Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-06-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σε εξέλιξη η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με την Α. Μέρκελ και τον Φρ. Ολάντ
  • [02] Π. Μοσκοβισί: Δυνατή μια συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της
  • [03] Μπενουά Κερέ: Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν είναι ταμπού
  • [04] Υψηλό ενδιαφέρον επενδυτικών οίκων για ελληνικές εταιρείες
  • [05] Το ευρωκοινοβούλιο δεν αναγνωρίζει τη Ρωσία ως «στρατηγικό εταίρο»
  • [06] Handelsblatt: Χάσμα μεταξύ Μέρκελ και Σόιμπλε για το ελληνικό ζήτημα
  • [07] Η ΕΡΤ επανέρχεται την Πέμπτη στους δέκτες
  • [08] ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις
  • [09] Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο
  • [10] Ο Ολυμπιακός αγκαλιάζει τον τίτλο
  • [11] Ο Μέσι μίλησε και ο Ντάνι Άλβες έμεινε
  • [12] Συνεχίζεται την Παρασκευή η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια
  • [13] «Παράταση της δανειακής σύμβασης κατά εννιά μήνες, ζητά η κυβέρνηση»

  • [01] Σε εξέλιξη η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με την Α. Μέρκελ και τον Φρ. Ολάντ

    Άρχισε στις Βρυξέλλες η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ .

    Νωρίτερα, ο Αλ. Τσίπρας, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ με τις χώρες της Λατινικής Αμερικής συναντήθηκε με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι, προσθέτοντας ότι οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις, αναλυτικά και σε εποικοδομητικό κλίμα, ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν και αύριο.

    [02] Π. Μοσκοβισί: Δυνατή μια συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της

    Εφικτή "περισσότερο από ποτέ" είναι μια συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, εκτίμησε σήμερα ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί από τις Βρυξέλλες.

    "Πιστεύω, περισσότερο από ποτέ, ότι είναι δυνατή μια συμφωνία εάν όλοι συμμερίζονται την πολιτική βούληση. Οι επόμενες ημέρες θα είναι αποφασιστικής σημασίας για την Ελλάδα" είπε ο επίτροπος μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

    Ο Μοσκοβισί υπενθύμισε ωστόσο ότι υπάρχει μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών της "μια διαφωνία όσον αφορά τους δημοσιονομικούς στόχους που προβλέπονται" στην πρόταση που υπέβαλαν τη νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη οι ελληνικές αρχές. Είπε μάλιστα ότι επικοινώνησε με "τον εκπρόσωπο των ελληνικών αρχών το απόγευμα (της Τρίτης) για να του αναφέρω εξ ονόματος της Επιτροπής ότι είχαμε διαφωνίες για τους προτεινόμενους δημοσιονομικούς στόχους".

    "Οι τεχνικές συζητήσεις συνεχίζονται", κατέληξε ο Γάλλος επίτροπος.

    [03] Μπενουά Κερέ: Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν είναι ταμπού

    Το θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους δεν είναι ταμπού, δήλωσε ο Μπενουά Κερέ, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μία τέτοια αναδιάρθρωση από τις χώρες της Ευρωζώνης στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο πλευρών.

    Σε συνέντευξη που έδωσε στη γαλλική εφημερίδα La Croix και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Κερέ δήλωσε: "Το ζήτημα (της αναδιάρθρωσης του χρέους) δεν είναι ταμπού, καθώς το ελληνικό χρέος έχει ήδη αναδιαρθρωθεί για τις ιδιωτικές τράπεζες. Όσον αφορά τους δημόσιους πιστωτές, έχουν ήδη συμφωνήσει σε σημαντικές προσαρμογές σχετικά με την επιμήκυνση των χρόνων αποπληρωμής και τη μείωση των επιτοκίων, με αποτέλεσμα το βάρος του ελληνικού χρέους να είναι τώρα σημαντικά χαμηλότερο από αυτό της Ιταλίας ή της Ισπανίας ως ποσοστό του ΑΕΠ. Πρέπει να γίνουν περισσότερα; Η απάντηση θα εξαρτηθεί από τους τελικούς όρους της συμφωνίας μεταξύ των πιστωτών και των ελληνικών αρχών. Αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης, με το οποίο θα επαναξιολογήσουμε τη βιωσιμότητα του χρέους. Τα χρήματα που διακυβεύονται ανήκουν στους φορολογούμενους των χωρών της Ευρωζώνης, επομένως είναι θέμα των κυβερνήσεων τους, όχι της ΕΚΤ, να αποφασίσουν γι' αυτό".

    [04] Υψηλό ενδιαφέρον επενδυτικών οίκων για ελληνικές εταιρείες

    Εκπρόσωποι από είκοσι εταιρείες, εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, θα συναντηθούν με διαχειριστές κεφαλαίων, στο πλαίσιο του 4ου Επενδυτικού φόρουμ, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Νέα Υόρκη.

    Έχουν προγραμματιστεί 460 συναντήσεις, που κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα, γεγονός που κρίνεται ενθαρρυντικό, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν αναφορικά με την οικονομία της χώρας.

    Σημειώνεται, σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, ότι ξεκίνησε χθες τις εργασίες του, στη Νέα Υόρκη, το φόρουμ που αποτελεί ένα από τα κορυφαία ετήσια roadshows που διοργανώνουν οι δύο φορείς προς όφελος των ελληνικών επιχειρήσεων, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα σημαντικών επαφών με εκπροσώπους θεσμικών επενδυτικών οίκων, στην πρωτεύουσα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

    Στο πλαίσιο του φόρουμ, οι κ.κ. Πλάτων Μονοκρούσος, Chief Group Economist, του ομίλου Eurobank και Ηλίας Λεκκός, Chief Group Economist, του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς, πραγματοποίησαν παρουσίαση στους επενδυτές για τα μεγέθη και τις εξελίξεις της ελληνικής οικονομίας και των επενδυτικών ευκαιριών και δυνατοτήτων που παρουσιάζει σήμερα η Ελλάδα. Οι ομιλητές είχαν την δυνατότητα να απαντήσουν σε ερωτήσεις εκπροσώπων των επενδυτικών οίκων που συμμετέχουν του φόρουμ.

    Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, δήλωσε ότι το ενδιαφέρον των επενδυτικών οίκων για τις Ελληνικές εταιρίες παραμένει υψηλό και αυτό οφείλεται στις ικανότητες των εταιριών οι οποίες, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, μπορούν να διατηρούν τον εξωστρεφή τους προσανατολισμό και να δραστηριοποιούνται με επιτυχία διεθνώς.

    [05] Το ευρωκοινοβούλιο δεν αναγνωρίζει τη Ρωσία ως «στρατηγικό εταίρο»

    Ισχυρή ένταση υποβόσκει ανάμεσα στις σχέσεις της ΕΕ με τη Ρωσία, ύστερα από την εγγραφή σε "μαύρη λίστα" 89 πολιτικών της ΕΕ, στους οποίους απαγορεύεται η είσοδος στο ρωσικό έδαφος. Ανάμεσά τους είναι και εν ενέργεια ή πρώην βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην Ολομέλεια του οποίου ψηφίσθηκε σήμερα έκθεση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, για "την κατάσταση των σχέσεων ανάμεσα σε ΕΕ και Ρωσία".

    Με την έκθεση, οι ευρωβουλευτές δηλώνουν ότι "λόγω των ενεργειών της στην Κριμαία και την ανατολική Ουκρανία, η Ρωσία δεν μπορεί πλέον να θεωρείται, ή να αντιμετωπίζεται ως στρατηγικός εταίρος".

    Την έκθεση που εισηγήθηκε ο χριστιανοδημοκράτης Λιθουανός ευρωβουλευτής Γκαμπριέλους Λάνζμπεγκις, ενέκρινε η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ( ΕΚ) με υψηλή πλειοψηφία: 495 ψήφους υπέρ, 135 κατά και 69 αποχές.

    Αρνητική ψήφο στην έκθεση έδωσε το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, θετική ψήφο έδωσε το σύνολο των βουλευτών της ΝΔ.

    Αρνητική ψήφο έδωσαν ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής που εξελέγη με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς, οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γ. Επιτήδειος και Ε. Συναδινός, καθώς και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σ. Ζαριανόπουλος.

    Λευκή ψήφο έδωσαν οι ευρωβουλευτές του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ.

    Στην ψηφοφορία δεν συμμετείχαν ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Λ. Φουντούλης και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κ. Παπαδάκης.

    [06] Handelsblatt: Χάσμα μεταξύ Μέρκελ και Σόιμπλε για το ελληνικό ζήτημα

    Με τον γενικό τίτλο "Το μεγάλο χάσμα Μέρκελ και Σόιμπλε" η γερμανική εφημερίδα "Handelsblatt" αναφέρεται στους χειρισμούς της Α. Μέρκελ και του Β. Σόιμπλε αναφορικά με την ελληνική υπόθεση .

    Το άρθρο αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι για την Μέρκελ το ελληνικό ζήτημα έχει γίνει υπόθεση αρχηγών, ότι κάνει υποχωρήσεις πιέζοντας χρονικά, ότι θέλει να διαπραγματευτεί περαιτέρω στις Βρυξέλλες και ότι ο ανυποχώρητος Γερμανός υπουργός Οικονομικών παραμένει εκτός.

    Στο άρθρο επισημαίνεται χαρακτηριστικά η σκληρή θέση του Β. Σόιμπλε στο ελληνικό ζήτημα, ο οποίος "παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις ελληνικές αξιώσεις" και που αναφέρεται συχνά χωρίς ενδοιασμούς για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

    Λέγεται ότι τυχαία έμαθε για την συνάντηση με τους δανειστές στο Βερολίνο, στην οποία δεν είχε κληθεί.

    Τουναντίον, στον αντίποδα, σύμφωνα με την "Handelsblatt" η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται να μην συμμερίζεται την σκληρή στάση του Σόιμπλε απέναντι στην Ελλάδα, την οποία θέλει να κρατήσει με κάθε τίμημα στην Ευρωζώνη.

    [07] Η ΕΡΤ επανέρχεται την Πέμπτη στους δέκτες

    Με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, αύριο στις 06:00 το πρωί, η ΕΡΤ επανέρχεται στους δέκτες, μετά από δύο χρόνια "μαύρου". Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση "επιστρέφει", σχεδόν σε πλήρη ανάπτυξη, με την ΕΡΤ3 να ακολουθεί στον σχεδιασμό επαναλειτουργίας όλων των σταθμών.

    Έτσι, το λογότυπο στους δέκτες, αύριο, μετατρέπεται από ΝΕΡΙΤ σε ΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι πιάνουν δουλειά, με πρώτους τους Ν. Αγγελίδη και Β. Χαϊνά, που θα ανοίξουν την πρωινή ενημέρωση. Θα ακολουθήσουν πλήθος ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το βράδυ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου "Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας", που αναφέρεται στα χρονικά της 11ης Ιουνίου 2013, όταν η κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά, κατέβασε τους διακόπτες.

    Το άνοιγμα της ΕΡΤ χαιρέτισε, με σημερινή της ανακοίνωση και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).

    Το κλίμα, αύριο, αναμένεται να είναι εορταστικό καθώς, στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου διοργανώνεται στις 20:00 μεγάλη συναυλία, με πλήθος γνωστών καλλιτεχνών να δίνουν το παρών, ανάμεσά τους, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Ζιώγαλας κ.α.

    [08] ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις

    Αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, τις μειώσεις των κυρίων και επικουρικών συντάξεων του ιδιωτικού τομέα που έγιναν το 2012. Οι αποφάσεις αυτές ωστόσο, δεν έχουν αναδρομική ισχύ, αλλά ισχύουν από σήμερα, ημέρα της δημοσίευσής τους - ενώ συμβατές με το σύνταγμα και την ΕΣΔΑ, κρίθηκαν οι περικοπές των συντάξεων που έγιναν κατά τα έτη 2010-2011.

    Επιστροφή ποσών για περικοπές συντάξεων του 2012, θα υπάρξει μονάχα σε μία συνταξιούχο που προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και σε όσους συνταξιούχους έχουν προσφύγει μέχρι σήμερα στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας για τις εν λόγω περικοπές.

    Στο ΣτΕ έχουν προσφύγει συνταξιούχοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΕΤΑΤ (ήδη ΕΤΕΑ), κ.λπ.

    Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι συντάξεις του ιδιωτικού τομέα θα πρέπει να επανέλθουν στα επίπεδα του 2012, και το κράτος να συνδράμει τα Ταμεία για την καταβολή των επικουρικών συντάξεων εάν αυτά δεν έχουν κεφάλαια, παρά τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος που νομοθετήθηκε το 2010.

    Η Ολομέλεια έκρινε με οριακή πλειοψηφικά (14 υπέρ έναντι 11 κατά), ότι οι περικοπές των συντάξεων που έγιναν το 2012 προσκρούουν σε συνταγματικές αρχές, όπως αυτή της αναλογικότητας και της ισότητας στα δημόσια βάρη, και σε άλλες επιταγές άρθρων του Συντάγματος, όπως αυτές των άρθρων 2, 4, 22, 25, 106, κ.λπ.

    Το υπουργείο Οικονομικών περιμένει πρώτα να καθαρογραφεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις συντάξεις και μετά να τοποθετηθεί επισήμως σημειώνουν αρμόδιες πηγές.

    Ωστόσο όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές οι αποφάσεις των Δικαστηρίων είναι σεβαστές λαμβάνοντας υπόψη τα δημοσιονομικά δεδομένα.

    [09] Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Η πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του Ασπροπύργου έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

    Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, βρίσκονται σε ταχεία εξέλιξη οι ανακρίσεις για την πλήρη και σε βάθος διαλεύκανση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

    [10] Ο Ολυμπιακός αγκαλιάζει τον τίτλο

    "Αγκαλιά" με τον τίτλο του πρωταθλητή βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, που σήμερα νίκησε 76-69 τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών των πλέι οφ της Α1. Οι Πρίντεζης (17π.) και Ντάρντεν (14π.) ήταν οι κορυφαίοι για τους "ερυθρόλευκους", που την Κυριακή (19:30) στο ΣΕΦ θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το sweep. Η καλύτερη βραδιά της καριέρας του Λουκά Μαυροκεφαλίδη (28π. με 12/16 δίποντα) έμεινε χωρίς αντίκρισμα για την ομάδα του.

    Τα δεκάλεπτα: 14-21, 33-38, 50-54, 69-76

    [11] Ο Μέσι μίλησε και ο Ντάνι Άλβες έμεινε

    Τα λόγια του Λιονέλ Μέσι βοήθησαν τον Ντάνι Αλβες να επιλέξει την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μία ημέρα αφότου υπέγραψε νέο συμβόλαιο, διάρκειας 2+1 ετών, με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

    "Ο Μέσι μου είπε: Πού θα βρεις καλύτερα από δω;", επισήμανε ο έμπειρος δεξιός μπακ, ο οποίος πριν από ένα μήνα φαινόταν να "καίει τις γέφυρες" με τον καταλανικό σύλλογο, όταν δήλωνε ότι δεν απολαμβάνει εκτίμησης στην Μπαρτσελόνα.

    "Λέμε εδώ και καιρό ότι η ζωή μας σε αυτό το σύλλογο είναι πολύ καλή και ότι ζούμε σε μία φανταστική πόλη με υπέροχο κλίμα. Όλα επηρεάζουν μία απόφαση. Συνειδητοποιήσαμε ότι πουθενά δεν είναι καλύτερα από εδώ", τόνισε με έμφαση ο Ντάνι Αλβες.

    [12] Συνεχίζεται την Παρασκευή η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια

    Ολοκληρώθηκε η σημερινή συζήτηση επί των άρθρων του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια από τις αρμόδιες διαρκείς επιτροπές Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου. Η διαδικασία συνεχίζεται την Παρασκευή με ψηφοφορία επί των άρθρων και δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου.

    Σε τοποθέτησή της κατά τη συζήτηση επί των άρθρων, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, επανέλαβε την ικανοποίησή της για το επίπεδο του διαλόγου, των επιχειρημάτων και την προσπάθεια σύγκλισης των ομιλητών με το νομοσχέδιο.

    "Κάνουμε μια επιλογή αντοχής και διάρκειας αυτού του νόμου. Θέλουμε να αφήσουμε τα πολιτικά μας ίχνη και να ωφελήσουμε αυτά τα παιδιά. Αν κάναμε ιδεολογικό αγώνα, θα κάναμε άλλες επιλογές", συμπλήρωσε η αναπληρώτρια υπουργός.

    [13] «Παράταση της δανειακής σύμβασης κατά εννιά μήνες, ζητά η κυβέρνηση»

    Την παράταση της δανειακής σύμβασης κατά εννιά μήνες, ζητά η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.

    Όπως εξηγούν οι ίδιες πηγές από τις Βρυξέλλες το σχετικό αίτημα χρηματοδότησης της ελληνικής πλευράς περιλαμβάνει τα κεφάλαια από το ευρωπαϊκό σκέλος του τρέχοντος προγράμματος, τα χρήματα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), καθώς και την ανταλλαγή χρέους μεταξύ του ESM και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στόχος είναι η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και η άρση της αβεβαιότητας. Τούτων δοθέντων, η ελληνική πλευρά δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει τους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα τίποτα. Οι διαβουλεύσεις προς αυτήν την κατεύθυνση συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα, επισημαίνει η ελληνική πλευρά, ενώ τονίζει ότι με τις επαφές του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες αποσκοπεί να βρεθεί πιο κοντά στη συμφωνία.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 10 June 2015 - 20:32:22 UTC