσουν τις κινήσεις του συνασπισμού στην επιχείρηση κατά του Ισλαμικού Κράτους», σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας, η οποία δεν αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη των συνομιλιών και ακόμη λιγότερο στις αποφάσεις που ενδεχομένως θα ληφθούν. Οι δύο πλέον υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων θα προεδρεύσουν των συνομιλιών: ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατηγός Μάρτιν Ντέμπσεϊ και ο διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης (CENTCOM, Μέση Ανατολή και Κεντρική Ασία) στρατηγός Λόιντ Οστιν.

    [04] Το πρώτο βιβλίο της σειράς «T' αγαπημένα», «εγκαινιάζει» ο Θωμάς Κοροβίνης

    Ποια και πόση είναι η σχέση μεταξύ του λογοτεχνικού έργου του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου με το «καλλιτεχνικό έργο» του συνθέτη Άκη Πάνου (αν «μπορεί να έχει καλλιτεχνική αξία το έργο ενός δολοφόνου»...); Κι ο τελευταίος τι σχέση μπορεί να 'χει με τον «χοηφόρο διανοούμενο», τον «άνθρωπο της ζωής», τον «επικούρειο» Κωστή Παπαγιώργη; Ο «μπητ» Έλληνας ποιητής Λευτέρης Πούλιος με τον πατριάρχη του ρεμπέτικου Μάρκο Βαμβακάρη κι αυτός με τον Συριανό Εμμανουήλ Ροίδη, κι αυτός με τον «ιδιόμορφα αιρετικό» Μ.(Μίτια;;;) Καραγάτση (ή Δημήτριο Ροδόπουλο) κι αυτός με τον Νίκο Μπακόλα, κι αυτός με... τον Γιώργο Ιωάννου, κι αυτός με τον «Ευριπίδη του σήμερα» Κώστα Ταχτσή, και το «τυραννισμένο οδοιπορικό» των ποιημάτων του Μιχάλη Γκανά με τα... «αυτοτελή σενάρια κινηματογραφικής εκδοχής» των αφηγημάτων - μαθημάτων πολιτικού ήθους του Μάριου Χάκκα, κι ο «αυτοκράτορας της θριαμβικής λεξιλαγνείας» Ανδρέας Εμπειρίκος με τον «καυστικά στοχαστικό» Κώστα Βάρναλη;

    Ποιο αόρατο -ή μάλλον ορατό- λογοτεχνικά γραμμένο νήμα συνδέει όλους τους παραπάνω δημιουργούς κι άλλους πολλούς (σύνολο 88!) και το έργο τους;

    Στο προοίμιο της δικής του ανθολόγησης με «Τ' αγαπημένα» («Τ' αγαπημένα του Θωμά Κοροβίνη - Ποιήματα και αφηγήματα άλλων»- εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σελ. 293), ο βραβευμένος και πολυγραφότατος συγγραφέας διευκρινίζει ότι «πρόκειται για μια καταβύθιση στο "είναι" και ταυτόχρονα μια απαιτητική συνομιλία με πνευματικούς ανθρώπους - σταθμούς της ζωής. Θα μπορούσε να έχει τίτλο: "Ο συγγραφέας και οι καταβολές του" ή "Η λογοτεχνική καταγωγή του συγγραφέα" ή "Η κληρονομιά των προγόνων λογοτεχνών" -κάπως βαρύγδουπο αυτό- ή "Η λογοτεχνική μου οικογένεια"».

    «Η ανθολόγηση είναι μάλλον το πρόσχημα ώστε να συνδεθούν μ' έναν λογοτεχνικό αρμό -μια συνειρμική αλυσίδα ιδεολογικού, νοηματικού, συναισθηματικού χαρακτήρα- ζώντες και τεθνεώτες δημιουργοί (λογοτέχνες αλλά και μουσικοί- μέσω του λόγου τους), οι οποίοι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο (διά του έργου τους ή διά της προσωπικής γνωριμίας και επαφής) καθόρισαν την πνευματική μου φυσιογνωμία» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Θωμάς Κοροβίνης.

    [05] Στ. Φασουλής: Ήθελα να κάνω πολιτικό θέατρο

    Με τον καθηλωτικό μονόλογο «Ο δικηγόρος Ντάροου» του Ντέιβιντ Γ. Ρίντελς, ο Σταμάτης Φασουλής, από τη σκηνή του θεάτρου Δημήτρης Χορν, μας συστήνει μια εξέχουσα προσωπικότητα του 19ου αιώνα, τον θρυλικό Αμερικανό νομικό Κλάρενς Ντάροου, του οποίου το όνομα συνδέθηκε με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η εκρηκτική ερμηνεία του Κέβιν Σπέισι -που φέτος την άνοιξη, έδωσε την αποχαιρετιστήρια παράσταση του από τη σκηνή του Old Vic Theater του Λονδίνου -έφερε ξανά στο προσκήνιο το έργο του Ρίντελς. Η επιτυχία της παράστασης που ήταν σαρωτική και η φήμη της ταξίδεψε ως την άλλη άκρη του Ατλαντικού, φαίνεται πως γοήτευσε τον Σταμάτη Φασουλή που αποφάσισε να αναμετρηθεί με τον ρόλο - τον οποίο για πρώτη φορά στο θέατρο είχε ερμηνεύσει ο Χένρι Φόντα το 1974 (Στην Ελλάδα, τον έχουν ερμηνεύσει στο παρελθόν ο Τίτος Βανδής και ο Γιώργος Φούντας).

    «Ήθελα να κάνω πολιτικό θέατρο. Ο Κλάρενς Ντάροου (1857 - 1938) υπήρξε ένας θρύλος για την αμερικανική Δικαιοσύνη, πνεύμα αδάμαστο και φλογερός υπερασπιστής των φτωχών και των αδικημένων, σε μια εποχή δύσκολη και σκληρή σαν τη δική μας. Ήταν πάντα στο πλευρό όσων, με το αίμα τους, μάχονταν να κατακτήσουν αυτά τα δικαιώματα που σήμερα κινδυνεύουμε να χάσουμε. Είχε θέσει σκοπό της ζωής του την κατάργηση της θανατικής ποινής, υπερασπίζοντας με πάθος την προστασία της ελευθερίας της σκέψης και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αιτήματα που μπορεί να φαίνονται παλιά, αλλά δυστυχώς δεν έχουν εκλείψει από τη ζωή μας. Η διεκδίκηση αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας, η κατάργηση της θανατικής ποινής, της παιδικής εργασίας, των φυλετικών διακρίσεων μπαίνουν ξανά επί τάπητος», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής σε συνέντευξη Τύπου για το νέο του θεατρικό εγχείρημα.

    [06] Τα φυτά απορροφούν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα

    Οι επιστήμονες και τα έως τώρα μοντέλα τους για το κλίμα είχαν υποτιμήσει την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα, που απορροφούν τα φυτά από την ατμόσφαιρα. Μία νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη εκτιμά ότι τα δέντρα και τα υπόλοιπα φυτά απορροφούν 16% περισσότερο διοξείδιο από ό,τι υπολογιζόταν. Το γεγονός αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί μέχρι σήμερα τα κλιματολογικά μοντέλα συστηματικά υπερεκτιμούσαν τον ρυθμό αύξησης του διοξειδίου στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας. Επιπλέον, δείχνει ότι τα φυτά αποτελούν έναν ακόμη σημαντικότερο σύμμαχο κατά της κλιματικής αλλαγής σε σχέση με τις έως τώρα εκτιμήσεις. Περίπου το μισό διοξείδιο που παράγεται, καταλήγει στους ωκεανούς ή απορροφάται από τα φυτά.

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Λιανχόνγκ Γκου του Εθνικού Εργαστηρίου Όακ Ριντζ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), σύμφωνα με το BBC, ανέλυσαν ξανά πόσο διοξείδιο εξαπλώνεται αργά στο εσωτερικό των φύλλων των φυτών και συμπέραναν ότι σαφώς περισσότερο αέριο απορροφάται από αυτά. Οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι μεταξύ 1901 - 2100 η ποσότητα διοξειδίου που συνολικά θα έχει αφαιρεθεί από την ατμόσφαιρα χάρη στα φυτά, θα είναι 1.057 δισεκατομμύρια τόνοι, έναντι 915 δισεκατομμυρίων τόνων που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση (αύξηση 16% έως 17%).

    Πάντως, άλλοι ειδικοί ανέφεραν ότι, παρά τον νέο υπολογισμό, που πιθανώς θα οδηγήσει σε μελλοντική αναθεώρηση των κλιματολογικών μοντέλων, είναι μάλλον απίθανο να αλλάξει κάτι στις δυσοίωνες προβλέψεις για την εξέλιξη της κλιματικής αλλαγής.

    [07] Πέθανε ο Σουδανός που είχε μολυνθεί με τον ιό Έμπολα και νοσηλευόταν στη Γερμανία

    Πέθανε ο Σουδανός, υπάλληλος του ΟΗΕ, ο οποίος είχε μολυνθεί με τον ιό Έμπολα και είχε μεταφερθεί την Πέμπτη στη Λειψία της Γερμανίας από τη Λιβερία, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο νοσοκομειακή πηγή. Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ακόμη ότι «ο ασθενής που έπασχε από Έμπολα πέθανε στη διάρκεια της νύχτας στην κλινική Σεν Τζορζ της Λειψίας», ενώ ανέφερε ότι ήταν 56 ετών.

    [08] ΟΗΕ: Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας, για τον Έμπολα

    To Συμβούλιο Ασφαλείας συνεδριάζει σήμερα στη Νέα Υόρκη για να εξετάσει την εξάπλωση του ιού Εμπολα που έχει προκαλέσει τον θάνατο 4.000 ανθρώπων, ενώ ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν κάλεσαν τη διεθνή κοινότητα να εντείνει τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της επιδημίας. «Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν (σε τηλεφωνική τους επικοινωνία) στο γεγονός ότι, απέναντι στην απειλή που θέτει ο Εμπολα, η διεθνής κοινότητα πρέπει να επιδείξει όλο και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δέσμευση για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την κρίση αυτή» ανακοίνωσε χθες ο Λευκός Οίκος.

    Ο Ομπάμα και ο Γάλλος ομόλογός του Φρανσουά Ολάντ ζήτησαν επίσης να υπάρξει «αυξημένη κινητοποίηση της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε στενό συντονισμό με τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις εμπλεκόμενες χώρες» ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία. Ο Εμπολα έχει στοιχίσει τη ζωή ήδη περισσοτέρων από 4.000 ανθρώπων από την έναρξη της χρονιάς μεταξύ των περίπου 7.400 κρουσμάτων που καταγράφηκαν σε επτά χώρες, κυρίως στη Λιβερία, τη Σιέρα Λεόνε και τη Γουινέα.

    Οι υπουργοί Υγείας της ΕΕ αναμένεται να συνεδριάσουν την Πέμπτη στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν κυρίως την ενίσχυση των ελέγχων στα σύνορα και τον καλύτερο συντονισμό της πρόληψης απέναντι στον κίνδυνο μετάδοσης της νόσου.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε ο Σουδανός που είχε μολυνθεί με τον ιό Έμπολα και νοσηλευόταν στη Γερμανία

    [09] Δραστική ουσία στο μπρόκολο βελτιώνει τα συμπτώματα του αυτισμού

    Μια χημική ουσία που δεν υπάρχει στο εμπόριο και περιέχεται κυρίως στο μπρόκολο, αλλά και σε άλλα λαχανικά όπως το κουνουπίδι και το λάχανο, ιδίως όταν αυτά είναι άβραστα, μπορεί να βελτιώσει τα συμπτώματα του αυτισμού στους νέους, όπως την εσωστρεφή και αντικοινωνική συμπεριφορά τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

    Είναι η πρώτη φορά που μια ουσία φαίνεται να επιφέρει τέτοια βελτίωση στην περίπτωση του αυτισμού, μιας διαταραχής από την οποία πάσχει το 1% έως 2% του παγκόσμιου πληθυσμού (πολύ περισσότερο τα αγόρια από ό,τι τα κορίτσια) και οι αιτίες της οποίας παραμένουν ουσιαστικά άγνωστες. Όμως, για να υπάρξει αποτέλεσμα, οι άνθρωποι θα πρέπει να τρώνε καθημερινά πάρα πολύ μεγάλες ποσότητες μπρόκολου, πράγμα μάλλον όχι ρεαλιστικό. Η πιλοτική κλινική δοκιμή, που έγινε σε μικρό δείγμα εθελοντών, πρέπει να επαναληφθεί σε περισσότερους ασθενείς, για να επιβεβαιωθούν τα ευρήματά της και να εξαχθούν οριστικά θεραπευτικά συμπεράσματα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 14 October 2014 - 8:30:41 UTC