Browse through our Interesting Nodes on the Cyprus Issue Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-03-05

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επέκταση λεωφορειολωρίδων σε Αθήνα και Πειραιά
  • [02] Τηλεοπτικό μποϊκοτάζ
  • [03] Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στο Βόλο
  • [04] Προσάραξη φορτηγού πλοίου στην Κάλυμνο
  • [05] Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία
  • [06] Θεσ/νίκη: Βρέθηκε ο 13χρονος μαθητής
  • [07] Απεργία των γιατρών του ΙΚΑ από την Πέμπτη
  • [08] Σύσκεψη για τις πολιτικές της Λισαβόνας στο Μαξίμου
  • [09] Αίτημα Αγιοστρατίτη για επικοινωνία με τους πελάτες του
  • [10] Παρίσι: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο
  • [11] Την Τετάρτη η δίκη του Γιοχάνες Βάινριχ
  • [12] Εκρηξη στη Β. ΠΓΔΜ: Δύο νεκροί, τρεις τραυματίες
  • [13] Στρατιωτική παρέλαση στην Βαγδάτη
  • [14] Υπέρ του πολέμου οι Βρετανοί αλλά υπό προϋποθέσεις
  • [15] Τσάμπιονς Καπ: Ήττα του Αρη επί της Στρασμπούργκ
  • [16] Αυστραλία: Χάπι κατά της παχυσαρκίας

    [01] Επέκταση λεωφορειολωρίδων σε Αθήνα και Πειραιά

    5/3/2003 8:26:00 πμ

    Στην επέκταση των λεωφορειολωρίδων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά προχωρεί ο ΟΟΣΑ, ύστερα από εντολή του Υπουργού Μεταφορών, Χρίστου Βερελή. Στην Αθήνα επεκτείνονται οι λεωφορειολωρίδες στις οδούς Ακαδημίας, Χαριλάου Τρικούπη, Ιπποκράτους, Πατησίων και λεωφόρους Συγγρού και Αλεξάνδρας, ενώ στον Πειραιά στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Γρηγορίου Λαμπράκη. Η ταχύτητα των μαζικών μέσων μεταφορών θα διπλασιαστεί. Το πρόστιμο για τους παραβάτες οδηγούς που θα χρησιμοποιούν τη λεωφορειολωρίδα τις ώρες που δεν επιτρέπεται ανέρχεται στα 78 ευρώ και ο οδηγός επιβαρύνεται με τρεις βαθμούς στο σύστημα ελέγχου συμπεριφοράς οδηγών. Σύμφωνα Οι λεωφορειολωρίδες αντίθετης ροής θα βάφονται με κόκκινο χρώμα και οι υπόλοιπες με πράσινο.

    [02] Τηλεοπτικό μποϊκοτάζ

    5/3/2003 12:19:00 πμ

    Να κλείσουν τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, σήμερα, Τετάρτη, από τις 19.00 έως τις 21.00, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο, καλούν τους πολίτες οι πολιτικές Νεολαίες (Ν. ΠΑΣΟΚ, ΟΝΝΕΔ, ΣΥΝ, και ΔΗΚΚΙ). Επίσης, προτείνουν στους τηλεθεατές, να αποστείλουν τη διαμαρτυρία τους στους τηλεοπτικούς διαύλους μέσω φαξ και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Η Δημόσια Τηλεόραση πάντως δεν βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς οι πολιτικές νεολαίες δεν συμπεριέλαβαν τα δελτία ειδήσεων της ΝΕΤ στις ώρες που οι τηλεθεατές καλούνται να κλείσουν την τηλεόραση τους.

    Για καλύτερη ποιότητα ειδήσεων στην τηλεόραση

    Aφορμή για την πρωτοβουλία αυτή στάθηκε η ''απαράδεκτη στάση των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών σε σχέση με την κάλυψη του μεγάλου αντιπολεμικού συλλαλητηρίου στις 15 Φεβρουαρίου'', όπως τονίζεται στην σχετική επιστολή που απέστειλαν οι πολιτικές νεολαίες στον υπουργό Τύπου Χρήστο Πρωτόπαπα τον οποίο επισκέφθηκαν χθες.

    Οι πολιτικές νεολαίες συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο.

    Ανάλογη άποψη εξέφρασε μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8 ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Σταθόπουλος, κάνοντας έκκληση να παύσει η συνεχής κριτική και τα σχόλια στο έργο της Δικαιοσύνης. Ο κ. Σταθόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα του πολιτικού εγκλήματος, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση της 17Ν δεν εμπίπτει στη συνταγματική έννοιά του.

    [03] Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στο Βόλο

    5/3/2003 11:32:00 πμ

    Φωτο Αρχείου

    Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και τρεις τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην περιοχή Μπουρμπουλήθρα, στο Βόλο. Επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς τον Βόλο, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. με κατεύθυνση προς Αλυκές. Νεκροί είναι οι Ιωάννης Ζαλικώστας 28 ετών από τις Ν. Παγασές, και Αλί Τζαμένι Ντόριαν, 25 ετών από την Αθήνα, που φιλοξενούνταν στο Βόλο. Σοβαρά τραυματισμένη είναι η Ευγενία Μυλωνά 20 ετών από το Βόλο, ενώ ελαφρότερα είναι η Ελένη Οικονομίτσιου, 25 ετών και Κων/νος Στυλιανάκος 38 ετών και οι δύο από το Βόλο. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ η Τροχαία διενεργεί προανάκριση.

    [04] Προσάραξη φορτηγού πλοίου στην Κάλυμνο

    5/3/2003 10:41:00 πμ

    Φωτο αρχείου

    Φορτηγό πλοίο σημαίας Λιβερίας με 15μελές πλήρωμα, προσάραξε στις 05.30 το πρωί της Τετάρτης, σε βραχώδη ακτή της Καλύμνου (βόρεια του ακρωτηρίου Χρυσό Σπήλαιο). Από την προσάραξη προκλήθηκε διαρροή 400 λίτρων πετρελαίου, σύμφωνα με δήλωση του πλοιάρχου. Στην περιοχή βρίσκονται τρία σκάφη του Λιμενικού Σώματος από τις οικείες λιμενικές αρχές. Το φορτηγό πλοίο "P&amp;O NEDLLOYD CAPRI" είχε αποπλεύσει απο Κωνσταντινούπολη με προορισμό Νταμιέτα Αιγύπτου.

    [05] Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία

    5/3/2003 9:16:00 πμ

    Απαγορεύτηκε ο απόπλους όλων των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας για τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Ωστόσο, ανοιχτά είναι όλα τα πορθμεία, εκτός από τη γραμμή Πρίνου-Καβάλας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από την Πέμπτη θα υποχωρήσουν οι καταιγίδες και οι ισχυροί βοριάδες που πλήττουν την ανατολική Ελλάδα.

    [06] Θεσ/νίκη: Βρέθηκε ο 13χρονος μαθητής

    5/3/2003 11:13:00 πμ

    Βρέθηκε ο 13χρονος, μαθητής γυμνασίου, που έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας, επειδή οι γονείς του τον μάλωσαν για τους κακούς βαθμούς που πήρε στο σχολείο. Ο μικρός μαθητής, από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, βρέθηκε τη νύχτα από άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι και τον οδήγησαν στο σπίτι του.

    [07] Απεργία των γιατρών του ΙΚΑ από την Πέμπτη

    5/3/2003 9:23:00 πμ

    Μόνο τα έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται την Πέμπτη και την Παρασκευή από τα ιατρεία του ΙΚΑ, λόγω της 48ωρης απεργίας των γιατρών του Ιδρύματος. Τα αιτήματα του κλάδου είναι η μονιμοποίηση 5.500 συμβασιούχων γιατρών του ΙΚΑ, καθώς και η καταβολή επιδομάτων.

    [08] Σύσκεψη για τις πολιτικές της Λισαβόνας στο Μαξίμου

    5/3/2003 11:39:00 πμ

    Θέματα σχετικά με τις πολιτικές της Λισαβόνας και τον βασικό στόχο της να καταστεί η οικονομία της ΕΕ η πιο ανταγωνιστική στον πλανήτη εως το 2010, θα συζητηθούν σήμερα σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με συμμετοχή των υπουργών Οικονομίας Νίκο Χριστοδουλάκη, Εργασίας Δημήτρη Ρέππα και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Τάσο Γιαννίτση. Η συνάντηση πραγματοποιείται ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των Βρυξελλών, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου. Κύριο θέμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των Βρυξελλών θα είναι η επισκόπηση της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής κατάστασης.

    [09] Αίτημα Αγιοστρατίτη για επικοινωνία με τους πελάτες του

    5/3/2003 10:16:00 πμ

    Τρίτη ημέρα σήμερα της δίκης για τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στη 17Ν και αμέσως μετά την έναρξη της διαδικασίας ο συνήγορος υπεράσπισης των αδελφών Ξηρού, Γιώργος Αγιοστρατίτης, ζήτησε να απομακρυνθούν οι αστυνομικοί, που βρίσκονται πίσω από τους κατηγορουμένους. Ο κ. Αγιοστρατίτης διατύπωσε το αίτημα αυτό, ώστε οι δικηγόροι να μπορούν να συνεργάζονται με τους κατηγορουμένους, καθώς τις ημέρες αυτές δεν υπάρχει επισκεπτήριο. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου, Μιχάλης Μαργαρίτης, τόνισε πως είναι ένα θέμα σοβαρό, το οποίο θα σκεφτεί, αλλά έγινε για λόγους ασφαλείας των ίδιων των κατηγορουμένων. "Θέλουμε να προστατέψουμε αυτούς τους ανθρώπους. Όλα είναι οριακά και πιθανά. Είμαι υπεύθυνος για τη δική τους ασφάλεια", σημείωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου.

    [10] Παρίσι: Έκρηξη βόμβας σε αυτοκίνητο

    5/3/2003 11:10:00 πμ

    Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε σε αυτοκίνητο στο Παρίσι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός του, ανακοίνωσε η αστυνομία. "Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας άνθρωπος που έχασε τη ζωή του", δήλωσε εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η έκρηξη.

    [11] Την Τετάρτη η δίκη του Γιοχάνες Βάινριχ

    5/3/2003 9:54:00 πμ

    Η δίκη του Γιοχάνες Βάινριχ "το δεξί χέρι του Κάρλος", ξεκινά σήμερα Τετάρτη, στο κακουργοδικείο του Βερολίνου. Ο Βάινριχ, υπαρχηγός της οργάνωσης του Ιλιτς Ραμίρεζ Σάντζεζ (Κάρλος), "Διεθνείς Επαναστάτες", εκτίει ήδη ποινή ισόβιας φυλάκισης για τη βομβιστική επίθεση κατά του Γαλλικού Ινστιτούτου στο Βερολίνο, τον Αύγουστο του 1983, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 20χρονου φοιτητή. Μεταξύ άλλων κατηγορείται για την αποτυχημένη βομβιστική επίθεση κατά του Σαουδάραβα πρέσβη το 1983 στην Αθήνα.

    Ο εισαγγελέας Ντέτλεφ Μέλις, κατηγορεί τον 55χρονο για έξι φόνους και δεκάδες απόπειρες φόνων.

    Η δίκη διεξάγεται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

    Συγκεκριμένα το κατηγορητήριο αναφέρει για την επίθεση στην Αθήνα ότι ο Βάινριχ το πρωί της 13ης Απριλίου 1983, τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό με στόχο τον Σαουδάραβα πρέσβη στο Ψυχικό, μετά από εντολή των μυστικών υπηρεσιών της Λιβύης και με την υποστήριξη της ελληνικής τρομοκρατικής οργάνωσης ΕΛΑ.

    Οι σημειώσεις που κράτησε ο Βάινριχ για την επίθεση αυτή, αναφέρονταν στα μέλη του ΕΛΑ, έπεσαν στα χέρια της Στάζι και βρέθηκαν αργότερα στα αρχεία της.

    Το "δεξί χέρι του Κάρλος" κατηγορείται:

    Για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε κεντρικό δρόμο στο Παρίσι, στις 22.4.82, έξω από τα γραφεία της αραβικής εφημερίδας Ουατάν αλ Αραμπ, μετά από εντολή των συριακών μυστικών υπηρεσιών. Από τη βόμβα, σκοτώθηκε μια διερχόμενη έγκυος γυναίκα και τραυματίσθηκαν πολλά άλλα άτομα. Για εκτόξευση ρουκέτας, στις 13.1.75 κατά αεροσκάφους της Ελ Αλ, στο αεροδρόμιο Ορλί. Η ρουκέτα δε βρήκε τον στόχο της, αλλά χτύπησε άλλο αεροσκάφος των γιουγκοσλαβικών αερογραμμών. Για βομβιστικές επιθέσεις στις 31.12.83 στο τρένο υψηλών ταχυτήτων, λίγο έξω από τη Μασαλία, αλλά και στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Οι δύο αυτές επιθέσεις ήταν οι πιο αιματηρές, με πέντε νεκρούς πολίτες και δεκάδες τραυματίες. Για βομβιστική επίθεση κατά του ραδιοφωνικού σταθμού "Ελεύθερη Ευρώπη" στις 22.2.81 στο Μόναχο, με σκοπό τη δολοφονία του διευθυντή της ρουμανικής εκπομπής.

    Ο Βάινριχ θα δικαστεί στο Βερολίνο αφού εδώ εκτίει ποινή φυλάκισης, παρότι οι περισσότερες επιθέσεις έγιναν εκτός Γερμανίας.

    Πηγή: BBC Greek

    [12] Εκρηξη στη Β. ΠΓΔΜ: Δύο νεκροί, τρεις τραυματίες

    Πηγή: ΑΠΕ 4/3/2003 11:51:00 μμ

    Δύο στρατιώτες του ΝΑΤΟ σκοτώθηκαν και τρεις πολίτες τραυματίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Κουμάνοβο, στη βόρεια ΠΓΔΜ, μετά από έκρηξη που οφείλεται πιθανότατα σε ατύχημα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Συμμαχίας από τα Σκόπια. ''Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δύο στρατιώτες του ΝΑΤΟ υπέκυψαν στα σοβαρά τραύματα τους που προκλήθηκαν από την έκρηξη'' είπε ο ο Κρεγκ Ράτκλιφ. Νωρίτερα ο Ράτκλιφ είχε αναφέρει ότι το δυστύχημα οφείλεται σε ''έναν εκρηκτικό μηχανισμό τον οποίο ήθελε να ξεφορτωθεί κάποιος'' και ο οποίος έπληξε ''κατά λάθος'' τους στρατιώτες. Το δυστύχημα σημειώθηκε ανάμεσα στα χωριά Σόποτ και Σίτσεβο. ''Είναι ένα σοβαρό δυστύχημα που προκλήθηκε από καλές προθέσεις'', την καταστροφή του εκρηκτικού μηχανισμού, πρόσθεσε ο Ράτκλιφ. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Α1 της ΠΓΔΜ οι δύο στρατιώτες ήταν Πολωνοί. Οι τρεις πολίτες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Κουμάνοβο.

    [13] Στρατιωτική παρέλαση στην Βαγδάτη

    5/3/2003 10:09:00 πμ

    Χιλιάδες άνδρες της αστυνομίας και της πολιτικής άμυνας πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη, παρέλαση στους κεντρικούς δρόκους της Βαγδάτης σε μιά επίδειξη δύναμης, τη στιγμή που οι ΗΠΑ επιταχύνουν τις πολεμικές τους προετοιμασίες. Φορώντας στολές εκστρατείας και με τα όπλα στα χέρια,τα μέλη των δυνάμεων ασφαλείας παρήλασαν στην κεντρική λεωοφόρο Παλαιστίνης, στην ιρακινή πρωτεύουσα, ενώπιον ανωτάτων στρατιωτικών του καθεστώτος. Οι δυνάμεις εσωτερικής ασφαλείας θα μετάσχουν στην άμυνα της χώρας σε περίπτωση αμερικανικής επέμβασης,δήλωσαν εκπρόσωποι των ιρακινών αρχών.

    Ελάχιστοι πολίτες είχαν πάντως συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση που διεξήχθη μπροστά στις κάμερες εκατοντάδων τηλεοπτικών συνεργείων από όλον τον κόσμο που έχουν καταφτάσει στην ιρακινή πρωτεύουσα ενόψει του επικείμενου πολέμου.

    [14] Υπέρ του πολέμου οι Βρετανοί αλλά υπό προϋποθέσεις

    5/3/2003 9:05:00 πμ

    Αυξάνεται η υποστήριξη των Βρετανών σε έναν πόλεμο στο Ιράκ, αλλά μόνον στην περίπτωση που μία εμπλοκή των δυνάμεών τους, θα εξουσιοδοτείται από τον ΟΗΕ και υπό την προϋπόθεση ότι οι επιθεωρητές του Οργανισμού για τον αφοπλισμό αποδείξουν πως ο Σαντάμ Χουσέιν αποκρύπτει όπλα μαζικής καταστροφής, σύμφωνα με δημοσκόπηση. Συνολικά το 75% των Βρετανών υποστηρίζει τη συμμετοχή των δυνάμεών τους, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι οι επιθεωρητές αποδείξουν πως το Ιράκ αποκρύπτει όπλα μαζικής καταστροφής και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εγκρίνει μία στρατιωτική επιχείρηση. Στην αντίστοιχη έρευνα που διεξάγει η εταιρεία Mori, τον περασμένο Ιανουάριο το αντίστοιχο ποσοστό έφθανε το 61%, ενώ τον Δεκέμβριο ήταν στο 71%. Το 18% των Βρετανών παραμένει αντίθετο σε μία πολεμική σύρραξη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

    Στην περίπτωση που οι δύο παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύουν, τότε μόνον το 24% των ερωτηθέντων απαντά πως θα επιθυμούσε συμμετοχή της Βρετανίας σε μία κοινή πολεμική επιχείρηση υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ.

    Το 67% των ερωτηθέντων στη σημερινή δημοσκόπηση θα ήταν αρνητικό σε μία τέτοια περίπτωση, έναντι 77% που ήταν το ποσοστό τον Ιανουάριο, και 70% τον περασμένο Δεκέμβριο.

    Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μαρτυρούν πως οι προσπάθειες του πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ να πείσει την κοινή γνώμη για την αναγκαιότητα ενός πολέμου στο Ιράκ έχουν αρχίσει να φέρνουν καρπούς, όμως διαφαίνεται σαφώς ότι οι ψηφοφόροι θεωρούν αναγκαίο πρώτα να επιτύχει μία εξουσιοδότηση του ΟΗΕ.

    [15] Τσάμπιονς Καπ: Ήττα του Αρη επί της Στρασμπούργκ

    5/3/2003 9:31:00 πμ

    Την πρώτη του ήττα στην Πανευρωπαϊκή φάση του Τσάμπιονς Καπ γνώρισε την Τρίτη, ο Αρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε στη Γαλλία από τη Στρασμπούργκ με 103-83 (ημίχρονο 50-44) σε αγώνα για την 4η ημέρα. Οι "κίτρινοι" παραμένουν στην κορυφή του Ε' ομίλου.

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

    ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡΓΚ: Φορτέ 6 (2), Σιμς 11 (1), Λαζαρέ 5, Καραβάγλια 10 (1), Εϊβερι 26 (6), Μαθέινα 2, Γκοτιέ 22 (4), Λουπόν, Σμιτ 9, Πάλμερ 12

    ΑΡΗΣ: Σόλομον 15 (3), Νικολαϊδης 16 (1), Αγκέλοφ 3, Λικχολίτοφ 14, Στακ 13 (1), Λάππας 3, Γκαγκαλούδης 5 (1), Κακαρούδης 2, Γκργκατ 10, Ραϊσεβιτς 2.

    [16] Αυστραλία: Χάπι κατά της παχυσαρκίας

    Πηγή: ΑΠΕ 5/3/2003 8:34:00 πμ

    Ένα νέο χάπι που θα προκαλεί έκκρηση ορμονών και θα έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια βάρους, πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός των επόμενων τριών χρόνων στην αυστραλιανή αγορά. Κατά τον Ιούνιο θα κληθούν 100 άτομα από την πολιτεία της Βικτόριας για να συμμετάσχουν στις δοκιμές. Όπως ανακοίνωσαν Αυστραλοί ερευνητές τα έως τώρα πειράματα απέδειξαν ότι δοκιμή μόνο μιας εβδομάδας σε 36 άνδρες έδειξε ότι χωρίς ειδική δίαιτα και άσκηση έχασαν 1 κιλό περίπου. Ο δρ. Ρικ Κόσμαν εντούτοις, εκπρόσωπος του Αυστραλιανού Ιατρικού Συλλόγου, εκτιμά ότι είναι απίθανο ένα χαπάκι, από μόνο του να λύσει το πολύπλοκο θέμα της παχυσαρκίας. Σύμφωνα με έρευνες, είναι προτιμότερο να είναι κάποιος υπέρβαρος και υγιής παρά λεπτός και αδύναμος.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 5 March 2003 - 10:33:56 UTC