Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου
  • [02] Γ. Ντάισελμπλουμ: Αφού διευθετηθεί η χρηματοδότηση-γέφυρα, η Αθήνα θα εξοφλήσει το ΔΝΤ τη Δευτέρα
  • [03] Ικανοποίηση Γιούνκερ για την συμφωνία -γέφυρα για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας
  • [04] Ποσό 50 δισεκ. ευρώ θα μπορούσε να εισφέρει στο ελληνικό πρόγραμμα ο ESM, εκτιμά ο Κλάους Ρέγκλινγκ
  • [05] Η Μέρκελ "έπαιξε κι έχασε" τη φήμη της Γερμανίας για να "τιμωρήσει" την Ελλάδα, κρίνει ο Γιούργκεν Χάμπερμας
  • [06] Το Theatre du Radeau του πρωτοπόρου Φρανσουά Τανγκύ έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών
  • [07] Ελληνική βραχονησίδα αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ
  • [08] Αποκλείστηκε η Εθνική Νέων, στον τελικό η Ρωσία
  • [09] Μπιτόλο διετίας στον Ατρόμητο

  • [01] Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

    Συνεργασία με στενούς του συνεργάτες έχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμουαπό τις πέντε το απόγευμα.

    Στο πρωθυπουργικό γραφείο βρίσκονται ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτος, ο Γραμματέας της Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Μαντάς, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν. Φίλης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκης, ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης.

    Η σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ το ενδεχόμενο ανασχηματισμού παραμένει ισχυρό ιδίως μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα και τη διαφοροποίηση μελών της κυβέρνησης (Λαφαζάνης, Στρατούλης, Ήσυχος και Βαλαβάνη που παραιτήθηκε από αναπληρώτρια υπουργός πριν την ψηφοφορία). Ο χρόνος για την ανάληψη σχετικής πρωτοβουλίας δεν έχει ωστόσο συγκεκριμενοποιηθεί, καθώς νωρίτερα κυβερνητική πηγή έκανε γνωστό ότι δεν θα ανακοινωθεί σήμερα ο ανασχηματισμός.

    [02] Γ. Ντάισελμπλουμ: Αφού διευθετηθεί η χρηματοδότηση-γέφυρα, η Αθήνα θα εξοφλήσει το ΔΝΤ τη Δευτέρα

    Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε σήμερα ότι η ευρωζώνη επιδιώκει να παράσχει χρηματοδότηση-γέφυρα ύψους 7 δισεκατομμυρίων στην Ελλάδα μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΜΧΣ) και αφού οριστικοποιηθεί η διευθέτηση αυτή, η ελληνική κυβέρνηση θα αποπληρώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο την Δευτέρα.

    Ο Ολλανδός πρόεδρος του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης κι υπουργός Οικονομικών της χώρας του δήλωσε ακόμη κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης της ολλανδικής Βουλής ότι υπάρχει ευρεία συναίνεση πως το ΔΝΤ πρέπει να συμμετάσχει και στο νέο ελληνικό πρόγραμμα.

    Ο στόχος για τη συγκέντρωση 50 δισεκατομμυρίων ευρώ από την πώληση των ελληνικών κρατικών πόρων είναι "ρεαλιστικός", ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος του Eurogroup, σημειώνοντας πως οι προς ιδιωτικοποίηση περιουσιακοί πόροι της Ελλάδας θα εκτιμηθούν και θα πωληθούν σε μια πιο μακρά χρονική περίοδο, που θα υπερβαίνει τα τρία χρόνια. Οι αποκρατικοποιήσεις αυτές θα δημιουργήσουν έσοδα ικανά για να αποπληρώνεται το ελληνικό χρέος για περίοδο μεγαλύτερη από 20 χρόνια, ανέφερε.

    "Δεν πρόκειται για ξεπούλημα, οι ιδιωτικοποιήσεις θα επιδιωχθούν με βραδύ ρυθμό ώστε να εξασφαλιστεί η επίτευξη καλύτερων αποδόσεων", είπε ο Ντάισελμπλουμ στους Ολλανδούς βουλευτές.

    Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε παράλληλα ότι εάν το ταμείο διαχείρισης των πόρων αυτών έδρευε στο Λουξεμβούργο, θα επρόκειτο για μια υπερβολική παρέμβαση από μέρους της Ευρωζώνης.

    Ακόμη ο πρόεδρος του Eurogroup τόνισε πως η ελληνική οικονομία "χρειάζεται απελπιστικά" ξένες επενδύσεις διαμέσου της αποκρατικοποίησης πόρων των ελληνικού δημοσίου.

    [03] Ικανοποίηση Γιούνκερ για την συμφωνία -γέφυρα για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι χαίρεται διότι το ΕCOFIN και η ΕΕ κατέληξαν σε συμφωνία για χρηματοδότηση - γέφυρα προς την Ελλάδα, η οποία θα τεθεί σε ισχύ στα μέσα Αυγούστου.

    Ο κ. Γιούνκερ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Λευκωσία, ρωτήθηκε σε συνέντευξη τύπου κατά πόσο είναι δίκαιη για την Ελλάδα η συμφωνία της περασμένης Δευτέρας και κατά πόσο θα έχει αποτελέσματα. «Πιστεύω ότι η συμφωνία με την Ελλάδα θα οδηγήσει στα αναμενόμενα αποτελέσματα, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστεί το συνολικό πρόγραμμα».

    Πρέπει να καταλήξουμε σε αποτελέσματα, επεσήμανε και εξήγησε: «Αυτό δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα, ή την παρούσα κυβέρνηση, ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει να κάνει με την Ελλάδα».

    Ο κ. Γιούνκερ είπε χαριτολογώντας ότι παρακολούθησε από την τηλεόραση μέχρι τις 2.30 το πρωί τη συζήτηση στην Ελληνική Βουλή και δεν καταλάβαινε, γιατί δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα. Ωστόσο, είπε, άκουσε πολλές φορές να αναφέρεται το όνομα του.

    Για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, πρόσθεσε, τον ενημέρωσε ο συνεργάτης του Μαργαρίτης Σχοινάς.

    Στην αρχική του δήλωση ο πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε ότι «οι σκληρές αποφάσεις και η δέσμευση έχουν αποδώσει στην Κύπρο, όπως στην Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία» και συνέστησε «και άλλοι να το λάβουν αυτό υπόψη».

    [04] Ποσό 50 δισεκ. ευρώ θα μπορούσε να εισφέρει στο ελληνικό πρόγραμμα ο ESM, εκτιμά ο Κλάους Ρέγκλινγκ

    Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM), το ταμείο διάσωσης της ευρωζώνης, θα μπορούσε να παράσχει περίπου 50 δισεκ. ευρώ στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης, δήλωσε ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ.

    «Το ποσό είναι, όχι κατ? ελάχιστο, αλλά κατά μέγιστο, 85 δισεκ. ευρώ. Αυτό είναι που αποφάσισε η σύνοδος αυτό το Σαββατοκύριακο. Αναμένω ένα μεγάλος μέρος, αλλά όχι όλο, να προέλθει από το ταμείο διάσωσης, ίσως 50 δισεκ. Ευρώ», δήλωσε ο Ρέγκλινγκ στο γερμανικό δίκτυο ARD.

    [05] Η Μέρκελ "έπαιξε κι έχασε" τη φήμη της Γερμανίας για να "τιμωρήσει" την Ελλάδα, κρίνει ο Γιούργκεν Χάμπερμας

    Ο Γιούργκεν Χάμπερμας, ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαίους διανοούμενους και υπέρμαχους της ευρωπαϊκής ενοποίησης, εξαπέλυσε μια σκληρή επίθεση στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και την κυβέρνησή της, κρίνοντας ότι "έπαιξε και έχασε μέσα σε μια νύχτα" όλη την κοπιώδη προσπάθεια ολόκληρων γενεών για να ανοικοδομηθεί η φήμη της Γερμανίας στην Ευρώπη με τη σκληρή στάση της έναντι της Ελλάδας και την απόφασή της να "τιμωρήσει" την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

    "Φοβούμαι ότι η γερμανική κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της σοσιαλδημοκρατικής της πτέρυγας, έπαιξε κι έχασε μέσα σε μια νύχτα όλο το πολιτικό κεφάλαιο που μια καλύτερη Γερμανία είχε συσσωρεύσει σε μισό αιώνα" δείχνοντας "μεγαλύτερη πολιτική ευαισθησία και μετα-εθνική νοοτροπία", ανέφερε ο Χάμπερμας σε δήλωσή του στη βρετανική εφημερίδα Guardian.

    Η Γερμανία "ανερυθρίαστα αυτοπαρουσιάστηκε ως η δύναμη που επιβάλλει την πειθαρχία στην Ευρώπη και για πρώτη φορά διεκδίκησε ανοικτά τη γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη", υπογράμμισε ο 86χρονος Χάμπερμας, επισημαίνοντας επίσης ότι η ΕΕ βρίσκεται πιασμένη στην αρπάγη μιας "πολιτικής παγίδας".

    Το αποτέλεσα των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τα άλλα κράτη μέλη της ευρωζώνης "δεν έχει νόημα σε οικονομικούς όρους, λόγω της τοξικής ανάμιξης των απαραίτητων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στο κράτος και στην οικονομία με περαιτέρω νεοφιλελεύθερα επιβαλλόμενα μέτρα που θα αποθαρρύνουν εντελώς τους εξαντλημένους Έλληνες και θα σκοτώσουν κάθε αναπτυξιακή ορμή".

    Ο Χάμπερμας είπε ότι η ισορροπία ανάμεσα στην "πολιτική και στην αγορά" έχει ανατραπεί, με τίμημα "το κράτος πρόνοιας".

    [06] Το Theatre du Radeau του πρωτοπόρου Φρανσουά Τανγκύ έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών

    Ένας ποιητής της γαλλικής σκηνής εμφανίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό.Ο πρωτοπόρος Φρανσουά Τανγκύ έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών με το Th??tre du Radeau για να παρουσιάσει το ονειρικής, αποσπασματικής δομής «Passim» που αποτελεί μία από τις πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης(16-17-18 Ιουλίου, Πειραιώς 260, Χώρος Η).

    Το θέατρο του Φρανσουά Τανγκύ «κατοικείται» από εικόνες που αναδύονται μέσα από μια δραματουργία ονειρική. Ευριπίδης, Σαίξπηρ, Μάρλοου, Αριόστο, Τάσσο, Μολιέρος, Καλντερόν, Κλάιστ, Γκρόσμαν, Παβέζε, Τσέλαν: θραύσματα από θεατρικά έργα και ποιήματα συνυπάρχουν σε ένα ετερόκλητο θεατρικό εργαστήρι με αναπάντεχα μαστορέματα. Ψιχία από κείμενα, αντηχήσεις από λέξεις και μουσικές, κοστούμια, πανό, ηθοποιοί που αναδύονται μέσα από ένα ζωντανό πίνακα δημιουργούν την ιδιαίτερη ταυτότητα του Th??tre du Radeau, καλώντας τους θεατές να συμμετάσχουν σε ένα συνεχές παιχνίδι ελεύθερων συνειρμών.

    Στο «Passim»- όρος λατινικός που δηλώνει μία λέξη που επανέρχεται σε πολλά σημεία ενός κειμένου- ο θεατής βρίσκεται μπροστά σ' ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Τεράστια ξύλινα πλαίσια δημιουργούν εικόνες που εμφανίζονται και εξαφανίζονται σαν από κάποιο μαγικό τρικ. Αυτή η θεατρική κατασκευή από εικόνες που παραπέμπουν σε διαφορετικές εποχές αλλά και σε κόσμους μυστικιστικούς ή ονειρικούς, και που περνούν από το κωμικό στο τραγικό και αντίστροφα, είναι μια σύνθεση βασισμένη στις αρχές της αρμονίας αλλά και του χάους. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης λέει για το «Passim»: «Δεν είναι μια παράσταση. Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει τίποτα για να περιγράψει».

    Το έργο του Τανγκύ, που το υπηρετεί επί 35 χρόνια μακριά από μόδες και συρμούς, μοιάζει με μια ανεστραμμένη Βαβέλ, με έναν τόπο, όπου οι διαφορετικές γλώσσες, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά (γλώσσες θεατρικές, μουσικές, εικαστικές), συναρμόζονται για να μας αποκαλύψουν όχι την ασυνεννοησία, αλλά την ποίηση και την ομορφιά των πολιτιστικών μας αποσκευών.

    Ο Τανγκύ δημιουργεί έναν καινούργιο κόσμο με διαρκώς εναλλασσόμενους θεατρικούς πίνακες και υπεύθυνοι για τη συνοχή του, είναι οι ηθοποιοί-μάγοι που τον αναδημιουργούν. Για υλικά τους έχουν κείμενα, ποίηση, μουσική, ζωγραφική. Στο «Passim» ακούγονται μέρη, μεταξύ άλλων, από την «Πενθεσίλεια» του Κλάιστ, τη «Σφαγή των Παρισίων» του Μάρλοου, τον «Μαινόμενο Ορλάνδο» του Αριόστο, τον «Βασιλιά Ληρ», τον «Άμλετ», το «Χειμωνιάτικο Παραμύθι» και τα «Σονέτα του Σαίξπηρ», από την «Ελευθερωμένη Ιερουσαλήμ» του Τάσσο, τον «Πειρασμό του Αγίου Αντωνίου» του Φλωμπέρ, το «Η ζωή είναι όνειρο» του Καλντερόν, τις «Μεταμορφώσεις του Οβιδίου», τον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου και τις «Βάκχες» του Ευριπίδη. Οι μουσικές του Σούμπερτ, του Μπετόβεν, του Χαίντελ, του Βέρντι, του Τζον Κέιτζ και του Ξενάκη προσθέτουν νέες αναφορές, νέα σημεία στο χρόνο που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του κοινού.

    Ο Φρανσουά Τανγκύ έχει συνδέσει την καλλιτεχνική του πορεία με το Θέατρο της Σχεδίας, που δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 στην πόλη Λε Μαν και το οποίο ανέλαβε, ως βασικός σκηνοθέτης του, λίγα χρόνια αργότερα, το 1982. Μαζί με την Λωράνς Σαμπλ, ίδρυσαν επισήμως τον θίασο του Θεάτρου της Σχεδίας, που εγκαταστάθηκε στο χώρο μιας παλιάς αυτοκινητοβιομηχανίας, και που αργότερα ονομάστηκε La Fonderie. Με το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», την πρώτη δημιουργία τους, ο θίασος εξερευνά το σαιξπηρικό σύμπαν, βασισμένος πρωτίστως στο κείμενο και τη γραφή του Άγγλου δραματουργού. Οι παραγωγές που θα ακολουθήσουν θα έχουν ως αφετηρία έναν σφαιρικό προβληματισμό, χωρίς την προσφυγή σε κείμενα: πρόκειται για μια διερεύνηση ιδεών και αισθήσεων ώστε να γεννηθεί κατόπιν στη σκηνή ένα έργο απότοκο αυτού του προβληματισμού.

    Από το 1997, οι παραστάσεις του Τανγκύ εγκαταλείπουν τις θεατρικές αίθουσες και παρουσιάζονται κάτω από μια μεγάλη κινητή κατασκευή, τη Σκηνή (La Tente),ή σε χώρους που μπορούν να χωρέσουν αυτό τον σκηνικό μηχανισμό. Στις δημιουργίες του Th??tre du Radeau περιλαμβάνονται : «Δον Ζουάν» του Μολιέρου (1982), «Choral »(1994), «Η Μάχη του Ταλιαμέντο» (1996), «Orph on-Bataille-suite lyrique» (1998), «Les Cantates» (2001), «Coda»(2004), «Ricercar» (2007),και «Onzi?me»(2011).

    [07] Ελληνική βραχονησίδα αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ

    Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλυγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.

    Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, η Ελλάδα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών διασημοτήτων και μάλιστα αποκάλυψε ότι περί τα τέλη Ιουλίου την χώρα θα επισκεφτεί ο Τζόνι Ντεπ για να δει το νησί Stroggino (μάλλον εννοεί το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα), το οποίο και απέκτησε μόλις πριν από δυο 24ωρα.

    Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα και σήμερα είναι ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

    Η Proto Organization Ltd είναι η εταιρεία που επίσης μεσολάβησε, όπως σημείωσε ο κ. Τέιλορ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε μια άλλη αγορά στη χώρα μας, αυτή του ζεύγους Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει πλέον στην κατοχή του το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος)

    Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλυγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

    [08] Αποκλείστηκε η Εθνική Νέων, στον τελικό η Ρωσία

    Η Ρωσία είναι η πρώτη φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων (UEFA EURO U-19 Championships), καθώς στον πρώτο ημιτελικό νίκησε την Εθνική ομάδα της Ελλάδας με 4-0 (50΄, 79΄ Τσερνόφ, 52΄ Γκασίλιν, 65΄ πεν. Σεϊντάεφ) στη Λάρισα και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Γαλλία-Ισπανία. Η ελληνική ομάδα άντεξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο (0-0) αλλά στην επανάληψη δεν κατόρθωσε να προβάλει αντίσταση, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να προκριθεί για τρίτη φορά στην Ιστορία της στον τελικό μετά το 2007 και το 2012.

    [09] Μπιτόλο διετίας στον Ατρόμητο

    Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαριάνο Μπιτόλο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. O Αργεντινός αμυντικός ολοκλήρωσε το απόγευμα με επιτυχία όλες τις εξετάσεις και στην συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

    «Μόλις ήρθε η πρόταση του Ατρόμητου δεν το σκέφθηκα ιδιαίτερα επειδή είναι μια καινούργια πρόκληση για μένα και εξαρχής ήμουν πολύ πρόθυμος να αποδεχθώ. Αποτελεί ένα πολύ μεγάλο άλμα για την καριέρα μου να έρθω από την Αργεντινή και να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος επειδή έχω καταλάβει ότι έχω έρθει σε ένα σπουδαίο κλαμπ όπου με έχουν αγκαλιάσει οι άνθρωποι του από την πρώτη στιγμή. Οι οπαδοί της πρώην ομάδας μου της Κολόν Σάντα Φε είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί κι έρχονται στο γήπεδο διαρκώς ενώ ταξίδευαν παντού μαζί μας για να μας συμπαρασταθούν. Έχω μάθει πως και οι οπαδοί του Ατρόμητου είναι πολύ εκδηλωτικοί και πως ακολουθούν την ομάδα όπου κι αν αγωνίζεται και μου αρέσει πολύ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε στο πλευρό μας. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα δίνω πάντα το 100% σε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθώ πάντα για το καλό της ομάδας μας. Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Σπανό και στον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για το ενδιαφέρον που έδειξαν για μένα και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό», ήταν η δήλωση του Αργεντινού άσου στο επίσημο site της ΠΑΕ των δυτικών προαστίων.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 16 July 2015 - 18:32:11 UTC