Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-02-16

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τρίπολη: Πτώση λεωφορείου με 10 τραυματίες
  • [02] Σφίγγει ο κλοιός στην Μονή Εσφιγμένου
  • [03] Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στα Σκόπια
  • [04] Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για το Ιρακινό
  • [05] Ιράκ: Βομβαρδισμοί σε ''μη στρατιωτικούς στόχους''
  • [06] Στην κορυφή ''παραμένει'' ο Παναθηναϊκός
  • [07] Μπάσκετ: Νίκη του Παναθηναϊκού
  • [08] Ισπανία (22η ημέρα): Ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης
  • [09] Τζούντο: Τρίτος ο Παπαϊωάννου
  • [10] Γερμανία (21η ημέρα): Νίκη της Χέρτα Βερολίνου

    [01] Τρίπολη: Πτώση λεωφορείου με 10 τραυματίες

    16/2/2003 9:57:00 μμ

    Φωτο αρχείου

    Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Σπάρτη-Αθήνα, μπαίνοντας στην Τρίπολη, εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε χαντάκι πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να πέσει η κολώνα και τα καλώδια πάνω στο λεωφορείο και να τραυματισθούν, ευτυχώς ελαφρά, 10 άτομα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες επιβιβάσθηκαν σε άλλο λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.

    [02] Σφίγγει ο κλοιός στην Μονή Εσφιγμένου

    16/2/2003 10:42:00 μμ

    Στο Αγιον Όρος, ο κλοιός σφίγγει γύρω από τους 105 μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου, καθώς η παραμονή τους στην Αθωνική Πολιτεία, εχει κριθεί παράνομη, σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες. Όποιος μοναχός εντοπίζεται εκτός μονής συλλαμβάνεται και απελαύνεται. Γιατροί από την Χαλκιδική, πρόσφεραν φροντίδα στους ασθενείς γέροντες.

    [03] Ανάληψη ευθύνης για την έκρηξη στα Σκόπια

    16/2/2003 8:39:00 μμ

    Η οργάνωση "Αλβανικός Εθνικός Στρατός", ανέλαβε την ευθύνη για την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης Στρούγκα στη δυτική ΠΓΔΜ, σύμφωνα με ανακοίνωση της. Η έκρηξη είχε προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο, ενώ στην ανακοίνωση της η οργάνωση αναφέρει ότι η επίθεση σημειώθηκε ως αντίποινα για τις "πολλαπλές συλλήψεις και καταδίκες αθώων Αλβανών κατοίκων της πόλης από τις σλαβομακεδονικές αρχές".

    Φόβοι αναβίωσης εθνικιστικών οργανώσεων

    Η οργάνωση "Αλβανικός Εθνικός Στρατός" δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2001, από πρώην στελέχη του "Απελευθερωτικού Εθνικού Στρατού"(UCK), τα οποία δεν αποδέχθηκαν την ειρηνευτική συμφωνία της Αχρίδας, με την οποία δόθηκε τέλος στις συγκρούσεις που είχαν ξεσπάσει νωρίτερα μεταξύ μαχητών του UCK και των δυνάμεων ασφαλείας της ΠΓΔΜ. Αναφορές του Τύπου των Σκοπίων, κάνουν λόγο για αύξηση των "δραστηριοτήτων" της οργάνωσης αυτής το τελευταίο διάστημα , με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας.

    Το Σάββατο, εξάλλου, εκπρόσωπος του πολιτικού σκέλους της οργάνωσης αυτής, δήλωσε στην εφημερίδα της Πρίστινας "Επόκα Ε Ρε", ότι οι δραστηριότητες του "Αλβανικού Εθνικού Στρατού", επικεντρώνονται στην ΠΓΔΜ και εκτίμησε ότι "έχουν δημιουργηθεί πλέον οι συνθήκες εκείνες που να δικαιολογούν μία νέα εξέγερση των αλβανικών πληθυσμών, τόσο στην ΠΓΔΜ όσο και στη Νότια Σερβία και στο Μαυροβούνιο, διότι οι ηγεσίες των χωρών αυτών συνεχίζουν τα μέτρα καταστολής κατά των Αλβανών που ζουν σε αυτές".

    [04] Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για το Ιρακινό

    16/2/2003 11:26:00 μμ

    Στον απόηχο του μεγάλου "ΟΧΙ" που είπε το Σάββατο, η υφήλιος στο ενδεχόμενο πολέμου στο Ιράκ, συνέρχεται την Δευτέρα, η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε, στις Βρυξέλλες, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Προεδρίας. Οι "15" δεν αναμένεται να λάβουν αποφάσεις για τις λεπτομέρειες σε ότι αφορά την ιρακινή κρίση, αφού το θέμα το χειρίζεται ο ΟΗΕ. Την αναγκαιότητα πλήρους συμμόρφωσης του Ιράκ με το ψήφισμα 1441 του Συμβουλίου Ασφαλείας, επισήμανε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος παραβρέθηκε στην έκτακτη σύνοδο του Αραβικού Συνδέσμου στο Κάιρο. Στην Σύνοδο Κορυφής θα παραστεί ο γ.γ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν.

    Σημίτης: ''Όλοι θέλουμε την ειρήνη''

    ''Δεν είναι νοητό οι 15 ηγέτες να συζητούμε για το Τιμόρ και όχι για τον πόλεμο στο Ιράκ. Αν δεν συζητούσαμε αυτό το θέμα, θα βρισκόμαστε σε αντίκρουση με εκατομμύρια πολίτες. Αυτή τη λογική εκθέσαμε στους εταίρους μας και έγινε αποδεκτή'', τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, από τις Βρυξέλλες.

    Εξάλλου, η Ευρωπαϊκή Ένωση ''έχει κοινή πολιτική στο Ιράκ, το έδειξε με την απόφαση του Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών στις 27-1 και χρήζει μιας πρόσθετης επεξεργασίας'', παρατήρησε ο κ.Σημίτης.

    Αναφερόμενος στη συνάντηση των 15 ηγετών, επισήμανε ότι ''επιδιώκουμε να μην υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις χώρας της ΕΕ. Όλοι θέλουμε την ειρήνη και πρέπει να αναζητήσουμε μια πρακτική μορφή για να φτάσουμε στον στόχο μας''.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός τονίζοντας, εξάλλου, ότι η ΕΕ δεν θα προσφέρει αύριο ''συνολικό σχέδιο λύσης για το Ιράκ'' επεσήμανε πως επί του θέματος αρμόδιο είναι το Συμβούλιο Ασφαλείας.

    ''Η ΕΕ εκφράζει απόψεις, η τελική ευθύνη, όμως, ανήκει στο Συμβούλιο Ασφαλείας'', ανέφερε ο κ. Σημίτης.

    Ως προς το αν θα υπάρξει νέα απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, ο κ. Σημίτης υπογράμμισε πως το θέμα εναπόκειται στο ίδιο το Συμβούλιο Ασφαλείας.

    "Οι 15 θέλουμε να έχουμε μια ανοικτή συζήτηση επί του θέματος του Ιράκ για να υπάρξει και μία συνεννόηση'', τόνισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

    Επιστολή προς τον έλληνα πρωθυπουργό ενόψει της συνόδου απέστειλε ο Ισπανός ομόλογός του Χοσέ Μαρία Αθνάρ, προτείνοντας να υπάρξει αυστηρό μήνυμα προς τη Βαγδάτη για την εφαρμογή των αποφάσεων του ΟΗΕ.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί την Δευτέρα, με τους κ.κ Πρόντι, Πάττεν και Σολάνα.

    Στις 13.00 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογο του, Α. Γκιούλ και στις 16.15 με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Κόφι Ανάν.

    Την Τρίτη το πρωί, ο κ.Σημίτης θα συναντηθεί με τον απερχόμενο πρόεδρο της Κύπρου, Γλαύκο Κληρίδη.

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν, ο οποίος θα παραστεί στη σύνοδο της ΕΕ την Δευτέρα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας δεύτερης απόφασης του ΟΗΕ για το ιρακινό, ενόψει της συνόδου του Συμβουλίου Ασφαλείας την ερχόμενη Τρίτη.

    Η σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Αμερικανού Προέδρου, Κοντολίζα Ράις, είπε ότι περισσότερος χρόνος για τις επιθεωρήσεις του ιρακινού οπλοστασίου σημαίνει εξουδετέρωση της πίεσης στο Σαντάμ Χουσεϊν.

    [05] Ιράκ: Βομβαρδισμοί σε ''μη στρατιωτικούς στόχους''

    16/2/2003 10:14:00 μμ

    Αεροσκάφη που μετέχουν στις αμερικανο-βρετανικές περιπόλους πάνω από την "απαγορευμένη στις πτήσεις ζώνη", έπληξαν μη στρατιωτικούς στόχους στο νότιο Ιράκ, ανακοίνωσε ο ιρακινός στρατός. Εκπρόσωπος της ιρακινής αεράμυνας δήλωσε ότι Αμερικανικά και Βρετανικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν περισσότερες απο 100 εξόδους στην "απαγορευμένη στις πτήσεις ζώνη". Δεν υπήρξαν άμεσα σχόλια για την ανακοίνωση αυτή απο την πλευρά του Λονδίνου και της Ουάσινγκτον. Είναι η έκτη επίθεση μέσα σε διάστημα εννέα ημερών.

    Στο ανακοινωθέν αναφέρεται ότι τα αεροσκάφη βομβάρδισαν "μη στρατιωτικούς στόχους" στην επαρχία Ντι Καρ, 370 χιλιόμετρα νότια της Βαγδάτης, ενώ δεν αναφέρεται η ακριβής τοποθεσία που σημειώθηκαν οι αεροπορικές επιδρομές.

    Δεν αναφέρεται επίσης εάν υπήρξαν θύματα ή άλλες απώλειες.

    [06] Στην κορυφή ''παραμένει'' ο Παναθηναϊκός

    Aννα Κούρτη 16/2/2003 9:02:00 μμ

    Ένα γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου, ήταν αρκετό για να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τη 19η αγωνιστική. Ο 27χρονος άσος, διαμόρφωσε στο 47' το τελικό 1-0 εναντίον του Ιωνικού, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, επεκτείνοντας το αήττητο σερί του Σέρτζιο Μαρκαριάν στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-2 του Ακράτητου στο γήπεδο των Ανω Λιοσίων. Τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League, πήρε η ΑΕΚ. Η Ενωση νίκησε στο "Νίκος Γκούμας" με 3-2 την Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα, ενώ η Προοδευτική και η Καλλιθέα έμειναν ισόπαλες 1-1.

    Αποτελέσματα-Βαθμολογίες Α' Εθνικής

    Σε αγώνες της 19ης ημέρας, στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

    Αιγάλεω-Παναχαϊκή 4-0 Γιάννινα-Αρης 0-1 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 2-0 Προοδευτική-Καλλιθέα 1-1 Ηρακλής-Πανιώνιος 3-1 ΑΕΚ-Ξάνθη 3-2 Ακράτητος-Ολυμπιακός 2-5 Παναθηναϊκός-Ιωνικός 1-0

    Βαθμολογία (σε 19 αγώνες):

    Παναθηναϊκός 44 Ολυμπιακός 42 ΠΑΟΚ 39 ΑΕΚ 35 Πανιώνιος 34 Αρης 32 Ηρακλής 28 Ξάνθη 26 ΟΦΗ 24 Αιγάλεω 23 Προοδευτική 22 Καλλιθέα 16 Ιωνικός 15 Γιάννινα 14 Ακράτητος 12 Παναχαϊκή 8

    Αποτελέσματα-Βαθμολογίες Β' Εθνικής

    Σε αγώνες για την 19η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

    Κασσάνδρα-Ατρόμητος Αθ. 3-0 Απόλλων-Καλαμαριά 2-1 Χαλκηδόνα-Καλαμάτα 2-0 Κέρκυρα-Φωστήρας 0-0 Εθν. Αστέρας-Πατραϊκός 1-2 Καβάλα-Παναιγιάλειος 0-2 Ολυμπιακός Β.-Πανηλειακός 0-1 Πανσερραϊκός-Αθηναϊκός 2-1

    Βαθμολογία (σε 19 αγ.):

    Χαλκηδόνα 40 Καλαμαριά 35 Πανηλειακός 35 Φωστήρας 32 Κέρκυρα 31 Κασσάνδρα 28 Εθνικός Αστέρας 25 Καλαμάτα 24 Απόλλων Αθ. 24 Πανσερραϊκός 24 Πατραϊκός 24 Ολυμπιακός Βόλου 22 Ατρόμητος 22 Αθηναϊκός 22 Παναιγιάλειος 18 Καβάλα 7

    Αποτελέσματα-Βαθμολογίες Γ' Εθνικής

    Σε αγώνες για την 24η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

    Ποσειδών Νέων Πόρων-Ναυπακτιακός 5-0 Εργοτέλης-Εθνικός Πειραιώς 3-0 Αγιος Δημήτριος-Χανιά 2-2 Βύζας Μεγάρων-Λεβαδειακός 2-3 Καστοριά-Νίκη Βόλου 3-4 Τρίκαλα-Λάρισα 1-1 Μαρκό-Λύκοι 3-0 Κιλκισιακός-Αχαρναϊκός 1-1 Αγιος Νικόλαος-Λεωνίδιο 0-0 Αγροτικός Αστέρας-Θρασύβουλος 0-0

    Βαθμολογία:

    Ποσειδών Ν.Πόρων 55 Λεβαδειακός 46 Εργοτέλης 46 Νίκη Βόλου 42 Αγ. Δημήτριος 40 Κιλκισιακός 40 Λύκοι 39 Θρασύβουλος 38 Λεωνίδιο 38 Αγροτικός Αστ. 36 Μαρκό 35 Αχαρναϊκός 33 Καστοριά 32 Λάρισα 25 Βύζας 22 Χανιά 22 Εθνικός 22 Τρίκαλα 17 Ναυπακτιακός 7

    [07] Μπάσκετ: Νίκη του Παναθηναϊκού

    16/2/2003 9:41:00 μμ

    Φωτο αρχείου

    Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ολύμπιας στην Λάρισα με 78-63 στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 14ης ημέρας του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 των ανδρών. Οι "πράσινοι" με αυτήν την νίκη παρέμειναν στην κορυφή, ενώ απέκτησαν διαφορά δύο βαθμών από την ΑΕΚ. Την ενδέκατη νίκη του στην Α1 μπάσκετ πέτυχε, ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Σλόμπονταν Σούμποτιτς νίκησε στο κλειστό του Κορυδαλλού τον Αρη με 84-72 (ημ. 42-29), σε αγώνα για την 14η αγωνιστική της διοργάνωσης, και έφτασε τους 23 βαθμούς.

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Λεπενιώτης 9 (1), Νέσμπι 10, Τώτσιος, Χούμπαυλης, Οικονόμου 3, Αγγελακόπουλος 4, Στάζιτς 9 (3), Χαραλαμπίδης 10 (2), Πόποβιτς, Ρόμπινσον, Φόρεστ 18

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης 2, Παπαδόπουλος 11, Λάκοβιτς 17 (1), Φώτσης 4, Κουτλουάι 18 (1), Μίντλετον 7, Τσαρτσαρής 2, Ζούζα, Βιδάλης 4, Μπιούφορντ 13 (1)

    Βαθμολογία

    Αναλυτικά η βαθμολογία:

    Παναθηναϊκός 27 AEK 25 Ολυμπιακός 23 Αρης 23 Μαρούσι 22 Ηρακλής 21 Μακεδονικός 21 Ιωνικός Ν.Φ. 20 ΠΑΟΚ 20 Πανιώνιος 19 Περιστέρι 19 Ηράκλειο 18 Νήαρ Ηστ 17 Ολύμπια Λαρ. 17

    Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν με -2 βαθμούς, λόγω τιμωρίας από την περσινή περίοδο.

    [08] Ισπανία (22η ημέρα): Ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης

    16/2/2003 11:31:00 μμ

    Φωτο αρχείου

    Αναπάντεχη ήττα δέχθηκε σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σε αγώνα για την 22η ημέρα της πριμέρα ντιβιζιόν η "βασίλισσα" έχασε εκτός έδρας από την Οσασούνα με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε στο 37ο λεπτό ο Μανφρεντίνι, ενώ η Ρεάλ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, αφού στο 63' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φίγκο. Στο μεταξύ, η Σεβίλη του Νίκου Μαχλά (μπήκε ως αλλαγή στο 64' στη θέση του Τοέντλι), έχασε στο Μπιλμπάο από την Αθλέτικ με 2-0, ενώ η Θέλτα συνέτριψε την Ουέλβα με 4-0 και η Σανταντέρ επικράτησε άνετα της Βαγιεκάνο με 2-0.

    Αποτελέσματα-Βαθμολογία 22ης ημέρας

    Συνοπτικά σε αγώνες της 22ης ημέρας του ισπανικού πρωταθλήματος, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

    Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα 0-2 Βαλένθια-Μάλαγα 2-0 Βαγιαδολίδ-Λα Κορούνια 0-1 Αλαβές-Βιγιαρεάλ 1-0 Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλη 2-0 Θέλτα-Ουέλβα 4-1 Οσασούνα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-0 Σανταντέρ-Ράγιο Βαγεκάνο 2-0 Ατλέτικο Μαδρίτης-Μαγιόρκα 2-1 Μπέτις-Σοσιεδάδ 3-2

    Βαθμολογία (σε 22 αγώνες)

    Σοσιεδάδ 44 Ρεάλ Μαδρίτης 42 Βαλένθια 42 Λα Κορούνια 39 Θέλτα 36 Μπέτις 36 Ατλ. Μαδρίτης 32 Αθλ. Μπιλμπάο 29

    [09] Τζούντο: Τρίτος ο Παπαϊωάννου

    16/2/2003 10:44:00 μμ

    Ο έβδομος Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, Χάρης Παπαϊωάννου, κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των +100 κιλών, στο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στην Βουδαπέστη. Παρά τα 33 του χρόνια, εξακολουθεί να παραμένει μια από τις μεγάλες μας ελπίδες για μια διάκριση το 2004. Στα χαρακτηριστικά της ελληνικής παρουσίας, η νίκη του Ηλία Ηλιάδη στην κατηγορία των -73 κιλών, επί του Ρώσου παγκόσμιου πρωταθλητή, Μακάροφ, στον α' γύρο των ρεπεσάζ, η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή ώστε να του δώσει μια θέση στην πρώτη οκτάδα (κατετάγη 9ος). Την 9η θέση στο ίδιο τουρνουά πήρε τόσο ο Οδυσσέας Τζιγκουζίδης στην κατηγορία των +100 κιλών όσο και ο Διονύσης Ηλιάδης στα -100 κιλά.

    [10] Γερμανία (21η ημέρα): Νίκη της Χέρτα Βερολίνου

    16/2/2003 9:45:00 μμ

    Με δύο γκολ του Αλβες στο 9' και στο 14' η Χέρτα Βερολίνου κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Γκλάντμπαχ στην προσπάθεια που κάνει για την έξοδο στην Ευρώπη. Εξάλλου, η Κότμπους έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της κατηγορία, αφού διέλυσε το Αμβούργο με 3-0.

    Αποτελέσματα-Βαθμολογία

    Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

    Ντόρτμουντ-Μπόχουμ 4-1 Σάλκε-Στουτγκάρδη 2-0 Μόναχο 1860-Μπάγερν 0-5 Λεβερκούζεν-Χάνσα 1-2 Νυρεμβέργη-Βέρντερ 1-0 Αρμίνια-Καϊζερσλάουτερν 1-1 Αμβούργο-Βόλφσμπουργκ 2-0 Γκλάντμπαχ-Χέρτα 0-2 Κότμπους-Αννόβερο 3-0

    Βαθμολογία (σε 21 αγώνες):

    Μπάγερν 47 Ντόρτμουντ 39 Στουτγκάρδη 36 Σάλκε 35 Βέρντερ 34 Αμβούργο 33 Χέρτα Βερ. 32 Μόναχο 1860 31


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 16 February 2003 - 21:54:44 UTC